SACCSIV – blog ortodox

SUA muta ARMELE NUCLEARE din TURCIA la DEVESELU?

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 18, 2016

Iata ce putem citi la EurActiv: Statele Unite îşi mută armele nucleare din Turcia la baza de la Deveselu. Partea română neagă de pe Adevarul:

Statele Unite au început să transfere arme nucleare din Turcia în România, pe fondul deteriorării relaţiilor dintre Washington şi Ankara, relatează EurActiv.com, precizând că a obţinut informaţia din două surse independente. Ministerul de Externe de la Bucureşti neagă însă faptul că teritoriul României a devenit noua gazdă a armelor nucleare americane.
Potrivit uneia dintre sursele citate de Euractiv, sursă care a ţinut să-şi păstreze anonimatul, ar fi vorba despre circa 20 de arme nucleare.   Un recent raport al Simson Center arată că, încă din perioada Războiului Rece, la baza aeriană de la Incirlik, aflată la aproximativ 100 de kilometri de graniţa cu Siria, au fost staţionate în jur de 50 de arme nucleare tactice americane.

În timpul puciului eşuat din Turcia, din data de 15 iulie, baza de la Incirlik a fost afectată – alimentarea cu energie electrică a fost oprită, iar guvernul turc a interzis aterizarea sau decolarea avioanelor. Ulterior, comandantul bazei a fost arestat şi acuzat de implicare în tentativa de lovitură militară de stat eşuată.

În ce măsură SUA ar fi putut menţine controlul asupra acestor arme în eventualitatea unui conflict civil prelungit în Turcia este o întrebare fără răspuns, se arată în raportul Simson Center.

Cert este că, în urma puciului eşuat din Turcia, relaţiile dintre Washington şi Ankara s-au deteriorat atât de mult, potrivit unei alte surse citate de EurActiv,  încât Washingtonul nu mai are încredere să lase armele nucleare pe teritoriul Turciei. Ca urmare, acestea sunt mutate la baza de la Deveselu, din România, unde se află instalat şi scutul antirachetă.

Staţionarea armelor nucleare americane nu departe de graniţele Rusiei ar putea înfuria la culme Moscova, deja profund nemulţumită de amplasarea scutului antirachetă în zonă.

Chestionat de EurActiv, Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti a negat ferm informaţia potrivit căreia România a devenit gazda armelor nucleare americane. „Răspunzând la solicitarea dumneavostră, Ministerul român al Afacerilor Externe respinge ferm aceste informaţii la care faceţi referire“, se arată în răspunsul primit de jurnaliştii EurActiv.

Şi ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, dezminte informaţiile conform cărora Statele Unite ale Americii ar muta arme nucleare de la baza Incirlik din Turcia, în România, la baza de la Deveselu. Ministrul a fost prezent joi la Buzău, pentru a participa la parada militară organizată cu ocazia Centenarului Armatei a 2-a.

“Trimit la poziţia oficială, exprimată de Ministerul Afacerilor Externe, care este una de dezminţire categorică. Ce vă pot spune, este că nu au existat nici un fel de discuţii, nici la nivel politic, nici la nivel specializat, în acest sens. Nu există niciun fel de gândire, de planuri în această direcţie. Categoric, nu putem vorbi, reacţionând la această informaţie, decât că este o speculaţie”, a declarat ministrul Mihnea Motoc.

Jurnaliştii EurActiv au încercat să obţină reacţii şi din partea oficialilor americani şi a celor turci, ambele părţi promiţând un răspuns. La scurt timp, Departamentul de Stat american a precizat că Departamentul de Apărare este cel însărcinat cu oferirea unui răspuns în acest caz, însă clarificările nu au venit deocamdată.

În ceea ce priveşte reacţia NATO, alianţa a făcut trimitere la comunicatul final al Summitului NATO de la Varşovia – „Capacitatea nucleară a NATO de descurajare a unor agresiuni se bazează în parte şi pe focoasele nucleare a Statelor Unite, care au fost desfăşurate în Europa, precum şi pe capacităţile şi infrastructura oferită de către aliaţi. Aceşti aliaţi se vor asigura că toate componentele sistemului nuclear de descurajare a unor agresiuni sunt în siguranţă, securizate şi operaţionale“, a precizat în scris un purtător de cuvânt al NATO.

Summitul Alianţei Nord-Atlantice a avut loc cu doar câteva zile înainte de puciul eşuat din Turcia. La momentul respectiv, riscurile referitoare la armamentul nuclear american de la baza Incirlik erau legate doar de războiul din Siria şi de multiplele atacuri teroriste care au avut loc în Turcia în ultimele luni. Ankara a pus unele dintre aceste atentate pe seama organizaţiei jihadiste Statul Islamic sau pe seama PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan).

Pe de altă parte, potrivit unei practici care datează încă din timpul Războiului Rece, informaţiile dezvăluite de presă cu privire la prezenţa armelor nucleare americane pe teritoriul european nu au fost niciodată confirmate în mod oficial. Este însă de notorietate publică faptul că Belgia, Olanda, Germania şi Italia găzduiesc o parte din armele nucleare americane.
Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Va place asa? VLADIMIR PUTIN (din Grecia) despre DEVESELU: Printr-o simpla schimbare de software rachetele devin ofensive. Rusia va riposta si romanii devin tinte

Racheta ruseasca SATAN 2 poate sterge Romania de pe harta. Are o viteza atat de mare incat Deveselu e degeaba

 

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian said, on august 18, 2016 at 3:28 pm

    Era mai demult stencilul de mai sus prin Centrul Vechi din Bucuresti… Mi-am adus aminte de el uitandu-ma pe geam, la vremea innorata de afara. Nu e curios? Ieri (miercuri 17 august) era foarte cald, astazi parca brusc este innorat… La sfarsitul saptamanii trecute, adica vineri 12 august 2016, a fost o scadere de temperatura mult mai brusca: de la 37 de grade joi 11 august pana la 17 grade vineri 12 august! DECI 20 DE GRADE IN MINUS IN DOAR 24 DE ORE!! Am fost atunci intr-un fel de vizita… si cand am plecat, mergeam pe Bd. Floreasca din Bucuresti, CU O GEACA MAI SUBTIRE PE MINE, IN LUNA AUGUST (!!) si imi era putin frig de la vantul care batea cam tare (!!) si… ma uitam la farurile masinilor (aprinse ca era putin intuneric/innorat) si ma minunam de ce vedeam: ca un fel de bruma fina… DAR VARA, IN LUNA AUGUST, BRUMA?! Si o scadere de temperatura de 20 de grade de la o zi la alta?! Pare asta un fenomen natural?

    Evident, cu cateva zile inainte „admiram” pe cer niste avioane… cu chemtrails… Parca le-am vazut lasand un alt tip/gen de dare. Nu mai erau acele dare continue, deja stiute… ci parca erau niste dare cumva „rasucite”! Am mai vazut, inclusiv recent (ieri, miercuri 17 august), mai multe avioane care par ca „plutesc” degeaba pe cer, fara sa mai lase nici un fel de urma, nici o dara, nimic!! Or fi cu elice?! Parca se miscau prea repede pentru niste avioane cu elice… si parca nu faceau zgomotul specific… Nu stiu… Daca ar fi fost cu reactie, trebuiau sa lase macar o scurta dara (daca erau avioane normale; sau dara care ramane cateva ore, daca ar fi fost chemtrails).

    Bineinteles… coincidente… 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • kosma said, on august 18, 2016 at 9:26 pm

      Citeste despre” global cooling” , unii zic ca urmeaza ice age, prin scaderea brusca a activitatii solare.

      Apreciază

  2. ortodoxend said, on august 18, 2016 at 4:16 pm

    Cine va mai avea curaj sa atace o tara cu arme nucleare ?

    Apreciază

    • private said, on august 18, 2016 at 7:00 pm

      Cine? DOAR cel ce are arme nucleare.
      De asta m-am temut cel mai mult. Acum in caz de razboi, Romania va fi bombardata ca o putere nucleara. Va fi bmbardata atat de bine, incat pe orice piatra ai vrea sa pui mana in tara asta, ar fi rosie ca metalul incins. Pentru ca Romania e periculoasa acum.
      Daca va fi razboi, SI ATOMICELE SUNT IN ROMANIA, aici va fi iad. Probabil ca abia daca vor fi cateva sute sau mii de supravietuitori.

      Americanii au sanse sa castige razboiul daca trag primii, dar romanii, cel mai religios popor din UE, vor disparea de pe harta. In lumea de dupa, ar fi mult mai usor sa impui cipuri si altele, daca nu mai exista religiosi.
      CATEGORIC cei care asambleaza razboiul, calculeaza unde depopularea sa fie mai accentuata.

      Dar romanii vor trebui sa plateasca un pret pentru pacatele lor. Avorturi, tradari si rautatea gratuita. Cu greu mai gasesti un popor atat de rau, cu atatea pacate, in zona asta a lumii.
      Daca atomicele ajung in Romania pregatiti-va sa muriti. Spovedanie si rugaciune cu post. Nu e chiar asa rau sa mori, important e cum mori. Si o data ce sunteti morti, dar spovediti, sunt sanse catre Rai. Poate chiar mai multe decat fata in fata cu cipul. Dumnezeu ii va lua pe cei ce nu se pot opune cipului. Nimanui nu ii va fi dat sa duca mai mult decat poate. Iar moartea intr-o explozie atomica e sigur mai rapida ca un atac cerebral sau un glont in cap.

      Apreciat de 2 persoane

      • cosminmatiu said, on august 18, 2016 at 8:58 pm

        Sfintii rusi spuneau ca daca nu va fi razboi putini se vor mantui. Foarte bine spui, noi sa fim pregatiti duhovniceste iar in cazul unui atac nuclear numai te trezesti pe cealalta lume si dupa aceea afli de ce.

        Apreciază

  3. Olivia said, on august 18, 2016 at 4:42 pm

    Se pregateste ceva…De doua zile, pe TVR 1, la stiri, se tot spune ca Romania nu stie/nu vrea/nu poate si nu are un program de aparare bine pus la punct in cazul vreunei explozii la vreo centrala nucleara si ca, in caz de seism, nu stiu cate cladiri cu bulina rosie se pot prabusi…

    Apreciază

  4. Templier said, on august 18, 2016 at 5:32 pm

    Sursele spun ca DA!mae ca BA..Putin a avertizat in urma cu doua lunii ca suntem tinte sigure:
    In urma cu doua luni, in cadrul unei intalniri cu sefii agentiilor internationale de presa, Putin a lansat un avertisment in privinta scutului antiracheta din Romania, de la Deveselu. El a declarat ca acesta are potentialul de transformare intr-un sistem ofensiv si poate fi folosit impotriva Rusiei. Astazi, presa internationala a publicat informatii conform carora ar putea fi mutate in Romania armele nucleare din Turcia.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/08/18/euractiv-sua-au-inceput-transferul-armelor-nucleare-din-turcia-in-romania/

    Apreciază

  5. Templier said, on august 18, 2016 at 5:50 pm

    O excelenta analiza la subiectul zilei. Ne-au venit sau nu nuclearele, asa cum spun cei de la EurActiv? Valentin Vasilescu: Desi ministerul de Externe român a infirmat aceasta stire, iar ministrul Apararii a catalogat-o drept speculatie, ea nu trebuie trecuta cu vederea, întrucît baza de la Deveselu este una americana, în care ministerul de Externe si cel al Apararii din România nu au nicio autoritate. Asadar, orice intra în aceasta baza, inclusiv focoase nucleare, nu are nevoie de aprobarea sau de înstiintarea autoritatilor române.
    http://www.ziaruldegarda.ro/focosele-nucleare-americane-mutate-de-la-incirlik-la-deveselu-o-diversiune/

    Apreciază

    • private said, on august 18, 2016 at 7:20 pm

      Valentin Vasilescu e idiot grupa mare.
      Bombele de la Incirlik sunt de aviatie si baza de la Deveselu e de rachete. Bombele de aviatie raman de aviatie iar focoasele pentru rachete, raman pentru rachete. Daca ar aduce atomicele in Romania, atunci ar ajunge la Kogalniceanu.
      Ce sa faca la Deveselu cu ele, le pun pe strung, le mai adauga o saiba si gata le lipesc cu superglue si leucoplast de interceptori?
      VV spune numai tampenii, habar nu are ce vorbeste, bubuie prostii la minut de zici ca e TopShop si vinde un electrocasnic minune.

      ATENTIE MAXIMA:
      1. Daca americanii vroiau atomice la Deveselu, LE-AU SI ADUS DEJA. Baza e controlata de ei si nimeni in afara de ei nu poate intra acolo.
      2. Daca muta atomicele de la Incirlik in Romania, le vor duce la Kogalniceanu. Nu sta nimeni sa modifice arme atomice intr-o tara fara sosele si canalizare. Nu modifici o arma atomica intr-un service auto.
      3. Daca vor muta atomicele la Kogalniceanu sa le puna imediat pe avioane, atunci nu vor fi primele atomice din Romania. SIGUR, la Deveselu EXISTA ATUNCI DEJA arme atomice. Securitatea unei tari pentru a gazdui arsenal atomic, nu se califica peste noapte. Deci daca le aduc aici, sigur sunt si altele aici.

      Trebuie sa remarc ca desi nu-mi sunt simpatici nici Ponta si nici Basescu, acestia totusi vorbesc despre securitatea Romaniei, in timp ce pampalaul de Iohanis, se fotografiaza nesimtit cum se bucura el de vacanta.
      Daca as avea o arma si as fi langa el, tinand cont de situatia Romaniei acum, l-as impusca in calcaie pe rahatul de Iohanis.

      Apreciază

      • Templier said, on august 19, 2016 at 2:16 pm

        Cei de la Debka.com anunță că Statele Unite ale Americii au început în secret transportarea armelor nucleare de la Incirlik în baza din România. Astfel, administrația Obama ar fi făcut un pas înapoi în acțiunile sale din Orientul Mijlociu.

        Aceeași sursă susține că în contrast cu americanii, administrația de la Moscova și-a extins rapid poziția în regiune prin amplasarea unei noi baze în Iran care să îi faciliteze acțiunile din Siria.
        http://www.debka.com/article/25613/Rushed-evacuation-of-US-nukes-from-Incirlik

        Apreciază

      • Vasile said, on august 19, 2016 at 2:41 pm

        la deveselu este si aerodrom militar, si asta de vreo 50 de ani in caz ca nu stiai, ca sa nu e nevoie sa l;e duca la kogalniceanu ca sa decoleze cu ele, pot decola si de la deveselu

        Apreciază

      • Carstea said, on august 19, 2016 at 9:26 pm

        Corect exprimat! Atentie! Iohanis nu este Basescu si nici Ceausescu ca sa iasa in fata. Poate mai bine ca este asa.

        Apreciază

  6. dante said, on august 18, 2016 at 6:54 pm

    „…Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti a negat ferm informaţia potrivit căreia România a devenit gazda armelor nucleare americane. „Răspunzând la solicitarea dumneavostră, Ministerul român al Afacerilor Externe respinge ferm aceste informaţii la care faceţi referire“

    Asta cu comunicatele oficialilor foarte ferme daca n-ar fi de plins ar fi de ris. Pai cine sa mai aiba incredere in voi si in comunicatele voastre mai tradatorilor fara coloana vertebrala? caci azi spuneti una, si miine veniti cu alta, binenteles aducind si ” argumentele” de rigoare cum ca asa si pe dincolo. Asa aduceti si imigranti pe sest, negind ca faceti acest lucru, iar cind treaba va fi foarte evidenta veniti cu explicatii de adormit prostii.
    Un lucru e cert, daca armele nucleara vin in Romania( sa dea Dumnezeu sa nu fie)vom fi principala tinta in bataia rusilor, care din cite stiu eu au semnat un acord cu americanii dupa caderea URSS, ca pe teritoriul niciunei tari est comuniste sa nu se amplaseze arme nucleare. Acum judecati si voi cine nu s-a tinut de cuvint in aceasta poveste: rusii sau americanii, cine pe cine zgindara?
    Oricum scutul de la Deveselu este praf in ochi pentru rusi, acestia avind capacitatea superioara de a-l contracara, iar daca ne mai aduc si blestematiile alea, atunci chiar ne maninca in….rau de tot.
    Dupa mutarea de sahisti a rusilor, occidentul este knockout, turcia fiind doar un episod pe care rusii l-au cistigat strategic. Americanii sint groggy si incearca acum sa dreaga busuiocul cu prostii.

    Apreciază

  7. vagaBond said, on august 18, 2016 at 7:08 pm

    Daca intr-adevar se vor muta acele arme la noi atunci SOARTA TURCIEI ESTE SIGURA: RAZBOI CIVIL CA IN TARILE ARABE! Daca nu atunci e o diversiune de la Rasaritul Intunecat..

    Apreciază

  8. vagaBond said, on august 18, 2016 at 8:15 pm

    off topic interesant:

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21233482-preoti-din-suceava-cer-interzicerea-trupei-sataniste-dark-funeral-festival-din-oras-oare-nu-supara-dumnezeu-noi-daca-lasam-cante-acesti-satanisti.htm

    ps;sa vedem ce va fi.vedeti si comentariile satanistilor si sodomitilor la articol..

    Apreciază

  9. Stefan said, on august 18, 2016 at 8:58 pm

    Noi romanii am ales (mai ales cei care au ,,evoluat”-cei din DIASPORA) pa acest MAMALIGAR NEAMT sa ne fie mare lider ,ca doar or veni germanii sa munceasca si mai ales sa GANDEASCA ,iar noi vom sta la terasa cu BERULA ,ca doar na…bre ….suntem in m…UE si din banii nostri…caci noi suntem contribuabilii…Iar acum prin TACEREA absoluta VOTAM PTR RAZBOI.Da, suntem gloata de creaturi ,tacerea sau abtinerea este egala cu DA noi vrem razboi la propriu.Cred ca si Papusarii se mira ce CATASTROFA de popor au descoperit in zona asta a lumii=-UN POPOR LENES,BARFITOR SI TOTAL AERIAN SI NAIV. AAHHH!!… SI BETIV…imi cer scuze ca era sa uit aceasta CALITATE pretuita maxim de romanel .Da DORMITORI romani rahat Crin Anton + cainii aparatori ai demoncratiei =TV-urile din Bucuresti ne-au bagat un limbric semianalfabet si un combinator de case si copii inaintea ochilor ,iar noi fiind inca odata NAIVI (JUMATE ) si BETI (cealalta jumate) l-am numit THE FUHRER. P.S ptr toti sclavii din Diaspora vreau sa va spun ceva ce ustura ca sarea pa rana =realitatea. Daca SCLAVAGESTI p’afara ptr a avea ceea ce RAVNESTI de la altii sau de la tv (telefon,adidasi NIKE sau masina ,cu toate ca ai dar vrei alta …mai scumpa…ca esti prea prost sa intelegi ceva din calitate si mai ales din necesitate sau ptr voi v-o spun in JARGON =PE ORIGINAL, parca puteti deosebi originalul de fals atunci cand TE BUCURI CA UN SCLAVOI CA TI-AU MAI DAT AI TAI MARI LIDERI INCA VREO LEGE CARE INCEPE CU=N-AI VOIE…tu ai ajuns cum au vrut ei sa fii =PROST SI SUPUS IN PUTEREA CUVANTULUI) nu inseamna ca si stii ce e cu GOIMII aia de afara .Cati din CAPSUNARI ati citit ceva de istoria ,geografia ,traditia,comportamentul si legislatia tarii in care SCLAVAGITI. Si de acum HAI LA INJURAT SAU la replici uzuale: ce te-ai face daca noi nu am…bani.., daca aici e …evul mediu (eu intreb care e perioada ev mediului?)…numai in Romania…,ptr copii nostri…etc Trezirea caci REALITATEA nu e cea care spui tu ca e REALA .Aia se bazeaza pa minciuna si PAPUSAREALA.Realitatea REALA e asta dura …SAREA SI CARNEA…Trezirea!Trezirea!Trezirea! Vine SUPERMEMORANDUMUL SI ODATA CU EL SUPEROMUL CARE ADUCE HAOS SI RAZBOI.
    Werner Klaus si Iohan,Jullien ,Kovesi ,Helveg & Co nu sunt romani,deci nu ii intereseaza ce ii intereseaza pa romani.Ei primesc ordine din exterior ,de la papusile papusarilor jidani.

    Apreciază

    • Ema said, on august 19, 2016 at 8:38 am

      @Stefan: Cred ca noi ne-am rugat si ne rugam prea putin ca Dumnezeu sa dea tarii conducatori buni. Iar la ultimile alegeri prezidentiale chiar ca nu le-a ramas oamenilor decit sa aleaga intre ciuma si holera (metaforic spus).

      Apreciază

  10. Metatron said, on august 18, 2016 at 9:40 pm

    Pacat ca lumea nu ia in serios profetiile parintelui Arsenie Boca, numai zic a parintelui Ilarion Argatul, oricum nu va fi atacata toata Romania cu arme nucleare, bazele americane si bucurestiul si poate 2-3 orase mai mari, in caz de asemenea chestii, in prima zi cand se intampla, in masina si la tara, zone cat mai muntoase,oricum distrugerea bucurestiului duce la falimentul tari, caderea retelelor de gaz, curent, alimentarea in tara cu alimente si o populatie dezorientata, care curand se va sfasia pentru o bucata de paine, oricum inca nu se intampla prea curand, mai dureaza cateva luni, poate chiar un an.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 19, 2016 at 7:29 am

      Metatron

      Profetia aia a parintelui Arsenie Boca apare in cartile gen marturii?

      Apreciază

      • private said, on august 19, 2016 at 11:01 am

        Vasile am scris un raspuns si la comentariul lui Templier:
        https://saccsiv.wordpress.com/2016/08/18/sua-muta-armele-nucleare-din-turcia-la-deveselu/#comment-321806
        Probabil ca sistemul tau wordpress l-a trecut la spam. Te rog sa il publici ca e foarte important si nu vreau sa il scriu din nou. E vorba despre niste manipulari grosolane si vreau ca toti cititorii sa fie putin atenti la minciunile evidente ale lui Valentin Vasilescu.

        Chiar si Basescu a spus ca nu se pot muta nuclearele asa ca niste cartofi, ceea ce am scris si eu in comentariul care inca nu apare DINAINTE CA BASESCU SA AFIRME PUBLIC ASTA. Sunt conditii speciale de stocare ale unor asemenea arme. Si nu e cum zice mincinosul de VV ca se pot adapta armele asa pe genunchi.
        Si mai trebuie spus ca nuclearele cand se muta se anunta, altfel e ilegal si exista tratate semnate in sensul asta. Asa si rusii ar putea sa puna nucleare peste tot dupa bunul plac, in Belarus, in Iran, in Siria. Nu e chiar asa, exista un tratat semnat prin care se obliga si rusii si americanii sa anunte cand muta nuclearele. Poate ca se mai fura intre ei, dar totusi isi respecta tratatele, ca riscul e urias. Iar daca americanii chiar ar fi adus nuclearele aici, rusii deja urlau in toata presa si poate chiar pregateau un atac preventiv.
        In mod sigur aceasta diversiune si acest scandal, are scopul nedeclarat de a combate din start ideea mutarii armelor nucleare din Turcia in Romania. In Turcia acele arme nu stau bine, ca daca mai taie turcii curentul la baza americana chiar intr-un moment crucial, pai degeaba mai le tin acolo.
        RUSII STIU CA AMERICANII SE GANDESC SA MUTE ARMELE ATOMICE SI DE ACEEA AU FACUT SCANDALUL CU ARMELE ATOMICE IN ROMANIA.

        Pe noi ne avantajeaza acest scandal, ca ideal ar fi sa nu fie aici armele alea. Nici scutul nu ne-ar trebui aici si nici blindatele americane. Fara scut n-am prezenta interes militar si ne-ar mai slabi rusii. Cateva blindate militare americane pot sa stea, ca nu se impiedica rusii de ele. Scutul insa ne transforma in „tinta prioritara” dupa cum au zis rusii. Insa daca aici ar ajunge atomicele, am fi singura tara din Europa de est cu asemenea arsenal pe teritoriul ei. Scut plus nucleare americane are doar Germania.
        Ar fi un sfarsit prea trist pentru Romania, sa fie bombardata nuclear tactic si strategic, din cauza scutului si a focoaselor nucleare.

        Apreciază

      • Metatron said, on august 19, 2016 at 8:02 pm

        Am 2 carti una se numeste Sfarsitul Omului si alta Profetii despre Antihrist, acum nustiu daca nu intr-una din ele, nu am timp sa o caut, dar cartile alea cu marturi am una , dar nustiu acolo de profetii, nu am bagat de seama, dar celelalte 2 ce am scris mai sus, sunt profetii ortodoxe de sfinti parinti din toata lumea ortodoxiei.
        Si sunt toate profetiile posibile.

        Apreciază

  11. alex said, on august 18, 2016 at 9:47 pm

    http://stirileprotv.ro/stiri/social/cu-ce-ar-putea-fi-inlocuit-serviciul-militar-obligatoriu-reactia-tinerilor-cand-au-vazut-ce-presupune-proiectul.html

    Orice licean sau student ar putea sa faca pregatire militara, pe baza de voluntariat. Este un nou proiecat propus de Divizia 4 Infanterie „Gemina”, iar Ministrului Apararii ii place ideea si vrea s-o extinda la nivel national.

    Apreciază

  12. xyz said, on august 18, 2016 at 10:37 pm

    am vazut un tren cu tancuri americane, trecand prin Vatra Dornei in week-end

    Apreciază

  13. Cristian said, on august 19, 2016 at 9:44 am

    Pe scurt: nu confirma dar nici nu infirma mutarea armelor! E putin logic! Doar ar trebui sa fie nebuni sa spuna exact unde sunt, eventual sa dea si coordonatele exacte! Genul asta de informatii nu pot fi facute publice niciodata!…

    http://www.activenews.ro/prima-pagina/Reactia-Pentagonului-la-articolul-EurActiv-privind-presupusul-transfer-de-arme-nucleare-americane-in-Romania-135903

    Apreciază

  14. Olivia said, on august 19, 2016 at 10:42 am

    Off-topic: 100 de ani degeaba, daca nu ai ajuns la cunostinta Adevarului…:(
    TVR2
    20 ore ·
    „Îmi doresc să mor pe un vapor. Când nu voi mai putea să scriu, am să încerc să-mi găsesc un loc pe un vas cu pânze, din acela care face înconjurul lumii. Atunci, dacă mori pe drum, te aruncă în mare. Să terminăm odată cu poveştile astea cu înmormântări complicate, cu alaiuri şi cu discursuri.” – Neagu Djuvara, 100, LA MULȚI ANI!!

    Fotografia postată de TVR2.
    75 comentarii151 distribuiri
    1,3 mii

    Apreciază

  15. dante said, on august 19, 2016 at 1:29 pm

    Neagu Djuvara, ramine in continuare Neagu Djuvara, adica batrin degeaba. Un habauc ajuns prin mila Domnului la o virsta la care ar fi trebuit sa reflecte altfel vis a vis de moarte, dar ma rog, pina mai ieri ii sustinea pe poponari, asa ca n-ai ce sa-i mai ceri.

    Apreciat de 1 persoană

    • Vasile said, on august 19, 2016 at 2:48 pm

      Eu nu am auzit sa ii sustina pe poponari, poti da un link ceva?
      A spus multe lucruri gresite (chestia cu cumanii de exemplu, sustinerea pentru MRU, etc) dar a spus si unele adevarate. Are scrieri interesante. Oricum e mult deasupra altora…. A scris despre boierimea romana si istoria romanilor multe lucruri frumoase.

      Apreciază

  16. Vasile said, on august 19, 2016 at 3:04 pm

    amintiri – Neagu Djuvara – sa recunoastem ca e o alta lume, acum disparuta, in ce povesteste el….

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Cultura/Neagu+Djuvara+a+implinit+100+de+ani

    Apreciază

  17. Cristian said, on august 19, 2016 at 4:01 pm

    Guvernul SUA finanțează experimente în care se vor crea himere: animale cu celule umane

    http://www.activenews.ro/externe/Guvernul-SUA-finanteaza-experimente-in-care-se-vor-crea-himere-animale-cu-celule-umane-135912

    Apreciază

  18. Cristian said, on august 20, 2016 at 2:06 pm

    Ocolesc marile puteri țara noastră și pe liderii săi? Victor Ponta: Ar fi deja prea mult. Dacă se confirmă, situația României e mai gravă ca niciodată. Ce se întâmplă lângă granițele țării noastre
    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Ocolesc-marile-puteri-tara-noastra-si-pe-liderii-sai-Victor-Ponta-Ar-fi-deja-prea-mult.-Daca-se-confirma-situatia-Romaniei-e-mai-grava-ca-niciodata.-Ce-se-intampla-langa-granitele-tarii-noastre-135932

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.