SACCSIV – blog ortodox

Serialul “DOSARELE X” (“X Files”), 2016, continua dupa 14 ani cu sezonul 10. Pare CEL MAI ANTI SISTEM FILM produs vreodata. Atunci de ce l-au mai produs?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 19, 2016

Va amintiti de celebrul serial “Dosarele X”, inceput in 1993 si terminat in 2002? A avut 9 sezoane.

Ei bine, in 2016 au revenit cu sezonul 10. Aceiasi actori, oleaca mai batrani.

12646651_953660944671639_882369649057910915_o

Foto: http://www.spetteguless.it/2016/01/27/x-files-e-record-di-ascolti-per-fox-italia/

Iata si trailerul:

De ce dupa 14 ani au creat un nou sezon cu doar 6 episoade? Ca sa transmita un mesaj in episoadele 1 si 6, celelalte patru fiind de umplutura.

Iata cateva citate si principalele teme abordate, in ordinea aparitiei lor in:

Episodul 1 (putina actiune, pare mai degraba un documentar)

Controlul armelor

9/11

Supraveghere

Nistea papusari au tehnologia extraterestra de 70 de ani dar o tin secreta pentru a putea subjuga omenirea prin companiile petroliere

Nu extraterestrii rapesc oameni si fac experiente cu copii in burta mamei, ci oamenii acelor papusari

 

Skinner, Director adjunct FBI: “Dupa 9/11 lucrurile se indreapta spre o directie gresita.”

Mulder: “Ne monitorizeaza, spioneaza … cum ne spun ca ne tin in siguranta? Niciodata n-am fost intr-un mai mare pericol.”

Skinner, Director adjunct FBI: “Atunci fa ceva Mulder.”

 

Din nou despre dezarmarea populatiei.

Din 2012 au inceput pregatirea ultimei etape, a finalului. Nu sunt implicati extraterestrii “ci o conspiratie lipsita de scrupule a unor oameni impotriva umanitatii”.

“Roswel a fost o perdea de fum”

Mulder: “Tentaculele ajung adanc in secolul trecut, dar abia dupa victoriile din Europa si Japonia si dupa izbucnirea Razboiului Rece conditiile economice si politice au devenit perfecte pentru a fi puse in aplicare. O conspiratie mai mare si mai secreta decat Proiectul Manhattan.”

Testele nucleare i-au adus pe extraterestrii care au esuat la Roswel. Papusarii le-au cercetat tehnologia si au facut experimente pe tesutul lor, pe tesutul uman si pe hibrizi.

O tanara: “De ce atata minciuna … propriul nostru guvern?”

Mulder: “Propriul tau guvern minte, ca de obicei, e o practica … Experimentele din Tuskegee. Henrietta Lacks.”

Toate astea pentru a prelua controlul Americii si apoi al intregii lumi. Manati nu doar de lacomie financiara ci mai ales “de un obiectiv intunecat”.

Arme meteorologice, agenti contaminanti atmosferici, valuri electromagnetice.

Razboi continuu, stare de problema – reactie – solutie menite “sa inrobeasca cetatenii americani acasa cu unelte de tipul Patriot Act si National Defense Authorization Act, ingradind Constitutia in numele sigurantei nationale. Militarizarea fortelor politienesti in unele orase din SUA. Constructia de lagare FEMA fara un scop declarat. Preluarea hranei si a agriculturii de catre cateva corporatii precum si a medicamentelor si a sistemului sanitar pana si a armatei pentru planuri clandestine de a ingrasa, distruge, imbolnavi si controla o populatie si asa consumata de consumerism. Un guvern care iti asculta telefonul, culege informatii si iti monitorizeaza locuinta fara sa fie tras la raspundere. Un guvern pregatit sa foloseasca acele informatii impotriva ta cand va lovi si cand ultima preluare va incepe.”    

Finalul va incepe prin simularea unui atac terorist sau a Rusiei sau chiar a extraterestrilor.

   Episoadele 2 – 5

Mai mult de umplutura. Printre randuri se aminteste:

De bine de Madam Blavatski

Eugenie

Celebrele zgomote bizare auzite de mari mase de oameni in diverse zone ale lumii.

   Episodul 6 (Mai putina vorba, mai multa actiune. Totusi se aminteste despre chemtrails)

Papusarii au declansa total finalul. Se sugereaza ca terenul a fost pregatit cu ani in urma prin vaccinarea in masa a populatiei, ocazie cu care oamenilor li s-a injectat si un ceva ce la momentul prestabilit a dus la:

   Care ar fi mesajul primului si ultimului episod din scurta noua serie?

Eu nu-mi amintesc ca industria cinematografica americana sa mai fi produs pana acum un serial sau film care sa abordeze aproape toate temele anti NOUA ORDINE MONDIALA. E mai mult decat documentare celebre precum Zeitgeist.

Cititorii acestui blog vor recunoaste insa schema: Ca si in Zeitgeist, vorbim de fapt despre fNOM …

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ortodoxend said, on iunie 19, 2016 at 2:53 pm

    N-ar avea nici o putere acesti intunecati daca nu le-ar da-o Dumnezeu pentru pacatele noastre. De-aia le ia sute de ani, pentru ca Dumnezeu le pune bete in roate astfel incat sa mai iasa si bine dar sa si pedepseasca pe cine trebuie. Cat despre fNOM si NOM, sunt adevarate si reprezinta planul marii inteligente pline de ura si mandrie: satana insusi. El e singurul care se putea gandi la o asa incurcatura, incat sa se foloseasca de un instrument si prin fata si prin spate, si ca adevar dar si ca minciuna, manipuland mai multe tabere in acelasi timp, in functie de interesele pe care le are. Satana te face si sfant si pacatos, in aceiasi zi, te duce si in rai si in iad. E maestru in jocul acesta. Oamenii nu ii pot face fata decat surpand raul de la radacina, prin alipirea voii proprii de voia lui Dumnezeu.

    Apreciat de 2 persoane

  2. vagaBond said, on iunie 19, 2016 at 3:04 pm

    ..un mic adevar in spatele caruia se ascunde o mare minciuna/minciuni.Daca spuneau adevarul atunci nu erau la tembelizor.Mai dau niste „ponturi” dar nu va vor spune totul.Poate ca fac intetionat si cine incearca sa descopere mai mult este aflat,apoi este urmarit/monitorizat si ..lichidat daca devine periculos/a

    Apreciază

  3. Claudia said, on iunie 19, 2016 at 3:27 pm

    Consider ca cineva sa mai stea gura- casca la aceste filme, fie este lipsit de ocupatie, fie de logica!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 19, 2016 at 8:37 pm

      Claudia

      Nu consideri bine.

      Apreciază

    • tataia said, on iunie 20, 2016 at 9:11 am

      Aici nu era vorba despre un film ci despre un serial. Au fost si filme cu dosarele X….cred ca doua sau trei. Nu mai stiu precis. Ca sa intelegi mai bine serialul este cel ce se da la TV si este format din muuuulte episoade de obicei impartite si pe sezoane. Filmul este cel care sa da la cinema….si abia dupa ce se epuizeaza pe marile ecrane ajunge (peste citiva ani) si la TV. Cu toate acestea au existat in istorie si filme facute special pentru TV..care au fost difuzate direct la TV (de categorie B, fara nici un actor cunoscut, etc), dar acestea sint exceptii

      Apreciază

  4. Mario said, on iunie 19, 2016 at 4:35 pm

    Exact, prin faptul ca dau adevaratul pe tava in filme, dupa ce vor vedea toatea acestea „tinerii liberi si inteligenti” atunci cand vor auzi niste prosti ca noi vorbind despre noua ordine mondiala ne vor rade in nas cu afirmatii: „da ba bravo tu te uiti la seriale sf si le crezi, tu asta cu teoria conspiratiei”. Din cauza asta se da totul cat mai pe fata … Cum zice si in articol, societatea e controlata, ingrasata si consumata de consumarism, situatie perfecta sa nu poata cerne raul de bine.
    Si cand vorbesti cu toti tinerii, chiar si cu cei de 30-40 ani unii chiar se asteapta ca oamenii sa aiba superputerii, innebunesc cand aud asa ceva, copii crescuti la tv din parinti pierduti… In maxim 10 ani chiar va fi greu pentru mana asta de oameni care mai suntem, si atunci va incepe prigoana

    Apreciat de 2 persoane

  5. nikodim said, on iunie 19, 2016 at 5:46 pm

    Ingemanarea duhului kabalei cu manipularea talmudica in acest serial. Scopul, evident, acapararea constiintelor cu o morala pseudo-pozitiva adoptata de mase de buna voie in urma entuziasmului acestora ca in sfarsit li se dezvaluie „adevarul” banuit dar ascuns de multa vreme. Aici se atinge o etapa critica si foarte importanta in acest plan de acaparare a constiintelor, intrucat „adevarul” sugerat este defapt 100% dorinta omeneasca si razvratire bazata pe fantezie draceasca cultivata de ecrane si media si total contrar Adevarului cuvintelor „Faca-se voia Ta”. Dezvaluirea „adevarului” despre mersul lumii se va face si prin alte mijloace decat serialul si in general va sugera ca se petrece o schimbare majora in soarta omenirii, fapt care va ridica nivelul de entuziasm si emotii in marea masa de inselati. Astfel se va trece la o noua etapa, next level, adica deja lumea va astepta cu sufletul la gura( la gura iadului) materializarea acestor „dezvaluiri” senzationale despre soarta lumii si va cere aparitia cuiva capabil sa rezolve si sa gestioneze toate aceste „realitati” a la „dosarele x”. Ei si pe scurt, va aparea mondialu’ dorit, spre bucuria mondiala evident… si ca un amanunt deja tehnic si fara importanta pentru noua societate a comunitatii internationale civilizate deja pasita intr-o noua era de beatitudine, toate astea vor coincide cu masuri legislative dure impotriva „marasmului religios retrograd” reprezentat de medievalii care se incapataneaza sa ramana agatati de Rastignit si Crucea Sa ca solutie salvatoare. Ei si pe astia o sa-i „rezolve” cei din jur…societatea moderna. Nimeni din aceasta societate nu va sesiza insa, decat doar cand va fi prea tarziu, ca vor intra in urmatoarea faza, cand mondialu’ si nomenklatura sa isi vor lepada mastile iar „dosarele lor x” isi vor lamuri rostul…dar va fi prea tarziu.

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on iunie 19, 2016 at 9:28 pm

      nikodim

      of of of, cata DREPTATE ai in ceea ce spui!
      din pacate lumea NU POATE/vrea sa te priceapa…. nu te necaji…

      Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te mantuiasca frate ! Sa ne vedem la Ierusalimul Ceresc !

      Apreciază

      • nikodim said, on iunie 20, 2016 at 2:51 pm

        Doamne ajuta! Insa, eu nu indraznesc sa gandesc ca as merita sa ajung macar in apropierea Ierusalimului Ceresc…

        Apreciază

      • el said, on iunie 20, 2016 at 6:24 pm

        nikodim

        eu am zis ca ASA SA NE AJUTE Dumnezeu ! nu cam fi noi/mai ales eu vrednici de ceva bun….

        Apreciază

  6. Stefan said, on iunie 19, 2016 at 7:18 pm

    Eu am o parere personala impartita in doua premonitii sau presimtiri in incercarea de a anticipa ceea ce urmeaza ptr ca ceva e clar ca urmeaza:
    1. Toate asa-zisele atacuri teroriste sunt cu stiinta si cu acceptul serviciilor secrete ale tarii respective.Teroristii vor face parte din apocalipsa pe care o vor declansa in maxim 2-3 ani pe tot pamantul.Jidanii vor cere banii inapoi, imprumutati de la ei de toate statele planetei (datorii externe),care va duce la asa zisa criza economica ,care se va continua cu razboaie civile in principalele state ale planetei (sua,germania,franta,etc =doar sunt obligate sa fie multiculturale=musulmane in principal),in paralel cu atacarea de catre NATO a Rusiei pa coridorul (frontul) pe care actualmente il realizeaza in deplina liniste (classified)=ROU=BUL=POL=UKR=ALEA 3 STATE MICI(NU MA INTERESEAZA CUM SE NUMESC),cu aportul sau nu al TURCIEI (depinde de orgoliul lor satanic,pana cand ii vor sustine NATO,dupa care se va lepada de ei) ,CHINA VS TAIWAN VS JAPONIA VS INDONEZIA etc.Confruntarea titanilor ,cei nucleari, va fi punctul culminant si se observa si prin faptul ca ei se pregatesc sa se retraga in anumite zone ale globului ,in anumite buncare ,fiind aparati de armate de mercenari (pana si mamaliga IOHAN..IIISS,se grabeste sa-si doteze un avion care sa-l ajute sa ajunga in buncarul rezervat).
    2. ATENTIE! Ori sunt nebun ,ori sunt nebun dar sunt unele filme de la Hollywood ,care au unele mesaje si probabil ne arata ce naiba vor debilii anticristi sa faca cu noi prostimea si GOYIM-II.
    a)Filmul Superman vs Batman=,,Elitele oamenilor (Lex Luthor) prin Batman vor sa-l omoare pe Superman (Dumnezeu) si dau gres.Daca oamenii au dat gres ei il scot ca si o arma secreta pa Dracu (o creatura de pe planeta lui Superman) si chiar castiga razboiul prin uciderea lui Superman (adica Dumnezeu)”-DA E FOARTE BOLNAVA IDEEA DAR E UN MESAJ REAL DESPRINS DIN ACEST FILM.
    b)Filmul ,,Cell ”(TELEFONUL CELULAR)=,,Oamenii sunt controlati prin telefonia mobila la propriu si transformati in ZOMBIE”.
    c)Toata explozia din ultimii 4-5 ani ai filmelor cu ZOMBIE. Ar fi un plan diabolic si bolnav ,dar foarte profitabil (de a nu se distruge nimic important de pe planeta,care sa coste multi bani refacerea planetei) ,daca s-ar putea fabrica un virus sau un drog (FLAKKA e cica unul) care sa ne transforme prin vaccinare sau prin cipare pa toti in oameni cu creierul ars ,care sa ne mancam si sa ne omoram unul pe altul.Ei oricum nu-i intereseaza etapa de inscaunare a lui anticrist decat dupa eugenia populatiei de GOYIMI.
    P.S CUM SA TE POTI APARA DACA CEI CARE INCEARCA SA GASEASCA O NOIMA LA MINCIUNILE SI MANIPULAREA INTREGII SPECII UMANE SUNT 10 PROCENTE DIN TOTAL, IAR RESTUL SUNT DOAR SI NUMAI GANGANII SI OBIECTE ,CARE CRED CA SE VOR CIPUI SINGURI CU ZAMBETUL PE BUZE?
    RASPUNS -DOAR DACA NE VOM INTALNI LA PROPRIU UNII CU ALTII SI NU NUMAI VIRTUAL.

    Apreciat de 1 persoană

  7. energein7 said, on iunie 19, 2016 at 11:47 pm

    Prin acest gen de film ei spun in fata adevarul si publicul percepe ca fiind fictiune! Se numeste conditionare : Sub acoperirea fenomenului OZN se pregatesc sisteme capabile de crime contra incomozilor! De remarcat ca unul din 4 americani crede ca a fost rapit de OZN. Deci echipamentele lor isi fac treaba in SUA!

    Apreciază

  8. valentindortodox said, on iunie 19, 2016 at 11:58 pm

    ăștia sunt dracu pe pământ, cu dosarele x

    Apreciază

  9. Andrei said, on iunie 20, 2016 at 9:11 am

    Serialul are un dublu scop:
    1. Inocularea ideii ca papusarii pot face orice si conduc din umbra intreaga lume = „temeti-va de noi”
    2. Daca ar ataca un asemenea serial i-ar da legitimitate, dar permitand rularea lui = „stati linistiti, lucrurile astea se intampla doar in filme”

    Apreciază

  10. discerne said, on iunie 21, 2016 at 2:43 am

    „The X-files” este un serial care a revolutionat televiziunea si industria cinematografica. A creat un adevarat fenomen si exista multi care isi dau lucrarea de doctorat pe seama unora din episoadele serialului. Chiar daca unele din temele abordate se indeparteaza de la realitate si propun o explicatie anticrestina, este util de studiat cum se pune problema, pentru ca daca a aparut in „The X-files”, sigur o sa mai apara si in 100 de alte locuri. Acesta nu este vreun blockbuster de duzina ratacit intr-un colt de vara pe care il vad doar unii. Este o productie care si-a asigurat locul in istorie pentru „predictive programming” si pentru amestecarea adevarului cu minciuna.
    Recunoasterea anumitor tipare, idei de gandire care sunt folosite de FNOM sunt utile pentru ca la prima privire, exista riscul de a le lua drept bune. Desigur, pentru a studia cu discernamant „The X-files”, trebuie sa te documentezi serios cu privire la tema fiecarui episod.
    O explicatie pentru tendinta serialelor de a micsora numarul de episoade pe sezon este ca realizatorii se pot concentra mai mult pe calitatea tehnica inalta a lor. Practic, multe seriale au bugete comparative cu ale unui proiect cinematografic major.

    Apreciază

  11. Alinx1 said, on iunie 27, 2016 at 5:38 pm

    Nu mai retin pe ce site am citit..
    despre faptul ca in timpul ,sau inaintea acestui asa zis ultim sezon, producatorul ( regizorul cred) a fost vazut stand de vorba cu persoane din guvernul american . Ar fi interesant de stiut ce discutii au fost intre ei 😉

    Apreciază

  12. […] mai scris despre el in 2016. Repostez si completez articolul de atunci, pentru cititorii mai noi ai acestui blog dar si pentru […]

    Apreciază

  13. […] mai scris despre el in 2016. Repostez si completez articolul de atunci, pentru cititorii mai noi ai acestui blog dar si pentru […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.