SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei: IMNUL Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din Europa … (video)

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 27, 2016

Asta se canta la penticostali:

Iata si comentariul sorei Mirela postat la articolul CA SA NE VADA MAI BINE: SpaceNet:

Imnul Întâlnirii Tinerilor Ortodocşi din Europa – Cluj-Napoca 4-7 septembrie 2015, adică noua „ortodoxie” integrată în valorile UE. Versurile şi muzica spun multe: „Suntem ai Europei viitori creştini”. Cei vechi, antiecumenism şi antisinod, nu-şi mai au locul:

Muzica psaltică a expirat, racordaţi-vă la noua muzică „ortodoxă” de factură protestantă/New Age: Imnul Întâlnirii Tinerilor Ortodocşi din toată lumea 2016

Mai rămăne să ne fie prezentat noul hristos, al noii „ortodoxii”.

 

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nimbus said, on august 27, 2016 at 7:56 pm

    Îmi cer scuze de offtopic dar nu mă pot abține. Ia uite pe cine provoacă ăștia la război:

    Care vroia rusoaică de nevastă?
    Amatori, ceva? Ha Ha Ha

    Apreciază

    • Rusnacul said, on august 28, 2016 at 12:14 pm

      De parca se inghesuie rusoaicele sa se marite cu bruneti mici de inaltime. :))))
      Stai tu linistit nu mai arunca fitile. Fiecare popor cu ai lor. Mai bine asa.

      Apreciază

      • mihai said, on august 28, 2016 at 3:14 pm

        frate ce te numesti rusnacul, si acolo la rusi ca si in toata lumea de altfel sunt femei care ,,dumnezeul” lor este banul ca si la barbati de altfel, traim intr-o lume iubitoare de arginti inn ceea mai mare parte a ei [ca sa nu generalizam]

        Apreciază

  2. pamaio said, on august 27, 2016 at 8:15 pm

    Nu am ascultat cintecele pina la sfirsit…dar ce mult seamana…

    Apreciază

    • VioletaB said, on august 28, 2016 at 9:13 pm

      Nici eu nu le-am putut asculta pana la capat, dar cat am auzit suna in dezacord total cu o traire ortodoxa adevarata!

      Apreciază

      • marinela said, on august 28, 2016 at 11:53 pm

        Ce imn ortodox ,fratilor,asta-i o slagareala sectara in toata regula,iaca s-au molipsit,deja de la „fratii”lor intru ecumenism planetar,eterodocsi.Cum se mai ia lepra asta ecumenista imediat si nu scapi de ea ,decit prin pocainta si rugaciune multa cu smerenie si lacrimi,daca te trezesti la timp si-ti vii in fire,daca nu mori osindit la moartea vesnica.

        Apreciază

  3. Muritor said, on august 27, 2016 at 9:09 pm

    Prodromu a cazut!
    Iata scrisoarea de la Prodromu de pe blogul Ierom. Stefan Nutescu de la chilia Buna Vestire, schitul Lacu, Athos: http://marturieathonita.ro/scrisoarea-schitului-prodromu-catre-marea-lavra-legata-de-sinodul-din-creta/ .
    Ei se dezic, cel mai probabil, de scrisoarea monahilor aghioriti care s-au ingradit de ecumenism: http://lumea-ortodoxa.ro/scrisoarea-unor-parinti-aghioriti-catre-sf-chinotita-muntelui-athos-si-cei-20-de-egumeni-de-manastiri-atonite/
    si care ulterior au inceput a fi prigoniti: http://lumea-ortodoxa.ro/monahii-atoniti-care-nu-recunosc-sinodul-din-creta-sunt-alungati-din-asezamintele-lor/.
    Acelasi blog, alaturi de autorul acestui articol: http://marturieathonita.ro/schitul-romanesc-prodromu-s-a-dezis-de-gruparile-nou-zelotiste-din-athos/
    il numeste schismatic pe PS Longhin Jar pentru asta: http://lumea-ortodoxa.ro/ps-longhin-jar-sa-l-pomenesc-pe-patriarhul-kirill-nu-pot-pentru-ca-nu-stiu-cine-e-ortodox-si-cine-e-catolic-traducerea-fragmentelor-conferintei-recente/ si asta: http://lumea-ortodoxa.ro/ps-longhin-de-banceni-catre-episcopii-semnatari-creta/

    Prin ceea ce fac prodromitii actuali, ei se dezic de Sf. Paisie Aghioritul care a facut asta: http://lumea-ortodoxa.ro/ati-stiut-ca-sf-paisie-aghioritul-nu-pomenit-patriarhul-decursul-cativa-ani/ alaturi de ucenicul lui care face acum la fel: http://lumea-ortodoxa.ro/gheronda-gavriil-ucenicul-sf-paisie-aghioritul/ . Precum se dezic si de Sfintii marturisitori Teodor Studitul, Maxim Marturisitorul, Ioan Damaschin, Grigorie Palama, Vasile cel Mare si Marcu al Efesului si asa de toata Ortodoxia.

    Prodromu actual continua pomenirea ereziarhului Bartolomeu al Constantinopolului.

    Apreciază

    • oarecare said, on august 28, 2016 at 12:15 am

      Prigoana a inceput…Dumnezeu sa ne ajute, sa ne intareasca si sa ne mantuiasca ! Trebuie sa ne pregatim pt mucenicie ca numai asa ne putem mantui..dupa cum se vede Prorociile Sf Parinti usor-usor se implinesc…nu ne putem noi opune venirii Antihristului , ca asa e scris, dar macar sa nu fim noi Iuda..

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on august 28, 2016 at 6:17 am

      Muritor

      ROMANII MAJORITTAEA sunt CAZUTI !
      de aceea PEDEAPSA lor va fi EXEMPLARA !
      de la vladica pana la opinca vor CRAPA urat ca niste TRADATORI ai Lui Hristos, BOTEZATI DEGEABA ce sunt si RUSINEA stramosilor lor care isi vor vedea neamul SCOS din Cartea Vietii !! …

      ramasita prea mica si SMERITA va ramane si mantuirea ei va veni/ fi de la ALTE NEAMURI !

      Apreciază

      • catalin_b said, on august 28, 2016 at 2:32 pm

        @el

        Ce vrei să spui cu: mântuirea românilor va veni/fi de la alte neamuri?

        Apreciază

      • el said, on august 28, 2016 at 6:29 pm

        catalin_b

        ca ierarhia romaneasca e azi MAJORITAR ERETICA si poporul inselat si NEpocait, urmasii vrednci ai inaintasilor lor „straluciti” comunisti tradatori/tortionari si curve/avortataore/facatoare de GENOCID !

        asa popor asa viitor(rasplata) !
        nu-i ramane decat sa se smereasca si sa se lipeasca de alt neam mai VREDNIC ca el duhovniceste !
        asta se va petrece cu RAMASITA… restul isi ia plata mai devreme.

        ai sa spui ca si la altii ( nu dau nume desi stiu ce ti-ar veni prin minte 🙂 ) e la fel. ei bine DA , dar DOAR APARENT, caci aceia AU ALUAT care va dosi framanatatura cea MICA… ca NU e mare Turma Lui Hristos la sfrasitul vecurilor !

        romanii NU AU !

        Apreciază

      • mircea.v said, on august 29, 2016 at 4:40 am

        @el,

        avem, avem…
        Si inca ceva, cu cat ierarhia e mai cazuta, cu atat cei care raman in dreapta credinta vor primi ajutor mai mare de la Dumnezeu, Preasfanta Fecioara, Sfintii Inchisorilor, Sfintii Brancoveni… si de la orice Sfant a lui Hristos.
        Nu santem chiar asa in pielea goala.

        Noi avem incercari mai mari decat altii, ne confruntam cu sminteli mari, si:
        Sfantul Ioan Gura de Aur despre smintelile care trebuie sa vina

        „- Dar pentru ce nu i-a pierdut? (pe cei care smintesc) mai pot fi intrebat.
        – Pentru ce ar fi trebuit sa-i piarda? Pentru cei pe care ei ii smintesc? Dar cei care se smintesc nu pier din pricina acelora, ci din pricina trandaviei si nepasarii lor. Dovada, oamenii virtuosi; nu numai ca nu se vatama cu nimic din pricina lor, ci si castiga foarte mult. De pilda Iosif, Iov, toti dreptii si apostolii; iar daca multi pier, apoi asta se intampla pentru ca ei dorm. Daca n-ar fi asa, ci pieirea s-ar datora smintelilor, ar trebui ca toti sa piara; iar daca sant oameni care scapa de sminteli, cel care nu scapa sa puna pe socoteala lui pieirea. Ca smintelile, dupa cum am spus mai inainte, desteapta pe oameni, ii fac mai priceputi, le ascut sufletul; ridica iute nu numai pe cel care se pazeste, ci si pe cel cazut; il fac mai tare, nu mai poate fi biruit cu usurinta. Deci, daca santem cu mintea treaza, nu mic castig vom avea de pe urma smintelilor: ne fac sa fim necontenit treji; dar daca dormim cand dusmanii sant langa noi si cand tabarasc ispitele asupra noastra, cine santem noi ca sa traim in tihna?”

        Cazul meu, fara sminteala numita pasaport biometric, ramaneam un mare idiot. Acum sant un idiot, dar mai mic. La fel cu Creta si „cretanii”.

        Apreciază

      • Muritor said, on august 29, 2016 at 7:02 am

        n-am prea înţeles ce-ai vrut să spui cu asta: „ramasita prea mica si SMERITA va ramane si mantuirea ei va veni/ fi de la ALTE NEAMURI!”
        Cred că ştii prea bine că Biserica stă nu în majorităţi, ci în cei ce se află în Adevăr, chiar de unul singur ar fi. Şi nu bagă tot neamul într-un ceaun. Căci români sînt doar cei ce mărturisesc drept cuvîntul Adevărului în limba română, restul sînt populaţie/cetăţeni ai statului pretins român. Şi nu neamul mîntuieşte, nu majorităţile, respectiv nici neamul rus, sîrb, georgian sau bulgar, ci Hristos! Aşa că mîntuirea nu are de ce veni de la alte neamuri, chiar să fie ele ortodoxe, căci nu neamurile sînt dătătoare de mîntuire.
        Precum spunea Pr. Arsenie Papacioc: „Trebuie să te pui singur la punct”, acum e important să ştii în ce ape te scalzi, să vezi dacă eşti în Biserica lui Hristos sau nu, în caz că îţi doreşti mîntuirea. Eu de mine răspund, nu de majoritatea.
        Eu mărturisesc una: Sînt în Biserica lui Hristos, cea Una/Singura, Sfîntă, Sobornicească şi Apostolească – adică Ortodoxă, cea pe care ecumeniştii o urăsc, o defaimă şi o hulesc, sînt în îngrădire faţă de ecumenism şi ecumenişti şi nu am părtăşie cu aceştia, căci Biserica a cărui mădular sînt, nu pomeneşte numele acelor episcopi care s-au vădit a fi minciuno-episcopi şi ereziarhi. Pe lîngă toate astea, sînt român basarabean şi nu am nevoie de alte neamuri (rus, bulgar, arab, grec etc) ca să mă „mîntuiască” şi să mă „lămurească” cum e şi ce e cu Ortodoxia mea. Cu fraţii ortodocşi de alte neamuri, chiar dacă etnic sîntem diferiţi, facem parte din acelaşi neam creştinesc, cît timp sîntem în Adevăr. Şi dacă te-ai referit la majorităţi, adică la cantitate, pot să afirm doar că nu sînt unicul care face la fel.

        Apreciază

  4. o said, on august 27, 2016 at 9:38 pm

    Apreciază

  5. oarecare said, on august 27, 2016 at 9:40 pm

    PATRIARHUL ECUMENIC BARTOLOMEU a fost HUIDUIT în Sfântul Munte Athos

    Apreciază

  6. oarecare said, on august 27, 2016 at 9:55 pm

    am primit asta, dati si voi mai departe de vreti…

    Daca patriarhul Daniel si ceilalti ierarhi, au semnat in Creta pentru eretici, si noi trebuie sa semnam pt pastrarea Ortodoxiei, pentru Dumnezeu!

    Putem sa mergem si sa inregistram la Patriarhie ( Mitropolie, Episcopie, unde va este mai aproape ) plangeri impotriva celor care au semnat in Creta, ca sa avem cat mai multe bonuri de inregistrare, ne vor folosi ca sa dovedim ca suntem multi care nu-i dorim sa ne reprezinte ca ierarhi, si ca nu suntem de acord cu Sinodul din Creta.

    Daca vom avea nr de inregistrare e ca si cum am semna si noi pentru Dreapta Credinta, Sfinti, Canoane, Dumnezeu.

    Ei semneaza pt dracu, noi pt Dumnezeu!

    Ca exemplu de marturisire il avem pe Protos. Elefterie, care s-a dus si a depus la Arhiepiscopie cererea lui. Astfel, a marturisit in fata lor dar si in fata lui Dumnezeu. A aratat ca acestia sunt niste impostori( lupi in piele de oaie). Dansul ne este exemplu pt noi, noi la randul nostru trebuie sa fim exemplu pentru altii.

    Nu au ce sa ne faca nu va fie frica! Nu vor avea justificari, in fata nimanui, ca nu au stiut ca poporul nu e de acord cu ei.
    Sunt voci care spun sa asteptam pana la sinodul din toamna. E gresit! Tot ei sunt in sinod.

    Nu trebuie amanat din contra, urgentat! Pana atunci trebuie mers in numar mare si obtinut bonul cu nr de inregistrare a plangerii, ca sa le aratam cand se strang ei la toamna, cati sunt impotriva lor. Avem cateva saptamani la dispozitie. Nu mult ! Trebuie sa ne anuntam intre noi si astfel facem si ce ne-a poruncit Domnul care ne-a zis:

    ’’ Luaţi seama, fraţilor, să nu fie cumva, în vreunul din voi, o inimă vicleană a necredinţei, ca să vă depărteze de la Dumnezeul cel viu. Ci îndemnaţi-vă unii pe alţii, în fiecare zi, până ce putem să zicem: astăzi! ca nimeni dintre voi să nu se învârtoşeze cu înşelăciunea păcatului; Căci ne-am făcut părtaşi ai lui Hristos, numai dacă vom păstra temeinic, până la urmă, începutul stării noastre întru El’’ Evrei (3:12,14)

    Deci timpul nu trebuie pierdut, nu se stie niciodata cand vine moartea peste noi si vom da raspuns in fata Domnului pt ca am tacut cand trebuia sa spunem Adevarul. Ati vazut ce au patit saracii oameni in Italia. Oricand poate venii si peste noi un cutremur. DOAMNE FERESTE !

    Asa ca, ei au semnat in Creta pentru eretici, noi semnam aici pentru Sfintii Parinti si cele 7 Sinoade, cat mai multe plangeri impotriva lor ! Ca sa putem duce mai departe si noi Credinta Ortodoxa!

    E posibil ca bonul de inregistrare sa fie biletul nostru spre rai ! Ganditi-va putin ! 🙂

    Pt intarire viata Sf Gavriil al Georgiei ( Georgia nu a participat in Creta, Slava Domnului !) :

    Apreciază

  7. oarecare said, on august 27, 2016 at 10:11 pm

    cred ca filmarea din Sf Munte a fost facuta in 2011

    Apreciat de 1 persoană

    • mihai said, on august 27, 2016 at 10:41 pm

      Ai inteles gresit prigoana sa abatut si acolo,

      Apreciază

      • oarecare said, on august 28, 2016 at 5:15 pm

        Mihai draga,

        Una este sa spui ca prigoana s-a abatut si pe acolo, alta e sa postezi ca P. Barlolomeu e huiduit in Sf Munte ( la timpul prezent…) ca si cum s-ar fi intalmplat ieri..asta e dezinformare, nu informare…si poate fi intoarsa impotriva noastra..cred nu ti-ai dorit asta, nu ? Asa vreau sa cred..

        Sigur poti pune un post de genul..de acum 4 ani a fost huiduit P. Bartolomeu … asta e altceva.. Alfel dai nastere la interpretari de genul..ati vazut..pui ceva pe net si oamenii o iau de buna, asa si cu crestinii astia care lupta impotriva ecumenismului.. e din acelasi film, intelegi?….Si de obicei genul asta de oameni sunt bine platiti ca sa faca asa ceva… este manipulare..Mai venise unul pe blogul lui Saccsiv sa ( dez )informeze, vezi doamne, ca sunt unii crestini care se pregatesc cu ciomege sa vina la Patriarhie..le ingroapa..nu stiu ce prostii mai indruga pe acolo…lucruri neadevarate…intoxicari..ca sa bage spaima in oameni , sa nu mai faca nimic, ca oamenii sa doarma linistiti acasica in fotoliu pana ce moartea ii va lua prin surprindere si nepregatiti de raspuns in fata Domnului pt neapararea in fata dusmanilor a ceea ce au primit la Sf botez de la EL, iar ei sa-si duca lucrarea antihristica mai departe linistiti pana il vor instala pe tron pe seful inselatilor- Antihristul.

        Cei care ”ne iubesc” ne vor prigoni in fel si chip poate-poate vom cadea in diverse capcane fabricate ca sa intram cu totii in ridicol sau sa nu mai avem credibilitate.

        Atentie foarte mare de acum incolo !!! Pt ca atacurile se vor inteti !!!

        Apreciat de 1 persoană

  8. Anghel said, on august 27, 2016 at 10:21 pm

    Oare cine-o da tonul la cântec ?

    Cumva Romul (Serafim) Joantă ? părintele toleranței, care relativizează atât de perfect Ortodoxia.
    Sau poate ceilalți Episcopi și Mitropoliți care s-au călugărit degeaba? pt că toți demonstrează că nu cred nici o iotă din învățătura ortodoxă ?

    Apreciază

  9. valentin said, on august 27, 2016 at 10:53 pm

    sunt afurisite cântecele astea că au instrumente

    Apreciază

  10. marinela said, on august 27, 2016 at 11:14 pm

    Anghel
    Egal cine a dat tonul, toti sint un ghiveci, n-ai de unde alege unul bun.Sa-i fereasca Dumnezeu de minia lui, dar cum vor mai da socoteala pt ratacirea lor, saracii bezmetici cu mintea intunecata de aburii ereziei.

    Apreciază

  11. acelas said, on august 28, 2016 at 12:26 am

    versuri nerusinate, cu unele adevaruri printre insa..

    http://genius.com/Bob-flatline-lyrics

    comentarii la versuri:

    „the rapper B.o.B has given the idea prominence through his tweets and the release of his single Flatline, in which he not only says the Earth is flat, but mixes in a slew of other weird and wonderful ideas.

    These include the notions that the world is controlled by lizard people, that certain celebrities are cloned, that Freemasons manipulate our lives, that the sun revolves around the Earth and that the Illuminati control the new world order”

    .

    Apreciază

    • Ionut said, on august 28, 2016 at 1:18 pm

      Cred ca trebuie sa fim atenti in legatura cu afirmatiile pe care le facem, pentru a nu deveni ridicoli. Faptul in sine de a cunoaste o stiinta (astronomie, biologie etc.) nici nu te mantuieste, nici nu te pierde. Bine, cred ca poate avea mai mult un rol mantuitor, pentru ca intelegi o data in plus ca Dumnezeu a facut universul, dar te poate si impinge spre trufie, daca ai impresia ca stii totul.
      Revenind la ideea de la care plecasem, Pamantul nu are cum sa fie plat. Daca e plat, atunci care sunt tarile aflate pe „margine” (circumferinta) si cum treci de pe o fata pe cealalta?
      Repet, nu trebuie sa cadem in ridicol sustinand tot felul de idei bizare si sa aruncam de asemenea in ridicol (in fata celorlalti) si adevarul de credinta pe care il sustinem.

      Apreciază

      • Spyridon said, on august 28, 2016 at 6:35 pm

        Eu sunt astronom amator și colaborator la un club de astronomie .Am pierdut sute de nopți la observații,departe de poluarea luminoasă a orașelor,ca să-mi dau seama ce minciună se perpetuă de câteva sute de ani că pământul este sferic,turtit la poli și înclinat față de axa sa la 23,4 grade( unghiul complementar cifra fiarei 66,6 grade).Nu există nici o fotografie cu pământul în forma asta oricât ai căuta, toate pozele făcute de NASA sunt absolut toate cu o formă perfect rotundă a pământului și generate de calculator. Ca să vezi până unde merge bătaia de joc a specialiștilor ultima fotografie emisă a planetei Pluto ne arată pe fundal,la plină vedere, silueta vestitului personaj de desene animate Pluto.

        Apreciază

      • Riko said, on august 28, 2016 at 11:59 pm

        http://www.blastr.com/sites/blastr/files/styles/width_1280/public/PlutoMeme5.jpg?itok=vUmUzqEN&timestamp=1437069174
        Intre timp de la articolul in care tataia a adus in discutie pamantul plat, am vazut si eu tot felul de argumente care fac ca indoctinarea asta de cand ne nastem sa cada. E mai greu la inceput sa crezi asta, Pe youtube, unii oameni incercand sa aduca argumente au facut si greseli, dar deja incepe sa se definitizeze teoria pamantului plat.

        Apreciază

  12. marciusquintus said, on august 28, 2016 at 8:54 am

    Clujul este de ceva vreme poarta prin care intra tot ce este mai rau.Mai ramane sa vina papa ca la Cracovia si sa vedem niste calugarite facand un breakdance.

    Apreciază

  13. Iones said, on august 28, 2016 at 2:18 pm

    Sunt convins ca intalnirile acestea ale tinerilor au un scop de promovare a ecumenismului.

    Uitati aici imnul Intalnirii Nationale a Tinerilor Catolici 2015, de inspiratie protestanta, atat textul cat si muzica

    Apreciază

  14. Un om simplu said, on august 28, 2016 at 4:35 pm

    Eu am mai scris aici la Saccsiv pe blog despre Chilia Lacu. Acolo caderea este in gol de la peste 2000 de metri. Ca sa folosesc limbajul fratelui El, cei de la Lacu sunt bine pa. Anul asta cand era sinodul din Creta am fost acolo. Parintele Nutescu a sluit o liturghie ecumenista, stiti voi bine care sunt textele schimbate. Eu nu cred ca Parintele Iulian de la Prodromu s-a dezis de ce a spus in filmuletul postat si aici pe blogul lui Saccsiv. Pur si simplu este o intoxicare din partea Chiliei de la Lacu.

    Apreciat de 1 persoană

    • Muritor said, on august 29, 2016 at 6:10 am

      @un om simplu,
      Parintele Stefan Nutescu de la Lacu a fost la „sinodul” din Creta?
      Ai ceva dovezi (imagini, video, link) ca el a slujit o liturghie ecumenista? Ne-ar fi de folos acestea, inclusiv pentru un eventual articol.
      Cit despre Parintele Iulian de la Prodromu: eu personal nu cunosc ce poziţie are pr.Iulian vizavi de ruperea comuniunii cu ereziarhii ecumenişti, în filmuleţ nu am văzut/auzit nici o declaraţie în acest sens din partea lui. Pot doar presupune că ar avea o poziţie corectă, însă nu am văzut fapte, nu am văzut nici o dovadă în acest sens. Însă scrisoarea postată de blogul de la Lacul e semnată de egumenul Atanasie de la Prodromu şi e scris acolo „cu toată obştea”. Pr. Iulian, din cîte cunosc, nu a părăsit obştea şi nu cunosc să fi rupt comuniunea cu ereziarhul Bartolomeu. Nădăjduiesc să nu fie aşa cum bănuiesc că este.
      Sînt interesat să aflu ce s-a întîmplat cu cei 13 monahi aghioriţi de la Prodromu care au semnat scrisoarea de întrerupere a pomenirii ereziarhului Bartolomeu: au fost izgoniţi din mănăstire sau s-au lepădat ei de poziţia anterioară?
      Monahul Sava Lavriotul, spre exemplu, a fost alungat de la mănăstirea Marea Lavră, dar asta denotă că el nu s-a lepădat de Ortodoxie, a preferat să fie alungat decît să fie părtaş la erezie. CInste lui!
      Asemenea şi monahul Gavriil de la Cutlumus, ucenicul Sf. Paisie Aghioritul, participă doar la slujbele unde nu sînt pomeniţi ereziarhii ecumenişti, Bartolomeu, Daniel, Kirill etc.: http://lumea-ortodoxa.ro/gheronda-gavriil-ucenicul-sf-paisie-aghioritul/

      Apreciază

  15. maria said, on august 29, 2016 at 4:48 pm

    CARE SUNT TEXTELE SCHIMBATE DIN SF.LITURGHIE?

    Apreciază

  16. Irina said, on septembrie 2, 2016 at 10:48 am

    Sunt groaznice cantecele acestea. Trebuia sa fie o melodie gen Avem o Tara, cu versuri despre mnisiunea tinerilor Ortodocsi de a-l marturisi pe Hristos in lume, nu versuri sentimentalisme ca la sectari. Vai si amar.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.