SACCSIV – blog ortodox

LISTELE ERAU FACUTE … La cateva ore dupa esuata tentativa de lovitura de stat din Turcia, 2700 magistrati si 8 000 politisti au fost arestati sau demisi. S-au deteriorat relatiile cu SUA?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 18, 2016

Dupa cum stiti, in noaptea de vineri spre sambata a avut loc o bizara:

Tentativa de LOVITURA DE STAT in TURCIA

Apoi a urmat un val urias de arestari si demiteri.

soldati_4

Foto: http://www.click.ro/news/lume/soldatii-pucisti-tinuti-ca-animalele-intr-un-grajd-vor-plati-scump

La nici zece ore de la eșecul loviturii de stat, Erdogan a decimat justiția turcă. Cu viteza luminii, președintele dictator a și identificat trădătorii din magistratură și i-a demis pe bandă rulantă iar pe unii dintre ei i-a și arestat prin intermediul procurorilor.

Înaltul Consiliu al judecătorilor şi procurorilor din Turcia a decis demiterea a 2.745 de judecători în urma tentativei de lovitură de stat a unei facţiuni din armată, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cititi va rog mai multe la:

Erdogan arestează pe bandă rulantă judecători. Peste 2700 de judecători au fost demiși

Situaţia din Turcia degenerează în epurări în masă. După demiterea şi arestarea a mii de judecători şi militari, luni dimineaţa s-a trecut la poliţişti.

Potrivit agenţiilor de presă internaţionale, 7800 de poliţişti au fost demişi în urma tentativei de lovitură de stat, mulţi dintre aceştia din Istanbul şi Ankara. Nu se cunosc încă acuzaţiile concrete care li se aduc, un oficial militar declarând pentru Reuters că există doar suspiciuni cu privire la legăturile acestora cu tentativa de lovitură de stat.

Cititi va rog mai multe la:

NEBUNIE în Turcia: Aproape 8000 de poliţişti au fost demişi după tentativa de lovitură de stat

Johannes Hahn, comisarul european pentru Extindere şi Politici de vecinătate, a afirmat că a avut impresia că guvernul de la Ankara avea pregătite liste a celor care urmau să fie arestaţi.

„Pare ca şi cum ceva ar fi fost pregătit. Listele sunt disponibile, fapt care indică că au fost pregătite şi urmau să fie folosite la o dată anume,” a spus Hahn. „Sunt foarte îngrijorat. Este exact de ceea ce ne-am temut.”

Cititi va rog mai multe la:

Merkel şi Mogherini avertizează Turcia: nu introduceţi pedeapsa cu moartea

   Comentriu saccsiv:

   Ca listele erau deja facute, e limpede. Asta poate duce la concluzia ca Erdogan a orchestrat de fapt in mod foarte dibaci lovitura de stat. Dar poate duce si la concluzia ca cei de pe liste stiau ca sunt pe liste si au apelat la militari care au incropit in graba o lovitura de stat.

Interesanta si relatia cu SUA:

SUA au interzis zborurile spre şi dinspre Turcia până pe 1 septembrie, Digi 24:

Administraţia americană de Aviaţie (FAA) a interzis toate zborurile între Statele Unite şi Turcia până pe 1 septembie, relatează Aviation Channel, citat de News.ro.

Nicio companie aeriană, fie ea americană sau străină, nu are voie să zboare în Statele Unite din Turcia, nici direct, nici via o ţară terţă.

Decizia afectează compania Turkish Airlines, singura care opera zboruri între cele două ţări. Aceasta avea curse către Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, şi Washington.

FAA va revizui situaţia cel târziu pe 15 august.

Măsura vine după tentativa de lovitură de stat din weekend, când elemente din armată au încercat să îl îndepărteze de la putere pe preşedintele Recep Tayyip Erdogan.

Turcia | Percheziţii la baza militară de la Incirlik, folosită de SUA, Digi 24:

Procurorii turci au suspiciuni că această bază a fost folosită pentru organizarea tentativei de lovitură de stat. Baza este folosită de armata SUA. Activitatea de aici a fost suspendată în weekend şi alimentarea cu electricitate, oprită. Autorităţile de la Washington anunţau astăzi că activitatea a fost reluată şi de aici continuă atacurile împotriva poziţiilor ISIS din Siria. La Incirlik se află 1.500 de militari americani.

Tensiuni între Turcia şi SUA. Mesajul DUR transmis de John Kerry pentru Ankara, Realitatea:
Orice stat care îl susține pe Fethullah Gulen, cel pe care președintele turc l-a acuzat că ar fi pus la cale lovitura de stat eșuată de vineri, nu va fi un ”prieten al Turciei” și va fi considerat ca fiind în război cu această țară, a declarat prim-ministrul turc, Binali Yildirim. Totdată, preşedintele turc, Recep Erdogan, i-a solicitat omologului american Barack Obama arestarea lui Fethullah Gulen, exilat în SUA. În schimb, chiar din Statele Unite, unde se află de mai mulţi ani, Gulen a negat că ar fi avut vreun rol în puciul din Turcia şi a condamnat „în cei mai puternici termeni” tentativa de răsturnare a regimului, scrie Reuters.
Secretarul american de stat, John Kerry, i-a spus sâmbătă omologului său Mevlut Cavosoglu că insinuările publice potrivit cărora Statele Unite au fost implicate în tentativa eşuată de stat din Turcia subminează relaţiile dintre cei doi aliaţi NATO, relatează Reuters.

Kerry a exercitat presiuni asupra Turciei pentru a da dovadă de reţinere şi pentru a asigura respectarea statului de drept în ancheta privind puciul, a anunţat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, John Kirby, într-un comunicat.

“A spus clar că Statele Unite ar fi dispuse să ofere asistenţă autorităţilor turce care desfăşoară ancheta, dar insinuările publice sau afirmaţiile în legătură cu rolul Statelor Unite în tentativa eşuată de atentat sunt complet false şi dăunătoare relaţiilor noastre bilaterale”, a adăugat oficialul.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut Statelor Unite să îl predea pe clericul musulman Fethullah Gulen pe care îl acuză pentru tentativa de lovitură de stat, avertizând că acesta este un test al alianţei dintre Washington şi Ankara. Într-un discurs rostit sâmbătă în mijlocul susţinătorilor săi strânşi la Istanbul, Erdogan a spus că există “forţe externe care vor să întoarcă această naţiune împotriva forţelor armate”.

Guvernul turc spune că susținătorii lui Gulen, clericul care trăiește în Statele Unite de ani buni, s-au aflat în spatele tentativei de lovitură de stat care a avut loc vineri seara.

De asemenea, Guvernul îl acuză pe Gulen că încearcă să construiască o ”structură paralală” în sistemele judiciar și de învățământ, precum și în media și în zona militară.

 

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. SAVONAROLA said, on iulie 18, 2016 at 6:37 pm

    Frate Saccsiv, ai auzit matale de operațiunea Gladio? Daca Da, atunci sa fii convins că asta se întâmpla în Turcia acum. Voi reveni.

    Apreciază

    • oxana25 said, on iulie 18, 2016 at 8:16 pm

      Pe fondul dorintei lui Putin de-a fi un alt tar Petru, avem pe malul Bosforului alta specie… urmasul sultanului Suleyman! Dumnezeu sa nu ne paraseasca!

      Apreciază

  2. Calin Manta said, on iulie 18, 2016 at 7:27 pm

    SI A INSCENAT LOVITURA DE STAT CA SA SI POATEA INDEPARTA OPONENTI…UN JEGOZ MIZERABIL! OARE DE CE NU MA MIR?

    Apreciază

  3. ortodoxend said, on iulie 18, 2016 at 7:44 pm

    Daca slabeste aparatul de aparare al Turciei atunci va fi mai simplu ca profetiile de divizare a acestei tari sa se implineasca

    Apreciază

  4. Templier said, on iulie 18, 2016 at 7:50 pm

    Off:
    In timp ce unii fug dupa dracu’ altii …
    https://templierblog.wordpress.com/2016/07/18/isteria-pokemon-go-au-inebunit-oamenii/

    Dementa nu are limite… la festivalul Electric Castle de la Bonțida. Cel puțin asta au arătat doi tineri, care s-au iubit cu patos chiar în mijlocul mulțimii adunate la scena de la Booha Mansion, fără să le pese că-i vede lumea.(Parca altele erau valorile si scara nu cu mult timp inainte vreme)
    http://someseanul.ro/dragoste-pe-timp-de-noroi-la-electric-castle-doi-tineri-s-au-iubit-vazul-lumii-video/

    Apreciază

    • Gabriel M. said, on iulie 18, 2016 at 8:42 pm

      “Cand va veni acel timp, timpul lui Antihrist, cei trei ani si jumatate pe care-i va petrece pe pamant, timp in care toti cei credinciosi lui Antihrist vor fi pecetluiti, nu va fi dupa cum credem noi acum si dupa cum scriu unii si altii prin carti.(…) Mai intai se vor impanzi si vor lua amploare organizatii si curente satanice, de se va ingrozi lumea. Crima si desfraul vor fi la drumul mare. Nici in munti, nici in paduri nu vei gasi locul curat din cauza desfraului si a barbariilor care se vor face. Femeile vor umbla ziua in amiaza mare pe strada goale. Si in biserici vor intra despoiate si nerusinate. Ce vezi ca fac pe strazi haitele de caini umbland in calduri asa vor face oamenii. Respectul si mila fata de om va disparea. De Dumnezeu, foarte putini si pentru putin timp, isi vor aduce aminte. – Ilarion Argatu

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on iulie 19, 2016 at 7:01 am

        Apreciază

      • Adi said, on iulie 19, 2016 at 8:14 am

        Ilarion Argatu

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on iulie 19, 2016 at 8:31 am

        Cosminmatiu
        Ratacit neratacit se pare ca s-au implinit vorbele lui. Nu e treaba mea sa il judec mai ales ca e parinte. Si sa stii ca si daca un parinte e ratacit sau pacatos sau betiv mana lui ramane sfintitoare si Harul dat de Hristos prin apostoli acelui preot de a dezlega sau a lega ramane valabil. Da-mi exemple in care a fost luat harul unui preot si nu a mai putut spovedi pentru ca era pacatos.

        Doamne ajuta.

        Apreciază

      • Adi said, on iulie 19, 2016 at 11:14 am

        Este difetenta intre a rataci si a fi pacatos! Ratacit cu sau voia ta inselat adica exemplul lui Mohammed care a fost inselat ca i sa aratat „ingerul”. Si a ratacit milioane de suflete si pacatos cu totii suntem cand pacatuim cu orice si cu gandu.

        Apreciază

  5. Templier said, on iulie 18, 2016 at 8:11 pm

    Generalul Akin Ozturk ar fi recunoscut că a coordonat complotul din Turcia,drept pentru care a fost batut si umilit crunt alaturi de mii de soldati.Returul va fi pe masura!:
    http://www.mediafax.ro/externe/generalul-akin-ozturk-a-recunoscut-ca-a-coordonat-complotul-din-turcia-15531810
    Erdogan începe „marea epurare”. Mii de magistraţi şi militari arestaţi în Turcia/ Judecător român: „Sunt magistraţi tineri care vorbesc despre derapajele grave din Turcia”
    http://www.mediafax.ro/externe/erdogan-incepe-marea-epurare-mii-de-magistrati-si-militari-arestati-in-turcia-judecator-roman-sunt-magistrati-tineri-care-vorbesc-despre-derapajele-grave-din-turcia-15530722

    Apreciază

  6. oxana25 said, on iulie 18, 2016 at 8:12 pm

    Erdogan e un dictator nebun! Se crede sultanul Suleyman! Are un palat in Istanbul cu 1000 de camere!
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/PALAT+ERDOGAN

    Apreciază

    • mihai said, on iulie 18, 2016 at 10:26 pm

      Ma uitam acum la toate aceste evenimente din ultima vreme in care kaka francisc nu rateaza nimic si in care nu mai conteneste cu cocolosirea islamului, numinduo religia pacii si unde pofteste pe la radio vatican diversi imami sa tina emisiuni pe acolo, cel putin asa am inteles din publicatiile respective

      Apreciază

  7. Metatron said, on iulie 18, 2016 at 9:14 pm

    Dar Grecia ce decizie a luat fatza de soldati turci care au trecut la ei, poate de aici sa inceapa tensiunile dintre grecia si turcia, apropo de profetia parintelui Paise Aghioritul cu atacarea Turciei fatza de Grecia sau cel putin inceperea escaladari.

    Apreciază

  8. picasso said, on iulie 18, 2016 at 9:37 pm

    Romania a ajuns groapa de gunoi a Europei. Ce se ascunde in spatele tonelor de deseuri periculoase, aduse ilegal in tara…

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/tone-de-deseuri-periculoase-aduse-ilegal-in-romania-ce-au-descoperit-inspectorii-cand-au-controlat-camioanele.html

    Apreciază

  9. cosminmatiu said, on iulie 18, 2016 at 9:46 pm

    Ce se intampla acum in Turcia este o intarire a dictaturii:

    Reiau profetia mai veche:

    https://prosistemhaha.wordpress.com/2013/08/01/profetii-despre-razboaiele-ce-au-fostsunt-si-vor-urma/

    https://prosistemhaha.wordpress.com/2013/08/14/profetia-parintelui-iosif-vatopedinul-si-despre-imparatul-ioan-cel-milostiv-cel-inviat/

    Emanuel said, on aprilie 14, 2014 at 2:30 pm

    Gheron Iosif Vatopedinul
    Un preot în vârstă, care a dorit să rămână anonim, a spus următoarele într-o profetie pentru unele evenimente teribile ce vor urma. Doua dintre ele au venit deja, Rusia a fost in război cu Georgia si statele internationale, al doilea ar fi prabusirea bursiera.
    Războiul ruso-georgian 2008 a fost un conflict armat din august 2008 dintre Georgia, pe de o parte, si Rusia si guvernele separatiste Osetia de Sud si Abhazia, pe de altă parte.
    Source: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war
    . Bursele de valori din sudul Europei se destrama si luni a înregistrat o scădere dramatică în Italia pana la 3,87%. Mare a fost căderea si bursele de valori din Portugalia, Irlanda si Spania, în timp ce dip indicele înregistrat de bănci europene, care a scăzut 27 luni.. Criza europeană poate produce potentiale victime sunt Cipru, Italia si Spania, care, lucru care dacă ar fi confirmat va împărti Europa în două.
    Sursa: http://www.xrimanews.gr/oikonomia/11245-katarreysh-twn-xrhmatisthriwn-toy-eyrwpakoy-notoy
    Subliniez că acest text a intrat în mâinile mele înainte de criza financiară, în octombrie 2008, pe care o prevede cu exactitate.
    Iata ce a spus batranul preot :
    Toti m-au tratat cu neîncredere. M-am simtit prost.
    Ei nu au vrut să înteleaga.
    Stii, când esti departe de Dumnezeu, tu nu vrei să auzi despre vesti proaste. Vrei să auzi mai degrabă stiri despre bârfă, fotbal, femeii, dar nu pentru evenimente providentiale. Din păcate, acest lucru va fi pedeapsa
    Când le-am discutat cu mai mare aplomb mi-au spus să încetez imediat. Am încredere în Dumnezeu si rugăciunile sfintilor, si a Fecioarei Maria. Actuala generatie de oameni sa îndepărtat de Dumnezeu si harul Lui. Toată lumea se gândeste numai la persoana lor, fiecare cauta sa se se descurce singur si nu au nevoie de nici un Dumnezeu pentru a merge mai departe. Tehnologia este buna si portofelul plin si totul va fi rezolvat de la sine . Dar această tehnologie este cea care ne va distruge! Mi-a spus că rusii au astfel de arme secrete, si când va fi să le folosească, vor distruge tări întregi, în cazul în care acestea vor fi inamici.
    Grecia noastră nu va suferi distrugeri ori ocuparea teritoriului. O alta ar fi tragedia – vor suferi de saracie si foame.
    Fiule sunt nevrednic si păcătos să vorbesc si sa interpretez pe Sfintii drepti si pe martiri. Dar dragostea de Dumnezeu de multe ori atunci când a fost găsit semne de pocăintă vine si ne consolează
    Tot ce a scris Sfintii Bisericii noastre se vor petrece pana in detalii
    http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199
    http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199
    Atunci când am citit noile profetii ale Sfântului Cosma Aetolian (http://geoment.eee.gr/profities.html) si m-am rugat pentru a-mi descoperi Domnul când si cum vor fi acele evenimente. Dar o vizita la Muntele Athos si cuvintele unui om batran m-au făcut să înteleg greseala mea.
    Domnul si numai El singur va decide dacă cineva este demn de a fi “umplut” de mila. Si deodată intro noapte la rugăciune, când turcii au ucis pe Isaac si Solomos, au început să se manifeste în fata lui evenimente ca intr-un film mi-a spus lucrurile care au să vină.
    La 14 august 1996 a fost ucis de turci în Cipru Solomos Solomou. Executarea brutală a eroului Solomou a fost văzuta de miliarde de telespectatori din întreaga lume, asa cum sunt înregistrate de camerele video. A fost un moment socant al istoriei noastre recente, iar acei greci care au vazut in real scena nu vor uita până la sfârsitul vietii lor.
    Sursa: http://www.mycarclub.gr/index.php?topic=7762.0
    Vor fi sapte războaie adevărate.
    Fiecare război va fi mai salbatic decat ultimul.
    Fiecare război va implica mai multe tări si se va întinde pe o arie geografică largă.
    Intermediar între toate războaiele vor fi intervale de “pace”.
    Războiul se va răspândi în întreaga lume.
    Ruine, foamete, mizerie, revolutie, jafuri, boala vor domina pe o scară globală.
    Primului Război
    Primul război va fi în Georgia. Rusia va suporta un alt atac de provocare din Georgia si de această dată ii va distruge definitiv. Din păcate, pierderea a populatiei civile din Georgia va fi terifianta.
    Războiul din Georgia va implica pe ucraineni si americani care vor face provocări mari împotriva rusilor.
    Turcia va permite navelor americane si aeronave pentru a trece prin spatiul aerian pentru a bate pe rusi.
    De atunci începe numărătoarea inversă până la distrugerea turcilor. Rusii vor plăti foarte curând ucrainenilor, de fapt, foarte putini ucraineni ar lupta cu rusii, si vor fi primiti cu entuziasm în orasele din întreaga Ucraina si Marea Neagră, se vor lupta americanii si rusii pentru prima data insa rusii ii vor coplesi.
    Turcia va impune dictatura în timp ce kurzii vor fi rebeli.
    .În următoarele câteva zile vor începe artificial turbulentele financiare globale cu prăbusirea sistemului financiar.
    . Economiile se prăbusesc una după alta, revoltele din jurul cererilor economice.
    Apoi va fi incercarea de a semăna disperare si panică pentru omenire.
    Multi isi vor pierde economiilor lor, locurile lor de muncă.
    Plătile de împrumut vor creste de zece ori peste noapte.
    După un prim val de criză cand totul pare sub control, atunci va lovi din nou altul mai dur si fără milă.
    – Oamenii se vor sinucide pentru casele lor si locurile de muncă
    Băncile de retail vor fi incendiat si jefuite.
    . – Economia se va prăbusi.
    -taxele vor fi impuse incat si pentru animalele de companie se va cere taxe
    -Războiul care se va apropia le va va anula pe toate.
    Bani, bijuterii, pietre pretioase, a spus bătrânul, nu ne va pasă pentru a le proteja. Putem pierde pe toate, nu ele ne vor salva salva. Nu-ti fie frică, nici nu te clinti atunci când vor începe evenimente.
    Domnul nostru, Fecioara Maria si toti sfintii au înconjurat Grecia noastra.
    Orice actiune ostilă împotriva nu va avea efect.
    In curând americanii si Israelul vor ataca Iranul.
    Războiul nu va implica Grecia.Dar războiul va izbucni în vecinătatea noastră. Albanezi, croati, musulmani bosniaci, si americanii impreuna cu NATO, fată de Serbia aliata cu Rusia.
    În vremea aceea in Grecia in câteva săptămâni, va “cădea”guvernul se va merge la noi alegeri. Insa atunci junta care conduce pe turcii ne vor ataca tara.
    As fi vrut ca evenimentele transmise, sa nu fie niciodată. Amintiti-vă, doua lucruri atunci când evenimentele se vor întâmpla nu renunta la Hristos si patrie.
    . Toti aceia, care spune date exacte la evenimentele care vor veni vor gresi si nu-i luati in considerare.
    De asemenea, multi calendaristi pe stil vechi, care s-au desprins de trupul Bisericii au răspândit lucruri fantastice care nu trebuiesc luate in în considerare. Profetiile de sfinti, pot prezice nenorociri si suferinte, dar apoi urmează pace si iubire.
    Dumnezeu iubeste creatura Lui si ii da posibilitatea de a se ridica din nou. De la profeti mincinosi numai dezastre vor auzi, si nici o posibilitate de mântuire.În următoarele zile si luni vor începe turbulente economice crize financiare toate create artificial.
    Marea Neagră va deveni o mare rusesca după cucerirea Turciei si va fi prima tară pe care se va testa armele secrete rusesti.
    La început, turcii vor crede că au invins dar acest lucru va fi distrugerea lor. Rusii vor învinge în cele din urmă vor lua orasul în mâinile lor (Istambul, fostul Constantinopol)
    În partea de nord se va invada si cuceri tările nordice, Finlanda, Suedia, Norvegia. Deoarece aceste tări, în timp ce aparent s-ar păstra pe o pozitie neutră, în cele din urmă de pe teritoriile lor se va dezlăntui primul atac serios de pe teritoriul Rusiei cu victime ale populatiei civile. Dezastrul care va avea de suferit va îngrozi omenirea.
    . Apoi rusii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România, Republica Moldova. Oamenii popoarelor ortodoxe din Balcani se va ridica să răstoarne guvernele lor si se vor alia cu rusii, sârbii si românii, dar nu si bulgari.
    După ce rusii vor coborî in sud pentru a ajuta aliatii lor arabi si iranieni care vor fi atacati de americani. Americanii vor ocupa zona de coastă a Iranului, după lupte crancene, dar nu vor fi capabili să se deplaseze în tară, datorita rezistentei ridicate a persanilor.
    Rusii vor matura peste Persia(Iran) si distruge fortele SUA-NATO Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, si în cele din urmă vor ajunge la Israel. Apoi vor încerca să atace prima bază a SUA si Israel, dar se vor opri. Cauza fiind tratative internationale pentru pace si comunicare.Apoi vor continua cu Egiptul si va ocupa Canalul Suez.
    Mergând Orientul Mijlociu, rusii vor petrece trupele lor în si in Grecia, fără cea mai mica distrugere a grecilor. Tranzitia va fi foarte rapida.
    . Capacitatea de a efectua transporturi de forte de mari dimensiuni pe distante lungi foarte repede constituie un avantaj mare pentru rusi care detin tehnica militara secreta, aeronave necunoscute acele farfurii zburătoare.
    Aeronave în formă de farfurie, care zboara nu sunt neobisnuite în sine.Cerinta minimă pentru o astfel de nava sunt două Frisbees, unul pe partea de sus si cea de jos cu două motoare mini-nucleare de propulsie. Lokomoscanner este unic, pentru că este o combinatie versatila de avion, elicopter si un aerostat (un obiect mai usor decat aerul, care pot rămâne stationară în aer). Lokomoscanner poate muta într-o linie dreaptă si îndeplini cu usurintă o aterizare verticală. Forma de “Farfurie zburatoare” reduce rezistenta la vant. Toti acesti factori se combină pentru a crea un vehicul de zbor, care este usor de manevrat si indispensabil pentru a ajunge la zonele de lucru.
    http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557 http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557
    Apoi se întorc în Balcani pentru a ajuta pe sârbi care lupta cu NATO si tări musulmane ori catolice din Balcani si de a câstiga. Fortele rusesti vor fi trădate de China. În timp ce la inceput vor fi impreuna, China va părăsi alianta si mai rău, va permite trupelor aliate sa lovească în spate pe rusii.
    Dar nu am terminat cu primul război. Rusii vor fi pliati în Tracia de Est si în teritoriile asiatice. Occidentalii vor debarca in Albania care a fost puternic deteriorata, acesta vor începe să se miste la est
    Dar, pentru că au problemă mare pentru a se muta pe drumuri deteriorate, drumuri bombardate, poduri care au cazut in atacurile severe ale rusilor, ei vor primi o decizie ciudata.
    Acest lucru va fi realizat în primul rând pentru ca Grecia va fi neutra nu va suferi nici o deteriorare a retelei de drumuri si, de asemenea Grecia va fi aliata neoficiala a Rusiei. Rusii nu ar îndrăzni să loveasca un “aliat”, si vor fi prietenosi .
    Aliatii, cu toate acestea, le-ar place teribil sa atace pe greci, deoarece ei au fost aliati cu rusii, astfel încât sa existe dezastre si pierderi la fel ca in tările lor
    Vai de greci, care ar cădea în mâinile lor. Cu scuze pentru amuzament aliati vor chema să răspundă tarani sau pastori intreband dacă este aproape sau departe orasul si vor fi chinuiti până la moarte.Casele vor fi jefuite, femeile de toate varstele vor fi violate, oameni fiind ucisi, bisericile vor fi incendiate preotii va fi pusi la stâlpul infamiei si răul va fi continua.
    Singura salvare este evadare la munte si ascunsi în păduri.
    In trei orase Bougazi , Krapsi si Musina, vor trece multe trupe aliate in drum spre orase Veti fi întrebati dacă orasul este departe. nu se poate spune adevărul, pentru că va vor răni. Această armată nu va ajunge în oras, în mijlocul drumului vor afla că războiul a fost incheiat. – Sf. Cosma de Etolianul
    Sursa: http://geoment.eee.gr/profities.htm
    Vai de vârstă, femeile însărcinate, copiii mici si nevoiasi. . Vor fi distrugeri grele si devastatoare la zidurile Constantinopolului.
    Bătrânul mi-a spus că trupele vor fi de aproximativ 3.000.000, se vor trimite o trupe prin Tesalia.
    Distrugere teribila ii astepta pe locuitorii din zonele în care vor trece. Cei care vor să scape vor merge satul de la poalele Muntelui Olimp si Kissavos.
    . Fortele din Tesalia si din Egnatia se vor reuni în afara Salonicului.
    Conflictul greco-turc
    În timp limitat conflictul greco-turc nimeni nu va fi ucis, nici un soldat grec . Oricine ar spune altceva va fi o minciună. Distrugeri nu vor fi. Soldatii vor fi cu degetul pe tragaci, nu vor fi focuri de armă, mai ales pe insule, dar vor fi actiunile impulsive. Maica Skepi ne va proteja si apoi conducerea militară luminata pregăteste deja doctrina de apărare a tării, în conformitate cu evenimentele viitoare.
    Sunt posibile sabotaje la poduri sablare, drumuri, incendieri, vor fi expediate. Serviciile de securitate ale tării noastre vor stii totul. sabotarile cele mai periculoase sunt cele la apeducte si a apei potabile. Din informatiile pe care le vor avea turcii vor întelege ca a ocupa acum insulele grecesti, echivaleaza cu tragedia atunci vor încerca in final o surpriza, vor incerca o lovitura pe continent in Grecia. armata va demara pentru o aterizare de la Kavala la Atena!
    Vor crede că noi ne-am pus greutatea pe insule si am lăsăm zona nepăzită Vor ajunge la o mica distanta de la tinta lor la sase mile marine de coasta. Cand vor vedea turcii ca nu pot cuceri insulele din Marea Egee, vor ataca în Cipru.
    Nu vor fi lupte înversunate.Nu vor fi pierderi mari, in populatia militară si civilă. Din fericire coborârea rapidă a rusilor le va face să-si retragă toate fortele să-si apere patria lor. Apoi, fortele cipriote vor relua teritoriile ocupate, din păcate evenimentele vor duce la o purificare etnică.
    Nu toti sunt duhovnicesti, dar eu cred în Domnul, ca cei de zilele de atunci din ierarhia Greciei prin reuniuni extraordinare vor oferi salvare si anunturile necesare
    Avem datoria sacră de a ajuta fiecare crestin, care va bate la usă a da chiar si din economii. Blestemat să fie cel care refuză să ajute vreun crestin. Cine va bate la usa nu va fi lasat sa sufere de foame, de asemenea, îngerii vor vedea dacă porunca Domnului nostru este respectata.
    Blestemat să fie cel ce va cere bani pentru a găzdui asupriti, care vor dezonora femeile.
    Binecuvântarea Domnului nostru vă păstrati, daca vă deschideti casele voastre. Alimentele vor exista si nu se vor termina. Îngerii Domnului vor dezvălui pentru a se găsi hrană. Purtati mereu apa sfintita. O picătură amestecata în apa tulbure si apa va deveni potabilă.
    Ce se va intampla cu America?
    Din păcate, distrugere totală. de la 300 de milioane de locuitori cati sunt acum 90% isi vor pierde viata din cauza razboiului. In toate războaiele pe care le vor face rusii, mai întâi au fost atacati si apoi ei au reactionat. Deci, turcii să nu pot sa vina la Domnul si să spună “Ce rău am făcut de ai distrus tara noastră, prin mana rusilor “, le va spune : Voi ati, atacat fără motiv si fără provocare pe greci. Aceasta va fi pedeapsa.
    Armaghedon
    Regele Ioan, după aparitia lui la tron, va continua razboaiele, de această dată împotriva chinezilor. Chinezii cei nenorociti care nu au trimis armata pentru a ajuta pe rusii cu care erau aliati vor veni la razboi impotriva armatei grecesti care eroic va fi condusa de Regele Ioan, în bătălia de la Armaghedon.
    Având în vedere aceste evenimente extraordinare, toti credinciosii vor trece la pocăinta si din durerea lor se vor ruga neîncetat lui Dumnezeu să aibă milă de ei, sa opreasca toate relele din lume si sa aduca pace. Dumnezeu aude cand se roagă copiii Lui credinciosi si trimite la pământ, sub forma unui om, un înger pentru a ajuta si Sfântul înviat Ioan va aplica deciziile si vointa lui Dumnezeu pentru a solutiona problema din Est si mântuirea lumii , în numele lui Hristos. regele Ioan va fi numit de către Dumnezeu ca si conducător al lumii.
    Sursa: http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showtopic=38062
    Dar nu va fi mult de asteptat pentru lupta finala; cetele ceresti ale îngerilor vor zdrobi dusmanii.
    Grecia ar putea pune succesul puterii sale militare în seama regelui Ioan Doukas cel inviat in Constantinopole si indicat de ingeri ca conducator al lumii . Ο armata greacă in alianta cu alte state ortodoxe 100-150000, vor lupta împotriva a 200 de milioane de soldati asiatici. Domnul va interveni în mod deschis si va lovi dusmanii săi cu focul coborât din cer si se vor “arde” toti chinezii. După China, se va întoarce împotriva tuturor musulmanilor, mai întâi în Asia, si apoi în Africa de Nord.
    Deci au fost deja doua lucruri care s-au implinit din profetie : razboiul din georgia si criza financiara. Urmeaza :
    – un razboi rusia ucraina, dar ucrainenii ii vor primi pe rusi cu bratele deschise pana la urma
    – inca doua valuri de criza financiara
    – turcia devine dictatura
    – razboi SUA si Israel impotriva Iran
    – razboi NATO plus albanezi, croati, americani si musulmani impotriva Serbia aliata cu Rusia
    – turcia ataca grecia, dar rusii vin din nord si distrug turcia
    – razboi rusia impotriva tarilor nordice, pe care le invinge
    – tarile ortodoxe isi rastoarna guvernele si se aliaza cu rusia care le protejeaza
    – rusia ajuta iranul impotriva SUA si Israel, apoi invadeaza celelalte tari musulmane din zona; cand ajunge sa atace Israelul europa se opune
    – rusia ajuta serbia impotriva dusmanilor ei
    – rusia este atacata din est de tarile orientale printre care china, fosta aliata; pierd razboiul impotriva europei dar numai pe teritoriul european, caci in rusia europenii nu vor ajunge niciodata; rusii se retrag in tara lor dar raman aliati cu restul tarilor ortodoxe
    – america distrusa aproape total
    – grecia invinge cu ajutorul Domnului pe chinezi, si apoi invinge tarile musulmane din asia si africa de nord
    – perioada de multi ani de pace
    – catolicii trec la ortodoxie
    – urmeaza venirea antihristului
    Inseamna ca noi suntem deja in cursul celui de al treilea razboi mondial. Urmeaza razboiul cu ucraina si apoi alte crize financiare. Celelalte proorocii ale sfintilor descriu mai ales razboiul dintre turcia + europa + SUA si grecia + rusia, care va fi cel mai sangeros.

    Apreciază

    • ortodoxend said, on iulie 19, 2016 at 9:12 am

      Nu va exista nici o perioada de multi ani de pace. Iar cel inviat si prezentat ca si conducator al lumii de Dumnezeu e antihrist. Seamana cu o profetie 99% adevar, unde antihristul e camuflat in poveste sub blana de oaie. Antihristul ii va uni pe toti imediat dupa al 3 lea razboi mondial, sub un singur guvern si o singura religie. Altfel, ce rost are ecumenismul si globalizarea ? Catolicii trec la ortodoxie ? Da, la „ortodoxia” CMB, ecumenista, eretica poate. Nu va exista o perioada de multi ani de pace sau inflorire spirituala. E o prostie. Cum va veni antihristul intr-o lume purificata ? Se va strica iar lumea ? Nu, nu se va intampla asa. Lumea merge din rau spre mai rau, pana la venirea antihristului.

      Apreciat de 1 persoană

    • moise said, on iulie 19, 2016 at 9:14 am

      Cine e regele Ioan?

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on iulie 19, 2016 at 3:31 pm

      cosminmatiu

      frate eu NU cred „profetia” aceasta! e o „fabricatie” recenta a unora cu imaginatie inflacarata si …..dorinta INSETATA de lumesc si prelungirea capatuielii dulci lor.
      desi PARE ca confirma pe cea a Sf Metodie al Patarelor care si el vorbea despre cativa regi buni ( inclusiv cel aratat de Inger la Constantinopol! … adica acesta de presuspun amicii cu textul citat de tine ca ar fi Ioan Vatzavaz) de la razboiul mondial 3=macel, si unii rai , …. adica vreme MUUUULTA, ceea ce NU va mai fi!

      Profetiile se up-dateaza constant in functie de starea de demolare/pocainta a poporului ortodox, incat ce au zis Sfinti vechi se „corecteaza”/actualizeaza cu ce au marturisit cei mai noi, Duhul Safnt LUCREAZA in lume , dar si LIBERA ALEGERE a omului ! la fel ca la Ninive…dar din pacate de data asta va fi INVERS, adica RAUL VA BIRUI mai repede !

      Sfintii recenti si Staretii rusi NU mai pomenesc de asa ceva, ba chiar si despre Tarul lor Mihail ULTIMUL care va fi contemporan cu anticrist spun ca : va veni DOAR DACA se va pocai poporul rus, altfel la INSELATI si NEPOCAITI NU e nevoie nici de Stareti , nici de Tar , nici de carmuire duhovniceasca caci… NU O VOR ASCULTA !

      si cat despre Staretul Efrem de la Arizona(???) .. sunt cu ochiul pe el !!! sa dea Dumnezeu sa gresesc si feeling-ul meu sa fie AIUREA ! … dar PRECAUTIA e maica neinselarii !

      … mai bine sa scuipi pe Hristos intr-o vedenie a ta din FRICA de a NU GRESI decat sa te inchini diavolului ! Mie pacatosul Domnul INSUSI mi.a aratat ca El NU se supara pentru asa ceva ! (iarta-ma!)
      Domnul cere de la noi DOAR DREAPTA CREDINTA CURATA( si viata smerita fara viclenie) , … cu „profetiile” si „vedeniile” unora sau altora sau cele personale…. e alta treaba, totdeauna PRIMEAZA PRUDENTA !

      BASCA ce pun altii/INDRACITI in spinarea unor Parinti Sfinti !!!…..

      NU CREDE nici ochilor tai ! Tine smerenia si Ortodoxia Sf Parinti si HARUL te va invata TOATE !
      Doamne ajuta.
      Sa te mantuiesti si sa NU te miri de ce vei vedea de acum inainte! privirea catre Hristos CAPUL nostru, tine Ortodoxia Sfintilor Parinti INDIFERENT ce face GLOATA si…
      sa nu privesti nici in stanga nici in dreapta cand vor CADEA PUZDERII… si dintre cei mai „neasteptati”

      Maica Domnului sa te acopere !

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on iulie 19, 2016 at 5:55 pm

        Si eu cred ca va fi razboiul, antihristul si parusia fara vremuri de pace si regi inviati. Asa este cum zici profetiile se schimba in bine sau in rau in functie de ce facem noi oamenii.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on iulie 19, 2016 at 5:58 pm

        Multumesc la fel si tie si tuturor

        Apreciază

  10. Gabriel M. said, on iulie 18, 2016 at 9:53 pm

    Apreciază

  11. wmk said, on iulie 18, 2016 at 10:14 pm

    Trebuia sa se intample si asta pentru a inlesni prorocia Sf. Paisie Aghioritul.
    Americanii ii pregatisera plecarea lu’ Erdogan, acesta, a simtit „presu” si a fost mai repede de mana. De asta sunt si acuzele astea pe fata contra SUA.

    In zona sunt urmatoarele obiective ale israelo-americanilor:
    1. Trebuie izolata Rusia si trebuie la un moment dat pornit razboi impotriva ei.
    2. Turcia trebuie mentinuta ca aliat pentru pozitia strategica dar cu putere relativ scazuta fiindca singura putere regionala trebuie sa fie Israelul. Erdogan trebuia folosit ca masa de manevra pt. indeplinirea obiectivului nr. 1, doborand avionul MIG al rusilor si inlesnind teroarea ISIS in Siria. Cand nu mai era necesar sau devenea prea puternic, Erdogan trebuia inlaturat.

    Dar exista urmatoarele probleme: Rusia „nu pune botu” la falselor atacuri si nu raspunde provocarilor. Turcia s-a intarit foarte tare sub domnia lui Erdogan. Erdogan si-a dat seama c-a fost folosit si-i venea momentul inlaturarii si a luat contramasuri.

    Daca ne uitam din prisma profetiei Sf. Paisie Aghioritul, in urma, ne puteam intreba cum oare o tara NATO (Turcia) poate si atacata si decimata de Rusia, fara sa intervina jandarmul mondial. Se pare ca tocmai a trebuit, lovitura asta de stat ca relatiile americano-turce sa se rupa. Probabil SUA, candva in viitor, va pune problema milelor marine tocmai pentru a-i atrage pe turci sa atace Grecia (fiindca de acu inainte nu mai exista revolutii interne portocalii cu Turcia), Rusia va avea mana libera de la SUA si nu va rezista tentatiei de a avea stramtorile care sunt cruciale pt. controlul Marii Negre. Si uite asa SUA si Israelul isi indeplinesc obiectivele, dintre care cel mai important, atragerea Rusiei in conflict.

    Sf. Paisie spune ca Turcia va fi tradata de un aliat.. cred ca acest aliat va fi Germania care deasemenea nu va interveni.

    Si daca nu uitam la sincronizare, Sf. Paisie spunea ca acestea se vor intampla in apropierea vremurilor cand Eufratul va fi ingradit de catre turci pentru irigatii. Pai tocmai anul trecut turci aproape au secat Eufratul pentru a umple un baraj de acumulare folosit la irigatii. Ingradirea Eufratului a avut dublu scop: 1) irigatiile in proiectul Anatoliei de sud-est; 2) acutizarea agriculturii precare a Siriei si Irakului => mai multi refugiati (asta a fost facuta cu acordul SUA).

    Apreciază

    • mihai said, on iulie 19, 2016 at 5:51 am

      Pai si s.u.a insasi va fi o amintire, deja a inceput si la ei conflicte interne unde mare lucru daca nu se tramsforma in razboi civil

      Apreciază

  12. Drm said, on iulie 18, 2016 at 10:31 pm

    The following is a press release from Turkish religious figure Adnan Oktar, who recently hosted a number of Israeli Jewish officials during Ramadan and very interestingly expressed his anticipation for the restoration of the Temple in Jerusalem.

    Mr. Adnan Oktar, prominent Muslim opinion leader from Turkey, welcomed a delegation of rabbis and politicians from Israel for the iftar dinner he hosted in Istanbul on June 22, 2016. Rabbi Dov Lipman, a top officer from the World Zionist Organization, was among those attending the dinner, along with many Muslim, Jewish and Christian representatives. Following his visit to Istanbul, Rabbi Lipman noted that he was very pleased with the friendship and goodwill blessings he received in Turkey, and the previous negative image about Turkey in his mind had completely changed.

    Apreciază

  13. Ionut said, on iulie 18, 2016 at 11:04 pm

    In cazul asta, nu credeti ca ar fi bine sa construim moscheea cat mai repede? Altfel, poate ne aresteaza Erdogan si pe noi…

    Prima data cand a aparut in lumina reflectoarelor, Erdogan mi-a facut o impresie buna, pentru ca era cumva anti-sistem intr-o societate puternic secularizata, militarizata si amorala.
    Nu stiu ce urmareste si cine il sustine de isi permite sa strice relatiile cu SUA si Rusia in acelasi timp.

    http://m.evz.ro/sah-mat-la-erdogan-rusia-prezinta-imaginile-care-arata-cum-ajunge-petrolul-isis-pe-teritoriul-turc-presedintele-turc-trebuie-sa-si-dea-demisia.html

    Apreciază

  14. Iones said, on iulie 19, 2016 at 1:44 am

    OFENSIVA SOROS IMPOTRIVA FAMILIEI

    24 de organizații neguvernamentale din România și 4 organizații internaționale de drepturile omului au solicitat Curții Constituționale a României (CCR) să respingă inițiativa de restrângere a definiției familiei prin modificarea articolului 48 (1) din Constituția României. Organizațiile semnatare consideră inițiativa ilegală în raport cu textul constituțional și standardele de drept internațional, standarde pe care România s-a angajat să le respecte. Inițiativa de redefinire a familiei în Constituția României dintr-o perspectivă religioasă aparține Coaliției pentru Familie și urmărește restrângerea dreptului la viață privată și familie al tuturor celor care se află în familii monoparentale sau în familii formate din cupluri heterosexuale care nu sunt căsătorite, precum şi în familii bazate pe cupluri formate din persoane de același sex, încălcând astfel principiul egalității și nediscriminării.

    Solicitarea organizațiilor de drepturile omului din România este susținută de Amnesty International, Comisia Internațională a Juriștilor, ILGA-Europe și European Commission on Sexual Orientation Law. Cele patru organizații intonaționale au transmis o opinie legală separată în atenția Curții. CCR urmează să decidă pe 20 iulie dacă inițiativa de restrângere a definiției familiei respectă criteriile prin care poate fi modificată legea fundamentală a țării.

    http://www.acceptromania.ro/blog/2016/07/18/28-de-organizatii-romanesti-si-internationale-de-drepturile-omului-critica-initiativa-de-modificare-a-definitiei-familiei-din-constitutia-romaniei/

    Apreciat de 2 persoane

  15. mishuleu said, on iulie 19, 2016 at 9:51 am

    Apreciază

  16. costel said, on iulie 19, 2016 at 1:28 pm

    Eu cred ca erdogan intr-adevar se astepta la aceasta incercare din partea acelor militari, avea lista pregatita pentru ca ii urmarea prin serviciile loiale de ceva vreme. Si mai cred ca occidentul si sua nu erau straini (ba chiar sustinatori) de puci, avand in vedere ca presa (lor) a inceput sa dea in erdogan, ca vocile care pana acum taceau la toate nemerniciile acestui personaj sunt acum foarte vocale impotriva lui. Si mai sper ca aceasta razmerita sa fie adevarata, sa nu fie doar praf in ochii nostri, o manevra care ascunde altceva… Daca intr-adevar a fost un puci nereusit, erdogan trebuie sa se pregateasca pt somnul cel vesnic, cei care au indemnat si sutinut aceasta miscare il au in vizor si nu-l vor ierta in viitorul apropiat. Sunt de asteptat miscari de strada, revolutie portocalie… turcia sta pe butoiul cu praf de pusca! Chiar daca profita din plin de situatia din zona, erdogan este de admirat ca incearca sa faca ce e mai bine pt tara sa sau pt califatul visat, apele sunt foarte tulburi insa el inca nu s-a inecat, pt a se salva, in viitor trebuie sa strice total relatiile cu rusia (repet, daca miscarea de sambata a fost reala)!

    Apreciază

  17. marian said, on iulie 19, 2016 at 1:31 pm

    Re: BREAKING: Military Coup Underway In Turkey!!! *STATE OF EMERGENCY* Erdogan flees to Ankara as 5 ‘rogue’ helicopters fly over Istanbul. p383
    Conflict News ‏@Conflicts · 3 min.
    MORE: Turkish PM asks U.S which asked for evidence to extradite Gulen: „Did you ask for evidence for terrorists after 9/11?” – @CNNTURK_ENG
    Maine cu ocazia a nu stiu carei mari adunari, satana erdogan va face un anunt posibil important.
    Ce? Ca vrea pedeapsa capitala si REVIZUIREA PRIETENIEI CU SUA? Sa fim seriosi! Turcia NU produce cat isi permite sa consume. E confort pe baza de credite. In afara de dulciuri camasi autobuze nu tocmai bune si masini la fel, doar turismul mai mergea bine.
    Ce o fi cu rachetele nucleare de la Incirlik ramane sa aflam.
    Dobitocul se asemana cu hitler si cu altii din istorie. Ma scarbeste acest erdowan cum vrea s i se zica.
    Are o partitura f grea, numita… SINUCIDEREM

    Apreciază

  18. marian said, on iulie 19, 2016 at 2:55 pm

    Sub rezerva faptului că această știre este încă ne confirmată vă spun doar atât: 14 vapoare militare turceşti s ar afla în apele greciei inca de vinerea trecuta ceea ce da apă la moară pentru teoria războiului dintre turcia şi grecia în zadar operand grecii ar fi returnat un elicopter turciei 14 navei militare costa mai mult mai mult.
    Doamne ajută!

    Some of the missing 14 Turkish warship are within the Greek territorial waters of the Aegean Sea!!!p.1589
    a little more on the missing warships and personnel –

    Fourteen Turkish navy ships remained at sea and unaccounted for last night amid concerns that their commanders may be coup conspirators seeking to defect.

    Admiral Veysel Kosele, the commander of the Turkish navy, has been out of contact since Friday night’s botched coup, a source confirmed. It is not known whether he was an instigator of the attempt to oust President Erdogan or is being held hostage by collaborators on the run.

    more [link to linkis.com]

    Apreciază

  19. Observator said, on iulie 19, 2016 at 3:25 pm

    Pentru cei ce vor sa’si facă o idee ce aducea succesul puciului militar din Turcia avem istoria din 1980 https://en.m.wikipedia.org/wiki/1980_Turkish_coup_d%27état
    Peste 500000 arestări, peste 200000 condamnați, etc

    Apreciază

  20. sherlock_holmes said, on iulie 19, 2016 at 10:36 pm

    Probabil ca or sa urmeze un val de atentate teroriste in Turcia,infaptuite de isis-ul american,nu cel turcesc.Adica alte semnale de avertizare pentru Erdogan,ca nu cumva sa nu-i mai sponsorizeze pe teroristii din Siria,sa faca pace cumva cu presedintele sirian Bashar ( cum se aude ) sau si mai rau,sa se apropie de Rusia .

    Nu stiu daca SUA et Co ( lumea inchegata a lui antihrist ) au un fatalau care sa-l inlocuiasca pe Erdogan ,cum sint conducatorii tarilor din UE,fatalai docili si insipiti,corupti si santajabili ( exceptie Orban,presedintele Cehiei,Zeman …) sau inca se vor mai folosi de Erdogan,precum in cazul lui Saddam sau alti dictatori utili pina la un punct.

    PS.Oricum,si pe fondul slabirii armatei turce,teroristii americano-turco-islamici din Aleppo au fost incercuiti,taindu-li-se orice ruta de aprovizionare,probabil ca isi vor trai si ei Stalingradul lor. De la celebrul Assad must go ! ( Assad trebuie sa plece ) al lui Obama,timpul si pronia dumnezeiasca l-a inversat,adica Obama must go ! ,nu mai are decit citeva luni de presedentie dezastruoasa, si Assad sta din ce in ce mai bine,una din cele mai mari rezistente si sper victorii ale unui popor mic in fata unui Goliat apocaliptic …in istoria omenirii.

    Apreciază

  21. marian said, on iulie 19, 2016 at 10:38 pm

    Despre cei opt turci care ar fi incercat sa il asasineze pe calaul erogan, se spune ca au fugit vineri în Grecia la bordul unui elicopter. Ambasadorul turc din Grecia ar fi spus următoarele: fie îi trimite ti pe cei 8 în turcia fie va fi altceva. Acest altceva înseamnă ameninţare directă împotriva Greciei. Demenţa turcilor nu are margini si ma tem ca vom mai vedea lucruri neobişnuite.
    Turkish Ambassador Threatens Greece: Return the ‘8’ Or Else…!
    greece.greekreporter.com
    AMBASSADOR

    Turkey’s ambassador to Athens, Kerim Uras, held a press conference on Tuesday after the weekend coup attempt in his country. He said that the eight Turkish military officials who fled to Greece in a Turkish military helicopter would have a fair and transparent trial if they were returned to Turkey.

    The eight men have sought political asylum in Greece after they landed in the city of Alexandroupolis on Saturday. They say that they fear for their lives and point to certain death in Turkey where they are believed to have committed treason. They were charged with illegal entry into Greece and disruption of Greek relations with its neighboring country. Greece insists on giving the men a fair trial before they are extradited in accordance with international law on the granting of political asylum.

    Uras criticized Greece for allowing the helicopter to land on Greek territory even though the officers had signaled “Mayday.”

    Unverified reports have leaked to the Greek press that the eight men standing trial in Greece were part of the commandos that circled the resort where Turkish President Recep Tayyip Erdogan was vacationing in an attempt to assassinate him.

    The case has jeopardized Greek-Turkish relations following a warming up of relations in recent years despite their long history of enmity with disputes over territorial borders in the Aegean.

    Apreciază

  22. Adi said, on iulie 20, 2016 at 6:26 pm

    Discutie telefonica erdogan si Rouhani (presedintele iranului) aici http://president.ir/en/94413
    La sfarsitul ei putem remarca: “We are determined to join hands with Iran and Russia to resolve regional issues and intensify our efforts to restore peace and stability to the region”.
    Iar apoi – http://www.realitatea.net/kremlinul-confirma-o-intalnire-dintre-putin-si-erdogan-la-inceputul-lunii-august-in-rusia_1961077.html

    Apreciază

  23. octavpelin said, on iulie 23, 2016 at 10:04 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.