SACCSIV – blog ortodox

Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 7, 2016

Transgender sau al treilea gen este una dintre cele mai stupide dar si distructive monstuozitati ideologice iesite vreodata din laboratoarele luciferice ale papusarilor.

Pe de o parte reprezinta o culme a stupiditatii, o tacaneala imposibil de impus societatii acum o generatie, pe cand oamenii din statele auto declarate civilizate inca mai gandeau cat de cat normal. Adica sa te nasti baiat dar sa te declari fata si sa le impui tuturor celor din jur sa te accepte ca pe o fata, ba inca si in toaleta fetelor sa poti intra. Si nu doar sa nu te tratezi, dar sa fie si interzis sa te trateze cineva. O defectiune grava impusa ca normalitate.

Pe de alta parte este extrem de distructiva. Cand ajungi sa accepti asa ceva, deja ai probleme mari de logica:

VIDEO: Cat de indoctrinati sunt suedezii? Cum reactioneaza la logica?

Deja mintea ta este periculos de pregatita pentru orice tip de indoctrinare.

Vizionati va rog un documentar interzis la tv:

   In video se vorbeste si despre site-ul:

http://www.sexchangeregret.com/

   Cititi va rog si:

Text fundamental. PROMOVAREA TRANSGENDER (al treilea gen) = CRIMA IMPOTRIVA COPIILOR. Concluzia COLEGIULUI PEDIATRILOR AMERICANI. Castrarea chimica, mutilarea genitala si bolile mintale au scapat de sub control …

Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinita nu se vor mai juca cu masinute si papusele iar in ciclul primar vor invata despre „TEORIA GENULUI” …

DICTATURA IDENTITATII DE GEN: Cartile pentru copii care infatiseaza familiile traditionale ar trebui interzise. Cat mai dureaza pana sodomizarea va deveni obligatorie?

Un nauc zice ca-i fata, iar fetele trebuie sa-l accepte in toaleta lor, altfel vor fi acuzate de ura si discriminare …

 

Tagged with:

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. oxana25 said, on iulie 7, 2016 at 4:16 pm

    Filmuletul este devastator de real! America- Babylonul cel mare (fondata pe amestecul raselor, incacceptabil in fata Lui Dumnezeu, care ne-a pus pe fiecare intr-un anumit loc de pe Pamant, cu un scop extraordinar de bine definit, cu o limba si obiceiuri proprii!Aici unde s-au amestecat rasele si ADN-ul uman, a iesit o alta Sodoma, mult mai infricosatoare si mai periculoasa, care doreste sa schimbe intreaga creatie a Lui Dumnezeu dupa chipul si asemanarea satanei, care-i guverneaza pe ei! Grotesc si vomitiv gasesc acele fapturi josnice, transexualii din armata americana! Dumnezeu este la usi, sa nu adormim, oameni dragi!

    Apreciat de 1 persoană

  2. simeon said, on iulie 7, 2016 at 5:23 pm

    Dragi frati intru Hristos,
    Va multumesc si va sunt recunoscator ptr. efortul dvs. de a informa si ajuta crestinii. Ma rog lui Dumnezeu sa va tina nevointa si sa fiti sanatosi. Va rog in numele Domnului nostru Iisus Hristos sa publicati si mesajul meu pe acest site. Mai precis am scris si eu, asa cum am putut, o carte in ajutorul crestinilor. De aceea va rog sa-mi furnizati o adresa de email ptr a o trimite. Va rog sa supuneti dezbaterii publice acest mesaj al meu.
    Va multumesc si va rog sa ma iertati.
    Rugati-va ptr. mine.
    Al dvs. impreuna rugator, Simeon

    Apreciază

  3. Cristian said, on iulie 7, 2016 at 6:06 pm

    Nu pot sa nu ma intreb: avand in vedere cele de mai jos, OARE DE CE ni se spune chiar de la amvoane ca tehnologia „nu este pacat” (ca si cum s-ar dori intentionat indobitocirea noastra)?? O fi nestiinta unora? Sau o fi rea intentie clara? (imi aduc aminte ca in vremea lui Ceausescu unii predicatori colaborau si cu securitatea, deci nu toti pastorii sunt pastori ci mai sunt si LUPI printre ei; ar fi foarte posibil ca unii din ei sa colaboreze si cu viitoarele structuri… ca sa nu le spun chiar pe nume)

    A apărut o carte eveniment: Distracția care ne omoară, de Neil Postman, la editura Anacronic

    http://www.activenews.ro/cultura/A-aparut-o-carte-eveniment-Distractia-care-ne-omoara-de-Neil-Postman-la-editura-Anacronic-134809

    Cităm de pe siteul Editurii:

    Este una dintre cele mai importante analize despre cum influențează media societatea. O carte cu adevărat profetică, scrisă în 1985 și înfricoșător de proaspătă, adevărată și relevantă astăzi. Amusing Ourselves to Death continuă să fie un bestseller la 30 de ani de la apariție. Postman arată cum televiziunea a transformat prezentarea faptelor sau a ficțiunii în divertisment, afectând puternic educația, politica sau religia, canalizându-ne atenția, banii și energiile într-o manieră care ne face susceptibili de a fi mult mai usor manipulați social, politic sau economic.

    Încă din introducere, Postman punctează cele două variante distopice, cea a lui Orwell, din 1984, în care totalitarismul este impus prin brutalitate, cruzime și violență, și cea a lui Aldous Huxley, din Minunata lume nouă, în care este impus prin înecarea în irelevant și căutarea plăcerii.

    Orwell ne avertizează că vom fi învinși de către o forță opresivă impusă din afară, dar în viziunea lui Huxley nu e nevoie de Big Brother pentru a lipsi oamenii de autonomia, de maturitatea și de istoria lor. Așa cum vedea el lucrurile, oamenii vor ajunge să iubească opresiunea, să adore tehnologiile care le anulează capacitatea de a gândi.

    Orwell se temea de cei care vor interzice cărțile. Huxley se temea de faptul că nu va mai exista niciun motiv pentru a le interzice, pentru ca nu va mai exista nimeni care să vrea să le citească. Orwell se temea de cei care ne vor priva de informație.

    Huxley se temea de cei care ne vor da atât de multă informație, încât vom fi aruncați în pasivitate și egoism. Orwell se temea că adevărul ni se va ascunde. Huxley se temea că adevărul va fi înecat intr-un ocean de irelevanță.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Radu Humor said, on iulie 7, 2016 at 7:53 pm

    Hans Klemm

    = din ciclul INVAZIA =

    În presa românească a apărut un Comunicat al Ambasadorului american la București, prin care românii sunt îndemnați să accepte implantarea de populație musulmană în România: „Îi încurajez pe toți locuitorii acestei minunate țări cu o îndelungată istorie și o foarte mare diversitate, să îi primească pe imigranți și să-i ajute să fie musulmani și români.”

    Personal consider că mesajul PUBLIC pe care Ambasadorul Hans Klemm l-a adresat românilor în acest așa-zis Comunicat aduce un uriaș prejudiciu imaginii Statelor Unite în rândul populației românești.

    Poziția exprimată de Administrația Obama de a permite aducerea unui număr mare de imigranți în Statele Unite a creat un val de critici și revoltă din partea tuturor candidaților republicani pentru investire. Această linie IDEOLOGICĂ a Administrației a fost preluată și de dna. Hillary Clinton care în discursurile sale a plusat numarul emigrantilor pe care intentionează să-i primească în Statele Unite în cazul în care devine Președinte.
    De altfel nu-i de mirare că dna. Cancelar Angela Merkel și-a exprimat admirația față de secretarul de stat american.

    Fiind vorba de un răspuns transmis unei persoane particulare, rezultă clar că domnul Ambasador promovează în România poziția Partidului Democrat. Cu alte cuvinte, de la Ambasada americană se încearcă impunerea ideologiei politice a unei părți a spectrului politic american în spațiul românesc, ceeace nu numai că este în contradicție cu o poziție de ambasador, dar nu ține cont de realitățile țării și, chiar mai grav, în loc să creeze o apropiere, reușește să creeze suspiciune și frustrare în rândul populației afectând sentimentele acesteia față de Statele Unite.
    Oare diplomația înseamnă propagandă politică în rândul populației unei țări? Cu tot respectul, consider că reprezentantul Statelor Unite a adoptat o poziție profund greșită.

    Consider că argumentele domnului Ambasador distorsionează în mod tendențios adevărul privind migrația. Mă întreb cum poate pune semnul egal între emigrația evreilor care au fugit de lagărele de concentrare sau a refugiaților politici din diverse foste țări comuniste și dictatoriale și această imensă invazie cu care se confruntă Europa în aceste zile. Nici evreii persecutați, nici refugiații politici din lumea comunistă nu au constituit o invazie venind în valuri din țări cu o cultură diferită și ostilă.

    Spune domnul Ambasador că oamenii fug de război și de persecuții. Da, fug unii de persecuții, dar de persecuții religioase. Și aceștia sunt creștinii ale căror rude și prieteni au fost decapitați, arși, hăituiți, cu vestigiile creștine de valori inestimabile din patrimoniul universal distruse prin țări ca cele din Orientul Mijlociu, Egipt, Nigeria și alte locuri prin forța sălbatică a unor grupări teroriste musulmane.

    Cei care astăzi sosesc în Europa sunt în proportie de peste 80% tineri musulmani, deci care n-au fost supuși persecutiei religioase sau politice. Așa se explică faptul că-și pot părăsi țările fără opreliște și se pot întoarce când doresc. Ca musulmani n-au fost supuși persecuției religioase, cum s-a întâmplat cu populația creștină.
    Și dacă tot sunt îndemnați romanii să-i accepte pe refugiati, atunci simpatia domnului Ambasador ar fi trebuit să se îndrepte măcar spre adevăratele victime, creștinii masacrați, martirizați. Dar despre creștini nu se spune niciun cuvânt.

    Și da, fug de un război, dar de unul sectar în care se confruntă musulmanii shiiți cu cei suniți. Mulți dintre ei au luptat în războiul fratricid dintre grupurile lor sectare și tocmai de aceea, sosind din teritorii dominate de o cultură a urii și extremismului, sunt greu de verificat și controlat. Miile, zecile de mii de tineri musulmani constituie o sursă de violență și inadaptibilitate în noile medii în care sosesc și devin un pericol clar și imediat pentru valorile și pentru cultura europeanș, inclusiv pentru cea românească. Iar recentele atentate din Europa, sau chiar cel din San Bernardino, California dovedesc din plin pericolul pe care-l constituie pentru stabilitatea lumii civilizate.
    Tocmai de aceea, a-l compara pe Einstein cu tinerii musulmani needucați și neintegrați inclusiv în societățile din care provin, înseamnă a da o palma inteligenței românilor.

    Domnul Ambasador face apel la toleranță doar că domnia sa bate la o poartă deschisă, toleranța fiind o caracteristică recunoscută a poporului român și o parte din tezaurul valorilor naționale.

    Aici nu-i vorba de toleranța poporului român, ci de securitatea poporului român și de securitatea unei Europe aflată, așa cum sublinia și Suveranul Pontif, în fața unei invazii, dar o invazie menită să zguduie însăși valorile și fundamentul Europei creștine.

    În încheiere, doresc să reamintesc ce spunea Edmund Burke: „Singura condiţie pentru triumful răului este pasivitatea oamenilor de bine.„

    Un articol apărut pe blogul unui român ( Mircea Popescu) stabilit în America .
    Între timp obraznicul yankeu a recidivat, încălcând toate uzanţele diplomatice !
    Go home !!

    Apreciat de 1 persoană

  5. energein7 said, on iulie 7, 2016 at 8:30 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  6. Cosmin said, on iulie 7, 2016 at 8:35 pm

    Teribil de infiorator acest articol.Oamenii au devenit atat de prosti in cat trebuie reformulata o alta definitie a prostiei, nu se mai incadreaza in standardele „prostiei vechi”.

    Totusi teoria asta scoasa din „laboratoarele luciferice” (bine spus) ar putea fi intoarsa impotriva lor:cand o sa te cheme in armata sa lupri in al 3 razboi mondial, si sa versi sange pentruin Cacatulu de satana sa te sucesti si sa zici ca te consideri femeie.Pun pariu ca atunci nu o sa le mai convina si o sa zica „stai domne ca nu este chiar asa ca una ca alta”, iar prostii nu o sa mai zica nimic.

    Apreciază

  7. Ionut said, on iulie 7, 2016 at 9:06 pm

    Off-topic

    Mai sunt si exceptii, acolo unde nu te-ai astepta:

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-21140317-cuplurile-recasatorite-trebui-abtina-sex-spune-biserica-catolica-din-philadelphia.htm

    Apreciază

  8. Radu said, on iulie 8, 2016 at 10:21 am

    Aici s-a ajuns atat de jos isi bat joc demonii de creatia Domnului prin nenorocitii care sunt in varf si sunt posedati fara sa isi dea seama.

    Mass media toata cumparata si lumea nu are de unde sa se informeze obiectiv si clar.

    Cu logica si altele e greu cand la scoala mai mult se strica mintea decat sa se educe si sa se dezvolte.

    Scoala romaneasca de azi si nu numai a noastra produce cretini si obedienti.

    Toate marile personalitati daca vom avea curiozitate au trait in epoca in care nu exista sistem public de educatie sau era la fazele sale incipiente.

    Sa fii educat si logic tine de dorinta ta de cunoastere si sa fii autodidact sa cercetezi sa citesti mult.

    Ne acuza pe noi ca suntem inchisi la minte COMPLET FALS.
    Sistemul de azi din toate pctele de vedere e de 1000% mai dogmatic si intolerant fata de ideile si cei care vorbesc SINCER si INDEPENDENT.

    Apreciat de 1 persoană

  9. octavpelin said, on iulie 9, 2016 at 11:52 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  10. clement said, on iulie 10, 2016 at 7:32 pm

    Ministrul Apararii Ashton Carter a facut publica decizia Pentagonului de a admite recrutarea cetatenilor care si-au declarat schimbarea de sex. Se estimeaza ca numarul soldatilor transgendre in SUA este de15000.
    http://www.rts.ch/info/monde/7853564-le-pentagone-autorise-les-transgenres-a-servir-ouvertement-dans-l-armee.html

    Apreciază

  11. […] Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE? […]

    Apreciază

  12. […] Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE? […]

    Apreciază

  13. […] Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE? […]

    Apreciază

  14. […] Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE? […]

    Apreciază

  15. Andi said, on iulie 10, 2021 at 12:15 am

    Videoclipul nu mai este valabil.
    Mai e uploadat altundeva?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.