SACCSIV – blog ortodox

SA CREDEM in EPIDEMIA de RUJEOLA? FAPTELE dovedesc ca NU putem AVEA INCREDERE in spusele SISTEMULUI …

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 23, 2016

Vom ajunge precum in aceasta ilustratie?

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Va amintiti de isteria gripei aviare?

Iata un articol din 2006, Aviara ar putea ucide doua milioane de romani, de pe Libertatea:

Pandemia de gripa aviara va izbucni in viitorul apropiat si va ucide doua milioane de romani, potrivit prof. dr. Adrian Streinu-Cercel. Acesta este un  scenariu de cosmar, care ar suprapopula insa spitalele si cimitirele. Desi tara noastra va produce vaccinul pandemic, doar 25% din populatie va fi vaccinata, deoarece nu ne permitem stocuri mai mari.

Patru milioane de romani se vor imbolnavi de gripa, iar doua milioane vor muri, o data cu izbucnirea pandemiei de gripa aviara. “Intr-un prim val al pandemiei, adica in primele 4 – 5 luni, se pot imbolnavi pana la 4 milioane de romani, iar 2 milioane dintre acestia vor muri. Oamenii trebuie sa stie ca ne asteptam la un virus foarte agresiv”, a declarat, ieri, in cadrul unui seminar, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase “Matei Bals”.

De altfel, specialistii spun ca pandemia de gripa este inevitabila si iminenta. “Ne aflam in faza a treia a pandemiei, adica faza in care au fost infectati oameni cu un subtip de virus gripal nou. Urmatoarea etapa este cea a izbucnirii pandemiei. Cert este ca nu scapam de pandemie, motiv pentru care trebuie sa ne pregatim cat de cat”, a precizat dr. Viorel Alexandrescu, seful Centrului de Referinta pentru Gripa – OMS, din cadrul Institutului Cantacuzino.
25% din populatie va fi vaccinata

Dr. Alexandrescu a mai afirmat ca, din fericire, Romania va fi producator de vaccin pandemic. “S-au atras fonduri de la Banca Mondiala pentru producerea vaccinului. Estimam ca vom produce in jur de 5,5 milioane de doze, ceea ce inseamna ca va fi vaccinata 25% din populatie. Nu ne permitem stocuri mai mari. Vom incerca sa facem profilaxia in primul rand la categoriile expuse, cum ar fi personalul medical”, a completat dr. Alexandrescu.

Specialistul epidemiolog a mai spus ca in prezent la Institutul Cantacuzino se pune la punct tehnologia de preparare a vaccinului si se fac studii pentru stabilirea dozelor. “Producerea vaccinului va incepe la 4 – 5 luni de la izbucnirea pandemiei, deoarece doar atunci se va sti care e tulpina virusului. Acesta e si motivul pentru care nu se fac stocuri. Se vor administra doua doze de vaccin la interval de 30 de zile”, a incheiat dr. Alexandrescu.

„Trebuie sa procuram saci pentru cadavre”

Florin Popovici, epidemiolog in cadrul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, a declarat ca Romania va trebui sa ia masuri concrete: “Avand in vedere ca se estimeaza atatea decese, trebuie sa stim cu exactitate care este capacitatea morgilor si cate paturi cu ventilatie avem in spitale. Trebuie sa ne preocupam si de procurarea sacilor pentru cadavre. Va trebui sa avem grija si de persoanele care lucreaza in domeniul gazelor, al electricitatii  si chiar de persoanele care vor sapa gropile in cimitire”.

Ce s-ar putea ascunde in spatele acestor „scenarii de pandemie”?
Specialistii  admit faptul ca in momentul in care va ajunge sa se transmita de la om la om virusul ucigas H5N1 poate provoca o pandemie. Zeci de milioane de victime s-ar inregistra in toata lumea, efectele fiind greu de estimat. Cele mai sceptice voci din lumea medicala sustin insa ca “agitatia” in jurul acestui subiect poate avea si alte interese. Argumentul lor principal este ca din 1997 incoace, de cand au aparut primele cazuri de gripa aviara la om, s-au inregistrat doar 228 de imbolnaviri (130 de decese). In aceste conditii, sunt de parere unii specialisti, mentinerea “isteriei aviare” are ca scop obtinerea de fonduri pentru anumite institutii.
Strict legat de Romania, exista “scenarii” care spun ca, de exemplu, pentru Institutul Cantacuzino producerea vaccinului impotriva gripei aviare inseamna si obtinerea de fonduri pentru modernizarea de care institutia are atata nevoie. La fel si in cazul Institutului de Diagnostic si Sanatate Animala. In ceea ce priveste profiturile companiilor producatoare de medicamente, sunt voci care sustin ca stocurile de Tamiflu pe care le-au facut o serie de state, inclusiv Romania, ar fi o adevarata “mina de aur”.

Comentariu saccsiv:

   In frunte cu Adrian Streinu Cercel, ati vazut cate nume sonore din crema cremelor specialistilor din Romania si-au dat mana pentru a ne panica?

Si ce s-a ales din scenariile lor? Nimic. Si n-a fost nimic pentru ca s-au vaccinat romanii cu milioanele? Aiurea. Ci pentru ca chiar n-a fost nimic. Ce s-a urmarit de fapt? Testarea panicii? Afacere? Uciderea pasarilor din Romania? Toate la un loc? Nu stim, doar putem presupune. Si nu stim deoarece organele de forta ale statului nu sunt preocupate de astfel de chestiuni. Sau li se interzice.

Dar de gripa porcina va mai amintiti?

Cum ne zicea tot Cercel ca vom muri cu zecile de mii?

Actiunea PANICA de gripa noua continua: Adrian Streinu Cercel ne spune ca 20 000 de morti este un mizilic si ne aminteste de PUSCARIE

Si cum a mintit el ca Toni Tecuceanu a murit de gripa porcina, pentru a crea din nou o isterie in masa?

Paul Tecuceanu, despre moartea fratelui sau Toni Tecuceanu: “NU CUMVA ESTE DOAR O MANIPULARE FARA SCRUPULE?”

Familia lui TONI TECUCEANU il da in judecata pe ADRIAN STREINU CERCEL

Ce s-a ales din povestile de groaza strigate prin mass-media de oamenii SISTEMULUI? Evident, tot nimic.

Si, tot evident, din nou institutiile de forta ale statului au dormit pe ele sau … li s-a interzis sa studieze problema.

Cum au facut-o mereu. Se mai aude ceva despre uriasa afacere SIDA de jumatate de milliard, din 2009?

VIDEO: Inca un motiv pentru care nu trebuie sa-l credem pe ADRIAN STREINU CERCEL – AFACEREA SIDA

De ce nu-i curios binomul SRI – DNA sa sape oleaca pe directia asta?

Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţii, este mason?

Si nu doar blogurile ortodoxe si Olivia Steer se agita ca ceva pute rau in Romania pe tema vaccinurilor. Si altii de agita ca ceva pute la nivel mondial:

DAILY MAIL: Dupa acest fiasco al GRIPEI PORCINE, nu trebuie sa ne mai incredem in masinaria de speriat a statului. O istorie a panicilor ultimilor ani

IN ATENTIA CELOR CE SE BULUCESC LA VACCINARE: Parlamentari din Consiliul Europei solicită crearea unei comisii de anchetă legat de AFACEREA GRIPEI PORCINE

VIDEO: Jurnaliştii danezi au ajuns la concluzia ca GRIPA PORCINA este una din cele mai grandioase afaceri de CORUPTIE din timpurile noastre

COINCIDENTA? Exact cand “Novartis” a produs primul lot de vaccinuri împotriva gripei porcine (AH1N1), s-a declarat si pandemia …

RAPORT Pandemia de gripă nouă va fi cea mai „blândă” din istorie. Cine ne-a speriat şi de ce?

The INDEPENDENT: “Pandemie? Care pandemie de gripa?”

Pe de alta parte, de ar fi vorba doar de bani, iar in rest sa ne bage apa distilata in noi pe post de vaccin, tot n-ar fi chiar atat de teribil. Insa iata ce se petrecea acum 40 de ani, tot cu … gripa porcina:

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

Si nu e singurul vaccin cu probleme:

FOTO TERIFIANT ce nu ne arata mass-media: EFECTELE VACCINARII …

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

Si atunci, date fiind toate cele de mai sus, mai putem avea in general incredere in vaccinurile lor, iar in mod special mai putem avea increderea in panica starnita de oamenii SISTEMULUI?

Caci au declansat o noua campanie:

Campaniile anti-imunizare si lipsa serurilor au dus la moartea a trei bebelusi. Cea mai grava situatie din ultimii 11 ani

Ce a dus la explozia numărului de cazuri de rujeolă din acest an. Oficiali: „Cel mai mare focar a pornit de la copilul nevaccinat al unor imigranţi”
Focarele de rujeola de la granita judetelor Cluj si Bistrita Nasaud au aparut in comunitati de romi cu copii nevaccinati / Autoritatile sanitare spun ca este posibil ca boala sa fi fost adusa din Italia

Alertă de la Ministerul Sănătăţii! Epidemie de rujeolă în România: trei copii au murit. Cazuri confirmate în 23 de judeţe

   Campanie la care pune umarul si Patriarhia Romana:
124 de cazuri de rujeola in comunitatea de romi nomazi din Bistrita-Nasaud. Ce spune Biserica despre vaccinarea copiilor

   Si au loc la tv, cica dezbateri pe tema vaccinarii. Dar, evident, nimic despre astfel de chestiuni:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

INTERZIS LA TV ROMANESTI. Video: ROBERT DE NIRO despre documentarul Vaxxed (VACCIN = AUTISM) la o televiziune americana

Cititi va rog si:

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

 

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on septembrie 23, 2016 at 12:13 pm

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    Sanatate Obligatorie sau inchisoare?? Propaganda bolsevica expirata!!!

    Apreciază

  2. dralexmd said, on septembrie 23, 2016 at 12:23 pm

    De data 6/09 in Moldova sa inceput o epidemie de gripa foarte stranie (nu sa afisat in mass-media). To in perioada aceasta, au inceput a vaccina oamenii in Moscova langa statiile de metro.

    E foarte simplu – scenariul este aratat in filmul serial „V” (2009) – raspandesc virus artificial, si pe urma propun o vaccina cu ceva mai grav. Sitemul troyan.

    Apreciat de 1 persoană

    • dralexmd said, on septembrie 23, 2016 at 12:28 pm

      Si Papa eri la super-ecumenica intalnire (peste 500 de reprezentati de toate religiile, tot a mentionat despre „VIRUS”, numai zicea de virus de indiferenta.

      Mai vedeti filmul „Armata celor 12 maimuțe”.

      Apreciază

  3. Mihail said, on septembrie 23, 2016 at 1:10 pm

    „ceea ce inseamna ca va fi vaccinata 25% din populatie. Nu ne permitem stocuri mai mari. Vom incerca sa facem profilaxia in primul rand la categoriile expuse, cum ar fi personalul medical”, a completat dr. Alexandrescu.”

    1. Daca se fabrica doar pentru 25% din populatie, adica exact cat produce, despre ce stocuri vorbeste acest individ?
    2. personalul medical este oricum primul expus (vaccinat) la vaccinuri. Obligatoriu. Altfel nu va putea sa mai profeseze.

    Apreciază

  4. Iones said, on septembrie 23, 2016 at 1:34 pm

    Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, mesaj pentru mamele care refuză vaccinarea: Biserica susține vaccinările în scop therapeutic

    http://republica.ro/purtatorul-de-cuvant-al-patriarhiei-romane-mesaj-pentru-mamele-care-refuza-vaccinarea-biserica-sustine

    Apreciază

    • Aurora said, on septembrie 23, 2016 at 8:15 pm

      Vai ce uraciune ! Paula Seling si „Bocelli” cocotati pe solee ca pe o scena ? Fratilor ! Oare ce/cine mai urmeaza ? Bach ? Delia ?

      Apreciază

  5. Starcu auriu said, on septembrie 23, 2016 at 2:41 pm

    Acest popor mărturiseşte numele lui Hristos şi clopotele dragostei lui sunt clopote de provocare împotriva tuturor dificultăţilor care tulbură coexistenţa pe care o trăim împreună cu fraţii noştri de care nu suntem separaţi din motive religioase, ci uniţi printr-o istorie comună, prin limbă şi moralitate. Această credinţă pe care acest popor a primit-o din sânul mamelor va rămâne ca o sevă prin care primeşte şi dăruieşte viaţă. Iar pământul Orientului este identitatea şi entitatea pe care nu o va părăsi în ciuda cruzimii împrejurărilor.

    Suntem aici ca să dăm un strigăt de pace pentru Orientul Mijlociu şi, în mod deosebit, pentru Siria. Ne-am săturat de terorism, de takfirism şi de răpirea oamenilor.

    http://basilica.ro/patriarhul-antiohiei-sfantul-andrei-aduna-biserica-romana-si-biserica-antiohiana-la-pieptul-lui-hristos/

    adica cum nu sunt separati ortodocsii azi de limba araba, dar veche origine greco-iudeo-romana, de musulmani, nici de religie, si cum au ortodocsii moralitate comuna cu islamicii(pentru incepatori, cei din urma bisexuali si poligami) … takfirismul este lupta intre grupuri din islam..ce ne priveste pe noi, vrem noi cumva sa fie islamul unitar? cam bizar arabasul asta pompat din Siria la noi

    Apreciază

  6. Pąʍvo said, on septembrie 23, 2016 at 3:58 pm

    Cand sistemul vrea sa probeze un vaccin nou, inventeaza o epidemie noua. Asta ar fi cea mai optimista constatare. Iar daca cineva le demasca planurile criminale, imediat este catalogat conspirationist.
    Desigur ca ei intotdeauna sunt declarati public „infailibili”, dupa modelul papei… Uciga’i toaca pe toti !

    Apreciază

  7. maxim said, on septembrie 23, 2016 at 4:26 pm

    Apreciază

  8. Muritor said, on septembrie 23, 2016 at 6:16 pm

    Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea da unda verde uniunilor sodomite in Romania pe 27 octombrie: http://www.agerpres.ro/justitie/2016/09/20/ccr-sesizarea-referitoare-la-recunoasterea-casatoriilor-dintre-persoane-de-acelasi-sex-amanata-pentru-27-octombrie-14-22-14

    Deja si strainii string semnaturi impotriva acestei mirsavenii. Romanii ce fac? : http://www.citizengo.org/en/fm/37263-constitutional-court-romania-no-right-same-sex-marriage

    Apreciază

  9. dante said, on septembrie 23, 2016 at 7:26 pm

    „…De altfel, specialistii spun ca pandemia de gripa este inevitabila si iminenta. “Ne aflam in faza a treia a pandemiei, adica faza in care au fost infectati oameni cu un subtip de virus gripal nou. Urmatoarea etapa este cea a izbucnirii pandemiei. Cert este ca nu scapam de pandemie, motiv pentru care trebuie sa ne pregatim cat de cat…”

    Cum de le stiu ei pe totate de dinainte acesti „specialisti” , stiu ca va fi pandemie si ca vor muri milioane de oameni. Ce sa mai, stiu tot, absolut tot si detin si cheia fericirii noastre cu conditia sa ne vaccinam. Vin si ne spun ca acum e epidemie de rujeola, un banal pojar, pe care l-am facut majoritatea dintre noi.
    Cica sint 9 cazuri de pojar la 365 000 de copii in decurs de 8 luni, dar dragi doctori, daca pe parcursul acestor luni a-ti inregistrat cazuri pina acum de ce nu ati facut valuri, de exemplu in luna mai sau iunie, ce, atunci nu erau tot acesti copii la scoala? De ce tocmai acum, si de ce doar in perioada inceputului de an scolar? Stiu, veti spune ca acum se intilnesc in comunitati, dar dragi doctori acesti copii au facut baie impreuna la mare cu milioanele toata vara, unii au fost in tabere, altii in vacante pe la tara unde s-au intilnit cu alti copii si nu a mai fost pandemie.
    Pandemia voastra este din aceeasi categorie cu pandemia de gripa aviara, o afacere murdara ca multe altele.
    Dragi cititori vin si eu cu o intrebare, care vine dintr-o constatare: La voi in oras in aceste zile se da cu pesticide contra tintarilor?, caci la mine se da la greu. Si nu e doar in acest an, aproape an de an, dupa care la interval de cam o saptamina explodeaza epidemia de gripa.
    Nu de alta, dar tintarii acum nu mai sint ca asta vara si rostul nu prea-l mai vad, doar daca se da cu ceva virusei….poate ma insel.

    Apreciază

  10. Radu said, on septembrie 23, 2016 at 7:29 pm

    Sunt mult mai multi oameni care mor in SUA si tarile din vest datorita vaccinurilor decat din pricina asa ziselor „epidemii”.
    Vrajeli ca a inceput lumea sa se trezeasca si nu se mai vaccineaza multumita acestui blog si altor bloguri asemanatoare.

    Apreciază

  11. alex said, on septembrie 23, 2016 at 9:15 pm

    http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/parintii-care-se-opun-vaccinarii-acuza-medicii-ca-ascund-adevarul-cati-copii-imunizati-au-avut-reactii-adverse-conform-ms.html

    Si la sfarsitul articolului

    „In aceasta „lupta” pro contra vaccin a intervenit si Avocatul Poporului. Institutia s-a autosesizat si a cerut explicatii de la Ministerul Sanatatii pentru intarzierile cu legea vaccinarii, anuntata inca de anul trecut. In acest moment, proiectul nu a intrat nici macar in dezbatere publica.”

    Oare tot asa de repede s-a sesizat avocatul poporului cand au murit copii aia din Arges, sau cand oamenii sunt nedreptatiti, sau cand se face moscheea aia acolo desi noi nu vrem sau… sau . sau prea multi de sau la care nu se sesizeaza.

    Apreciază

  12. Cosmin said, on septembrie 23, 2016 at 11:23 pm

    Sa ma corecteze cineva daca gresesc: din cate imi amintesc, rujeola este una din bolile copilariei, prin urmare cam toti copii o fac. Intrebare: de ce e pandemie? Si de ce e considerata epidemie daca sau imoblnavit in 23 de judete ? Poi nu e normal sa se imbolnaveasca copii de rujeola ?

    Si acum intrebarea de punctaj maxim: DE CE FAC RUJEOLA COPII VACCINATI IMPOTRIVA RUJEOLEI ???

    Apreciază

  13. Cristian said, on septembrie 23, 2016 at 11:39 pm

    off topic:

    Nu pot sa nu ma intreb: CUM OARE AR PUTEA SUNA ARGUMENTELE „POCAITILOR” IN DREPTUL SITUATIEI DE MAI JOS?! Se spune cam asa:
    * „facebook nu este pacat. Depinde cum il folosim. Este ca un cutit, pe care il putem folosi ca sa taiem paine sau gatul cuiva.” (si toti repeta exact acest exemplu, ca si cum cutitele nu pot taia decat paine si gaturi de oameni!…)
    * „Daca ai firea pamanteasca /rastignita, inima curata, nu vei pacatui! Frica de Domnul din viata de zi cu zi, este valabila si in mediul virtual.”
    * „Nu scrie in porunci despre facebook, deci e evident: NU ESTE PACAT!!”

    Articolul de mai jos prezinta o femeie care a ramas „blocata” in mijlocul strazii, pe sina de tramvai, uitand practic sa termine traversarea strazii. De ce o fi uitat? Cum ar suna ca raspuns la aceasta intrebare, „de ce”, asa-zisele explicatii de mai sus, enumerate de diversi „frati” in ultimii 4 ani de zile? O fi logic ca o femeie sa moara din cauza ca era atenta mai mult la telefon decat la mediul inconjurator? (nu stim sigur daca era neaparat pe facebook, poate scria un sms sau cauta vreo informatie dar esenta este aceeasi: atentia ei nu era unde trebuia sa fie!) Daca a murit, mai conteaza daca ce facea ea pe telefon, in mijlocul strazii, era sau nu era pacat?! (ma tem de posibilele raspunsuri la aceasta intrebare…; in sensul ca prea multi oameni in ziua de azi nu ar intelege la ce ma refer…)

    OARE NOI SUNTEM DIFERITI? ACORDAM OARE ATENTIE LUCRURILOR CU ADEVARAT IMPORTANTE (de exemplu vesnicia sau credinta)? Sau am ramas si noi „prinsi” in mediul on-line, navigand aiurea, incolo si incoace, fara sa ne mai putem opri sau desprinde?

    Articolul:

    ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE. Femeie CĂLCATĂ de TRAMVAI în Rusia. Îşi verifica TELEFONUL MOBIL pe şine

    http://www.b365.ro/atentie-imagini-socante-femeie-calcata-de-tramvai-in-timp-ce-isi-verifica-telefonul-mobil-pe-sine_253959.html

    Apreciază

  14. carlos said, on septembrie 24, 2016 at 4:06 am

    Apreciază

  15. Ioan said, on septembrie 24, 2016 at 9:16 am

    Eu zic ca ar trebui sa avem maaaaaaare incredere in p(a)r(z). dr. Adrian Streinu-Cercel,ca e posibil sa fi devenit prooroc,ca prea le stie el pe toate,inainte sa se intample…

    Apreciază

  16. Spaceman said, on septembrie 24, 2016 at 10:10 pm

    Am spus că o să se ajungă și la manipulări de acest gen. Să recapitulăm:

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/01/28/legea-vaccinarii-obligatorii-sistemul-insista-nu-ti-vaccinezi-copiulul-iti-vor-lua-copilul-dar-cica-parintii-vor-fi-despagubiti-daca-apar-efecte-adverse-grave-tu-pentru-ce-despagubire-ii-vei-las/comment-page-1/#comment-301438

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/02/23/bravo-norica-nicolai-ca-procuror-ar-merge-pe-pista-vaccinurilor-obligatorii-in-cazul-imbolnavirii-bebelusilor/#comment-304270

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/03/01/tirania-vaccinurilor-si-in-colorado-liste-cu-copii-nevaccinati/#comment-304987

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/04/09/director-ministerul-sanatatii-daca-parintii-nu-si-vaccineaza-copiii-se-va-aplica-legea-protectiei-copilului/#comment-309137

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/04/11/vreau-raspuns-de-ce-copilul-meu-nevaccinat-este-un-pericol-pentru-copilul-tau-vaccinat/#comment-309350

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/04/19/video-activist-pro-vaccin-lector-univ-dr-mihai-gafencu-copilul-nu-i-al-parintilor-e-al-nostru/#comment-310320

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/04/22/interzis-la-tv-actorul-jim-carrey-este-impotriva-vaccinarii-obligatorii/#comment-310696

    Acum: Ministerul Sănătăţii anunţă epidemie de rujeolă în România.

    http://stiri.tvr.ro/ministerul-sanatatii-anunta-epidemie-de-rujeola-in-romania–trei-copii-au-murit–cazuri-confirmate-in-23-de-judete_78584.html

    Presa plusează manipulând și o declarație a B.O.R. (APOSTATĂ):

    Știrileprotv anunță:

    „Biserica Ortodoxă Română nu se opune vaccinării. Dimpotrivă, susținem toate recomandările Ministerului Sănătății”, este mesajul Patriarhiei Române, care intervine în războiul îngrijorător dintre cele două tabere, pro și contra vaccinare.
    (…toate recomandările Ministerului Sănătății ca: vaccinările, RENV, dosarul electronic, codurile în sistem, cardul de sănătate, cipurile și tot ceea ce este legat de SmartID)

    http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/ce-spune-biserica-romana-despre-vaccinarea-copiilor-dupa-ce-ministerul-sanatatii-a-anuntat-ca-este-epidemie-de-rujeola.html

    Ce zice antena3 :

    Pe de altă parte, Vasile Bănescu a precizat că este dreptul fiecărui cetățean de a alege dacă vor sau nu să își vaccineze copiii, și că biserica nu interzice, dar nici nu impune un anumit comportament.

    http://www.antena3.ro/actualitate/religie/pozitia-bor-privind-vaccinarile-preventive-378103.html

    În cazul acestui gen de manipulare, nici măcar nu este necesar ca cineva să se îmbolnăvit cu adevărat, importantă pentru manipulatori este reacția oamenilor, iar acest tip de manipulare se face în doi pași:

    Pasul 1) Se anunță epidemia și că sunt disponibile stocuri de vaccin, apoi se dă vina pe:

    a. campaniile anti vaccinare
    b. informații insuficiente
    c. legislație

    Pasul 2) Se anunță că tot mai mulți oameni au ales vaccinarea.

    Pe mine nu mă interesează dacă vaccinurile sunt sigure sau nu. Nu mă interesează nici RENV

    https://www.renv.ro/renv/login.php

    în care copiii vaccinați devin coduri într-un sistem, și că prin acest sistem se pot desfășura experimente concludente cu diferite seruri la nivel de individ sau colectiv țintă, nici dacă vaccinarea este sau nu act medical, atâta timp cât VACCINAREA este OPȚIONALĂ!

    Apreciază

  17. […] atatia activisti. Si nici macar fundatiile lui George Soros. Nu stati. SISTEMUL a declansat campania de vaccinare. Declansati si voi o furtuna pe internet. Puteti, doar sa si vreti si sa nu obositi prea […]

    Apreciază

  18. […] atatia activisti. Si nici macar fundatiile lui George Soros. Nu stati. SISTEMUL a declansat campania de vaccinare. Declansati si voi o furtuna pe internet. Puteti, doar sa si vreti si sa nu obositi prea […]

    Apreciază

  19. […] atatia activisti. Si nici macar fundatiile lui George Soros. Nu stati. SISTEMUL a declansat campania de vaccinare. Declansati si voi o furtuna pe internet. Puteti, doar sa si vreti si sa nu obositi prea […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.