SACCSIV – blog ortodox

INTOTDEAUNA EXISTA UN PLAN B. Cuplu polonez cautat prin Interpol dupa ce au fugit din Norvegia impreuna cu gemenii lor aflati in custodia Barnevernet

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 10, 2016

images

Iata ce putem citi la http://www.tv2.no/a/8426843/:

Natasha (24) si Erik (21) au evadat din Norvegia cu gemenii.

Natasha (24) si Erik Olsen Myra (21) au fost acuzati de catre politie de rapire si familia este acum data prin Interpol.

TV2 a relatat deja intr-o serie de materiale despre acest tanar cuplu.

La patru ore de la nastere, autoritatile le-au luat copiii inca din spital.

Protectia copilului a motivat ca mama era retardata mintal si, ca atare, incapabila sa aiba grija de ei. Dar doua noi rapoarte ale unor psihologi demonstreaza ca era gresit acest diagnostic.

Dupa ce TV2 a mediatizat cazul, CPS a oferit o solutie prin care parintii sa stea cu gemenii, dar in cadrul unei institutii unde parintii sa beneficieze de o pregatire speciala si sa fie evaluati.

Aici trebuiau sa stea doua luni, pana la finalul lui iunie. Spre sfarsitul sederii, urma ca CPS sa reevalueze daca parintii erau apti sa aiba custodia gemenilor.

Cititi va rog si:

The CPS will no longer say whether it believes that Natasha is mentally retarded

Fuga cu copiii in Polonia

Dar la inceputul lui iunie, familia si-a dat seama ca Protectia Copilului nu avea de gand sa le dea gemenii, cu toate ca mai erau cateva saptamani pana la decizia oficiala.

Astfel, ei iau o decizie dramatica. Evadeaza cu copiii in Polonia.

Miercuri, saptamana aceasta (nota saccsiv: 29 iunie) autoritatile au decis ca Natasha si Erik nu obtin custodia gemenilor.

Dar, intre timp, cei patru deja disparusera din tara.

Acestea le spun parintii din Polonia

Sambta TV2 a intrat in contact cu familia aflata intr-un orasel din Polonia. Ei spun ca gemenii sunt bine.

Parintii ne-au trimis o inregistrare video in care resping custodia CPS a copiilor.

Politia a acuzat cuplul

Cazul are prioritate ridicata pentru politia din Asker și Bærum, care a facut o investigatie amanuntita in ultimele saptamani.

Politia i-a acuzat in conformitate cu articolul 216 din Codul Penal, referitor la privarea ilegala de ingrijire a minorilor.

Acum familia se afla intr-o ancheta internationala, iar politia le cere sa se predea.

Conform avocatului cuplului, ei n-au facut niciodata nimic rau. N-au avut de ales. Trebuiau s-o faca.

CPS n-a comentat cazul pentru TV2.

Cititi va rog si:

CPS refuses to apologize

KORT LYKKE: Foreldrene var i lykkerus da de fikk vite at de skulle gjenforenes med barna. Nå er lykken snudd til fortvilelse. Foto: TV 2 

Foto: Parintii erau in al noualea cer cand au aflat ca se vor reuni cu copiii lor. Acum fericirea s-a transformat in disperare.

Child welfare caseworker called grandparents ‘simple people’

Read also: Let forward critical report about Natasha and Erik before they reunited with children

   Comentariu saccsiv:

N-am inteles ce au de gand autoritatile poloneze in ecuatia asta. Ii vor preda sau nu norvegienilor? Nationalismul actualei puteri e de parada sau real?

Cititi va rog si:

Krzysztof Rutkowski – recuperatorul de copii

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on iulie 10, 2016 at 10:25 pm

    Sa nu fie un nationalism ala tipras

    Apreciază

  2. el said, on iulie 10, 2016 at 10:47 pm

    trebuia sa fuga in Rusia nu intr-o tara (m) ue !!
    Sa le ajute Dumnezeu sa ramana cu copiii lor !

    Apreciază

    • Ovi said, on iulie 11, 2016 at 3:30 pm

      Bine spus. În Rusia aveau șanse să scape. Rusia nu se pleacă în fața unor poponari norvegieni. Acu să vedem ce vor face polonezii, își vor preda proprii cetățeni diavolului sau vor avea sânge în instalație și vor refuza. Înclin să cred că n-o vor face.

      Apreciază

  3. Ioan said, on iulie 10, 2016 at 11:03 pm

    Acum se vede limpede cine este ortodox si cine nu, ce preot este ortodox si iubeste pe Hristos si cine nu: http://www.apologeticum.ro/2016/07/parintele-antim-de-la-man-bistrita-scrisoare-deschisa-catre-mitr-teofan-episcopii-romani-participanti-la-sinodul-din-creta-au-semnat-ceea-ce-nu-trebuia/

    Apreciază

  4. el said, on iulie 10, 2016 at 11:04 pm

    nici acum NU E TRAZIU „sa dispara” cu copiii in Rusia !… sau Georgia.
    Le trebuie un pic de curaj, rusii le-ar accorda azil !

    Apreciază

  5. marinela said, on iulie 10, 2016 at 11:05 pm

    Ucigasii astia de suflete n-au limite ,mai fratilor,devin tot mai de nestapinit in mirsavia lor,dar sper ca Bunul Dumnezeu sa nu le mai ingaduie mult timp sa-si faca jocul lor mirsav ,de-a smulge mereu si mereu alte sufletele nevinovate din bratele parintilor lor.Si eu sper ca acest nationalism polonez sa fie real si nu unul de fatada.Doamne ajuta si mintuire!

    Apreciază

  6. Vali said, on iulie 10, 2016 at 11:26 pm

    am vazut ca articolul 216 din Codul Pénal este despre exploatarea si traficul de persoane. Asta inseamna ca Prtectia Copilului au decazut parintii din drepturile parintesti! Asta seamana ca In fara legii, copiii NU mai sunt ai lor!! De asta ii cauta Inerpolul, se considera ca fac trafic de minori! O acuzatie teribil de grava!
    E infiorator, groaznic, un cosmar mai ales cand stii ca porcaria asta a fost realizata de un/o asistenta sociala frustrata! Protectia copilului NU are nevoie de o decizie de justitie ca sa actioneze! Daca ei decid ca un copil e un pericol, il scot din familie si abia APOI vor obtine si o decizie in justite. Pana acum, nu am auzit un judecator care sa se opuna unei decizii PC!

    In cazul Ana Maria Nedelcu, statut roman à ajutat-o pt ca ea a incalcat o decizie de justitie data in favoarea tatalui, deci un civil… Mai ales ca tatal e canadian, deci nu in UE…. e mai usor sa incalcat drepturile unui civil de peste océan…. S-a facut mult zgomot si Nedelcu a fost ajutata de stat

    In cazul Bodnariu, s-a facut mult zgomot si ei au recuperat copii IN Norvegia! Nu ar fi avut NICI O SANSA sa recupereze copiii in Romania! Oricat de multa galagie ar fi facut! Sunt supravegheati de ochiul protector al Barnevernet acum. Cata vreme stau in banca lor, sper ca va fi bine.

    Nu stiu daca statul polonez va dori sa se bata cu o institutie atat de importanta!

    Copiii, in legea PC, apartin statului! Copiii nu mai sunt ai nostri!
    Acum, statul englez considera ca i s-au furat copiii! Cum s-ar parea ca parntii si-au pierdut drepturile, copiii sunt sub tutela statului. Ce poate face Polonia pt niste copii care nu-i mai apartin?

    Dumnezeu sa-i lumineze si sa-i binecuvanteze pe copii si pe parinti! Doamne ajuta!

    Apreciază

    • el said, on iulie 12, 2016 at 2:33 am

      Vali

      „Ce poate face Polonia pt niste copii care nu-i mai apartin?””___ ei nu ! cums a NU i apartina, doar daca i.a luat DUmnezeu mintile si a last-o la cheremul DRACILOR !
      pai M ue e „Norma” acum?

      DOAR CEI COMPLET BICINICI accepta asta si atucni sunt vREDNICI de OSANDA si de cele mai cumplite rele!

      iar poporul care doarme in bocanci si asteapta linistit sa ii rezolva „statul” problema …. e un RATACIT !( „statul” a facut PLODUL in POFTE si PATIMA sau ei??? cine a avut POFTA sa aibe si RESPONSABILITATEA ! …nu sa astepte BICISNIC pomana si mura in gura ca NU va primi NIMIC caci NU i se cade ! pe cei ce NU se jretfetsc NICI Dumnezeu NU ii ajuta !!! vor POFTE si placeri/gadilituri sun pancetce…sa le ASUMNE ! daca nu cu CURVARII si CRIMINALIII vor fi OASNDITI !!!…Nu doar cu curvarii, nici doar cu criminalii…cu cei care le au pe ambele !!!) si daca NU POT Sa-si apere rogenitura …sa NU o mai procreeeze…mai bine cu madularul TATAIT , deact cu el gadilat si cu suletul in iad IMPREUNA cu progenitura din POFTE CONDAMNATA pentru genitorii ei SPURCATI !) –– GREU cuvant…dar viata asa este O LUPTA !)

      Apreciat de 1 persoană

      • Vali said, on iulie 12, 2016 at 9:32 pm

        el,
        Da, fiecare „doarme” dupa cum isi asterne…
        Cand eram mica auzeam „copiii trag pacatele parintilor”, abia acum inteleg ce mare adevar e…. Cam tarziu….

        Apreciază

  7. Paul222 said, on iulie 10, 2016 at 11:28 pm

    Pur si simplu incredibil cat tupeu au astia! Se cred pur si simplu proprietarii copiilor oamenilor!

    Apreciază

  8. gheorghi said, on iulie 11, 2016 at 7:23 pm

    In teorie, parintii sint cei care se cuvine sa isi exercite drepturile naturale aferente ingrijirii si cresterii copiilor proprii. Cei care fac legile stiu ca forma „corecta” ascunde perversitati intelectuale – asa este promovat satanismulk in societate, prin modelarea logicii si deformarea sensurilor cuvintelor.
    –––––––––––––––
    Nu stiu daca poza e a lor…
    Din ce se vede, individul e tuns „a la puscarie” si cu belciugul auto-mutilarii agatat de ureche – desi pare normal fiind o degenerata obisnuinta…., arata ca are probleme psihice (deci – sufletesti)
    Nu vom sti detaii prea multe insa nu cred ca numele ei este nume de „polonez”, nu asa scriu ei numele si cel mai probabil nu se descurca in norvegiana si le-a dat motive anchetatorilor sa o desconsidere.
    Polonia are legislatia „armonizata”, adica satanizata, chiar daca poate da impresia ca are prevederi diferite, protective.
    Sansele lor sint extrem de mici – priviti cat de greu a mers si in Romania cu evitarea „vinderii” catre canadieni a mamei si copiilor abuzati demonic dar… legal!

    Apreciază

  9. […] INTOTDEAUNA EXISTA UN PLAN B. Cuplu polonez cautat prin Interpol dupa ce au fugit din Norvegia impre… […]

    Apreciază

  10. octavpelin said, on iulie 18, 2016 at 4:30 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.