SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Franta – PREOTI TARATI de POLITISTI afara dintr-o BISERICA pentru a fi DEMOLATA. In locul ei se va face o … parcare

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 3, 2016

Evident, trebuia scris “biserica” intre ghilimele, caci sunt eretici. Dar am lasat asa in titlu pentru a nu parea la prima vedere ca vorbim despre unii ce se dadeau drept preoti catolici, dar n-ar fi fost.

   Mai multe video si foto la:

Church demolition: Police quash Paris protest over ‘parking lot’, day after slain priest’s funeral

Iata si ce putem citi la PREOŢI TÂRÂŢI de POLIŢIŞTI într-o Biserică din Franţa la o săptămână după ce un alt PREOT a fost DECAPITAT | VIDEO ŞOCANT de pe EVZ:

O biserică din Franţa a fost evacuată violent de poliţie în cursul dimineţii pentru a fi demolată. Politicienii locali şi credincioşii care s-au opus acestei decizii au fost efectiv târâţi afară de autorităţi, transmite RT.
Mai mulţi oameni ai forţelor de ordine s-au prezentat la Biserica Sfânta Rita, care se află în apropierea Parisului, pentru a începe demersurile de demolare. Au fost plasate bombe pentru o explozie controlată, însă membrii ai consiliului local şi ai bisericii au refuzat să părăsească clădirea.

Pe reţelele de socializare au apărut zeci de filmuleţe ale martorilor care arată efectiv cum protestatarii sunt târâţi de forţele de ordine.

Lăcaşul de cult a fost închis încă de anul trecut, iar planul de demolare a fost aprobat în octombrie 2015. În locul bisericii se doreşte amenajarea unei parcări, informează Ştirile ProTV.

Acest gest al autorităţilor i-a nemulţumit pe localnici, după ce, în urmă cu o săptămână, un preot a fost decapitat într-o altă biserică din Franţa.

   Comentariu saccsiv:

E drept ca-s eretici, insa nu asta i-a manat in lupta pe cei cu ideea de a le darama cladirea pentru a face o parcare. Cum nici revolutionarii spanioli nu trageau in statuia lui Iisus pe motiv ca catolicii au cazut in erezie.

comunisti-spanioli (2)

Cititi va rog si:

STARPITURI: EVREUL Larry David urineaza pe o pictura reprezentandu-l pe Iisus Hristos, intr-un serial HBO. Altii fac piese de teatru in care-L descriu pe Mantuitor homosexual …

VIDEO: „Fundamentalisti” arestati la Paris dupa ce au intrerupt o piesa de teatru unde Iisus aparea murdarit cu excremente pe fata

Propunere de dezbatere pornind de la reactia francezilor impotriva fotografiei „PISS CHRIST”. Sa actionam si noi in asemenea caz sau nu?

VIDEO: Hule cumplite in emisiunile de divertisment din Israel

Video: Se dau pe fata – ACTIVISTE GOALE PRO AVORT si LESBIENE scuipand, lovind si vopsind tineri catolici ce aparau catedrala din San Jose, Argentina. DANSURI DRACESTI si PERVERSIUNI SEXUALE in fata celor ce se rugau cum stiau si ei …

Video – Activiste pro avort strigand „HAIL SATAN”

Video si foto: ACTIVISTE pro avort avand pe spate pictata o CRUCE INTOARSA aruncand cu chiloti in arhiepiscopul de Madrid

ARTICOLUL ANULUI: Crestinii reprezinta grupul cel mai persecutat din lume

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. isihastu said, on august 3, 2016 at 6:52 pm

    SFANTA BISERICA CRESTIN ORTODOXA INTRE PAGANI SI ERETICI
    (rog postati, multiplicati, inramati si trimiteti aceasta icoana sa-i arda pe toti ecumenistii)

    ICOANA EMBLEMATICA PENTRU ORICE SITE CARE SE PRETINDE A FI ORTODOX

    Raspuns catre un utilizator frecvent de facebook pe nume Constantin Mircea, dat de alt calugar vechi de la Frasinei, dar ATENTIE acesta folosind contul unui credincios care nu deranjeaza linistea monahilor!

    ”Zici ca mergi la Frasinei de ani de zile, dar se pare ca nu cunosti inca esentialul unei vieti monastice. Apreciezi ieromonahi mai mereu plecati din manastire iubitori de argint si de slava desarta si nu ai remarcat pe calugarii care de peste 30 de ani nici nu mai stiu cum arata femeile. Deci esti si dumneata unul dintre cei multi care doar se folosesc de numele Frasinei mandrindu-te probabil pe unde mergi ca esti mare credincios spovedindu-te acolo. Pentru cunostinta necesara afla ca ierom. Ioanichie a fost hirotonit pe ascuns de IPS Irineu, fara binecuvantarea staretului Neonil si fara aprobarea vrednicului de pomenire IPS Gherasim, scopul lor fiind inca din 1992 inlaturarea cuviosului Neonil de la conducerea manastirii, esuata la interventia IPS Gherasim. De atunci, ieromonahul secretar Ioanichie hirotonit si cu impedimente canonice (curvii dese in tinerete cu femei maritate) a dat pe ascuns sume de bani substantiale IPS-ului Irineu, care acum cativa ani fiindca avea nevoie de o imensa suma de bani (cine stie pentru ce ambitii vicioase) a numit intr-un exces de furie manastirea Frasinei – fabrica de bani. Pana la moartea ieromonahului Lavrentie, acest ierarh scolit in apus si prieten al iudeilor antihristi cersea bani si de la cunoscutul cuvios duhovnic. Inhaitat anul trecut cu IPS Varsanufie, alt vulpoi ecumenist, au vrut si au insistat la arhim. Neonil sa renunte la staretie. Nu dupa mult timp acesta s-a stins dubios, in ziua cu pricina primind hrana de la monahul Damian (singurul calugar cu masina personala) ceea ce nu s-a mai intamplat pana atunci. Monahul Damian este ucenic devotat al lui Ioanichie, pus mai nou secretar si administrator de ascultari fara acordul obstii. Mai afla, prea cucernice evlavios, ca la tentativa de intronizare de anul trecut Ioanichie al tau a fost huiduit de obste atunci cand Varsanufie a vrut sa-l puna staret. Anul acesta, in luna martie, cand nici macar nu trecuse 40 de zile de doliu – a fost pus fortat de Irineu staret al manastirii Frasinei, deci fara acordul obstii ! Si pe principiul statului monahal din BOR schimbat de atatea ori dupa bunul plac al actualilor conducatori ai bisericii… Frate crestine, daca vrei sa te mantuiesti, cauta-ti un preot mirean asa cum e normal si nu mai regula manastirea deranjand linistea calugarilor, fiindca isi bat joc destul saptamanal cei doi arhierei”.

    Apreciat de 3 persoane

    • Templier said, on august 3, 2016 at 7:50 pm

      Minunata pictura..asa o vad eu in cuvinte:
      1. Domnul este luminarea mea şi mântuirea mea; de cine mă voi teme?
      2. Domnul este apărătorul vieţii mele; de cine mă voi înfricoşa?
      3. Când se vor apropia de mine cei ce îmi fac rău, ca să mănânce trupul meu;
      4. Cei ce mă necăjesc şi vrăjmaşii mei, aceia au slăbit şi au căzut.
      5. De s-ar rîndui împotriva mea oştire, nu se va înfricoşa inima mea.
      6. De s-ar ridica împotriva mea război, eu în El nădăjduiesc.
      7. Una am cerut de la Domnul, pe aceasta o voi căuta: să locuiesc în casa Domnului în toate zilele vieţii mele,
      8. Ca să văd frumuseţea Domnului şi să cercetez locaşul Lui.
      9. Că Domnul m-a ascuns în cortul Lui în ziua necazurilor mele; m-a acoperit în locul cel ascuns al cortului Lui;
      10. Pe piatră m-a înălţat. Şi acum iată, a înălţat capul meu peste vrăjmaşii mei.
      11. Înconjurat-am şi am jertfit în cortul Lui jertfă de laudă. Îl voi lăuda şi voi cânta Domnului.
      12. Auzi, Doamne, glasul meu cu care am strigat; miluieşte-mă şi mă ascultă.
      13. Ţie a zis inima mea: Pe Domnul voi căuta. Te-a căutat faţa mea; faţa Ta, Doamne, voi căuta.
      14. Să nu-ţi întorci faţa Ta de la mine şi să nu Te abaţi întru mânie de la robul Tău;
      15. Ajutorul meu fii, să nu mă lepezi pe mine şi să nu mă laşi, Dumnezeule, Mântuitorul meu.
      16. Că tatăl meu şi mama mea m-au părăsit, dar Domnul m-a luat.
      17. Lege pune-mi mie, Doamne, în calea Ta şi mă îndreptează pe cărarea dreaptă, din pricina vrăjmaşilor mei.
      18. Nu mă da pe mine pe mâna celor ce mă necăjesc, că s-au ridicat împotriva mea martori nedrepţi şi nedreptatea a minţit sieşi.
      19. Cred că voi vedea bunătăţile Domnului, în pământul celor vii.
      20. Aşteaptă pe Domnul, îmbărbătează-te şi să se întărească inima ta şi aşteaptă pe Domnul. Psalmul 26

      Apreciază

  2. Templier said, on august 3, 2016 at 7:33 pm

    Opera lui Kafka, singulara si stranie, exprima protestul individului izolat impotriva strivirii personalitatii sale de catre fortele ostile ale societatii. Kafka infatiseaza destinul lipsit de perspectiva al omului. Viziunea sa artistica este halucinanta, grotesca, patrunsa de neliniste si resemnare, din care razbat uneori aspiratii spre o soarta mai buna, spre un ideal umanist, repede inabusite de ambitia ostila.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/08/03/romaniacolonia-penitenciara/

    Apreciat de 1 persoană

  3. marciusquintus said, on august 3, 2016 at 9:14 pm

    Daca nu ne trezim ,credeti ca este departe ziua cand vom vedea astfel de scene si in Bucuresti?

    Apreciază

  4. marciusquintus said, on august 3, 2016 at 9:17 pm

    Rectific:”vom revedea” pentru ca cei care au trait in anii 80 au vazut atatea biserici daramate de comunisti.

    Apreciază

  5. Augustin-de-Florina said, on august 3, 2016 at 9:29 pm

    http://basilica.ro/sfantul-si-marele-sinod-relatiile-bisericii-ortodoxe-cu-ansamblul-lumii-crestine-document-oficial/?fb_action_ids=1755461538010868&fb_action_types=og.comments

    Doamne fereste, astia sunt indraciti… Tot ce e scris aici, se simte ca e inspiratie a demonilor arhiconi!!! Cititi punctul 22, unde suntem anuntati ca vom fi prigoniti!

    Apreciază

    • ioan said, on august 3, 2016 at 11:06 pm

      Da,ne asteapta timpuri grele,dar stim ca nu ne putem astepta la nimic bun da acum inainte…

      22 „Biserica Ortodoxă condamnă orice tentativă de dezbinare a unităţii Bisericii, din partea unor persoane individuale sau a unor grupuri, sub pretextul păstrării sau a unei presupuse apărări a Ortodoxiei autentice. După cum mărturiseşte întreaga viaţă a Bisericii Ortodoxe, păstrarea credinţei ortodoxe autentice este asigurată numai prin sistemul sinodal, care constituie dintotdeauna, în sânul Bisericii, cea mai înaltă autoritate în aspecte de credinţă şi reguli canonice (canonul 6 al Sinodului II Ecumenic).”

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on august 4, 2016 at 11:17 am

        ioan

        „numai prin sistemul sinodal, care constituie dintotdeauna, în sânul Bisericii, cea mai înaltă autoritate în aspecte de credinţă şi reguli canonice”_____ asta e valabil cand sistemul sinodal e ORTODOX cum se si CERE !
        Cand acest „Sistem” e ERETIC MAJORITAR e UZURPATOR al acestui drept pe care-l DETURNEAZA spre propovaduirea/inatrairea EREZIEI lui in dauna Turmei si spre HULA Lui Dumnezeu.
        In cazul acesta Biserica raman DOAR cei care se afla in Dreapta Credinta, NU sistemul lor organizat dar ERETIC si care prin EREZIE si.a PIERDUT ORICE DREPT sa mai invete /sfinteasca in Biserica Lui Hristos!

        sunt ERETICI si basta ! NU MAI AU HAR ! si ca sa ascunda CADEREA lor se porta cu Tiranie !

        Sf Iona Damascinul a fost anatematizat de niste agarici d-astia ca ei cu „sistem sinodal” de 4 ori, SF Maxim Marturisitorul la fel….si? AGARICII din „sistemul sindoal „ERETICIT au ajus la IAD iar Sfintii au ramas cu VESNICA CINSTEA de la Hristos si nu i-a scos nieni de Calendar , iar anatemele si acuzele „sinodalilor NIMIC NU le-au putut face !

        Adevarul e mai TARE ca toate !

        sa ramana cu sistemul lor sdoal ERETIc si cu cladirile, moastele si tot ce mai au MUZEU de antichitati de unde Hristos si DuhulSfant AU PLECAT ! „Biserica” FORMELOR CRECTE GOLITE de ORICE har!

        sau credeati ca ne asteptam la ceva bun din partea lor ! ca se vor „indrepta” cumva?

        INDRACITI, ERETICI si TIRANI !

        Partea lor in VESNICIE e AFANIA = IADUL cel mai cumplit pe care nici dracii NU il sufera !

        daca vreti sa ramaeniti in comuninie cu ei asta va astepata ___ PARTEA cea mai de jos a iadului , DEDESUBTUL popilor idolesti( vezi Sf Macarie si capatana de popa idolesc) si a tututor paganilor si chematorilor de diavoli !

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 4, 2016 at 11:58 am

        el

        Sfintele Moaste tot Sfinte Moaste vor fi, chiar daca raman la ei.

        Si astfel ii vor pacali pe multi zicand ceva de genul „Uite, Sfintele Moaste pe care le pastram noi, fac minuni. Deci noi am ramas in Biserica”.

        Apreciază

      • el said, on august 4, 2016 at 12:47 pm

        saccsiv

        nu cumva ti se pare ca dispretuiesc Sf Moaste si pe Duhul Sfant din ele?
        dar ele NU LE VOR FOLOSI lor ERETICILOR la NIMIC !

        Apreciază

      • el said, on august 4, 2016 at 12:50 pm

        saccsiv

        asa cum spui, viclenii astia lucreaza ca tatal lor DIAVOLUL mint, inseala si ratacesc Turma Lui Hristos ispitind chiar de s-ar putea si pe cei alesi cu TOATE mijloacele posibile.
        dar NU II VA AJUTA Dumnezeu si pe Robi Lui ii va pazi de orice INSELARE !

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on august 4, 2016 at 12:55 pm

        ioan

        vorbesc despre Canoane ei CALCATORII CANOANELOR si ai Dogmei si HULITOIRII Lui Hristos !

        hai ca m-au umplut de „spaima” amenintarile lor 🙂 …… neputinciosi si rai ca dracii !

        Apreciază

      • Constanta said, on august 4, 2016 at 1:34 pm

        Poate ca ar trebui insistat pe faptul ca minunile savarsite de moaste sau de icoane nu sunt determinate neaparat de meritele celor care le detin.

        Istoria Lavrei Poceaev este edificatoare dat fiind faptul ca „în anul 1721, Mănăstirea Poceaev a fost ocupată de către uniați (greco-catolici). Dar chiar și în această perioadă dificilă pentru Lavră, cronicile mănăstirii iau act de 539 de minuni săvârșite de Sfânta Icoană ortodoxă”.

        http://amintiri-tarzii.blogspot.fr/2016/02/ucraina-pelerinaj-de-primavara-ii.html

        Aceasta ar contracara riscul de prozelitism din partea celor care detin aceste moaste sau icoane facatoare de minuni.

        Apreciază

      • el said, on august 4, 2016 at 6:42 pm

        Constanta

        „Poate ca ar trebui insistat pe faptul ca minunile savarsite de moaste sau de icoane nu sunt determinate neaparat de meritele celor care le detin. „____ ADEVARAT !
        nu sunt detreminate nici macar de DREAPTA Credinta a celor care le primesc ( vezi PUZDERIA de minuni si binefaceri facute si eretcilor catolici si musulmanilor si altor eretici de Maica Domnului si MULTI Sfinti !!)

        pentru ca Mila si binefacerile ca si MINUNILE Lui Dumnezeu tin STRICT de MILA, Lucrarea si PRONIA a Lui Dumnezeu ATOTTIITORUL care le savarseste cum si cui si prin cine voieste El PREAMILOSTIVUL care rasare soarele si peste cei drepti si peste cei pacatosi si sustine toata Faptura Sa …. desi NU TOATA se si mantuieste!

        DOVADA de FIU al Lui Dumnezeu si al Bisericii este OBLIGATORIU DREAPTA CREDINTA !!
        FARA Dreapta Credinta nici minunile NU MANTUIESC !!!

        multumim!!

        foarte buna idee ai avut, vad ca fratele @saccsiv a si preluat-o si documentat-o mai in deamanunt intr-un articol separat !
        Doamne ajuta !

        Apreciază

    • el said, on august 3, 2016 at 11:08 pm

      Augustin de Florina

      si altii „marturistori ” VERSATI in PERVERSIUNE critica ecumensimul dar se FURAJEAZA cu „sfinteniile ” lui si UMPLU Bisericile ERETICILOR de crestini caroa le mai dau si ILUZIA ca ar fi treji si curati de erezie !

      ca IUDELE cele vechi merg din rau in mai rau NU trebuie sa ne mire ca STIM ca ele au pe DIAVOLUL de domn al lor si sunt LEPDATI de Hristos !

      dar ca poporul e atat de indobitocit si popii atat de REEDUCATI cat sa NU MISTE in front IMPOTRIVA EREZIEI si sa se lase la infinit condusi de IUDE si ramana in comuniune cu ei…. asta e CHINTESENTA biruintei RAULUI si vesteste viitoarea venire a lui anticrist !

      Apreciat de 1 persoană

      • Mihail said, on august 4, 2016 at 11:55 am

        „el”, nu se lasa condusi, ci conduc chiar ei din convingere poporul naucit, spre iadul ereticilor.

        Apreciază

    • alex said, on august 4, 2016 at 1:22 am

      Mda stiau ei ca o sa se opuna unii la ereziile lor asa ca au avut grija sa rezolve si problema asta. Oare de ce le e frica de cei ce se opun, caci noi nu suntem ca islamistii, noi doar marturisim Adevarul si daca ne biciuiesc tot o sa marturisim, nu suntem agresivi. Le este frica ca lumea se va trezi si isi vor da seama ca sunt eretici. Eu zic ca ar trebui sa le fie mai frica de faptu ca daca continua asa o sa ajunga mai mult ca sigur in iad, si din pacate o sa traga dupa ei si sufletele acelor gura casca care asculta orbeste de preot chiar si cand spune aberatii.

      Apreciat de 1 persoană

  6. mihai said, on august 3, 2016 at 9:45 pm

    La cluj napoca va incepe festivalul untold si cozi interminabile pt a lua bratara r.f.i.d. Aici reflecta cum va fi in momentul implantului corporal cand lumea se va inghesui la asa ceva http://www.napocanews.ro

    Apreciat de 2 persoane

  7. Stefan said, on august 3, 2016 at 10:29 pm

    Ptr Saccsiv si cei care frecventeaza blogul!!!

    Poate ar trebui sa facem mai multa discutie pa ceea ce s-a intamplat in Creta ,dar mai ales la cum ne putem salva Biserica Ortodoxa ca sa mai avem unde sa ne spovedim si sa ne Impartasim.Ceva de genul intrebarii :UNDE NE INGROPAM MORTII ”, dar intr-o pagina separata,fiind ca trebuie tratat acest subiect foarte profesional si cu mult mai multe idei .Eu am propus atunci sa incercam sa vorbim civilizat prima data cu preotii din parohii si sa incercam sa le transmitem un fel de imbarbatare pamanteasca=Si noi sa ne implicam si fizic nu doar virtual si cu fel de fel de documentari insusite de la altii.Trebuie sa ne fortam intelectul si sa venim cu pareri personale ,chiar daca vor fi mai diferite unele de altele.E foarte important ca macar in ultimul ceas sa cautam solutii ,impreuna si cu preotii de mir si monahi ,nu doar chestii de a huli sau de a ne indemna la propriu de la sine putere sa nu mai mergem la biserici care de la sine putere le vom JUDECA si ETICHETA singuri ca fiind ecumeniste.
    Eu am avut astazi o discutie foarte foarte interesanta cu Preotul Paroh de la mine din cartier.Daca ii abordam in particular pun pareu ca vom afla ADEVARATA FATA A BISERICII ORTODOXE DE ASTAZI =2016.Si aici Preotii sunt ultra controlati.De exemplu i-am pus intrebarea Parintelui ,,ce parere are de Sinodul Ultra Sfant din Creta” si mi-a raspuns ..ca el nu a primit nimic scris oficial din parte Mitropoliei respective si atunci va ave o pozitie personala si el”.Spunandu-i ,,ca ei au semnat un document care a aparut pa net si e foarte intortocheat de pare ca nu spune nimic dar suntem -uniti in diversitate si face referire la bisericile surori si cum ca toti ne inchinam la acelasi Dumnezeu ,iar daca e asa nu ar mai trebui pomenit Mitropolitul sau Arhiepiscopul care a semnat tradarea lui Hristos ” am primit raspuns,, el nu sta pe net iar daca e asa sa ne rugam in timpul pomenirii sa-i dea Dumnezeu mintea inapoi”….,,i-am spus ca poate ar trebui sa vorbeasca si cu ceilalti preoti din oras sau cu preoti de care este mai apropiat pa aceasta tema” ,raspunsul (dupa ce a sarit ca ars) a fost ca nu vorbeste nici un Preot despre o asemenea tema -tine de Ascultare,iar multi preoti s-ar bucura daca s-ar scurta Slujbele ,multi dintre Preoti sunt adunati la rau ”… spunandu-i ca ,,eu il sustin si daca ar vorbi despre subiect cu toti credinciosii in Biserica poate ar creste numarul sustinatorilor in numele Ortodoxiei si a ultimului lucru care il mai au romaneii”…. raspunsul a fost ,,oamenii nu prea reactioneaza ori habar n-au ,ori s-ar bucura si ei de o scurtare a slujbei,s-asa sunt din ce in ce mai putini la slujbe din diverse motive (iar cel mai des nu au timp),iar puterea bisericii romanesti a ramas doar un mit ,nu mai e o putere de mult -ti-o spun ca un om din interior,inclusiv multi din marii preoti spuneau ,marturiseau ,dar dadeau si ei ascultare Arhiereilor lor”…i-am spus sa nu cedeze ca probabil e aproape de varsta de pensionare (avand in jur de 60 de ani) si sa nu dea totul pa o mana acum la final” … raspunsul a fost ceva ca la Tv =SOCANT ,,e greu sa fii si preot iesit la pensie fiindca sunt fortati toti ceilalti Preoti sa nu il mai spovedeasca si impartaseasca niciodata ,ba chiar pot fi caterisiti din aceste motive, totul tine de Mondial din exteriorul Romaniei.Rusia nu a participat deocamdata ptr ca e o mare putere ,iar locul de Patriarh inainte de Daniel i-a fost oferit unui mare si respectat Parinte =Parintele I.Cleopa ,dar acesta a refuzat pa diverse motive.Cica ar fi slujit si cu Patriarhul Daniel iar acesta ii povestea ca atunci cand vine directiva externa de a participa la x sau y adunare ,i se da inclusiv soferul care sa il conduca si pazeasca ,chiar daca Patriarhul ar refuza”…altceva inteligent ce mi-a mai transmis mai mult codificat este ca sa imi dea sa citesc ( sau sa caut eu ) ce spunea Parintele Cleopa si Paisie Aghioritul.Discutia mea a fost de o ora si jumatate cu Parintele si am discutat si istorie si despre citate din Biblie si despre ce am ajuns noi ca si oameni atotstiutori si mai ales mandri de ce stim =creaturi .Tot el mi-a spus ca acum ar fi momentul sa ia atitudine si credinciosii ,chiar si in fata Mitropoliilor si Arhiepiscopiilor .
    P.S Poate e sau nu bine ce am facut dar credeti-ma ca trebuie sa abordam subiectul foarte serios ,fiindca e foarte clar ca e o mare teroare si o mare inselatorie in interiorul BOR.Totul e putred ,misterios si foarte complicat -tipic diavolesc.Mai or fi si Preoti cu idei diferite fata de Arhiereii lor .
    Aici tine si de noi=Ii punem pa toti la zid si ii sacrificam singuri ,ca suntem noi mai credinciosi sau mai smeriti intr-u Hristos Imparatul si ne asteptam si noi randul ,fiindca fara preoti tare sunt curios cati din acesti mari credinciosi vor rezista si chiar vor fi mari Mucenici.Veniti fiecare cu sprijin ptr a gasi o metoda de a salva si de a ne salva insasi lucrul care in istorie ne-a salvat ca si natie sau stam pa net si ei tac si noi injuram si venim cu fel de fel de citate memorate de la Sfinti si Mari Duhovnici.
    Poate inca n-am murit cu totii! Doamne ajuta!!

    Apreciază

  8. el said, on august 3, 2016 at 11:02 pm

    saracii oameni in tara lor nu sunt lasati in pace. e mare manipulare si acolo, oamenii simt ca sunt inselati si comentezaza, se opun, protesteaza, spirit latin( Strabon ii numea pe stramosii parizienilor numiti parisii un trib de carcotasi 🙂 ) dar mai mult nu pot face mare lucru. aceiasi care au dus de rapa Romania au distrus si Franta si intreaga Europa numita de ei Edomul si URATA cu ura draceasca….. ca sa vina mascarici al lor anticrist!

    Biserica aceasta din arondismentul 15 era ft cunoscuta de localnici si iubita, Sf Rita( nu stiu cine este, probabil o catolica de dupa 1054) Patroana esta considerata ajutatoarea pt „cauzele disperate/pierdute” si in acea biserica vin parizienii anual in mod traditional cu animalele lor de companie sa fie binecuvantate la nu stiu ce sarbatoare a lor. Biserica NU era ratasata la Vatican si practica ritul galican, cladirea fiind un edificiu privat, iar preotul/abatele e considerat un nationalist, ceea ce e un fel de „pacat ” pt ei:

    „Pourquoi cette évacuation ?

    L’église, qui, avant sa fermeture, pratiquait le rite gallican, n’était pas rattachée au Vatican. Sainte-Rita est en effet un édifice privé, appartenant à l’association belge des Chapelles catholiques et apostoliques. C’est ce propriétaire qui demande sa démolition en vue d’une opération immobilière confiée à la société nantaise Garibaldi. „L’objectif : vendre cette église de 720 m² à un promoteur immobilier, pour un montant de trois millions d’euros en novembre 2013″, explique France 3 Paris. L’église doit laisser place à des logements et à un parking.”

    Lucrarile la „sfantul” parking trebuiaua sa inceapa in ´cot 2015 dar oamenii se adunau acolo si piketau locul impiedicand constructiile, au contestat in justtie decizia, in van( banul decide): pana la urma s-a decis ca acei crestini care venau zilnic acolo sa-si apere biserica sunt expulzabili din locul acela al Bisericii unde adunau ei sistematic.
    Si mai mult acei oameni sunt nuniti radicali, traditionalisti, cu insterse politice si prea nationalisti ca abatele lor cel tarat pe jos

    „Ils y côtoient des catholiques traditionalistes comme l’abbé Guillaume de Tanoüarn, proche du mouvement nationaliste Action française, qui a célébré la messe, mercredi matin, à 6 heures, avant le début de l’évacuation. ”

    Asa ca nu pot cel putin pretinde ca era un loc abandonat/necunoscut sau ignorat de masa de atei care a devenit poporul lor. acum ca sunt sarmanii pe aratura diavoleasca cu credinta lor e alta problema, dar sa li se intre in biserici si sa fie aruncati cat colo de niste afaceristi nesimtiti e pura sfidare. pute parisul de locuri care ar putea fi daramate si reamenajate FIX un simbol al crestinismului a fost ales!. „justficarea” : spre deosebire de celalate biserici catolici aceasta apartinea unei asociatii catolice care a vandut-o catre nu stiu de smecher( nu m-a mira sa fie o javra de arabete de prin tarile astea scaranave cu petrol INDRACITE fara valori si IMBECILI din nastere ca au cumparat in Paris MULTE locur scranaviile astea abjecte si hoteluri si alte locuri cu conotatie nationala franceza, …insclusiv clubul de fotbal psg) pe bani grei fara sa aibe nevoie de avizul consiliului catolic al administartiei cladirilor care le apartin, .

    ideea e ca intai ii sfideaza ca sunt crestini( sunt „suspecti” ca sunt de rit gallican si NU apratin cu ascularea de Roma, de la Cociliul vatican 2 incolo ) si li se rade in nas ca ai vostri v-au vandut biserica !
    si daca incearca sa se opuna sunt numiti catolici fundamentalisti , ba suspecti caci „miscarea 14 iulie” de care e apropiat preotul/abatele lor e consdierata antisitem.

    „Des difficultés financières avaient décidé l’association cultuelle des chapelles catholiques et apostoliques, propriétaire du bâtiment, à s’en séparer. Le lieu était loué depuis des années par l’Église catholique gallicane de Paris, dont les fidèles se sont mobilisés depuis pour enrayer le processus de vente. Dans la nuit du 5 au 6 octobre dernier, des militants du Mouvement du 14 juillet (un mouvement antisystème) ont rejoint la longue liste de défenseurs de l’église, pour «libérer» l’église promise à la démolition. Leur mobilisation a empêché la destruction de commencer. À cette occasion, un certain nombre de personnes ont pénétré dans l’église en détruisant le mur de parpaing et ont rétabli l’accès à l’église, où ils se sont installés. Depuis, l’association cultuelle a obtenu par ordonnance du tribunal de Paris, le 6 janvier dernier, l’autorisation judiciaire de faire procéder à l’expulsion de ces occupants. En mai, c’est le juge des référés qui a ordonné au préfet de police de Paris d’apporter le concours de la force publique. ”

    orcum sunt SFIDATI in tara lor !

    Apreciază

  9. vagaBond said, on august 3, 2016 at 11:49 pm

    off topic
    Datori vanduti.parca e momentul sa vina „cineva” sa-i scoata cu biciul pe cei care schimba bani:

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiinta+si+Mediu/De+saptamana+viitoare+omenirea+va+trai+pe+credit

    Apreciază

  10. Ioan said, on august 4, 2016 at 1:04 am

    Apreciază

    • Mihail said, on august 4, 2016 at 12:22 pm

      Ioan, sa ne tii la curent. Multumim. Greu mai aflam ce se intampla. De Oituz ati mai aflat ceva?
      Tocmai ce spunea de curand Parintele Teodot ca nu mai este de mers la Manastire.
      Dumnezeu Sa-i ocroteasca pe toti acesti mucenici. Eu zic sa nu va faceti griji legat de calugari si maci. Dumnezeu nu isi abandoneaza oile cele alese. Din fericire, ei sant deja pregatiti petru mucenicie.
      Doamne ajuta.

      Apreciază

      • el said, on august 4, 2016 at 1:29 pm

        cum sa nu ne facem grji pentru ei? TREBUIE ajutati si sustinuti si material ca doar nu traiesc doar cu aer sub cerul liber !

        Apreciază

    • Ionut said, on august 4, 2016 at 1:53 pm

      „Una, din Nantes, a fost iniţial transformată în moschee, apoi dărâmată, pentru a se construi o moschee şi mai mare. Alta, din Graulhet, lângă Toulouse, este moschee. Alta, de lângă turnul Eiffel, a fost rasă pentru a face loc unui bloc de locuinţe. ”

      Se pare ca in aceste cazuri, ca si in cazul putreziciunii din Danemarca, vajnicii nostri ecumenisti nu au nimic de comentat…
      Ma gandesc, in prostia mea, ca s-ar fi putut strange niste bani ca macar unele din aceste biserici sa fie cumparate fie de catre rusi, fie de alte comunitati.
      Moschee… mai mare rusinea…

      Apreciază

  11. Gabriel said, on august 4, 2016 at 10:00 am

    Nici o zi fara SRI 2
    Baietii sunt interesati de Psaltire, Radu Gyr, Gheorghe Calciu…revista Pământul Strămosesc…

    http://www.glasulstramosesc.ro/blog/nici_o_zi_fara_sri/2016-08-02-127

    Apreciază

  12. Manuel Transmission said, on august 4, 2016 at 2:48 pm

    O fi adevarat sau fals? „Curios” este faptul ca barbatii sunt majoritari. La fel ca in cazul „refugiatilor” din vestul Europei care „fug de razboi” dar isi lasa acasa familiile, nevestele si copii.

    – În mod organizat și cu discreție maximă. Numărul de refugiați în România crește constant
    http://www.cotidianul.ro/numarul-de-refugiati-in-romania-creste-constant-285670/

    ––
    – Am văzut invazia imigranților cu ochii mei în Italia!
    http://www.napocanews.ro/2016/08/am-vazut-invazia-imigrantilor-cu-ochii-mei-in-italia.html

    Apreciază

  13. clement said, on august 6, 2016 at 2:00 pm

    Nu este foarte clar de ce s-au hotarat autoritatile sa se manifeste atat de violent la numai o zi dupa infratirea ecumenica impaciuitorista ocazionata de decapitarea unui preot catolic.
    Dupa parerea mea, nu cladirea in sine a fost vizata , cu toate ca investitorul nanatez inghite de ani buni halci din arondismentul XV, ci comunitatea crestinilor apostolici gallicani, comunitate care nu recunoaste autoritatea papei.
    Particularitatile doctrinare ale bisericii catolice apostolice gallicane nu permit o apropiere de Vatican.
    Aceasta accepta casatoria preotilor si episcopilor, diaconia feminina, respinge excomunicarea, acorda fidelilor libertatea de a decide ei insisi daca sa tina post, nu considera ca spoveditul este obligatoriu, procedeaza la binecuvantarea caselor si animelelor, sustin participarea fidelilor la guvernarea Bisericii si la numirea episcopilor.
    In Biserica Sfanta Rita, se practicau la cerere, slujbe de exorcizare.
    Cred ca la punerea in scena a evacuarii a participat indirect si Biserica Catolica obedienta papei.
    Preotul pe care il vedem busculat de politie, a cotit-o spre Roma in 2006.
    Anul acesta, papa a incercat, fara succes sa se reconcilieze cu o alta factiune rebela a bisericii catolice, respectiv cu lebfevristii, considerati mai duri inca decat gallicanii.

    Apreciază

  14. FRANTA SATANICA | Saccsiv - Weblog said, on decembrie 15, 2016 at 3:16 pm

    […] VIDEO: Franta – PREOTI TARATI de POLITISTI afara dintr-o BISERICA pentru a fi DEMOLATA. In locul e… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.