SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: De ce la paradele gay vedem asta? Pentru ca despre asta e vorba. De ce sunt adusi si copii? Pentru ca si despre asta e vorba

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 29, 2016

Vizionati va rog:

De asemenea:

POZA ZILEI: De ce trebuie un copil sa vada asa ceva?

Foto: ASA VOR AJUNGE si COPIII lui FLORIN BARBU

Cand e un mars pentru unirea Romaniei cu Moldova, de exemplu, vedem oameni imbracati ca oamenii, uneori si costume nationale, se aminteste de trecutul glorios, de neam, traditii si tara. Caci despre asta e vorba.

Cand fac sindicalistii un miting, vedem oameni imbracati ca oamenii si aflam ca n-au paine de pus pe masa. Caci despre asta e vorba.

Cand fac homosexualii o parada, vedem oameni sulemeniti ca dracii, cu penisurile balanganind, lingandu-se in vazul lumii si multa simbolistica BDSM. Caci despre asta-i vorba. Ca nici Dumnezeu, nici evolutia, nici mama natura si nici zeita pamant nu i-a facut cu vagin in loc de anus. E strict vorba de perversiuni sexuale grave pe care vor cu tot dinadinsul sa le raspandeasca in jur, spre stricarea neamului omenesc.

De ce sunt adusi si copii ca sa le vada? Ca sa se obisnuiasca de mici si pentru ca ei urmeaza … Asa cum va urma legalizarea zoofiliei, necrofiliei, incestului.

 

Tagged with: ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Augustin-de-Florina said, on iulie 29, 2016 at 1:12 am

    Mda, copii trebuie adusi sa se invete cu dezumanizarea… Mizeria nu-i sperie pe copii, cat ii sperie icoana din clasa, popa care trece pe strada si clopotul care bate prin turla bisericii. Astea ii sperie, ii sperie de moarte pe copii. Si, inca ceva fratilor, nu sunteti scelerati, necrofili, zoofili si incestuosi? Societatea o sa va scuipe din ea. Pregatiti-va!

    Apreciază

  2. oarecare said, on iulie 29, 2016 at 1:25 am

    offtopic:

    USB, prin C**toris Armat, a BLOCAT alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru Catedrala Națională de către Primăria Sectorului 1 deși a admis că e un proiect de țară

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/USB-prin-Clotilde-Armand-a-BLOCAT-alocarea-sumei-de-10-milioane-de-lei-pentru-Catedrala-Nationala-de-catre-Primaria-Sectorului-1-desi-a-admis-ca-e-un-proiect-de-tara-135377

    Apreciază

  3. Gilbert said, on iulie 29, 2016 at 1:39 am

    Vânătoare de pokemoni in Biserici:
    http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3728699

    Apreciază

  4. alex said, on iulie 29, 2016 at 4:20 am

    http://basilica.ro/atentat-simbolic-la-identitatea-crestina-a-europei/
    „Patriarhia Română a aflat cu durere de vestea uciderii de către o grupare teroristă a unui preot catolic în timpul Liturghiei, în data de 26 iulie 2016, și a rănirii altor persoane care asistau la slujba oficiată de acesta.

    Exprimăm compasiune pentru victimele atentatului și solidaritate cu poporul francez.

    Biroul de Presă al Patriarhiei Române:”

    Liturghie??? Care Liturghie ca eretici nu pot oficia Liturghie. Imi pare rau de omul acela ca a murit dar asta nu inseamna ca trebuie sa scriem Liturghie cu L mare nici macar cu l mic. Cel mai rau imi pare ca a murit in erezie asta insemnand suflete pierdute definitiv.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ioan said, on iulie 29, 2016 at 6:47 pm

      E ceva de care sa ne uimim? Ai uitat de Daniel & Co sunt eretici?

      Apreciază

    • pcmouse said, on iulie 29, 2016 at 7:31 pm

      papistasi (catolicii pt cine nu stie)sunt ERETICI,nu au taine,iar martirii ereticilor nu se mantuiesc!

      Sinodul de la Laodiceea a hotarat ca „niciun crestin nu se cuvine sa paraseasca pe martirii lui Hristos si sa se duca la pseudo-martiri adica la ai ereticilor, sau la cei ce mai inainte au fost eretici; caci acestia sunt straini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dansii sa fie anatema” – Canonul 34, [63; 225].

      Sfantul Ciprian al Cartaginei a spus ca „asemenea oameni, chiar daca au fost ucisi in numele credintei lor, nu-si vor spala nici cu sange greselile lor. Vina dezbinarii e grava, de neiertat, si suferinta n-o poate purifica. Nu poate fi martir cel ce nu este cu Biserica. (…) Nu pot ramane cu Dumnezeu cei ce nu vor sa fie uniti cu Biserica lui Dumnezeu. Chiar daca vor arde pe rug sau vor fi dati fiarelor salbatice, aceea nu va fi coroana credintei, ci pedeapsa tradarii, si nu sfarsitul glorios al celui cu virtute religioasa, ci moartea din disperare. Unul ca acestia poate fi ucis, dar nu poate fi incoronat. Marturiseste ca e crestin, ca si diavolul care adesea minte ca e Hristos, caci Insusi Domnul ne atrage luarea-aminte si zice: «Multi vor veni in numele Meu spunand: Eu sunt Hristos, si pe multi vor insela.» Dupa cum el nu e Hristos, chiar daca inseala cu numele, la fel nu poate fi crestin cine nu ramane in Evanghelia lui Hristos si a adevaratei credinte” [221; 444].

      https://apologeticum.wordpress.com/2011/12/30/atentie-la-inselari-un-neortodox-nu-poate-fi-numit-martir/

      Apreciază

  5. mihai said, on iulie 29, 2016 at 6:36 am

    Da. Copii de maine vor fi de compatimit nu alta, b.o.r asi vede in continuare de naravuri majoritatea dintre noi romani suntem orbi si surzi, in rest…..

    Apreciat de 1 persoană

  6. Claudia said, on iulie 29, 2016 at 9:15 pm

    Si inca ceva deplasat si scarbos, din punctul meu de vedere: Ca parintii sa-si sarute copiii pe gura (http://www.ziare.com/life-style/copii/e-gresit-ca-un-parinte-sa-si-sarute-pe-buze-copilul-ce-spune-psihologul-si-ce-afirma-medicul-1430618). Am ajuns sa intinam puritatea si sa distrugem copilaria pana si propriilor copii.

    Apreciază

    • ines said, on iulie 30, 2016 at 6:16 am

      @claudia
      poza publicata pe facebook cu victoria beckem care isi saruta fetita de 5 ani pe gura a scandalizat internautii
      http://www.eumama.md/articole/victoria-beckham-naste-reactii-poza-cu-fetita-ei-care-indignat-internautii
      La fel imi aduc aminte de reality show-ul de acum multi ani cu Monica Gabor care isi saruta fetita bebelus numai pe gura

      Apreciază

      • el said, on iulie 30, 2016 at 12:04 pm

        nu mai fiti mai asa smintite, nu cred ca toti parintii care-si saruta pe gura copiii sunt perversi.
        PERVERSE sunt MINTILE MULTORA si cu MANIPULAREA si curvia/spurcaciunea s-au stricat mintile multor oameni sa vada/sa li se para ca vad infara lor ceea ce e in ei : SCUPRCAIUNEA si acolo unde sunt lucruri curate !

        vezi pilda cu calugarul caruia i se parea ca vede 2 oameni facand pacatul curviei , ca asa ii nazarea lui dracul curviei , cand de fapt erau ….2 snopi de paie ( a descoperit singur cand a mers sa-i loveasca cu piciorul pe imaginarii pacatosi) … iar voi ati ajuns sa pretindenti ca cunoasteti si inimile parintilor care-si saruta copiii pe gura uneori.

        in vechime rusii se sarutau pe gura traditional cand se vedeau de bucurie, si adultii intre ei ca semn de FRATIE, chiar si voievozii/ cnejii lor , era semn de FRATIE ! dar voi smintite cum sunteti si pe astea le veti interpreta cu mintea STRICATA drept „perversiuni”.

        si sunt si mame care spun copiluli „te omor” , asa veti zice si despe ele ca sunt un pericol pt copil ca „il ameninta cu moartea”… si hop parati-le la „protectia copiluui” ca sa le ia puncii ! ati ajuns la fel ca aia dela „protectia PERVERSA a copilului” , cu deosebirrea ca ei STIU ca fac VICLENII dar accepta pt bani, iar voi sunteti stricate la minte din CONVINGERE !

        luati aminte sa nu fiti voi mai PERVERSE( macar la minte si e DESTUL !) decat cei pe care ii judecati !

        Apreciază

      • el said, on iulie 30, 2016 at 5:02 pm

        ines

        de curand copilul George al urmasilor tronul Angilei ( nsite tampiti dar nu despre asta e vrba aici) printul William si nevasta lui Kate a implinit 3 ani si au fost pubcate pe facebuci poze cu le la aniversare!
        intr-una din ele copilul , de 3 ani intindea manutza cu inghetata catre catelul familiei…care nici macar NU a lis ( asa vedem in poza) inghetata din mana copiluli…

        SCANDAL !!!
        s-au pornit sa vuiasca canalizarea Intrernet si cacastoarea Face(book)buci ca e EREZIE ! ..omoara cainele( s epare ca inghetata e otravitoare pt caini, mai ales cea cu ciocolata, nu ea cazul in poza se vede ca era galbuie…) ..s-au „socat” ONG-urile de „inresponsabilitatea” fata de cainele lor a Printului William !…proteste de la „ubitrii animalelor” penru „rele tratamente” ale cainelui…. No comment !

        un copil de 3 ani, care intindea bucuros din generozitate copilareasca inghetata lui catelului. s niste parinti incantat sa faca poze odreslei la aniversarea celor 3 ani ai lui … plus un caine care nici marca NU LINGE oferta !

        cum ti se pare ?

        oameni buni, a mai ramas ceva normal/natural NEFALSIFICAT / NEMANIPULAT de gandirea indusa politic corecta pe orice tema? sau au ajuns sa boleasca de asta pana si si ducatorii la Biserica?

        Apreciază

      • el said, on iulie 30, 2016 at 5:09 pm

        ines & Claudia

        probleme si FALSE probleme ! Discernamantul de a deosebi intre ele este ceea ce LISPESTE multora!

        problema: abuzarea si pevertirea copiilor ca poliica indusa sistematic de oculte !
        FALSA/gresit identificata „problema” : gesturile normale ale manifestarii afectiunii parintesti firesti fata de copil!

        intrebare ( de la unul fara copii) : dar voi 2 aveti copii? (ca dupa cum vorbiti ma indoiesc !)

        intrebarea 2 : eu daca pup uneori motanul pe labe, cap, „obraji” /bot CUM sunt? „ZOOFIL”???

        a innebunit lumea ! DEFINITIV !

        Apreciază

  7. Claudia said, on iulie 31, 2016 at 11:56 am

    saccsiv
    Ati rugat cititorii acestui site sa comenteze in duhul Ortodoxiei. Comentariile celui care se ascunde sub anonimatul „el” vi se par ca va respecta rugamintea? Sub anonimat, „el” isi permite sa calomnieze pe oricine, oricand. Insa in fata mea nu ar avea indrazneala nici sa ridice ochii ca l-as tranti in pamant, asa…”in duhul ortodoxiei”. Aveti grija sa nu va dau in judecata pentru calomnie, sa va demonstrez cat sunt de…. PERVERSA (precum si alte calificative atribuite in alte comentarii pe care le-ati postat, probabil necitindu-le in prealabil). Nu ma joc cu cuvintele si nici nu vreau sa para a amenintare. Dar sa stiti ca sunt un om de cuvant. Si-apoi, poate ca ati vazut- o voi in icoane pe Maica Domnului sarutandu-si Pruncul numai pe gura. Atata…puritate si afectiune in acest gest, nu mai incap cuvinte.

    Apreciază

    • el said, on iulie 31, 2016 at 2:47 pm

      Claudia

      ” Insa in fata mea nu ar avea indrazneala nici sa ridice ochii ca l-as tranti in pamant, asa…”in duhul ortodoxiei”.”______mamma mia ! sunt „infricosat” de moarte ! 🙂
      mai era una ieri @oxana care ma ameninta si ea la feld e „duhovniceste ” ca tine , cu cei 8 ani ai ei expereinta la kakate …
      s-au mutat coaiele de la barbati…in capetelele femeilor !

      „Aveti grija sa nu va dau in judecata pentru calomnie, sa va demonstrez cat sunt de…. PERVERSA (precum si alte calificative atribuite in alte comentarii pe care le-ati postat, probabil necitindu-le in prealabil). Nu ma joc cu cuvintele si nici nu vreau sa para a amenintare. Dar sa stiti ca sunt un om de cuvant.”_____- atidtudine perfect duhovniceasca, „copy-paste ” EXACT dupa Sf Parinti ! Si Irod a fosr un om de cuvant EXACAT ca tine, cand a TATAIT Capul Sf Ioan Botezatorul ! Cunoastem deci asemenea „modele” biblice de ” oameni de cuvant ” !!
      Cine NU are alte Argumente ramane cu argumentul …BATEI !

      Apreciază

      • NIMENI said, on august 1, 2016 at 8:09 am

        bai „el”,
        fa un mic efort si incearca sa nu mai superi comentatorii acestui blog, stiu ca poti …
        Despre NIMENI poti sa spui ABSOLUT ce vrei, va intelege ca te adresezi unui nickname …

        Apreciază

    • NIMENI said, on august 1, 2016 at 8:04 am

      Claudia,
      Daca crezi ca „el” greseste, lasa-l in plata Domnului, arata-i ca tu esti deasupra lui, mai omenoasa
      Toti suntem pacatosi, nu da cu piatra pana nu te culci, visezi frumos si porma te scoli mai vesela, mai optimista …

      Apreciază

  8. Alexandru(Fulger) said, on august 1, 2016 at 11:08 pm

    Youtuberul Mark Dice e de apreciat cand trece cu masina pe langa astfel de multimi spalate pe creier care participa in marsuri , stau la cozi ca niste goyimi buni ce sunt si le spune pe fata ce sunt , iar ei ca niste indignati il injura.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.