SACCSIV – blog ortodox

Norvegia: ROBERTO (familia Avramescu) merge maine la PUSCARIE. Mai inainte le-au luat copiii

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 3, 2016

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gabyel1995 said, on iulie 3, 2016 at 2:57 pm

    Dupa interesele lor bolnave este normal sa fure 2 baieti care sa ajunga pe mina poponarilor pedofili .
    UNIRE români , UNIRE !
    Lumea normala este in pericol de gradul zero ~ maxim !

    Apreciat de 1 persoană

  2. mihai said, on iulie 3, 2016 at 3:14 pm

    iata ca cu astfel de dovezi destul de clare de nu vrem sa ne trezim la realitate, vom trai si noi asa ceva pe viu, ca vor avea grija ai nostri politicieni sa se ocupe si ei de asa ceva, ca si celelalte nenorocirii pe care leau pus in practica dea lungul celor 27 de ani de asa zisa democratie

    Apreciază

  3. CALIN said, on iulie 3, 2016 at 4:32 pm

    IS THIS THE SCANDINAVIAN CIVILIZATION ??? THEY HAVE NOTHING IN COMMON WITH CIVILIZATION…
    THEY ARE ABOMINABLE !

    Apreciază

  4. bogdan said, on iulie 3, 2016 at 4:48 pm

    Apreciază

  5. energein7 said, on iulie 3, 2016 at 5:35 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  6. Stefan said, on iulie 3, 2016 at 6:45 pm

    DACA DERANJEZ ,VREAU DOAR SA STIU ?!

    CEL MAI SINCER INDEMN PTR TOTI ,DAR ABSOLUT TOTI ROMANII !!

    VENITI ,CAT MAI PUTETI ACASA = ROMANIA !! VOM FI ATACATI CA FULGERUL ,DIN CE IN CE MAI DES !
    AUTOEXODUL ROMANILOR CATRE OCCIDENT A FOST ATACUL CALCULAT AL ELITELOR PTR A DEZBINA UN POPOR ORTODOX ,CARE S-ASA ERA DEZBINAT,DAR UN MARE NATIONALIST ROMAN =NICOLAE CEAUSESCU ,A REUSIT SA IL TINA (CHIAR SI CU FORTA) INTR-O SINGURA TARA =TARA ROMANILOR =ROMANIA.DA ,STIU CA NU VA PLACE MULTOR GOIMI ,DAR ASTA E ADEVARUL PUR.CEAUSESCU A AVUT UN MILIARD DE PACATE (MULTE PACATE ALE COMUNISTILOR DIN ’45 SUNT PUSE IN CARCA LUI) DAR A AVUT SI UN MILIARD DE LUCRURI BUNE PTR SCLAVII ROMANI.NOI SUNTEM UN POPOR DE SCLAVI,DAR SA FIE CLAR ASA SUNT SI NEMTII,FRANCEZII ,ENGLEZII SAU EVREII.TOTI SUNT SCLAVII LOR – SCLAVII MASONILOR SIONISTI.CHIAR DACA NU VOR CASTIGA ( CA TOTUL SE REZUMA PTR GOIMI LA BANI) CA ,,IN AFARA” , DAR VOR PUTEA SA-SI CREASCA COPII IN SPIRITUL ORTODOX (DACA MAI STIU CE INSEAMNA ASTA ),POATE FIINDU-LE FOAME VOR ELIBERA BUCURESTIUL (PRIMA DATA ) ,IAR APOI TOATA TARA CARE ASTAZI ESTE OCUPATA ( MAI ALES IN MEDIUL URBAN) DE CATRE DOAR SI NUMAI VORBITORI DE LIMBA ROMANA.ACESTI ASA ZISI ROMANO-EUROPENI (NUMAI IN ROMANIA…DIN BANII NOSTRI…CONTRIBUABILI…VREM O TARA CA AFARA…SOC,SOCANT,AM RAMAS SOCAT(A)…TOLERANTI SI UNITI….SALVAM…PA DRACU=UNELE DIN REPLICILE INPUSE CA SI CUM AI BATE UN CUI IN MINTILE SLAB PREGATITE ALE ROMANILOR )+LA ACESTI LOCUITORI SE ADAUGA ,, MENTORII OCUPANTI” AI ROMANIEI (EXEMPLE SUNT ACEI ASA ZISI LIDERI AI MULTINATIONALELOR,CANDIDATII SI REPREZENTANTII POLITICII ROMANESTI=WERNER,JULLIEN,KOVESI,DRAGNEA,BASE,CLOTOIDA DE LA SECTOR 1,NOUL NIC.DAN ETC). DACA NU VOR VENI ROMANII ACASA CAT MAI CURAND,ROMANIA VA FI DEZBINATA MAI INTAI ( SE VA ALIMENTA URA INTRE MOLDOVENI,OLTENI,MUNTENI,ARDELENI.BANATENI,ETC) IAR APOI SE VA FACE REGIONALIZAREA ADMINISTRATIVA ,DUPA CARE SE VOR CREEA SI REGIUNI AUTONOME ,PRECUM TRANSILVANIA.DACA SE VA FACE IMPARTIREA TERITORIALA ,ROMANII DIN AFARA TARII VOR DEVENI (DACA DEJA NU SUNT) UN FEL DE EVREI PENTRU NAZISTII GERMANI.

    DESCHIDETI OCHII MINTII !! CEVA SE INTAMPLA FOARTE GRAV SI VA LOVI FOARTE REPEDE. TREBUIE SA FIM MULTI CEI CARE SUNTEM TREZI ,SA NE UNIM PTR A AVEA EFECT ACTIUNEA RESPECTIVA.

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on iulie 3, 2016 at 8:44 pm

      Stefan

      Deranjezi foarte tare caci scrii cu majuscule.

      Eu de exemplu nici n-am avut rabdare sa-ti citesc comentariul.

      Apreciază

    • adriandirnescu said, on iulie 3, 2016 at 9:11 pm

      Aveti dreptate… dar se intampla destul de lent, astfel incat majoritatea sa nu isi dea seama, sa nu reactioneze. Daca ar fi un soc, probabil prostimea ( cum suntem considerati) am reactiona … Dar se mizeaza pe actiunile lente si pe delasarea oamenilor, care trebuie indopati cu senzatiile ca pot avea ce vad pe la reclame … Poate nu e doar parerea mea , dar daca mai trec doua generatii in ritmul acesta lent, probabil nu se va mai sti mare lucru despre cei care chiar au luptat pentru Credinta,Tara, Neam . Daca ne da Bunul Dumnezeu un soc , acum, poate ne vom pune problemele la nivel de populatie. Daca nu , stam ca broasca la fiert .
      Vai de noi, Doamne ajuta-ne !

      Apreciază

  7. Stefan said, on iulie 3, 2016 at 9:34 pm

    Ok,nici o problema!

    Apreciază

  8. oxana25 said, on iulie 3, 2016 at 10:36 pm

    Oameni dragi! Timpul este pe sfarsite!Probabil ca multi dintre voi ati citit despre inaugurarea tunelului Gotthard, din Elvetia, pe 1 iunie, anul acesta! Se spune ca reprezinta un simbol al Europei unite! Nu stiu si nici nu ma intereseaza ce reprezinta (ar fi fost de admirat maiestria inginereasca a executiei si utilitatea lui), dar ceremonia de inaugurare a fost terifianta, inspaimantatoare! Daca cineva care priveste acest ritual infricosator cu draci, perversiuni sexuale, crime si batjocorirea Domnului nostru – Iisus Hristos, si acel cineva neaga existenta diavolului printre noi, atunci este parte integranta a intunericului si nimicirii lui! Eu voi posta partea explicata a filmului inaugurarii, daca este cineva bun sa ni-l reediteze cu traducerea in romana, eu il ajut cu traducerea dar nu ma descurc la editarea de imagini! Dumnezeu sa fie cu noi si in mijlocul nostru, fratilor!

    Apreciază

  9. Paul222 said, on iulie 4, 2016 at 12:20 am

    Poftim aici:

    daca deranjez ,vreau doar sa stiu ?!
    cel mai sincer indemn ptr toti ,dar absolut toti romanii !!
    veniti ,cat mai puteti acasa = romania !! vom fi atacati ca fulgerul ,din ce in ce mai des !
    autoexodul romanilor catre occident a fost atacul calculat al elitelor ptr a dezbina un popor ortodox ,care s-asa era dezbinat,dar un mare nationalist roman =nicolae ceausescu ,a reusit sa il tina (chiar si cu forta) intr-o singura tara =tara romanilor =romania.da ,stiu ca nu va place multor goimi ,dar asta e adevarul pur.ceausescu a avut un miliard de pacate (multe pacate ale comunistilor din ’45 sunt puse in carca lui) dar a avut si un miliard de lucruri bune ptr sclavii romani.noi suntem un popor de sclavi,dar sa fie clar asa sunt si nemtii,francezii ,englezii sau evreii.toti sunt sclavii lor – sclavii masonilor sionisti.chiar daca nu vor castiga ( ca totul se rezuma ptr goimi la bani) ca ,,in afara” , dar vor putea sa-si creasca copii in spiritul ortodox (daca mai stiu ce inseamna asta ),poate fiindu-le foame vor elibera bucurestiul (prima data ) ,iar apoi toata tara care astazi este ocupata ( mai ales in mediul urban) de catre doar si numai vorbitori de limba romana.acesti asa zisi romano-europeni (numai in romania…din banii nostri…contribuabili…vrem o tara ca afara…soc,socant,am ramas socat(a)…toleranti si uniti….salvam…pa dracu=unele din replicile inpuse ca si cum ai bate un cui in mintile slab pregatite ale romanilor )+la acesti locuitori se adauga ,, mentorii ocupanti” ai romaniei (exemple sunt acei asa zisi lideri ai multinationalelor,candidatii si reprezentantii politicii romanesti=werner,jullien,kovesi,dragnea,base,clotoida de la sector 1,noul nic.dan etc). daca nu vor veni romanii acasa cat mai curand,romania va fi dezbinata mai intai ( se va alimenta ura intre moldoveni,olteni,munteni,ardeleni.banateni,etc) iar apoi se va face regionalizarea administrativa ,dupa care se vor creea si regiuni autonome ,precum transilvania.daca se va face impartirea teritoriala ,romanii din afara tarii vor deveni (daca deja nu sunt) un fel de evrei pentru nazistii germani.
    deschideti ochii mintii !! ceva se intampla foarte grav si va lovi foarte repede. trebuie sa fim multi cei care suntem trezi ,sa ne unim ptr a avea efect actiunea respectiva.

    Apreciază

  10. Paul222 said, on iulie 4, 2016 at 12:22 am

    Totusi pe ce baza vor sa-l bage la inchisoare? Nu exista un ordin judecatoresc? Ce lege a incalcat mai exact? Mai are Norvegia justitie? Sau e totul o mascarada formata din pedofili satanisti care se apara intre ei?

    Apreciază

  11. oxana25 said, on iulie 4, 2016 at 12:36 pm

    Am trimis traducerea, frate Vasile! O zi buna si sanatate, tuturor!

    Apreciază

  12. akuzatu said, on iulie 4, 2016 at 12:41 pm

    Apreciază

  13. oxana25 said, on iulie 4, 2016 at 3:31 pm

    saccsivnousaccsivnou@yahoo.com
    Am trimis din nou, este o traducere in format PDF-file cu titlul „traducere film Gotthard”

    Apreciază

  14. oxana25 said, on iulie 4, 2016 at 3:37 pm

    Posibil sa fi intrat mailulrile (doua) la spam, frate Vasile! Postez si aici traducerea ca s-o poti copia! Eventual poti sterge commentul, apoi!

    – Goat demons are the key actors in the open ceremony- Dracii sunt personajele cheie in spectacolul inaugurarii
    – Goat demon worship has to do with ilicit sex, wichcraft and ocult secfret society – Cultul caprei incornorate (a diavolului) este despre depravare, vrajitorie si practici ale societatilor oculte
    – The great he-goat and the wiches sabbath – Tapul incornorat ( Diavolul, Bahomet) si vrajitoarele sabatului
    – Bahomet intr-un templu masonic in timpul unui ritual de batjocorire a Lui Dumnezeu sub arcul Chivotului Legamantului
    The sigil of Baphomet, the official symbol of the church of satan, reprezents 666 – of man- Sigiliul lui Bahomet, simbolul oficial al bisericii satanice, 666 – numar de om (potrivit versetelor din Apocalipsa)
    – Roman wichcraft ritual – ritual roman de vrajitorie
    – 5 horses? The 5-pointed sigil of Baphomet? – 5 cai? Cele cinci colturi ale stelei sigiliului lui Satana?
    – Uniform, uni-action, uni-thinking, gang-players – Unitate deplina in gesturi, gandire, vestimentatie (un grup de semiroboti)
    – Some gang-players are placed on the guillotine trailer … when they realize it, it`s too late… no way out! – O parte a grupului se afla pe remorca cu ghilotine, cand realizeaza unde sunt… e prea tarziu… nu mai exista cale de scapare
    -Evil eye – ochiul dracesc
    – These gang-players suddenly sense their destruction …shoked… run for life – Brusc, o parte a grupului constientizeaza ca sunt in pericol de moarte…. sunt nauciti… fug sa-si salveze viata
    – Running for life …- Cursa nebuna pentru viata….
    – Forced sex performers in concentration camp – Sclavi sexuali in lagare de concentrare
    – Putto fanning erotic lust – Marioneta grotesca reprezentand pofta erotica
    – Homosexual clip cencered – Scena homosexuala clara
    – The hanging dead – Moartea prin spanzuratoare (sinucideri)
    – A lone guy trying to break the antichrist system to no avail… – Un om singur se lupta cu sistemul anticristic, fara folos…. (dovada necredintei oamenilor)
    – Baphomet and demons come to mock Christ and his followers – Satana si demonii intra in scena pentru a-L batjocori pe Iisus Hristos si pe toti cei care cred in El (prigonirea crestinilor)
    – What is this white creature? Mocking the Holly Spirit? – Ce este creatura asta alba? Batjocorirea Sfantului Duh?….
    – Demons climbing up to Heaven? – Demonii urca spre Rai?… (alta batjocura a puterii Lui Dumnezeu)
    – Following the lamb is a procession of dried trees, goats and beast relics – Cei ce-l urmeaza pe Miel sunt o procesiune de nefericiti care poarta crengi uscate, oase de capre si moaste de fiare (batjocorirea crestinilor si a Sfintelor Sarbatori)
    – Bphomet dark after… – Dupa care, intunericul diavolesc
    – Goat demon at the service of man – Satana in slujba omului? 9Cultele si bisericile sataniste, profetii mincinosi)
    – The happy ang gay Roman sheeple – Turma fericita de homosexuali romano-catolici („fericirea” diavoleasca si culorile tipatoare specifice perversilor sexuali precum si sefii de state si Papa care-i aclama si-i aproba)
    – Watch: who are now on the guillotine trailer? – Priviti! Cine este acum in remorca cu ghilotine?
    – Warning of danger is ignored! – Avertizarea pericolului este ignorata! (Nepasarea si necredinta, pacate de moarte ale celor mai in varsta fata de copiii nostri!)
    – Men and beasts dance together – Oameni si demoni danseaza fericiti!
    People got on guillotine trailer joyfully – Oamenii alearga in remorca ghilotinelor fericiti (Goana dupa senzatii tari, bani si desfranare a zilelor noastre, observati ca sunt sun privirea multumita a Papei)
    – Blood of beheading pooring out… – Sangele celor decapitati curge valuri (moartea pacatosilor)
    – The woman (city) drunk with blood, on the guillotine trailer – Femeia (cetatea) imbatata de sangele celor ucisi este prezenta acum pe remorca cu ghilotine
    – The gang-players sacrifice for gang goals – Sacrificiul turmei de pacatosi pentru planurile demonice
    – Gang-players serpentine sexual energy is charmed for uni lust – Grupul executa ritualuri carmice pentru stimularea poftelor sexuale
    – Controlled gang sex performers – Depravati profesionisti ai sexului
    – Hypnotized zombie jerk – Adusi la stadiul de idioti zombie (disparitia oricarui sentiment uman de dragoste, compasiune, rusine, mila)
    – Gang players die from gang sex – Extenuati si goi de orice putere, performerii sexului mor
    – Zombies respond to music satanic call – Posedatii reactioneaza la unison la auzul muzicii satanice (concertele rock, hip-hop si alte muzici contemporane cu mesaj satanic)
    – Ghosts of death? – Strigoi?
    – Mocking the 5-th seal – Iar sigiliul cu cinci colturi (steaua satanica)
    – Mocking Christ as the Baphomet – Batjocorirea cumplita a Domnului Iisus Hristos (poate cea mai grotesca punere in scena a acestei batjocuri de rastignirea Sa)
    – Eye of Lucifer watching – Ochiul satanic, atat de prezent in logo-uri si reclame, priveste….
    – La minutul 17.25 se vede clar cum au pus in scena pe Lucifer facand sex cu Mireasa Lui Hristos (Biserica!)
    – Baphomet being worshiped, mocking the worship of the lamb – Satana este venerat si cei ce-l preamaresc batjocoresc jertfa Lui Hristos (satanistii care sunt agresivi cu crestinii, oriunde i-ar intalni)
    – Mocking Christ and 11-th Apostles and Christ`s death … – Batjocorirea lui Hristos si a Sfintilor Apostoli precum si batjocorirea mortii Sale! (Distrugerea crestinismului)
    – A jewess – The Jerusalem Church, mourning The Lamb – O evreica din biserica evreiasca jeleste pe Domnul Iisus (blasfemie inspaimantatoare!)
    – Joined by the gentile – S-au alaturat paganilor (Unirea tuturor religiilor)
    – Tree: as above so bellow – Arborele din ecran (cu susul in jos) precum in cer asa si pe Pamant…
    – Mocking the bload soaked church and the Lamb`s ressurection – Batjocorind bisericile manjite de sange si Invierea Domnului Iisus Hristos (femeia in stacojiu – prostituata care sta pe ape multe (popoare) este biserica catolica)
    – la minutul 19.40 – act sexual
    – Luciferian`s time is short – Timpul satanei este scurt (tot in batjocura)

    Apreciază

  15. octavpelin said, on iulie 4, 2016 at 5:28 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.