SACCSIV – blog ortodox

Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT inainte de a decide daca sa va vaccinati sau nu copiii. RASPANDITI, caci e interzis a se vorbi despre el in mass-media … tocmai pentru ca nu e facut de amatori

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 25, 2016

V-ati intrebat vreodata de ce explozia asta de autism?

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

Un celebru material interzis in mass-media din Romania e:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

De ce credeti? In Franta s-a vorbit despre el …

Un alt material ce a produs scandal in vest, dar despre care e interzis a se discuta la televiziunile romanesti e:

INTERZIS LA TV ROMANESTI. Video: ROBERT DE NIRO despre documentarul Vaxxed (VACCIN = AUTISM) la o televiziune americana

   Acum il putem viziona pe youtube archive.org:

Rog raspanditi-l pe facebook si alte retele de socializare, la rubrica de comentarii a oricarui articol din mass-media online despre vaccinare, trimiteti-l pe e-mail tuturor cunoscutilor, iar cand apare o varianta cu subtitrare in romana, dati-mi un semn.

Sunteti multe mii. Nici nu viseaza ASUR sa aiba vreodata atatia activisti. Si nici macar fundatiile lui George Soros. Nu stati. SISTEMUL a declansat campania de vaccinare. Declansati si voi o furtuna pe internet. Puteti, doar sa si vreti si sa nu obositi prea repede.

De asemenea e bine sa-l copiati, caci nu stii cum dispare si de pe youtube.

Cititi va rog si:

INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII

Puteti folosi si:

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

 

57 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on septembrie 25, 2016 at 12:40 pm

    Lumea merge la biserica dar degeaba:

    “Dacă episcopul care este pomenit in Biserica este eretic, dar oamenii nu-l consideră astfel, atunci o astfel de rugăciune Îl insultă pe Hristos Domnul, care nu poate fi parte din minciună. Oricine se împărtășește intr-o biserică unde este pomenit un episcop eretic, chiar dacă preotul acelei biserici învață ortodox, o astfel de împărtășire nu rămâne fără urmări. Acel om va avea parte la Judecata de Apoi cu episcopul eretic, in fundul iadului.” (Sfântul Ciprian al Cartaginei)

    „Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. ” (Sf. Lavrentie de Cernigov)

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on septembrie 25, 2016 at 4:08 pm

      cosminmatiu

      nu te necaji frate , NU CANTITATEA mantuieste!
      nici „imparatasania” ERETICILOR ! sau „slujbele” lor ….

      abia acum vei vedea EFERVESCENTA MARE sa meaga GLOATA si IMPINSA cu sila la besericile APSOTATE, e SPURCAREA DE E URMA !

      Apreciat de 1 persoană

      • cosminmatiu said, on septembrie 25, 2016 at 6:13 pm

        Acum un an imi faceam scenarii ca voi merge cu bicicleta la manastirea Sf Ioan Iacob Hozevitul din Piatra Craiului aflata la 15 km de mine, banuiam ca bisericile de pe langa mine vor cadea. Acum de la sinod incoace inca nu am gasit in Bihor biserica unde sa nu fie pomenit ereticul Sofronie. Este mult mai grav decat imi imaginam. Multe nu mai sunt de spus: scapa cine poate si te inteleg perfect ca ai obosit sa tot incerci sa deschizi ochii la altii

        Apreciază

      • maxim said, on septembrie 25, 2016 at 7:08 pm

        Draga frate, iar adusesi bucurie peisajului… N-am idee de ce ne parasesti cate o luna intreaga! Frate, treaba e atat de grava incat lumea nu crede ca poate fi atat de grava si de aceea majoritatea nu da dreptate celor putini, neecumenistilor, pentru in capul lor exista legea majoritatii si a demonocratiei si in cele ale lui Dumnezeu. Preotii au urmatoarea replica: nu poate Dumnezeu sa nu socoteasca cei 2 miliarde de papistasi ca fiind nebotezati, pagani, eretici si predispusi osandei. Mirenii au alta replica: trebuie sa ne unim cu totii, ca sa nu mai fie ura intre credinte! In plus, preotii spun raspicat: fara episcop slujbele noastre nu sunt valide, episcopul tine locul Duhului Sfant, iar patriarhul tine locul lui Hristos, deci fara acestia suntem schizmatici. Si iata cum Ortodoxia este Papaism 100 %, episcopocentrism, umanism si panerezie!

        Apreciat de 1 persoană

      • maxim said, on septembrie 25, 2016 at 7:10 pm

        Ca sa nu mai spun de concerte si festivaluri in biserici, muzica umanista, preotii vorbesc de zor de ‘fratii nostri catolici’ papa a dat lege ca ortodocsii sa se poata boteza la ei, si uite asa suntem in apostazie totala, mai ales din Iunie 2016…

        Apreciază

      • el said, on septembrie 25, 2016 at 7:51 pm

        cosminmatiu

        in vremea Proorocului Ilie erau 7000 de barbati IN PUSTIE, LIPSITI de ORICE slujba sau Templu care NU SI-AU PLECAT genunchiul lui baal vreme de MAI MULT de 3 ani jumate cat a inchis Slavitul Prooroc Ilie SCRABIT de TRADAREA NEVIDECATA a poporului cerurile.

        si acestia TOTI 7000 barbati SFINTI NU au pierit fara preoti/slujbe/Templu fiind , ci sunt SLAVA poporului Israel de atunci si pana in veac, LAUDATI de Dumnezeu Tatal !

        vremurile care au inceput sunt MAI RELE ca cele din vremea Proorocului Ilie, caci atunci poporul s-a pocait si s-a intors la Hristos, acum GLOATA VA URMA din rau in MAI rau, NEABATUTA si INDRACITA cu furie oarba pe anticrist al lor.

        si GLOATA aceasta este azi gata pregatita sa-si urmeze „dumnezeul” lor, LEPADATA fiind cu popii si arhiereii ei MINCINOSI/” slujbe” / „jertfe”/ „biserici” cu tot de Dumnezeu/Hristos inca de pe acum !

        mangaie-te frate, NICAIERI NU e usor.
        Insa de staruieste in Adevar, omului celui ce e hotarat pe viata si pe moarte pentru Hristos si Ortodoxie Dumnezeu INSUSI ii va trimite pe robii Sai cei ascunsi in lume !

        AI NADEJDE, Dumnezeu este cu tine frate !
        pomeneste-ma si pe mine in rugaciunile tale !

        Apreciat de 2 persoane

      • Ioana said, on septembrie 25, 2016 at 11:54 pm

        nu cantitatea mantuieste. si un suflet dintr-un milion daca se intoarce la Adevar datorita marturisirilor voastre e mare lucru in fata lui Dumnezeu. Nu va descurajati de reactiile gloatei lepadate si nepasatoare. Nestiute sunt caile Domnului. Eu am intalnit si liceeni care si-au dat seama de josniciile adunarii cretane si sunt gata sa il urmeze pe Hristos si turma cea mica a marturisitorilor… E suficient sa ajunga Cuvatul lui Dumnezeu in pamantul cel bun si va rodi…

        cosmin
        poate te ajuta Dumnezeu sa ajungi la Sfanta Liturghie savarsita de un preot al lui Hristos ce nu mai pomeneste eretici ereziarhi, macar o data in acest an sau anul viitori. vei simti mare mangaiere. eu am ajuns la Liturghie dupa Sinod si te-am trecut si pe tine la pomelnic. Dumnezeu vrea sa rabdam si aceasta nedreptate de a nu putea sa participam la Sfintele Slujbe. brr. ce atmosfera de catacombe e acum… s-a citit de aici http://www.desprevremuriledinurma.ro/wp-content/uploads/sfintii-catacombelor-rusiei.pdf la Vietile Sfintilor acolo unde am fost eu. Curajul si umilintele indurate de ei sa ne intareasca si pe noi!

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on septembrie 27, 2016 at 10:10 pm

        maxim

        bucurie frate ! 🙂

        au innebunit cu totii cei care s-au lepadat de Ortodoxia Sfintilor si si-au facut IDOLI dupa mintea lor. Abi acu devine vizibil.
        IGNORA-II ! Acestai care gandesc asa NU sunt in Biserica= Trupul Lui Hristos, altfel de ar fi NU ar gandi asa ceva IMPOTRIVA ADEVARULUI. Singuri se vadesc de IMPOSTORI/MINCINOSI.

        Mantuirea e treaba pentru cei ALESI si aceia DOAR DACA de vor STARUI pana la sfarsit , nu e pentru GLOATE !… nu eu sunt „elitistul” ci Hristos !

        Apreciază

    • mihai said, on septembrie 25, 2016 at 6:06 pm

      Cosmin, eu de exemplu aici in bucuresti am vazut parohii unde deja sunt amplasate icoane renascentiste, cei drept cate una doua si am vrut a le fotografia insa miera sa nu faca lumea scacndal, dar daca doriti va dau detalii sa va convingeti la fata locului

      Apreciat de 1 persoană

    • Ioana said, on septembrie 25, 2016 at 11:57 pm

      nu cantitatea mantuieste. si un suflet dintr-un milion daca se intoarce la Adevar datorita marturisirilor voastre e mare lucru in fata lui Dumnezeu. Nu va descurajati de reactiile gloatei lepadate si nepasatoare. Nestiute sunt caile Domnului. Eu am intalnit si liceeni care si-au dat seama de josniciile adunarii cretane si sunt gata sa il urmeze pe Hristos si turma cea mica a marturisitorilor… E suficient sa ajunga Cuvantul lui Dumnezeu in pamantul cel bun si va rodi…

      cosmin
      poate te ajuta Dumnezeu sa ajungi la Sfanta Liturghie savarsita de un preot al lui Hristos ce nu mai pomeneste eretici ereziarhi, macar o data in acest an sau anul viitori. vei simti mare mangaiere. eu am ajuns la Liturghie dupa Sinod si te-am trecut si pe tine la pomelnic. Dumnezeu vrea sa rabdam si aceasta nedreptate de a nu putea sa participam la Sfintele Slujbe. brr. ce atmosfera de catacombe e acum… s-a citit de aici http://www.desprevremuriledinurma.ro/wp-content/uploads/sfintii-catacombelor-rusiei.pdf la Vietile Sfintilor acolo unde am fost eu. Curajul si umilintele indurate de ei sa ne intareasca si pe noi!

      Apreciază

    • mircea.v said, on septembrie 26, 2016 at 12:49 am

      cosminmatiu,

      ceva care a fost f „distractiv” pt mine. Ma hotarasem sa merg la o biserica, si cand sa intru, o placa de marmura sus, pe care scria: „… carol 2, iubitorul de Hristos, si ii multumim lui Carol 2 care…”. Pe moment am vazut negru… Am zis, hai ca poate preotul accepta cartile. Mi-a zis ca ma suna el, dupa ce m-a intrebat daca sant beletristica .:)

      Apreciază

  2. energein7 said, on septembrie 25, 2016 at 1:25 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  3. scortisoara said, on septembrie 25, 2016 at 3:27 pm

    Tocmai am vizionat filmul de mai jos . Mi-a placut mult . Personajul principal ( rolul preotului) este interpretat de catre actorul acela japonez convertit la ortodoxie . Se mai regaseste si actorul care a interpretat rolul lui Anatol din filmul „Ostrov”…. N-am stiut ca si in Japonia sunt sfinti ortodocsi . Foarte interesant …

    The Honored Priest (2015)

    Un preot ortodox, Părintele Nicolai (Cary-Hiroyuki Tagawa), fratele unui șef Yakuza, este atras într-un război mafiot în Japonia. El scapă și se refugiază în micuțul sat rusesc Glubokoe, unde, după un timp, constată că războiul l-a găsit din nou…

    Apreciat de 1 persoană

  4. geo said, on septembrie 25, 2016 at 3:44 pm

    Martorii care au participat la eveniment susțin că totul a plecat de la un grup de ţigani, format din 12 persoane, puternic alcoolizat şi înfierbântat de ritmurile orientale. “La un moment dat, unul dintre țigani, Ghipteru Mondialu, că aşa îl ştie lumea pe Facebook, a început să urle în gura mare: ,,moarte românilor, a început să jignească lumea, să îi facă pe români fraieri, săraci şi pârliți, până ce unul dintre băieți s-a săturat şi l-a rugat să înceteze cu scandalul şi cu jignirile la adresa românilor. În momentul ăla a început haosul”, spune unul dintre martori

    http://voceatimisului.ro/exclusiv-scandal-de-proportii-12-tigani-au-linsat-2-romani-intr-un-club-de-manele-din-timisoara/

    Si peste balta s-a strigat moarte albilor:

    http://www.foxnews.com/us/2016/09/22/riots-over-police-shooting-engulf-charlotte-for-2nd-straight-night.html

    https://www.thesun.co.uk/news/1836515/shocking-footage-shows-white-man-begging-rioters-for-mercy-while-being-beaten-as-a-reporter-is-nearly-dragged-into-a-fire/

    http://clashdaily.com/2016/09/watch-white-people-f-cking-devils-charlotte-rioters-promise-kill-whites/

    Insa cand albii sunt ucisi de politisti negri…liniste totala…

    http://conservativetribune.com/teen-shot-by-cop/

    http://www.dailywire.com/news/7274/cops-shoot-white-guy-fresno-nobody-pays-attention-hank-berrien#

    http://www.washingtontimes.com/news/2014/nov/27/white-teen-gilbert-collar-killed-by-black-cop-trev/

    http://downtrend.com/71superb/black-cop-shoots-and-kills-6-year-old-white-boy-with-autism

    http://www.youngcons.com/unarmed-white-man-was-killed-by-a-black-cop-look-how-the-media-responds/

    Apreciază

  5. el said, on septembrie 25, 2016 at 4:06 pm

    Documentarul acesta FT BUN este facut de ERETICI !
    pana si ei PRICEP !

    si CARE este FOLOSUL? pot ei ceva impotriva ?

    la fel si voi de NU VA VETI INTOARCE la Hristos si la Ortodoxie si NU VETI PARASI bisericile APOSTATILOR !

    PUTEREA si VIATA( animalica/vremelnica si VESNICA) vin DOAR de la Hristos , pe care poporul roman L-A TRADAT ca sa umble cu ERETICII,

    si acum deci CINE va il apara pe el si pe plozii lui de URGIA pe care SINGUR si-a agonisit-o?

    iar cat despre cei PUTINI DREPTI, va fi cu ei cum a fost cu Dreptul Lot atunci , VOR SCAPA (din Sodoma) CAND VOR PARASI CETATEA, ei si copii lor !

    Apreciază

  6. Ioana said, on septembrie 25, 2016 at 7:21 pm

    Mantuitorul Iisus Hristos cand ii vindeca pe orbi, paralitici, leprosi, demonizati de fapt le vindeca in primul rand sufletele. Iar sufletul este viu doar intru Iisus Hristos, in Biserica Sa. Ei se indreptau cu totul spre Hristos, se faceau apostoli, propovaduitori ai invataturii Sale.____________ „Fiule, mergi in pace, CREDINTA TA te-a mantuit!” _________ Iar ei alergau sa bine-vesteasca Evanghelia tuturor. Doar Dreapta-Credinta este mantuitoare. Domnul, in atot-milostivirea Sa vindeca si sufletele si trupurile. „Laudati pe Domnul ca este bun, ca in veac este mila Lui!”

    Dar daca nu vor avea CREDINTA, zadarnica este sanatatea, zadarnica si bogatia, si faima, si toate desertaciunile acestei lumi! „Au nu si pacatosi iubesc pe cei ce ii iubesc pe ei?”

    De aceea mai fericiti cei ce au URAT LUMEA si si-au pus viata pentru CREDINTA CEA ADEVARATA, indurand ocari, defaimari, lipsuri, greutati si ispite, izgoniti fiind dIn ACEASTA LUME NEBUNA SI DESARTA! _____AXIOS TUTROR PREOTILOR, CALUGARILOR SI MIRENILOR MARTURISITORI in mijlocul acestor javre viclene. Nu imi pare rau ca ii insult, isi merita toata titulatura acesti farisei fatarnici, dedati tuturor tradarilor si nelegiuirilor. Vanzatorii Credintei, cei mai josnici dintre toti tradatorii pamantului…

    Sa dea Dumnezeu ca acesti eretici care si-au dat seama de unele dintre CAPCANELE SISTEMULUI sa se intoarca la Hristos, sa asculte glasul constiintei si sa caute cu sinceritate si sete Adevarul. Hristos ii cheama pe toti. Poate ca in vremurile de pe urma multi eretici si pagani se vor intoarce la Ortodoxie, rusinand pe LEPADATII care si-au batut joc DE TOT CEEA CE ESTE MAI DE PRET: DE HRISTOS SI BISERICA SA.

    Apreciază

  7. Ioana said, on septembrie 25, 2016 at 8:15 pm

    cand scriam comentariul tocmai ce au venit trei pisoiasi din gradina. au intrat ca era usa deschisa si micile salbaticiuni neimblanzite si-au intins nasucurile sa vada ce scriu eu pe aici. Pisicuta mea e acum mamica. Are 2 vulpite polare albe si un tigrisor curajos. Bine ca pe ei nu-i vaccineaza nimeni. Cine stie ce legi o sa mai dea astia si pentru vietuitoare. Ii salveaza oricum si salbaticia apucaturilor, atat le-ar trebui bicisnicilor sa-i prinda.! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on septembrie 25, 2016 at 11:14 pm

      Ioana

      esti o fericita cu atatea mici salbaticiuni FRUMOASE si NEPERVERTITE in preajma ! 🙂

      pe tigriosor cel mic l-as lua eu BUCUROS ca tovaras/ prieten pentru Iliutza al meu cel uricios si slabatic ! 🙂 🙂 🙂 ….. MIAOUU !

      Apreciază

    • geo said, on septembrie 26, 2016 at 9:09 am

      Probabil ca serviciile secrete elvetiene, armata si politia se comporta altfel decat cele romanesti, si astfel cetatenii au incredere in ele…la noi se comporta ca niste mafii…pe mana astora vrea sistemul sa ne dea datele personale…

      Apreciat de 1 persoană

  8. Manuel Transmission said, on septembrie 25, 2016 at 10:03 pm

    1. important:
    – Silent Weapons for Quiet Wars

    Dă clic pentru a accesa silent-weapons-for-quiet-wars-9-21-13.pdf

    2. “Smart Pills” & „Pushing Adherence”:
    -Investors Commit $172 Million for Development of Ingestible Data Devices to Monitor Effectiveness of Therapeutic Drugs In Vivo
    http://www.darkdaily.com/investors-commit-172-million-for-development-of-ingestible-data-devices-to-monitor-effectiveness-of-therapeutic-drugs-in-vivo-1001#axzz3zDDj8FO1

    – Novartis sets sights on connected inhaler
    http://www.pmlive.com/blogs/digital_intelligence/archive/2016/january/novartis_sets_sights_on_connected_inhaler_905496

    – Curing the Disobedient Patient: Medication Adherence Programs as Pharmaceutical Marketing Tools
    http://digitalcommons.law.utulsa.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1477&context=fac_pub

    – Thinking Outside the Pillbox. A System-wide Approach to Improving Patient Medication Adherence for Chronic Disease

    Dă clic pentru a accesa pa_issue_brief_final.pdf

    – Big Pharma Shaking in Their Boots as 80% of Cannabis Users Give Up Prescriptions Pills for Pot
    http://thefreethoughtproject.com/big-pharma-shaking-boots-80-cannabis-users-give-prescriptions-pills-pot/

    – The Drugs Don’t Work: A Modern Medical Scandal
    http://readersupportednews.org/opinion2/272-39/13627-the-drugs-dont-work-a-modern-medical-scandal

    – Big Pharma’s placebo problem
    https://www.salon.com/2013/08/03/big_pharmas_placebo_problem/

    – Unsettling Truth: Most Clinical Trials Are Funded By Big Pharma
    http://naturalsociety.com/big-pharma-funds-most-clinical-trials-6111/

    Apreciat de 1 persoană

  9. alex said, on septembrie 25, 2016 at 10:42 pm

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cardul-de-sanatate-a-devenit-o-relicva-nefunctionala-la-doar-2-ani-de-la-lansare-sistemul-informatic-virusat-de-coruptie.html

    La cat mai prost sa mearga, pana se va alege prafu de sistemul asta si carduri.

    Apreciază

    • ban said, on septembrie 25, 2016 at 11:26 pm

      Asta-i de bine: in Romanica cand va veni antihristu, ministrii de la noi ii vor cere spaga, ala nu o sa dea cat vor ei, si atunci vor face actele ”pierdute”…

      Apreciază

  10. Mary said, on septembrie 26, 2016 at 12:02 am

    Woah nu pot sa vad tot filmul ma ia cu rau. Orice bebe parca ar fi si al meu. E halucinant. Am o carte pentru facastorii astia de nestiinta – pe romaneste ii zice „Goanga si Tarlica”. Pe vesticeste „Max & Moritz”. Sa citeasca neavenitii care cred ca totul e pe gratis si nu se raspunde. FYI ca toti crestini om fost pagani si evreii au fost pagani si toti. In iad frate ingheti pana te spargi la infinit. Continuati asa care sunteti de ma stiti sa vedem daca sunt doar o nimeni care zice. Ia hai! Si cel mai din urma tarator din iad se ia de cel mai tare Bjorn sau Brunhilda, nu de copii care mai au sansa si inca dorm inspre viata. Amin

    Apreciază

  11. Manuel Transmission said, on septembrie 26, 2016 at 12:53 am

    – There are 271 New Vaccines in Big Pharma’s Pipeline
    http://vaccineimpact.com/2015/there-are-271-new-vaccines-in-big-pharmas-pipeline/

    – Suzanne Humphries on Vaccines

    Apreciază

  12. Iones said, on septembrie 26, 2016 at 1:08 am

    Uitati, presa a inceput sa faca lobby pentru vaccinarea obligatorie!

    „Ameninţarea epidemiei de rujeolă! „Vaccinarea trebuie să fie obligatorie!”
    http://www.cugetliber.ro/stiri-sanatate-amenintarea-epidemiei-de-rujeola-vaccinarea-trebuie-sa-fie-obligatorie-300002

    Apreciază

  13. Iones said, on septembrie 26, 2016 at 1:22 am

    Big Brother in Elvetia! Serviciile secrete au primit votul de a supraveghea totul
    http://www.telegrafonline.ro/elvetia-doarme-linistita-serviciile-secrete-au-primit-vot-sa-supravegheze-totul

    Apreciază

  14. maxim said, on septembrie 26, 2016 at 5:25 am

    Exista lege data noua de la Sfintii Parinti: daca blestematii de patriarhi ecumenisti-ortodoxomahi vor hotari ca Pastele sa fie sarbatorit cu papistasii, noi trebuie sa mutam Ziua Invierii cu o saptamana inainte sau dupa Duminica stabilita de ei ca Duminica Invierii! Preotul vostru autentic, neeretic, va sti cum sa procedeze, pe el sa-l ascultati, caci patriarhii si episcopii apostati vor merge pe mana satanei, a politicii globale si a noii religii unice mondiale. Nu avem voie sa serbam nimic cu papistasii si evreii! De pilda, la anul, ereticii papistasi serbeaza tot pe 16 Aprilie ca si noi. Noi insa, va trebui sa serbam cu o Duminica inainte sau dupa 16 Aprilie. Nimic nu mai ingaduim din ceea ce fac ereticii patriarhi dimpreuna cu ereticii papistasi, caci din vara aceasta ORICE TOLERANTA PENTRU ERETICI ESTE ZERO!

    Apreciază

  15. AKRITAS said, on septembrie 26, 2016 at 8:54 am

    tilharia cea mare, de rapire a sufletelor, atinge noi cote, ca urmare a vicleniei satanice din occidentul „civilizat”, care provoaca, ridica steaguri false pentru manipularea si indobitocirea sarmanului om asuprit de „civilizatia” occidentala, aducandu-l in situatia de a alege, intre libertate si siguranta, pentru a pierde de fapt si pe una si pe cealalta, implinind Cuvantul care zice ca sarmanul om, in vremurile apocaliptice, asuprit, constrans, manipulat, minitit, corupt de atitea „valori” occidentale, va tanji dupa salvare, dar nu va alege salvarea adusa de Mantuitorul Iisus Hristos :Calea, Adevarul si Viata, ci va alege singur calea antihristului, calea care duce la pierzare, urciunea pustiirii, pentru ca va fi singura cale promovata si protejata si impusa ca norma de viata de statul de….”drept”, de politica „corecta” :

    Referendum în Elveția: Majoritatea alegătorilor , în favoarea supravegherii electronice de către serviciile secrete
    http://m.activenews.ro/externe/Referendum-in-Elvetia-Majoritatea-alegatorilor-in-favoarea-supravegherii-electronice-de-catre-serviciile-secrete-136762

    Apreciază

  16. marian said, on septembrie 26, 2016 at 9:34 am

    Camioane pt pastrarea si pt transportarea cadavrelor vor fi cumparate de Romania. 52 de cadavre/camion
    ACTIVENEWS
    Ce ni se pregătește? IGSU se dotează cu MORGI mobile, auto-trenuri ce pot depozita și transporta fiecare câte 52 de cadavre. EXCLUSIVITATE
    DE ADRIANA OPREA-POPESCU /

    Luni, 26 septembrie 2016, 08:05

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  17. un fir de praf said, on septembrie 26, 2016 at 11:09 am

    Nu stiu daca a-ti auzit dar 20 de maici de la petru voda au luat calea pustiei confirma o alta maica cu care am luat legatura .iar toate sfintirile de biserici din iasi au fost amanate, oare de ce?

    Apreciază

  18. octoviv said, on septembrie 26, 2016 at 12:04 pm

    24 august 2016:
    https://fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=1075785870223eb40f59b7bbfdbee18c&tab=core&_cview=0

    https://freedomfightertimes.com/youtube/why-did-fema-order-5-million-bottles-of-water/

    10 septembrie 2016:
    http://stevequayle.com/index.php?s=33&d=1867

    From:Indiana Nurse, we already know there are at least two fema camps in the state. Her first statement was, i guess they want me to work the fema camps.

    Its getting close now. My wife is a RN, yesterday she got a letter from the state, wanting her to attend”vital event training’, according to the letter, ALL medical personnel, hospitals, morticians, county and state health personnel are supposed to attend. Also it noted, ’10 health regions” in the state.
    Thought you might find this notable.

    https://freedomfightertimes.com/youtube/strange-vital-event-training-going-on-in-indiana/

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Biruitoare miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

    Apreciază

  19. geo said, on septembrie 26, 2016 at 1:01 pm

    Apreciază

  20. scortisoara said, on septembrie 26, 2016 at 8:04 pm

    Mi-a atras atentia articolul lui Ciprian Voicila preluat si de Ganduri din Ortodoxie , in special partea de la final ca-i lipsea ceva din enumerarile alea :ECUMENISMUL.

    Testamentul Sfinţilor Închisorilor septembrie 26, 2016
    „Dacă îi iubim cu adevărat pe Sfinţii Închisorilor va trebui să ne asumăm lupta cu răul din lume. Un rău care, de la o zi la alta, capătă noi forme: îndosarierea electronică, regionalizarea României, intenţia perversă de a redefini conceptul juridic de căsătorie în favoarea minorităţilor sexuale, intenţia de a le impune cetăţenilor obligativitatea de a-şi înscrie copiii la grădiniţă de la vârsta de trei ani (ceea ce va duce la îndoctrinarea etatistă a generaţiilor viitoare), impunerea orelor de aşa-zisă educaţie sexuală în care copiii sunt familiarizaţi cu perversiunile sexuale şi cu ideea că heterosexualitatea sau homosexualitatea este doar o problemă de alegere personală.”

    Apreciază

  21. Ralu said, on septembrie 29, 2016 at 9:05 pm

    Vaxxed-subtitrat in românā

    Apreciază

  22. […] Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT inainte d… […]

    Apreciază

  23. Luca de Dacia said, on octombrie 26, 2016 at 7:58 am

    Ce sa mai comentam???!!!
    E fara cuvinte…ar fi multe de spus,pe mine nu ma lasa parintii sa spun😃😃😃

    Apreciază

  24. […] Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT inainte d… […]

    Apreciază

  25. […] Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT inainte d… […]

    Apreciază

  26. octavpelin said, on martie 20, 2018 at 11:12 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  27. […] Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT inainte d… […]

    Apreciază

  28. Noelle said, on octombrie 6, 2021 at 9:59 pm

    Nu știu dacă se cunoaște dar Bobby de Niro are un copil bolnav de autism. Asta explica multe.

    Apreciază

  29. […] Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT inainte d… […]

    Apreciază

  30. […] Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT inainte d… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.