SACCSIV – blog ortodox

SCLAVII TIGANILOR din Berevoiesti. De abia dupa 8 ani autoritatile iau masuri in forta. Nefericitii erau rapiti din fata bisericilor, dezbracati, violati, pusi sa munceasca si primeau rar mancare, dar si aia de pe jos

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 13, 2016

Ce pedeapsa credeti ca vor primi scursorile astea? Ce pedeapsa credeti ca merita?

   Iata si ce putem citi la ACUM! Au venit victimele din FERMA SCLAVILOR! de pe Sursa ta:

BREAKING NEWS! Primarul din Berevoeşti – investigat pentru că ar fi folosit sclavi!

Dosarul FERMA SCLAVILOR s-a extins! Investigatorii îl vizează pe primarul comunei Berevoieşti – Florin Proca. Conform primelor date, acesta ar fi ştiut tot timpul ce se întâmplă în comuna sa şi ar fi închis ochii având un soi de blat cu torţionarii. Mai mult, surse judiciare sclavii torturaţi ar fi fost folosiţi inclusiv pentru construcţia unei vile şi a unei păstrăvării aparţinându-i primarului!

CEL MAI MARE CAZ DE SCLAVIE DIN ROMANIA! Operaţiune cu investigatori sub acoperire, coordonată la nivel naţional. Descinderile au fost filmate cu drona!

Teroarea a durat din anul 2008 până în prezent!

Torţionarii din Berevoeşti fac parte din mai multe familii de ţigani care racolau cerşetori şi persoane cu dizabilitaţi pe care îi atrăgeau cu minciuni cum că le oferau locuri de muncă, în general pentru transport de lemne.
În momentul în care ajungeau la romi acasă, le luau actele de identitate şi îi sechestrau. Câţiva bărbaţi erau folosiţi drept şoferi. Aceştia erau tot timpul însoţiţi de câte un ţigan şi aveau parte de un tratament preferenţial. Erau ţinuţi în casele romilor, li se ofereau mai multă mâncare şi erau mai rar batuţi.

Cei folosiţi la muncile grele erau ţinuţi cuşti din fier, răstigniţi în lanţuri, în grajduri şi magazii alături de animale.

Erau batuţi crunt, mâncare primeau foarte rau, aruncată pe jos, erau abuzaţi sexual, li se aplicau tratamente greu de neimaginat.

Victimele au povestit anchetatorilor faptul că – atunci când reuşeau să scape şi erau din nou prinse – erau legate cu lanţuri şi plimbate prin localitate. Nimeni nu a reacţionat de teamă!

 ,,De cele mai multe ori victimele nu primeau mancare iar cand primeau li se ofereau resturi de mancare, erau legate (cu lanturi sau chingi) sau incuiate pe timpul noptii pentru ca acestea sa nu poata fugi iar unor victime li se aplicau tratamente umilitoare (erau dezbracate complet si udate alternativ cu apa rece si calda; erau legate de maini si picioare si puse sa manance de pe jos, erau puse sa se bata intre ele pentru amuzamentul suspectilor, li se arunca mancarea pe jos, etc). Unele dintre victime au fost violate sau abuzate sexual”, mai arata DIICOT.

Printre victime se află şi doi fraţi din Lunca Corbului. Acestia isi cautau un loc de munca si au fost incantati de oferta tiganilor dar au ajuns sa traiasca un cosmar. Au fost batuti cu lanturi, loviti cu cicanul, calcati in picioare de tigani impreuna cu pirandele lor si puradeii, pana lesinau. Tigancile aruncau galeti cu apa pe ei, ii trezeau din lesin si ii luau iar la bataie.De asemenea, ii abuzau sexual. Fratele mai mare era supus aproape zilnic la raporturi sexuale orale. In momentul de fata fratii din Lunca Corbului sunt handicapati fizic si psihic irecuperabil.

Familiile de romi făceau schimb de sclavi, îi vindeau între ei cu suma de 400 – 500 LEI.

UPDATE! Acum la sediul DIICOT Piteşti sosesc victimele, copii şi tinerii maltrataţi. Zona parchetelor argeşene este ticsită cu maşini de poliţie, traficul este ingatuit.

În acest moment, strada unde se afla sediul DIICOT Piteşti este blocată, accesul fiind interzis. Cei aproape 200 de jandarmi împreună cu persoanele preluate pentru audieri au ajuns în Piteşti. În premieră în Argeş, fiind vorba de foarte multe persoane care vor fi audiate, poliţiştii i-au dus la întâi la Cazarma Jandarmeriei, urmând a fi duşi, pe rând, la DIICOT. Până acum sunt emise 40 de mandate cu propuneri de reţinere.

Anchetatorii aduc la rândul lor probe adunate din locaţiile groazei, de la bani la drujbe folosite pentru teroare.

În acest caz acţionau 9 grupuri infractionale. Două dintre aceste sun clanurile Rancea și Fieraru. Oamenii legii au lucrat cu investigatori sub acoperire.

Iata si ce putem citi la IMAGINI ȘOCANTE! FERMĂ DE SCLAVI ÎN ARGEȘ! de pe Sursa ta:

În unele cazuri victimele era rapite din locuri publice (de langa biserici, gari si autogari) sau chiar din propriile locuinte si ulterior transportate de catre membrii grupurilor infractionale la domiciliile lor, unde acestia prin constrangere fortau victimele sa efectueze zilnic diverse munci si activitati atat in gospodariile suspectilor cat si in proximitatea localitatii,respectiv : sa mature in curte, sa spele rufe,sa ingrijeasca animale domestice, sa taie ilegal arbori din padurile din apropierea localitatii si sa transporte masa lemnoasa cu ajutorul cailor inapoi in gospodarii unde lemnele erau incarcate in autoutilitarele suspectilor care se deplasau cu acestea in zona de sud a Romaniei (in principal in jud. Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj) unde comercializau ilegal cantitatile de lemne sustrase.

Victimele erau fortate sa presteze muncile respective, fiind amenințate în mod repetat si erau supuse unor lovituri cu palmele, pumnii, picioarele, biciul si diverse obiecte contondente. Persoanele vatamate erau aduse in stare de aservire si lipsire de libertate in conditiile in care acestea erau supravegheate permanent de catre membrii grupurilor. De cele mai multe ori victimele nu primeau mancare iar cand primeau li se ofereau resturi de mancare, erau legate (cu lanturi sau chingi) sau incuiate pe timpul noptii pentru ca acestea sa nu poata fugi iar unor victime li se aplicau tratamente umilitoare (erau dezbracate complet si udate alternativ cu apa rece si caldă; erau legate de maini si picioare si puse sa manace de pe jos, erau puse sa se bata intre ele pentru amuzamentul suspectilor, li se arunca mancarea pe jos, etc). Exista suspiciunea ca unele dintre victime au fost violate sau abuzate sexual.

 

Tagged with: , ,

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on iulie 13, 2016 at 4:11 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. Alexandru said, on iulie 13, 2016 at 6:49 pm

    Doamne ajuta,

    Nu stiu de ce simt asa, cred ca se datoreaza conditiei mele duhovnicesti precare, as trata aceste scursori cu zeama de glont, MOARTE. Scurt fara chinuri. La fel pt cei din fruntea tarii.

    Mantuire

    Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 14, 2016 at 11:54 am

      Sunt bolnav si zic:
      Ma, tu care ai fost tinut in lanturi, ia toporul asta si joaca-te putin pe langa obiectul aflat pe umerii subiectilor, dar vezi sa nu le strici freza prea tare, ca nu da bine in presa ….

      Apreciază

    • isa said, on iulie 14, 2016 at 12:12 pm

      Si eu simt la fel si chiar gandesc lucruri mai urate. Doamne, iarta-ma, si ai mila de sufletele celor urgisiti! Asa ies la suprafata demonii din noi!

      Apreciază

  3. unu1 said, on iulie 13, 2016 at 7:30 pm

    Cand il injuram pe DUMNEZEU ca ne merge rau, ar trebui sa-i multumim ca noi nu am fost in situatii ca si ale acestor bieti oameni tinuti pe post de sclavi.

    Doamne iarta-ma si Doamne fii laudat!!!

    Apreciat de 1 persoană

  4. georgegr said, on iulie 13, 2016 at 7:44 pm

    dintre astia or fi ?

    Apreciază

  5. clement said, on iulie 13, 2016 at 9:43 pm

    Eu propun sa il sunam pe PROCA FLORIN BOGDAN, primar al comunei Berevoesti (tel: 0478-291 377) pentru a-l intreba daca in calitatea sa de avocat, fost angajat al Minsterului de Interne (politist la Academia de Politie AL.I. Cuza si IPJ Arges) si fost consilier la Primarie in 2012, a avut cunostinta de faptele penale petrecute in aceasta comunitate de tigani si daca poate comunica datele privitoare la participarea la vot din 2012 incoace.
    Sper sa nu se musamalizeze acest caz gravisim, si sa raspunda in fata societatii si justitiei toti cei vinovati de complicitate activa si pasiva.
    Insusi IPS Calinic va trebui sa cerceteze modul in care preotii Daniel Sandoiu si Dan Ionel Marinescu s-au raportat la respectiva comunitate.

    Apreciat de 1 persoană

    • ileana said, on iulie 17, 2016 at 8:10 pm

      Intrucat tiganii au bani ai au multi presupun ca vor cam scapa peste granita.

      Apreciază

  6. pamaio said, on iulie 13, 2016 at 10:18 pm

    Mulți dintre noi au observat în ultima vreme apariția logo-ului noului sistem de operare Windows 10 în bara de stare, în partea din dreapta-jos a ecranului. Pe mulți ne cuprinde o stare neobişnuită de uimire şi ne vine să exclamăm bucuroși: „În sfârşit, vrăjitorii de la Microsoft s-au transformat în îngeri ai compasiunii şi ai bunătăţii şi iată că ei ne oferă, plini de mărinimie, o nouă versiune de Windows, superperformantă şi atractivă, absolut gratis, în doar câteva minute! Extraordinar, nu am mai văzut așa ceva!”

    Să fie, oare, chiar aşa? Să se fi transformat peste noapte infamul Bill Gates – care sponsorizează campaniile ucigașe de vaccinare și face declarații șocante despre depopularea planetei – într-o fiinţă caritabilă şi să fi devenit el capabil să renunţe, fără niciun regret, la miliardele pe care le-ar fi câștigat vânzându-și noua versiune de sistem de operare? Să fi renunţat el acum, tam-nesam și de bună voie, la beneficiile neîncetatului monopol mondial asupra industriei software, de care a ţinut cu dinţii atâţia ani de zile? Astfel, ajungem să ne întrebăm: „O fi citit Bill Gates declaraţiile lui Steve Jobs, şeful de la Apple, pe care acesta le-a dat pe patul de moarte, şi astfel s-o fi umplut mai întâi de remuşcări, iar apoi de mărinimie?” Nu prea credem că este așa, și o să vedeți în continuare de ce.

    Dacă dăm click pe iconița respectivă din bara de stare a ecranului de start Windows, apare o fereastră care ne îmbie cu un mesaj extrem de atractiv: It’s for free, adică pe româneşte „Este gratis, este la liber, profită acum!” Experienţa neplăcută cu nenumăratele înșelătorii de pe internet ne trezeşte totuşi un anumit dubiu. Punem mâna pe telefonul mobil şi sunăm un prieten. Îl întrebăm: „Ai instalat?” Nu de puține ori, prietenul ne confirmă şi este chiar încântat. Aşa că trecem și noi la treabă și instalăm, neavizați, Windows 10.

    Totul a început pe 29 iulie 2015, când Bill Gates, patronul multimiliardar de la Microsoft, binecunoscutul concern internațional, s-a hotărât să distribuie în mod gratuit noul lui sistem de operare Windows 10. De atunci şi până astăzi toţi utilizatorii sistemelor de operare Windows 7 şi 8 primesc aparent generoasa ofertă de instalare a sistemului Windows 10 prin actualizarea versiunii mai vechi, ca upgrade, GRATIS. În partea din dreapta-jos a ecranului, un mic simbol ce se prezintă sub forma logo-ului Windows ne invită să începem instalarea. Facem click stânga pe el cu mouse-ul şi suntem ghidați şi motivați pentru actualizarea sistemului de operare: „Primiţi Windows 10 în valoare de 135 de Euro în mod gratuit”, „Acest computer este compatibil” etc.

    Acest nou sistem de operare poate să ne pară în primele momente absolut genial, căci are multe funcţii noi. Windows10 conţine o platformă unitară pentru toate accesoriile. Putem interconecta o mulţime de dispozitive: smartphone-uri, tablete, computere desktop sau simple console. În plus, Microsoft promite o siguranţă mai mare în ce privește ameninţările internetului. Suntem de-a dreptul copleşiți de mărinimia patronilor de la Microsoft, care ne oferă în mod gratuit nenumăratele lor realizări integrate în acest produs nou. O bucurie nemărturisită străluceşte în ochii multor utilizatori, fiindcă totul este free, adică fără costuri.

    Plini de entuziasm, începem instalarea cu nerăbdare și trecem rapid de la un pas la altul, apăsând butonul next. La un moment dat, suntem întrebați politicos dacă agreăm diverse opțiuni. Ştim că este gratis, aşa că apăsăm fără să ne gândim prea mult pe butonul Yes!, adică „Da!”. La urma urmei, suntem foarte liniştiți – ce am putea păţi, mai ales că am observat în treacăt, în titlu, apariţia sintagmei Security Policy!, deci deducem că ceea ce scrie acolo se referă la propria noastră securitate?

    Şi totuşi, un subtitlu ne sare în ochi: DATA WE COLLECT (DATE PE CARE LE COLECTĂM) Măi să fie! Aceştia colectează date! Brusc, devenim atenți şi citim cu ochii în patru! În secţiunea DATA WE COLLECT se spune: „Atunci când achiziţionezi, instalezi şi utilizezi Windows 10, Microsoft colectează informaţii despre tine, despre dispozitivele, aplicaţiile şi reţelele tale, dar şi despre modul în care utilizezi acele dispozitive, aplicaţii şi reţele.” Această formulare nu a ratat, practic, nimic din ceea ce se putea face şi orice interacţiune pe care o avem cu calculatorul şi cu tot ce mişcă prin el ar fi în acest mod înregistrată şi colectată. Poate fi astfel decriptată parola de la conexiunea fără fir (wireless), se poate afla locul de unde ne conectăm la internet şi, de asemenea, se poate afla când ne conectăm la internet. Va exista un istoric permanent al sesiunilor noastre de lucru, care va ține evidența locurilor prin care am trecut şi, dacă cumva ne-am conectat la internet, se cuantifică timpul cât am rămas conectați şi ce am făcut noi acolo pe internet.

    Din punctul de vedere al celor de la Microsoft, ar trebui să fim liniştiți, conform sloganului „totul este pentru securitatea noastră!”. Dacă până acum trăiam cu frustrarea că suntem neînsemnați, că nu ne bagă nimeni în seamă, putem uita de această grijă, fiindcă Microsoft ne însoţeşte peste tot. Trebuie doar să ne conectăm la internet şi locaţia noastră va fi descoperită imediat.

    În treacăt fie spus, la fel se petrece şi cu telefoanele așa-zis inteligente, care dau acceptul programelor de a accesa informațiile referitoare la localizarea noastră. Chiar dacă GPS-ul nu este pornit, telefonul nostru tot poate fi identificat şi localizat.

    Dar să continuăm cu instalarea lui Windows 10. Mai jos, în secţiunea DATA WE COLLECT se dau exemple de date care se colectează: „Datele pe care le culegem includ numele, adresa de e-mail, preferinţele şi interesele tale, paginile vizitate, căutarea şi istoricul fişierelor, apelurile telefonice şi SMS-urile; configurarea dispozitivelor şi datele citite de periferice şi utilizarea aplicaţiilor.“ Sistemul nou instalat poate să intercepteze SMS-urile, iar cei care îl manipulează pot vedea cu cine și ce anume am vorbit. Acestea sunt acţiuni care constituie din punct de vedere legal grave încălcări ale confidenţialităţii informațiilor, dar atât timp cât apăsăm pe butonul Yes! (Da) şi confirmăm că noi suntem de acord cu aceasta, totul este permis.

    Textul celor de la Microsoft continuă în același mod șocant: „Noi vom avea acces la datele personale, vom putea să le dezvăluim sau să le păstrăm, inclusiv conţinuturile private (cum ar fi conţinutul e-mail-urilor și ale altor date confidențiale sau fişiere din directoarele personale), dacă suntem de părere că aceasta este necesar, pentru respectarea legilor în vigoare sau pentru a răspunde procedurilor juridice, inclusiv ale autorităţilor, pentru urmărirea penală sau pentru alte acţiuni în interesul statului.”

    Această frază nu are nevoie de nicio interpretare. Prin ea ni se spune pe șleau că fişierele personale, cum ar fi documentele Word, e-mail-urile, imaginile ş.a.m.d., le stau la dispoziţie, după bunul plac, celor de la Microsoft pentru o aşa-zisă aplicare a legilor în vigoare, deși nimeni nu i-a autorizat în acest sens. Compania devine simultan instituție juridică și agenție de securitate și de spionaj.

    În continuarea exemplelor se dau 4 subpuncte, al doilea fiind extrem de interesant: „De exemplu, atunci când utilizați programe de recunoaștere vocală de genul speech-to-text, putem colecta informaţii despre vocea dumneavoastră cu scopul de a îmbunătăţi procesarea vorbirii.” Adică ne înregistrează vocea pentru a îmbunătăţi, chipurile, serviciile şi pentru a utiliza în cine ştie ce scop nobil, pe mai departe, caracteristicile vocii noastre.

    Dacă vom citi mai departe cu atenţie, sunt enumerate şi alte subpuncte, care evidențiază în mod clar faptul că Windows 10 este un instrument conceput pentru supravegherea şi pentru controlul total al populației, prin intermediul căruia patronul companiei urmărește să-i facă pe utilizatori tot mai „transparenţi“. Agenții Microsoft nu evaluează numai datele personale, ci și tot ceea ce se tipăreşte, localizarea aparatelor, adresele de web şi site-urile accesate, cuvintele cheie după care s-au efectuat căutările, contactele cu celelalte persoane şi articolele cumpărate (muzică, filme etc.), precum şi datele de accesare a conturilor bancare prin dispozitivele de tip digipass.

    Mai mult chiar, Microsoft controlează implicit microfonul și camera digitală integrate în computerele fiecăruia dintre utilizatori. Nu este de mirare că unul dintre reprezentanții Centrului pentru protecţia consumatorilor din Rheinland-Pfalz afirma cât se poate de clar că noul sistem de operare Windows 10 transformă PC-ul într-o „staţie individuală de supraveghere“.

    Mai jos în acest text halucinant, patronii de la Microsoft caută să manipuleze utilizatorii, pretinzând că toate informaţiile colectate sunt utilizate doar în scopul îmbunătăţirii serviciilor. Această afirmație este în mod evident praf în ochi, o simplă minciună grosolană.

    Testarea Windows-ului o fi ea gratuită, dar acest produs vine cu un preţ ascuns, care în realitate este de mii de ori mai mare. Acest preț este renunțarea la intimitate şi la anonimat și accesul, tot gratuit, al celor de la Microsoft la datele noastre personale. De fapt, noi nici nu renunţăm în mod direct la ele, căci suntem cumva încredinţați că totul este pentru bunăstarea noastră, iar cei de la Microsoft caută, după cum știm cu toții, să vină mereu cu soluţii inteligente special pentru noi. Ni se sugerează să stăm cât mai liniştiți, căci tot ceea ce facem noi cu calculatorul şi cu sistemul de operare vom şti doar noi şi cei de la Microsoft, ca și cum am avea ceva de împărțit cu ei.

    Există experți care au decriptat deja adevăratele intenţii ale patronilor de la Microsoft. Christian Gollner, referent de drept al Centralei pentru protecţia consumatorului din Rheinland-Pfalz, afirma la un moment dat: „Cu datele consumatorilor, Microsoft obţine câştiguri financiare gigantice. Acestea sunt fapte deja dovedite. Utilizatorii aparatelor digitale devin tot mai mult ca o marfă de vânzare. Din datele consumatorilor se poate deduce, de exemplu, ce obişnuinţe și nevoi au şi care este puterea lor de cumpărare. Cu aceste informații se poate face în așa fel încât reclamele să fie livrate drept la ţintă. În afară de aceasta, se poate ca datele personale să fie transmise mai departe, la o terță entitate, angrenând astfel o întreagă reţea subversivă de valorificare abuzivă a datelor personale.“

    Citind toate aceste informații șocante, constatăm o dată în plus că în prezent am intrat într-o epocă dificilă a omenirii, perioadă în care spionajul, în cel mai direct sens al cuvântului, a ajuns la cote maxime. Ceea ce este diferit faţă de alte perioade este doar faptul că acum chiar noi suntem cei care ne dăm acceptul pentru a fi spionaţi, în schimbul anemicului drept de a utiliza contra cost unele programe. Poate unora dintre noi nu li se pare ceva atât de grav ca un program să înregistreze în beneficiul unei mari companii ceea ce facem noi pe internet, dar o să vedem că în felul acesta, în scurt timp, majoritatea acţiunilor pe care vom dori să le întreprindem vor fi anticipate de alţii de aceeași teapă şi, mai mult, vom putea fi uşor determinați să acționăm împotriva intereselor și a voinței noastre. Nu ne forțează nimeni la aceasta, dar sugestia insidioasă și persuasiunea perversă folosite de patronul și agenții firmei Microsoft sunt catalizatorii unor acţiuni pe care le întreprindem adesea fără ca noi să vrem cu adevărat, tocmai pentru că nu ne cunoaștem drepturile și nu suntem conștienți și avizați de ceea ce se petrece dincolo de ferestrele Windows-ului.

    Având în vedere modul în care se desfășoară actualmente evenimentele, este mai mult decât clar că datele pe care ni le cer cei de la Microsoft ajung pe mâinile cui nu trebuie. Prin urmare, este evident că în spatele „cadoului“ de la Microsoft se ascunde altceva decât pretind reprezentanții firmei, precum în cazul unui cal troian. Nu numai că nu putem să ne încredem orbeşte în acest upgrade gratuit la Windows 10, dar el trebuie evitat pe toate căile posibile. Este necesară, chiar mai mult decât niciodată, structurarea unor sisteme de operare alternative viabile, precum cele din familia Linux, care să nu fie controlate de acest monopol aberant de escrocare și manipulare a utilizatorilor. De fapt, cei de la Microsoft speculează la maxim neştiinţa, credulitatea şi naivitatea oamenilor de pe întreaga planetă, lucrând pe ascuns în interesul așa-zișilor „iluminați“ – cei care, din umbră, urmăresc în mod programat și necruțător, pas cu pas, instaurarea statului fascist unic planetar, în care se vizează subjugarea tuturor locuitorilor de pe glob, ca și urmărirea și supravegherea lor neîncetat, prin implantarea sub pielea fiecărei ființe umane a unui microcip (faimosul „semn al fiarei“). Dacă nu ne vom trezi cu toții la timp și nu vom refuza în mod hotărât toate aceste intruziuni în viața noastră intimă, planul capilor francmasoneriei mondiale riscă să devină fără veste, pentru noi toți, o cumplită realitate de zi cu zi.

    Apreciat de 2 persoane

  7. Ionut said, on iulie 13, 2016 at 10:26 pm

    Cum ce pedeapsa? Doi ani cu suspendare sau parnaie 6 luni, dupa care eliberare conditionata pentru buna purtare. Sau aceeasi pedeapsa pe care au primit-o si aia care au confiscat zone rezidentiale din Timisoara.
    Ati auzit de vreo jigodie proxeneta traficanta de carne vie care sa infunde puscaria pentru 15-20 de ani?
    De curand i-au dat drumul lui Puţu Căcănaru si lui frate-sau pentru buna purtare.
    Ce ma gandesc eu? Ma gandesc daca nu cumva nemernicii astia nu ar merita ca premiu un bilet la concert in clubul „Colectiv”. Macar asa, la cacealma.

    Apreciază

    • el said, on iulie 14, 2016 at 6:37 pm

      ionut

      „Puţu Căcănaru”_____ chiar e serios numele? incredibil! si eu care ma straduiesc sa inventez nume/cuvinte cat mai injositoare pentru LEPRELE care spurca pamantul asta sunt un caraghios, ei au deja „nume” din astea… 🙂

      Apreciază

  8. @ipvwvi said, on iulie 14, 2016 at 12:20 am

    acest caz a fost descoperit. autoritatile trebuie sa mareasca aria de cautare. pot exista astfel de cazuri si in alte sate, judete.

    Apreciază

    • ileana said, on iulie 17, 2016 at 8:43 pm

      Intrucat tiganii au bani ai au multi presupun ca vor cam scapa peste granita.

      Apreciază

  9. Cristinel said, on iulie 14, 2016 at 12:52 am

    Deschis canalul Dunare-Bucuresti si pusi sa sape la lopata pana e gata ,cot la cot cu jigodiile care au delapidat si tradat Romania.Baragladina cucuvea in fruntea lor.

    Apreciază

  10. Christian said, on iulie 14, 2016 at 1:55 am

    Astazi s-a nascut baiatul meu CRISTIAN: Cine are curajul sa-l ia de langa mine?

    Apreciază

    • mihai said, on iulie 14, 2016 at 7:38 am

      Pai acestia au fost cocolositi dea lungul timpului de fundatii sorosiste dar si de regimurile post decembriste pt voturi, ft posibil ca sa asistam intrun viitor nu ft indepartat la evenimente precum: kogalniceanu jud constanta, bolintin giurgiu sau hadareni mures unde casele tiganilor arse si tigani pusi pe fuga

      Apreciază

      • clement said, on iulie 14, 2016 at 5:27 pm

        Dupa bunul obicei comunist, toate guvernele post decembriste au eliberat mii de diplome universitare doar pe criteriul apartenentei la comunitate.
        E plina tara de sociologi, juristi, psihologi, teologi, jurnalisti si hartisti rrrhhomi.
        Asa a ajuns vataf peste tiganii din Berevoesti actualul primar. In 2012, isi intrase deja in paine in comuna in care se ceruse repartizat pentru a-si proteja clanul.

        http://www.ziare.com/pitesti/stiri-actualitate/fost-politist-incarcerat-fost-primar-condamnat-6125519
        http://www.comunaberevoesti.ro/pagina/primar
        Buboiul din Berevoesti trebuia spart de zeci de ani, dar nu au vrut alegatorii romani, Internele, Justitia,
        Mitropolia…
        Unele voci spun ca acum „partenerii” NATO vor sa se faca ordine in satra si ca nu concep ideea de a se instala pe un teritoriu in care exista riscul de a fi obligati sa se apere de retelele de teroristi tigani care ciordesc sinele de cale ferata, cablurile electrice si sistemele de semnalizare de pe sosele.
        Violatorii, manelistii, cutitarii, cersetorii cu limuzine inmatriculate in Franta, traficantii de carne vie vor trebui sa fie incadrati cumva si ei in Proiectul de Tara propus de actualii guvernanti .
        Domnul Dancu are in mod sigur o viziune de participare a acestei comunitati la Proiectul de Tara. Speram ca viziunea sa nu este si cea a lui Obama.

        Apreciază

    • marinela said, on iulie 15, 2016 at 11:22 pm

      Christian
      Sa-ti traiasca copilasul si sa te bucuri de el intru Domnul.Sa dea Dumnezeu sa devina un infocat propovaduitor al ortodoxiei si sa mai apuci vremurile acelea,sa te poti bucura de asa ceva.Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciază

  11. carmen said, on iulie 14, 2016 at 8:39 am

    Daca se constata imixtiunea si sponsorizarea lui Soros…lucrurile sunt FFF GRAVE!!!! ALO SERVICIILE!!!!

    Apreciază

  12. […] Cazul Florin Barbu dovedeste insa ca vorbim la mult prea multi si de o stricare a mintii. Iata de exemplu comentariul lui Christian postat la SCLAVII TIGANILOR din Berevoiesti. De abia dupa 8 ani autoritatile iau masuri in forta. Nefericitii …: […]

    Apreciază

  13. Theodor L. said, on iulie 14, 2016 at 3:11 pm

    E clar ca toate autoritatile stiau, inclusiv cele de la Bucuresti, adica SRI si guvernantii, dar au lasat lucrurile sa curga ca sa prosteasca si sa terorizeze populatia. E imposibil sa tii atatia oameni sclavi, atatia ani, fara sa stie nimeni. Cine crede ca nu se stia la centru, e retardat. Chestia asta face parte dintr-un plan de actiune si manipulare bine gandit de sforari. Avantaje, numai ei. Cu alte cuvinte, mesajul lor cinic e acesta pus intre ghilimele:
    „Uite dragi crestini ce vi se poate intampla daca vreti sa va retrageti cumva in afara societatii cu cip pe mana sau pe frunte pe care o construim noi. Va gasesc tiganii carora noi le-am dat mana libera sa culeaga tot ce nu e inregimentat si sa va batjocoreasca zilnic, ani si ani de zile, nu asa putin cat a durat experimentul Pitesti. Daca puneti cipul va aparam noi ca stim sa va gasim dupa cip, uite daca amaratii aia aveau cipul pe mana nu pateau ce au patit ca-i salvam noi (desi, fie vorba intre noi, puteam sa-i salvam de la bun inceput). Asa ca fiti voi baieti cuminti si luati cipul ca sa fiti in siguranta.”
    Unde e nemernicul ala de Radu Jude cu al lui Aferim! (si premiat la Berlin – ca de, sforarii premiaza mizerii din astea) care vrea sa ne faca sa plangem dupa cojones-urile de borati?
    Chestia asta e un test mare pentru romani acum, caci de felul in care vor reactiona oamenii, vor reactiona si papusarii. Daca protestam cum le convine lor, vin ei cu idei de intarire a securitatii care duc la cipuire, daca suntem mamaliga si nu protestam ii lasa pe borati sa-si faca mendrele in continuare. De-aia am zis ca avantaje, numai ei. Ar trebui sa gasim o metoda de protest care sa nu convina papusarilor, in care sa le demonstram ca nu ne-am indepartat atat de Dumnezeu cum cred ei.

    Apreciat de 1 persoană

  14. DOBRE ICA said, on iulie 14, 2016 at 4:08 pm

    Doamne, Dumnezeu-le ce ne este dat sa auzim!!! In secolul XXI sclavi in tara ta…. Nu era suficient pentru sarmanii oameni ca erau foarte saraci, bonlavi sau vai de mama lor …. Nu poti sa crezi ca-i adevarat. Acesti criminali merita sa nu mai vada lumina zilei niciodata. Dar dupa ce „justitie” avem ….. sunt sigura ca vor scapa foarte ieftin . Condamna la urgenta si-i da 3 ani de inchisoare o femeie care a furat mancare pentu copila ei. Atunci criminalii astia cat merita ? Aici sunt implicati inclusiv politia locala cu primarul .Primarul declara ca inca de acum un an el ar fi cerut „organelor sa cerceteze .Si s-a multumit numai cu atat Se intelege ca e sigur implicat in mafia tiganeasca .Dragi justitiari treziti-va o data si puneti-va in pielea acelor amarati si condamnati-i pe criminalii astia cat se poate la pedepse chiar si pe viata. Ganditi-va cat de chinuiti au putut fi acesti amarati timp de peste 8 ani…. .. Asa cum au fost ei de cruzi si Dvs. condamnati fara a pune suflet .

    Apreciază

  15. Minciuni !
    Daca -actiunea-politiei– ar fi fostpentru un rrom mort era „altceva” … insa asa ceva era/e in satul ala imposibil … acolo daca murea, SUBIT, careva nu stia nimeni … nu se afla … nu era nimeni care sa anunte „autoritatile”(cumparate, en-gross, si ele in stil mafiot) ca cineva a murit … „sclavii” aia nu sunt cautati de nimeni .. n-au pe nimeni … nu-i decalara nimeni DISPRUTI … MORTI !
    S-a ajuns la cei 400 de politisti din alta cauza …
    ––DROGURI ! ––
    In sat se cultiva masiv MARIJUANA … 60% din consumul Bucurestiului era asigurat de-aici !
    Stie tot satul ! Stia si „politia !
    Cineva incearca sa acopere … „rahatul” !
    CINE ? cine a profitat direct din … afacere ?
    … daca spuneti ceva … atunci spuneti-o !
    😉
    http://www.evz.ro/incursiune-in-targul-de-sclavi-de-la-berevoesti-robii-traficantilor-de-lemne-rapiti-din-case-si-legati-in-lanturi.html

    Apreciază

  16. […] SCLAVII TIGANILOR din Berevoiesti. De abia dupa 8 ani autoritatile iau masuri in forta. Nefericitii … […]

    Apreciază

  17. marinela said, on iulie 15, 2016 at 11:38 pm

    E cutrmurator ce se intimpla in tara asta si totul sub”obladuirea”celor ce detin legea in mina,e socant,te lasa fara cuvinte si gata.Mi-e teama,ca nu se va aplica legea ca la carte pt acesti criminali odiosi- ca asta sint de fapt – si sa fie pedepsiti dupa”merit”,dupa fapta si rasplata.Am ajuns risul tiganilor,vai de noi si de noi.

    Apreciază

  18. CETATEAN said, on iulie 21, 2016 at 6:18 pm

    DUHUL ORTODOXIEI SA FACA CEVA CU JAVRELEL ASTEA CA DAC A R AVEA UN COPIL TINUT SCLAV DE ACESTWE ANIMALE NU CRED CA AR MAI PRIVI ASTA ASA. STIM CA ANIMALELEL ASTEA NU AU NICI UN DIMNEZEU, SUNT INCURAJATI SI DE MINUNATII NOSTRI POLITISTI CARE , DIN PCT. MEU D EVEDERE AR FI PRIMII CARE TREBUIESC PEDEPSITI. PENTRU CE PLATIM ACESTI INDIVIZI????????? SA PRINDA UN OM CU O LASA DE PORUMB.

    Apreciază

  19. dan said, on august 22, 2017 at 6:00 pm

    Sa comentezi… decent… fapte care DEPASESC sfera criminalitatii ( ca victima este omorata intr-un timp, relativ, scurt…) dar sclavii acestia sunt omorati PERVERS, in tmp, in forma continuata – este o atentionare revoltatoare, care are in ea sugestia de a trata cu ingaduinta complice, o crima comisa intr-o forma complexa, de o duritate rar intalnita. Motivatia iresponsabila ca ttiggganii n-aveau educatie si ca nu realizau gravitatea faptelor sale, nu justifica sub nicio forma ceea ce au facut. Acestia n-ar merita sa fie condamnati la moarte prin impuscare sau spanzuratoare ci, prin RECLUZIUNE aspra, chinuiti prin foame, arsita, ger si daca clachiaza, remontati un pic si reluat tratamentul… In concluzie, sa nu fie lasati nici sa traiasca nici sa moara !

    Apreciază

  20. octavpelin said, on aprilie 23, 2018 at 10:58 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.