SACCSIV – blog ortodox

VICTOR ATANASIE STANCULESCU a fost INCINERAT. In 2009 a cerut sa intre in MASONERIE. Vom afla ce contin casetele cu marturii?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 23, 2016

victor atanasie stanculescu ministrul apararii general

Foto: http://www.click.ro/news/national/cine-mosteneste-averea-lui-victor-atanasie-stanculescu

UPDATE. Victor Atanasie Stănculescu a fost INCINERAT. A lăsat în urmă casete cu mărturii de la REVOLUȚIE, RL:

Victor Atanasie Stănculescu a fost incinerat, miercuri, la ora 12.00, la Crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti. La ceremonia de incinerare au participat familia, prieteni şi apropiaţi ai fostului general, printre aceştia fiind fostul preşedinte Ion Iliescu şi Mircea Chelaru, fostul şef al Statului Major General al Armatei, transmiteNews.ro.

UPDATE. Avocatul Cătălin Dancu a confirmat miercuri că Victor Atansasie Stănculescu a lăsat în urma sa casete care conţin mărturii, inclusiv despre ce s-a întâmplat la Revoluţie, Dancu declarând că speră ca ele să fie făcute publice de către persoana mandatată prin testament să le primească, transmite Mediafax.

Avocatul spune că mulţi ar trebui să fie îngrijoraţi dacă acele casete vor fi publice. „Cei care au fost din prima clipă în momentul Revoluţiei şi până în momentul în care şi-a dat sfârşitul cred că ştiu la ce ar trebui să se aştepte şi vorbesc de o chestiune mai degrabă de moralitate faţă de societate decât de vreo răspundere penală. Mulţi mai sunt în viaţă”, spune Dancu.

Cenușa generalului Victor Atanasie Stănculescu se pare că va fi aruncată în două mări: Marea Neagră și Marea Mediterană. ‘Vreau la Marea Neagră pentru că acolo am tot stat la exerciții militare, la aplicații, iar pe Marea Mediterană tot timpul mergeam pentru că aveam export de armament în Iraq’, a relatat Marius Marinescu că i-a spus Atanasie Stănculescu, potrivit dcnews.ro.

Generalul a murit duminică seară în urma unor grave probleme de sănătate, la vârsta de 88 de ani.

Condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul „Revoluţiei de la Timişoara” – din care a ispăşit efectiv o treime – Victor Atanasie Stănculescu a fost degradat militar prin aceeaşi decizie.

EXCLUSIV Masonii îi aduc un omagiu generalului Victor Atanasie Stănculescu: „A fost unul dintre cei mai informaţi generali ai României, a ştiut ce va urma“, Adevarul:

Generalul Victor Atanasie Stănculescu,  care a murit în urmă cu două zile, la 88 de ani, este regretat de Marea Lojă Naţională Română (MLNR) 1880, unde avea gradul masonic 33. Marele Suveran Bartolomeu Săvoiu, conducătorul lojii, afirmă despre generalul Stănculescu că a fost unul dintre cei mai patrioţi militari români din timpul Revoluţiei.
Generalul Victor Atanasie Stănculescu a murit duminică, 19 iunie, într-un azil de bătrâni. După condamnarea din dosarul Revoluţiei, a fost degradat de la gradul de general, la cel de soldat. Cu toate acestea, masonii din Marea Lojă Naţională Română (MLNR) 1880 îi recunosc generalului merite în plan militar dar şi al informaţiilor. „Am avut onoarea să cunosc această personalitate a Armatei Române în 2009. După mai multe discuţii şi-a manifestat dorinţa de face parte din Obedienta Marea Lojă Naţională a Română 1880. Familia generalului a avut numeroşi oameni de vază. Bunicul său matern a fost general al Armatei în timpul războiului din 1877. Moartea lui este în primul rând o pierdere a unui om de o excepţională calitate intelectuală, de o mare eleganţă fizică şi de comportament. Noi folosim în limbajul nostru comun expresia despre un om de valoare că „este un adevărat boier“. Această expresie a fost făcută parcă pentru generalul Stănculescu, un om nobil“, a precizat pentru ziarul Adevărul generalul (r)Constantin Bartolomeu Săvoiu, Mare Suveran Comandor, de grad 33, al MLNR 1880.

[…]

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. templier's blog said, on iunie 23, 2016 at 11:56 am

    off topic,dar tot cu un general viu:
    Ţara noastră se confruntă, în aceste zile, cu fenomene meteo extreme: caniculă în sud şi sud-est, instabilitate accentuată în alte zone şi ploi torenţiale care au dus la inundaţii. Aceste manifestări violente ale vremii ar putea fi provocate, potrivit generalului Emil Străinu, chiar de mâna omului.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/06/23/romaniaeste-un-poligon-de-incercare-a-armelor-geoclimatice/

    Apreciază

  2. Orthodox said, on iunie 23, 2016 at 12:44 pm

    Apreciază

  3. pcmouse said, on iunie 23, 2016 at 12:55 pm

    am aflat acum despre un nou tip de frauda,va suna din diverse tari .va raspunde un robot,va spune ca ati castigat nus ce si in timpul asta va taxeaza!!!cu cel putin 0.65 euro pe min!
    au prefix cu +23 ,+40795(rusia),+21

    Apreciat de 1 persoană

  4. mihai said, on iunie 23, 2016 at 1:04 pm

    oricum acesta sa dus cu ft multe secrete dupa el, ba mai mult a ales sa fie ars ca un pagan, probabil ca era ateu convins

    Apreciat de 2 persoane

    • gheorghi said, on iunie 23, 2016 at 7:38 pm

      „Cenușa … se pare că va fi aruncată în două mări: Marea Neagră și Marea Mediterană. ‘Vreau … pe Marea Mediterană tot timpul mergeam pentru că aveam export de armament în Iraq’,”
      Ritual satanic, de distrugere a trupului prin foc si „unirea” spirituala cu locul de unde imprastia moartea.
      Nu cred ca sufletul sau va mai parasi Gheena… fie in plata Domnului!

      Apreciat de 2 persoane

  5. danielvla said, on iunie 23, 2016 at 4:48 pm

    Saccsiv,
    Am adaugat o scurta lista de cereri.. poate o incluzi in articol.

    Apreciază

  6. vagaBond said, on iunie 23, 2016 at 5:06 pm

    off topic foarte interesant:

    http://stirileprotv.ro/stiri/international/anonymous-si-a-facut-propriul-partid-si-vrea-sa-distruga-sistemul-global-politic-amenintarea-facuta-de-hackeri-video.html

    ps:s-au dat de gol acesti „luptatori ptr. justitie si adevar”..

    Apreciază

  7. Manuel Transmission said, on iunie 23, 2016 at 7:06 pm

    – EU Exposé: A Planned Totalitarian Superstate to Destroy Europe
    http://stateofthenation2012.com/?p=40678

    – Anglo-American Axis Prepares For World War; Russia Responds With Massive Buildup
    http://stateofthenation2012.com/?p=40790

    Apreciază

  8. Manuel Transmission said, on iunie 23, 2016 at 8:37 pm

    – New World Order Insider Dies After Exposing Entire Agenda
    http://themillenniumreport.com/2016/06/new-world-order-insider-dies-after-exposing-entire-agenda-video/

    Apreciază

  9. aha said, on iunie 23, 2016 at 11:45 pm

    logic ca sunt casetele video. pai altfel cum va ma fi tulburare? vor aparea cand va trebui. zic si eu. tare ma tem de o noua „pacalire” a romanului. si asa suntem incordati la maxim. ne trebuie o „scanteie” …dar nu acum…putin mai tarziu. ma iertati..dar asa simt. se aduna multe multe…si la un moment dat se da scanteia…cam cum a fost cu „revolutia” din 89. offf…
    Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

    Apreciat de 1 persoană

  10. mariusmioc said, on iunie 25, 2016 at 5:13 pm

    O primă casetă cu adevărul despre revoluție a ieșit deja la iveală: https://mariusmioc.wordpress.com/2016/06/24/amintiri-din-16-decembrie-1989-video/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.