SACCSIV – blog ortodox

RAZBOIUL MEMORIEI

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 10, 2016

De multe zeci de ani a inceput razboiul memoriei. La nivel planetar, national si individual. Iar o componenta esentiala a sa este interzicerea.

Va amintiti, de exemplu, de asta?

Evreul MIHAIL ROLLER, bestia din spatele lui Gheorghe Gheorghiu- Dej

Sinistrul puternic personaj ne schimba istoria din scoli, din manuale, din carti, din ziare, de peste tot. A urmat o relativa revenire la istoria reala in timpul lui Ceausescu si aproape o intreaga revenire timp de cativa ani dupa revolutia din 1989. Apoi gata, a reinceput asasinarea memoriei pentru ca la nivel mondial a inceput strangerea surubului.

Si astfel an de an mai disparea cate ceva de peste tot. Inlusiv din Cartile Sfinte:

Versurile despre IUDEI care au fost scoase in varianta politic corecta a PROHODULUI DOMNULUI

Iar in ultima perioada au apasat la maxim pe acceleratie. In acest context a aparut si Legea anti legionara, cunoscuta si ca legea memoriei:

ACADEMIA CATAVENCU despre LEGEA ANTI LEGIONARA: Sentintele tribunalelor EVREILOR BOLSEVICI sunt acum considerate valide. Se vrea ASASINAREA MEMORIEI victimelor. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. UN ARTICOL NESPERAT DE FERM

Si toate acestea au mers si merg in continuare mana in mana cu interzicerea si puscaria. Caci nu doar ca ne schimba cele scrise in carti, dar ne si interzic sa zicem altfel decat scrie in noile lor carti.

Iar acest razboi s-a extins deja de la nivel macro la nivel individual.

Iata mai jos un exemplu in acest sens.

Dupa cum stiti ne ataca la copii. Ne rapesc copiii. Iar daca te opui, te baga la puscarie:

Video: ARESTAREA romancei ANDREIA BRADEANU (fosta Sutton) de catre politia britanica deoarece lupta sa-si recupereze copiii rapiti de sistem

Sau mai rau:

EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Dar nu le este suficient. Ti se si interzice publicarea fotografiilor cu copiii tai dragi. A acelora vechi de dinainte de rapirea lor.

Cat de diabolic. Dupa cum stim, majoritatea folosesc retelele de socializare, in principal facebook. Si scriu acolo gandurile lor, posteaza link-uri spre ce articole li se par interesante sau pun fotografii. Foarte multe fotografii. De la cani cu cappuccino  pana la membrii familiei. Enorm de multe cu familia. Caci pentru majoritatea asta e facebook, un urias public album cu poze. Apoi dintr-o data ti se intampla napasta. Pune sistemul ochiul pe copiii tai si ii rapeste. Dupa care nu doar ca nu mai ai voie sa postezi fotografii cu ei, dar nici pe cele vechi nu le mai poti folosi. Ce poate fi mai terifiant? Ce atac mai ticalosit la memoria individuala se poate inchipui?

Dar nici asta nu-i este suficient sistemului.

Nici altii nu le pot folosi. Iata de exemplu ce avertismente a primit un frate ce a postat poze cu copiii lui Florin Barbu:

barbukids

mesaggebarbu

Adica prima data nu i-au permis postarea iar a doua oara i-au blocat contul 24 de ore cu avertismentul inchiderii lui permanente in caz ca nu se conformeaza.

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihaimg said, on iulie 10, 2016 at 9:47 am

    Okokok

    MIHAI Marius Gabriel

    Trimis de la BlueMail

    Apreciază

  2. Calator said, on iulie 10, 2016 at 10:15 am

    Cred ca e momentul pentru inchiderea conturilor de pe Facebook si boicotarea monstruozitatii asteia, oricat de greu ne-ar fi unora sa renuntam la ele. Tocmai ma pregateam sa scriu pe Facebook un mesaj despre colapsul ireversibil al lumii noastre, care alege sa-i intoarca spatele lui Dumnezeu. Si va fi ultima mea postare acolo.

    Cat despre reinterpretarea si modificarea trecutului, e o parte esentiala a agendei lor. O modalitate extrem de eficienta de a crea si amplifica conflictul, confuzia si disperarea individuala si sociala. Cine controleaza memoria, controleaza mintea in intregimea ei. Ei stiu asta foarte bine. Si stiu si ca putine lucruri ii sperie pe oameni mai mult decat posibilitatea de a avea indoieli asupra propriei memorii. De asta au creat de curand o noua isterie pe Internet, care are si scopul asta. Poate ati auzit de „Mandela effect”. Si am vazut deja o multime de oameni care au muscat momeala in plin, inclusiv o multime de crestini.

    Apreciază

  3. Daniel Focsa said, on iulie 10, 2016 at 11:59 am

    Pentru ca intr-adevar, este dusa o lupta surda impotriva memoriei si a istoriei adevarate, va invit sa urmariti blogurile mele si mai ales sa achizitionati cartile de istorie pe care le-am publicat, despre eroii adevarati ai Romaniei in secolul XX:

    http://daniel-focsa-istorieromaneasca.blogspot.ro/

    http://veterani-ai-razboiului-de-reintregire.blogspot.ro/

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 10, 2016 at 1:25 pm

      Daniel Focsa

      Frumos a vorbit despre tine si istoricul Giurescu la Antena 3. Poate pui si un citat al dansului la inceputul primului blog.

      Si am o sugestie. Poate o fi buna. Alege pe care dintre bloguri poti scrie cateva randuri maxim o data pe saptamana. Apoi imi spui si mie, ca sa-l pun in dreapta.

      Chiar daca nu ai timp de materiale ample, dar ceva, cat de scurt. Un gand, un fragment din carti sau ceva fara nici o legatura cu ele. Si evident, respectivul blog sa aiba mereu in dreapta trimiteri spre lucrarile tale.

      Apreciază

      • Daniel Focsa said, on iulie 10, 2016 at 3:30 pm

        Nu stiu ce a spus istoricul Giurescu despre mine, si cand exact, daca ai o inregistrare, o poti pune aici ?

        Blogul meu (principal) nu are decat rolul de a fi o baza de date ampla despre opera mea, nu il folosesc pentru articole de opinie. Celalalt e dedicat unor participanti la Marele Razboi (1916 – 1918).

        Dar de ani de zile public, aproape lunar, articole (in general de istorie, dar si recenzii, etc) in revista „Permanente”.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 10, 2016 at 5:38 pm

        Daniel Focsa

        Nici eu nu mai tin minte exact ce a spus. Credeam ca ai vorbit intre timp cu el.

        Faci cum crezi. Dar da-mi din cand in cand cate un link cu ce pui pe Permanente.

        Apreciază

  4. Vali said, on iulie 10, 2016 at 12:46 pm

    Subiecte la un examen final, intr-o facultate europeeana:

    Subiectul 1
    La ce folosesc frontierele?

    Pe foaia de examen este o imagine dintr-o carte de Michel Foucher, care este studiat intens in licee si facultati
    https://fr.wikipedia.org/wiki/Michel_Foucher (are multe caschete, printre care si ambasadorul Frantei in Lituania)

    Apoi este o imagine din jurnalul Le Figaro, unde se arata ca in 1989 erau 11 ziduri-frontiere in toata lumea, iar in 2015 erau 50 de ziduri-frontiere
    http://www.lefigaro.fr/international/2015/06/18/01003-20150618ARTFIG00288-les-principaux-murs-de-separation-dans-le-monde.php

    (Parerea mea e ca dl Foucher foloseste si stapaneste la perfectie arta „corectului politic” incat uneori chiar am impresia ca e…. corect…. Dar ma trezesc cand vad ce ilustratii foloseste – Europa e prezentata ca un tiran, despot care nu vrea sa-i ajute pe cei sarmani, acest domn stie sa exploateze la maxim sentimentul de vinovatie al europeenilor)

    Subiectul 2
    Consecintele crizei migratoare in Europa

    SUrsa un articol din jurnalul Le Monde
    http://www.lemonde.fr/les-decodeurs/article/2015/09/04/comprendre-la-crise-des-migrants-en-europe-en-cartes-graphiques-et-videos_4745981_4355770.html

    (unde se arata ca din numarul total de migranti in 2014,
    366.000 sirieni
    199.202 din Europa de Est (in special Kosovo si Serbia)
    190.013 Afganistan
    21.577 din Federatia Rusa

    Majoritatea studentilor (in afara de unul singur) au scris ca frontierele nu folosesc la nimic, ca fara frontiere am trai cu totii fericiti impreuna si ar disparea razboaiele.
    La subiectul 2, Toti au raspuns ca trebuie primiti migrantii, mai ales ca 58% dintre migranti, sunt din Kosovo.

    Asta au invatat la scoala! Daca ar fi scris altceva, nu ar fi trecut examenul!…. deci….?

    Am vazut pe culoarele uneor licee, imagini socante cu emigranti naufragiati sau in conditii mai mult decat precare! Este NORMAL sa compatizezi cu emigrantii! mai ales ca multi dintre copiii din UE, provin din familii de emigranti!!!

    Pana la urma care e adevarul?

    In presa, in scoli, universitati, se spune unul si aceelasi lucru!

    Cum sa cunoasca adevarul, tinerii din occident?

    Apreciază

  5. Partizanu said, on iulie 10, 2016 at 1:15 pm

    In sfirsit un articol concludent. Felicitari. Ai venit cu exemple insa eu am o paleta mai larga. In special al tehnologiei si inovatiei dar toate se bazeaza la discipoli si disciplinarea memoriei aleatorie.

    Apreciază

  6. Vali said, on iulie 10, 2016 at 2:41 pm

    Statul ne lasa sa ne crestem copiii cata vreme respectam regulile impuse de legea PC si nu intram in colimatorul Protectiei copilului.

    De-a lungul istoriei, toti dictatorii au incercat sa-si apropie tanara generatie: ei sunt viitorul.
    Daca un sistem social este cerut si sprijinit de tineri, e sigur ca va avea succes! ce batran, ce tata va indrazni sa lupte impotriva propiului fiu?!?!? Ce mama isi va combate fiica, pt o idee, pt un concept social?
    Este posibil ca intr-o zi un parinte sa fie pus sa aleaga intre Dumnezeu si copil…
    Daca d-lui Barbu i se propune sa-si recupereze copiii, daca renunta la religia lui si se stabileste in Anglia, respectand toate cerintele lor?…. ce va alege?….

    Daca intr-o familie, mama si tatal au aceeleasi idei si isi educa copii in iubirea de Dumnezeu si de adevar, ei devin puternici si copiii ii vor asculta! chiar „risca” sa ii molipseasca si pe cei din jurul lor, prieteni, cunostinte…. copii pot deveni puternici, greu de manipulat, deci – PERICULOSI.
    Cred ca de asta e acum asa o nebunie cu Protectia copilului! familia TREBUIE distrusa!

    Un om puternic poate trezi mai multe constiinte!
    Dar un om puternic are radacini, are o credinta de nestramutat

    …. dar puii astia mici smulsi din familia lor?…. ce sanse sunt sa devina lideri? ce sanse sunt sa devina un pericol pt societate?

    Eu cred ca de asta se incurajeaza emigratia, tocmai sa ne stearga ca individualitate, sa fim toti o apa si-un pamant

    Si nu cred ca se vor opri, totul merge prea bine pt ei…

    Apreciază

  7. cca70 said, on iulie 10, 2016 at 3:31 pm

    off topic

    am dat o tura prin Balcani circa 2 saptamini si am constatat 2 lucruri surpinzatoare….

    unul bun:

    la greci si la macedonieni nu se dau cu chemtrails , dar absolut deloc , zile la rand am urmarit cerul si era perfect senin…desi treceau o gramada de avioane , multe militare..nu se lasa nici o urma

    partea proasta:

    Salonicul a ajuns sa arata ca un ghetou infect, grupuri mari de migranti arabi trandavesc in zona istorica, prin parcuri , pe iarba stau exact ca tiganii din satra si maninca si palavragesc…pana si grupurile de africani negrii par mai civilizati pe langa astia, ca nu polueaza fonic cu palavrageala lor si nici atita mizerie nu par ca lasa in urma lor

    m-am gandit apoi ca poate e o legatura: daca tot a ajuns ciuma islamica pe un teritoriu atunci nu il mai polueaza cu chemtrails ca sa nu le faca rau la viitorii calai ai crestinilor

    Apreciază

  8. el said, on iulie 10, 2016 at 3:44 pm

    DOVEZI CLARE despre Amerlocia si Planurile ei de razboi in Europa!!!!

    intreview cu judovul urator al Germaniei Geroge Friedman , strategul indracit al raboielorsua…

    in intreviu individul cinic arata cum se strofoaca ei pe toate planurile sa IMPIEDICE ALINATA Rusia_Germania, SINGURA VARIABILA NECONTROLATA de ei care ar putea pune in cur definitiv amerlcoia si papusarii ei mondiali, si asta a fost DINTOTDEAUNA GRIJA iudelor(cum singur marturiseste)…

    in acest sens declara friedman ca au contstruit amerlocii un „coridor” zis CINIC „umanitar” , o centura care sa IMPIEDICE/respectiv slabeasca posbila alianata Rusia – Germania SINGURA pe care amerlocii INVATATI de DRACII lor la sinoadele lor illuminte_oculte NU O POT CONTROLA !
    (Asta au facut si in cele 2 razboaie mondiale, 1 si 2 …, marturiseste ranjund cinic lepadatura) ____centura/coridor alcatuit din tarile DRSATE de ei sa fie antirusia in principal Polonia(vechea CURVA URATOARE a Ortodoxiei si a Rusiei careia datoreaza Rusia si aparitia „Ucrainei „= Bucata DE RUSIA rupa si indracita de iudeo-polni spre subminarea Rusiei ) , ROMANIA, Tarile baltice( alte monstre de URAfata de Rusiea) (Bulgaria spera ei , bulgarii le.au dat peste bot pana acum!) . ____ a se vedea harta de la minutul 11:07…. Romanica si-a facut cel mai constiincios dinre toti „datoria ” de CURVA cracita diponibila vesnic la discretia amerloco-stanistilor !!!

    interesante planurile lepadaturilor si intersant CINISMUL cu care singuri le dau pe fata….

    Apreciat de 1 persoană

    • Paul222 said, on iulie 11, 2016 at 12:43 am

      M-a socat felul in care a recunoscut totul cu asa usurinta si simplitate…

      Apreciază

      • el said, on iulie 12, 2016 at 2:36 am

        Paul 222

        …vrei sa spui cu CINISM !!

        dar nu e dupa ei , ci Hristos DECIDE!….din pacate IN CONCORDANTA cu starea duhovniceasca a ortodocsilor….care VEDEM ca e JALNICA !

        asa ca …. „scapa cine poate ” !

        Apreciază

  9. oxana25 said, on iulie 10, 2016 at 4:12 pm

    Regizorul Bill Malloney, dezvaluie intr-un reportaj amplu, ororile la care sunt supusi copiii saltati de serviciile sociale! Unii dintre ei ajung in retele de pedofili, homosexuali si perversi si nu este singurul care spune asta public! Politicieni, oameni cu mare putere financiara sunt implicati in retelele acestea de pedofilie carora le sunt livrati copii despre care, in cele mai multe cazuri ori nu se aude nimic, ori ajung internati in spitale de boli mintale, pe viata, din cauza ororilor la care sunt supusi!

    Apreciat de 1 persoană

  10. Iones said, on iulie 10, 2016 at 4:35 pm

    OFF-TOPIC

    ECUMENISM:
    Congresul ecumenic din Munchen promovează unitatea dintre catolici, ortodocși, protestanți și evanghelici
    http://www.stiricrestine.ro/2016/07/08/congresul-ecumenic-din-munchen-promoveaza-unitatea-dintre-catolici-ortodocsi-protestanti-si-evanghelici/

    Apreciază

    • mihai said, on iulie 10, 2016 at 7:56 pm

      Da si taica serafim joanta e nelipsit de la acel congres

      Apreciază

      • el said, on iulie 10, 2016 at 10:57 pm

        mihai

        ” nu lipseste martie( luna) din Post(-ulMare) !” 🙂 …nici cazatura serafim din adunaturile satanicesti !

        cazatura asta de serafim e CAZUT definitiv !

        Apreciază

      • marinela said, on iulie 11, 2016 at 12:09 am

        Pai cum altfel,sa lipseasca martie din post?El, ereticul cu diploma,sa lipseasca(?),ti-ai gasit sa se dezica de apostazia lui!Vai de sufletul lui !

        Apreciază

  11. mircea.v said, on iulie 10, 2016 at 5:52 pm

    O pagina mai veche din acest razboi:
    din „Reeducarea de la Aiud” – Demostene Andronescu

    „Si apoi, înca ceva . De ne vom abtine si nu vom depune marturie despre ceea ce s-a întâmplat atunci, exista riscul ca cei de mâine sa scrie istoria doar dupa documentele (scrisoarea lui Gyr, declaratiile celorlalti , etc.) pe care calaii neamului românesc le-au fabricat si le conserva pentru posteritate.
    În acest sens este edificatoare discutia care a avut loc între un anchetator si un anchetat în timpul instrumentarii parodiei de proces intentat presupusilor initiatori ai ororilor de la Pitesti. Dupa ce a semnat, în urma a zile si nopti de tortura, declaratia care i se cerea, cel anchetat a spus anchetatorului : „Nu va dati seama ca la prima ocazie voi retracta tot ce m-ati silit sa recunosc în aceasta declaratie si ca aceasta retractare, chiar daca nu-mi va mai servi mie, va servi, mai târziu, la stabilirea adevarului” . La aceasta anchetatorul i-a raspuns cu cinism : ” Te asigur ca nu vei avea aceasta ocazie si ca dupa 50 sau 60 de ani, când nu vei mai fi nici tu si nu voi mai fi nici eu, istoria se va scri dupa asta” . Si apucând cu doua degete foile cu declaratia proaspat semnata le flutura pe sub nasul nefericitei sale victime.
    Este de datoria noastra, a celor care am supravietuit urgiei, ca spunând adevarul despre ceea ce s-a întâmplat atât cu el cât si cu ceilalti, sa le asiguram , lor si cauzei pe care ei au slujit-o, locul ce li se cuvine în istorie. Cu alte cuvinte, avem, datoria sa depunem marturie , ca nu cumva viitorimea sa scrie numai dupa documentele infamante si mistificatoare pe care ticalosii le-au pregatit în acest scop. „

    Apreciază

    • el said, on iulie 10, 2016 at 11:10 pm

      mircea.v

      e pe „agenda” de lucru a indracitilor fabricarea unei Istorii FALSE…

      si in cartile acelea de joc numinte Illuminati Card este una care arata : rescrierea /REINVENTAREA Istoriei prin apartia de „artefacte” ( dovezi istorice false, fabricate in laboratoarele lor, gen hula „mormantul Lui Hristos ” NU Sf Mormant !!!) care sa sustina noile lor „invataturi” si Teorii !

      lucrari de la tatucul lor diavolul, tatal minciunii

      Apreciază

  12. Ioan said, on iulie 10, 2016 at 7:25 pm

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on iulie 10, 2016 at 10:11 pm

      Ioan

      MULTUMIM !

      EXEMPLARE lamuririle Lui Gheron Sava Lavriotul! Foarte clare si in Duhul Sf Parinti. AXIOS ! Minte greseasca!

      Vor opri(Athonitii de la Marea Lavra cel putin) pomenirea episcopilor care au semnat EREZIILE de la SInodul TALHARESC. Athonitii lucreaza la un text teologic care arata DE CE Sinodul este ERETIC, si vr cere de la Sf Chinotita sa intreupa ei rimii pomenirea, daca ei nu o vor face Marea Lava SIGUR o va face si IMEDIAT caci nu se mai poate pomeni un episcop care DECLARA EREZIA ecumenismului OFICIAL si deci DISTRUGE Doga Ortodoxa in favoarea „dogmei ” ecumeniste!

      PE ACESTIA TREBUIE sa ii urmam !

      Poporul NU TREBUIE sa mai mearga la slujbele/Tainele /Liturghie ECUMENISTILOR si sa NU mai mergem la Bisericile ecumenistior, sa NU ne mai impratasim de la ei, sa nu mai avem nici o comuniune cu ei!

      ASA SA FACEM Fratilor !

      Sa ramai in Adevar insemana sa ramai in Biserica ! FARA TEAMA ! Dumnezeu e Chivernisitorul si Capul Bisericii si noi TREBUIE sa ramae UNITI cu CAPUL BIsericii, cu Hristos !

      ati auzit fratilor ce avem/aveti de facut !!!??? !!!!
      ASA SA FACETI !

      de veti merge in contuinuare la ei ( cei care nu s-au pocait de semnaturile lor nici DUPA Interpelarea Sf Munte prin textul acesta pe care-l pregatesc Aghioritii , VETI MERGE IN IAD cu episcopii si cu popii ERETICI !

      Saccsiv

      te rog sa reiei transcriptul filmului intr-un articol separat e LAMURITOR si EXEMPLAR ! Aur duhovnicesc.
      sa nu mai zica GLOATA de ducatori DEGEABA la Biserica ca „nu am stiut ” !

      daca si acum mai caraie caldiceii cu Teoria lor cu „lucreaza harul prin „iconomie” ” MERG IN IAD cu ERETICII pe care ii urmeaza si de la care se imparatsesc cu OTRAVA !

      Apreciază

      • el said, on iulie 10, 2016 at 10:58 pm

        minte greceasca, talantul Teologiei

        Apreciază

  13. Templier said, on iulie 10, 2016 at 9:45 pm

    Descoperire istorica care confirma autenticitatea Bibliei
    https://templierblog.wordpress.com/2016/07/10/primul-cimitir-filistean-descoperit-vreodata/

    Apreciază

  14. Ioan said, on iulie 10, 2016 at 11:09 pm

    Doamne ajuta! Nu este necesar sa postezi comentul meu frate Vasile! Vroiam sa stiu doar care sunt cei 8 ierarhi care nu au semnat la Sinod? Multumesc si sa ma iertati!

    Apreciază

  15. didi said, on iulie 11, 2016 at 6:58 am

    Iata ce si-au propus masonii in continure sa incepa un nou capitol de distrugere si a culturii.
    http://jurnalmasonic.blogspot.ro/2016/07/consiliul-agentiei-masonice-ne-dorim-un.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+JurnalMasonic+%28Jurnal+Masonic%29

    Cred ca distrugerea Justitiei este deocamdata la secret

    Apreciază

  16. Ioan said, on iulie 11, 2016 at 10:41 pm

    Doane ajuta! Stie cineva care sunt cei 8 ierarhi care nu au senat in Creta la sinod? Sa ma iertati!

    Apreciază

  17. Vasi said, on iulie 18, 2016 at 10:14 pm

    Ce nenorociti sa ia copiii asa abuziv de langa parintii lor. Saracii parinti si copii.. 😦

    Apreciază

  18. […] RAZBOIUL MEMORIEI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.