SACCSIV – blog ortodox

Partidul Romania Unita (BOGDAN DIACONU) – partid anti sistem cu membri precum … VICTOR PONTA si SEBASTIAN GHITA

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 4, 2016

 

   Iata si ce putem citi la Deputatul Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita. Diaconu: „PRU il asteapta pe Victor Ponta sa ni se alature” de pe Pro tv:

Domnul deputat Sebastian Ghita s-a inscris in PRU. Si ii urez bun venit in echipa si sunt convins ca este un mare castig pentru echipa PRU, pentru constructia politica pe care o sa o prezentam si o sa o ducem la maturitate pana la alegerile parlamentare„, a declarat Bogdan Diaconu, citat de Agerpres.

Presedintele PRU a mai aratat ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa se alatureacestei constructii politice.

Da, cum am spus-o si eu, PRU il asteapta pe Victor Ponta sa ni se alature. Credem ca impreuna vom avea succes in aceste alegeri parlamentare. PRU va face pragul electoral, iar cu Victor Ponta va depasi 15% la toamna. Eu am spus, il consider pe Victor Ponta cel mai bun prim-ministru al Romaniei de la I.C. Bratianu incoace. Orice om politic sanatos la cap si l-ar dori pe Victor Ponta in partidul lui si in fruntea partidului lui”, a spus Diaconu.

Intrebat daca a purtat negocieri cu Ponta pe tema intrarii acestuia in PRU, el a raspuns:

„De 15 ani de cand ma cunosc cu Victor Ponta si am crescut impreuna Tineretul Social Democrat si am evoluat impreuna in PSD si am trait multe momente frumoase, multe momente grele, am avut ‘n’ discutii. Daca vreti un raspuns concret nu pot sa va dau pentru ca sunt intrebari la care pot sa va raspund eu, sunt intrebari la care poate sa raspunda Victor Ponta sau sunt intrebari la care poate sa raspunda timpul”.

   Comentariu saccsiv:

Bogdan Diaconu joaca de ceva vreme cartea anti sistem. Si multi il cred.

Insa nu poti fi real anti sistem cu astfel de personaje in partid:

CITATE Victor Ponta

Sebastian Ghita (patronul Romania TV, PSD, Comisia SRI) vrea ceva similar PRISM in Romania. Adica cyber-securitate: de la interceptarea cartelelor telefonice pre-platite si pana la internet

 

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hiperboreus said, on septembrie 4, 2016 at 4:05 pm

    Au mai existat oameni care s-au jucat in a parea sau a fi nationalisti si au devenit apoi pe bune. Sebastian Ghita sau Victor Ponta mai treaca-mearga, ar mai avea o sansa sa devina nationalisti pe bune dar PRU l-a primit in partid pe unul din PSD numit Mihai Sturzu – poponaut si sustinator al distrugerii familiei traditionale. In progarmul PRU scrie (asa plagiat cum o fi) scrie clar ca vor apara familia si biserica. De aici se vede falsitatea PRU – nu de la Ponta si Ghita. Nici Marian Munteanu nu-i curat – ia ganditi-ve putin la faptul ca apare dupa 20 de ani si televiziunile SISTEMULUI il mediatizeaza aproape zilnic. Avem de a face cu falsi nationalisti – sunt CAI TROIENI AI SISTEMULUI! Scopul introducerii lor in ecuatia politica= prostirea electoratului nationalist, singurul in masura sa coaguleze o miscare antisistem. Si Obama cand a candidat prima data era chipurile antisistem, spunea: Nu trebuie sa mai conduca Wall Streetul ci Main Streetul (strada principala). Wall Steetul detine si azi functiile cheie.

    Apreciază

  2. Hiperboreus said, on septembrie 4, 2016 at 4:07 pm

    DIN POPONUT NU POTI FACE NATIONALIST. Fostul șef al Tineretului Social Democrat (TSD), deputatul Mihai Sturzu, a trecut cu arme și bagaje în tabăra Partidului România Unită (PRU), a anunțat președintele acestei formațiuni, Bogdan Diaconu. „Bine ai venit, Mihai! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul (fost PSD de Brasov) Mihai Sturzu s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici…îl așteptăm pe VP!”, a scris Bogdan Diaconu pe facebook. Mihai Sturzu este unul dintre inițiatorii – alături de Remus Cernea, a legii pentru instituirea parteneriatului civil, demers pe care l-a făcut la începutul lunii mai al acestui an. Propunerea lui Cernea mai fusese respinsă de Parlament de către două ori, dar asta nu l-a împiedicat pe Sturzu să i se alăture. De asemenea, Sturzu s-a făcut remarcat prin poziția agresivă în favoarea introducerii Educației Sexuale în școli. „Tineretul Social Democrat dezavueaza pozitia consilierului Ministrului Educatiei, Romeo-Nicu Mosoiu, pana de curand lider al Asociatiei ‘Parinti pentru Ora de Religie’, care promoveaza abstinenta sexuala a tinerilor, ca solutie pentru probleme ca aceea a mamelor minore. TSD considera ca un stat laic, contemporan, nu isi poate asuma astfel de deziderate. Acestea risca, mai degraba, sa creeze o ruptura intre stat si sistemul de invatamant, pe de o parte, si beneficiarii acestuia, tinerii, pe de alta”, spunea Sturzu la finalul anului trecut. Mai mult, acesta se poziționa foarte clar împotriva Bisericii Ortodoxe Române: „Ce le spunem tinerilor despre relația Statului cu Biserica? Sîntem de acord ca Biserica să facă programul Parlamentului? Sîntem de acord ca ora de religie să fie în trunchiul comun, dar educația civică sau educația sexuală nu?” . Pozițiile lui Sturzu vin în contradicție flagrantă cu doctrina partidului în rândul căruia tocmai a intrat. Astfel, la capitolul 2 al doctrinei PRU, se afirmă negru pe alb: „Național-Democrația își însușește viziunea creștină asupra lumii, așa cum a fost ea păstrată de Biserică prin Sfânta Scriptură și Sfânta Tradiție.

    Apreciază

  3. ion hodor, said, on septembrie 4, 2016 at 5:21 pm

    A cum sa nu se vede ca au nevoie sa omoare pe vro unul,Ponta a fost sicarul lui Tanase ,omorandu-l pe procurorul Cristian Panait,asa a intrat el in politica,dupa ce mai inainte la batut pe taicasu bolnav care dupa o luna la pat s-a dus,Halal politic ,de fapt de 25 de ani nu as putea spune care a fost mai bun ptr tara asta amarata!

    Apreciat de 1 persoană

  4. piculina333 said, on septembrie 4, 2016 at 6:04 pm

    Probabil are nevoie de ” …..da` multi ” pana trece asaltul . Ar fi o explicatie.

    Apreciază

  5. pcmouse said, on septembrie 4, 2016 at 7:04 pm

    filmul asta a fost blocat pe youtube.il aveam.asa ca luati l pana nu dispare iar

    Sarea pamantului 4 seria 2 Arhimandritul Tavrion
    vizionare

    download aici::
    https://www.dropbox.com/s/zy7f2lpi9hytscu/Sarea%20pamantului%204%20seria%202%20-%20Arhimandritul%20Tavrion.mp4?dl=0

    Apreciază

  6. Metatron said, on septembrie 4, 2016 at 9:33 pm

    Numai visati la salvatori umani, la 300 de mii de avorturi pe an ce ajutor de sus vreti , am impresia ca nu suntem baturi de Tatal ceresc mai tare, numai zic de curviile din tara asta care sunt de cel putin 1 milion de curvari care umbla din floare in floare, numai o dati cu tara binecuvantata de Dumnezeu ,sau ca e gradina Maici Domnului, apropo o declaratie a unui eretic, numai fiti asa ingamfati oameni buni , suntem responsabil ca popor de zeci de milioane de crime , estimativ la cel putin 50 de milioane in ultimi 50 de ani.
    Oricum e bine ca acest partid de garaj si-a aratat arama pe fatza mai repede.

    Apreciază

  7. acelas said, on septembrie 5, 2016 at 10:47 am

    https://www.evz.ro/un-mare-oras-din-romania-va-fi-sters-de-pe-fata-pamantului.html

    la ora actuala si parintele Serafim de la Casiel (duhovnicul parintelui Justin din ultima parte a vietii) si parintele Macarie de la schitul Muntioru spun acelasi lucru. Ultimul chiar cu precizarea greu va mai ramane „piatra pe piatra”, fiind vorba de Bucuresti.

    .

    Apreciază

  8. Paul said, on septembrie 5, 2016 at 2:44 pm

    Sebastian Ghita si V.Ponta,impreuna cu alti pungasi de acelas calibru,carora nu le prisoseste mintea,vor sa salveze Romania de cei care nu o jefuiesc.Sa le dea Dumnezeu atata sanatate cata buna credinta au.Cand orb,pe orb duce de mana,amandoi cad in prapastie.Sa-i prabuseasca Dumnezeu in prapastia sufletelor lor!

    Apreciază

  9. Blogul lui John said, on septembrie 5, 2016 at 10:06 pm

    Ce spuneti de varianta asta?
    Doctorand la Academia SRI: după incendiul de la ”Colectiv” a existat planul destrămării României în trei republici: Moldova Mare, Transilvania și Muntenia
    Deputatul PSD de Ilfov, Ninel Peia, a postat pe blogul personal un text în care susţine că a existat un plan destabilizator imediat după incendiul de la clubul Colectiv. Acesta susţine, că se pregătea destrămarea României în trei republici independente. Peia spune că printre protestarii care au ieşit în stradă după tragedia din Colectiv ca să ceară demisia guvernului Ponta au fost, infiltraţi, cetăţeni germani. Conform deputatului, planul ar fi fost conceput la Budapesta. Ninel Peia este deputat şi doctorand la Academia SRI. Peia nu a amintit însă în material acțiunea agenților francezi din Piața Universității?
    /doctorand-la-academia-sri-dupa-incendiul-de-la-colectiv-a-existat-planul-destramarii-romaniei-in-trei-republici-moldova-mare-transilvania-si-muntenia.html

    Apreciat de 1 persoană

    • Arhanghelul said, on septembrie 6, 2016 at 12:39 am

      Ai vazut … TU … vreo scandare/zicere antinationala … atunci … sau ai uitat ca erau scandari … antiguvernare (prim-ministru Ponta) si sistem … inclusiv antiBOR (Shortzuletz – Vrednic … esteM) … alo … minte ingusta …ai uitat sa te pipi … vezi sa nu te caci pe tine …

      Spune-mi cu cine umbli … ca sa-ti spun … cine esti …

      Apreciază

      • Sf.Lucia said, on septembrie 8, 2016 at 2:09 pm

        Nu aveau cum sa strige lozinci antinationale ptr ca se dadeau de gol!!!!Asa era planul:- dam jos guvernul(deci scandam impotriva guvernului),Apoi : – dupa ce-i”infierbantam”suficient pe protestatari,urcam gardurile si dam foc parlamentului! 😈 Dupa aceea „proclamam”revolutia cea noua,(facuta cu ajutorul prostilor indignati de la Colectiv),punem mana pe putere si cu lozinca 👌 „asta e vrerea strazii”implementam agenda noastra.Bineinteles ca, prostii de romani, nu se vor opune cand vom regionaliza si imparti tara,pt ca noi vom detine puterea si le vom inchide gura cu lozinci de genul: „asta e voia poporului care s-a manifestat in strada si pentru care s-au sacrificat martirii de la Colectiv si cine nu e de acord e tradator”.Daca vor avea printre ei patrioti care le vor deschide ochii(ca s-a deturnat manifestatia Colectiv impotriva Romaniei),vor fi indepartati cu dosare penale plasmuite.Daca in unele locuri romanii se vor trezi si vor iesi in strada sa-si apere tara,vom declara „contrarevolutiafortelor retrograde din Romania”si vom trage in ei cu tunurile,perfect justificat legal!!.In scopul obtinerii puterii vom interzice strigarea lozincilor antiromanesti,antinationale(la manifestatia de strada de la Colectiv)de catre agentii turci,francezi,italieni,germani,rusi,arabi, si mai ales unguri,infiltrati in multime,tocmai ptr.ca sa nu le dam de inteles romanilor ce se urmareste.Doamneeeee!!!! de ce ne-ai dat planul A peste cap! Ponta s-a prins si a demisionat (cineva patriot din SRI i-a spus)si s-a schimbat tabla de sah.Nu-i nimic! Il pedepsim pe nemernicul de Ponta(cu dosare inchipuite).Ptr ca ne-a dat planul A peste cap,il scoatem din joc de tot,il scoatem si din barou ca sa nu mai profeseze!!! Apoi intoxicam natiunea cu lozinci antiPonta.si anti alti patrioti…Deja avem rezultate…hi,hi,hi…multi romani spalati pe creier de catre noi, il injura pe Facebook si bloguri….ce bucurie!!!.Am schimbat doar planul:in loc de planul A si B,avem planul C de faramitare a Romaniei cu ajutorul turcilor,emigrantilor,Merkel,Clinton(sa speram ca va castiga alegerile),UK,cutrelor de francezi si belgieni,dar mai ales a cozilor de topor dintre romani si a tinerilor spalati pe creier(debusolati)!!.Planul C merge mai incet,dar bine!!.Mai trebuie doar sa inlaturam patriotii din armata,politie,sa micsoram credinta,sa infometam populatia ca sa se dezbine si sa se bata intre ei(pacienti contra medici,parinti contra profesori,rrrromi contra romani-deja sunt si functioneaza).Urrraaaa….jocurile sunt facute!!!!.In maxim 3 ani vom inchina Romania-adica cele 3 statulete rezultate-stapanului si Dumnezeului nostru reprezentat pe pamant de catre executantii sai Soros,Macovei et company.Apoi ne vom descotorosi de cei de care ne folosim,inclusiv de”tinerii frumosi si liberi”dandu-le legi cu inchisoarea pentru taxe,biruri pe care nu le vor putea plati pt ca vor fi prea mari….Urrraaaa….Urrraaa….Victorie!!!!!..Romanie mai ai putin de trait!!!!!

        Apreciat de 1 persoană

  10. […] Partidul Romania Unita (BOGDAN DIACONU) – partid anti sistem cu membri precum … VICTOR PONTA si … […]

    Apreciază

  11. […] Partidul Romania Unita (BOGDAN DIACONU) – partid anti sistem cu membri precum … VICTOR PONTA si … […]

    Apreciază

  12. […] Partidul Romania Unita (BOGDAN DIACONU) – partid anti sistem cu membri precum … VICTOR PONTA si … […]

    Apreciază

  13. S-o ros... said, on februarie 14, 2019 at 9:21 pm

    Lumea e din ce in ce mai nemultumita de Justitia sorosista, care e asemanata cu cea comunista. Intelegem cu totii ca trebuie sa fie si cazuri de coruptie si infractionalitate, dar se pare ca nu vom mai sti curand care sunt acelea, datorita HAOSULUI instaurat de KOldea, KOvesi & Co prin Dosare Fabricate in serie, pentru inlaturarea adversarilor politici cu orice pret. Slaba lor pregatire profesionala si starea lor de sanatate mintala (147 miliarde euro pe interceptari/filaje in 11 ani, 6 milioane de cetateni ascultati pe siguranta nationala – terorism) sunt cauze care vor destabiliza serios Europa. Nu pot sa zic ca cei care conduc UE nu s-au implicat in acest proces, dar tocmai acum vede toata lumea pozitionarea lor trecuta si prezenta. Ce a devenit clar, e ca exista tendinta de Musamalizare a experimentului DNA (de altfel, neconstitutional). Mai amintesc si de banii trimisi de Soros prin ‘St. Batory”, de actiunea Reset Romania, de actiunea Serviciilor. In conditiile in care clasicul in viata amintit anterior ne invata ca vor conta doar cei care ies in Stada, iar marea majoritate a populatiei e linistita, nu iese in Strada, dar vine la votare si castiga alegerile, va trebui facuta o MUTATIE in randul acesteia. Mutatia va trebui facuta de Partidele nesorosiste, care promoveaza valorile nationale si nu agreeaza Globalizarea. Ei trebuie sa cheme votantii disponibili sa iasa sa se manifeste in Strada lui Klaus, in Strada lui KOvesi, in Strada lui Lazar. Altfel, teatrul chinezesc jucat de aceste personaje si “armatele” lor de activisti va fi luat ca fiind valabil de catre cei DIN AFARA.

    Apreciază

  14. Gogu said, on februarie 20, 2019 at 2:45 pm

    Situatia Tactica inainte de Europarlamentare este astfel : S&D si ALDE au fost capusate la varf de Soros (a se vedea ultimele poze in acest sens); aceasta, deoarece Baietii au simtit ca PPE poate pierde alegerile. Se preconizeaza in noul mandat implementarea de Planuri dure ale Globalizarii, precum cel cu migrantii (care ar putea fi ajutati in zona Orientului Mijlociu, Apropiat, nu adusi in Europa). Europa nu va rezista la masurile dure ce vor urma. Un exemplu e Franta, cu Vestele Galbene. Si nu numai. O varianta mai buna nu e in acest moment decat axa Italia – Polonia (cu Salvini), dar care se interpune Planurilor oculte, apara valorile nationale, sustin suveranitatea statelor intr-o Europa a tuturor si sunt impotriva Globalizarii. Europa risca sa se destrame cu ‘Soros’. Nu trebuie sa ne gandim prea mult, deoarece nu stim cine vine dupa Trump. Trebuie format un Bloc National(ist) in acest sens, cu PRU, PRM, PAN. Daca timpul nu va permite si tinand cont de valoarea europarlamentarilor PSD, ALDE, acestia vor putea trece dupa alegeri, cand eventuale presiuni de la Bruxelles sporesc, intr-un asemenea BN. Tarile Central-Europene ar trebui sa aiba o politica comuna si un vot comun daca vor sa se salveze, sa ne salveze pe noi si Europa de la destramare. Toate acestea pentru o Europa a NORMALITATII si nu pentru o Europa Oculta. Mai nou, cu numirea lui KOvesi, au invatat cate ceva si cei din UE de la Dragnia-Valcov.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.