SACCSIV – blog ortodox

Video: DRACISM la intrunirea CMB de la CANBERRA din 1991. A fost prezent si Mitropolitul Daniel Ciubotea

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 21, 2016

   Iata si ce putem citi la Consiliul Mondial al Bisericilor (CMB) – ce este el in realitate si ce ni se spune noua ca este. La ce adera delegatiile ortodoxe care au semnat documentul 6 din Creta? de pe Astradrom:

Imagini VIDEO care arata ce este cu adevarat Consiliul Mondial al Bisericilor la care delegatia Romaniei a aderat in unanimitate prin semnatura pusa pe documentele finale ale sinodului din Creta.

Ce este in realitate CMB si cum ni se prezinta noua pe cai oficiale. De ce Trinitas TV si basilica.ro nu ne prezinta realitatea?

 Filmarea este realizata in anul 1991, cuprinzand imagini de la intrunirea CMB, din  Camberra (Australia), unde delegatia BOR a fost condusa de actualul patriarh al Romaniei, acelasi care a condus si delegatia ierarhilor romani la sinodul din Creta. Fostul Mitropolit Daniel Ciubotea poate fi vazut la min 3:49. Merita sa amintim ca singura delegatia Romaniei a votat in unanimitate documentele ecumeniste de la sinodul din Creta. Mai trebuie sa explicam de ce s-a ajuns in aceasta situatie?

La aceasta intrunire a CMB se poate intalni: 

…vrajitori, „teologi” eretici (coreeni), spiritisti, episcopese, muzica rock, paganism si alte nebunii ale lumii acesteia cazute…, la discretie. Printre acestia unii ortodocsi sunt bucurosi ca sunt bagati si ei in seama de liderii New Age. „Ortodocsii” care participa la CMB impun norme „oficiale” teologice in Biserica lui Hristos, fara sa tina seama de invataturile Sfintii Parinti.

Ce spunea mitropolitul Chiril (actualul patriarh al Rusiei) despre relatiile Bisericii Ortodoxe cu „ansamblul lumii crestine”:

„CMB este pentru noi o casă comună, şi faptul că ortodocşii îl consideră casa lor şi doresc ca aceasta să devină leagănul bisericii UNITE, scoate în evidenţă responsabilitatea lor deosebită pentru Consiliul Mondial al Bisericilor, şi dorinţa lor de a contribui la dezvoltarea miscarii ecumeniste. Sunt profund convins că ceea ce se întamplă la Adunare, Bisericile trebuie să ia cu ele şi să ducă la ai săi, şi să ducă aceasta popoarelor sale. Dacă ei vor face aceasta, dacă fac asta, înseamnă că mişcarea ecumenistă, este miscarea Bisericilor, nu doar a unor reprezentanţi, nu doar a unei elite teologice”

Marius Pop 

vedeti si  
Adunările CMB: ocultism, vrăjitori, muzică Rock, spiritism, „teologi” coreeni, „episcopi” femei şi…ortodocşi

Comentariu saccsiv:

   Mai multe despre Consiliul Mondial al Bisericilor (CMB) la:

EREZIA din ARTICOLUL 19 al MARELUI SINOD. Ierarhii BOR elogiaza HULELE din DECLARATIA DE LA TORONTO, care reprezinta de fapt piatra de temelie a Sinodului lor din Creta …

 

 

   Cititi va rog si:

FOTO DOCUMENTE (raspanditi): 33 de IERARHI (20 %) NU AU SEMNAT documentele SINODULUI DIN CRETA. Singurii care au semnat cu totii au fost … “luptatorii” Ierarhi BOR

Vizionati va rog si:

La minutul 17:55 il puteti vedea pe Patriarhul Teoctist la adunarea draceasca de la Assisi.

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. RomeoB said, on septembrie 21, 2016 at 8:30 am

    Off topic – Cateva profetii mai importante: http://www.glasulstramosesc.ro/publ/

    Apreciază

  2. RomeoB said, on septembrie 21, 2016 at 8:58 am

    Mi-a spus cineva ca exista oameni care au chip implantat.
    In general, au libertate de a face ce vor, dar in anumite momente, cand trebuie sa ia anumite decizii foarte importante se activeaza chipul. Daca nu fac ce trebuie li se genereaza dureri insuportabile (prin intermediul chipului comandat la distanta), pana cand voteaza ‘decizia corecta’.

    De unde stia acea persoana acest lucru nu mi-a spus, dar poate cineva gaseste o confirmare pe internet.

    Daca se adevereste, nu ar fi exclus ca unii din conducatorii nostri care au stat mai mult prin occident, sa fi fost chipuiti cu aceasta tehnologie, si acum sa nu poata lua alt fel de decizii dcat ce primesc ‘in plic’ din afara Romaniei.

    Apreciază

    • Mirela said, on septembrie 21, 2016 at 10:16 am

      Romeo

      Nu contest posibilitatea ca manipularea prin cip implantat să fie o realitate în cazul unor oameni (politici şi nu numai), dar NU cred că aceasta este cauza trădării ierarhilor noştri.
      La noi e o ierarhie care, după câte se vede, e continuatoarea „vrednică” a securiştilor şi marxiştilor instalaţi de comunişti în fruntea Bisericii, spre a o surpa din interior, politică aplicată şi în Rusia după 1917 sau la Patriarhia ecumenică de la Meletie Metaxakis încoace. Adică, şerpii au lăsat în urmă şerpi, au promovat şerpi şi i-au înmulţit. În plus, trădarea ecumenistă se face de un secol, iar în majoritatea aceastei perioade nu cred că putem să dăm vina pe cipuri implantate în trădători.
      Părerea mea este că cei mai mulţi dintre ierahii noştri sunt departe de a fi victime ale unor presiuni foarte de sus, ci sunt victime ale trufiei de a se dori cocoţaţi în scaune înalte, ale lăcomiei, ale mândriei că sunt cineva etc. Sunt sigură că sunt şantajabili şi şantajaţi, dar e vina lor că, ştiindu-se cu dosare negre şi cu vieţi stricate, s-au aşezat pe scaune pe care canoanele le interziceau să stea.
      Consider că, dacă un astfel de ierarh ar avea ceva conştiinţă şi frică de Dumnezeu, s-ar retrage din scaun dacă ştie că nu e curat, tocmai pentru a nu da posibilitatea de a fi şantajat. Iar unul care, fără voia lui, ar fi fost drogat şi i s-ar fi înscenat/fabricat prin occident dovezi de cădere spre a fi şantajabil (filmări în timp ce întreţine relaţii (homo)sexuale, de exemplu), consider că s-ar retrage şi el dacă ar avea frică de Dumnezeu, recunoscându-şi vina de a se fi dus la studii în occident şi de a se pune în situaţia de a fi abuzat.
      Însă pseudoierahii noştri iubesc prea mult fala, ploconirile, ascultarea oarbă a plebei, luxul, încât o viaţă de monah smerit nu pare să reprezinte pentru vreunul o opţiune, ci preferă trădarea.

      Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 21, 2016 at 10:56 am

      si in sistemul bancar

      Apreciază

    • Mary said, on septembrie 21, 2016 at 9:15 pm

      In mod metaforic ( care este mult mai grav implicand sufletul) si eu cred asta, da. In plus cei care isi pun chip ca sa plateasca mai repede sunt doar lenesi. Diavolul creste prin pacatele noastre.
      Nu au cum sa forteze cu chipul. Profetia cu antihristul este in Biblie – trebuie obtinut de buna voie si fara inselaciune. In curand vor trebui sa introduca si o clauza in clar de lepadare. Credeti ca nu vor semna? La cat cinism si ateism este in lume…

      Apreciază

      • Mirela said, on septembrie 21, 2016 at 11:17 pm

        Mary,

        Zici, legat de cip, că „In curand vor trebui sa introduca si o clauza in clar de lepadare”______Deci, să luăm liniştiţi acte cu cip, după raţionamentul că nu e nici o lepădare/cădere, întrucât cei care le iau nu semnează în clar vreo clauză de lepădare?
        Ar trebui să le zicem asta şi marilor duhovnici şi sfinţilor care ne-au învăţat să nu luăm acte cu cip. Păcat că s-au dus la Dumnezeu şi nu am apucat să le reproşăm că ne-au avertizat prost!

        Mai zici: „Nu au cum sa forteze cu chipul. Profetia cu antihristul este in Biblie – trebuie obtinut de buna voie si fara inselaciune”_________Da? Ce înţelegi prin cuvintele biblice că antihrist va căuta să ÎNŞELE şi pe cei aleşi? Dar din cuvintele „ÎI SILEŞTE pe toţi…. să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte”?
        Bine ţi-ar fi să te iei după Sf. Scriptură şi după învăţăturile Sfinţilor Părinţi, nu după mintea proprie!

        Apreciază

      • Mary said, on septembrie 22, 2016 at 1:29 pm

        Mirela ai dreptate. N-am vrut sa zic ca actele cu cip nu sunt lepadare. Dar asa a iesit cum am zis ca atat poate creierul meu. Vroiam sa spun ca nu cred ca vreun lider are chip in ei, si deciziile imorale pe care le iau nu se pot scuza prin vreo determinare fizica.
        Piata este inca libera si luand actele cu chip construim activ sistemul pentru ca deocamdata nu pot decat propune acest lucru, ca sa creeze o necesitate economica in generalizare. Din momentul in care majoritatea vor folosi sistemul cu chip vor ridica din umeri si vor spune ca e prea scump si nu se justifica mentinerea sistemului fara chip, deci sa iei acte cu chip este lucrare antihristica impreuna cu ei.
        Eu nu vreau sa ii contrazic pe Sfintii Parinti ci doar sa inteleg cum fac aceasta constructie. Actele cu chip din Romania, cele de sanatate, care initial erau doar pentru cei care vor sa plece din tara, sa foloseasca sistemele din tarile de origine, au crescut la nivel national pentru ca firma care se ocupa de software, angajata de stat, Teamnet International, sa aiba mai mult de lucru si sa faca mai multi bani deci. Daca DNA-ul si-ar face treaba pana la capat ar trebui sa studieze si aceste dosare. Argumentele celor pro-card sunt absurde, evident ca este MAI SCUMP implementarea unui nou sistem (cu chip) decat nu si suntem o tara saraca monetar. Numai Johannis prezinta ca stoparea sistemului cu cardurile de sanatate dauneaza statului roman. Nu are cum, pentru ca statul este client in acest sistem, el trebuie sa plateasca implementarea sistemului, nu este cel care vine in castig, care lucreaza si deci va fi platit.
        Stoparea sistemului este de fapt un act anti-coruptie si anti-faliment.
        Dar ce se va intampla cand am inteles ca cat de curand internetul nu va mai fi controlat de guvernul american ci de niste companii private? Si principiul totul pentru bani se va generaliza si mai mult decat pana acum?
        Faptul ca oamenii sa spuna nu chip-urilor este esential, si sa spuna nu si in general, atitudinii de client extaziat care creeaza viitorii sclavi ai datoriilor deci ai sistemului care se aranjeaza tot mai excesiv – capitalist pentru ca liderii de guvernare au fost hulpavi si corupti, fara nicio limita de moralitate cat timp l-au avut pe mana. Poate macar din dorinta sa isi mentina pozitiile vor lua decizii mai bune referitor la acest sistem care ii va scutura si pe ei jos?
        Nu cred ca Sfintii Parinti au vrut de la noi sa fim fatalisti in urma avertizarilor lor! Si ca sa nu fim fatalisti trebuie sa gandim si noi cat putem ce e de facut, fara sa ii contrazicem, nu? Disperarea este blasfemie contra Sfantului Duh. Si unii il vom lua de lacomie, unii de frica, unii de disperare. Si dup-aia nu vom mai putea alege nimic niciodata, vom fi judecati. Fiecare cat de nevinovat cred ca este sa se grabeasca spre zen-ul final, eu stiu ca nu sunt nevinovata si dupa cum bine ai zis doar eu cu mintea mea ma duc la vale rau de tot.

        Apreciază

      • Mirela said, on septembrie 22, 2016 at 5:54 pm

        Mary,

        Spui, referindu-te la cip/ pecetea antihristică: „Si unii il vom lua de lacomie, unii de frica, unii de disperare. Si dup-aia nu vom mai putea alege nimic niciodata, vom fi judecati.”
        Părerea mea este că orice creştin TREBUIE să se ferească chiar şi să spună aşa ceva (că vom lua pecetea).
        Oricât de neputincioşi şi de ticăloşi am fi, trebuie să nu uităm niciodată că primirea semnului antihristic înseamnă lepădare de Hristos şi moarte veşnică. Iar dacă ne e frică de viaţa grea fără pecete, prin munţi şi în crăpăturile pământului, să ne amintim de chinurile nesfârşite şi de nesuportat ale iadului!
        Dacă nu din dragoste pentru Dumnezeu, măcar de frica iadului orice creştin care crede în cuvintele lui Hristos ar trebui să prefere orice prigoană a antihristului şi a celor care se pun în slujba lui. Asta dacă are măcar un pic de raţiune şi de credinţă şi nu a înnebunit de tot.
        Să te lumineze Dumnezeu!

        Apreciază

      • Mary said, on septembrie 22, 2016 at 6:57 pm

        Eu nu incercam sa spun ca primirea pecetei nu este cel mai rau lucru posibil! Din contra. Am spus ca cine va lua o va face din multe slabiciuni si pacate si pe urma nu va mai exista alegere. Vorbeam la pers. I ca ma simt vinovata. Cand am scuzat eu luarea pecetei?

        Apreciază

      • Mirela said, on septembrie 22, 2016 at 11:09 pm

        Mary

        Ceea ce am zis a fost: „orice creştin trebuie să se ferească chiar şi SĂ SPUNĂ aşa ceva (că vom lua pecetea)”.

        Părerea mea este că astfel de cuvinte nu trebuie spuse sau gândite de nici un creştin, niciodată, căci e echivalent cu a spune/gândi: Mă voi lepăda de Hristos.
        Ne recunoaştem păcatele, slăbiciunile, viciile, neputinţele, dar ne putem nădejdea în Dumnezeu că ne va apăra de aşa o cădere şi ne FERIM şi noi, silindu-ne cu toată voinţa. Chiar şi gândul rău îi dă putere diavolului asupra noastră, deci trebuie să fim atenţi la ceea ce spunem şi gândim!
        Doamne-ajută!

        Apreciază

      • Mary said, on septembrie 23, 2016 at 9:36 am

        Am inteles abia acum.

        Apreciază

  3. Un Ardelean said, on septembrie 21, 2016 at 10:04 am

    Tocmai pentru ca oficial nun se poate marturisi pe Hristos, in BOR, se apeleaza la siteurile de pe internet. Asta se explica aici destul de clar, pentru cine vrea sa priceapa: astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/09/reactii-la-redica-parintelui-teofan.html

    Apreciază

  4. Mirela said, on septembrie 21, 2016 at 10:21 am

    Consider că merită urmărit şi un alt documentar despre ce înseamnă CMB şi ecumenismul: Ecumenismul necreştin al Vaticanului.

    Apreciază

  5. Habacuc said, on septembrie 21, 2016 at 10:31 am

    La circul de stat era spectacolul frumos. Nu interesant dar frumos. La zbanghii ce i-am vazut in film este spectacolul si urat si lipsit de cel mai elementar element in ce priveste aspectul interesant. O porcarie mai romaneste spus.

    Apreciază

  6. Raluca said, on septembrie 21, 2016 at 11:18 pm

    BOR este membră a CMB din 1961. Să zicem că atunci BOR era sub teroare comunistă și a fost forțată să intre în CMB. Dar după 1990 au existat oare voci puternice și avizate din biserică, adică ierarhi, duhovnici, călugări, preoți, sau mireni care să fi atras atenția asupra acestui pericol? Dacă da, cine și când? Mă refer nu numai la interviuri, ci și la demersuri oficiale. Nu s-a ajuns la lepădarea de dreapta credință din Creta, așa, peste noapte! În afară de pregătirea minuțioasă și care a durat zeci de ani a ereticilor, și reprezentanții BOR la rândul lor au făcut nenumărați pași în întâmpinarea apostaziei din Creta. Câte ”dialoguri” ecumeniste, câte conferințe, câte întâlniri, câte declarații, câte pupături, câte promisiuni, câte săptămâni de rugaciune și câte slujbe comune n-au făcut ierarhii noștri cu ereticii din 1990 încoace, în timpuri de deplină libertate. Ce voci puternice și avizate din biserică, adică, duhovnici, călugări, preoți, sau mireni au atras atenția că nu este bine ceea ce se întâmplă?? Și nu mă refer la vreo înregistrare cu telefonul mobil a vreunui duhovnic în chilia sa, ci la demersuri oficiale și întâmpinări scrise la patriarhie. Dacă au fost făcute astfel de demersuri cine și când le-a făcut, și cu ce rezultate??
    Nu s-a făcut nimic important în atâția ani care să demaște aceste erezii, și ne trezim acum, așa, dintr-o dată, de parcă am fi fost parașutați de pe Marte, la o realitate crudă: ne-au lăsat fără Sfinte Taine și își văd mai departe de agendă nestingheriți, chitiți să distrugă totul, dacă e posibil.
    Așadar ne plângem și ne lamentăm, dar s-a ajuns aici pentru că au fost lăsați să facă ce vor, nestingheriți de nimeni și de nimic.
    Nu judecăm pe X și Y ierarh că, vai, a trădat, că poate nu crede în Dumnezeu și a vrut doar putere lumească, dar ce au făcut cei care puteau să facă ceva și nu au făcut, pentru a împiedica ca aceste lucruri să se întâmple???
    Acum aproape toți sunt ca anesteziați. Frica plutește în aer. Marea majoritate nu are curajul să spună nimic. Dacă o parte din credincioși nu s-ar agita, e adevărat puțini și dezorganizați, pentru că cine să-i organizeze (?), sinodul din Creta ar fi continuat să fie ”mare” și ”sfânt” și o ”victorie”. Așa că îi deranjează foarte tare acești ”proști” care se agită, și care poate vor reuși să demaște minciuna și să trezească poporul, … deși slabe șanse să reușească.
    E la mare preț, se pare, ascultarea deplină de înaintestătători. Dar care e mai mare: ascultarea de dreapta credință, sau ascultarea de cei care o încalcă?

    Apreciază

  7. ilioara said, on septembrie 22, 2016 at 8:33 am

    pai daca monahii l-au scos pe Dumnezeu din inimille lor ca au preoti desavarsiti si nu mai conteaza nimic in afara de ce spun ei ce sa mai faca un mirean……..

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.