SACCSIV – blog ortodox

Parerea mea despre EFECTUL MANDELA

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 28, 2016

De cativa ani face valuri pe internet un nou subiect: Efectul Mandela.

Am ales de pe youtube unul dintre cele mai vizionate clipuri pe aceasta tema:

   Iata si ce putem citi la Efectul Mandela de pe blogul lui Dan Tanasescu:

Efectul Mandela este o teorie a universurilor paralele, bazată pe ideea existenţei unor grupuri mari de oameni care au amintiri similare alternative despre evenimentele din trecut. Susținătorii teoriei afirmă că pentru ca aceste experiențe colective să fie adevărate, țesătura realității trebuie să se fi schimbat la un moment dat în trecut și că, prin urmare, nu numai că există universuri paralele, locuibile, dar şi că noi comutăm în mod constant între ele.

Origini

Efectul Mandela a fost descris pentru prima data online în 2010, de o bloggeriţă pe nume Fiona Broome. Broome a descris o experiență avută la o convenție numită Dragon Con, unde a descoperit că şi alții aveau o memorie falsă similară cu a ei, aceea că Nelson Mandela ar fi murit în timpul detenției sale în anii 1980.

Vedeţi, am crezut că Nelson Mandela a murit în închisoare. Am crezut că îmi amintesc în mod clar, complet, cu clipuri video de la înmormântarea lui, doliul din Africa de Sud, unele revolte în orașe, pe urmă discursul din inimă al văduvei lui.

Apoi, am aflat că era încă în viață.

Fiona a relatat în continuare descoperind multe amintiri alternative răspândite, inclusiv cele ale episoadelor Star Trek care nu ar fi existat în realitate și moartea reverendul Billy Graham.

În 2012, un alt blogger numit Reece, care scria pe site-ul Blogger Woodbetweenworlds, a exprimat o idee similară, dar de data aceasta cu privire la ortografia seriilor populare de carte pentru copii, „The Berenstain Bears“.

Și apoi am văzut copertele cărţii. Cele în formatul felicitărilor ornamentale din copilărie. Cele pe care le-am văzut de o sută de ori pe lună în perioada de formare, de la 5 la 9 ani. Cei din lumea întreagă, care au acum 20 de ani şi ceva, vă spun să citiţi „Berenstein Bears”.

Numai că ei nu citesc „Berenstein”. Ei citesc „Berenstain”.

Reece este fizician și a continuat să descrie o teorie a universului, care ar explica efectul Mandela, bazată pe un univers cvadri-dimensional.

Eu propun ideea că universul este o mulţime complexă cvadri-dimensională. Dacă tu nu „habla“ jargonul matematic, atunci hai să considerăm că cele 3 dimensiuni spațiale și dimensiunea temporală sunt de fapt ele în sine complexe, ceea ce înseamnă că iau valori de forma a + ib, partea „reală” și partea „imaginară”. În cadrul acestei mulţimi 4D, există șaisprezece hexadectanţi (cum ar fi cuadranţii, dar luaţi câte 16), corespunzători, dacă luăm în considerare doar partea reală sau imaginară a fiecăreia dintre cele patru dimensiuni. În hexadectantul nostru particular, cele trei dimensiuni spațiale sunt reale, și dimensiunea temporală este imaginară.

Răspândire

Atât articolul original, postat de Fiona Broome, cât şi cel al lui Reece au primit sute de comentarii, iar efectul Mandela a primit o cantitate semnificativă de atenţie din partea mass-media, în primul rând prin BuzzFeed în 2014 și apoi de la multe alte mass-media în 2015, inclusiv Vice, Onion, A.V. Club, Seventeen Magazine şi WGN-TV. Comunitatea Reddit /r/mandelaeffect a fost creată în decembrie 2013 și a crescut până la 5.163 cititori; acest grup și secțiunea de comentarii a blogului Mandela Effect sunt locul în care mulți utilizatori vin pentru a-şi împărtăși amintirile lor alternative de grup şi să caute altele noi.

Unele dintre cele mai populare amintiri false de grup includ:

– Moartea lui Nelson Mandela în timpul detenției sale în anii 1980.

– Ortografia seriei de carte pentru copii „Berenstain Bears” ca „Berenstein Bears.”

– Țările Sri Lanka și Noua Zeelandă fiind situate în locuri diferite de pe planetă.

– Numărul de state americane fiind de 51 sau 52.

În plus, mulți utilizatori au încercat să găsească o dovadă a unor informații din trecut care le-ar fi generat acele amintiri false. Aceștia susțin că dovada fie reabilitează amintirea lor ca fiind versiunea „corectă”, fie că aceasta dovedește teoria universului de mai sus.

Sursa

   Comentariu saccsiv:

Abordez aceasta tema la cererea mai multor cititori, inclusiv tataia, expertul nostru in chemtrails.

Sa analizam oleaca clipul.

Nu-mi amintesc aproape nimic din cele insirate acolo.

Stiu de “Oglinda, oglinjoara” din basmul in limba romana, ce l-am citit inainte de a vedea acele desene animate. Dar habar n-am ce ar fi spus in engleza mama cea vitrega.

Ceva ceva parca imi amintesc insa despre serialul “Sex in the City”, ce a rulat la noi cu titlul “Totul despre sex”. Nu sunt insa sigur, caci nu m-a interesat acel film si nici n-am vizionat vreun episode.

Interesate sunt cele spuse la min. 45:54.

Daca intrati la http://www.80scartoons.net/toons/index.html veti gasi o lista unde apare:

Berenstein Bears (1985-86)

Adica cu E. Hiperlink cu adresa:

http://www.80scartoons.net/toons/berenstein.html

Adica cu E. Dar unde, daca intram, citim mare scris:

THE BERENSTAIN BEARS

Cu A.

La o cautare dupa “Berenstein Bears” pe Google, adica cu E, ne da rezultate doar cu A.

Cand s-a produs schimbarea si mai ales de ce?

Pe Wikipedia ni se spune ca desenele au fost create de evreul Stan Berenstain, cu A:

https://en.wikipedia.org/wiki/Berenstain_Bears

Cuvantul stein e foarte des folosit in numele evreiesti nu insa si stain. Desigur ca pe om poate sa-l cheme cum vrea, deci si cu A. Intrebarea e insa daca si pe el il chema demult cu E. Si daca da, de ce si-ar fi schimbat numele cu A? Iar daca nu, adica il chema mereu cu A, atunci de ce desenele vechi se numeau cu E?

Revenind la cadrul general, despre ce ar fi vorba? Poate despre nimic. Ni se da o noua tema neinteresanta cu care sa ne ocupam mintea.

Sau poate totusi ceva ceva e. Mi se pare ca tot comentatorul tataia emitea ipoteza conform careia sistemul modifica multe fotografii si filme vechi astfel incat si pe ele sa apara … chemtrails. De ce ar face asta? Pentru ca masele sa creada ca fenomenul chemtrails exista de cand sunt avioane pe cer.

De ce s-ar ocupa sistemul si cu schimbari precum cele amintite in film? Poate ca sunt teste. Sa nu uitam ca papusarii duc de zeci de ani un adevarat:

RAZBOIUL MEMORIEI

Care s-a intensificat mult in ultimii ani si care pe viitor va lua proportii grotesti.

Sa ne amintim si de celebrul joc de carti Illuminati Card Game:

rewriting_history

Foto: https://www.google.ro/search?q=illuminati+card+game+rewriting+history&espv=2&biw=1024&bih=559&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj5056yzuLKAhXJ3CwKHR8sC-wQ_AUIBigB#imgrc=ym3IQrJZHFCtJM%3A

Sau de:

Video. GEORGE ORWELL – 1984: “Cine controleaza trecutul controleaza viitorul, cine controleaza prezentul controleaza trecutul”

Cum o fac? Clasic. Nu cred in calatoria in timp, nici in lumi paralele si nici ca CERN ar fi in stare de asa ceva:

IPOTEZA: Si daca la CERN, celebrul Large Hadron Collider (LHC) nici macar nu exista? Sau exista si face altceva? La CERN a fost creat www. Daca doar despre internet e vorba?

Nu stiu insa unde sa incadrez povestea cu Mandela, care de fapt a si dat denumirea de Efectul Mandela.

 

Tagged with:

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. victor s said, on iulie 28, 2016 at 2:59 pm

    urmasii [ucenicii] par. Vasile Nonikov declarati ” grupare extremista crestin -ortodoxa”,li s-a interzis dreptul de a se manifesta ..pe teritoriul rusiei.sursa-LOnews

    Apreciat de 1 persoană

    • pcmouse said, on iulie 28, 2016 at 6:21 pm

      link?

      Apreciază

      • el said, on iulie 28, 2016 at 11:50 pm

        pcmouse

        stii ruseste cumva?

        pe parintele Vasile Novikov l-au PRIGONIT „oficilaii” si cad era viu, apoi i-au pregatit o moarte muceniceasca ( cancerul) , crezi ca pe ucenicii lui ii vor lasa in pace?

        Apreciază

    • ManolescuBD said, on iulie 29, 2016 at 12:36 am

      Apreciază

  2. dralexmd said, on iulie 28, 2016 at 3:09 pm

    Matrix + „1984”.

    Apreciază

    • el said, on iulie 29, 2016 at 12:10 am

      brain wash TOTAL ! pentru goimi cu mintile ratacite … sa nu mai stie nici ca s-au nascut, sa creada ca e un „accident” si de fapt au aterizat alaltaieri din epoca de piatra cand erau maimute/si inca SUNT… in epoca atomului printr-o „falie energetica” de succes calculata PRECIS saptamana trecuta la CERN… 🙂

      intai i-au INDOBITOCIT si le-au zapacit mintile cu science-fictioane DEMONICE, acum ii prostesc in fata : „baaa goimule/animalule tu de fapt NU EXISTI, NU AI MEMORIE; ti se pare ca esti/ esti o iluzie, tu esti in realitate doar ce vreau EU SA crezi ca esti : de pilda un porc din cireada lui Darius persanul care dupa ce s-a intoxicat cu roscove stricate pe care se pisase cu virusi kreuzfeld -jacob vaca nebuna de suparare ca n-a fost selectionata la concursul anual „vaca rosie ideala ” … si otravit fiind porcul viseaza ca este .. tu !”–-solutia IDEALA pentru tine daca tot esti asa un ratacit: SINUCIDE-TE ! … ca si asa ai mintile ratacite ! ai inteles?
      si acum : EXECUTAREA !

      Apreciază

    • el said, on iulie 29, 2016 at 12:11 am

      isi bat joc de ei ! ii hranesc cu iluzii ca antrenament pentru ILUZIONISTUL SUPREM : anticrist !

      Apreciază

      • Nicoleta said, on iulie 29, 2016 at 12:23 pm

        „SINUCIDE-TE ! …

        „el”, te rog nu mai scrie astfel de indemnuri, ca „unii” ar putea interpreta gresit. Frate, mai avem nevoie de tine.

        Apreciază

      • el said, on iulie 29, 2016 at 7:15 pm

        Nicoleta

        nu cred ca ai inteles ce voiam sa spun.
        dar nici o grija cum zicea cineva „buruiana rea nu piere”! 🙂

        Apreciază

  3. NIMENI said, on iulie 28, 2016 at 3:16 pm

    „Efectul Mandela” mi- se pare o mare mangleala, adica hai sa facem vorbe acum de care sa ne luam in viitor si sa ne dam interesanti, mai smintim putin lumea, mai mazgalim pe ici pe colo sa rescriem istoria, o mare spalare de creiere si asa prajite …bao, bao !!!
    NU exista „universuri paralele” ….”cvadri-dimensionale”.
    Tind sa cred ca mai aproape de adevar, si totusi departe, este „Programul Terra” …

    Apreciază

    • el said, on iulie 29, 2016 at 12:17 am

      NIMENI

      mai ce „retrograd” incapatanat si reactionar esti… de ce vrei tu musai sa gandesti cu tartacuta ta cand ai atata INDOCTRINARE „cool” , science -fiction BETON intru ale „erei fericirii totale” …cand va veni chiar si „dumnezeu”( -ul lor anticrist !) pe pamant !

      tztztz 🙂 !

      vezi de ce or a te „elimine” mandelizatii ? ca le strici iluzia agreabila !
      fa ce vrei, NUMAI Adevarul sa NU il spui, … daca vrei sa nu-to atragi DUSMANI de MOARTE !

      Apreciază

      • NIMENI said, on iulie 30, 2016 at 10:51 am

        Ok! Deja vad in spatele meu hoarde, pe multi ii cunosc dupa nume …

        …..ha, ha, ha !!!!!!!!!!!!!

        Apreciază

  4. Templier said, on iulie 28, 2016 at 4:22 pm

    Aviz amatorilor (de yoga,reiki,shambale si alte tehnici )care citesc aceste randuri.Atentie la ce „maestri ” faceti initieri in Shambale si alte idiotenii ca ramaneti cu sechele pe viata(asta intr-un caz sa-i spunem fericit)In 2012 am cunoscut personal o romanca care traieste in Germania si a fost aproape de moarte dupa o astfel de „initiere”.

    Subiectul 1:
    „Mi-am deschis şi eu cel de-al treilea ochi, dar regret c-am făcut-o! De atunci, noaptea văd doar creaturi ciudate în camera mea, care mă electrocutează!
    Am găsit o tehnică extrem de reală, prin care mi-am deschis cel de-al treilea ochi, o tehnică complexă care vă va crește percepția spirituală de o mie de ori. Însă, nu o voi spune nimănui în ce constă, întrucât ea poate atrage entități foarte malefice și, eventual, acea persoană care o va face, poate fi distrusă de aceste entităţi.

    În prima seară de când mi-am deschis cel de-al treilea ochi am avut un vis foarte diferit față de cele avute înainte. A doua zi observ că mi s-a schimbat conștiința și parcă aveam o altă viziune. Acest lucru mi s-a părut foarte “cool”. Seara, fac, la fel, aceleaşi exerciţii spirituale. Încep să văd culori si forme absolut incredibile. Noaptea, după ce m-am culcat, în cameră observ o lumină slabă, deşi la mine în cameră e un întuneric deplin. Cred că aceste exerciţii au menirea de a atrage formele astrale.”

    Subiectul 2:
    “Mi-am deschis cel de-al treilea ochi, dar ce greşeală am făcut! De atunci văd numai fiinţe hidoase, din alte dimensiuni…
    Sunt pasionat de ezoterism şi paranormal încă de mic. De-a lungul timpului, am încercat tot felul de tehnici spirituale, de la meditaţii şi până la exerciţii yoga. Tot citind despre chakre, în ultimii 2 ani mi-am propus să-mi deschid cel de-al treilea ochi. Se spune că cei care o fac, obţin puteri paranormale, pot vedea aurele, pot vedea în viitor etc (…)

    Din cărţile şi materialele studiate am ales două tehnici, pe care le-am practicat zilnic cu asiduitate. După circa 1 an de eforturi, cred că am reuşit să-mi deschid cel de-al treilea ochi. Însă acum regret că am făcut-o. Nu am parte nici de puterile paranormale “promise” de cărţi şi nici de vederea aurei. În schimb, am început să văd peste tot creaturi hidoase, chiar şi în timpul zilei. Au forme atât de înfricoşătoare, încât nici cei mai urâţi monştri din cărţi şi filme nu arată aşa… Mi-e foarte greu să-i descriu, dar ei sunt de o hidoşenie rar întâlnită.

    De-atunci stau într-o stare de tensiune şi spaimă permanentă; nu-mi fac rău, nu pot să mă atingă, dar simpla lor prezenţă mă înfricoşează. Îi văd şi ziua, dar îmi apar şi în vise, noaptea. Nu există aproape noapte în care să nu-i visez (…)

    Am cerut ajutorul şi altora; preotul mi-a spus că e vorba de demoni şi mi-a dat să ţin nişte rugăciuni. Ori nu prea cred eu în ele, însă în cazul meu n-a funcţionat (…) Am mers şi la psihiatru chiar. După câteva şedinţe, mi-a spus că aş putea avea început de schizofrenie, oferindu-mi un tratament specific (…) Nu m-a ajutat deloc nici acesta (…)

    Nu ştiu ce să mai fac şi cui să-i mai cer ajutorul… de aceea îţi scriu ţie, poate că ai citit mai multe cărţi (…) Îmi pare atât de rău că m-am apucat să-mi deschid cel de-al treilea ochi! Dacă ştiam n-o mai făceam niciodată (…)”
    Sursa: Secretele lui Lovendal

    Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 28, 2016 at 10:59 pm

      Templier,
      Da, si-a deschis ochiul maro …pe unde a fost intromisionat cu tehnica complexa de creaturile care-l trepanau…
      Ma iertati c-am luat-o pe aratura (ha, ha, ha …nu ma simt singur!) dar e vorba de schizoizi care se incanta la toate basinile, pardon, flatulatii.

      Apreciază

  5. hilohi bogdan said, on iulie 28, 2016 at 4:55 pm

    Manipulare şi înşelătorie.Cu astea se ocupă S.U.A. dar şi alţii în special după ww2.Acesta este unul din experimentele psihosociale la nivel planetar.Roswell,Apollo,Cern,scutul spaţial(războiul stelelor)toate sunt speculative pt. a teroriza.

    Apreciază

  6. tataia said, on iulie 28, 2016 at 7:48 pm

    Mda…eu am adus vorba despre acest efect „mandela”…inca nu am apucat sa studiez foarte mult despre acesta. Acum aflu si ca exista o carte in jocul ala de carti al iluminatti dedicata „rescrierii istoriei”…nu stiam acest lucru. Da de gindit si chestia asta, nu e asa?

    Parerea mea strict personala, cel putin pina la o dovada contrarie absolut de netagaduit este ca e o vrajeala, o smecherie, menita sa ne faca sa ne indoim de noi insine si de propriile noastre amintiri. Dar pina acum nu nu am reusit sa imi dau seama cum au facut-o…Hai sa o luam sistematic…

    Eu nu imi aduc aminte nimic despre Nelson Mandela sa fi murit in anii 80 in inchisoare. Eram mic pe atunci. la Tv la noi nu s-a dat nimic…dar poate nu s-a dat din cauza comunismului..ok sa trecem peste asta.

    Dar daca eu personal nu stiu atit de multe depsre istorie si politica si categoric cind eram copil nu m-au interesat absolut deloc aceste subiecte stiu insa foarte multe despre filme/seriale. Unul dintre serialele despre care se vorbeste in cadrul acestui efect mandela s-a numit mai de demult „Sex IN the city” apoi si-a schimbat numele in „Sex AND the city” din cauza unui proces in care a fost implicat producatorul acestui serii. Nu ca m-ar fi interesat vreodata porcaria aceea de serial. Deci cei care sustin ca acest serial este o dovada a efectului Mandela sint manipulatori, agenti informatori. Apoi ar mai fi cazurile „Star Wars” si Berenstain/Berestein Bears….Eu personal nu am fost fan „Star Wars” dar sint milioane de fani „Star Wars” in lume si toti acestia jura ca celebra replica a lui Darth Vader era „Luke, I am your father!” . Se pare ca in realitatea de azi este: „No, I am you father”.Apoi robotul acela C3-PO care cica initial ar fi fost complet auriu, in ziua de azi are un picior argintiu. Si s-au schimbat inclusiv casetele VHS vechi de 20+ ani. Cum am spus nu sint fan Star Wars deci nu pot jura ca aceste schimbari sint reale. Insa in cazul filmelor „Interview with A vampire” care se pare ca in realitatea actuala se numeste „Interview with THE vampire”. Daca s-a numit dintotdeauna „Interview with THE vampire” de ce traducerile in romana, germana, franceza, etc toate se numesc inca „Interviu cu UN vampir”? De altfel si romanul dupa care s-a facut filmul s-a schimbat. Se numea „A vampire, Lestat”. In ziua de azi se numeste „The vampire Lestat”. Adica „Un vampir, Lestat” vs „Vampirul Lestat”

    Forrest Gump care chiar in scena de deschidere spune celebra replica: „Life IS like a box of chocolates” iar in ziua de azi este „Life WAS like a box of chocolates” si Back to the future unde mini-van-ul teroristilor era o Toyota din 84 iar in relaitatea actuala este legendarul Wolksvagen Transporter prima generatie…acela din anii 60…ei bine de toate aceste schimbari sint 100% sigur ca sint reale. Stiu foarte bine acest lucru si nu cred ca ma inseala memoria.

    Inainte de a trage concluzii pripite cu universuri paralele, treceri dintr-o dimensiune in alta si alte balarii care put cale de o posta a new age hai sa ne gindim la niste explicatii mai rationale. Pina si explicatia aceea cum ca CERN este de fapt o masina a timpului cu care acestia se pot intoarce in timp si schimba istoria imi pare cam prea fantasmagorica la ora actuala. Nici nu o exlud cu totul din moment ce la filmele mai sus mentionate nu am gasit nici o explicatie a schimbarilor survenite.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Arhanghelul said, on iulie 28, 2016 at 8:25 pm

    Un Efect Mandela … este folosirea gresita a unui cuvant (nerespectand proprietatea termenului) … problema aparuta dupa 1989 …

    Ex: Acum 2000 de ani … (varianta incorecta)
    In urma cu 2000 de ani … (varianta corecta)
    __________________________________________

    Acum 16 minute.
    In urma cu 16 minute.

    Apreciază

  8. sherlock_holmes said, on iulie 28, 2016 at 9:25 pm

    “Cine controleaza trecutul controleaza viitorul, cine controleaza prezentul controleaza trecutul”

    George Orwell

    https://saccsiv.wordpress.com/2015/08/02/video-george-orwell-1984-cine-controleaza-trecutul-controleaza-viitorul-cine-controleaza-prezentul-controleaza-trecutul/

    Mi se pare firesc sa modifice trecutul ca ca controleze viitorul ( acum schimba trecutul precum ca marile personalitati au fost homosexuali sau masoni ,probabil ca vor disparea cartile cu povesti cu bunici,cu parinti,probabil ca vor inlocui in cartile din trecut multe nume ca mama,tata,tara,poate preot,episcop,cine stie cite si mai cite,probabil cele care incep sa dispara si prin dictionare,probabil ca vor disparea cu totul cartile sau actiunile care vorbesc de deviatii sexuale,in viitorul poate putin mai indepartat vor interzice si eventual modifica si numele lui Iisus Hristos,Sfinta Treime,deja sint incercari in acest sens….)

    sau

    Istoria e scrisa de invingatori si sponsorii lor……

    Cit despre efectul Mandela este posibil sa fie un efect al controlului mintii aplicat pe o anume masa de oameni carora li se genereaza ,li se inoculeaza din afara aceste amintiri virtuale. E posibil sa fie si rodul unei actiuni demonice.

    Cit despre universuri paralele,da,ele pot exista,mai ales unul ( mai multe ) de origine materiala si celalalt ( mai multe ) de origine spirituala,si paralele dar si impreunate in acelasi timp dar fara a se amesteca,cu poarta de intrare iesire in inima omului.

    Unii ar spune ca si Raiul si Iadul s-ar afla tot acolo,sau mai bine zis SI acolo.

    Apreciază

    • el said, on iulie 29, 2016 at 1:39 am

      sherlock_holmes

      „“Cine controleaza trecutul controleaza viitorul, cine controleaza prezentul controleaza trecutul”

      George Orwell”_____EXACT ! singuri marturisesc pt ca ne cred imbecili ! 🙂

      „Cit despre efectul Mandela este posibil sa fie un efect al controlului mintii aplicat pe o anume masa de oameni carora li se genereaza ,li se inoculeaza din afara aceste amintiri virtuale. E posibil sa fie si rodul unei actiuni demonice.”____ AMBELE simultan ! adica primul sutinut de al doilea ! BINE VAZUT !

      e fapt asta spunea si Saccsiv !

      Doamne ajuta !

      Apreciază

  9. oarecare said, on iulie 29, 2016 at 1:15 am

    E fenomenul deja-vu cu o alta tematica/manifestare. Nu ai vazut deja, ci iti amintesti altfel ca ai vazut deja.
    Sunt imagini, trairi transmise de demoni si mai apoi tot ei ne dau in gand ca ar exista lumi paralele, puteri suprasenzoriale, fara de Duhul Sfant si ce nu e de la Dumnezeu, e de la vrajmasul, nimic nou sub soare.

    Apreciază

  10. sherlock_holmes said, on iulie 29, 2016 at 1:25 am

    Si ca o completare despre efectul Mandela,cel mai probabil este ceva specific decaderii civilizatiei si spiritualitatii umane,invaziilor pagine,a new-ageului,yoga, influente mass-media,tot felul de guru cu ideile lor,miscari spiritiste,ozn-uri,extraterestri ( nu aparitii demonice ci fiinte din outer space,din zona crepusculara ) toate acestea cu influente asupra oamenilor mai slabi de inger care poate ca-si doresc si ei vesnicia,absolutul dar cauta in zone gresite….sau si mai simplu,oameni cu idei si conceptii gresite,cu o imaginatie bogata.

    Adica dracul le da de lucru oamenilor in afara lor,in cit mai multe activitati legate in special de lucruri si idei gresite numai si numai sa nu se intoarca inspre interior,inspre inima lor,unde L-ar gasi pe Iisus Hristos Dumnezeu,pe ei insisi si lumea intreaga asa cum ar trebui ea vazuta prin ochii sfintilor ,nu-i lasa sa se inOmeneze,sa se inBisericeasca,sa se hristifice,sa se inDumnezeiasca in hainele umilintei,credintei,nadejdii si dragostei de Dumnezeu si aproapele prin care se coboara in om toata stiinta si cunoasterea cea dupa Dumnezeu.

    Cea mai mica distanta dintre om si orice punct din Univers,ba chiar dincoilo de el este cea de la mintea la inima omului,iar cea mai lunga este cea din afara,masurata de obicei in mii si milioane de ani lumina.

    http://www.ziare.com/magazin/experiment/dictionar-pentru-copii-fara-cuvinte-despre-crestinism-si-istorie-527815…..ca un exemplu gasit la repezeala.

    Apreciază

  11. Adryan said, on iulie 29, 2016 at 2:12 pm

    Demonii pot înșela omul prin vise/viziuni/transe chiar și până la a-i inocula amintiri false.
    Și psihiatria știe de existența fenomenului.
    Dar evident, nu pomemește de demoni, ci doar de o puternică imaginație, hipnoză sau sugestibilitate din partea altora.

    Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 30, 2016 at 10:39 am

      Demonii intra pe usa larg deschisa, eleganti fiind intai bat, asteapta si insista ….
      Fiind un capcaun rog un frate mai destoinic sa ne spuna de vreo rugaciune inainte de culcare caci eu stiu decat una: Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul X ….

      Apreciază

  12. Calator said, on iulie 29, 2016 at 7:37 pm

    De efectul Mandela am auzit anul asta de la crestini de limba engleza, ingrijorati de isteria care a cuprins multi frati de-ai lor din cauza unor schimbari care s-ar fi produs in textul Scripturii traduse in limba engleza, prin efectul Mandela (pe care ei il puneau in legatura cu ce s-ar intampla pe ascuns la CERN). Ar fi vorba de inlocuirea unor cuvinte pe care ei sunt absolut convinsi ca si le reamintesc corect. Cu o singura exceptie, mie presupusele inlocuiri nu imi spun nimic pentru ca varianta in engleza a Bibliei nu mi-e familiara. Doar una dintre ele mi-a atras atentia pentru ca se refera la un pasaj din Isaia, care in mintea multora e asociat cu o imagine, deci cu un tip de reprezentare care depaseste granitele de limba – imaginea unui leu si un miel stand alaturi, in buna pace.

    Si eu aveam fixata in minte imaginea asta. Si pentru un moment am avut o mica tresarire. Am verificat textul in Biblie, in toate variantele la care am avut acces, si in toate cazurile asocierea directa era intre lup si miel, nu intre leu si miel. Si leul apare in acelasi text, dar nu in asociere directa cu mielul. Am cautat apoi pe Google imagini care ilustreaza versetul. Si a devenit clar ca sursa acestei foarte populare reamintiri gresite e imagistica. Exista o multime de imagini pe Internet in care leul si mielul apar unul langa altul cu referire la subiecte biblice, in unele cazuri cu trimitere la Isaia. Dar in acelasi timp exista si destule reprezentari ale acestui verset in care lupul, nu leul, sta pasnic langa miel. Deci cel putin in cazul asta, efectul Mandela nupoate fi invocat, pentru ca inlocuirea nu e universala.

    Am incercat sa inteleg de unde a aparut eroarea asta in mintea mea si mi-am amintit ca in adolescenta, inainte sa apuc sa citesc Vechiul Testament, cineva m-a oprit pe strada si mi-a dat o brosura foarte colorata si plina de imagini, tiparita de Martorii lui Yehova, pe care din curiozate am rasfoit-o. Daca imi amintesc bine, cred ca acolo am vazut pentru prima data o imagine de genul asta, care s-a fixat atat de puternic in memoria mea ca a ramas acolo pana cand nebunia Mandela m-a provocat sa ii verific corectitudinea. Intre timp am avut ocazia sa citesc Isaia, dar asta nu a fost suficient ca sa fie inlocuita automat cu imaginea care ilustreaza exact textul. In cazul asta e vorba in mod clar de specularea unei situatii perceptive ambigue, cel mai probabil create cu ajutorul unor culte ca Martori lui Yehova.

    Uitandu-ma din exterior si la celelalte modificari incriminate (pentru ca nu am o varianta personala la care sa ma raportez), vad din nou situatii in care e posibila folosirea de chichite psihologice care induc confuzie si indoiala asupra propriilor amintiri, prin specularea a tot felul de ambiguitati perceptive. Asa ca, din punctul meu de vedere, e vorba de manipulare clara si foarte periculoasa pentru ca genereaza confuzie si indoiala, nu doar asupra propriei capacitati de a recepta si retine realitatea dar si asupra singurului lucru care ar trebui sa reprezinte o certitudine absoluta pentru un crestin – Cuvantul lui Dumnezeu. O alta modalitate prin care autorul confuziei incearca sa arunce lumea asta in haos.

    Si ca veni vorba de haos, am dat zilele trecute peste videoclipul provizoriul al temei muzicale a transmisiei prin NBC Sports a JO din Brazilia, o tara care e descrisa de multa veme la stiri ca fiind in haos. Deloc surprinzator, cantareata/co-autoarea e Kate Perry iar textul melodiei, cu titlul „Rise” (scris pe imaginile de promovare cu caractere care seamana cu cele runice), poate fi vazut fara nici o dificultate ca fiind o anuntare si o incurajare a ridicarii Fiarei. Videoclipul final nu e gata dar a aparut deja pe net o secventa de cateva secunde care mie imi sugereaza ideea de nastere.

    Pentru cei interesati, am facut o traducere a versurilor. Nu cred ca puteau fi mai fara echivoc…

    „Nu doar voi supravietui,
    O, ma veti vedea reusind,
    Pot sa-mi scriu povestea,
    Sunt dincolo de arhetip.
    Nu ma voi comforma,
    Oricum mi-ati scutura miezul,
    Pentru ca radacinile mele sunt adanci.

    O, atat de putin-credinciosilor,
    Nu va indoiti, nu va indoiti,
    Victoria e in venele mele,
    O stiu, o stiu,
    Si nu voi negocia,
    O sa lupt, o sa lupt,
    Ma voi transforma.

    Cand, cand focul e din nou la picioarele mele,
    Si toti vulturii incep sa ma inconjoare,
    Ei soptesc: „Nu mai ai timp.”
    Si totusi, ma ridic.

    Nu e greseala, nu e accident,
    Cand credeti ca finalul e aproape, ganditi-va din nou.
    Nu fiti surprins, tot ma voi ridica.

    Trebuie sa raman constient,
    In mijlocul pericolului si haosului,
    Asa ca imi chem toti ingerii,
    Ei spun…

    O, atat de putin-credinciosule,
    Nu te indoi, nu te indoi,
    Victoria e in venele tale,
    Stii asta, stii asta,
    Si nu o sa negociezi,
    Doar lupta-te, doar lupta-te
    Si transforma-te.”

    Lucruri interesante si in declaratia lui Perry, facuta la lansarea melodiei (luata de pe Wikipedia):

    „It’s a song that’s brewing inside me for years, that has finally come to the surface.”
    „Now more than ever, there is a need for our world to unite.”
    „We ALL can come together, with the resolve to be the best we can be.”
    „I hope this song can inspire us to heal, unite, and rise together. ”

    E timpul pentru unificare si ridicare…

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 30, 2016 at 2:48 pm

      Dar nu este o amintire gresita. De ce ar pune cineva o poza cu un leu si un miel cind toate versiunile Sfintei Scripturi, in toate traducerile vorbesc despre un LUP si un miel? Ceva nu este in regula iti spun eu…

      Apreciază

      • Calator said, on iulie 31, 2016 at 6:56 pm

        Voiam sa spun „reamintire a unei informatii gresite „. Eu mi-am amintit corect ce am vazut dar informatia continuta in imagine era gresita in raport cu textul real.

        E clar acum, din felul in care au speculat asta, ca pozele respective au fost create si folosite in mod tendentios, de catre personaje care inteleg foarte bine cum functioneaza mintea omului si felul in care se proceseaza informatia in creier. Folosindu-se de o imagine pe care au asociat-o textului respectiv, au reusit sa convinga o multime de oameni ca e intr-adevar posibil ca o mica parte din textul biblic sa fi fost in mod universal modificata (in ciuda a ceea ce promite Dumnezeu in privinta incoruptibilitatii Cuvantului Sau), fara sa trebuiasca sa modifice acel text in nici macar o singura Biblie. Nu ar fi avut cum sa inlocuiasca nici macar un singur cuvant in toate exemplarele Sfintei Scripturi existente astazi, asa ca au folosit un artificiu psihologic prin care au introdus in mintea multor oameni ideea ca textul ar fi fost altfel inainte. Si au reusit sa creeze impresia de masa ca e intr-adevar posibil ca cineva sa fie mai puternic decat Dumnezeu si sa fi reusit sa faca ceea ce Dumnezeu ne-a spus clar ca nimeni nu va reusi sa faca vreodata. Diavolul e intr-adevar foarte viclean…

        Apreciază

  13. tataia said, on august 1, 2016 at 10:16 am

    @saccsiv (si nu numai). Am vazut ca s-a amintit si despre modificarile filmelor referitoare la chemtrails. Filmele sint mai mareu reeditate, remasterizate, digitalizate, etc. De cite ori apare o versiune noua de suport fizic se reediteaza si unele filme clelebre. Asa cum in anii 80 filmele existau pe caseta video, apoi a aparut DVD-ul, apoi blu-ray-ul etc. De cite ori se reediteaza un film de obicei scrie si pe carcasa acestuia ca ceva de lauda cum ca a fost editat si remasterizat digital, etc…Lumea care vrea sa fie in pas cu tehnologia de obicei isi cumpara versiunea noua a filmului (pe DVD, blu-ray) si arunca copiile vechi. Dar nu toti. Unii mai pastreaza si copiile vechi.

    Eu am presupus ca la reeditarea acelor filme s-au operat si modificari cum ar fi introducerea de chemtrails pe cer. Dar efectul mandela presupune mai mult de atit….nu doar faptul ca noile copii ale filmului sint modificate ci presupune faptul ca insasi copiile vechi aflate in posesia persoanelor s-ar fi modificat. In acest caz putem privi dintr-un unghi complet nou faptul ca la ora actuala in absolut toate filmele apar chemtrails pe cer

    Cit despre „Alba ca zapada” stiu precis ca era „Mirror, mirror on the wall” tradus in romaneste ca: „Oglinda, oglinjoara”, nu „magic mirror on the wall”. De ce ar fi tradus cineva „Magic mirror” prin „oglinda oglinjoara”? O traducere mai apropiata ar fi fost „Oglinda fermecata”, dar nu asa s-a tradus la noi. Si in fond voi nu ati vazut desenele acestea pe vremea cind erati mici cu SUBTITRARE? Pe vremea mea erau subtitrate…nu erau dublate vocile ca in ziua de azi. Ceea ce inseamna ca in timp ce citeam traducerea ascultam si dialogul original in engleza.

    Apreciază

  14. […] Calator a postat la Parerea mea despre EFECTUL MANDELA si o traducere a […]

    Apreciază

  15. Dan said, on septembrie 30, 2016 at 6:23 pm

    Cei care sustin ca isi amintesc ca a murit in inchisoare la vazut mort la propriu sau doar o informatie a ajuns la ei ? Pe urma dupa multi ani au aflat ca a murit , si a fost ceva de genu wat ??? Imi aduc aminte ca a murit de ceva timp???

    Apreciază

  16. Bogdan said, on octombrie 28, 2016 at 4:00 am

    Efectul Mandela este real. Dar este adevarul ? Evident ca nu. Reala e realitatea din care provenim noi. De ce Dumnezeu a permis ca Elita sa deschida un alt doilea front impotriva mintii, si anume trecutul, care acum a devenit fluid, nu stiu. Dar inselarea va ajunge pana la capat, si probabil ca vor inlocui numele lui Iisus cu cel al Antihristului, si atunci va avea sens versul din Fapte 2:21 „Si tot cel ce va chema numele Domnului se va mantui”. Probabil, in viitor, in urma unui alt update cuantic, numele lui Hristos va ramane in amintirea crestinilor, nu si in media ; si li se va spune crestinilor „Uite, l-ati inventat voi pe Iisus, Biblia asta e veche de 1000 de ani si scrie altceva…” (deja anumite versete au fost schimbate, mai ales in KJV). Unul dintre ele e schimbat si in Biblia Ortodoxa, cum ar fi Isaia 11:6 „Atunci leul va locui laolaltă cu mielul”, iar leul a fost schimbat in lup. Daca nu vi se pare ca efectul Mandela ar fi real, uitati-va bine la harta Americilor si intrebati-va cum a ajuns coltul estic al Braziliei atat de departe in est. Eu imi aduc aminte ca era pe acelasi meridian cu Newfoundland. Si asta e cea mai clara amintire pe care o am. Cum e desenata aici: http://imgur.com/N2cVwHj (A este photoshopata). Nu veti gasi nicaieri o harta a Americilor care sa fi scapat. Pana si harti de la 1600 arata pe stil nou. Aveam o poza in birou facuta in 2006 cu o harta a lumii in spate si s-a modificat si aia. Mai sunt zone modificate. Australia e mult mai la nord si probabil ca soarele o va arde mai tare. Aproape poti sa inoti din Queensland pana in Papua Noua Guinee. Sri Lanka, Italia, unii zic ca si UK…
    Dar America de Sud bate la ochi. Asta pentru ca in realitate, America Centrala e mai lunga. E complet redesenata. Mai ales Honduras, Costa Rica, Panama. Panama probabil ca are o alta orientare. Soarele trebuie sa vina din alta directie pentru ei. Canalul Panama e de la nord la sud acum si-mi aduc aminte ca parca era de la est la vest. Inca nu am gasit pe nimeni capabil sa redeseneze America Centrala asa cum era inainte. Am acasa pus pe undeva un glob vechi, cumparat de parintii mei inainte de nasterea mea. O sa ma rog Sfantului Duh, Duhul Adevarului, sa suspende minciuna asta cand il voi scoate. Sa ne arate lumea asa cum era inainte; insa nu stiu daca pot sa sper la o minune…

    Apreciază

  17. mihai said, on august 7, 2017 at 12:01 am


    Programul Spatial Secret detine tehnologia de a calatori in timp din anii 70 de cand au inceput sa schimbe momente istorice creeand noi linii temporale. Si s au tot intors in timp incercand sa repare ceea ce au gresit. Timpul fiind elastic la un momendat el colapseaza toate liniile temporale din acel moment dar nu sterge memoriile diferite ale liniilor experimentate.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 7, 2017 at 12:59 am

      mihai

      Nu cred in posibilitatea calatoriei in timp.

      Apreciază

      • mihai said, on august 13, 2017 at 1:26 pm

        nu cred in timp… nu cred in calatoriile in timp. Timpul este spatiu in a patra dimensiune. Un cal vede doar doua dimensiuni. Pentru a vedea a treia dimesiune un cal se invarte in jurul casei pentru a-si forma o idee, deci are nevoie de timp. La fel ceea ce consuma timp pentru cal in trei dimensiuni poate fi cunoscut direct din dimensiunea a patra de un om cu perspectiva. Mergand mai departe din dimensiunea 5 a hyperspatiului cunosti toate momentele temporale si poti actiona asupra lor. Timpul nu este decat un spatiu infasurat care se desfasoara in timp.
        Calatoria in timp a fost dezvoltata incepand cu 1943 prin experimentul Philadelphia cu ajutorul bobinelor Tesla. Pana in ziua de azi tehnologia calatoriei in timp a evoluat foarte mult si e detinuta de PSS. Dar calatoriile in timp pot fi efectuate si de persoane evoluate care se duc mental in propriul trecut si isi modifica liniile temporale. Totusi in viitor se va dezvalui de fapt cat de multe linii temporale au fost afectate de agentii PSS. Informatia e disponibila pentru cautatori dar nu e recunoscuta oficial deoarece exista controlori de informatii pe planeta. O minte liniara va nega mereu existenta unei ecuatii non-A. Am fost dresati de ceasul de la mana in liniaritate temporala. Daca nu ar exista calatorie in timp tu nu ai avea memorie si nici amintiri. Si pentru tot ceea ce iti poti imagina, undeva in univers exista deja aceea tehnologie.
        Faptul ca niste fiinte detin aceea tehnologie si o tin ascunsa doar pentru ei este ceva incredibil pana se va afla si recunoaste oficial ca am fost furati.

        Apreciază

  18. […] Saccsiv – Weblog -> citeste aici […]

    Apreciază

  19. […] 2016, cand postasem primul material pe aceasta tema pe blogul saccsiv., alesem de pe youtube unul dintre cele mai vizionate […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.