SACCSIV – blog ortodox

Atac terorist la Munchen?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 22, 2016

Iata si ce putem citi la Germania în alertă! Atac terorist în Munchen? de pe Telegraf:

Focuri de armă au fost semnalate, vineri după-amiază, într-un centru comercial din oraşul german Munchen, anunţă surse citate de presa germană.

Incidentul a avut loc în Centrul comercial OEZ (Olympia Einkaufzentrum) din Munchen.

Unul sau mai mulţi indivizi ar fi deschis focul, afirmă surse citate de site-ul T-online.de.

O operaţiune majoră a poliţiei este în curs.

Numeroase vehicule ale poliţiei, elicoptere şi ambulanţe au fost trimise la locul incidentului, zona fiind izolată.

Un oficial din cadrul poliţiei a declarat că incidentul armat s-a încheiat, dar, conform altor surse, unul dintre atacatori ar fi reuşit să fugă.

MAI MULTE PERSOANE AU MURIT, IAR ALTELE SUNT RĂNITE GRAV

Mai multe persoane au decedat, iar altele au fost grav rănite în atacul armat comis vineri după-amiază într-un centru comercial din oraşul german Munchen, afirmă surse citate de postul NTV, de ziarele Bild şi Die Zeit.

Poliţia nu a anunţat niciun bilanţ al victimelor.

Cel puţin 15 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în atacul terorist comis într-un centru comercial din Munchen, afirmă martori citaţi de cotidianul Abendzeitung Munchen.

Poliţia a comunicat că „mai multe persoane au fost ucise” în urma atacului, recomandându-le localnicilor să evite zona.

FOCURI DE ARMĂ ÎN MAI MULTE ZONE DIN MUNCHEN

Focuri de armă au fost semnalate, vineri după-amiază, într-o altă zonă din Munchen, într-o staţie de metoru, în cursul operaţiunii poliţiei de eliminare a autorului atacului din centrul comercial, afirmă surse citate de revista Focus.

Conform surselor citate, noul incident armat a avut loc în staţia de metrou Stachus şi în Piaţa cu acelaşi nume.

Poliţia germană îl caută activ pe autorul atacului armat comis într-un centru comercial din Munchen.

 

Tagged with: , , ,

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un neinsemnat said, on iulie 22, 2016 at 10:25 pm

    Ieri in Franta, azi in Germania, maine ??? O singura nelamurire : de ce -incepand cu Gemini din NY in 2001-nimeni din conducerile ultra-super-mega- extra-profesionistelor servicii de securitate nu a fost facut raspunzator pentru esecul respectivelor institutii; ba chiar de falimentul lor-am putea spune???
    In loc de demiteri, puscarie sau glont pentru inalta tradare,s-au dat decoratii pentru serviciu credincios si avansari in grad-vezi GWTufis in 2001.
    In Franta, s-a prelungit doar starea de necesitate/urgenta.Oare va scoate acum capul in lume acel prezis nou Hitler in germania ?

    Apreciază

  2. Radu Humor said, on iulie 22, 2016 at 10:38 pm

    Ştiu că mai intră pe acest blog, dar nu ştiu dacă a postat şi aici :
    Fragmentarium Politic
    iulie 22, 2016 la 12:30 pm
    “Religinternul”: Sfarsitul Credintei

    Am fost intrebat ce parere am despre Sinodul Panortodox din Creta, pe care pentru hotararile ecumeniste multe biserici il numesc talharesc, pe buna dreptate.

    Marele Sinod a fost un amestec de politica si religie, asa cum este ecumenismul, care vrea sa impuna tuturor religiilor viziunea politica unipolarista a globalismului. Mai pe inteles, o lume cu o singura biserica “aleasa” si o unica religie “necesara”.

    Grabnicii varsatori de cuvinte in favoarea ecumenismului propovaduit la Marele Sinod din Creta habar nu au ce inseamna si ce urmareste ecumenismul, care reprezinta un pericol mortal pentru biserici si credinta.

    Ecumenismul se vrea o „Internationala” politica a religiilor, un fel de ReligIntern, dupa modelul ComInternului, care sa transforme bisericile in partide politice.

    Cand scopul ecumenismului va fi atins, crearea “Religinternului”, s-a terminat cu bisericile si cu credinta. Bisericile si credintele vor deveni sectii si doctrine/ideologii ale “Religinternului”, care le va modela sau excomunica/desfiinta dupa bunul plac. “Sfanta Sfintelor” din templul “Religinternului” va fi Ateismul.

    Apreciază

    • mihai said, on iulie 23, 2016 at 12:20 am

      Iata ca si in s.u.a vinatoarea de politisti continua, de asta data in kansas, dupa ce mai acum cateva zile in louisiana 3 au fost ucisi, haosul usor, usor se intinde ca o cangrena

      Apreciază

  3. alex said, on iulie 23, 2016 at 2:38 am

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/romania-se-alatura-luptei-impotriva-statului-islamic-anuntul-facut-de-mihnea-motoc-ministrul-apararii-nationale.html
    „Romania va participa, in 2016, cu cel mult 50 de militari la Coalitia Globala anti-ISIS, anunta Ministerul Apararii Nationale (MApN), dupa reuniunea de la Washington a ministrilor Apararii si de Externe din tarile contributoare lai coalitie.”
    Ca sa nu mai rada occidentul de noi ca suntem inapoiati si sa aiba doar ei parte de „distractia” cu teroristi, ai nostrii s-au gandit sa ne faca o surpriza si sa ii asmuta si asupra noastra.

    Apreciază

  4. Calin Manta said, on iulie 23, 2016 at 6:56 am

    V AU TREBUIT TIGANI IN GERMANIA…O MAI PASTRATI PE MERKEL IN FUNCTIE??? CREDEAM CA GERMANII SINT UN POPOR DESTEPT…………

    Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 23, 2016 at 7:39 pm

      Mai studiaza, nu despre „tigani” e vorba, ci despre „tiganeala” ….

      Apreciază

  5. sherlock_holmes said, on iulie 23, 2016 at 8:02 am

    Se pare ca cel care a filmat atentatul din Munchen este acelasi cu cel care a filmat atentatul din Nice,Richard Guthjar sotul unei declarate zioniste si om politic evreu Einat Wilf.

    Probabilitatea matematica ca unul si acelasi reporter sa se afle prezent si sa filmeze in mod real declansarea celor 2 atentate teroriste se apropie de zero.

    Aceasta inseamna ca el stia dinainte ca se va intimpla ceva si trebuia sa filmeze si sa posteze in mass-media.Inseamna ca atacurile teroriste au fost planificate si nu intimplatoare,opera unor lunatici singuratici.

    PS.Nu cumva Nero_zii si Irozii ce conduc apusul vor sa impuna formarea UE ca suprastat motivind si lupta mai eficienta impotriva terorismului ?….asa,ca o idee.Daca este asa,vor declansa atacuri teroriste mai peste tot in UE ,gen operatiunea Gladio.

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Opera%C8%9Biunea_Gladio

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on iulie 23, 2016 at 8:55 am

      sherlock_holmes

      Care-i filmul filmat de el la Munchen?

      Pentru cei ce nu stiu ce-i cu Richard Guthjar asta, vizionati va rog primul clip de la:

      CE NU TREBUIE SA VEDEM? Politia cere Primariei din Nisa SA STEARGA COMPLET inregistrarile camerelor de supraveghere ce au surprins atentatul din 14 iulie

      https://saccsiv.wordpress.com/2016/07/22/ce-nu-trebuie-sa-vedem-politia-cere-primariei-din-nisa-sa-stearga-complet-inregistrarile-camerelor-de-supraveghere-ce-au-surprins-atentatul-din-14-iulie/

      Apreciat de 1 persoană

      • gavanu said, on iulie 23, 2016 at 3:21 pm

        S-ar parea ca Richard domiciliaza in Munchen. Dar probabilitatea ca 2 filme de la 2 atentate teroriste e foarte mica intr-adevar. Si e foarte interesant cine e nevasta lui Richard, Einat Wilf.

        DETALII AICI:

        Published on Jul 15, 2016
        Update July 23, 2016: Richard Gutjahr also „happened” was at location of Munich „terrorist shooting massacre” in Germany on July 22, 2016, only less than 10 days after he videoed a „terrorist driven truck” that supposedly „killed and wounded hundreds of people” in Nice, France on July 14, 2016.

        Something smells fishy in France Nice „truck slam attack”. Richard Gutjahr, the person who „happened” to filmed from his balcony the moment a truck supposedly driven by a terrorist „slams into people” in Nice, France that supposedly „killed more than 77 people, also „happened” is a CNN (a NWO Illuminati mouthpiece) trained journalist with extremely close tie to Israel.

        Watch my other video exposing Richard Gutjahr.

        Richard Gutjahr’s wife, Einat Wilf, is an Israeli politician who served as a member of the Knesset for Independence and the Labor Party.

        Einat Wilf was born in Jerusalem. During her national service in the Israel Defense Forces she was an Intelligence Officer in Unit 8200, and reached the rank of lieutenant. She then went to Harvard University, receiving a BA in government.

        Wilf describes herself as a Zionist and an atheist.

        Wilf served as a Foreign Policy Advisor to Vice Prime Minister Shimon Peres, a strategic consultant with McKinsey & Company in New York City and a General Partner with Koor Corporate Venture Capital in Israel.

        A frequent guest on Israeli radio and television talk shows and a member of the President’s Conference Steering Committee.

        In 2007, she ran for the presidency of the World Jewish Congress.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Einat_Wilf

        Also watch my other videos exposing France Nice „truck attack”:

        France Nice Truck Slam Video Was Filmed by Israel ex-Mossad lieutenant’s Husband!

        France Truck Attack Video Owner Richard Gutjahr is Wannabe Movie Actor Starring in Mission Pulseble

        France Nice Truck Attack Most Likely Fake. See what REALLY happens a truck ran over human

        Apreciază

  6. sherlock_holmes said, on iulie 23, 2016 at 9:21 am

    @ saccsiv

    http://www.veteranstoday.com/2016/07/22/nice-munich/

    Apreciază

    • el said, on iulie 23, 2016 at 2:02 pm

      sherlock_holmes

      domnul Gutjahr gut=bun jahr=an, …… a avut un an bun ! 🙂
      miraculos aflandu-se de 2 ori succesiv exact la locul oportun si la momnetul oportun, si CULMEA … echipat cu o camera de luat vederi gata de lucru ! ….. asta ca o sfidare a legilor statisticii si probabilitatilor !

      Apreciat de 1 persoană

      • Nimbus said, on iulie 24, 2016 at 8:26 am

        Apropo de nevasta, cu ani in urma pe cand lucram in Izrael, un perciunat batran cam cat Ierihonul mi-a spus o vorba mare. Din Mossad nu se iese. Nu exista agent „ex Mossad”. La ei ramai pana mori. Am impresia ca asa e si pe la altii, inclusiv la noi.

        Apreciază

  7. octavpelin said, on iulie 23, 2016 at 10:06 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  8. marciusquintus said, on iulie 23, 2016 at 1:11 pm

    German journalist Richard Gutjahr, 42, who filmed the scene unfold, said: ‘I stood on the balcony, right on the Promenade des Anglais, and saw how people celebrated there, and how suddenly a truck drove through the crowd,’ he told AFP on Friday.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3691144/Horrifying-footage-shows-moment-terrorist-ploughs-truck-screaming-Bastille-Day-crowd-killing-73-Nice.html
    Local reporter Richard Gutjahr described the scene at the shopping center as something „out of a bad movie,” with the shopping center completely surrounded by police, a helicopter overhead, and police carrying semi-automatic rifles. Gutjahr was not able to confirm reports of deaths or injuries.
    http://www.motherjones.com/politics/2016/07/multiple-people-killed-shooting-munich-shopping-mall
    Richard Gutjahr who filmed the Nice Bastille Day attack is married to Einat Wilf.

    Einat Wilf was born in Jerusalem. She studied at the Hebrew University Secondary School. During her national service in the Israel Defense Forces she was an Intelligence Officer in Unit 8200, and reached the rank of lieutenant. She then went to Harvard University, receiving a BA in government and fine arts, before being awarded an MBA by INSEAD in France, and subsequently a PhD in political science at Wolfson College, University of Cambridge.
    Wilf describes herself as a Zionist and an atheist.

    Apreciază

    • el said, on iulie 23, 2016 at 1:57 pm

      „she was an Intelligence Officer in Unit 8200____ mosad, apoi fulminant primeste diplome de la celebre faculKAKAtati…. si hop in politica ! o „valoare” nu altceva ! 🙂
      iar barbatul spioancei, naparca ala de jurnalist BASHIT nu numai ca filma cu CINISM uciderea atator oameni …. aflandu-se miraculos de „intamplator” fix la momnetul oportun la locul oportun, ca sa-si faca lustru/cariera/nume de CELEBRU jurnalist ! astia sunta atat de indraciti ca trag si foloase meschine

      Apreciază

  9. Cristinel said, on iulie 23, 2016 at 1:51 pm

    A fost gasit autorul atacului.Un tanar de 18 ani care s-a sinucis.Martorii insa spun ca au fost vazuti si 3 atacatori cu carabine,care sau evaporat din vizorul politiei.

    Apreciază

    • el said, on iulie 23, 2016 at 5:51 pm

      Ioan

      bullshit poilitc corect ! prostia si tradarea/viclenia sunt caractere generalizate la specia umana imbecila ….

      Apreciază

      • NIMENI said, on iulie 23, 2016 at 7:35 pm

        D’aia e greu cu mantuirea, mai punem la socoteala si osmoza …

        Apreciază

  10. picasso said, on iulie 23, 2016 at 3:40 pm

    http://www.thenationalherald.com/102394/

    Apreciază

  11. Muritor said, on iulie 23, 2016 at 6:15 pm

    Declaratia de la Chisinau cu privire la „marele sinod” din Creta si semnatura de sustinere a PS Longhin Jar: http://lumea-ortodoxa.ro/evaluarea-ortodoxa-sinodului-din-creta-declaratia-din-chisinau/

    Apreciază

  12. Emilian said, on iulie 23, 2016 at 10:15 pm

    Ce părere aveți de noile reguli ce urmează a fi impuse în Rusia?

    http://www.christianitytoday.com/gleanings/2016/july/russia-ban-evangelism-effect.html

    Apreciază

    • sherlock_holmes said, on iulie 24, 2016 at 7:25 am

      Din cite inteleg eu,se refera la prozelitismul religios al miscarilor protestante si neoprotestante,poate mormoni…multi dintre ei finantati din SUA si probabil si cu multi ” agenti straini ” printre ei.Daca te uiti in articol la cine protesta,iti poti face o idee. Cred ca are scopul si de a-i proteja pe crestinii ortodocsi de atacul sectelor,desi scopul principal pare a fi cel de prevenire a terorismului venit pe filiera religioasa.

      Apreciază

  13. Mihai2016 said, on iulie 23, 2016 at 11:52 pm

    Parca incepe sa se agite apele dintre Turcia si Grecia! http://bit.ly/29W3cGv

    Apreciază

  14. cca70 said, on iulie 24, 2016 at 10:03 am

    stie cineva daca exista in Brasov o biserica unde sa nu fie pomenit ierarhul Laurentiu Streza al Ardealului, cel care a fost la sinodul din Creta?

    Apreciază

  15. Adi said, on iulie 24, 2016 at 10:54 am

    Nu stiu pe ce post din Romania am dat sa vad atentatul, dar am retinut un singur lucru. Omul de acolo un comentator a spus ca avem nevoie de elecronizarea banilor pentru „a impiedica teroristii sa isi procure arme”.

    Apreciază

    • mihai said, on iulie 24, 2016 at 5:52 pm

      Armele mai pt fi procurate si pe alte cai iar acel cretin ce nu stie el sau se face ca nu stie este faptul ca poti lua zilele cuiva si pe alte cai

      Apreciază

      • Adi said, on iulie 25, 2016 at 8:49 am

        Ori sunt platiti sa spuna asemenea lucruri ori propaganda televiziunii este un mare succes.

        Apreciază

  16. Arhanghelul said, on iulie 24, 2016 at 11:33 am

    Gladio Mondial



    Coincidenta … http://www.gutjahr.biz/about/
    http://www.veteranstoday.com/2016/07/22/nice-munich/

    Apreciază

  17. Arhanghelul said, on iulie 24, 2016 at 12:08 pm

    Deci ce il intereseaza pe ministrul de interne din Alemania …

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/PROFIL+ATACATOR+MUNCHEN+DAVID+CRESTIN

    Kha …kakatul ala de iranian probabil nu mai era islamist … ci probabil trecuse la cretinism … ( unitarian, baptist, catolic … tot acelasi kk ) …

    Apai nu este … Kuranul cartea pacii … si Cartea Cartilor cartea sabiei si ochiului scos …

    Deci a fi crestin te face automat … terorist …

    Stim deja care va fii … viitorul nostru … vom fi porectiti … teroristi … teroristii din munti si paduri … deci partizanul si haiducul va fi un terorika …

    Capisci .

    Apreciază

  18. Arhanghelul said, on iulie 24, 2016 at 3:13 pm

    Se aude un foc de arma cu teava lunga … presupun (dupa sunet) o arma de vanatoare cu glont de la 5,65 – pana la 9,3 milimetri … arma fara repetitie .. se vede clar ca individul din parcarea supraterana se apleaca in fata afectat de lovitura (eventual ranit mai sus de bazin ) …

    Acum vine intrebarea … ca vanator ai voie sa folosesti arma … antiterorism …
    Parca unde este lege … nu-i tocmeala …

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.