SACCSIV – blog ortodox

Video: ARESTAREA romancei ANDREIA BRADEANU (fosta Sutton) de catre politia britanica deoarece lupta sa-si recupereze copiii rapiti de sistem

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 9, 2016

   Dupa cum stiti:

COSMAR ANGLIA: Cazul ANDREIA BRADEANU (fosta Sutton): I-au rapit copiii si asteapta puscaria. PROTESTATI SI PENTRU EA

Ieri au arestat-o:

Iata si ce putem citi la:

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/07/08/andreea-sutton-bradeanu-arestata-de-george-alexander/

„ANDREEA SUTTON BRĂDEANU, ARESTATĂ~”
~~ George Alexander
Vineri, 8 iulie, ora 19.20.
La o masă, într-o cameră din Bruxelles, stau George Alexander, Ștefan Covaci, Daniel Dragoman și Florin Barbu. Se discutä ultimele detalii ale protestului  de mâine de la Bruxelles, impotriva abuzurilor Protecției Copilului.
Andreea Sutton-Brädeanu confirmä că vine mâine la protestul de la Bruxelles.
Zece minute mai târziu, sună disperată… Patru polițiști sunt la ușa ei și vor să o aresteze!
… Telefonul ei rămâne deschis și toată convorbirea e înregistrată. Sunt scene de groază…
O arestează.
Îi confiscä tot. În această demonstrație de forță, toate drepturile ei sunt încălcate.
De ce au arestat-o?! A omorât pe cineva? Nu! Pur și simplu, un angajat de la Protecția Copilului din Anglia a mințit că Andreea l-a tracasat!… Au verificat supoziția asta?! Nu!
Aveau motive să ARESTEZE un om liber, un cetățean, din cauza unei simple reclamații?! Nu!
Să nu fim naivi. Andreea a fost urmărită, supravegheată, interzisă, poliția știa ca mâine va fi la protestul de la Bruxelles! Iar Andreea trebuia oprită!
Au oprit-o, încălcând flagrant drepturile unui om! Au arestat-o!
Oare, ne vor aresta pe toți?
Astăzi suntem mii. Mâine, însă, vom fi și mai mulți!
Noi, cei care nu credem în coincidențe…
Noi, cei care vom ieși în stradă pentru ideea de Justiție…”
– de George Alexander

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/07/08/mesaj-urgent-politia-s-a-infatisat-la-locuinta-andreiei-bradeanu-si-a-arestat-o/

UPDATE 8 iulie (23:30 Ro) Alex Bradeanu ne informeaza:

Andreea este acum in arest. A fost arestata din cauza ca oamenii au trimis scrisori la adresele membrilor la protectia copilului spunandu-le sa ii dea acasa copii Andreei.

Din aceasta cauza protectia copilului (social worker/managerul) au facut plangere la politie „pentru abuz” iar acesta rezultand cu arestarea Andreei(sotiei)

Andreea este acum in arest.

(1) A fost arestata din cauza ca oamenii au trimis scrisori la adresele membrilor la protectia copilului spunandu-le sa ii dea acasa copii Andreei.

Din aceasta cauza protectia copilului (social worker/managerul) au facut plangere la politie „pentru abuz” iar acesta rezultand cu arestarea Andreei(sotiei)

(2) Nu s-a certat cu nimeni, ci doar au facut plangere de abuz din cauza ca oamenii trimiteau felicitari la una din fiice fiind ziua ei pe 09.07.16.

Au arestat-o din cauza ca era pe BAIL si ca nu avea voie sa aiba legatura cu cei ce au fetele in grija.
Culmea…ea nu a trimis nici o scrisoare/felicitare si nimic de alt fel.

[…]

Mesajul a fost imediat confirmat de Dan Dragoman, care se afla cu Florin Barbu si George Alexander in Bruxelles unde va avea loc un protest pasnic, pentru cazul lui Florin Barbu si alti parinti a caror copii au fost luati de Protectia Copilului.

Dan Dragoman ne informeaza:

Eram toti la masa si discutam despre cazurile de abuz.
Ne-a sunat Andreea (Sutton-Bradeanu) sa ne spuna ca maine dimineata vine la Bruxelles, la Protest.
La 15 min dupa aceasta convorbire, 4 politisti au venit la ea acasa si au arestat-o.
Am asistat in direct (prin telefon) la arestarea ei.

(Rodi) E posibil ca au interceptat convorbirea???

Foarte probabil.
Mai mult ca sigur.

La 15 min dupa ce ne-a confirmat  prezenta  ei la protestul de maine, au venit s-o aresteze.
Trebuia sa vina impreuna cu o alta victima a abuzurilor facute de protectia copilului din UK.

(Rodi) Wow, nu imi vine sa cred ce dezvaluim aici, felul in care se procedeaza, un caz supra-orwellian!

[…]

Recent, Andreea a facut un sait in care descrie cazul ei si a celor trei copii care au fost luati de Protectia Copilului din Anglia pentru o fapta savarsita de tatal copiilor dinainte de a-l cunoaste Andreea. Acesta este saitul crealizat cu doar cateva zile in urma – http://www.suttonchildren.com/.

a.jpg

[…]

Ce sa mai zicem de felul in care statul actioneaza? E un fenomen nemaiintalnit. Parinti a caror copii au fost luati fortat sau mai bine zis ‘rapiti legal’ de asa zisa ‘Protectia Copilului’ din Anglia si Norvegia, agentie care nu este multumita ca a furat copiii si i-au dat la straini, dar umbla sa intimideze si sa bage in inchisoare parintii, ca sa piarda copiii orice urma de parintii lor adevarati (biologici) si parintii adoptivi sa le stearga orice amintire a acestor copii. Sa uite de parinti, de neamul lor, de credinta lor.

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Calin Manta said, on iulie 9, 2016 at 12:39 pm

    TAKE YOUR HANDS OFF ROMANIAN CHILDREN, ARROGANT BASTARDS…WAS ENOUGH THAT YOUR SHIT HERO / CHURCHILL LET US IN THE HANDS OF STALIN…ARROGANTS, IGNORANTS AND STUPID PEOPLE, THIS IS WHAT YOU ARE- JUST LOOK IN THE MIRROR !

    Apreciază

  2. carmen said, on iulie 9, 2016 at 1:40 pm

    Fratilor…sa ne trezim odata din somnul asta prostesc..si sa vedem REALITATEA DEMOCRATIEI!
    Care sunt DREPTURILE OMULUI? de ce ni se fura copiii si noi stam ca oile ? TREZIREA!!!

    Apreciază

  3. el said, on iulie 9, 2016 at 1:53 pm

    sa vedem acum CE FACE tanti patriarhia APOSTATILOR ?
    ULRA sa o ajute si pe aceasta FEMEIE SINGURA care iata are nu 2 ci 3 copii si …este si in puscarie !

    si sa vedem ce fac gloatele de urlaci pentru barbu ……
    pot sa va martusrisesc TEMEREA MEA INTEMEIATA : NIMIC !

    gata , si-au epuizat pzuerile in lupta pe langa drum ! si cand e nevoie EFECTIV de ajutorat pe cineva … sunt LATI / KO !

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 9, 2016 at 2:07 pm

      el

      Nu sunt gloate si nu sunt urlaci si vor face acelasi lucru ca si pentru Florin Barbu, chiar daca femeia e eretica.

      Apreciază

      • el said, on iulie 9, 2016 at 2:19 pm

        saccsiv

        sa dea Dumnezeu sa fie asa!
        de unde stii ca e eretica?
        poate e doar o „ortodoxa” ca MAJORITATEA celor din Ro : nepracticanta si nepastoare!( astia nu sunt mai breji ca ereticii desi au sanse mai mari sa isi revina)

        Apreciază

    • sorin said, on iulie 9, 2016 at 11:16 pm

      Acesti romani sunt inconstienti. toti cei plecati in strainatate cand vad asemenea lucruri ar trebui sa vina in tara, faptul ca vor sa ramana in acele tari arata ca nu le pasa, si Dumnezeu anume le ingaduie sa le fie rapiti copii. Din pacate vom vedea din ce in ce mai multe cazuri.

      Apreciază

      • el said, on iulie 10, 2016 at 3:49 pm

        sorin

        ai dreptate !
        dar sa stii ca sunt si cazuri particulare, lasa piatra jos fata de amarata asta ! mai bine roga-te sa ajute Dumnezeu ca ea NU a primit ajutor de la oameni si de aceea va ajuta Dumnezeu.

        Apreciază

  4. duhovnicesc said, on iulie 9, 2016 at 2:06 pm

    Marturie despre recuperarea copiilor cu autism, eliminarea metalelor grele din organism:

    https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2016/07/04/despre-recuperarea-copiilor-cu-autism-si-vaccinuri/

    Apreciază

  5. Raluca said, on iulie 9, 2016 at 2:32 pm

    Românii sunt supuși in Anglia unei presiuni mediatice fără precedent, presiune care s-a intensificat cu ocazia brexitului dar care durează deja de CÂȚIVA ani. Presiune este un fel de a spune pentru că românii sunt batjocoriți, înjosiți, insultați și umiliți ca nici o altă nație care trăiește printre englezii perfecți. Pakistanezii, indienii, arabii și alte nații sunt considerați cetățeni onorabili, numai românii sunt văzuți ca infractori indezirabili. Poate aceasta ură dezlănțuită împotriva românilor este și pentru ca să-i intimideze pe aceia care aflați înt-o astfel de situație să fie descurajați în lupta pe care o au de dat, dar și pe alții care vor să-i ajute, inclusiv englezi. Poate că românii sunt urâți și petru că marea majoritate care trăiesc acolo sunt harnici si muncitori, dar mai ales pentru că sunt … ortodocși.
    Eu una dacă ași fi trăit în Anglia și ași mai fi avut și niște copii i-ași fi luat de mult într-o vacanță în România, definitiv. M-ași fi întors ca sa-mi dau demisia de la serviciu, și să-mi lichidez toate hangaralele și n-ași m-ai fi călcat într-o țară care mă desconsideră cu violență.
    Cine mai stă acolo în astfel de condiții ignorând pericolele la care se supune este din punctul meu de vedere cel puțin iresponsabil.

    Apreciază

    • NIMENI said, on iulie 9, 2016 at 4:44 pm

      Acum ceva timp, o saptamana in urma, pe DIGI Life a fost un reportaj despre romanii din GB, printre ei un tanar care lucra intr-un service auto si dormea intr-o cutie de carton sub un pod ca sa nu plateasca chirie. O data pe an venea acasa, parca in Valea Jiului sau Petrosani, banii castigati in GB ii trimitea familiei (sotie, copii, mama) care nu aveau alta sursa de venit …a mai vazut cineva acest reportaj?

      Apreciază

  6. Stefan said, on iulie 9, 2016 at 3:32 pm

    Ne ataca din ce in ce mai tare,iar in acest caz ne ataca direct la copii: avem dreptul ,dar suntem obligati sa ne vaccinam copii (chiar daca ii imbolnavim),avem dreptul obligatoriu sa ii educam in arta pornografica si in fel de fel de tehnici de masturbare(ca doar asa e afara),suntem obligati sau avem dreptul obligatoriu sa uitam de Dumnezeu si sa nu-i mai botezam ,ca doar sunt copii si nu pot decide ce religie sau secta vor sa urmeze,avem dreptul obligatoriu doar sa ii nastem ,iar apoi sa-i predam Statului (ce o mai insemna in ziua de astazi statul pa globul pamantesc) care ii va cumpara jucarii mai mari decat si le permit niste parinti saraci si goimi, iar cand va veni momentul ii vor vinde catre barbatii cu vagin (fara anus) ca doar na… asa e afara …iar femeia este egala barbatului in absolut orice,inclusiv in organe genitale.
    Ma , avem probleme psihice ,morale si fizice (de la cele psihice si morale) mai mari ca orice vietuitoare sau ganganii care au calcat pa lumea pamanteasca.Suntem noi, goimii parinti vinovati ,deoarece nu ne intereseaza nimic de ce e moral si logic atata timp cat nu suntem deranjati noi insine ca si indivizi,cu toate ca ne vine randul la fiecare intr-un fel sau altul.
    Uitati-va si singuri ce e pa planeta U.E!Ungurii,Cehii,Polonezii si mai curand si Bulgarii(au dat de pamant cu mamaliga Werner Iohan) au un punct de vedere si se bat ptr el ,chiar daca e pa tema de imigranti,atacul N.A.T.O asupra Rusiei sau alte sanctiuni sau drepturi obligatorii.Aceste state sunt active.Ce rezultat ar avea un referendum pe tema Roexit? Imi permit sa raspund ca ,goimii romani 60-70% minim vor in cusca M…UE pa diverse criterii:
    Suntem cetateni liberi ,europeni si civilizati…Vrem o tara ca afara…Avem macar in UE pa mii si mii de euro locuri di munca uai!! O minciuna imensa pe care si cei care o spun ,au ajuns sa o creada.Romanii sclavagesc la propriu ptr 1000-1200 da euro p’an tarile astea sataniste .Da asa se intampla ,doar ca ei neavand minte(deviza romaneasca in ultimii o suta de ani = prost sa fii ,dar puternic) nu pot socoti ca lucrand 11-14 ore pa zi ,vreo 25 da zile pa luna ai sclavagit probabil dublu cat un goim din Italia,Spania sau pe unde mai muncesc mult laudata clasa muncitoare socialista.
    Si asa romanelul stand sclav in greva foamei peste hotare el habar n-are ce pateste si mai ales ce va pati si el si copii sai.Cati parinti vor porno la scoala si cati vor religie si istorie? Bat pareu ca ei considera ca cineva le va spune in fata daca ii va pornifica copii.Nu va fi asa !!
    Dragi romani cand teveurile va spun ca ptr progres si ptr oameni ei inteleptii lupta ptr adevar cu politicienii corupti ,nu este nimic mai fals si mincinos.De ce? Pai tot televizionistii cei intelepti si mai ales curati si bine intentionati,care nu dorm noaptea ei din cauza anchetelor total profesionale(ha!ha!ha!)pe care le fac ptr voi,iau propulsat pa acesti grasi ,sclavi ai banului jidanesc,iar noi doar am facut restul = i-am ales sau nu.Luati exemplu pa mamaliga Iohan.Nu stiam nimic de el pana inainte cu 2 ani de alegeri.Iata-l ca azi lupta,,Pas cu Pas”zi si noapte ptr bunastarea economica a romanelului sau …a corporatiilor straine.
    Trezirea ,trebuie sa fim cat mai multi.Jidanii ne-au pregatit capcana finala=trebuie sa fim cu totii controlati la propriu,fizic,financiar,medical si social.Ei tot timpul au creat si modelat omul vechi ,transformandu-l in cel nou si iar de la capat.Nimic nu vom primi pa gratis ,asa cum o alta trasatura de-a noastra mai contemporana o dezvoltam=sa vina strainii ca poate o ducem mai bine-strainul nici o data nu-ti va vrea binele,iar limbricii aia de regi ,erau nemti sau austrieci si au creat colonia romaneasca din alte interese-de exemplu ptr stavilirea sovietica catre occidental lor iubit.
    Toti vrem o schimbare ,dar daca se poate de pe terasa unui birt ,in timp ce savuram ceea ce e mai presus de toate pa pamant si anume BERULA.
    Trebuie sa ne trezim mai mult ca niciodata din hipnoza si matrixul jidanesc occidental,sa ne intalnim fizic,sa facem chiar si un partid romanesc cu un lider romanesc si nu europenesc.
    Tipul de lider romanesc(parere personala si de inceput):
    1.Patriot si iubitor de Romania data de Zelosul ptr romani,nu Romania care o promoveaza toata presa centrala :fara spitale ,scoli ,strazi etc,etc.Toate acestea se fac doar si numai prin munca .
    2.Liderul trebuie sa se,, suflice de maneci”si sa treaca el primul la munca prin a alunga prima data pa strainii din Romania=Base,Iliescu,Isarescu(atentie asta e cel mai mare jidan rau al Romaniei) si pa tot Parlamentul care a dat legi doar si numai in favoarea strainilor.Nu va fie frica romanilor ca nemtalaii nu va vor mai vinde Bmw ,chiar daca voi aveti bani sau ca ve-ti muri de foame fara Metro sau cea mai imensa minciuna fabricata de jidani ptr goimi=BANCA,
    3.Liderul trebuie sa fie neaparat ORTODOX cu familie ortodoxa formata din sot,sotie si copii.Iata dragilor ca am ajuns sa specificam ce inseamna familia …Oare ce va mai fi p’an 2030 familia?Da acest lider trebuie sa participe la intalniri regulate cu cei mai mari duhiovnici ai neamului romanesc,care mai sunt in viata.Mai bat un pareu ca daca seful statului ar cauta sfat de la preoti ,insusi Zelosul ar vorbi prin noii duhovnici.A nu crede in Dumnezeu sau a crede fara sa-L cauti, ci doar sa zici ca tu crezi fara sa stii nimic de Sfintenia Sa ,este egalul cu toti goimii ortodoxi =toti spun ca-s ortodoxi dar nici habar n-au de ortodoxie.Toti se lauda ca postesc miercurea si vinerea ,dar daca ii intrebi habar n-au ce inseamna asta si de ce nu e joia si martea ori sa nu ramai mirat cand iti spune cate un romanel european ca posteste ptr slabit…Ha!Ha!Ha!Da ma romani europeni eu nu sunt invechit cand spun asta sau vreun mare credincios ca multi dintre domniile voastre.Pai in curul gol se umbla ,se facea pornografie ,se imbracau si se machiau barbatii ca femeile doar si numai in antichitate in vremea marilor imperii care au spurcat si intemnitat lumea .Iata ca astazi se tinde a se merge tot intr-acolo.
    Eu am spus Romania are nevoie de LIDER ptr ca nu a mai avut de zeci de ani sau chiar sute.Azi toti sclavii avem SEFI.SEFII s-au mai numit:Boieri,Patroni,Fanarioti,Grasi etc,etc.
    80% din PRIMARII,parlamentarii si politichistii romanilor sunt analfabeti sau semianalfabeti . Dati-le dictare si ve-ti observa,daca pana acum nu ati observat ptr ca ati fost ocupati.Sefii fiind slabi pregatiti formeaza un pluton ,insa LIDERUL e cel care trage plutonul prin inteligenta,viziunea si harul care il are.
    Ar trebui sa incercam sa facem pasul catre vindecarea noastra ca si natie.Nu exista un progres-tot doua maini ai,Dumnezeu tot Creatorul este al tuturor celor vazute si nevazute( azi nu e tatuat si poarta cercel in ureche ,precum l-au promovat catolicii occidentali).Vedem niste imensitati de temple antice cat un oras astazi ,dar credem ca le-au facut extraterestrii si nici intr-un caz terestrii (PIRAMIDELE le-au facut oamenii si uriasii din vechime ,care au existat pe acest pamant si asa am lamurit un enorm mister ,care nu ne lasa sa dormim noaptea).Noi zicem progres la Bmw si ravnim dupa el de parca asta e esenta vietii noastre pe pamant,Logan ca si cum nu te poate duce si aduce.Vedem progres in plasmele care ravnim la ele ,ca si cum la televizorul cu ecran plat nu te mai poti uita.Vedem progres la samsung S6 ,ca si cum S1 sau 2 nu-l mai putem folosi ,dar nici nu stim de ce nu-l mai putem folosi.
    TOATE ACESTE GANDIRI SUNT SEMNE ALE BOLII NOASTRE CA SPECIE.AM AJUNS SA CREDEM IN EXTRATERESTRI SI IN FEL DE FEL DE FIZICI QUANTICE SI IN ….W@I7#$HG83674X[6T]OJN= VIATA ETERNA IN PARADIS.
    P.S NU MAI CAUTATI FORMULA DE MAI SUS A VIETII ETERNE E SCRISA DE MINE DIN BURTA!

    Apreciat de 1 persoană

    • NIMENI said, on iulie 9, 2016 at 4:59 pm

      Stefan, ai vorbit frumos, fi tu LIDERUL, sau Vasile, sau toti cei care simtiti, puteti si veti face.
      Eu, neica NIMENI, va urmez ca un soldat credincios!

      Apreciază

    • Gabriel M. said, on iulie 9, 2016 at 9:49 pm

      Stefan

      … un lider de care spui tu nu ar reusi sa mai faca mare lucru in zilele astea. Nu ar avea nici o sansa si ar duce pe multi la sminteala.
      Poti sa iesi si cu pistoale si cu sabii… nimic nu mai poti face acum.

      Acum doar rugaciunea Il mai indupleca pe Dumnezeu sa ne mai dea ragaz. Prea L-am maniat cu sodomiile si avorturile. Meritam tot ce se intampla si toate urgiile sunt slobozite peste noi cu multa dreptate pentru pacatele noastre. Chiar si pentru vremurile astea crunte trebuie sa Ii multumim lui Dumnezeu pentru ca ne-a invrednicit sa ne mai spalam din pacate aici pe pamant si nu o vesnicie dincolo. Tot din mila Lui vin si necazurile astea peste noi.

      Suntem spurcati la sufletsi la trup inaintea lui Dumnezeu si toata intelepciunea noastra e ca o carpa lepadata in fata Lui. Ar trebui sa ne rugam cu lacrimi fierbinti si sa rugam sfintii sa mijloceasca pentru noi. Ne dam toti sfinti si postitori si dam sfaturi dar in noi zace putregai si nu ne putem compara cu sfintii parinti niciodata.

      Gandeste-te la 2 milioane de avorturi.. copilasi nevinovati omorati fara a avea sansa sa vada soarele pe cer si nici raiul. Copii condamnati o vesnicie la orbire ca citisem undeva ca ei vor gusta raiul dar nu vor vedea nimic . Vor fi orbi pt ca sunt nebotezati (Sf. Nifon cred…)

      Ce lider? hai sa patrundem mai adanc de atat .

      Ne trebuie multe :
      – metanii,
      – lacrimi,
      – milostenie si iar milostenie si toate astea impletite cu
      – rugaciune neincetata.
      – Tamaiati casa zilnic si aprindeti candela Maicii Domnului.
      – Vorbiti lumii despre adevarata cale (ortodoxia).
      – Defaimati sectarii care impart pliante pe strazi din ce in ce mai des,
      – incurajati pe ceilalti sa se spovedeasca si sa se impartaseasca cu trupul lui Hristos, marturisiti adevarata Cale si Viata chiar daca luati palme sau sunteti scuipati de propriile neamuri.
      Asta e solutia. Aici e rasplata.

      Apreciat de 1 persoană

  7. energein7 said, on iulie 9, 2016 at 3:39 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  8. Ioanide said, on iulie 9, 2016 at 7:11 pm

    Eu cred ca eticheta de roman în Europa, Anglia, a fost data de scursorile de cersetori si hoți „rromani”.
    Acum cativa ani, la un post tv englez, da dea o imagine a unui mare panou publicitar pe care era un copil de țigani cu muci la nas, aratand-ule cetățenilor ca acesta este un roman.
    Deci se intelege de la sine cum suntem tratati mai ales acum.

    Apreciază

    • el said, on iulie 9, 2016 at 10:55 pm

      Ioanide

      asa este ! 1000% ADEVARAT !

      dar sa stii ca acesta „CONFUZIE ” intre roman si rrom=TIGAN este POLTICA si INCURAJATA si propagata de OCULTA din (m) ue !

      n-ar putea tiganii ( niste GUNOAIE usor de alungat, ca mustele de cacat care NU puta ar trai FARA CADAVRUL din care se infrupta=neamul romanesc APOSTAT si cazut in pacate cumplite si care REFUZA POCAINTA !!!) NIMIC impotriva neamuui orodox roman, daca agaricii de la puterea (m)ue nu ar avea PROGRAMATA DISTRUGEREA neamului romanesc si DEFAIMAREA lui ….

      si toate se intampla pentru pacatele NEPOCAITE de mai bine de 25 ani ale neamului romanesc !

      asadar nici tiganii, nici (m)ue si INDRACITII care o mana aprig spre IAD…ci POPORUL ROMAN NEPOCAIT !
      cautati CAUZA acolo unde se afla…

      Apreciază

  9. NIMENI said, on iulie 9, 2016 at 9:19 pm

    Tiganii din Bulgaria sau din alte tari UE se declara tigani din Romania, deci toti tigani sunt din Romania, prin urmare Romania e tara tiganilor, a rromilor care exista numai in Romania, iar tiganii in Germania sunt tigoinen, in Spania sunt gitanes, in GB sunt gipsy, deci Romania a devenit Rromania.

    Apreciază

    • el said, on iulie 9, 2016 at 11:10 pm

      NIMENI

      …consecinta PACATELOR NEPOCAITE vreme de PESTE 25 ani, a celor 25 milioane de avorturi si NU numai ….

      Apreciază

  10. NIMENI said, on iulie 9, 2016 at 10:36 pm

    off topic,
    ma iertati ca vin cu un subiect nou,
    despre drogati si rezolvarea problemei:
    http://www.liveleak.com/view?i=b10_1243098982
    fiind vorba de Manastirea Crna Reka de unde are Novak Djokovici crucea de lemn de la gat
    http://www.activenews.ro/sport-tenis/Crucea-lui-Novak-Djokovici-Numarul-1-in-tenisul-mondial-este-un-crestin-ortodox-practicant-FOTO-129569

    Apreciat de 1 persoană

  11. el said, on iulie 9, 2016 at 11:07 pm

    astia s-a indracit de tot imporiva parintilor de copii crestini !
    ca musulmani sau evrei NU INDRAZNESC ei CURVELE astea lase si ABJECTE sa fure ….
    nici macar hindusi….

    PERFIDUL ALBION si DRACII la care si-a VANDUT el sufletul lui SPURCAT DEMULT !

    va fi SPULBERAT…. dar nu curand si nu usor, insa de Mana Lui Hristos NU va scapa NICIODATA !

    aviz „amatorilor ” de capatueli lumesti MOCA prin „vestul” salbaticit de draci!

    Apreciază

  12. RAZBOIUL MEMORIEI | Saccsiv - Weblog said, on iulie 10, 2016 at 9:39 am

    […] Video: ARESTAREA romancei ANDREIA BRADEANU (fosta Sutton) de catre politia britanica deoarece lupta … […]

    Apreciază

  13. oxana25 said, on iulie 10, 2016 at 2:20 pm

    Pe biata femeie, aceasta, Andreia Sutton, au dat-o nemernicii ei de parinti, cu dispensa, de la 15 ani sa se casatoreasca cu pedofilul englez care avea aproape 50! A dus-o in Anglia unde a cunoscut Iadul – un copil amarat si batjocorit de un pervers cu voia nemernicilor care s-au numit parinti! A facut trei copii cu bestia, timp in care, el si-a luat o alta femeie si traia cu amandoua, pana au obligat-o sa divorteze si acum se lupta sa-i ia pruncii! O viata de om distrusa! Copiii, purtati de colo-colo, prin tot felul de familii (in plasament) si asezaminte sociale, au retard mintal si probleme psihice! Statul roman se scarpina in fund, ii doare pe ei undeva de drama romanilor! Cred ca sunt mii si mii de cazuri! Dumnezeu sa-i ajute pe toti!

    Apreciază

    • el said, on iulie 10, 2016 at 3:47 pm

      oxana25

      Asa este!!!

      merci, bine ca spui aici ca sa afle si altii, …. ca multi casca gura PUTINI PRICEP/stiu ceva… lumea doarme fericita somnul ei de moarte.

      Apreciază

    • Vali said, on iulie 10, 2016 at 9:14 pm

      Asa am aflat si eu, oxana
      Dar daca copiii au „retard” e din cauza tuturor problemelor prin care au trecut!!!!! Nimeni nu poate trece prin asa ceva si sa ramana indemn!!!!!
      Eu am fost separata doar 6 luni de copil si in timpul asta a inceput sa creada in fantome, era convins ça vede umbre in jurul patului noaptea, a devenit inchis, introvertit si… Justitiar…. Cum vede ca cineva rade sau face rau cuiva, intervine…uneori cu pumnii 😦 Nu mai are incredere in adulti, are nevoie de timp sa acorde increderea sa cuiva
      Si cel mai trist…. Zicea destul de des „cand m-ai parasit….” Multe povestiri incepeau asa „cand m-ai parasit” degeaba explicam iar si iar ca nu l-am parasit si n-am sa-l parasesc! Zice ” da, stiu. Dar m-ai parasit, am fost singur”
      Si la Andreia Sutton cred ca e si mai greu, era un biet copil ce à facut copii! Singura printre straini, nici un reper moral, nici un ajutor, doar mosneagul pervers care i-a spalat creierul, a manipulat-o, a injosit-o…. Ce-au vazut si auzit copiii lor? Cum au putut creste normal?
      Poti creste singur un copil, chiar si mai multi copii, cata vreme nu intervine nimeni
      Exemplul cel mai minunat e episcopul Longhin! N-am vazut decat filmari si am o prietena care a fost acolo, cica intr-adevar copiii sunt foarte foarte foarte bine!!!!! Si de ce? Pt ca omul ala ii iubeste, ii creste cu drag si nu este nimeni sa-i dea peste degete, sa spuna de ce faci asa? Nu trebuie sa faci asa! Iti interzic sa faci asta!
      Un copil normal creste intr-o casa unde este armonie, iubire de Dumnezeu, valori morale!
      Unde e dezbinare, copilul e perturbat

      Apreciat de 1 persoană

    • rodi said, on iulie 11, 2016 at 8:46 pm

      Oxana, copiii nu au retard mintal. Baiatul sufera de ADHD – o boala care – „afectează mai ales copiii și se manifestă prin imposibilitatea acestora de a se concentra asupra unui anumit subiect sau unei anumite acțiuni”.

      Sa nu etichetam copiii ca si asa sufera enorm de etichetarea statului britanic prin faptul ca ii persecuta pentru ca vor sa isi vada mama si ii ameninta ca daca cumva comunica cu ei sau ar intalni-o pe mama prin oras, ei sa fuga de ea, ca daca nu o aresteaza pe mama si va fi vina lor. Sunt niste nemernici care pun asa presiuni pe copii de ii vor distruge daca nu cedeaza… La fel se pun presiuni si pe mama care acum sufera cu boala de inima si migrene.

      Apreciază

      • el said, on iulie 12, 2016 at 11:34 am

        rodia

        „ADHD – o boala care – „afectează mai ales copiii și se manifestă prin imposibilitatea acestora de a se concentra asupra unui anumit subiect sau unei anumite acțiuni”.”______ aceasta „boala” este CONSECINTA VACCINARII !
        nu e problema psihologica spontana la copil ci sunt urmari ale otravirii cu mercur, la sugarii mici mai sensibili duce la devastari mai mari(autism, si autismule mult mai rasnadit la baieti ca la fete ca si ADHD !!) ), daca neuronii in formare ai copilului sunt ceva mai rezistenti, nu dezvolta autism dar dezvolta sindormul asta de agitatie-incapacitate de a se concentra sau cum ii zic ei. asta la formele „usoare” de otravire !
        medicina FLASA …..

        asa ca …aviz amatorilor de VACCINARI !

        Apreciat de 1 persoană

      • oxana25 said, on iulie 18, 2016 at 1:52 pm

        „Rezultatul a fost că, odată ajunși în custodia statului, problemele copiilor s-au înrăutățit, iar un medic a ajuns să confirme diagnosticul de ADHD. Prea târziu, însă, deoarece toate progresele făcute de băiat s-au șters, iar fetele suferă de stres cronic: una din ele are migrene și sângerări nazale abundente, iar cealaltă face crize în care se dă cu capul de pereți și le spune asistenților maternali că vrea să îi vadă morți, pentru a se putea întoarce la mama ei.”
        Nu eticheteaza nimeni pe nimeni, mai ales niste copii si asa destul de oropsiti! Aici si oriunde in alta parte, nu vorbesc decat daca m-am documentat foarte bine din mai multe parti! A face cunoscut situatia grea a unor prunci aruncati de colo-colo de un sistem nemernic, pus pe exterminarea noastra, sper sa nu fie un pacat! Daca este, mi-l asum in totalitate!

        Articolul integral, aici : http://www.nasul.tv/exploziv-o-romanca-mama-a-trei-minori-bolnavi-arestata-in-uk-pentru-ca-nu-a-acceptat-sa-ii-fie-luati-copiii/#st_refDomain=www.facebook.com&st_refQuery=

        Apreciază

  14. marinela said, on iulie 12, 2016 at 12:55 am

    Perfect adevarat ,Vali,de-acord intru totul cu tine.Copiii admonestati verbal ,mai treaca -mearga,dar batuti si maltratati,le da peste cap psihicul si cresc cu uriase traume interioare greu de vindecat in timp,raminind mereu niste oameni labili,dependenti de ceva sau cineva(obsedati) , nesiguri pe ei sau mai grav unii se transforma in viitori calai ai altor victime,cum au fost si ei la rindul lor,iar lantul ororilor poate continua ,daca nu se intervine la timp pt a fi intrerupt si „ajustat „ce se mai poate repara.

    Apreciat de 1 persoană

  15. […] Video: ARESTAREA romancei ANDREIA BRADEANU (fosta Sutton) de catre politia britanica deoarece lupta … […]

    Apreciază

  16. octavpelin said, on septembrie 14, 2019 at 2:03 pm

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  17. Cris said, on noiembrie 23, 2020 at 12:34 am

    Oameni buni cazurile se inmultesc in Anglia si sunt poate mii de cazuri pe care nu le stie nimeni.
    Dar hai sa cream o autoritate legala in tara asta care sa apere aceste drepturi a romanilor.
    Sa ne unim sa platim un avocat ca sunt sute de avocati romani care sa reprezinte drepturile acestei femei.
    Nimeni nu o poate ajuta daca vorbim si atit.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.