SACCSIV – blog ortodox

Video: TRENURI CU TANCURI americane in Romania

Posted in Uncategorized by saccsiv on Iunie 30, 2016

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mihai said, on Iunie 30, 2016 at 9:24 am

  Da asta numai este o noutate, se merge pe principiul dormiti linistiti

  Apreciază

 2. MariusB said, on Iunie 30, 2016 at 10:00 am

  Intradevar, NATO se tine de cuvant si ne protejeaza de …agresiunea rusa :))… Acum bine, tancuri romanesti nu mai avem(producem), deci logic trebuiau si tancurile astea sa fie de ‘alta nationalitate’. Ca s-au „nimerit” sa fie de productie americana asta e alta poveste 😀

  Apreciază

 3. Arhanghelul said, on Iunie 30, 2016 at 10:15 am

  BUGHI
  30 iunie 2016 at 9:12

  Acum o luna cand eram pe la Roman am vazut un tren incarcat cu Bradley, masini de logistica etc. Nu am apucat sa fac un filmulet deoarece eram pe european. Cred ca era avangarda.

  Nelu
  30 iunie 2016 at 9:43

  Eu nu inteleg altceva… daca garnitura a trecut prin Pascani – Suceava – Vatra Dornei, inseamna ca nu are nici o legatura cu Ukraina . Cred ca au fost pe undeva pe la exercitii prin Moldova si se intorc in Germania.
  _________________________________________________________________

  http://www.publika.md/armata-sua-a-ajuns-in-moldova-militarii-americani-si-moldoveni-vor-participa-la-dragon-pioneer_2612801.html

  http://www.moldova.org/militarii-moldoveni-si-americani-actiune-imagini-spectaculoase-de-la-dragon-pioneer-2016-foto/
  __________________________________________________________________

  Pe ruta Straseni(MD) -> Ungheni(MD) -> Iasi(RO) -> Pascani(RO) -> Suceava(RO) -> Vatra Dornei(RO) -> etc.

  Probabil armya amerloca se ducea la somn … in Ramstein din Merkanica …

  Apreciază

 4. sorin said, on Iunie 30, 2016 at 10:52 am

  Nu se intorc nimic. Sunt din zona si tancurile raman la baza Militara Rosu de la Vatra Dornei. Pentru cei ce nu stiu aici este si un scut antiracheta care la razboi niomiceste tot in jur de cateva sute de km

  Apreciat de 1 persoană

  • Calator said, on Iunie 30, 2016 at 12:59 pm

   Intr-adevar, nu se intorc. Intentia de relocalizare a resurselor militare americane dinspre Germania spre sud-estul Europei au fost declarata cu ani de zile in urma. Prin 2008 am citit pe globalresearch.ca unul din multele articole care descriau strategia pe termen lung a NATO in Balcani. Si miscarea asta reiesea foarte clar. Iar scopul nu e doar incoltirea si provocarea Rusiei dar si accesul la mai multe zone cheie de conflict.

   Apreciat de 1 persoană

   • el said, on Iunie 30, 2016 at 3:16 pm

    s-a pregatit CARNEA DE TUN a romanilor care va fi curand SPULBERATA ?
    IATA i-a venit vremea sa-si palteasca INDELUNGA NEPOCAINTA si APOSTAZIA ….

    Apreciază

 5. vremeadpurma@gmail.com said, on Iunie 30, 2016 at 11:10 am

  Ne baga in gura balaurului aceasta parada de forte . Cand te joci cu focul te arzi este un proverb adevarat ce semeni aia culegi. Romania cea mai proasta tara din toata Europa si Bulgaria este cu mulot inaintea noastra in toate domeniile .Din pacate am dat dovada de niste barbari . O rautate de nedescris caracteristica poporului Roman timid agresiv cu gravitatie la propriu. Cu ce sa te lauzi frate ca esti Roman ca nu ai din pacate, cu ce? Vom fi loviti de Rusia ca pedeapsa divina de a se intoarce din aceasta ratacire care ne-a inghitit cu basinile si fitele imprumutate si copiate din vestul occidental. Romania nu uita ca ti-ai ucis PRESEDINTELE TARII IN 89 SI EUROPA A VAZUT CE HRAM PORTI

  Apreciază

  • el said, on Iunie 30, 2016 at 3:20 pm

   vremeadepeumra

   bine punctat !
   dar nu da vina pe PRESedintele Ro, pe ala il MERITA poporul nepocaint de curve avortatoare, ucigasi si tradatori, informatori, si sinucigasi, ucigasii CRUZI ai MILIOANELOR de suflete de animale care nu le cereau NIMIC… TOT acest SANGE va fi platit CU SANGE !!!

   fii si fiicele CURVELOR cei „alesi” si scapati de la avort si aruncarea in WC vor fi ACUM aruncati IN IAD in CHINURI CUMPLITE de vii…. pentru ca NU AU VRUT sa se pocaiasca, vreme de o generatie 25 !!!

   Apreciază

 6. energein7 said, on Iunie 30, 2016 at 12:41 pm

  Reblogged this on energein7's Blog and commented:
  Se apropie 4 iulie ! Vom avea artificii sau nu ?

  Apreciază

 7. Radu said, on Iunie 30, 2016 at 1:06 pm

  Se apropie repede sau incet vremea razboiului ca altceva de bine nu este atunci cand armatele rivale se strang exact aproape de linia frontului.
  Rusine politicienilor nostri ca nu au pic de constiinta si mila fata de acest popor incercat de istorie si de greutati. Sunt slugile lor cele mai umile si gretoase nici macar nu au spus nimic in vreo declaratie oficiala

  In caz in care suntem ocupati ei isi fac de dinainte frumos valiza si zboara de aici si noi prostimea o sa suferim.

  Rugati-va pentru pace si pentru mantuirea sufletului ca nu se stie niciodata cand vine „batrana” cu coasa !!!

  „Doamne, Dumnezeul nostru, primeşte această rugăciune pentru apărarea ţării noastre şi a celor ce vieţuiesc în ea, pentru pacea şi buna aşezare a întregii lumi. Pe cârmuitorii pe care i-ai îndreptăţit să cârmuiască pe pământ încununează-i cu arma adevărului şi a bunăvoinţei şi veghează asupra lor în zi de primejdie. Dăruieşte-le adâncă şi statornică înţelepciune, sădeşte în inimile lor gânduri bune pentru Biserica Ta şi pentru poporul Tău, ca astfel viaţă paşnică să petrecem, în toată cucernicia şi curăţia. Pe cei buni îi păzeşte, pe cei răi buni îi fă cu bunătatea Ta. Păzeşte ţara, toate oraşele şi satele de boli, de foamete, de secetă, de cutremur, de potop, de foc, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de orice nenorociri, ca să ne bucurăm de statornică pace. Vremuri bine întocmite şi de folos dăruieşte, trimite ploi line spre rodire, binecuvântând cununa anului bunătăţii Tale.

  Primeşte rugăciunea noastră pentru tot poporul Tău şi peste toţi revarsă mila Ta bogată, împlinind toate cererile cele de folos: cămările le umple de tot binele, căsniciile în pace şi în unitate le păzeşte, pe prunci îi creşte, tinereţile le călăuzeşte, bătrâneţile întăreşte-le, pe cei slabi la suflet îi îmbărbătează, pe cei risipiţi îi adună, pe cei rătăciţi îi întoarce şi îi uneşte cu Biserica Ta cea sfântă. Că Tu eşti, Doamne, ajutătorul celor fără de ajutor, nădejdea celor deznădăjduiţi, izbăvitorul celor înviforaţi, limanul celor ce călătoresc pe ape, tămăduitorul bolnavilor. Tu Însuţi tuturor toate le fii, Cel ce ştii pe fiecare şi cererea lui, casa şi trebuinţa lui, şi fii Dătătorul nostru de bine, ca să Te slăvim în veci. Amin! „

  Doamne iarta-ne tuturor pacatele si ai grija de noi pacatosii si indreapta-ne pe calea cea dreapta !

  Apreciat de 2 persoane

  • marian said, on Iunie 30, 2016 at 2:43 pm

   Tare frumos!
   Iarta Doamne ca nu stiu multe pacate sa nu le fi savarsit si continui sa traiesc in pacat cu frica si durere dar tot in mocirla sunt. Scoate Doamne pe satana din mine cu orice pret, Te rog!

   Apreciat de 1 persoană

  • el said, on Iunie 30, 2016 at 3:24 pm

   Radu

   spovediti-va ,imparasiti-va . fiti MEREU gata de moarte, ca nu se stie in ce stare va va gasi VREMA, CEASUL HOTARAT acestui neam CURVAR, UCIGAS , APOSTAT SI NEPOCAIT !!!

   si NU va aruncati cu gatul inainte CARNE DE TUN oarba, obedienta si proasta cum ati fost hotarati de „mai marii ” vostri pe care SINGURI cu pacatele voastre de neam vi i-ati agonisit… cine citeste sa priceapa, cine nu ..PROSTIA proprie e PACAT si ii atrage consecinte GRELE !!!

   Apreciază

 8. Gabriel said, on Iunie 30, 2016 at 4:23 pm

  Jocul de-a puterea… pe tarlaua noastra

  Pe la jumatatea lui mai, americanii au inaugurat scutul de la Deveselu. Rusii au raspuns cu furtunile de la inceputul lunii iunie, cu acei nori inspaimantatori. Imediat dupa furtuni, au inceput sa apara garnituri intregi cu tancuri…or fi cazut din nori 🙂 …Acum…la ce sa ne asteptam?

  Apreciază

  • el said, on Iulie 1, 2016 at 4:26 am

   Gabriel

   „Acum…la ce sa ne asteptam?”___ dupa fapta si RASPLATA !

   apreciez simtul umorului la tine pana si in nenorocire, dovedeste un suflet puternic, calit si optimist care VA RAZBI prin incercari oricat de grele !
   Dumnezeu sa-ti ajute !

   Apreciază

 9. marian said, on Iunie 30, 2016 at 6:42 pm

  Am publicat cele doua filme iar una din reacţiile obţinute a fost de forma au ajuns tancurile pentru a va ucide pe voi românii. Iniţial am spus că aşa ceva nu se poate dar după ce m am gândit mai bine la actualul context acela al supra statului european în care elita ajunge să domnească prin teroare am ajuns la concluzia că este foarte posibil sa fie asa adică tancurile sa ne fie noua destinate si nu rusilor. Nu spun asa va fi ci, ca este foarte posibil.
  Daca va mai amintiti în urmă cu ceva zile am anunţat despre un document divulgat la o televiziune poloneză prin care populaţia era anuntata ca trebuie să se aştepte la instituirea unui super stat european în cadrul căruia suveranitatea guvernului sa fie de domeniul trecutului.
  Ne vom smulge oare din ghearele satanei?

  Apreciază

 10. Mihaela said, on Iunie 30, 2016 at 7:08 pm

  Scutul de la Deveselu a fost activat prin luna Martie, parca , nu Mai

  Apreciază

  • el said, on Iulie 1, 2016 at 4:23 am

   ai si vreun link serios cu cnfirmarea, sau trancanesti si tu pe santz aici dupa regula : isi da cu parerea si nea ion ca e si el om…
   de parca mai sai martie ar reprezenta vreo diferenta majora … ttztz !

   baaai vi s-a pregatot MACELUL si voi stati pe buci si trancaniti maruntisuri…. MAINE veti fi SPULBERATI!

   va ramane DOAR ce LIPIT cu INIMA de Hristos din gloata ducatorilor la Biserica…

   Apreciază

 11. Cristinel said, on Iulie 1, 2016 at 1:03 am

  Am o idee in cap.O fi proasta sau buna,nu stiu.Judecati-o si voi.O scrisoare deschisa lui Putin in care sa-l rugam sa se inarmeze cu rabdare in fata provocarilor NATO,in care ne dezicem de iudele care ne conduc spre un razboi nimicitor (cred ca nu suntem putini cei ce gandim astfel).Suntem oameni si frati in credinta ortodoxa.Eu i-mi asum responsabilitatea semnarii acestei scrisori.Scrisoarea ar trebui postata pe un site rusesc.Vorbitori de limba rusa care sa traduca sper ca sunt.Sa dezvolt aceasta scrisoare nu sunt in stare dar sunt destui frati pe aici care ar putea sa o faca.Doamne ajuta.

  Apreciază

 12. intelepciuneasfintilor said, on Iulie 1, 2016 at 10:19 am

  Conform stirii de mai jos tancurile se duc cel mai probabil in vestul Ucrainei pentru un exercitiu militar a 14 tari membre NATO:
  http://www.presstv.com/Detail/2016/06/27/472387/Ukraine-NATO-military-drill-Russia–Rapid-Trident

  Apreciază

 13. Mihaela said, on Iulie 1, 2016 at 11:04 am

  el
  stiu de la cineva care lucreaza in armata si are cunostinte prin diverse medii sociale,nu mai numesc. Nu e ceva ce am citit undeva. Oricum, mai putin conteaza ca-i Martie, Mai. Nu mai detaliez, ideea mea a fost alta. Discutia era legata de furtunile de Iunie, ca noi am activat scutul in Mai, e posibil sa fie asa si poate chiar sa ni se traga de la rusi din cauza scutului. Cine stie?

  Apreciază

  • el said, on Iulie 1, 2016 at 11:07 pm

   Mihaela

   ok, dar e irelevant ca martie sau mai, relevanta e ALIANTA cu DUSMANII Lui Hristos care va atarge nenorocirea.
   Sa-l lumineze Dumnezeu pe omul acela cunoscut al tau sa ia deciziile corecte la vremea potrivita, sa ramana in viata ca sa se poata mantui, ca MULTI barbati vor pieri degeaba. Nadajduiesc ca in armata romana asa cum a ramas ea schilodita si vanduta sa mai fie inca barbati vrednici si cu frica de Dumnezeu care POT sa ajute neamul daca vor !

   Apreciază

 14. octoviv said, on Iulie 1, 2016 at 4:13 pm

  Exercițiu NATO prin care se va simula o situație de urgență de mare amploare, la Târgu Mureș

  Exercițiu NATO prin care se va simula o situație de urgență de mare amploare, la Târgu Mureș

  vineri, 1 Iul 2016, 14:46 • Social
  136 afişări

  Centrul Euro Atlantic de Coordonare a Răspunsului la Dezastre (EADRCC) al NATO și România, cu sprijinul Grupului de Lucru pentru Sănătate, Alimentație și Agricultură al NATO (JHAFG) și Grupul de Protecție Civilă (CPG), organizează, în perioada 4 – 7 iulie, la Târgu Mureș, un amplu exercițiu prin care se va simula, în premieră pentru România, o situație de urgență de mare amploare, soldată cu victime multiple și cu evacuarea unui număr foarte mare de persoane.

  Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, remis AGERPRES, din partea României participă reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne din Departamentul pentru Situații de Urgență, IGSU, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Mureș, precum și din alte structuri operative.

  Documentul precizează că parteneri în cadrul exercițiului sunt Unitatea de Primiri Urgențe/SMURD a Spitalului Județean de Urgență Mureș și Ministerul Apărării Naționale.

  „Exercițiul va avea loc la Centrul Național de Pregătire și Simulare și are ca scop solicitarea la maximum a capacității de intervenție civilă la nivel național și de a testa mecanismele de cooperare civil-militară și de asistență internațională la dezastre. Exercițiul va presupune simularea în realitatea virtuală a dezastrului și prevede existența mai multor posturi de comandă avansate, astfel încât situația de urgență din scenariu să se apropie cât ai mult de realitate. Exercițiul va fi urmat de un seminar pentru identificarea celor mai bune practici pentru creșterea rezilienței naționale în intervenția la dezastre”, se arată în comunicat.

  La exercițiu se vor alătura și echipele internaționale care vor pune în aplicare procedurile specifice de gestionare a situațiilor de urgență prevăzute în scenariu. Astfel, la Târgu Mureș se vor afla reprezentanți din 17 țări: Armenia, Austria, Belgia, Bosnia Herțegovina, Cehia, Elveția, Estonia, Georgia, Germania, Israel, Norvegia, Serbia, Suedia, SUA, Elveția, Turcia și Ucraina. De asemenea, vor participa reprezentanți ai Secretariatului Internațional NATO, ai Centrului de Excelență NATO pentru medicină militară (MILMED COE), ai Centrului de Excelență NATO pentru Managementul Crizelor și Răspuns la Dezastre (CMDR COE), precum și experți civili NATO.

  „Pentru pregătirea acestui eveniment, în realitatea virtuală a fost construit un întreg oraș unde se va desfășura exercițiul. Echipajele implicate în exercițiu, dintre care șase provenind din alte state, vor participa cu câte un comandat și un membru al echipajului. Aceștia vor avea asociați câte un avatar în realitatea virtuală cu care se vor putea deplasa în mediul virtual în care se vor produce situații de urgență de amploare. Comandanții de la fața locului (tot ca avataruri în realitatea virtuală) vor trebui să coordoneze echipele de intervenție aflate în clădiri prăbușite, cu victime prinse între dărâmături, în zone contaminate cu substanțe chimice sau în clădiri aflate în flăcări”, arată IGSU.

  Cu această ocazie, vor fi simulate misiuni de căutare-salvare, triaj, decontaminare, etc. Pentru a apropia cât mai mult exercițiul de o situație reală, responsabilii din centrele de coordonare vor ține legătura cu forțele de intervenție doar prin intermediul stațiilor radio și, în funcție de informațiile pe care le primesc, trebuie să ia decizii pentru gestionarea acestei situații.

  Potrivit IGSU, exercițiul de la Târgu Mureș își propune să evalueze componenta de comandă și coordonare atât la nivel local, cât și la nivel național. Astfel, fluxul informațional va include echipajele din teren, Centre de Comanda Mobile și Centre de Conducere și Coordonare a Intervenției la nivel județean și național.

  IGSU a mai arătat că modul inovativ în care se desfășoară acest exercițiu va putea fi urmărit de către reprezentanții mass-media în ziua dedicată „distinșilor vizitatori”, miercuri, 6 iulie, la Centrul Național de Pregătire și Simulare din Târgu Mureș (Strada Gheorghe Marinescu, nr. 50).

  AGERPRES/(AS — autor: Dorina Matiș, editor: Oana Popescu, editor online: Ada Vîlceanu)

  Apreciază

 15. octoviv said, on Iulie 2, 2016 at 2:18 pm

  300 de tancuri americane la Constanța. Garnituri de tehnică blindată la Suceava. Vor război cu Rusia?

  300 de tancuri americane la Constanța. Garnituri de tehnică blindată la Suceava. Vor război cu Rusia?

  Aproape 300 de vehicule militare americane au ajuns la Constanţa, pe mare, din Charleston, Carolina de Sud, Statele Unite. A durat mai bine de 26 de ore până au fost descărcate de pe navă maşinile de luptă, care au fost urcate apoi în trenuri speciale şi trimise pe rând în judeţul Braşov, în poligonul de la Cincu. Tancurile şi celelate vehicule au fost trimise în România pentru un exerciţiu militar NATO care începe luna viitoare.

  Săptămâna trecute o garnitură de tancuri americane și blindate au fost văzute la Suceava și Pașcani. Se apropie războiul cu Rusia? Vrem ca România să devină zonă de conflict militar?

  NapocaNews

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: