SACCSIV – blog ortodox

De ce festivalul BUCHAREST PRIDE? Pentru ca vor ca ceea ce i s-a intamplat lui Florin Barbu sa ni se intample si noua …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 21, 2016

De ani de zile unii dintre noi avertizeaza:

Stiti ca SISTEMUL va poate lua copiii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?

Si iata ca a inceput sa li se intample si romanilor din strainatate:

FLORIN BARBU a pierdut inca o batalie. COPIII DATI SPRE ADOPTIE HOMOSEXUALILOR. S-au implicat si Ambasada Romaniei si senatorul Ben Oni Ardelean. RAZBOIUL CONTINUA

Si cat de curand li se va intampla si romanilor din tara.

Ieri a inceput:

Luni incepe festivalul Bucharest Pride 2016, care se va incheia sambata cu Marsul Diversitatii

Foto: http://www.lgbt-ep.eu/news-stories/bulgaria-and-romania-prides-unfold-safely/

Ce vor ei? Casatorii intre homosexuali si posibilitatea de a adopta copii.

In paralel la ce lucreaza SISTEMUL in Romania? La implementarea si la noi a modelului nord european, englez si nord american de rapire a copiilor:

Cutremurator: VALENTINA EMILIA MILUTINOVICI, sefa la PROTECTIA COPILULUI, vrea ca sistemul nordic sa fie implementat si in Romania. DETALII TERIFIANTE despre CLANUL MILUTINOVICI

EVZ: Parintii declarati in faliment si-ar putea pierde copiii

Legea 272/2004 este atat de evaziva, incat absolut oricui i se pot lua copiii

Si nu doar ca pregatesc, dar au inceput sa si puna in practica:

ROMANIA: COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI. Statul vrea sa le ia copiii pe MOTIV ca SE DUC PREA DES LA MANASTIRI. Si iata cum Romania se inregimenteaza si in aceasta privinta. Si nu oricum …

TVR 2, joi, ora 20:10. ROMANIA – doi copii RAPITI DE STAT deoarece parintii sunt … MISTICI. O emisiune cu RAFAEL UDRISTE

AU INCEPUT SI IN ROMANIA: Vaslui – 9 frati au fost luati cu jandarmii de langa parinti deoarece erau … PREA SARACI / Diabolic – SISTEMUL tine tara in saracie, dupa care rapeste copiii pe motiv ca parintii sunt saraci

Care copii vor fi dati spre adoptie homosexualilor …

In lupta impotriva rapirii de copii consider ca trebuie sa se implice activ si cei anti vaccin, caci lucrurile sunt legate intre ele:

VIDEO. Activist PRO VACCIN lector univ. dr. Mihai Gafencu: “COPILUL NU-I AL PARINTILOR, E AL NOSTRU” …

Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI COPILULUI

Iar din cand in cand trebuie sa ne amintim si de:

Cristi Tepes A VORBIT. Cristi Tepes A MURIT

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. admin said, on iunie 21, 2016 at 11:47 am

    Sa-si numeasca uniunile cum vor, dar nu FAMILIE. Sa-si zica SRL, asociatie, FUNDatie, SC etc dar nu FAMILIE! Daca au ajuns sa zica barbatului femeie si invers, prin operatii de schimbare de sex, NU TREBUIE lasati sa faca la fel si cu FAMILIA. Nu o pot OPERA ei dupa moftul lor, NU-I POT SCHIMBA NATURA, firea!
    Asa cum isi SPUN homosexuali si nu HETEROSEXUALI, recunoscand ca sunt DIFERITI, la fel si uniunea lor TREBUIE SA AIBA O DENUMIRE corespunzatoare, DIFERITA de cea de FAMILIE!
    Poti insa cere logica de la niste ANORMALI? Caci de la cap pleaca totul cu acesta molima a homosexualitatii!

    Apreciază

    • Gabriel M. said, on iunie 21, 2016 at 11:54 am

      PAI NU VAD DECAT 2 LUCRURI DE FACUT.
      1. sa ne rugam
      dar in acelasi timp:
      2. sa marturisim prin fapte. Adica sa iesim si sa facem un mars (pasnic) anti gay . E atat de simplu.
      HAI

      Apreciat de 1 persoană

  2. valentindortodox said, on iunie 21, 2016 at 12:47 pm

    să fie blestemați lucrătorii lui antihrist! aceștia sunt lucrători ai satanei
    să-i blestetemăm cu toții și să dea Dumnezeu să nu avem parte cu ei la Judecata lui Hristos!

    Apreciat de 1 persoană

  3. valentindortodox said, on iunie 21, 2016 at 1:02 pm

    pentru că am căzut din harul lui Dumnezeu suntem în halul acesta

    să ne întoarcem la Dumnezeu!

    să lăsăm pe popii idolești cu toate lucrurile lor și cu Bisericile lor goale sau pline de femei în fuste scurte cum are și Popa Savatie pe site-ul lui de lepădat de Hristos, blestemat și lup răpitor ce este!

    Apreciază

    • el said, on iunie 21, 2016 at 2:30 pm

      valentin

      citeste te rog mai atent ce spune, da skip peste palavrageala aferenta care i se pare lui „teologica” ( au asa o limbaritza unii azi de se revarsa peste din ei si tot „teologhisesc” nerusinadu-se de Sf Parinti si de vorbaria lor gaunoasa) si vezi ce spune la urma:
      ca Filioque e esenta si radacina TUTUROR ereziilor!!!
      Dar e adevrat ca balmajeala aia nesarata de discurs plictistor si inchipuit „teologic” te face sa iti pierzi radarea pana ajungi sa distingi din balarii ce vrea sa spuna. plus ca intrebarea PERVERSA din titlu lasa se creada pe fiecare ce vrea. insa fii atent inainte sa greseti si sa dai cu piatra nedrept ca nu in om lovesti ci in Dumnezeu Duhul Adevarului!

      trebuie sa recunosc ca nici mie NU IMI PLACE DELOC Noica acesta, nici ifosele lui de „zavorat” …dar NU POTI sa-l acuzi ca spune rezii desi are o exprimare de teologar cu limbaritza irepersibila. L-am cunoscut insotit de Parintele Simeon, CATA DIFERENTA de valoare intre ei 2, desi si Parintele Simeon venea dn eretici( elvetian de limba franceza) dar cata umilinta si smerenie si ce delicatetze radia din persoana si discursul simplu si plind de har al sfintiei sale. Ca sa nu-l mai comparam cu Avva lor Sofronie…e la ANI LUMINA de el „filosoful” nostru Noica. ma rog, asta sunt parerile mele personale.

      Apreciază

      • valentindortodox said, on iunie 21, 2016 at 3:31 pm

        eu am citit numai titlul și am tras concluzia că pt. el filioque nu e o problemă care să ne despartă de catolici

        Apreciază

      • valentindortodox said, on iunie 21, 2016 at 3:36 pm

        are multe chestii total inutile , un discurs semidoct și tâmpit. după care într-adevăr, ajunge la concluzia că filioque e culmea tuturor rătăcirilor

        Apreciază

  4. Radu-Cristian said, on iunie 21, 2016 at 1:07 pm

    Salut dragi frati,
    Ieri dimineata am fost foarte dezamagit sa citesc ca fratele Florin a mai pierdut o batalie. Ulterior am vizionat filmuletele cu protestele referitoare la acelasi caz si am fost foarte intristat sa vad atat de putini oameni mobilizati. TRIST. M-a consolat fratele saccsiv ca e bine si atat
    Nu e bine ! Se facuse 08.30 si am fugit intr un suflet la biserica de langa mine pt a lua parte la slujba si sa ma rog si pt fratele greu incercat, Florin. La sfarsitul slujbei parintele a zis sa nu ne facem de Sinodul ce urmeaza a avea loc dupa cum bine stiti pt ca se vor discuta numai lucruri bune, moment in care am inceput sa transpir(stiind ca nu e asa)(ca minte cu nerusinare) si am vrut sa plec. Dar n-am plecat vroind sa ma „descarc” cumva…n-am apucat pt ca am vazut o piramida cu un ochi in ea deasupra unei cruci(poate o sa fac o poza cand o sa am ocazia) moment in care am zis GATA ! AJUNGE pt ziua de azi. Toata ziua am fost asa…bleg…m-au macinat toate „nereusitele” astea din cursul zilei daca le pot numi asa. Toata noaptea n-am dormit, m-am macinat, m-am zvarcolit, cum sa formulez, ca astazi, acum, sa va scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi : VREAU SA PROPUN CEVA.
    Ati vazut si voi cat „ne-am” chinuit pt banutii care i-am donat din inima lui Florin. ( ba nu era ok contul in valuta, ba nu mergea daca nu aveai cont si altele) FRATILOR, haideti sa facem ceva, sa ne gandim sa punem la punct un CONT, unde sa donam cand vrem, cat vrem si cum vrem fiecare. Absolut nimic sa nu fie obligatoriu. STIU CA ESTE GREU POATE FOARTE GREU DAR MAI STIU SIGUR CA NU E IMPOSIBIL. Sunt frati de incredere pe acest blog care se pot ocupa, care pot administra, care pot posta mereu documente justificative absolut tot ce este necesar pt o buna desfasurare si incidente neplacute despre ce se inampla cu banutii. Sunt absolut sigur. Si fratele saccsiv cand a trebuit sa se opereze a avut cui sa lase pe mana blogul, si iata-ne scriind si citind si in ziua de azi. Banutii sunt sigur ca avem la ce sa-i folosim : cazuri ca a lui Florin, o donatie la o manastire/biserica (care merita) greu incercata, un frate in suferinta si multe altele. Daca o facem profesionist nu vor exista discutii. . .ulterior putem sa pumem bazele unui-i ONG ca sa putem sa viram si cei 2% care nu stim intotdeauna unde se duc. Stiu ca vi se pare exagerat dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu reusim. Ganditi-va si reflectati la ce zicea saccsiv, vin vremurile cand o sa ne taie netul si sunt din ce in ce mai aproape. Unde mai discutam, unde ne mai adunam, de unde mai primim informatiile noi ? Stiti bine ca nu avem de unde. CE-O SA FACEM ? Usor usor o sa incerce sa ne desparta daca nu deja incearca acest lucru. Eu mereu ma gandesc cand trec ore(zile nu mai e cazul) cand nu mai apare un articol, s-o fi intamplat ceva ? dar mereu au aparut si noutatile si zambetul pe fata mea. Ca mine sunt si altii, nu puteti sa ma contraziceti. Eu sunt mai nou pe aici, dar din cate am inteles din parcurgerea acestui blog ca saccsiv are o misiune de la Dumnezeu si o indeplineste foarte bine si profesionist. Doamne da-i puterea sa nu se opreasca. S-au cum zicea duhovnicul lui, Doamne mai da-i doua maini… Uneori ma intreb : mai are timp de familie ?
    Ce vreau sa spun este ca nu putem „sa-l insarcinam pe el cu aceasta „propunere”” CLAR.
    Dar poate sa ne indrume, sfaturi, etc. Mi-am propus sa fiu cat mai scurt ca sa poata citi si reflecta cat mai multi frati…nush cat am reusit de aceea o sa inchei cu rugamintea de a analiza aceste randuri cu simt de responsabilitate si eventual sa ne implicam. Poate a mai fost propusa aceasta idee desi eu nu am intaltinit-o dar chiar si asa TREBUIE FACUT CEVA SI CAT MAI URGENT. Daca cineva considera ca am gresit, iertare.
    Bunul Dumnezeu ne va ajuta si ne va indruma ca toate lucrurile sa iasa asa cum trebuie.

    Dumnezeu sa ne ocroteasca !
    Doamne ajuta-ne !

    ps:iertare daca v-am plictisit cu „povestioara” mea.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Cosmin S. said, on iunie 21, 2016 at 2:14 pm

    valentindortodox
    ” Înțeleg acum Filioque ca concretizând în sine potențial toate ereziile care au fost, dar și toate rătăcirile păgânismului, de la căderea lui Adam pe linia lui Cain și până astăzi. Deci, Filioque nu este un lucru mic și nu este o joacă. Este culmea tuturor rătăcirilor într-un singur cuvânt.!” de pr. Rafail Noica
    https://graiulortodox.wordpress.com/2016/06/21/sfantul-si-marele-sinod-pr-rafel-noica-se-poate-vorbi-de-lucrarea-duhului-sfant-in-tainele-catolice-oare-o-chestiune-asa-de-subtila-cum-este-filioque-poate-sa-ne-desparta-intr-atat-incat-sa-ne/

    Apreciază

  6. Radu said, on iunie 21, 2016 at 9:43 pm

    La inceput daca imi aduc bine aminte au avut probleme cu organizarea acestei parade de prost gust la inceput prin 2004 2005.
    Au avut mai multe probleme si obstacole de infruntat dar cu timpul au fost sustinuti cu bani nesimtiti si influenta din afara si usor usor au reusit ca aceasta mizeria sa fie de acum o traditie.

    In unii ani a mai intervenit bunul Dumnezeu cu o ploaie cu o furtuna asa ca retarzii astia s-au carat repejor pe la bodegile si aurolacul lor.

    Poate o fi si anul asta vreun eveniment meteo special ca atitudine publica dura nu cred sa vedem prea curand.

    Pe 25 Iunie va fi prostia asta la ora 15:30.

    Oua stricate, rosii stricate sau poate ceva otet si iese un spectacol pe cinste.

    Cand vor vedea prostii care e treaba adevarata cu gay-ii va fi prea tarziu sa mai ia atitudine. ( exemplu cu Florin Barbu si Bodnariu si Nan si altii ca ei )
    Cascati ochii bine sau suferiti consecintele !

    Apreciază

  7. Spaceman said, on iunie 22, 2016 at 1:00 pm

    Peste 100 de lideri ai comunității LGBT din S.U.A au vizitat Israel într-o excursie fără precedent numită „Visiting Israel with Pride” („Vizitând Israel cu Mândrie”). Delegația a fost punctual organizată de către US Jewish Federation, Israel și diferite grupuri, având ca principal scop îmbunătățirea dialogului dintre Israel și S.U.A, în principal cu grupurile liberale americane care au tendința de a fi mai critice față de Israel.
    Șeful delegației Stuart Kurlander ( 😆 ) a spus: această călătorie este istorică deoarece este cea mai mare delegație a liderilor Jewish LGBT care a venit vreodată în Israel, într-un timp în care se discută intens despre drepturile comunităților LGBT, atrăgând atenția atât a S.U.A cât și a Israelului.

    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4812274,00.html

    De ce festivalul BUCHAREST PRIDE? În solidaritate cu Kurlander ( 😆 )

    Apreciază

    • el said, on iunie 22, 2016 at 3:18 pm

      Spacemann

      … Kurlander … !!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ….

      Apreciază

      • Spaceman said, on iunie 22, 2016 at 5:53 pm

        @el

        Pe șeful celei mai mari delegații a liderilor comunităților LGBT din S.U.A care a vizitat vreodată Israel, să-l cheme Stuart Kurlander ( 😆 ) ! ! Cred că de aceea nu s-a scris nimic despre această delegație în presa din România. 😆 😆 😆

        Apreciază

      • el said, on iunie 22, 2016 at 10:47 pm

        Spacemann

        DA ! limba lui Eminescu… NECRUTATOARE ! 🙂 …cu cacanarii !

        trebuie sa recunosc ca m-am prapadit de ras, nu observasem, mi-ai atras atentia, remarca SUPER ! 🙂

        pacat ca nu are acelasi impact si in alte limbi… insa romanul ATENT e prevenit ! …se tavaleste de ras…

        Apreciat de 1 persoană

  8. octoviv said, on iunie 23, 2016 at 10:11 pm

    Bucureștiul va fi sub ASEDIU: Marș al celor de la Accept și Noua Dreaptă în aceeași zi:

    Circulaţia rutieră va fi restricţionată sâmbătă pentru buna desfăşurare a unui marş organizat de Asociaţia Accept pe şos. Kiseleff, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

    Marşul va avea loc în intervalul orar 15,00 – 19,45, astfel: între orele 15,30 – 16,30, adunarea participanţilor la intrarea pe şos. Kiseleff dinspre Piaţa Arcului de Triumf către Piaţa Victoriei; între orele 16,30 – 17,00, alocuţiuni la locul de adunare; între orele 17,00 – 18,00, marş pe traseul: locul de adunare sus menţionat – şos. Kiseleff până la alveolele de pe şos. Kiseleff.

    Rutele ocolitoare indicate sunt: Piaţa Arcului de Triumf – Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei; Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – bd. Mărăşti – bd. Mareşal Averescu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

    Brigada Rutieră mai anunţă că tot sâmbătă se va desfăşura un marş organizat de Asociaţia Noua Dreaptă. Între orele 11,30 – 12,00 va avea loc adunarea participanţilor în parcarea supraterană TNT din Piaţa Victoriei; în intervalul orar 12,00 – 15,00 – marş pe traseul: Piaţa Victoriei – parcare TNT – Calea Victoriei – Piaţa Naţiunilor Unite, stânga Splaiul Independenţei – capătul tramvaielor 32 – Aleea Dealul Mitropoliei; între orele 15,00-15,30 – discursuri în Piaţa Unirii la piciorul pantei de la Aleea Dealul Mitropoliei.

    Deplasarea participanţilor se va face pe banda I de circulaţie.

    Brigada Rutieră le solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie când trec pe lângă grupurile de participanţi la eveniment, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.