SACCSIV – blog ortodox

ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, nu va mai pierdeti timpul cu ecumenismul, cu cipurile si alte nimicuri apocaliptice, caci bate peste Europa un vant de bine

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 17, 2016

Dupa ce ne explicau ca islamul e cu noi si promovau scrisorile avocatilor Marilor Sinod, precum cea a activistilor homeopati de la Christiana, iata ca acum cei de la Active News revin la lozincile baricadiste ce se vor nationaliste. Preiau integral articolul lor Popoarele europene își iau țările înapoi. Urmează Franța: liderul naționalist Marine Le Pen conduce în toate sondajele. Candidații stângii nu prind nici turul 2:

Popoarele europene își iau țările înapoi. Urmează Franța: liderul naționalist Marine Le Pen conduce în toate sondajele. Candidații stângii nu prind nici turul 2

Un sondaj realizat în Franța relevă faptul că în toate scenariile posibile, candidata Frontului Național, Marine Le Pen, ar câștiga alegerile prezidențiale, fiind urmată în turul doi de către reprezentanții Partidului Republicanilor (centru dreapta), informează presa franceză citată de Agerpres.

Candidata dreptei conservatoare, Marine Le Pen, ar obține, în cel mai pesimist scenariu, 28% dintre voturile electoratului, dar tot ar fi suficient pentru a conduce în cursa electorală. În cea mai optimistă variantă, candidata Frontului Național ar obține 33% dintre voturi. În această situație, candidatul de pe locul 2 ar fi Francois Fillon, cu 18,5% din opțiunile electoratului.

Actualul președinte, Francois Hollande, nu ar prinde turul 2 în nicio situație, scorurile sale oscilând între 9% și 14%.

Cel mai puternic contracandidat al lui Marine Le Pen se anunță, conform anchetei realizate de BVA este fostul prim-ministru Alain Juppe, care ar merge braț la braț în turul 2 cu candidata Frontului Național, fiind despărțiti de doar 2 procente. Marine Le Pen și-a deschis o filială și în România, liderul francez sprijind înființarea Partidului

„ Forța Națională” de către europarlamentarul Laurențiu Rebega. De altfel, la Sinaia a avut loc întrunirea Europa „Noastră – Europa Națiunilor”, găzduită chiar de europarlamentarul respectiv.

Franța urmează trendului din Marea Britanie, acolo unde naționaliștii au obținut o victorie răsunătoare în referendumul privind părăsirea Uniunii Europene, dar și din Germania, acolo unde partidul Alternativa pentru Germania s-a clasat pe locurile 2 și 3 în alegerile regionale ținute recent în trei din landurile germane, depășind partidul Angelei Merkel.

În Est, Polonia și Ungaria au adus la putere partide conservatoare, cu puternice politici naționale.

Comentariu saccsiv:

   Iata si doua dintre comentariile cititorilor lor:

Carp Octavian

Cine stie, poate exista cateva sanse ca Europa sa se trezeasca, sa devina un continent al natiunilor libere, descatusate de interesele iudeo(khazaro)-masonice.

Dan Paval

Sa nu uitam ca spargerea imperiului tarist in 1917 si subcombarea Imeriului Austriac ne-a permis Unirea cea Mare!; Romania Dodoloata!
Si eu ma gindesc ca e posibil ca dupa dizolvarea UE in varianta sionista, sa asistam la o Europa Unita Crestina! asta ar fi in concordanta cu ceea ce a spus cindva Lareaux: „Secolul XXI va fi religios/ crestin, sau nu va mai fi!”
Asta NU inseamna ca „democratia judeo-americana” se va topi! Acesti Smintiti Mondiali vor merge mai mult ca sigur inainte cu un plan de rezerva, asa cum au facut mereu.

Doamna Le Pen este pentru Franta acum cam cum a fost Corneliu Zelea Codreanu pentru Romania in perioada interbelica (…).

   Comentariu saccsiv:

De aia ne urasc intrusii, ce agita flamurile pe baricade, pe noi cei de pe aici si ne numesc apocaliptici. Ca nu-si pot face ei mendrele cu toti.

   Reamintesc ce scriam in articolul De ce SLOBODAN MILOSEVICI a fost ACHITAT de acuzatia de genocid? Deoarece AL TREILEA RAZBOI MONDIAL are nevoie de NATIONALISM:

[…]

exista un curent nationalist in Europa iar papusarii … au nevoie de el. Si au nevoie de el pentru ca au nevoie de un ultim razboi mondial:

PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST

Dar intr-un razboi urias, europeanul pentru ce sa lupte? Care sunt valorile Europei pentru care un cetatean ar lupta vitejeste? Ca nu-i de ajuns sa-l iei cu arcanul. Ce motivatii ar folosi propaganda? Ce valori sa apere soldatul? Multiculturalismul? Casatoriile intre homosexuali? Conchita Wurst? Astea sunt bune de facebook.

Doar nationalismul e de natura sa mane in raboi plebea. Dar musai un nationalism ghidonat de intrusii lor. Ca in Romania:

Primul partid nationalist iesit oficial din mare: FORTA NATIONALA / Presedinte: LAURENTIU REBEGA / Nas: Marine Le Pen / Umbrela: Miscarea pentru o Europa a Natiunilor si a Libertatilor (MENL)

MARIAN MUNTEANU lanseaza PARTID cu 100 000 de membri dupa alegerile locale

Iar dupa razboi, portavocile papusarilor vor zice: “Vedeti unde duce nationalismul? Trebuie sa fie pace. Iata si salvatorul. Sa ne unim si sa fie iubire pe pamant”.

Pentru cei ce nu cred, iata si una dintre multele profetii:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă”.

Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

   Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

   O soră l-a întrebat pe Părintele:

   Asta înseamnă că vom pieri cu toţii?

Nu, a răspuns Părintele. Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile”.

“În ultimul timp, Părintele, stând pe lângă corişti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoi şi despre sfârşitul lumii acesteia. În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial. Vor fi nişe bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Revenind la articolul de alaltaieri din Active News, cica “Franța urmează trendului din Marea Britanie, acolo unde naționaliștii au obținut o victorie răsunătoare în referendumul privind părăsirea Uniunii Europene.”

Ce ascund insa ei e faptul ca:

SA NU FIM NAIVI: Daca Marea Britanie iese din UE, iese pentru ca asa vor papusarii

Edificator e si cat ii duce mintea pe cititorii lor:

“Sa nu uitam ca spargerea imperiului tarist in 1917 si subcombarea Imeriului Austriac ne-a permis Unirea cea Mare!; Romania Dodoloata!”
   Dar alea cum s-au spart sau “subcombat” (corect e a sucomba, dar sa nu ne pierdem in astfel de “amanunte”)? Care au fost papusarii primului razboi mondial si care au fost principalele motive ale declansarii sale? Nu cumva aceiasi cu papusarii actualei UE? Nu cumva a fost inca o etapa in sfaramarea vechii ordini si o caramida in plus la edificiul NOII ORDINI MONDIALE? Sigur ca a fost bine ca ne-am unit iar alte neamuri si-au castigat independenta, asa, ca principiu teoretic, doar ca practic n-a devenit nici o natiune in mod real independenta. S-au schimbat niste rai stapani vazuti cu niste teribili stapani nevazuti. Dar e greu cu materia asta numita istorie, daca nu citesti mult si nu pricepi ceva din multul pe care-l citesti.

Alta:

“Si eu ma gindesc ca e posibil ca dupa dizolvarea UE in varianta sionista, sa asistam la o Europa Unita Crestina! asta ar fi in concordanta cu ceea ce a spus cindva Lareaux: „Secolul XXI va fi religios/ crestin, sau nu va mai fi!””

De fapt a spus-o Andre Malraux: “Secolul XXI va fi mistic sau nu va fi deloc.”

Nu stiu daca la asta s-a gandit, dar fraza e corecta, caci ANTIHRISTUL nu de atei are nevoie:

Lumea de maine: ECUMENISM sau ATEISM?

Comentatorul ala viseaza la inlocuirea unei UE sioniste cu o Europa Unita Crestina. Desigur, un “crestinism” de tip Consiliul Mondial al Bisericilor. Adica taman ce vor tocmai si papusarii ca teren pregatit ANTIHRISTULUI. Astia sunt deci “nationalisti” de tip Capsali si Active News

Alta:
Doamna Le Pen este pentru Franta acum cam cum a fost Corneliu Zelea Codreanu pentru Romania in perioada interbelica (…).

Miscare legionara a fost unica pe plan mondial. Si cred ca asa va si ramane. N-o poti compara cu nimic. Iar asta o recunosc chiar si multi dintre istoricii ce-o urasc. Ca de fapt de aia o si urasc.

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. just.me said, on septembrie 17, 2016 at 11:59 am

    Degeaba, daca esti mandru si dispretuitor, tot in iad ajungi. Multa modestie si smerenie in vorbele tale. Din felul ironic cu care vorbesti, zeflemitor si superior, deduc ca esti deasupra tuturor. Esti arogant si inteligenta ta atotstiutoare, sigura pe tot ce spune e de sorginte luciferica. Nu zic ca ceilalti au dreptate. Insa modul in care ii combati, razi de greselile lor de ortografie, de necunoasterea istoriei arata mandrie, suficienta, orgoliu. Un crestin adevarat nu se considera mai presus de altii, ii mustra discret, direct, nu in vazul celorlalti, nu insulta, nu jigneste. Nu zice nimeni sa nu remarci greseli, insa nu prin orgoliu, siguranta de sine si ironie castigi raiul. Imi aduci aminte de Puric si de gunoaie ambalate care iau ochii cu sclipiri de inteligenta, dar care nu sunt repere de smerenie.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 17, 2016 at 12:44 pm

      just.me

      Bla bla bla

      Apreciat de 3 persoane

    • Aurora said, on septembrie 17, 2016 at 1:58 pm

      @just me, te inseli. Tu esti cel mandru si singular, adica deasupra tuturor. Se vede asta din prima, adica dupa numele pe care ti l-ai ales. Nu te cunosc, dar cred ca te ghicesc f. bine. Esti un tip complexat si precaut care calci intotdeauna pe varfuri cand esti descult, de teama sa nu-ti intre vreun ciob in talpa, de la un bec sau un pahar care s-a spart acum doua luni. Nu-l suporti pe saccsiv pentru ca e mereu pe faza si face conexiuni intre lucruri, ceea ce este foarte obositor pentru un prost, caci el nu vede decat obiecte, nu si relatia dintre obiecte. Saccsiv n-a insultat pe nimeni, dar complexatii si caldiceii nu suporta pe cel ce infiereaza prostia si mediocritatea. Sigur ca nu se poate face critica moravurilor pe ton duios, dar tu n-ai cum sa intelegi asta pt. ca astepti tot timpul mangaieri pe crestet si cantece de leagan.

      Apreciază

      • ovidiu said, on octombrie 19, 2016 at 4:36 pm

        Este omul sistemului ,al ecumenistilor si jidohilor.
        ovidiu

        Apreciază

  2. Alexa said, on septembrie 17, 2016 at 12:02 pm

    off topic – din seria „si nu vor putea cumpara sau vinde…”
    Deja in occident la multe supermarketuri au aparut case de marcat la care iti treci singur produsele pe banda si platesti, acum au inventat un sistem care leaga totul de o aplicatie din Smartphone!!! text aparut in presa online de limba engleza din Israel. Si sa vedeti ce „minunat” se prezinta totul. fratilor, nu mai e timp, sa plecam genunchii ca suntem prinsi din toate partile.

    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4831444,00.html

    Traducere: Aplicatia israeliana care te scapa de cozi

    O noua aplicatie din Israel care se foloseste deja intr-un supermarket Osher Ad din Tel Aviv si care va fi instalata in mai multe magazine si lanturi de magazine alimentare, permite cuparatorului sa-si scaneze si sa plateasca produsele cumparate cu ajutorul telefonului mobil (smartphone), fara a mai trebui sa stea la coada la casa. “Inovatia noastra in modul de a face cumparaturi va fi simtita in curand in intreaga lume” spune CEO-ul noii afaceri.

    De Yaron Drunkman/ publicat pe 21.07.2016, 11:09

    Ti-ai facut cumparaturile, vrei sa platesti si sa pleci acasa. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este o coada interminabila care sa te tina in picioare o jumatate de ora inca inainte de a-ti pune cumapraturile pe banda de marcat.
    Pentru a te scapa de acest inconvenient, compania israeliana SuperSmart a realizat o aplicatie care este in prezent folosita in supermarketul Osher Ad din Tel Aviv. Destul de curand va putea fi introdusa in mai multe filiale ale supermarketurilor.

    Cum functioneaza? Scanezi cu telefonul mobil (smartphone-ul) produsul pe care vrei sa-l cumperi. Daca exista o reducere la respectivul produs aplicatia (din telefonul mobil) te va informa, astfel incat nu vei rata nimic. La fructe si legume exista un cantar care iti tipareste un cod de bare pe care trebuie sa-l scanezi cu aplicatia.
    Cand si-a terminat cumparaturile, (sic!) cumparatorul plaseaza cosul de cumparaturi sub un scanner imens care scaneaza produsele din cos, permitandu-i cumparatorului sa evite statul la coada. Daca un produs a fost pus in cos din greseala, aplicatia nu va permite completarea tranzactiei.
    Daca acum exista o limita de 15 produse pe cos de cumparaturi, in curand aceasta limitare va fi eliminata.

    O testare realizata de Ynet s-a dovedit a fi un success. Scanerul a identificat toate produsele selectate si chiar a emis o notificare ca un sapun s-a strecurat “din greseala” in cos, si asfel a impiedicat completarea tranzactiei.

    Yair Cleper, Fondatorul si Directorul SuperSmart spune: “cand ne-am hotarat sa rezolvam problema cozilor in supermarket, am vrut sa oferim o solutie simpla, rapida si prietenoasa pentru comparator. In acelasi timp se reduce volumul de munca al casieritei cu ajutorul tehnologiei care nu implica niste costuri mari sau un process lung de instalare”.
    “Inovatia noastra in modul de a face cumparaturi va fi simtita in curand in intreaga lume in lanturile mari de supermarketuri cu care avem contracte de implementare a acestei tehnologii”, a adaugat Cleper.
    Start-up – ul israelian a participat la un festival de sart-up-uri Pioneer din Austria, in care mai mult de 500 de companii si-au prezentat tehnologiile. SuperSmart s-a clasat printre semi-finalistii competitiei.

    Apreciază

    • Cosmin said, on septembrie 18, 2016 at 2:21 pm

      Si sa vezi coada la super scanerul urias apoi… Chestiunea cu coada e un fenomen social foarte studiat. Stapanii stiu ca sclavii sunt deranjati de coada si statul la coada. De aceea cozile si birocratia in general, sunt fenomene create in mod deliberat, pentru a se putea implementa si primi cu mult fast si ovatii minunatele solutii thenologice, care in mod normal nu ar putea fi implementate din motivele bine cunoscute de noi.

      Apreciază

  3. daniel mars la cotet said, on septembrie 17, 2016 at 12:33 pm

    Si ca sa nu se sparga Europa la loc cum a fost vor declansa din nou o criza dar de data asta ca o amenintare nu economica ci mai degraba de ocupare a europei de catre islam . Si iar o sa fim jucati cum vor ei

    Apreciază

    • alex said, on septembrie 17, 2016 at 9:29 pm

      Matematica e simpla: jihadistii omoara trupul, ecumenistii omoara sufletul. Acu ramane la latitudinea fiecaruia ce fel de moarte vrea sa aleaga, cea trupeasca cand or sa iti zica sa ne lepadam de credinta si noi sa dea Dumnezeu sa fim tari ca Sfintii Brancoveni, sau o sa fim fricosi si o sa dam mana cu ecumenistii si CMB ca sa ne scapam trupul si sa pierdem sufletul.

      Apreciat de 1 persoană

    • alex said, on septembrie 17, 2016 at 9:33 pm

      Bine va veni si timpul cand si ecumenistii o sa omoare si trupul cum au mai facut-o in trecut prin Sfantul Munte Athos, dar ecumenismul in sine e moartea sufletului.

      Apreciază

  4. Mona said, on septembrie 17, 2016 at 12:57 pm

    Daca e asa, inseamna ca si in America va iesi Donald Trump, in Romania Marian Munteanu si in rest, cei mentionati in articol. Apoi va fi si ww3.

    Apreciază

  5. ioan said, on septembrie 17, 2016 at 3:10 pm

    pai, marea calamitate dinaintea razboiului o traim acum. e seceta asta care a cuprins toata lumea. urmeaza o belea mare in SUA pana in iarna (cred ca instituirea legii martiale si un posibil razboi civil), un cutremur in iarna sau primavara care va distruge Romania si Grecia si ww3 in 2017, la vremea spanacului, adica in primavara sau toamna. p.s. un sf. parinte de la un schit din Suceava spunea ca in razboiul care vine vor muri patru miliarde de oameni. adica vor ramane trei oameni din sapte. (n.m.)

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on septembrie 17, 2016 at 8:31 pm

      care seceta ioane, anul asta au fost inundatii record pe toata planeta, tu pe ce lume traiesti ?

      Apreciază

  6. mihai said, on septembrie 17, 2016 at 3:57 pm

    Totul face parte din joc

    Apreciază

  7. CALIN MANTA said, on septembrie 17, 2016 at 5:18 pm

    ELITA IUDEICA DIN AMERICA VREA SA DISTRUGA NATIUNILE EUROPENE , AMESTECINDULE CU OAMENI DE JOASA CALITATE DIN AFRICA SI ARABI…CA SA I POATA CONDUCE MAI BINE – NISTE JIGODII ORDINARE ! ANGLIA SI FRANTA AU FURAT COLONIILE SUTE DE ANI SI ACUM TREBUIE SA PLATEASCA PRETUL / AU FOST INVADATI DE TUCIURII! NU NUMAI CA I AU ACCEPTAT DAR AU FOSRT TOLERANTI FATA DE MUSULMANI ASA CUM NOI AM FOST TOLERANTI CU BOZGORII, IAR REZULTATUL SE VEDE ! OBRAZNICIA LOR E FARA MARGINI…DECI TREBUIE SCHIMBATA METODA ! SALVBAREA EUROPEI ESTE O URGENTA IAR DRUMUL ARABILOR AR TREBUI SA FIOE SPRE MECCA SI GUNOAUIEKLE DE NEAMURI ALE LOR DE RAHAT DIN ARABIA SAUDITA, KUWEIT SI DUBAI…CE CUSUR AU EI SA NU I PRIMEASCA ?? DE CE SA TRANSFORME EI EUROPA IN ISLAM??? DE CE NU I PRIMESC GUNOAIELE DE AMERICANI SI ISRAELUL?? N AU BANI , N AU DEMOCRATIA …/ CE NU AU???? NE ARUNCA NOUA RAHATUL PESTE GARD- CE DESTEPTI SINT??!! E CLAR MERKEL E IN SOLDA JIDANILOR DIN BILDENBERG !

    Apreciază

  8. hilohi bogdan said, on septembrie 17, 2016 at 6:46 pm

    Vasile…e păcat să trezeşti un copil care visează.Dar candoarea nu e pt.cei cu barbă,aşa că nu-i păcat.Naţionalism la comandă am avut şi pe timpul lui Ceauşescu şi n-a ţinut.Evreii îşi vor poporul acasă,ca în perioada interbelică.

    Apreciază

    • Coco said, on septembrie 17, 2016 at 10:26 pm

      Bogdan,
      O parte a lor vor pe aH ca Imparat al lumii si neamul lor ca „elita conducatoare”.Spre nefericirea celorlalti oameni, planul asta e ingaduit de Dumnezeu a se implini…

      Apreciază

    • ovidiu said, on octombrie 19, 2016 at 4:42 pm

      Adica in Romania,nu?

      Apreciază

  9. Paul222 said, on septembrie 17, 2016 at 7:23 pm

    Active News face un joc foarte periculos. Nu tot ei bagau editoriale care faceau apologie invaziei islamiste? Cu Radu Iliescu am mai avut niste meciuri pe Facebook, e de-a dreptul rusinos ca Active News, un site care are Sinaxar pe prima pagina, il lasa sa faca apologie islamului prin editorialele sale. Eu cred ca el defapt chiar e convertit la islam de aia ii si ia apararea inselatului de Muhamad. Mi se lauda mie pe Facebook ca a citit o carte de 800 de pagini despre Koran, ca si cum ar vreo valoare asta, si-mi dadea sfaturi sa mai citesc, de parca stia el ce citesc eu. Eu i-am taiat-o raspicat ca nu a existat nici o revelatie dumnezeiasca ca Muhamad a fost inselat de un drac si ca toti musulmanii sunt in amagire profunda. Bravo alora care scapa din aceasta amagire si gasesc Adevarul. Dar Radu Iliescu tocmai din cauza ca nu are pic de discernamant, insa e foarte mandru de cunostintele sale, e un tip foarte periculos care poate provoca multa sminteala. E genul de om perfect pentru stergerea barierelor dintre religii si promovarea corectitudinii politice. Active News incepe sa-si arate adevarata fata usor usor, pacat ca au atras si oameni care chiar aveau potential precum Mihai Somanescu.

    Apreciază

  10. Constanta said, on septembrie 17, 2016 at 7:43 pm

    Off topic : Conferința despre sinodul din Creta 2016 de la Piatra Neamţ

    http://aparam-ortodoxia.ro/2016/09/16/conferinta-despre-sinodul-din-creta-2016-de-la-piatra-neamt/

    Apreciază

  11. Gabriel M. said, on septembrie 17, 2016 at 8:12 pm

    NO COMMENT!

    Apreciază

  12. Vasile said, on septembrie 17, 2016 at 8:46 pm

    Apreciat de 3 persoane

  13. cosminmatiu said, on septembrie 17, 2016 at 10:04 pm

    Plata cu cipul implantat:

    Apreciază

  14. marian said, on septembrie 17, 2016 at 10:25 pm

    62 de soldati sirieni ucisi de americani la Deir Er Zor scuze de nu scriu corect si alti peste 100 de solati tot guvernamentali raniti. Avioane f16…
    Sa ii ierte Dumnezeu si sa inceapa ceea ce toti asteptam de ani buni: sfarsitul acestei lumi satanice!
    Iarta Doamne dar e rau peste tot!

    Apreciază

  15. Ne face_Marele alb_la_smekerie said, on septembrie 17, 2016 at 10:55 pm

    Se vrea carcalete in Europa ca sa se stearga identitatea popoarelor ca mai tarziu sa nu mai poti spune stati sint Romania io ies din Europa v-am pupat la portofel . Cand intri in hora nu mai iesi . Asta e botezul satanic in care a intrat Romania fara sa-si dea seama. A cedat de buna voie suveranitatea prin faptul ca aderi Europei asta inseamna defapt nu-ti mai apartii. Te autodesfintezi ca neam si tara. Dupa care vin ordine stricte si predarea tuturor parghiilor de conducere capital cascaval pamanturi vandute si ce lipsuri mai ai trebui predate de buna voie pentru ca tu nu mai produci nimic decat datorii si nu mai poti gira cu nimic din moment ce te-ai dat pe 30 de arginti Esti vandut DRACULUI popor Roman din pacate o spun nu cu rautate. Nu ai sa mai iesi decat mort din hora asta. Pacat pacat pacat de copii care ai vedem in carucioare astazi si pentru care nu am facut decat sa le lasam o cruce de dus din cauza deciziilor de acesti politicieni care mai decare mai prost unul decat altul pentru ca ne-au adus la starea de SCAVI OFICIALI .Nu mai merita sa-i numim oameni ci draci . Pina una alta mai luam pe caraiala dar cand zice ala pas atunci se schimba foaia si incepe foamea haos . sa vezi atunci ce decizii proaste se vor lua cum ne vom vinde si sufletul . La foame se va cerne omul . Atunci a-si va da seama poporul ortodox de Daniel cat de hot a fost ca ia pacalit pe enoriasi ia dus la 9 vaduri si apa nu le-a dat. Le spune el ca cipurile nu sint pecetea si ca se pot lua ca sint pentru securitatea noastra ce inselare , cata prostie sa creada atata lume un hot Patriarh fie el.TREZIREA POPOR ROMAN DANIEL DIN DEAL NE FACE RAU DE TOT E SMENAR PANACOTAR DE SUFLETE SI JOACA TEATRU BINE, ESCROC DE ESCROC PUS IN CEA MAI INALTA FUNCTIE, JOACA LA CACEALMA SUFLETELE OAMENILOR. NU PUNETI BOTUL LA ACESTI ARHIEREI INDIAVOLITI EI NU-L AU PE DUMNEZEU DIN CAUZA MANDRIEI LOR DUHUL SFANT AI OCOLESTE DIN CAUZA CA NU STIU CE INSEAMNA SMERENIA

    Apreciat de 1 persoană

  16. ultimul mohican said, on septembrie 17, 2016 at 11:12 pm

    Suntem in faza sa-i zicem prefinala, mult nu mai e. E dinamitata ortodoxia. Cea de suprafata, oficiala, covarsitor majoritara, inca nu sufera dar vine si vremea ei. Mantuirea e problema personala, nu mai e problema de neam, nici macar de famlie. Nu sunt bun teolog dar imi dau seama de tradarea din Creta. Ca la Ferrara-Florenta. Roadele de la Ferrara s-au vazut in 1453. Roadele din 2016 urmeaza sa vina. Recunosc ca sunt debusolat si confuz, poate deznadajduit, dar un pacat nu vreau sa-l am: renuntarea la dreapta credinta. Doamne ajuta-ne !

    Apreciat de 2 persoane

    • ilioara said, on septembrie 18, 2016 at 12:23 pm

      nu spun de la mine ci din ceea ce am citit si eu si nu ca as face eu asa insa ideea este sa nu pierdem dragostea pana in ultima clipa. Dumnezeu ne salveaza…dreptatea si faptele nostre in fata Lui………..si „arcul meu nu ma va mantui”, asa ca pana la ultima suflare sa incercam sa tinem dragostea si smerenia si …dreapta credinta. Pe listele noastre pt Domnul nu stiu daca ar trebui sa ne trecem primii sau mai la coada asa….

      Apreciază

    • ovidiu said, on octombrie 19, 2016 at 4:51 pm

      Ai dreptate ,precumm scria si un frate „SUNTEM PE CONT PROPRIU „,pastorii tradatori ne-au parasit .SINGURUL CARE NU NE V-A PARASI ESTE HRISTOS DOMNUL SLAVEI!AMIN!

      Apreciază

  17. Aurora said, on septembrie 17, 2016 at 11:47 pm

    Off topic
    Fratilor, urata este moartea masonilor ! Am aflat de la cineva apropiat familiei Columbeanu cum a murit tatal lui Irinel Columbeanu. A sfarsit intr-un azil, nu pentru ca Irinel n-ar fi avut posibilitatea sa-i angajeze cateva infirmiere care sa-l ingrijeasca la domiciliu, ci pentru ca batranul a fost bantuit de demoni in ultimele luni si facea asa urat incat se speriau toti cei din casa. Inainte sa-si dea sufletul, cateva saptamani la rand striga ca din gura de sarpe ca vede niste pisici infioratoare care se urca pe el si-l sperie. Mai vedea si diavoli ingrozitori cu coarne care trageau de el si il chinuiau. Muribunzii care au facut pacate grele vad diavolii cum vin sa le ia sufletul. Noi sa luam aminte si sa ne pocaim cat mai avem timp pentru ca scurta este vremea…

    Apreciat de 2 persoane

    • cosminmatiu said, on septembrie 18, 2016 at 8:52 am

      Si la mine in sat un barbat care a trecut la pocaiti tot asa vedea pisici din alea inainte de moarte cu ceva vreme si tot asa urat facea.

      Apreciat de 1 persoană

      • mihai said, on septembrie 18, 2016 at 11:03 am

        Cosmin, am avut ocazia sa merg in judetele cluj si bihor si am vazut ca colcaie de tot felul de sectari

        Apreciază

      • Riko said, on septembrie 18, 2016 at 10:53 pm

        @mihai, nici nu iti imaginezi cati de multi sunt in satele din transilvania. Sectarii vin cu cadouri si poezi pe la tot taranu prost si se convertesc acuma la batranete. Sau pentru ca la sectari imormantarea nu costa bani si nu dau nici un fel de masa sau pomana, chiar inainte sa moara trec batrani la ei. Sunt si foarte multe cazuri in care unul dintre soti trece la sectari iar celalalt nu. Si stau sectarii la colturi de strada cu cartile lor spurcate cu imparatia lor de o mie de ani si poze cu oameni care mangaie lei si animale salbatice sa mai bage pe cine apuca in secta lor, ca la ei ai „raiul” asigurat daca convertesti pe cineva.

        Apreciat de 1 persoană

    • Riko said, on septembrie 18, 2016 at 10:44 pm

      Eu imi amintesc de o cunostinta, un batran cu ceva timp inainte sa moara, 2-3 luni, nu mia tin minte sigur, spunea ca uneori cand statea pe scaun in bucatarie venea un sarpe mare si se incolacea pe langa el si nu se putea misca, sau ca vedea tot felul de umbre si lucruri.

      Apreciază

      • ovidiu said, on octombrie 19, 2016 at 5:19 pm

        Iar eu mi-am amintit de un bataran din satul Ratoaia ,com. Bucsani ,jud.Dambovita , in 1971,veteran de razboi
        cu ambele picioare taiate de la genunchi, care i-mi spunea cum l-au silit evreii rusi sa se lepede de HRISTOS ,iar eu atunci nu credeam ,dar in 1990 am facut toate conexinile si cu MILA LUI sunt ceace sunt acum ,adica cel mai mare pacatos . Va rog frumos sa va rugati si ptr.mine .ovidiu.

        Apreciază

  18. octavpelin said, on septembrie 18, 2016 at 11:07 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  19. […] Deci parea a fi bine. Atunci de ce era la azil? Iata comentariul sorei Aurora, postat la ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, …: […]

    Apreciază

  20. acelas said, on septembrie 18, 2016 at 4:20 pm

    asta ce-o mai fi, cum sa-i mai zicem? Cretinism pur, sau mai degraba vointa malefica.

    http://www.activenews.ro/stiri-educatie/Cum-arata-%E2%80%9EAl-Doilea-Pamant-o-planeta-pe-care-oamenii-ar-putea-trai-136535

    ecumenismul desantat al celor pt care Marian Munteanu pare a fi personalitatea politica nr. 1 din Romania, se dezvolta intr-un „ecumenism” sa zicem la nivel creationist, adica avem „frati” si in univers, ceea ce e absolut la fel cu ateismul pur. Ce plamada ciudata la acest site. Capsali si atatia altii. Pe langa interesele Rusiei (aceleia rele si politice) pe care cu stangacie le neaga, mai poarta si alte hramuri de interese? Eu cred ca da. Departe de tot. Intr-un fel in care tot departe de tot a batut si unirea con-freriei dintre kgb si cia cand au declansat revolutia de la noi

    .

    Apreciază

  21. […] ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, … […]

    Apreciază

  22. […] ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, … […]

    Apreciază

  23. […] ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, … […]

    Apreciază

  24. […] ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, … […]

    Apreciază

  25. […] ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, … […]

    Apreciază

  26. […] ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.