SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Turma cauta un POKEMON intr-un parc din Washington …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 17, 2016

Intai au legat turma de smartphone:

Foto: SMARTPHONE – ZOMBIE

Video: LOOK UP … 20.486.320 de vizualizari din 25 aprilie. DAR MERITA

Apoi au trecut la next level …

Iata o reclama de anul trecut:

A fost lansat in SUA pe 6 iulie 2016.

Si iata la ce s-a ajuns deja:

Conform articolului Imagini care au șocat lumea. Ce au făcut într-un parc pasionații jocului ”Pokemon GO” de pe Realitatea:

Un filmuleț greu de înțeles de către cei care nu sunt pasionați de noul joc ”Pokemon GO” a uimit, recent, utilizatorii rețelelor de socializare.
În imagini se vede cum sute de oameni aleargă dezordonat printr-un parc din Washington, SUA, pentru a ”prinde” cu ajutorul telefonului mobil un ”Pokemon rar întâlnit” care ar fi apărut acolo.
Jocul denumit ”Pokemon GO” a fost lansat recent și face deja furori în întreaga lume, fiind jucat de milioane de oameni.

Acesta folosește realitatea augmentată și presupune ca utilizatorul să se plimbe pe jos pe străzi sau prin parcuri pentru a găsi creaturi virtuale, denumite ”Pokemoni”, pe o hartă care, folosind coordonatele GPS ale telefonului mobil, o imită pe cea reală. Cu alte cuvinte, utilizatorul este nevoit să se deplaseze în viața reală până în anumite locuri din oraș pentru ca ”Pokemonii” să devină vizibili pe ecranul smartphone-ului și să poată fi prinși în joc.

   Comentariu saccsiv:

Cica: “Un filmuleț greu de înțeles de către cei care nu sunt pasionați de noul joc ”Pokemon GO”.

Dar pasionatii aia inteleg oare ce li se intampla?

Ce va urma?

 

Tagged with: ,

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on iulie 17, 2016 at 1:04 pm

    Nu stiu ce ma ingrozeste mai mult : puterea ocultilor de a manipula sau gradul de degradare mintala a plebei …. Sa admitem ca nu au nici un Dumnezeu , chiar si asa , nu au ce face cu timpul vietii lor ?
    Nu-mi vine sa cred ce se petrece ……

    Apreciat de 2 persoane

    • NIMENI said, on iulie 17, 2016 at 8:24 pm

      o sa fie mishto cand il vor vedea pe „mesiah” ….

      Apreciază

      • scortisoara said, on iulie 18, 2016 at 3:42 pm

        O fii ceva inoculat in subconstientul maselor ca nu-mi explic nevoia asta de vanatoare de …fantome . Stam prea mult inchisi in betoane , nu stiu . Cum poate cineva sa bata strazile si parcurile in cautarea unor personaje virtuale ? Sau poate ca asta e problema , astia isi inchipuie ca exista sau poate isi doresc sa existe ?
        Dar cum sa-ti doresti sa existe o aratare din aia ?
        A spus bine Preacuviosul Paisie Aghioritul ” Intreg pamantul a devenit un ospiciu ” si nu numai dintr-atat , mai sunt si alte semne de nebunie . Unde sa te ascunzi sa scapi de astia ?
        Pe mine ma sperie faptul ca mase de oamenii nu mai fac diferenta intre virtual si real . Nu vorbim de 2, 3 sau 100 de oameni . Cred ca se testeaza din cand in cand nivelul de imbecilizare a populatiilor . Se ia „pulsul” maselor prin jocurile astea . Lansezi un „stimul” ( in cazul de fata vanatoarea pokemonilor) vezi reactia la stimul , tragi concluziile si iti stabilesti urmatoarea strategie .
        Pentru mine e un shoc sa asist la manipulari de amploarea asta .

        Apreciază

  2. ioanide said, on iulie 17, 2016 at 2:28 pm

    Cum o „inventie ” draceasca , transforma in zombi niste prosti.
    Prosti, prosti, dar multi!

    Apreciază

  3. drm said, on iulie 17, 2016 at 2:59 pm

    Un nou cip si nr patent
    http://healthcare.dmagazine.com/2016/07/06/childrens-health-adopts-ingestible-microchip-technology/

    https://www.google.com/patents/WO2005055579A1?cl=en

    Urmatoarele 3 linkuri cointin doar stiri puse cap la cap cum trebuie ca sa se inteleaga unde am ajuns.

    Polizei rückt heute bundesweit bei hetzenden Facebook-Nutzern an
    Politia navaleste peste cei care scriu pe Facebook politic incorect.
    http://winfuture.de/news,93157.html

    Apreciază

  4. Anto said, on iulie 17, 2016 at 3:03 pm

    Vor urma și altele asemenea…

    Apreciază

  5. Apa trece, pietrele rămân. said, on iulie 17, 2016 at 3:16 pm

    Mda. Ăsta înseamnă ca pot exista și inși interesați sa urmărească ținte reale sub pretext ca se joaca. Mai ales când vor fi ciputi. Îți trage una și apoi …te salvează… Ăsta înseamnă ca nu prea mai poți ieși singur la plimbare în parc.

    Apreciază

  6. drm said, on iulie 17, 2016 at 3:17 pm

    Apreciază

  7. Cristian said, on iulie 17, 2016 at 3:47 pm

    Cred ca in curand, foarte curand, NEBUNIA nebunilor va fi data pe fata, asa incat orice om va vedea cine se teme de Dumenzeu si cine alearga dupa „bambilici” si jocuri si flirt (pardon: socializare…).

    Sa fim intelepti si sa alergam dupa ceea ce trebuie sa alergam: dupa Dumnezeu si dupa sfintire, nu dupa nebunii si monstrii si povesti!

    Apreciat de 1 persoană

  8. mircea.v said, on iulie 17, 2016 at 6:04 pm

    Inainte de asta a mai fost un joc exact la fel, cam acum 2 ani, trebuia sa cauti tot cu ifonul si gps-ul, nu stiu ce, dupa coordonate, si te plimbai cu ifonul sa cauti, prin oras, parc, padure…

    Acuma probabil incep mai in forta cautarea 🙂

    Apreciază

  9. unu1 said, on iulie 17, 2016 at 6:56 pm

    1)Unul care conducea masina a murit fiinca vana pokemoni

    http://www.automarket.ro/stiri/cand-examenul-psihologic-trebuie-repetat-un-sofer-american-a-lovit-frontal-72143.html

    2)La concertul Electric Castle au o banderola cu un mini card pe mana dreapta pe post de bani

    Apreciază

  10. Cosmin said, on iulie 17, 2016 at 9:56 pm

    Probabil, utilizand platforma pokemon, se testeaza/implementeaza, anumite infrastructuri tehnologice de identificare si localizare a unei persoane intr-o aglomeratie. Adica, localizarea cu o mai mare precizie a unei persoane ca si coordonate GPS. Se stie ca GPS-ul are o eroare de cativa metri, ei acum e momentul de a perfectiona/calibra instalatiile.

    Sau pur si simplu e un test de verificare a nivelului de imbecilizare a maselor, dar ma-ndoiesc, deoarece acest nivel e arhicunoscut.

    Apreciază

  11. COSMIN4357 said, on iulie 17, 2016 at 10:33 pm

    Ce usor ii aduna pe toti la un loc, nebunia asta se va termina cu un atentat si cu foarte multe victime. Jocul nu e creat la intamplare, vor aparea pokemoni mai rari si multimea va fi tot mai mare, sa vedeti atunci haos

    Apreciază

  12. sorin said, on iulie 18, 2016 at 12:56 am

    Parintii Antim, ieronim Cosma si ceilalalti semnatari ai scrisorii catre Teofan au fost saptamana trecuta la o sinaxa organizata pentru dansii de catre Teofan sa ii avertizeze ca sunt instigatori si provoaca la neascultare. Asta s-a intamplat dupa ce Teofan a primit scrisoarea cu privire la marturisirea de credinta. staretul Macarie de la Oituz urmeaza sa fie caterisit din acelasi motiv. Zilele acestea am vorbit cu un parinte si mi a zis ca Teofan, Daniel si cei ca dansii au legiuni de demoni in ei. Niici un ierarh la ora actuiala nu putem spune, din Romania, ca a marturisit ceva, chiar si cei care tac precum Inaltul Pimen are vina. Asta mi a transmis un parinte.

    Apreciază

    • el said, on iulie 18, 2016 at 11:02 am

      sorin

      nici o problema, acesti parinti sau altii care MARTURISESC Ortodoxia si indeamna la Ortopraxie vor fi inlaturati ca si asa sunt EXTREM DE PUTINI, iar GLOATA va fi REEDUCATA sa urmeze trendului ANTICRISTIC si sa NU iasa din ascultarea episcopilor ERETICi/ECUENISTI ! par Antin demult spusese ca il vor sili sa ia calea pustniciei…si asa NU MERITA boii care oricum NU II ASCULTA sa aiba asemenea parinti , gloata va urma sirenele APOSTAZIEI !

      reeducatori sunt la lucru !! pe toate cararile si cu toate mijloacele !!!
      iar poporul IGNORANT si NEPOCAIT va UITA repede indemnul la marturisire si la urmarea Adevarului si a Sf Parinti si ii va urma fericit si cu succes REEDUCAT pe APOSTATI!

      Dumnezeu sa te ajute farte sa te mantuiesti ! si sa nu te uiti nici in stanga nici in dreapta cand vor cadea GLOATE MULTE si „slavite” : „Cădea-vor dinspre latura ta o mie şi zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia.”Ps 90

      Asa sa-ti ajute Dumnezeu si lasa pe cei ce trebuie sa piara caci au jertfit minciunii si nelegiurii mari saiu mici ( dracul nu are nevoie decat de o mica bresa, da-i o unghie si te va nimic !) sa piara ! Tu mantuiese-ti sufletul si tine-te de Ortodoxa Sf Parinti !

      Apreciază

  13. octavpelin said, on iulie 18, 2016 at 4:26 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  14. Cristian said, on iulie 19, 2016 at 2:38 pm

    POKET (buzunar) + DEMON = POKE-MON / POKE[tde]MON

    Apreciază

  15. Cristian said, on iulie 20, 2016 at 12:09 pm

    Incepe promovarea PokemonGO prin intermediul presei din Romania (probabil va urma promovarea prin reclame, gen reclama la Vodafone cu pokemoni, cum mai demult a fost reclama la facebook, cand se dorea promovarea lui):

    http://www.b365.ro/cum-poti-castiga-bani-jucand-pokemon-go_252558.html

    Cum poţi CÂŞTIGA bani jucând POKEMON GO
    BAZAR • 19 Iulie 2016 – 19:04 • b365.ro

    POKEMON GO. Pokemon Go a adus multă distracţie „maselor”, dar pentru unii poate reprezenta o oportunitate de afaceri, de la jucătorii avansaţi care se oferă să-i ajute pe începători, contra-cost, până la posibilitatea ca un business să atragă clienţi pasionaţi de jocul celor de la Niantic/Nintendo.

    Apreciază

  16. octoviv said, on iulie 21, 2016 at 12:14 pm

    Warning: Pokemon Go is the Game of the New World Order:

    Traducerea în limba română, scrisă cu voia și ajutorul Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu; cine cunoaște mai bine limba engleză și consideră că nu am tradus bine, m-aș bucura dacă ar face alta mai bună:

    Avertisment: Pokemon Go este jocul Noii Ordini Mondiale

    Laboratoarele Niantic, creatorii jocului Pokemon Go caută să suțină cauza Noii Ordini Mondiale, prin zombificarea persoanelor, prin furtul tuturor datelor lor, și prin revocarea drepturilor lor legale.

    Pokemon a fost la origine un joc de cărți pentru copii, dar acum avansează agenda Noii Ordini Mondiale. Creaturile imaginare îi fac pe adulți, la propriu și la figurat, practic, să își piardă mințile din cauza unui joc imaginar. Industria de divertisment este condusă în principal de globaliști al căror unic scop este acela de a distrage atenția persoanelor de la realitatea încojurătoare.

    Jocul nu este ceea ce pare, și, practic, nu are nici un beneficiu pentru utilizatorul obișnuit. Pokemon Go este doar o aplicatie globalistă pentru colectarea datelor de utilizator, cartografierea locațiilor înconjurătoare și golirea utilizatorilor de toate drepturile lor. Niantic Labs a zombificat cu succes sute de mii, dacă nu milioane de persoane. Oamenii de bună voie vor să fie monitorizați, urmăriți și vânduți ca sclavi pentru cauza „prinderii tuturor.”

    Pokemon Go distrage atenția, și în acest proces, îi „dezbracă” de drepturile lor legale.
    În conformitate cu Termenii și Condițiile lor citim:

    NOTIFICARE ARBITRARĂ: CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE RENUNȚAȚI ȘI CU EXCEPȚIA ANUMITOR TIPURI DE LITIGII DESCRISE ÎN „ACORDUL DE A ARBITRA” DIN SECȚIUNEA DE MAI JOS, SUNTEȚI DE ACORD CĂ CONFLICTELE ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI NIANTIC VOR FI SOLUȚIONATE CU TITLU OBLIGATORIU, ÎN ARBITRAJ INDIVIDUAL, ȘI RENUNȚAȚI LA DREPTUL DUMNEAVOASTRĂ LA UN PROCES CU JURAȚI SAU CA SĂ PARTICIPAȚI CA UN RECLAMANT SAU CA UN MEMBRU AL UNEI CLASE ÎN ORICARE PRETINSĂ CLASĂ DE ACȚIUNE SAU PROCEDURĂ REPREZENTANTĂ.

    Pentru a renunța la derogarea drepturilor legale utilizatorii trebuie să trimită un email către termsofservice@nianticlabs.com sau pot trimite o scrisoare obișnuită la 2 Bryant St, Ste. 220, San Francisco, CA 94105. Cu toate acestea, utilizatorii au doar 30 de zile de la data la care un utilizator a acceptat mai întâi T și Ce (Termenii și Condițiile – n. n.).

    „Să mânăm la adânc”. Utilizatorii de Pokemon Go renunță la drepturile lor la propriu în timp ce sunt total distrași de un joc de copii. Mulți dintre utilizatori au chiar diplome de facultate dar de fapt acționează ca niște copii. Este ca și cum industria divertismentului a înrobit mintea multora într-o stare de spirit copilărească, similar cu ceea ce se întâmplă într-o stare de traumă.

    Dar aplicația nu se oprește acolo.

    În conformitate cu Politica de Confidențialitate, utilizatorii își predau toate datele:

    Informațiile pe care le colectăm de la utilizatorii noștri, inclusiv IIP [informațiile de identificare personală], sunt considerate a fi bunuri comerciale. Astfel, dacă suntem cumpărați de o terță parte ca urmare a unei tranzacții cum ar fi o fuziune, achiziție sau vânzare de active sau dacă bunurile noastre sunt achiziționate de către o terță parte în cazul în care am ieși din afacere sau am intra în faliment, unele sau toate bunurile noastre, inclusiv ale dumneavoastră (sau cele ale copilului dumneavoastră împuternicit) IIP, pot fi divulgate sau transferate către o terță parte cumpărătoare în legătură cu tranzacția.

    Datele dumneavoastră personale sunt acum bunuri comerciale, fiecare mișcare făcută în timpul jocului Pokemon go este urmărită și monitorizată. Starea de supraveghere despre care s-a vorbit îndelung, este aici; cu excepția faptului că oamenii de bună voie își dau acordul spre a fi urmăriți, monitorizați, cumpărați, și vânduți ca niște sclavi. Cea mai rea parte a clauzei de mai sus este: „(sau cele ale copilului dumneavoastră împuternicit) IIP”; părinții din întreaga lume își vând copiii corporațiilor.

    Niantic Labs este o aripă a unei organizații guvernamentale, cu legătură directă la Google. De fapt, Niantic Labs este o organizație care a fost proiectată să funcționeze ca o mică afacere în cadrul Google. O altă companie implicată se numește Ingress, și atât Niantic Labs cât și Ingress caută să transforme întreaga lume într-o tablă de joc.

    Obiectivul Ingress este acela de a pătrunde în minte, sau cel puțin la asta se referă jocul lor din lumea reală, și același lucru este valabil și cu Pokemon go. Locuri secrete peste tot în lume există datorită proprietății private, și Niantic Labs vrea ca persoanele să meargă în acele zone private ca ei să obțină informații, cum ar fi imagini și date. În T și C-le (Termenii și Condițiile – n. n.) Niantic Labs/Google vor obține aceste date deoarece utilizatorul le va oferi fără să știe acest lucru.

    VIDEO: Niantic Labs’ John Hanke – „Adventures on Foot” – D.I.C.E. 2014 Summit

    Cu toate acestea, acesta este doar începutul unei agende mai largi. Jade Helm 15, ceva la care mulți s-au gândit că ar nimic, de fapt a fost începutul acestui joc. Jade Helm (Jade ~ Jad ~ Iad; Helm = Cârmă, Conducere => Cârma Iadului??? – n. n.) era despre Inginerie Geospațială și tehnologii predictive (ghicitorești, tehnologia ghicitului – n. n.). Derulează înainte un an și acum, cel mai renumit joc al anului 2016 face exact asta transmiterea colecțiilor de date inginerești geospațiale.

    Pokemon Go a fost creat de Niantic, Inc., care a fost fondată de cel ce a pus bazele Keyhole Inc. John Hanke. Keyhole Inc. a fost finanțată de Sony & Nvidia, alături de o considerabilă sumă venind de la firma de capital de risc a CIA, In-Q-Tel, cu In-Q-Tel primind majoritatea fondurilor de la Agenția Geospațială Națională.

    AGN (Agenția Geospațială Națională – n. n.) a fost cunoscută în trecut ca ANIC, Agenția Națională de Imagistică și Cartografiere, până în 2003. Obiectivul primar al AGN este cartografierea Inteligenței Geospațiale, sau GEOINT. Inteligența Geospațială reprezintă inteligența despre activitatea umană pe pământ provenită din exploatarea și analiza imaginilor și a informațiilor geospațiale care descriu, evaluează și reprezintă vizual caracteristici fizice și activități cu referire geografică pe Pământ. – Reddit

    Următorul videoclip prezintă ceea ce a creat FFT (Freedom Fighter Times – n. n.) anul trecut legat de Ingineria Geospațială și Jade Helm 15:
    VIDEO: EXPLOSIVE REPORT Jade Helm 15 is Far Worse Than We Imagined:

    Fiecare inch (25.4 mm – n. n.) al planetei, inclusiv proprietatea privată, va fi înregistrat în jocuri cum ar fi Pokemon Go și alte jocuri reale care vor apărea. Cu toate acestea, nu aici se oprește totul. Lăsând în urmă starea actuală a Americii, și gândind înainte; Pokemon Go ține de Legea Marțială, deoarece conform protocoalelor de cartografiere și datelor obținute prin fiecare utilizator unic, fiecare inch al Americii va fi cartografiat și calculat, ceea ce va facilita trupelor străine, poliției militarizate, și algoritmilor calculul mișcărilor dizidenților.

    Pokemon Go distruge mințile tuturor cetățenilor odată cu desacralizarea Pământului celor Liberi. Cu fiecare „nou utilizator”, încâ câteva mile din America sunt pierdute. Cu fiecare nou utilizator, mai multe date sunt furate, și mai multe drepturi sunt anulate. [Cel mai de folos ar fi – n. n.] Dacă oamenii l-ar căuta pe Iisus Hristos la fel de tare cum caută Pokemon-ul.

    Lucrări citate
    Ashley Feinberg, “Pokémon Go Is a Government Surveillance Psyop Conspiracy.”, Gawker, 2016:
    http://blackbag.gawker.com/pokemon-go-is-a-government-surveillance-psyop-conspirac-1783461240?utm_campaign=socialflow_gawker_facebook&utm_source=gawker_facebook&utm_medium=socialflow

    Natasha Lomas, “Pokemon Go T&Cs strip users of legal rights.”, Tech Crunch, 2016:
    https://techcrunch.com/2016/07/17/pokemon-go-tcs-strip-users-of-legal-rights/
    _________________________________________________________________________________________

    Woman who was trying to catch Pokemon Go in a cemetery left ‘a bit embarrassed’ after getting stuck in a tree and calling 911 for help (dați click pe text pentru a accesa articolul)

    O femeie a rămas blocată în copac în timp ce juca Pokemon Go într-un cimitir (dați click pe text pentru a accesa articolul)

    Apreciază

  17. octoviv said, on iulie 21, 2016 at 1:20 pm

    De pe site-ul eretic ecumenist
    LONews.ro: Pokemon GO – jocul mobil care ajunge până și în biserici. Pericole (dați click pe text pentru articol):

    […]
    Printre sălile deja enumerate în joc se află, astfel, deja și o sală aparținând Bisericii Baptiste Westboro, o Biserică (erezie legată de dogma Bisericii; Biserica Ortodoxă este Singura Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolică, iar nu orice erezie așa cum scrie lonews.ro despre ereticii baptiști – n. n.) ce este cunoscută pentru opozitia sa fata de mișcarea homosexualilor si lesbienelor LGBT.
    […]

    LONews.ro:POKEMON GO – Biserica Ortodoxa (Rusa – n. n.) le cere jucatorilor sa nu-si piarda mintile:

    articol preluat și de:

    NapocaNews: Biserica Ortodoxă (Rusă – n. n.) avertizează asupra pericolului jocului Pokemon Go. Le cere jucatorilor să nu-și piardă mințile:

    POKEMON GO care face victime printre jucătorii români a atras îngrijorarea ierarhilor ortodocși. Biserica Ortodoxă Rusă a făcut apel la jucatorii POKEMON GO – un joc din ce in ce mai popular în lume, sa respecte intimitatea altor persoane.”Dezvoltatorii acestui joc i-au acordat în mod deliberat o dimensiune provocatoare, sugerand ca jocul poate acoperi absolut orice teritoriu.

    Sper că utilizatorii jocului sa aiba suficient de multa prudența si să respecte proprietatile altora, ale organizatiilor publice și religioase, fara a invada intimitatea altora” – a declarat șeful adjunct al Departamentului Sinodal al relatiilor Bisericii cu Societatea și Mass-Media, Vakhtang Kipshidze, in urma cu o zi.

    Potrivit acestuia, nu numai spațiile sacre, ci și cele destinate vieții private, spațiile muzeale, sunt spații în care oamenii încearca sa-si exercite drepturile și interesele lor legitime, “fara a deveni un câmp de luptă pentru participanții acestui joc fără restricții”.

    Conform acestuia, punctul de vedere al Bisericii nu tine, practic, de jocul POKEMON GO, ci de modul în care aceasta atrage anumite persoane, “iar dacă este sau nu este vorba despre un joc, inclusiv de un joc pe calculator, amenințarea nu tine decat de apariția dependenței dureroase de acesta”.

    Purtătorul de cuvânt al Bisericii a mai spus că, nu cu foarte mult timp în urmă, Consiliul Interreligios rus a avut o contribuție semnificativă în limitarea unor jocuri de noroc în orașele mari, titrează LoNews.

    “Nu numai Biserica Ortodoxă Rusă, dar și reprezentanți ai altor religii tradiționale, observa în fascinația morbidă a unui joc, cum este pusa in pericol integritatea umană, personalitatea libera a unui om fiind compromisa de caracterul unui joc pe calculator” – a subliniat el.

    Apreciază

  18. Victor said, on iulie 22, 2016 at 1:55 am

    Scenariu:
    Cate un pokedemon pus pe fiecare persoana indezirabila si pe deasupra si premii mari in bani, reali sau virtuali. Nici nu mai e nevoie de forte de represiune.
    O sa fie mai ceva ca-n filme.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.