SACCSIV – blog ortodox

FLORIN BARBU va fi prezent la PROTESTUL DE LA MADRID

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 16, 2016

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on iunie 16, 2016 at 2:21 pm

    ce protest?

    DOAR pentru copii lui Barbu sau cum s-ar cuveni pentru TOTI copii romanilor furati abuziv de sistemele de genul barnaveret ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 16, 2016 at 2:32 pm

      el

      De principiu pentru toti. Dar fiind la ambasada Londrei, normal ca le zici englezilor de Forin Barbu, caci familia Nan e in Norvegia. Si invers va fi la ambasada Norvegiei, Finlandei, Canadei, etc. Caci ne vom stradui sa fie proteste pentru toti.

      Apreciat de 3 persoane

  2. mihai said, on iunie 16, 2016 at 3:41 pm

    Ma uitam pe un blog http://www.sinodultalharesc.ro ce mobilizare de forte la acel sinod, oare tot asa mobilizare a fost si cand au fost incendiate sf biserici de imigranti in grecia?!

    Apreciază

  3. gogu20 said, on iunie 16, 2016 at 4:23 pm

    AM DONAT! Sper sa ii fie de folos, va indemn sa faceti la fel. Trebuie sa stranga bani sa isi acopere si datoria de 2,000 lire. Doamne ajuta!

    https://www.youcaring.com/florin-barbu-family-583339

    Apreciază

    • octoviv said, on iunie 16, 2016 at 6:17 pm

      Adresa de internet https://www.youcaring.com/florin-barbu-family-583339 pentru PayPal la momentul când postez acest comentariu, adică 18:17, nu mai poate fi accesată cu Mozilla Firefox, în schimb cu Chromium (google chrome fără porcăriile de spionat calculatorul) scrie:

      We’re sorry, our website is being upgraded right now, and will be offline for a few minutes.

      Please check back soon!

      Apreciază

  4. octoviv said, on iunie 16, 2016 at 7:05 pm

    Site-ul https://www.youcaring.com/florin-barbu-family-583339 și-a revenit și e funcțional la ora 19:05, când am postat acest comentariu.

    Apreciază

  5. ines said, on iunie 16, 2016 at 9:40 pm

    „În căutarea lui Dory”. Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din „el” o „ea”

    http://www.activenews.ro/externe/In-cautarea-lui-Dory-.-Pentru-prima-data-Disney-introduce-un-cuplu-gay-in-desenele-animate.-Bonus-Un-moment-transgender-o-randunica-de-mare-devine-din-el-o-ea-134195

    Apreciază

  6. Paul222 said, on iunie 16, 2016 at 11:19 pm

    OFFTOPIC: Cod IBAN Nou RO36RNCB0291101238440001 deschis pe numele Elena Ursan Pentru cei care le e mai ușor să ajute financiar cu bani din țară acesta este un cont din Romania.Vă Mulțumesc

    Apreciază

    • cca70 said, on iunie 17, 2016 at 10:08 pm

      lamureste-ma si pe mine cu niste detalii de ordin tehnic

      cum fac?

      ma duc la ORICE BANCA la ghiseul caseriei si spun ca vreau sa depun niste bani in contul respectiv?

      sau trebuie sa ma duc DOAR LA O ANUMITA BANCA si sa merg la caserie si depun bani in contul respectiv?

      tranzactia implica ca eu sa am deja un cont la vreo banca? sau nu e nevoie sa am cont nicaieri?

      Apreciază

  7. Nica Lucian said, on iunie 16, 2016 at 11:39 pm

    DOMANE AJUTA!
    Am mai trimis la comentarii un text pentru modalitati de a transfera bani in strainatate (Florin Barbu) azi(16.06.2016) cam in jur de 17.45 dar nu a aparut nu stiu ce sa intamplat cu el a intrat la spam probabil dar reiau in mare ceea ce am comentat prima data. M-am interest la banci si ca sa depui 30 de lire in contul lui Florin Barbu trebuie sa platesti la banca Transilvania un comision cam de 25 EURO iar la banca BCR 30 de EURO dar exista si posibilitatea mai ieftina de a trimite bani in strainatate prin serviciile Money Gram sau Western Union. La BCR prin Money Gram pentru aceasta suma plus comisionul ar trebui platit cam 197 lei iar la Raiffeisen prin Western Union comisionul pentru aceasta suma ar fi de 10 EURO. Prin aceste servicii banii ii depui in lei si se converteste in valuta in care doresti sa ajunga la destinatar(EURO, DOLAR, LIRE) cand ii trimiti se genereaza un cod pe care destinatarul trebuie sa il stie cat si numele si locul de unde s-au expediat banii. Deci destinatarul ca sa si poata ridica suma cuvenita trebuie sa mearga la orice banca din lume care dispune de aceste servicii si cu actul de identitate comunicand bancii suma ,codul mentionat anterior, nume expeditor si locul de unde se expediaza banii intra in posesia banilor expediati. Aceste variante pentru sume mici sunt mai dezavantajoase pentru destinatar pentru ca trebuie sa mearga la o banca care dispune de aceste servicii ori de cate ori I se transfera bani prin aceste modalitati.
    Eu as dori sa- I trimit 30 de lire folosind aceste servicii dar am nevoie de o adresa de email sau un numar de telefon la care sa il pot contacta pe Florin Barbu si daca dispui de aceste informatii te rog sa mi le comunici si mie.

    Apreciază

  8. Orthodox said, on iunie 17, 2016 at 12:36 am

    Apreciază

    • el said, on iunie 17, 2016 at 9:56 am

      iata INCA o mama pentru care TREBUIE facut proteste , nu doar pentru unii si pentru altii …TACERE complezenta. Trebuie adaugat si cazul ei acum la protestul din fata ambasadelor Angliei.

      Pt ea pentru ca e vorba tot de cineva din Anglia ar trebui pomenit si cazul ei la protestul organizat pt Barbu la Ambasadele Angliei , … ca nu or sa stea oamenii sa protesteze SEPARAT pentru fiecare caz ca NU va fi posibil.
      Daca faceti o treaba faceti-o sa profite TOTI care sunt afectati in acelasi fel, altfel e partinitor si efortul se iroseste pentru PREA PUTIN EFECT .

      In plus NU SE STIE care din cazuri are mai multe sanse de REUSITA, care parinti vor avea de pledat cu mai multe argumente acceptate de justitie pentru copii lor, asa incat dati sanse tuturor prin pulicitatea facuta cazurilor fiecaruia.

      trebuie profitat de FIECARE OCAZIE sa fie RECURENT amintite in ochii opiniei publice TOATE CAZURILE de rapiri de copiii…. NU doar pentru Bodnariu sau Barbu, sau X sau Y…..PENTRU TOTI odata si cand se aminteste de un caz sa se reaminteasca simultan si de celalate.

      Aslfel se vor UZA REPEDE resusele umane si… de profitat NU se stie DACA si CINE va profita !
      Caci aceste sisteme abuzive NU vor accorda aceasi sanse de recuperare a copiilor TUTUROR ci vor analiza caz cu caz si vor gasi la unii mai multe, öa altii mai putine PRETEXTE de retinere a copiilor rapiti.

      Apreciază

  9. […] FLORIN BARBU va fi prezent la PROTESTUL DE LA MADRID […]

    Apreciază

  10. […] FLORIN BARBU va fi prezent la PROTESTUL DE LA MADRID […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.