SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Inmormantarea Tarului Nicolae al II-lea si a familiei sale. Sa ne amintim ca executia lor a fost ordonata de magnati “americani” iar plutonul de executie a fost condus de un evreu

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 19, 2016

Trupurile familiei împărăteşti au zăcut în uitare şi ignoranţă  până în iulie 1991, când s-a aprobat exhumarea lor pentru începerea procesului de identificare a relicvelor, care a durat până în 1994. La 17 iulie 1998, la exact 80 de ani de la masacru, rămăşiţele pământeşti ale Romanovilor au fost înmormântate în cadrul unei impresionante ceremonii religioase la Catedrala Petro-Pavlovsk din Sankt Petersburg, cripta casei regale ruseşti, la care participaseră: arhierei, preoți, călugări și o mare de credincioși. Cu prilejul ceremoniei a fost purtată în chip solemn o icoană pictată a familiei Romanivilor care au suferit moarte martirică. Potrivit unui ziar central, Русский Вестник, Mesagerul rus, în timpul procesiunii, pe chipurile martirilor înfățișați pe icoană au apărut pete sângerii. Sub privirile miilor de pelerini, culorile deveneau mai pronunţate, iar icoana împrăștia miros de bună mireasmă.

La data de 4 august 2000 ţarul Nicolae al II-lea împreună cu familia sa au fost canonizaţi de Biserica Ortodoxă Rusă, fiind trecuţi în calendar drept cuvioşi supuşi pătimirii.

sfintii-mucenici-romanov

   Cititi va rog mai multe la:

Sfinţenia poate veni uneori şi prin gloanţe

Cititi va rog si:

17 iulie: ASASINAREA Tarului Nicolae al II-lea a fost ordonata de MAGNATI “AMERICANI”

Sfantul Nicolae al II-lea Romanov, ultimul tar al Rusiei, ucis de un pluton de executie condus emblematic de catre evreul Iacov Iurovski

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • ManolescuBD said, on iulie 19, 2016 at 11:49 pm

      Off topic, {dar destul de on’topic, 🙂 [şi ar fi bun de tradus, împreună cu tot saitul]}: http://beyondthephysical.blogspot.ro/2016/07/near-death-experience-nde-do-not-go-to_19.html „However, one should never assume that all spiritual experiences = God experiences and that “angels” or beautiful looking creatures who claim they are there to help you are actually sent from God to assist you. There are many fallen angels working for Satan who masquerade as angels of light. […] “Beloved, do not believe every spirit, but test the spirits, whether they are of God; ~ 1 John: 4 […] I do know for a fact that Satan’s organization is promoting the “go to the light” and they are busy “helping” (tricking) people to enter a bogus vortex of light. This is why I MUST warn as many people as possible of this deception and tell them that if they ever find themselves in NDE, do NOT go to the light, call on Jesus Christ instead! […] Ashley said the information “saved my husband’s life during a heart attack where people or beings were telling him to go to the light and He called on Jesus and lived.” “I remembered you saying don’t go with anyone or listen to anyone near death, just call on Jesus because it could be a trick. It happened a couple more times in his dreams after, but he’s healed and healthy as can be.””

      Apreciază

      • ManolescuBD said, on iulie 19, 2016 at 11:51 pm

        Articolul se potriveşte bine cu faptul că mulţi doctori care documentează cazurile de moarte clinică[sau aproape moarte clinică], au tot felul de idei bizare/idioate new-age.

        Apreciază

  1. el said, on iulie 19, 2016 at 3:33 pm

    Sfinte Tar Nicolae miluieste-ne pe noi si AJUTA Rusia ta !

    Apreciat de 2 persoane

  2. el said, on iulie 19, 2016 at 3:52 pm

    Dumnezeu a dat SLAVA VESNICA Robilor Sai Tarul Rusiei Nicolai Romanov si celor de un gand si lucrare cu el si a incredintat Rusia Insasi RUGACIUNILOR si MIJLOCIRILOR lui , asa cum odinioara a indcredintat-o CARMUIRII lui!

    Tarul Rusiei e o TAINA pentru Rusia si, prin Destinul Rusiei, pentru intreaga lume!

    Rusii TREBUIE sa CINSTEASCA MULT ca SFANT pe Tarul lor Nicolae Romanov, atfel lumea va sfarsi CUMPLIT!
    DOAR ei, carora fusese el dat…. iar noi putem DOAR sa ne rugam pentru Rusia cea Pravoslavnica si pentru Ortodoxie ! Cine NU face aceasta asuma si partea lui va fi GREA, GREA… !

    grecii au Parinti si Invatatorii lumii cei mai mari, rusii au Sfintii Mucenici cei mai mari, , altii o au pe INSASI Maica Domnului…. dar noi ?

    osteniti-va fratilor sa nu RAMANETI ORFANI !.. orfanii vor pieri INTAI !

    Apreciat de 1 persoană

    • Radu said, on iulie 20, 2016 at 6:39 pm

      Foarte bine spus

      Din nefericire si Rusia ca si noi ca mai restul lumii se afla sub oamenii lor. Putin e cu ei altfel il mazileau de mult.
      Sunt doua tabere finantate de aceeasi oameni evrei si non evrei vanduti satanei ca in primul si al doilea razboi mondial.

      Noi ca popor avem multi sfinti si parinti duhovnici care ne ajuta daca ne rugam lor si suntem loiali si cu vorba si cu fapta. MAI ALES CU FAPTA.
      SF Apostol Andrei,Sfintul Stefan Cel Mare, Sfintii Martiri Brancoveni, Parintele Justin Parvu contemporan cu noi si multi altii stiuti si nestiuiti de noi.
      Vointa si perseverenta sa avem pe calea asta ca ne vor ajuta mai devreme sau mai tarziu, rabdare trebuie.

      Domnul ne-a dat multe daruri cu atat mai mult avem responsabilitate ce am facut cu aceste daruri mari , OAMENI MARI care i-am avut si de la care atatea avem de invatat.

      Doamne ajuta si multa sanatate !

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 20, 2016 at 7:58 pm

        Radu

        Doamne ajuta!

        Iertare, imi raspunzi si mie, te rog?

        Apreciază

  3. dralexmd said, on iulie 19, 2016 at 3:56 pm

    Acestea nu sunt moastele lor – ele nu exista – jidanii au ucis familia in ritual cabalistic, i-au dat foc, si au baut scrumul, amestecand cu vinul.

    Cautati staret Nikolai Guryanov despre moarte Sf.Nikolai, Sf.Pasa din Sarov.
    Biserica Rusa a dat acord la imortatea „moastelor’ in general, fara sa faca notiune, cine sun ingropati. La „moastele” cele vin numai turistii. Cabalisiti sa baga in Biserica si sub forma de Ortodocsie, introduc satanismul. Lor, asa numite „moaste”, le trebuiesc in scopul lor, ca si mumii egiptene.

    Apreciază

  4. alex said, on iulie 19, 2016 at 10:57 pm

    Ieri dadusem o stire de pe adevarul am vazut ca a mai postat cineva dar faza asta deja mi se pare penibila http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/povestea-lui-adrian-si-a-sotului-sau-clai-cuplul-a-dat-statul-in-judecata-pentru-a-le-fi-recunoscuta-casatoria-si-in-tara.html pentru cine vrea sa le stie „marea poveste de dragoste” scuze de bascalie dar mi se pare extrem de penibil tot.

    Apreciază

    • el said, on iulie 21, 2016 at 1:28 pm

      Ioan

      bartolomica fara frica a pupat odata slugarnic papaucul „sultanului” suleyman_erdoKAKAgan magnifcul ” ! 🙂
      ce sa te astepti de la IUDE VANDUTE? si KAKATolocosul Armeniei a CONDAMNAT recunoastsrea GENOCIDULUI ARMEAN de catre Gremania/lume…..

      iata CINE conduce „duhovniceste” „crestinii” de azi…. nu ca armenii monofiziti ai KAKAT-olicoslului ar fi crestini asa cum nici ECUMENISTII KAKODOCSI ai lui bartolomica ( la fel toti cei de alte apratenete locale dar de un gand si o cugetare cu ei!) NU mai sunt crestinti… ci ambele tabere sunt :TRADATORI ai Lui Hristos ! in frunte cu IUDELE(„pastorii”) care le carmuiesc la iad !

      Apreciază

  5. Orthodox said, on iulie 20, 2016 at 3:26 am

    Parintele Mihail Jar,Longhin despre Masonerie ,Sinod Talharesc ,Vremurile ce vin !

    Apreciază

  6. Orthodox said, on iulie 20, 2016 at 3:35 am

    Apreciază

  7. Orthodox said, on iulie 20, 2016 at 3:50 am

    Nou ! Pr Teodot despre Sinodul din Creta !

    Apreciază

  8. Orthodox said, on iulie 20, 2016 at 3:52 am

    Nou !!! Pr Teodot despre Sinodul din Creta !

    Apreciază

  9. Orthodox said, on iulie 20, 2016 at 4:02 am

    Apreciază

    • el said, on iulie 21, 2016 at 1:31 pm

      criminalul asta de erdogan o sa sfarseasca CURAND… nu-l mai rabda nici pamantul de la atat scarba pe care o face !

      Apreciază

  10. RomeoB said, on iulie 20, 2016 at 8:10 am

    BORu se indoieste de faptul ca ramasitele ingropate ar fi a;e familiei imperiale.

    Apreciază

  11. Arhanghelul said, on iulie 20, 2016 at 11:26 pm

    Care este diferenta dintre o lama ascutita si-un glont ?

    A omora un om prizonier = ostatic =prizonier … ritualic/DEMONstrativ … ca pe miel/caine chinez/animal sacrificat pentru mancare …

    51. Şi iată, unul dintre cei ce erau cu Iisus, întinzând mâna, a tras sabia şi, lovind pe sluga arhiereului, i-a tăiat urechea.
    52. Atunci Iisus i-a zis: Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri.

    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=26

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Inmormantarea Tarului Nicolae al II-lea si a familiei sale. Sa ne amintim ca executia lor a f… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.