SACCSIV – blog ortodox

Stalpii new age in Romania: CLAUDIAN DUMITRIU – fondatorul stiintei spirituale “INFORENERGETICA”, al Societatii Romane de RADIESTEZIE si al Fundatiei de Inforenergetica „SF. APOSTOL ANDREI”

Posted in Uncategorized by saccsiv on Iunie 24, 2016

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Iata ce putem citi la http://www.inforenergetica.ro/despre_noi/fondator

Claudian Dumitriu, Comandor de Marină (CLC – Comandor de Lunga Cursa) este fondatorul noii științe spirituale “Inforenergetica” (știință pur românească) încă din 1987, când era membru al Asociației Oamenilor de Știință din România și fondator al Școlii de Inforenergetică, ale cărei cursuri au fost urmate de peste 30.000 de persoane până în prezent.
S-a născut la Iași, la 23 martie 1935. A absolvit Şcoala Superioară de Marină – S.M.S.M. cu statut militarizat de institut de învăţământ superior, în 1957, la Facultatea de Artilerie. Pe 19 iunie 1961 a ieşit în rezervă la cerere, cu toate drepturile, după ce a absolvit cursurile de Antrenori Sportivi de Mari Unităţi Militare.


Din 1969 până în 1986 s-a îmbarcat pe navele marinei comerciale ale NAVROM Constanţa ca ofiţer III, apoi II, apoi ofiţer secund, iar din anul 1974 după luarea examenului de Căpitan de Lungă Cursă a devenit comandant apt pentru toate tipurile de nave comerciale ale unităţii. În anul 1987 i s-a cerut de la NAVROM Constanţa transferul de către I.P.A. Bucureşti, unde a lucrat până în 1989, realizând ca autor, împreună cu matematicianul Nedelcu de la ICEPRONAV Galaţi, soft-ul calculatorului românesc de operare nave petroliere.
Între 21 – 24 decembrie 1989 a participat la luptele revoluţionare din Piaţa Palatului şi de la TVR, unde, la Studioul nr. 4, pe data de 22 decembrie 1989 a făcut în numele marinarilor civili chemarea publică de coordonare a luptei marinarilor revoluţionari de pe navele aflate în porturile româneşti de la Dunăre şi de la mare, după 25 decembrie făcând parte ca secretar ales al F.S.N. de la Ministerul Transporturilor – A.C.D.M.N. A părăsit această funcţie după cca. o lună, atunci când a constatat că din F.S.N.-ul ministerului făceau parte foştii secretari de partid.
Începând din anul 1982 a făcut parte din Asociaţia Oamenilor de Ştiinţă – A.O.Ş. din România, făcând diferite experienţe practice importante de radiestezie pe navele comerciale şi militare, colaborând cu dr. ing. Constantin Cojocaru de la laboratorul de proteze bionice al Spitalului Militar din Bucureşti, cu dr. Eugen Celan de la Asociaţia de Psihotronică din România etc., publicând diferite materiale cu aplicaţii maritime. Din 1996 a părăsit această instituţie prestigioasă, nemaiavând timp pentru activităţile ei. La A.C.D.M.N. din Ministerul Transporturilor a lucrat până în 23 martie 1990 când a ieşit la pensie, la 55 de ani.
Începând din martie 1990 a făcut parte din colectivul de membri fondatori care s-a ocupat cu reînfiinţarea Ligii Navale Române şi în această calitate a lucrat la întocmirea Statutului L.N.R. sub conducerea C.Am. Gheorghe Sandu.
După 1987, a fondat o nouă ştiinţă de graniţă pe care a botezat-o Inforenergetica, aceasta fiind formată din toate ştiinţele moderne şi din toate acelea prevăzute în Sfânta Scriptură; sau ştiinţa formării de algoritmi logici complecşi implementaţi într-un suport energetic spaţial format din energii diferite, de tip caloric, magnetic, electric, chimic, etc. care-şi manifestă eficienţa urmărită un timp variabil asupra unei ţinte predeterminate. A comunicat pe plan internaţional apariţia acestei noi ştiinţe, Inforenergetica, în lucrarea prezentată cu ocazia Antantei Medicale Intermediteraneene care a avut loc la Mamaia-Constanţa între 9-12 septembrie 1992, din partea Uniunii Medicale Balcanice al cărui membru tocmai devenise. Pentru comunicarea aceasta a primit Diploma de Aur a Antantei, semnată de regretatul acad. Ştefan Milcu, care a prezidat atunci această importantă manifestare ştiinţifică internaţională.
Începând de la data de 9 mai 1990 a început să predea cursuri de Inforenergetică în cadrul SRL Arhetip, pe care din luna noiembrie 1990 le-a predat în cadrul „Societăţii Române de Radiestezie – S.R.R.” – S.R.L., pe care a înfiinţat-o ca asociat unic în 4 septembrie 1990 şi care funcţionează şi în prezent .
Din anul 1992 a devenit – la propunerea Uniunii Medicale Balcanice – membru al acestei prestigioase instituţii, pentru rezultatele obţinute în domeniul sănătăţii umane, pe care le-a făcut cunoscute ulterior prin comunicări în cadrul congreselor anuale internaţionale organizate de aceasta în diferite ţări ale lumii. Era încă de atunci singurul nemedic membru al Uniunii Medicale Balcanice. Din anul 1994, desfăşurând activităţi tot mai numeroase în cadrul Societăţii Române de Radiestezie – S.R.R., s-a retras din conducerea L.N.R. din care făcea parte şi din Grupul Expediţionar Român unde colabora cu ing. Iustin Capră – cunoscut inventator român și cu dl ex. ministru, scriitor de literatura science fiction – prof. Alexandru Mironov. În anul 2004, ca urmare a necesităţilor apărute prin extinderea activităţilor S.R.R., a înfiinţat Societatea de Inforenergetică – S.R.L., iar în octombrie 1995 a înfiinţat O.N.G.-ul Fundaţia de Inforenergetică „Sf. Apostol Andrei”, care funcţionează şi în prezent, cu rezultate remarcabile.
Raportorul centezimal, ansa şi aparatul teoretic al inforenergeticii realizate de C.L.C. Claudian Dumitriu sunt brevetate şi protejate la OSIM (Brevet de Invenţie RO113710/1996 – autor Claudian Dumitriu). Oficializarea acestei ocupaţii de inforenergetician radiestezist s-a făcut conform deciziei şi avizului Ministerului Muncii nr. 35/18.05.1999, publicat în Monitorul Oficial, ocupaţia intrând în listele cuprinzând Codurile Ocupaţiilor din România.
Oficializarea acestei ocupaţii de inforenergetician radiestezist – cod COR 322906, s-a făcut conform deciziei şi avizului Ministerului Muncii nr. 35/18.05.1999, publicat în Monitorul Oficial, ocupaţia intrând în listele cuprinzând Codurile Ocupaţiilor din România. Societatea Română de Radiestezie – SRR şi Societatea de Inforenergetică – SIE sunt singurele care au dreptul legal şi care pregătesc cadre cu această ocupaţie. Datorită succesului acestor cursuri de Inforenergetică, din anul 2002 au apărut în România şi firme pirat care pretind că fac această pregătire.
INFORENERGETICA este marcă înregistrată.
Cursul de Inforenergetică este înregistrat la ORDA (Oficiul Român pentru Drepturile de Autor) sub nr. 7298, iar Cursul de Radiestezie este înregistrat cu nr. 7297, în baza prevederilor art.1 alin. (1) din Legea nr. 8/1996, modificată și completată.
Fondatorul inforenergeticii a înfiinţat şi Editura Fundaţiei de Inforenergetică „Sf. Apostol Andrei” care editează în fiecare an începând din 1991 revista „Radiestezia”, care din 1995 apare sub denumirea „Inforenergetica” precum si numeroase cărţi de literatură, poezie sau traduceri din engleză.
În cadrul Editurii Fundaţiei de Inforenergetică „Sf. Apostol Andrei” au apărut primele 11 manuale de inforenergetică pentru primele 11 trepte ale acestei cunoaşteri spirituale. Toate informatiile cuprinse in aceste manuale (cu exceptia partii de radiestezie din primul manual) sunt comunicari primite pe cale spirituala de catre dl. Claudian Dumitriu si cercetari facute de catre domnia sa. Unele cercetari au fost facute impreuna cu discipolii sai, iar cei care au avut la un moment dat o contributie la elaborarea unei tehnici inforenergetice sunt mentionati in capitolele respective.
Nu în ultimul rând, Claudian Dumitriu este un slujitor de Dumnezeu, iar Inforenergetica este ştiinţa de a trăi numai cu El, în Legile Sfintei Treimi.
   Comentariu saccsiv:

Cum suna asta … Fundatia de Inforenergetica „SF. APOSTOL ANDREI”. Ce treaba are Sfantul Apostol Andrei cu toate tacanenile alea?

Cica “Toate informatiile cuprinse in aceste manuale sunt comunicari primite pe cale spiritual”. Adica de la draci, evident.

Despre radiestezie am mai postat:

Pr. Dan Badulescu: RADIESTEZIA – vrajitorie in haine moderne

   Despre Inforenergetica asta cred ca nu mai e cazul sa dezvolt ceva, caci se autodefineste singura …

Iata si alti stalpi new age in Romania:

Video: CONSTANTIN DUMITRU DULCAN batand campii despre KARMA, NOUA ERA, FRECVENTE si ZAMOLXIS

VALERIU POPA – UN MARE RATACIT: new age, reincarnare, Tibet, tot tacamul …

Blogul EFEMERIDE – un ghiveci SATANIST ce pregateste mental sclavii pentru NOUA ORDINE MONDIALA

Fiti foarte atenti de unde va informati: blogul “FARA SECRETE” – new age, reptilieni, OZN-uri …

Video: LORIN FORTUNA si revolutionarii sai dau foc fotografiilor ierarhilor BOR. Cine este acest SATANIST adept new age?

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE E MASON …

VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI …

VIDEO – In atentia IPS TEODOSIE. Oreste: „Francmasoneria, o cale de evolutie spirituala”

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE e anti crestin si promoveaza reala NOUA ORDINE MONDIALA

“Roade” ale lucrarii lui Oreste …

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age, NEAGA EXISTENTA DRACILOR si ca IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU?

Cum considera PAVEL CORUT ca va fi lumea in maxim 30 de ani …

Si mai sunt. Voi scrie si despre ei.

 

 

Anunțuri

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. marian said, on Iunie 24, 2016 at 9:10 am

  Mulțumesc Ție Doamne! Anglia a ieşit din u.e. Poate că în acest fel copilul meu va reveni în țară. Puțin îmi pasă dacă pierd biletele de avion către Londra.
  Se spune că Franța ar putea fi următoarea pe listă şi că azi se aşteaptă mari turbulențe în burse.
  Se mai spune că războiul se va apropia şi mai repede tocmai pentru a anula efectele votului britanic şi pentru a bloca alegerea unui alt preşedinte american.
  Mă rog Lui Dumnezeu să mă apere de cel rău.
  Doamne!

  Apreciat de 2 persoane

  • papadiu said, on Iunie 24, 2016 at 2:30 pm

   referendumul in Anglia este consultativ, nu prea se stie asta

   Apreciat de 1 persoană

   • el said, on Iunie 24, 2016 at 7:04 pm

    papadiu

    ….si poporul perfidului Albion „liber” sa reuseasca „revolutia spontana” …cam cum a fost si poporul ro in 1989 la „revolutia” lui…
    urmeaza NEXT LEVEL si atat !

    Apreciază

 2. Iones said, on Iunie 24, 2016 at 9:12 am

  Erezia capata noi cote in Creta. Rugaciuni impreuna cu ereticii.
  De la minutul 1:50 putem vedea impreuna rugaciuni cu ereticii catolici si monofiziti. Apostatii din Creta ne ajuta sa limpezim lucrurile: chiar avem de-a face cu un sinod talharesc la care s-au adunat toti eresiarhii. De rasul curcilor: Sfintii Parinti condamnau ereticii la sinoade, apostatii contemporani se roaga cu ei si mai au si pretentia de a fi ultima instanta si membrii unui sinod „sfant”.

  https://theologiepatristica.wordpress.com/2016/06/23/erezia-capata-noi-cote-in-creta-rugaciuni-impreuna-cu-ereticii/

  Apreciază

 3. Bogdan said, on Iunie 24, 2016 at 9:56 am

  Aici te înseli ,mergi întâi la un radiestezist si dupa aia mai vorbim.

  Apreciază

  • saccsiv said, on Iunie 24, 2016 at 12:40 pm

   Bogdan

   Adica e de bine …

   Apreciază

   • Bacosca Antoanela Iustina said, on Iunie 24, 2016 at 3:30 pm

    Aveti dreptate in ceea ce priveste modul in care acesti infoenergeticieni vad credinta. Este un sincretism religios, o falsa ortodoxie, o varza totala. Acesti asa-zisi initiati ridica cruci in diferite locuri, acolo unde hotarasc ei ca sunt perturbate campurile energetice, blocaje si alte nazbatii, unde s-au produs crime (ex: gropi comune pe dealuri), pe care pun simboluri oculte, masonice: pocale, omega rasturnat, piramide, icoane catolice si au pretentia ca sunt cruci ortodoxe. E jale! Acesti oameni rataciti si ingamfati profita de stiinta (radiestezia-gasirea de zacaminte, surse de apa) si o aduc la rangul de viata desavarsita, condimentata cu tot felul de practici oculte care nu au nimic in comun cu ortodoxia. Sunt niste impostori periculosi, cozi de topor ai NOM. Trebuie combatuti pe fata, iar crucile curatate de simbolurile pagane!

    Apreciat de 1 persoană

  • alexandru said, on Iunie 24, 2016 at 1:23 pm

   În tineretea mea departe de Dumnezeu am facut radiestezie. Iti spun in cunostiinta de cauza ca starea Ready iti departeaza Ingerul pazitor făcând loc altcuiva. E vrajitorie si pentru asta a trebuit sa refac Mirungerea după ce am întâlnit un călugăr care în tineretile lui a facut si el radiestezie. Nu va jucati cu mantuirea. Doamne ajuta

   Apreciat de 1 persoană

  • mishuleu said, on Iunie 24, 2016 at 5:04 pm

   Radiestezistii nu numai ca lucreaza cu energiile create dar in special cu energii demonice. Acest Claudian stie perfect ca puterea lui se trage de la ingerii cazuti. Daca vrei sa faci un test cand te mai duci la acel radiestezist pe care il frecventezi, caci asa reiese din ceea ce afirmi mai sus, spune rugaciunea inimii cand el incepe sa lucreze asupra ta si incearca sa ii urmaresti reactia personajului in cauza. Doamne ajuta.

   Apreciază

   • el said, on Iunie 24, 2016 at 7:34 pm

    Parintele Sofian Boghiu SFANTUL de la Man. Antim a dat prin anii 1993 „binecuvantare” unei fiice a lui duhovnicesti ( o femeie cam tampita si incapatanata in nebunia ei, dar care se spovedea sincer la el) … sa mearga la un radiestezist celebru din Bucuresti, ca asa credea ea ca ala ar fi „de bine” si „ar ajuta cazuri disperate” cum auzise ea marturii 100% de la alte proaste ca ea.

    Bun, batranul Stretz vazand indobitocirea ei si IMPOSBILITATEA altei cai de a o ajuta ( dobitoaca imi spunea singura cum Parintele Sofian la Spovedanie incercase sa o lamureasca ca radiestezia lucreaza cu puteri DEMONICE si e de aceeasi sorginte cu fachirismul , ca puterile lor vin de la diavol; toate spuse in CLAR..dar la urechile ei surde . CONFRIM la fel mi-a spus si mie Parintele Sofian PERSONAL la fel si Parintele Adrian Fageteanu !!) asa ca nu m-am mirat de parerea Parintelui). …in extremis ” a binecuvantat-o” sa mearga la celebrul radiestezist la care voia ea.

    Tuta fericita, cumpara un buchet de flori, si ia programare si….. vine si mult asteptata zi cand se prezinta in camera de asteptare a INDRACITULUI radiestezist ca pacienta,
    i se spune sa astepte ca toata lumea inainte sa.i vina randul. Se pune fericita pe scaun si asteapta, il vede pe guru iesind din cabinet cu alt „pacient” si guru ii arunca o privire ciudata… ea isi zice nu-i nimic e ocupat cu gandurile lui. Si povestea se repeta ….vreme de 4 ore, la guru intrau si ieseau insi care aveau programare DUPA ea( ajunsese sa afle, dupa ce mirandu-se ca intrazie atat „consultatia” ei fata de ora programata pentru ea, ii intreba pe „pacenti” si afla direct de la ei …cum erau programati DUPA ea !!! Mirare in crestere.
    Guru iesea si o privea din ce in ce mai CUMPLIT, asa „in trecere”….
    in fine se termina „Pacientii” din ziua respectiva…ramasa ea singura stupida cu buchetul ei de flori suspect deja festelite( se mira CUM de se festelisera in atat de scurt timp) … o abordeaza pe secretara sa intrebe daca e vreo „problema” cu ea… aia vorbeste cu guru in camera lui… guru iese cu o privire SI MAI CUMPLITA si ii spune :
    „trebuie sa mai intreb entintatea cu care lucrez DACA pot sa te au si pe tine la consultatie!” … si iese vadit cu ura impotriva ei …
    dupa vreo 20 min iese schimonosit la fata , rosu, buhait de parca-l strasese cineva de gat, cu chipul in desavarsita neoranduiala, vine la ea si o intreaba CUMPLIT : „cine esti? de unde vii? cine te-a trimis aici?”, .. apoi incepe ( fara sa mai asculte laudele pe are voia ea sa i le ridice si motivul pt care vensie incantata cautand „ajutor” de la el) sa URLE literalmente la ea : ” IESI IMEDIAT afara de aici, entitattea NU imi permite sa am de-a face cu tine, esti „acoperita” de ceva … si FUGI , sa nu te mai prind vreodata pe aici ca TE URASC !”….

    tipa socata, a iesit afara din cainetul de radiestezie al celebrului INDRACIT in fuga, nu pricepea ce se intampla… i-au trebuit vreo 2 zile sa-si revina, n.a putut sa doarma cu gandul la „nedreptataea” care i se facuse… pana cand incet si-a revenit si a priceput PUTEREA Parintelui Sofian care o ACOPERISE cu rugaciunea si binecuvantarea sa intr-atata ca dracii acelui ORBIL INDRACIT NIMIC nu putusera impotriiva ei, decat sa o alunge cu ciuda afara pentru totdeauna…caci ERA PROTEJATA de HARUL biecuvantarii Parintelui Sofian!

    asa a trimis cu „binecuvantare” o proasta incapatanata Parintele Sofian la radiestezist… sa se lamureasca singura din cercare cum sta treaba cu radiestezia, dar a trmis-o APARATA de har si rugaciune incat in prostia ei sa nu se vateme de la draci, caci Parintele primise putere de la Dumnezeu sa supuna astfel de draci.

    si aceea a devenit din dusa cu capul si cu inselarea, ferventa marturisitoare IMPOTRIVA radiesteziei dupa experienta personala de care avusese parte.

    Parintele Sofian Boghiu a vindecat de tampenie readiestezsmuluis pe pe alta persoana, acum ajunsa cunoscuta, nu ii voi da numele care in tinerete se lasease amagit de radiestezie, ba chiar invatase sa o practice, si care din fericire se spovedea la Parintele Sofian si ..A SCAPAT !…. cu ceva mici sechele care cu timpul s-au diminuat… acum e o presoana respectabila de la care multi invata cele bune, mirean…

    Apreciază

   • el said, on Iunie 24, 2016 at 10:30 pm

    mishuleu

    ..persoana de care ziceam la urma, mirean, invatat, scriitor, barbat, NU e danion vasile, ci altcineva , poate la fel de cunoscut… din peisajul actual, care tine conferinte FT folositoare !

    Apreciază

 4. Cosmin S. said, on Iunie 24, 2016 at 11:24 am

  Atentiune, se intampla in Romania.!
  ULTIMA ORA: Bătaie între paznicii Casei de copii Bârlad și doi părinți cărora statul le-a luat cei 4 copii

  http://estnews.ro/2016/06/23/ultima-ora-bataie-intre-paznicii-casei-de-copii-barlad-si-doi-parinti-carora-statul-le-luat-cei-4-copii/

  Apreciat de 1 persoană

 5. isa said, on Iunie 24, 2016 at 11:24 am

  Mda, si o ruda de-a mea s-a tratat radiestezic de leucemie. Contra cost, desigur. A murit mai repede, … desigur. Concluzia pe care eu o stiam deja, dar multi inca nu inteleg: înșelăciune maximă din toate punctele de vedere.

  Apreciază

 6. mihai said, on Iunie 24, 2016 at 12:22 pm

  Oficial u.k va iesi din u.e http://www.active news.ro si david cameron sia anuntat demisia

  Apreciază

 7. evtodiev said, on Iunie 24, 2016 at 12:24 pm

  off topic: un nou frumos film despre Sfântul Luca al Crimeei: https://www.youtube.com/watch?v=SYPdWlHHQGU

  Apreciază

 8. Gabriel M. said, on Iunie 24, 2016 at 12:51 pm

  Cat de frumos ne invata Dumnezeu caile lui .. trebuie doar sa vrem sa le urmam. Toate din jurul nostru Il marturisesc pe Creator si din toate putem invata prin exemple vii cat este de mare mila lui si cat este de dreapta judecata Lui.

  De exemplu stropeam in gradina rosiile, ardeii si ma gandeam ca una din rosii era foarte inalta si plina de roade fata de celelalte si din instinct mi-a venit sa o ud mai mult pentru ca merita. Imediat mi-a venit in minte ca astfel si Dumnezeu daruieste Harul lui celor ce aduc roade mai mult decat celor care lenevesc (asemenea pildei talantilor).
  Apoi am vazut niste buruieni care inaduseau un ardei care se chinuia sa razbata si sa dea roade. Imediat m-am gandit la pilda semanatorului unde samanta inabusita de spini nu dadea roade . Asa si omul care inca e legat de grijile lumesti (spinii patimilor) nu mai da roade duhovnicesti.

  Apoi am gasit undeva o vita salbatica pe la un zid in spatele gradinii care se tot intindea aiurea fara nici o roada si m-am gandit sa o tai dar totusi am lasat-o asa si am zis „oricum la anul rad tot si renovez zidul asa ca o sa ii mai dau un an sa traiasca si sa faca umbra degeaba pamantului. ” Asa mi-a venit raspunsul in minte in ce priveste oamenii rai (interlopi, criminali, talhari ) care desi traiesc din furt si nu aduc roade totusi Dumnezeu in mila Lui le mai ingaduie cativa ani de bucurii si avutii materiale stiind ce ii asteapta la Dreapta Judecata.
  „Că n-au necazuri până la moartea lor şi tari sunt când lovesc ei. De osteneli omeneşti n-au parte şi cu oamenii nu sunt biciuiţi.” Psalmul 72

  Toata natura si faptura sunt cuprinse in psalmi si rugaciuni.

  Din toate inveti si te inteleptesti daca urmezi voia lui Dumnezeu. Chiar si de la un copil de 3 ani inveti lucruri intelepte si nobile.
  De exemplu soacra mea a scrantit din joaca manuta copilului meu si am fost la spital la urgente. Copilul plangea inca de durere ca i se dizlocase cotul si soacra mea isi cerea iertare de la fetita ca nu a vrut. In timp ce inca plangea de durere, copilul a iertat-o si a imbratisat-o pe soarca-mea fara sa ii poarte ciuda. Am ramas in sinea mea uimit de cat de sincer si curat este omul pana sa isi puna amprenta patimile pe el. Noi oamenii mari avem nevoie uneori de cativa ani sa uitam si sa il iertam pe vecinul care ne-a suparat. Atunci am inteles cuvintele Mantuitorului:
  Adevărat zic vouă: De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii, nu veţi intra în împărăţia cerurilor.

  Daca suntem putin mai atenti vom vedea slava lui Dumnezeu in tot ceea ce ne inconjoara. Vom vedea judecata Lui dreapta in toate fapturile si in toata creatia Lui. Imparatia Cerurilor este in noi , trebuie doar sa intram in camara noastra si sa Il primim pe Hristos cu toata dragostea.

  Amin.

  Apreciat de 1 persoană

 9. picasso said, on Iunie 24, 2016 at 1:01 pm

  planul e acelasi ..gen 11septembrie. Lasa UK sa iasa din Ue sa faca un pic de haos. Pe urma o sa stranga surubul si vor face un stat european cu un presedinte si un guvern. Cu UK nu se putea asta fiindca ii incurca monarhia… Eventual va mai iesi un statulet monarhic gen Olanda… dar atat. Si pe urma vor pune biciul ca lumea pe noi!!! Inceputul sfarsitului e pe bune … Nu inteleg de ce se depreciaza leul fata de euro… si nu invers… pentru ca euro are de suferit in primul rand.

  Apreciat de 1 persoană

 10. templier's blog said, on Iunie 24, 2016 at 2:22 pm

  Se prabuseste „Satanica Uniune ” cu stele galbene,Va urma principiul dominoului?
  https://templierblog.wordpress.com/2016/06/24/brexitadio-ue/

  Apreciază

 11. isa said, on Iunie 24, 2016 at 4:22 pm

  Vi-l mai amintiti? Nu a fost implicat in luarea unor copii dintr-o familie? Dumnezeu nu bate cu parul …
  http://estnews.ro/2016/06/24/ultima-ora-psihologul-ionut-bratianu-incatusat-de-oamenii-legii/

  Apreciază

 12. mishuleu said, on Iunie 24, 2016 at 5:12 pm

  De la min 52:45 despre Claudian Dumitriu din experienta nefericita traita de Danion Vasile in urma interactionarii cu acest individ.

  Apreciază

 13. Spaceman said, on Iunie 24, 2016 at 7:24 pm

  Oarecum în legătură cu subiectul putem citi un articol despre agheasmă, interviu cu un om de știință pe

  http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Despre-agheasma.-Interviu-cu-un-om-de-stiinta-134328

  Deoarece noul ortodox, ortodoxul curcubeu trebuie sa fie progresist, ecologist și ecumenist.

  Consider interesant de văzut:

  Lucrări de restaurare a Sfântului Mormânt, 6 Iunie 2016

  http://www.descopera.ro/dnews/15457222-au-inceput-renovarile-la-mormantul-lui-iisus-din-ierusalim-fotovideo

  Luni 20 Iunie 2016 la Ierusalim, o delegație de creștini, cu aprobarea politiei israeliene, au ținut o scurtă liturghie la mormântul regelui David, în sinagogă printre rabini și suluri de Tora.

  http://www.animanews.org/en/8-israel/718-numai-in-israel-rugaciune-crestina-la-mormantul-regelui-david-in-sinagoga-si-in-fata-sulurilor-de-tora-video

  Apreciază

 14. octoviv said, on Iulie 4, 2016 at 11:08 am

  Variațiuni pe aceeași temă: http://www.eradeser.com/ro/produse

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: