SACCSIV – blog ortodox

Ce vedea masonul Ion Columbeanu inainte de moarte

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 18, 2016

Foto: http://www.libertatea.ro/monden/irinel-fierbe-ion-petrece-1207423

Dupa cum probabil deja stiti, a murit Ion Columbeanu, tatal lui Irinel Columbeanu.

Mai putina lume stie insa ca a murit intr-un azil. Iata ce putem citi la Cum s-au scurs ultimele săptămâni din viața lui Ion Columbeanu la azil de pe Ziarul de Iasi:

Ion Columbeanu s-a stins din viață la azilul de bătrâni de la Ghermănești, fără ca în zilele precedente să dea vreun semn că i se apropie sfârșitul.

Irinel Columbeanu și-a văzut tatăl în urmă cu trei zile, la azilul de lux, din Ghermănești, de lângă Snagov, și nimic nu prevestea că aceea va fi ultima întâlnire dintre cei doi. Bătrânul se simțea bine, motiv pentru care a și acceptat să se plimbe prin grădină, cu fiul său, care-l vizita foarte des. Columbeanu senior a pierdut însă lupta cu viața în noaptea zilei de miercuri spre joi, în urma unui stop cardio-respirator. Serviciul de urgență, venit în doar câteva minute la fața locului, la ora 03.00, l-a resuscitat, dar fără rezultat.

Tatăl lui Iri locuia singur într-o garsonieră de la parterul azilului, acolo unde avea tot ce-i trebuie. Potrivit mărturisirilor făcute de Ion Cassian, patronul azilului, prieten din copilărie de-al lui Irinel, înaintea tragicei vești, starea lui Columbeanu senior era staționară. Acesta încă mânca singur, își lua tratamentul medicamentos și obișnuia să se plimbe prin curte, când se simțea mai bine.

Acesta a mai spus că în cele câteva luni de când Columbeanu senior se afla la azil, nu a fost nevoie să cheme Salvarea, întrucât starea sa era staționară și-și urma tratamentul medicamentos.

Cine a fost Ion Columbeanu

Ion Columbeanu a fost șef de protocol în toate guvernele României, de la Gheorghiu Dej până în anul 2002. După Revoluție, a fost secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, în guvernele Petre Roman, respectiv Nicolae Văcăroiu. Nu puțini au fost cei care au afirmat că practic averea lui Irinel i se datorează tatălui său. Bătrânul a povestit la un moment dat că data nașterii lui este de fapt trecută greșit în acte, asta pentru că o astfel de eroare era destul de frecventă în perioada în care el s-a născut. “M-am născut pe 27 decembrie, dar părinţii m-au înregistrat pe 5 februarie anul următor”, spunea bătrânul nonagenar, care a lucrat timp de 45 de ani la Guvern.

   Comentariu saccsiv:

Deci parea a fi bine. Atunci de ce era la azil? Iata comentariul sorei Aurora, postat la ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, nu va mai pierdeti timpul cu ecumenismul, cu cipurile si alte nimicuri apocaliptice, caci bate peste Europa un vant de bine:

Off topic
Fratilor, urata este moartea masonilor ! Am aflat de la cineva apropiat familiei Columbeanu cum a murit tatal lui Irinel Columbeanu. A sfarsit intr-un azil, nu pentru ca Irinel n-ar fi avut posibilitatea sa-i angajeze cateva infirmiere care sa-l ingrijeasca la domiciliu, ci pentru ca batranul a fost bantuit de demoni in ultimele luni si facea asa urat incat se speriau toti cei din casa. Inainte sa-si dea sufletul, cateva saptamani la rand striga ca din gura de sarpe ca vede niste pisici infioratoare care se urca pe el si-l sperie. Mai vedea si diavoli ingrozitori cu coarne care trageau de el si il chinuiau. Muribunzii care au facut pacate grele vad diavolii cum vin sa le ia sufletul. Noi sa luam aminte si sa ne pocaim cat mai avem timp pentru ca scurta este vremea…

   Comentariu saccsiv:

Si fiul ii calca pe urme. In 2008 Irinel Columbeanu a fost uns cavaler templier, în Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia:

VIDEO Patru ani de când Irinel Columbeanu a fost uns cavaler templier

Foto: http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/video-patru-ani-irinel-columbeanu-fost-uns-cavaler-templier-1_50ae2e0a7c42d5a6639a6afa/index.html

 

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on septembrie 18, 2016 at 1:40 pm

    Dar fiul acestuia are pacate si mai mari, sifonar la securitate, poate invata ceva din toate astea, poate mai invata si ai nostri ierarhi cevs din patania acestuia

    Apreciat de 1 persoană

  2. unu1 said, on septembrie 18, 2016 at 2:02 pm

    Foarte tare informatia. De aia imi place acest site.

    Apreciat de 1 persoană

  3. alex said, on septembrie 18, 2016 at 5:33 pm

    Ii vedea pe cei carora le-a slujit toata viata.

    Apreciază

    • marinela said, on septembrie 18, 2016 at 9:31 pm

      alex
      Exact,pe cine si-a ales de stapin,ala i-a luat si sufletul in „imparatia lui intunecata”.Aviz amatorilor de sortulete,erezii si alte alea, daunatoare sufletului.

      Apreciat de 1 persoană

  4. Apa trece, pietrele rămân. said, on septembrie 18, 2016 at 8:42 pm

    Păcat ca nu i-a venit domnului Irineu gândul cel bun! Ar fi putut sa-i roage pe cei mai buni preoți sa-l ajute pe tatăl sau. E bogat și își putea permite. Pentru orice om exista pocăință. Hristos S-a răstignit și pentru tatăl sau. Dar necuratul, care urăște mântuirea, i-a mijlocit o soluție lumeasca, periculoasa pentru suflet și anume azilul. Vedeniile bătrânului ar fi fost unul prilej de pocăință pentru toată familia, ba chiar și pentru cunoscuți și necunoscuți.

    Chiar și acum un creștin adevărat ar mai putea face ceva pentru a-si salva tatăl de chinurile vesnice.gExista slujbe pentru cei adormiți care îi pot ajuta mult. Dumnezeu sa-i dea gândul cel bun pentru a renunța la masonerie și pentru a se ingriji de mântuire.

    Apreciază

  5. Partizanu said, on septembrie 18, 2016 at 8:48 pm

    Caz real si cei care au BEUT si FUMAT toata viata asa patesc in ultimile clipe de viata pamanteana. Am vazut cu ochii mei iar cei care au fost de fata nu au invatat nimic din acest episod. Pacat ca SACCIVS 1.2.3 N ia inderadere credinta strabuna a GETO-DACILOR cit si cultura spirituala a preotilor lor. Dar poate vom vorbi pe larg intr-o carte viitoare.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 19, 2016 at 3:19 am

      Partizanu

      „credinta strabuna a GETO-DACILOR cit si cultura spirituala a preotilor lor” = e cu draci

      Apreciat de 2 persoane

      • Partizanu said, on septembrie 19, 2016 at 4:03 pm

        Asa e cum zici tu. De aceea de 2000 de ani pina acum 80 cind au venit bolsevici rugaciunea inimi nu a incetat in pesterile si locasurile rupestre din muntii nostri. Am fost acolo si ma voi duce ca un DAC. MANTUIRE TUTUROR. Habar nu aveti si multa preotime de la noi habar nu au de sanctuarele sacre de rugaciune. Chestia cu DRACI si religia „gresita” a geto-dacilor e o nascatura a masoneriei camuflata bine la vatican. Ferici de cel ce sade in pustie ruganduse pentru ratacirile noastre. AMIN.
        NOTA
        In urcusul nostru am gasit un schit de maici cu un preot batrin care l-a cunoscut pe par. IUSTIN PARVU pe vremea lui ceasca cind se intoreceau din ATOS. Povestea e lunga asa ca mergeti voi pe cararea voastra si noi pe cararile noastre. Inca o data MANTUIRE.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 19, 2016 at 5:56 pm

        Partizanu

        Sanctuare sacre si rugaciunea inimii? Si parca mai zicei nu demult de un tunel din Dacia pana nu stiu unde. Prietene, esti dus rau …

        Apreciat de 1 persoană

      • Adrian Zglobiu said, on septembrie 20, 2016 at 8:57 pm

        De ce nebun? Pentru asta catacombele din Constanta sunt la secret si astazi pentru inscriptiile in limba daca! Asta o stim din generatie in generatie, secrete de familie, doar strabunicul meu a fost sef de lucrari la constructia celor mai importante cladiri din oras. Ai biserici bizantine pe care s-a construit la disperare in anii 50 ! Pentru ca era vorba de inscriptii in limba daca!

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 20, 2016 at 10:03 pm

        Adrian Zglobiu

        El vorbea de un altfel de tunel.

        Apreciază

  6. RomeoB said, on septembrie 18, 2016 at 10:19 pm

    Rugaciune pentru bunul sfarsit al vietii ( se gaseste in putine carti de rugaciuni)

    Doamne, Iisuse Hristoase, Cel ce vrei ca toti oamenii sa se mantuiasca si nimeni sa nu piara si Caruia totdeauna cu nadejde de indurare ne rugam, Cel ce insuti cu glasul Tau cel dumnezeiesc ai zis: „orice veti cere de la Tatal, in numele Meu, va fi dat voua”, cu inima umilita si cu lacrimi fierbinti cazand inaintea Ta, ma rog ca, si pentru numele Tau cel sfant, in ceasul sfarsitului vietii mele sa-mi dai minte intreaga, cunostinta adevarata, mustrare cugetului pentru pacatele vietii mele, cu care Te-am maniat, si daruieste-mi, Dumnezeule, credinta, nadejde si iubire neschimbata, ca astfel cu inima curata sa pot grai catre Tine, Doamne: „in mainile Tale imi dau sufletul”, Cel ce esti binecuvantat in veci. Amin.

    http://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/rugaciune-pentru-bunul-sfarsit-vietii-72598.html

    Apreciat de 1 persoană

  7. Cami said, on septembrie 18, 2016 at 10:19 pm

    Trebuie sa platim

    Apreciază

  8. RomeoB said, on septembrie 18, 2016 at 10:20 pm

    Rugaciune pentru o moarte buna
    Sfantul GRIGORE PALAMA

    Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul indurarii, cad inaintea Ta cu inima plina de durere, Tie Iti incredintez ceasul cel din urma al vietii mele.

    Cand picioarele mele reci imi vor da sa inteleg ca corabia acestei vieti este aproape de limanul sau, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand ochii mei intunecati si tulburi din pricina mortii ce se apropie vor cauta staruitor spre Tine, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand mainile mele tremuratoare si amortite nu vor mai putea strange Crucea Ta si fara de voie o voi lasa sa cada pe patul durerii mele, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand obrajii mei galbeni ca ceara si buzele mele invinetite vor starni frica si mila la cei ce vor fi in jurul meu, cand parul capului meu ud de sudorile mortii se va ridica in sus si va vesti ca-i aproape sfarsitul, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand urechile mele vor fi gata sa se inchida pentru totdeauna la vorbele oamenilor si se vor deschide la glasul Tau care va rosti judecata cea neschimbatoare si de care atarna soarta mea pentru vesnicie, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand mintea mea va fi tulburata de inchipuiri inspaimantatoare si cufundata in intristarea mortii si sufletul meu tulburat de vederea faradelegilor mele se va lupta cu duhurile intunericului, care vor voi sa-mi rapeasca mangaierea, acoperindu-mi ochii ca sa nu caut la indurarea Ta si sa ma arunce in descurajare, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand voi varsa cele din urma lacrimi, primeste-le ca pe o jertfa curatitoare, dupa care sa-mi dau sufletul cu buna pocainta si in clipa aceea infricosata, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand inima mea istovita de durerile mortii, abia va mai bate si va fi cuprinsa de fiorul mortii, si zdrobita de zbuciumul facut luptandu-se cu vrajmasii mantuirii mele, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand rudeniile si prietenii indurerati de starea in care ma aflu, se vor aduna in jurul meu si Te vor chema in ajutor cu multa dragoste pentru mine, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand simturile mele se vor desprinde de lumea aceasta care dispare cu totul pentru mine si eu voi geme sub povara amaraciunii agoniei si a chinurilor mortii, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Cand sufletul meu va zice pentru totdeauna ramas bun lumii acesteia si va lasa trupul meu palid, rece ca gheata si fara suflare, primeste nimicirea fiintei mele ca pe semnul atarnarii de Tine, ce-l incredintez dumnezeiestii Tale slave, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    In urma, cand sufletul meu se va infatisa inaintea Ta si va vedea pentru intaia oara stralucirea cea nespusa a slavei Tale, nu-l lepada de la fata Ta, ci primeste-l in sanul cel dulce al indurarii Tale, Multmilostive Iisuse, fie-Ti mila de mine.

    Doamne, Iisuse Hristoase, Fiule si Cuvantul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Prea Curatei Maicii Tale, ale sfantului inger pazitorul vietii mele, ale parintelui meu duhovnic si ale tuturor sfintilor Tai, miluieste-ma pe mine pacatosul, spurcatul si necuratul acum si in ceasul mortii, la trecerea prin vami si in ziua judecatii, si-mi iarta pacatele mele pe care le-am facut din copilarie si pana acum.

    AMIN !

    http://www.crestinortodox.ro/comunitate/blog.php?user=Lipipi&blogentry_id=4963

    Apreciat de 1 persoană

  9. gavanu said, on septembrie 19, 2016 at 12:36 am

    Daca a murit asa, sarmanul om a cunoscut ce e mai rau inca din lumea noastra.
    E trist ca aceste suflete nu sunt salvate la timp. Si o vina o purtam chiar noi.
    Cat de usor e sa urasti aceste suflete si pe atat de greu sa cauti sa le salvezi si sa le iubesti.

    Dumnezeu sa-l ierte pe Ion Columbeanu.

    Apreciază

  10. picasso said, on septembrie 19, 2016 at 6:46 am

    Saccsiv scrie și despre jocuri de noroc. Eu sunt dependent de păcănele.

    Apreciat de 2 persoane

    • Aurora said, on septembrie 19, 2016 at 11:02 am

      Sa te miluiasca sfintii si sa te scape de patima asta ! Dostoievski era si el un jucator impatimit. Roaga-te la Sfantul Ioan de Kronstat care s-a luptat cu patima fumatului si la Sfanta Maria Egipteanca, mult chinuita de pofta cea rea.

      Apreciat de 1 persoană

    • alex said, on septembrie 19, 2016 at 4:30 pm

      Un sfat de la un pacatos, adica eu. Incearca cand pleci spre pacanele cu bani sa o iei pe cel mai lung drum posibil si cel mai plin de saraci si da la fiecare cat de mult poti, gandindu-te ca nici tie nu ti-ar place sa nu ai ce manca cand ti-e foame, sau cu ce te imbraca cand ti-e frig. Si bineinteles asculta si de sfatul spus de Aurora neaparat.

      Apreciat de 2 persoane

    • tvarheolog said, on septembrie 19, 2016 at 7:29 pm

      Dacă îți prisosește vreo sumă de bani, plătește-ți în avans facturile și vei fi extrem de fericit atunci când vine scadența și vei primi un plic cu o sumă mai mică sau chiar pe minus ! Încearcă să achiziționezi un obiect electro-casnic de calitate ce îți va îmbunătăți viața câțiva ani buni cu acei bani încă neirosiți. Căută de nevoile sufletului și investește în ceva de folos veșnic, sau măcar răsfață-te și tu cu o viață mai bună. Pleacă de acasă cu bani puțini, să nu fii ispitit pe drum. Știu că e ușor să dai sfaturi, și suma viciilor este constantă, dar dacă nu încerci să te opui cât de cât, viitorul va fi sumbru. Singura speranță e să fie tăiat răul de la rădăcină, adică să se interzică aceste automate diavolești.

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 19, 2016 at 9:03 pm

        tvarheolog

        Ai scris ceva de milostenie in sirul acela?

        Apreciază

  11. tataia said, on septembrie 19, 2016 at 6:58 pm

    Fratilor nu va bucurati de raul altuia…din nefericire asemenea atacuri demonice nu se intimpla numai masonilor sau altora cu pacate grele. Si unii crestini practicanti au parte de asemenea atacuri demonice uneori pentru pacate pe care noi le consideram minore si care au ramas nespovedite. O cearta cu sotia, o incalcare a regulilor tainei casatoriei, un pic mai multa bautura intr-o seara, un site pornografic, patima fumatului etc….si uite asa te trezesti cu demoni care te ataca si te leaga in somn…si numai invocarea numelui Mintuitorului te scapa de ei…asa ca sa luam cu totii aminte! Este pacat ca desi avea acele vedenii infioratoare sufletul acestuia nu a putut fi salvat…ar fi avut inca timp pentru pocainta.

    Apreciază

  12. Partizanu said, on septembrie 20, 2016 at 9:45 am

    Te poti duce RAU pe o carare pe mai multe pe care le stii nu cred. AMIN.
    NOTA
    Cararile uneori duc si prin tuneluri si asezari subterane in caz de prigoana ca in zilele noastre..

    Apreciază

  13. Adrian Zglobiu said, on septembrie 20, 2016 at 9:01 pm

    Acum mai multi ani am lucrat la un sef mason si sef club Rotary in anul respectiv. In fiecare zi seful mecanic imi repeta o expresie in continuu de peste o mie de ori pe zi dar numai cand echipa de vopsitori nu era de fata, eram la reparatiile pe un impingator in Agigea. Expresia era: ,,Ai citit Biblia? Atunci vezi ca Abel si Cain erau cum sunt astazi rusii si americanii”. In a patra zi mi-am dat demisia.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.