SACCSIV – blog ortodox

Video: ATENTIE. Membrii formatiei DARK FUNERAL chiar sunt SATANISTI. Nu e “metafora” sau “act de cultura”. Au avut concert aseara la … SUCEAVA

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 19, 2016

Isi zic Dark Funeral si sunt invitati sa presteze, cica un act de cultura cu larga deschidere europeana, la Suceava:

   Iata-i si cu melodia An Apprentice Of Satan de pe albumul Teach Children to Worship Satan:

Iata-i si live la … Peace and Love Festival. Concertul incepe cu melodia King Antichrist:

Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Funeral, enciclopedie ce nu poate fi suspectata de inclinatii crestine si traditionaliste, Dark Funeral este o formatie black metal din Stockholm, Suedia, formata in 1993. Temele lor lirice apartin de satanism si anti crestinism. Membrii trecuti si prezenti ai formatiei se declara practicanti ai satanismului. Dupa ce Emperor Magus Caligula s-a alaturat formatiei, temele melodiilor s-au axat preponderent pe blasfemie si retorica anti crestina.

Press_Photo_01-1-e1464856361977

Foto: http://themetalist.net/an-interview-with-lord-ahriman-dark-funeral/

Iata si un interviu cu „Emperor Magus Caligula” (membru Dark Funeral)  si sotia sa „Ishtar”:

Asadar:

“Concertele noastre nu sunt doar concerte. Sunt ritualuri catre satan. Un tribut satanei”

“Audienta urmareste de fapt un ritual satanic”

Au un copil de un an. Si aici fac o paranteza. In tarile alea nordice, unde “protectia copilului” rapeste copiii din sanul familiilor normale din te miri ce motive, sistemul considera desigur ca acelui copil ii este bine …

Iata si ce putem citi la Trupă suedeză satanistă concertează la Cetatea sfântului Ștefan.Protestul asociațiilor din Suceava. Sucevenii se opun satanismului desfășurat pe locuri sfințite de sânge de eroi și susținut din bani publici. ATENȚIE, imagini șocante! de pe Bucovina Profunda:

Mai multe asociații culturale și religioase sucevene protestează şi solicită anularea concertului pe care formaţia satanistă Dark Funeral din Suedia, urmează să-l susţină joi seara (18 august 2016), în prima zi a festivalului rock ce se desfășoară în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun a Sucevei. Trupa suedeză este satanistă in mod explicit, iar în descrierea lor oficială se precizează că temele pe care această trupă se promovează prin muzica lor sunt satanismul şi anticreştinismului.

Președinte al Asociației Culturale Sfântul Mitropolit Dosoftei Suceava, pr.prof. Justinian Cojocar a făcut public un memoriu care este susținut de unsprezece asociații culturale și religioase sucevene:  Asociaţia Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei, Fundaţia Sfinţii Martiri Brâncoveni – Suceava, Bucovina Profundă, Asociaţia Sfântul Ioan cel NouFundația Culturală IPAMIA, Fundaţia Pentru Oameni, Asociaţia ProVita Bucovina, Asociația Psaltichia, APOR SuceavaAsociaţia Familia Ortodoxă, Asociația Mereu Tineri, ASCOR Suceava.

Vă prezentăm conţinutul memoriului:

„Printre trupele invitate se află şi Dark Funeral din Suedia. Pe pagina lor de internet:http://www.darkfuneral.se se află clipul de prezentare al trupei in care ard cruci, pentagrame, tin in maini cranii şi capete de porci, beau sange de animal.
Ţinuta lor este înspăimântătoare şi respingătoare.

Temele pe care ei le promovează prin muzica lor sunt Satanismul şi respingerea Creştinismului. Dăm exemple de câteva nume ale albumelor: Vobiscum Satanas, Teach children to Worship Satan, Diabolis interium.
Apreciem munca organizatorilor şi ştim că intenţia şi scopul este de a oferi un festival variat şi reuşit sucevenilor şi turiştilor care vin în Suceava.
Pe pagina de prezentare a festivalului Bucovina Rock Castle se menţionează că banul public se mai cheltuie şi pe acte de cultură, că muzica este o legătură puternică între taţi, mame, fii şi fiice, fraţi, surori şi simpli cunoscuţi.
Considerăm că prezenţa trupei Dark Funeral este o imensă greşeală. Nu vrem din banul public să fie plătită trupa Dark Funeral! Concertarea acestei trupe nu este act de cultură, şi nu va crea o legătură puternică între oameni, aşa cum se doreşte. Muzica trebuie cântată, nu zbierată şi răcnită. Muzica este optimistă şi veselă şi ne duce cu gândul la lucrurile frumoase.

Nu avem nevoie de trupa aceasta satanistă la festival. Nu avem nevoie de invocatori ai lui Satana. Din reprezentările lor de până acum, la început ei fac o invocare şi aduc jertfă diavolului întregul concert, pe care-l consideră o rugăciune pentru cel rău.
Chiar dacă nu vor arde cruci şi nu vor aduce animale şi nu vor împroşca şi vor bea sânge de animal, însăşi rugăciunea diabolică şi incantarea Diavolului în cadrul melodiilor, ne obligă să luăm atitudine. Nu au ce căuta la festival și nu trebuie să cânte!
Suntem un popor creştin şi credincios. Avem tradiţii sănătoase şi frumoase creştine. Să ne apărăm monumentele istorice de poluarea fonică agitătoare pentru Diavol!
Nu ne putem bate joc de înaintaşii noştri aducând sataniştii să cânte. Nu există niciun loc potrivit să cânţi diavolului. La Cetatea de Scaun este un paraclis unde oamenii în istorie s-au rugat lui Dumnezeu şi unde şi de acum înainte se vor ruga lui Dumnezeu.
Oare nu se supără Dumnezeu pe noi dacă-i lăsăm să cânte pe aceşti satanişti? Să avem evlavie la ocrotitorul orașului nostru Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, la Voievodul Sfânt Ștefan cel Mare care a apărat țara și cetatea de cotropitorii păgâni și s-a luptat pentru ca noi astăzi să fim creștini.
Venim cu rugămintea de a acționa cu mult calm și înțelepciune și să opriți concertarea trupei Dark Funeral la Festivalul Bucovina Rock Castle!
Dumnezeu să ne ajute pe toți în toate!”
Cu stimă,
pr. prof. Justinian-Remus A. Cojocar

Miercuri, 17 August 2016

Susținători:

Asociaţia Culturală Sfântul Mitropolit Dosofteipreședinte pr.prof. Justinian Cojocar

Fundaţia Sfinţii Martiri Brâncoveni – Suceavapreședinte dr. Mircea Pușcașu

Bucovina Profundă, vicepreședinte Constnatin Barariu

Asociaţia Sfântul Ioan cel Nou, președinte arhim. Vartolomeu Chira

Fundația Culturală IPAMIA, președinte conf.univ.dr. Florin Pintescu

Fundaţia Pentru Oamenipreședinte Cornel Constantin

Asociaţia ProVita Bucovina, președinte av. Marcel Balațchi

Asociația Psaltichiapreședinte pr. Dan Constantin Magdalena

APOR Suceava, președinte dr. Valeriu Gavrilovici

Asociaţia Familia Ortodoxăpreședinte Lucian Mihalea

Asociația Mereu Tineripreședinte prof. Ramona Husarciuc

ASCOR Suceavapreședinte Florin Lazăr

Iata si reactia organizatorilor, conform O asociatie crestina protesteaza fata de concertul trupei Dark Funeral, pentru ca „sunt satanisti”: „Ard cruci si beau sange” de pe Pro tv:

[…]

In replica, organizatorii evenimentului spun ca membrii trupei Dark Funeral nu fac parte din niciun cult satanic, ci sunt doar … niste muzicieni.

„Rockerii de la “Dark Funeral”, prea sfintitilor, nu sunt popi ai unui cult, fie el si satanic, ci muzicieni. Nu or sa va rapeasca enoriasii. Recuzita si mastile tin de giumbuslucurile scenice, nu de altceva. Nu in muzica trebuie cautat si stigmatizat Stana, pentru ca Satana s-a mutat in fata multor altare crestine si bolboroseste noroios ca un vulcan numai cu pucioasa perfida. Uitati-va sub sutane, prea sfintitilor, si nu va mai bateti capul cu mantuirea noastra.

Bunul Dumnezeu ne-a daruit dreptul de a alege, de a opta, de a ne afla singuri calea, dar atentatorii la sacra Lui identitate vor sa ne incoloneze si sa ne sfartece. Nu-i apar pe cei de la “Dark Funeral”. Daca au ratacit Calea, vor da socoteala in fata Bunului Dumnezeu. Pacat, insa, ca ne vom face de ras in fata lumii civilizate, datorita dogmatismului tamp al unor popi perfizi, precum autorul memoriului de mai sus”.

Pe de alta parte, la editia din 2016 a festivalului Bucovina Rock Castle se vor strange bani pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, in urma caruia au murit 64 de tineri, iar alti aproximativ 200 au fost raniti.

Vine Bucovina Rock Castle. Vine cu o trupa rock, martora a tragediei din Colectiv, si se incheie cu o alta trupa rock, innobilata, in acea cumplita noapte, prin gesturi umanitare. Dar peste sufletele fratilor nostri cu destinele adapostite in stele si peste durerile nepamantesti ale fratilor nostri care inca mai lupta pentru biruinta vietii s-a asternut nepasarea si un sictir monstruos al statalitatii romanesti.

Si am cautat doua urne mobile de vot, urne in care s-a inghesuit, de-a lungul deceniilor, atata naivitate romaneasca, premeditand sa le transform in urne ale solidaritatii. Pentru ca, in acest an, Bucovina Rock Castle si-ar pierde sensul, daca am fi la fel de nepasatori ca statul romanesc fata de nefericirea fratilor nostri, care, prin solidaritate, ar deslusi mai usor calea biruintei. Pentru ca solidaritatea e aidoma unui cantec rock.

Un leu, doi, trei, zece, o suta, pentru noi nu inseamna prea mult, dar pentru fratii nostri s-ar putea sa insemne totul. Ar fi cumplit sa constat ca si noi, ceilalti, suntem aidoma statului romanesc. Cumplit si nesfarsit ar fi cosmarul unor alte brute, care tropotesc peste suferinte…” – se arata pe blogul unuia dintre organizatorii festivalului.

Bucovina Rock Castle are loc in perioada 18-20 august 2016, in „Cetatea Sucevei” cu urmatoarele trupe: Dark Funeral, Negura Bunget, Antwerp Gipsy Ska Orchestra, E.M.I.L., Vita de Vie, Blazzaj, The Mono Jacks , I’m The Trip, Alternosfera, Coma, Implant pentru Refuz si Nava Mama.

   Comentariu saccsiv:

Am demonstrat la inceputul acestui material ca nu e cum zice organizatorul.

Pe de alta parte, in comparatie cu membrii satanisti ai Dark Funeral, restul rock-ului pare cumsecade. Dar nu-i asa.

David Bowie:

“Rock-ul a fost mereu muzica diavolului, nu ma puteti convinge ca nu-i asa. Sincer, cred tot ceea spun, rock and roll este periculos … Simt ca noi doar vestim ceva chiar mai intunecat decat noi insine. Acolo de unde am vazut ca e condus, aduce era intunericului.” (DAVID BOWIE, Rolling Stone, February 12, 1976, p. 83).

Altfel spus, rock-ul “cuminte” e doar usa pe care intri dincolo …

Cititi va rog si:

DOVEZI VIDEO: Obisnuitii clubului “Colectiv” CHIAR SE INCHINAU LUI SATANA. Scurt cuvant catre parintii de adolescenti rockeri

Florin Stuparu: SATANISMUL MUZICII ROCK

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

 

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pąʍvo said, on august 19, 2016 at 11:50 am

    Alt canon de actualitate care trebuia hotarat la [b]sinodul al X-lea[/b] de la Creta:

    ”Fiindca muzica rock aduce tulburare sufletului prin zgomotul strident, iar unii o recunosc si o arata in ramificatie imn adus direct satanei – hotaram ca cei care o canta sa fie considerati ca niste apostati si satanisti, iar cei care o asculta sa cada sub afurisenia noastra si sa fie opriti 3 ani de la Sf. Impartasanie.”

    Apreciază

    • Un oarecare said, on august 19, 2016 at 9:50 pm

      Sa presupunem ca la concertele rock merg satanisti (adica oameni pentru care furtul, crima, violenta, desfraul etc. nu sunt lucruri interzise, ci recomandate), atunci de ce la un astfel de concert sunt mobilizati mai putini jandarmi decat la un pelerinaj crestin (genul aceluia de la moastele Sf. Parascheva)?

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on august 20, 2016 at 9:08 am

        Un oarecare

        Dupa mintea aia a ta:

        Ce inseamna satanism?

        Pentru ca cei ce saruta Sfintele Moaste de abia asteapta ucida si sa desfraneze, sunt jandarmi la Sfanta Parascheva?

        Apreciat de 1 persoană

      • unu1 said, on august 21, 2016 at 4:52 pm

        @Un oarecare
        Satanismul presupune nu doar (furtul, crima, violenta, desfraul etc. care nu sunt lucruri interzise, ci recomandate), ci EGOISMUL (conform spuselor lor; chiar in interviul de mai sus se explica; si am mai auzit explicatia asta si in alta parte).
        Iisus in schimb predica IUBIREA APROAPELUI, ceea ce e in contradictie cu Egoismul.

        Si ca o intrebare; cati oameni merg la concert si cati la moaste? poste si dew aici diferenta de jandarmi

        Apreciază

    • Mihail said, on august 19, 2016 at 11:05 pm

      Apreciază

  2. ines said, on august 19, 2016 at 12:06 pm

    SINODUL DE LA CRETA – realizat la presiunile LOBBYULUI AMERICANO-ISRAELIAN si ale CIA? Fost ambasador american: PATRIARHUL ECUMENIC ESTE FINANTAT SI CONTROLAT DE SERVICIILE SECRETE AMERICANE. “Întrebarea ‘cine (te) plătește’ se dovedește a fi deosebit de utilă și în ceea ce privește deslușirea acestui sinod, care s-ar putea să genereze o nouă scindare în ortodoxie“. Q. E. D.!

    bartolomeu-Gulen
    Euractiv: Will Ankara take aim at Patriarch Bartholomew?
    o luna dupa ce au inceput – si la doar patru zile inaintea loviturii de stat?

    V Îl va ASMUȚI Putin pe Erdogan asupra Patriarhului Bartolomeu pentru a DOMINA lumea ORTODOXĂ? Prietenia PERICULOASĂ dintre Bartolomeu și Gulen și legăturile dintre Constantinopol și CIA
    […]

    http://www.euractiv.com/section/global-europe/opinion/will-ankara-take-aim-at-patriarch-bartholomew/

    http://premium.evz.ro/il-va-asmuti-putin-pe-erdogan-asupra-patriarhului-bartolomeu-pentru-a-domina-lumea-ortodoxa-prietenia-periculoasa-dintre-bartolomeu-si-gulen-si-legaturile-dintre-constantinopol-si-cia.html

    ANALIZE

    NEUROTEHNOLOGIA SI CONTROLUL MINTII. Creierul uman este urmatorul câmp de lupta

    De la statul de drept la statul securitar

    ANIMATIILE CARE OTRAVESC

    NATO: reteaua militara globala

    CUM A DEVENIT POSIBIL AL TREILEA RAZBOI MONDIAL. Cu pistolul atomic la tâmpla lumii

    RAZBOIUL SECU(LA)RIST IMPOTRIVA BISERICII. Cum arata si de cine este dus

    SUPRAVEGHEREA IN MASA nu poate, nu va putea si nu a reusit niciodata sa opreasca un terorist

    Biserica, „laicatul ortodox” si provocarile unui sfarsit de lume

    Obsesia securitatii si deriva anti-democratica

    Timpul nu mai are rabdare cu Biserica

    Conflictul din Ucraina, ascensiunea ISIS si alte tendinte globale

    România: periferie neocoloniala a capitalismului occidental

    LEVIATHANUL ELECTRONIC. Control social si supraveghere in inchisoarea digitala
    DOCUMENTARE

    Sfantul Vasile cel Mare – LEUL LUI HRISTOS [film documentar subtitrat in romana]

    “CADEREA UNUI IMPERIU – LECTIA BIZANTINA”: filmul documentar realizat de arhim. Tihon Sevkunov (VIDEO, subtitrat in limba romana). CARE AU FOST CAUZELE DUHOVNICESTI ALE PRABUSIRII IMPERIULUI BIZANTIN?

    VENDEE 1793. Documentar despre Revolutia Franceza (Video subtitrare in romana). CALAII SADICI AI LUMII TRADITIONALE si rezistenta taraneasca in fata noii ordini totalitare

    POVESTEA SOVIETELOR [film documentar – VIDEO]. Despre apropierea de “familie” dintre NAZISM si COMUNISM si uriasul EXPERIMENT SOCIAL al restructurarii societatii prin UCIDERE SISTEMATICA

    “Principiul puterii” – film documentar [VIDEO subtitrat si rezumat]. IMPERIUL AMERICAN SI SECOLUL FRICII

    Drumul catre STATUL TOTALITAR – cazul STASI [VIDEO – conferinta TED]. Trei in unul: serviciu de informatii, politie secreta si procuror public. SUPRAVEGHERE TOTALA, CONTROLUL prin NEINCREDERE, FRICA si PRESIUNE PSIHOLOGICA si diabolica strategie de “BIODEGRADARE” a disidentilor

    NOII CAINI DE PAZA AI PUTERII. Tradarea oamenilor de cultura si a jurnalistilor, deveniti PIESE ANGRENATE in STRATEGII DE PUTERE si CONTROL, de LINSAJ AL “DUSMANILOR” si “OCUPARE” a SPATIULUI PUBLIC

    Apreciază

  3. Ionut said, on august 19, 2016 at 12:14 pm

    In primul rand, trebuie sa stim cine i-a invitat si din ce considerente. In al doilea rand, de ce li s-a aprobat continutul acestui program de catre autoritatile statului. Ma intreb, daca s-ar organiza un protest (sindical, de exemplu) si participantii s-ar manifesta precum acesti „muzicieni”, n-ar fi amendati (pentru ultraj contra bunelor moravuri, de exemplu)?

    Apreciază

  4. Sită Deasă said, on august 19, 2016 at 12:25 pm

    guvernul tehnocrat se apuca de treaba:

    http://www.antena3.ro/actualitate/lovitura-pe-care-o-primesc-cei-care-si-au-pierdut-persoane-dragi-in-accidente-rutiere-373070.html

    crucile de pe marginea drumurilor sunt considerate o amenintare pentru oameni – ne aduc aminte de moarte.

    gropile din asfalt sunt ok – provoaca moartea – la cat mai multe.

    guvernul tehnocrat devine din ce in ce mai demo(no)crat, dand dovada ca stie sa se ocupe de probleme esentiale pentru societatea romaneasca:

    nunti si botezuri – http://www.antena3.ro/economic/anuntul-facut-de-guvern-noi-reguli-pentru-nunti-si-botezuri-362794.html,

    inmormantari – http://www.profit.ro/insider/actualitate/guvernul-ataca-evaziunea-printre-firmele-de-pompe-funebre-si-impune-reguli-la-inmormantare-15454998

    si acum crucile de pe marginea drumurilor.

    Apreciază

  5. Ionut said, on august 19, 2016 at 12:25 pm

    Degeaba sustin organizatorii ca respectivii sunt doar niste muzicieni. Lasand la o parte „muzica”, pe care n-am ascultat-o, sunt probleme legate si de mesajul transmis. Si cum auditoriul e compus in mare parte din adolescenti, tineri aflati la o varsta a dilemelor, e posibil sa faca victime acest mesaj.
    Nu toti tinerii care sunt ademeniti cu droguri se si apuca de ele, dar unii cad in capcana. E si raspunderea lor, si a celor ce vand, si a celor ce nu supravegheaza suficient de bine ca astfel de lucruri sa nu se intample.
    La fel e si cu „muzica” celor amintiti. Daca vreun tanar mai rebel recepteaza mesajul si este naucit de „muzica” acestor „artisti’, a cui e responsabilitatea?
    Decat sa se intereseze unii de legionari, mai bine s-ar interesa de cei ce transmit mesaje prin care incearca sa submineze morala crestina si ar bloca aceste manifestari. Presupun ca un parastas la mormantul lui Ioan Ianolide, de exemplu, e mult mai „periculos” decat un astfel de „concert”.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Cosmin said, on august 19, 2016 at 1:34 pm

    Se intampla ceva foarte ciudat: Suceava, un orasel, ca e mic, un orasel unde sacralitatea Ortodoxa isi are salas. Nu mai dezvolt caci e suficient. Spre deosebire de Cluj, Timisoara, Bucuresti, unde exista puzderie de cluburi rock si in consecinta si adepti, Suceava paleste. Ma-ndoiesc ca ar avea aici mai multi platitori de bilete decat in celelalte orase amintite.

    Cineva are interes insa, sa aduca voma exact in locurile unde sacralitatea Dreptei Credinte este inca netulburata. Ma refer la cineva din administratie, care isi pune semnatura pe documentele ce aproba asa ceva, fara sa tina cont de faptul ca cei care i-au numit acolo in functii sunt crestini, iar banul public, in majoritatea lui, provine tot de la crestini.

    Aduce cu un ritual oficializat de autoritati.

    In calitate de crestin platitor de impozit, stiind ce se intampla cu banul meu, pentru a nu fi vredinc de osanda in fata lui Dumnezeu, ar fi indicat sa nu mai platesc impozit si de asemenea, sa nu mai merg la vot atunci cand sunt invitat sa o fac.

    Pentru ca uite ce se-ntampla cu banii si cu voturile pe care le acordam: SE MANIFESTA SATANISMUL.

    Daca la vot pot sa nu merg, cum e cu neplata impozitelor ??? Pot sa refuz plata unui impozit pe motiv de orientare confesionala ??? Sau daca platesc un impozit, pot sa emit pretentia ca acei bani sa nu fie folositi pe activitati, actiuni sau diverse investitii care sunt divergente convingerilor mele duhovnicesti ???

    Tare ma tem ca raspunsurile la intrebarile de mai sus sunt in unanimitate negative.

    Inseamna ca nu mai avem libera alegere, ci constrangere intr-o forma sau alta, pe toata linia. Amintesc aici si evenimentele legate de gazele de sist si opozitia localnicilor, care a fost cu totul ignorata si cu atat mai mult, modul in care ea a fost reprimata.

    Unde e atunci libertatea noastra ??? Pentru ce s-a murit in `89 ??? Pentru ce s-a murit in istoria neamului nostru ??? Ce putem face ??? Ce alternative avem, vazand ca petitiile, cererile si manifestarile cuminti sunt luate drept prostie ??? Da, suntem luati de prosti. Asta e realitatea.

    Apreciază

    • mihai said, on august 19, 2016 at 5:55 pm

      Pt ce ai ,murit” in 89?! Intreabal pe taica ilici, acum pina nu da coltul

      Apreciază

    • ultimul mohican said, on august 19, 2016 at 8:26 pm

      Suceava e fief al cluburilor masonice. E vizibila reminiscenta Fischerlandului, Fischerland caracterizat de dominatia brutala a alogenilor. Asta explica partial de unde provine „efervescenta” demonica din Suceava.

      Apreciază

  7. gabi said, on august 19, 2016 at 1:42 pm

    Stiu ca si cei de la Kiss sunt satanisti si felul in care se imbraca o arata din plin, dar stie cineva versuri din cantecele lor care sa demonstreze asta? Intreb ca sa arat unor tineri, ca pentru mine este clara provenienta muzicii rock. Am incercat sa ma uit pe arhiva, dar in ce ii priveste pe cei de la formatia Kiss nu am gasit .

    Apreciază

    • Pąʍvo said, on august 19, 2016 at 2:11 pm

      Apreciază

    • Cosmin said, on august 19, 2016 at 2:25 pm

      @ gabi

      Cand o melodie are versuri cu sau despre satan si demonii lui, e clara treaba.

      Apprentice Of Satan Lyrics

      [Music by Lord Ahriman. Lyrics by Emperor Magus Caligula]

      A darkened place beyond the eternal death,
      Hung many victims chained lifeless.
      Stolen of all their dignity.
      The dried blood on her pale skin,
      Witness her beliefs.
      She’s an apprentice of Satan.
      The wind is blowing strong from the north.
      While the demons force their way through the flames,
      To grant her with their wisdom wide.
      Inside the circle she feels safe.
      She can feel the power grow.
      She’s an apprentice of Satan.

      A sigh echoes through the woods.
      Like a winter storm it spread through the maze.
      When she’s finally embraced by the darkness.
      That she has finally welcomed into her:life!!!

      The wind, cold as the full moon high in the darkened sky.
      Carries a weak fragrance of blood.
      She can hear the demons call out her name.
      Whispers in the shadows, evil forces everywhere.
      The wind is blowing strong in the north.
      While the demons force their way through the flames,
      To grant her with eternal life.
      She’s the evil messenger of Satanic beliefs.
      She’s an apprentice of Satan:.

      High in the sky flies the evil apprentice.
      She has turned to the dark side.
      With her beauty and her power of Satan.
      She consumes the dead to get more life.

      High above all, stands our evil apprentice.
      Now seduced by the dark side.
      With the power of Satan,
      She will never see the dawn until the end of time.

      A darkened place beyond the eternal death,
      Hung many victims chained lifeless.
      Stolen of all their dignity.
      The dried blood on her pale skin witness her beliefs.
      She’s an apprentice of Satan.

      She’s an evil apprentice.

      Apreciază

  8. uciga-l toaca! said, on august 19, 2016 at 3:11 pm

    Sa nu ne mire ca apar astfel de rataciti si canta, mai ales ca ia amploare miscarea neo-protestanta in Suceava (macar daca ar fi avut si ei reactie, intr-un fel). Nu mai fuge cel viclean, ci isi face cuib! Dar, in acelasi timp, ma mira faptul ca noi, crestinii, suntem acuzati de intoleranta, dar cand vin fel si fel de dilimachis si orăcaie impotriva crestinilor, atunci e fenomen cultural! Autoritatile ar trebui sa dea socoteala in fata celor care i-au votat, cum de au dat aprobare unui astfel de concert.

    Apreciază

    • Mary said, on august 19, 2016 at 9:52 pm

      Autoritatile in marea majoritate isi datoreaza statutul in urma anumitor ritualuri.
      Domnul nostru Iisus tolereaza toate acestea deoarece chiar oameni practicanti crestini, adica ortodocsi, participa la aceste spectacole.
      Ispita se pare imensa in muzica, Domnule sa ierte si sa dea timp prisos celor prinsi.
      Tot ce putem sa facem sa incurajam sa spunem ” Nu!”(Lo) chiar de vom fi numiti invechiti so urati.
      Iertati, usor efortul meu ca rockul nu l-am luat in serios, dar am cazut pe alte cai, Domnul le inchida si ma iarta, nu stiu ce e in sufletul celor fascinati de rock, si nu ma cad nicicum sa ii judec.
      Iarta-ma.

      Apreciază

  9. gabi said, on august 19, 2016 at 3:41 pm

    @Pąʍvo
    O parte din aceste documentare le-am vazut. Intrebarea mea este daca spune ceva si despre formatia Kiss sau daca stie cineva versuri ale acestei formatii care sa demonstreze satanismul lor, Cand incerci sa-i convingi pe tineri sau adolescenti, ei vin cu replica ca nu toate formatiile rock sunt sataniste si unii dintre ei, care sunt sinceri, nu mai asculta o formatie, dupa ce le arati versuri, prin care sa le demonstrezi. De exemplu i-am aratat unui tanar versurile celor de la AC/ DC pe care le-am gasit pe acest blog si de atunci nu a mai ascultat muzica lor si i-a sters de pe facebook, unde ii adauga-se ca prieteni si le urmarea activitatea.

    Apreciază

    • unu1 said, on august 19, 2016 at 6:57 pm

      @gabi
      Pai KISS tocmai asta inseamna, knights in satan’s service.
      si AC DC inseamna anti Christ death to christ

      Aici un documentar depre black metal, cu sinucideri, crime, profanari de morminte, taieturi pe corp, mai rau decat demonizatii din biblie care traiau in morminte si se taiau cu pietre

      Apreciază

  10. ion hodor, said, on august 19, 2016 at 4:19 pm

    Indraciti aia,indraciti cei ce au dansat pe aceasta muzica,eu efectiv nu am putut asculta 2min din aceasta scarbosenie,numita rock,simteam efectiv diavolul langa mine,groaznic,oameni buni cine mai poate sa nu lasam efectiv Sf Psaltire si Paraclisul Maicii Domnului,si sa pomenim tara noastra si ortodoxia!

    Apreciază

  11. Iuliana said, on august 19, 2016 at 8:12 pm

    Foarte clar si corect a explicat Cosmin.Sa facem si noi,crestinii,un protest,petitie ceva,despre cum si unde merg banii crestinilor.E logic ca daca canti ceva legat de diavol,esti indracit bine si smintesti pe multi.Muzica trebuie sa die odihnitoare si inaltatoare si nu sa te tulbure .Trebuie sa te gandesti la ceva frumos si nu la ceva urat si sa mergi acasa…fredonand despre diavoli!Tare mai stie vrajmasul sa se ascunda sub niste vorbe de sa-l crezi ce spune!Cand e vorba de credinta,sar in sus si cand e vorba de lucruri negative ,atunci se gasesc moduri de sustinere.Toate astea duc la pedepsirea de catre Dumnezeu,prin cutremurul mare si marele razboi ce vine.Cu adevarat acum sunt vremuri cand trebuie sa ne marturisim credinta.Nepasatorii,care isi gasesc scuze dracesti de a nu se implica in oprirea actelor care sunt contra credintei,aceia sunt falsii crestini.

    Apreciază

  12. Maxim said, on august 19, 2016 at 8:16 pm

    ”Marele” ortodox și semnatar cretan,psTeofan, nu are nimic de spus la mizeria asta care s-a petrecut în eparhia lui???…și în cetatea Marelui și Sfântului Ștefan Voievod??De ce judecată o să ai parte,Teofane, de la Sf Șefan cel Mare,mamă,mamă…

    Apreciază

  13. Claudiu said, on august 19, 2016 at 8:20 pm

    Off topic: Intrebare, intrebatoare…deci la cat s a discutat aici pe blog referitor la „sinod” ..”foloasele” „cretanilor” deja se vad ( uitati va la vreme, de cand s au dus la „sinod” , adica chiar dinainte de a merge vremea s a schimbat foarte mult..cu totii stim ce vremuri frumoase am avut inainte..si sincer nu vreau sa dam vina doar pe chemtrails..consider ca e mania Lui Dumnezeu ce se abata asupra noastra din cauza pacatelor noastra ..si „sinodul” cred ca a pus capac! Intrebarea e: mai e de mers la Biserica acu acolo unde se pomenesc cretanii sau nu? Parintele duhovnic e contra „sinodului”, dar pomeneste ierarhul ( cred ca din frica )..dar am aghiazma mica facuta de el acu 2 zile..asta va fi testul, o sa o las sa vad daca se strica!

    Apreciază

  14. Cineva said, on august 19, 2016 at 9:56 pm

    Au invatat si limba romana.

    Apreciază

    • NIMENI said, on august 20, 2016 at 1:57 pm

      Cineva,
      Cel mai bine stiu sa rage si sa oracaie, precum dracii in fundul iadului in fata tatalui minciunii …

      Apreciază

  15. Adrian said, on august 20, 2016 at 12:52 am

    Ieromonahul Savatie Bastovoi despre distrugerea crucilor de pe marginea drumurilor. Si discutii pe fb. https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=1123247331101258&id=100002480054379&_rdr&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fstory.php

    Apreciază

  16. ManolescuBD said, on august 20, 2016 at 1:11 am

    Off topic: http://www.citizengo.org/en/pr/36565-chinese-officials-terminate-old-age-assistance-christians – „Government officials in China’s central Guizhou province announced last month that all welfare benefits will be terminated for elderly Christians who refuse to sign a form declaring that they will stop attending local church services.”

    Apreciază

  17. Alin said, on august 20, 2016 at 1:58 am

    Apreciază

    • el said, on august 21, 2016 at 10:58 am

      Alin

      blablagiu versat ! si PAGANII ar putea la fel de BINE sa invete asa, da chiar in MAJORITATEA temelor lui de la ERETICII si PAGANII vestici si-a luat materialul, la el Sf Parinti sunt asa de umplutura si ca „adaptare” la peisajul mioritic !

      ia intreaba-l mai bine despre Ortodoxie si ai sa vezi cate parale face „invatatorul ” tau virgiliu gheorghe vlaescu !

      Apreciază

  18. Alin said, on august 20, 2016 at 2:13 am

    Apreciază

  19. alex said, on august 20, 2016 at 2:16 am

    Acu hai sa facem o mica ghicitoare
    http://ramurainflorita.blogspot.ro/2009/01/veste-buna-parintele-tudor-peiu-ramane.html

    Iulian Capsali:
    Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi, cu gandul, cu fapta si mai ales cu rugaciunea. In Permanenta (sedinta saptamanala) Arhiepiscopiei de astazi, parintele Tudor Peiu s-a bucurat de sprijinul P.S. Varsanufie, iar P.F. Patriarh Daniel, vazind dragostea si ravna care il inconjoara pe parinte, a hotarat ca acesta sa ramana in mijlocul bisericii (comunitatii) cuviosiei sale. A fost sustinut prin memorii de comunitate, la care s-au adaugat imediat si cele ale medicilor spitalului (nota bene, acestia nu stiau de acest razboi perfid al directorului) , precum si direct de alte persoane influente care il cunosc si stiu sacrificiile si lucrarea acestuia. Voua tuturor, mica noastra comunitate va multumeste din suflet. A fost impiedicata o samavolnicie care ar fi perturbat grav starea duhovniceasca a bisericii si a celor care se bucura de asistenta spirituala a parintelui Tudor Peiu si de sprijinul comunitatii noastre – copiii bolnavi, parintii si medicii Spitalului “Grigore Alexandrescu”. A fost o mare incercare careia a trebuit sa-i facem fata. Dar voia lui Dumnezeu a fost mai puternica decat dorinta de razbunare a unei persoane. Dragostea a invins ura. Adevarul nu a putut, de aceasta data, sa fie oprit.
    Va asteptam in aceasta Duminica, la Sf. Liturghie, sa ne bucuram impreuna de lucrarea Sfintei Treimi, Hramul bisericii noastre impreuna cu acela al Sfintilor Martiri Brancoveni. Dumnezeu sa va dea bucuria pe care o simtim noi toti acum, la ceas de izbanda. Stim ca cel viclean nu o sa-si opreasca uneltirile, dar acestea sunt permise de Dumnezeu pentru intarirea noastra.
    Fie numele Domnului binecuvantat, de acum si pana in veac!

    Cine pe cine se sustine. Eu ii stiu personal pe Peiu si pe Capsali avand drum pe acolo si sunt prieteni. Cand Capsali si-a sustinut candidatura la Biserica Sfanta Treime, parintele Peiu l-a lasat in fata Altarului sa vorbeasca pentru strangerea de semnaturi. Iar de sustinerea din partea lui Varsanufie arata clar ce e de fapt in acest trio. Parintele Peiu avand si o gradinita si scoala primara, unde sotia lui este director, cica ortodoxa, unde au cursuri de dans si karate. Multi dintre cei care vin acolo au copii la gradinita lui si scola.
    http://www.copildorit.ro/contact.htm
    Contact:
    tel: 0724 330 172 – Secretariat
    021 250 40 58 – Secretariat
    0754 494 649 / 0722 166 358 – Claudia Peiu
    Claudia Peiu fiind sotia lui.

    Am lasat articolul asta pentru a va feri de locul acela, multi de acolo par spalati rau pe creier, ascultand orbeste de el.

    Apreciază

  20. cameleonul carpatin said, on august 20, 2016 at 2:48 am

    Apreciază

  21. cameleonul carpatin said, on august 20, 2016 at 3:37 am

    Apreciază

  22. Apa trece, pietrele raman said, on august 20, 2016 at 10:13 am

    http://aliantaparintilor.ro/2016/04/declaratie-de-refuz-a-educatiei-sexuale/

    Apreciază

  23. TreiCulori said, on august 20, 2016 at 10:59 am

    Ieri in cetatea din Alba Iulia au concertat Batushka in cadrul festivalului http://www.darkbombasticevening.com/

    In Bucuresti vor concerta pe data de 26 Noiembrie in club Quantic.

    Apreciază

    • Anghel said, on august 20, 2016 at 11:25 pm

      Este infinit mai blasfemică trupa Bathuska, comparativ cu Dark Funeral, mai ales datorită batjocoririi fără margini a Maicii Domnului, a straielor monahale și a cadrului bisericesc pe care le satanizează cu nerușinare, în manifestările lor.

      Am intrat la ei pe site și au de vânzare tot felul de reprezentări ortodoxe pe tricouri, cd-uri, etc, înfățisând pe Maica Domnului cu Pruncul, cu chipurile șterse complet,

      http://batushkaofficial.com/

      Dark Funeral mi se par doar teribiliști, avizi după bani și succes. Adică comerciali.

      Pe când trupele rele, care nu doar zic, ci și fac, rămân tot în underground.
      Black metalul e numai vârful iceberg-ului, baza piramidei fiind subgenul >>raw black metal<<, adică crud-neprelucrat-brut-ură desăvârșită, fără accentele melodice ale comercialului.

      Oricum ar fi, prezența acestei de-formații Dark Funeral, pe pământul scăldat cu sângele Sfinților și Răzeșilor lui Ștefan cel Mare și Sfânt, este o rușine ce nu se poate spăla vreodată, iar concluzia este că Suceava:
      – nu are păstor ortodox
      – nu are primar
      – nu are forța (comunitatea) care să iasă în stradă și să oprească hoardele păgâne, precum o făceau înaintașii lor.

      Foamea (supermarket-urile) și circul (televizorul) sunt asigurate, așadar trezvia este profund amorțită.

      La televizor

      La televizor
      Crime şi omor,
      Groază şi suspans
      Glume, dar şi dans.

      Mare bucurie a fost
      În iad, când s-a inventat,
      La oameni – televizorul
      Gata! pe toţi i-am vânat.

      E icoana lui antihrist
      Vezi desfrâul, nu pe Christ,
      Prin el satana lucrează
      Iar mintea ta desfrânează.

      Pe copii să nu-i corupeţi
      Nu vă e îngăduit,
      Când i-aţi botezat cu naşii
      Crezul L-aţi făgăduit.

      „Mă lepăd de satana
      Şi de minciuna lui,
      Şi mă unesc cu Domnul
      Vreau să slujesc doar LUI”.

      Cu-aceste jurăminte
      Vă veţi înfăţişa,
      La Judecata Dreaptă
      Când plata o veţi lua.

      Atunci telespectatorii
      Ce au râs şi s-au distrat,
      Vor simţi, gustul terorii
      Căci pe diavol l-au urmat.

      La desene animate
      De te uiţi la pokemon,
      Îţi spun, sigur-sigur, frate
      Că este un hâtru demon.

      Îţi zic eu, şi să mă crezi
      Că mai ieri la japonezi,
      În timp ce-au vizionat
      Mulţi copii au paralizat.

      În spital, deci, au ajuns
      Părinţii s-au speriat,
      Iară medicii săracii
      Le-a fost greu de explicat.

      Asta e – când vrei războaie
      Roboţi, strigoi şi fantome,
      Din copii cu cap pe umeri
      Ajung să fie legume.

      Mai apoi acest rebel
      Zis TV, dar şi BORDEL
      Pe puştani i-au învăţat
      La ce ? – păi la desfrânat.

      Emisiuni sau reclame
      Cu neruşinate dame,
      Cu actori prea dezgoliţi
      Îi transformă în orbiţi.

      Căci săracii fără vină
      Nu pot şti că nu-i lumină,
      Ci la iad privesc miraţi
      Şi rămân stigmatizaţi.

      Pofte li se năzăresc
      Gânduri li se-nchipuiesc,
      Un război cu simţuri duc
      Căci păcatele seduc.

      Din copii şi buni elevi
      Ajung ale vieţii plevi,
      Căci din curaţi şi buni
      Vor fi murdari şi „nebuni”.

      Sfânta nevinovăţie
      Se va pierde pe vecie,
      Chipul blând, cald şi smerit
      Va fi dur schimonosit.

      Principiile sănătoase
      Vor ajunge găunoase,
      Moda lumii vor alege
      Păcatul – lor le va fi rege.

      Căci copilul e o coală
      Albă – albă, de hârtie
      Ce scrii, omule, pe ea
      Va rămâne pe vecie.

      Să păşim încă o treaptă
      Să vedeţi cât de nedreaptă,
      Cale a vieţii ne-o indică
      TV-ul lui „satanică”.

      Filmele fără ruşine,
      Seriale pentru tineri,
      La bătrâni telenovele
      De vinerea, până vineri.

      Iată cu ce ţine lumea
      Satanică – ocupată,
      Şi robie se numeşte
      Viaţa tele-programată.

      Nu ai timp nici să respiri
      Că din ce în ce te miri,
      În fotoliu stai blocat
      Şi eşti rău hipnotizat.

      Pe unii ce au privit
      La meciuri, s-au înrăit,
      Au trântit, au înjurat
      Spume, ca marea, au dat.

      Ca la meci, pe stadioane
      Nu cred să fi auzit,
      Cum HRISTOS între piroane
      E-njurat şi răstignit.

      Pe bătrânei, sărăcuţii
      TV-ul i-a fascinat,
      Căci satana nu îi lasă
      Nici să doarmă bine-n pat.

      Cel mai lacomi dintre lacomi
      Vrea ca să-i întemniţeze,
      Şi-n al lor sfârşit de viaţă
      La nimicuri să viseze.

      Cuvântul prietenie
      Este atâta de curat,
      Că de i-ai zice că-i SFÂNT
      N-ai greşi – e adevărat!

      Însă azi, societatea
      Mânată de-un „izgonit”,
      Zice că prieteni sunt
      Fata şi al ei iubit.

      Numai că „prietenia”
      E de fapt concubinaj,
      Iară el şi ea curvesc
      Practic, e libertinaj.

      Tinerii şi tinerele,
      Trăiesc, clar, într-o confuzie
      Şi-a lor viaţă de „creştini”
      Este DOAR o deziluzie.

      Iată ce ne-arată „sticla”
      Cu led-uri şi multe culori,
      În loc de bună mireasmă
      Ne aduce doar putori.

      Căci mirosul desfrânării
      Este doar putreziciune,
      Şi sufletul îl transformă
      În cel mai negru tăciune.

      Multe-aş mai avea să scriu
      Despre stăpânul TeVeu,
      Ce ţi l-a furat din viaţă
      Pe Veşnicul Dumnezeu.

      Dar, iată, că mă opresc
      Nu voiesc să te reţin,
      Că de e prea lung poemul
      Să-l citeşti tot – e un chin.

      Fugi ! – uite că-ncepe meciul
      Gata, s-a pornit şi filmul,
      Timpul vieţii tale zboară
      Iar la IAD vrei să fii primul.

      Ferească Dumnezeu!

      Apreciază

  24. NIMENI said, on august 20, 2016 at 1:38 pm

    TreiCulori & cameleonul carpatin ….
    Asa si …????!!!!

    Apreciază

  25. gabi said, on august 20, 2016 at 2:49 pm

    @ unu1
    multumesc pentru explicatia numelui formatiei Kiss. Mai astept si alte informatii, daca stie cineva exemple din cantecele acestei formatii.

    Apreciază

  26. NIMENI said, on august 20, 2016 at 3:02 pm

    ASA DA!!!
    Traiasca fratii nostri sarbi !!!!!

    Apreciază

    • Anghel said, on august 20, 2016 at 11:40 pm

      Jocurile, dansurile sunt prăznuiri drăceşti şi sataniceşti

      Din cartea parintelui Nicodim Mandita – Vamile Vazduhului – despre jocuri
       
      Jocurile şi cîntecele curveşti sunt lucrări, slujbe idolatre, drăceşti, infernale. Aşa ne adeveresc Sfintele Scripturi, Sfintele Soboare Apostolice, ecumenice, locale, Istoria Bisericească, Vieţile Sfinţilor, Cazania, Proloagele, Sfintele Pravili.
      ” Nimeni nu poate sluji la doi domni – zice Mântuitorul – adică şi lui Dumnezeu şi lui Mamona… Cel ce nu este cu Mine împoriva Mea este, şi cel ce nu adună cu Mine risipeşte ” (Mt. 6, 24; 12, 30).
      „În cetatea (Biserica Triumfătoare din ceruri) Domnului, nu va intra nimic pângărit, şi nimic care e dedat cu spurcăciune şi minciună, ci numai cei scrişi în cartea Vieţii Mielului… Afară câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli şi toţi care lucrează şi iubesc minciuna” (Apocalipsa 21, 27; 22, 15)
      Nota: Inchinarea la idoli este închinarea la păcat, în orice formă s-ar săvârşi acel păcat: şi precizez că şi un gînd răutăcios, este închinare la idoli. Ţinerea minte a răului, este o închinare nu la idoli ci la satana însuşi.
       
      În Vieţile Sfinţilor, în Sfintele Pravile, Cazaniile Bisericii …ni se spune clar că: jocurile pe la cîrciumi, de prin case particulare sau publice sunt lucrări idolatre, drăceşti, satanice; iar cumetriile, nunţile, patroanele şi sărbătorile cu muzicanţi lumeşti, cîntece curveşti şi jocuri sau horă, sunt prăznuiri drăceşti care scot din Biserica lui Hristos şi din Împărăţia lui Dumnezeu pe creştinii şi creştinele care joacă ori participă, sau privesc acolo. (Cazania 23 aprilie, Mt. 7, 26-27; 8, 12)
      Aşa de pildă: ni se povesteşte că diavolii jucau, chiuiau, băteau în palme şi fluierau în preajma Sfântului Antonie care se ruga şi cânta lui Dumnezeu, după care ei au început a plânge şi a se tângui, obosiţi cu totul. (Vieţile Sfinţilor – 17 ianuarie o.c. p. 743)
      Diavolii pun hăţuri celor ce joacă şi fac glume. Majoritatea creştinilor şi clericilor după ieşirea din slujba Bisericii, se târăsc de draci la jocuri; iar banii daţi la muzicanţi sunt nişte jertfe date diavolului. (Vieţile Sfinţilor – 23 decembrie o.c. pp 1193-4)

      Diavolii au venit la Cuviosul Teodosie cu muzici, fluiere şi chiuituri …(Vieţile Sfintţilor – 3 mai o.c. p 231)

      Sfântul Simeon vede în vedenie pe satana stând pe scaun şi diavoli mulţi în jurul lui, cu podoabe de înşelăciune, în sunete de trîmbiţe, fluiere, cimpoaie şi alte felurite instrumente muzicale şi felurite curse ale păcatelor. (Vieţile Sfinţilor – 24 mai o.c. pp 1120 -1)
      Sfântul Mucenic Filimon, comediantul, făcându-se creştin, cu rugăciunea a pogorât foc din cer şi a ars toate intrumentele cu care făcea comediile provocatoare de râs, haz şi veselii păcătoase. (Vieţile Sfinţilor – 14 decembrie o.c. pp. 1193 – 4)
       
      Sfântul Sinod al VII-lea prin canonul 22 hotărăşte că : ” Pe la mese, nunţi (creştinii mireni) toate să le facă spre slava lui Dumnezeu; iar meşteşugirile muiereşti şi sataniceşti cântece, prin răsfrângeri curveşti de jocuri, ori prin răcnete, chiote …căci asupra celor ce fac acelea, vine proorocescul blestem care zice: ” Vai celor ce cu alăută şi cu cântări beau vinul; iar la lucrurile, Domnului nu se uită, şi la lucrurile mâinilor Lui nu gândesc” (Isaia 5, 12)
      Canonul 54 al sinodului din Laodiceea: ” La nunţile unde vor fi muzicanţi şi jocuri să nu meargă, şi de la cei ce vor aduce acelea, să fugă.”
      Cazania Bisericii la sărbătoarea tuturor Sfinţilor, zice: ” Jocurile sunt drăceşti”
      La 1 septembrie: ” Jocurile se fac spre necinstea lui Dumnezeu”
      La 14 octombrie: ” Primii creştinii n-au serbat cu jocuri …care sunt lucruri drăceşti”
      La 25 decembrie: ” Să serbăm nu cu praznice păgîneşti, cu jocuri, beţii …”
      La 23 aprilie: ” Cuvintele deşarte, jocurile şi cîntecele lumeşti, sunt lucruri drăceşti, şi cei ce le vor face, parte cu Hristos nu vor avea ”
       
      Jocurile, chiuiturile, cîntecele lumeşti, înjurăturile de cele sfinte, drăcuielile, sudalmele …sunt rămăşiţe idolatre care despoaie pe creştini de Hristos şi-i umple de duh demonicesc.
       
      ” Unde sunt sfintele cărţi – zice Sfântul Efrem Sirul – şi citirile, acolo este veselie a drepţilor şi mîntuire a auzitorilor; iar unde sunt alăute şi hore, acolo e întunecare a bărbaţilor şi a femeilor şi praznicul diavolului…”
       
      Aceasta o arată şi Sfântul Ioan Gură de Aur, zicând: ” Unde sunt jocuri, acolo diavolul sare în mijloc, şi casa în care se fac jocuri, e locaşul dracilor.”
       
      Eu – strigă cu tărie Sfântul Ioan Gură de Aur – îndrăznind, dau pe faţă că: unde sunt dansuri şi jocuri acolo şi diavolul e prezent şi curvia nu face numai oameni înverşunaţi, ci şi ucigători de nevinovaţi… ” (OM. 14 la Mt. ; I Cor 10, 7)
       
      Purtătorul de Dumnezeu Ignatie (Teoforul) în epistola către Magnesieni, zice: ” Fiecare din noi să serbeze duhovniceşte cu cugetarea Legii Sfinte, bucurându-se nu în odihna trupului, nu în jocuri şi în plesnete ca cei fără de minte”.

      Apreciază

      • NIMENI said, on august 21, 2016 at 9:53 am

        Anghel,
        Vreai sa spui ca trebuie sa dispara bucuria omului de a trai?
        Sa nu mai joace, sa nu mai cante…. ???
        Desigur, sunt si „jocuri” si „cantece” dracesti, spurcaciuni, cf. topic …
        Chiar preotul a deschis sarbatoarea, probabil e zi de duminica, oamenii au fost la biserica, au ascultat Sfanta Liturghie si se bucura de viata.
        Sunt de acord, tinuta fetelor nu e tocmai adecvata, dar priveste in ochii oamenilor …
        Sau ne pregatim de sharia ???

        Apreciază

  27. vagaBond said, on august 20, 2016 at 4:37 pm

    RASPUNSUL SATANISTILOR SUEDEZI…INTERESANTE SUNT SI COMENTARIILE SATANISTILOR ROMANI
    PARCA NU-MI PARE RAU CA AU FOST INVADATI DE HARAPII TAIETORI DE CAPETE

    http://adevarul.ro/locale/suceava/replica-rockerilor-acuzati-satanism-niciun-preot-ortodox-nu-opri-legiunile-fani-devotati-1_57b814835ab6550cb8ecc4bf/index.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.