SACCSIV – blog ortodox

15 iunie, ziua cand l-au ucis pe Mihai Eminescu. Sa ne amintim motivul

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 15, 2016

eminescu_si_biserica

L-au ucis:

Video – MIHAI EMINESCU n-a avut sifilis. Si despre ceva grav si putin stiut: CINE I-A MODIFICAT POEZIILE?

MIHAI EMINESCU – 122 de ani de la trecerea la Domnul. INTOXICAT CU MERCUR, ca sa taca …

Iata ce scria:

MIHAI EMINESCU si EVREII

Ati auzit de AFACEREA evreului WARSZAWSKY? E cu razboiul din 1877 si a fost dezvaluita si combatuta de MIHAI EMINESCU

MIHAI EMINESCU: Despretuind Biserica noastra nationala si injosind-o, atei si francmasoni cum sunt toti, […] romanul ajunge a se simti strain in tara sa proprie

Cat de curand va fi interzis. Sau cel putin o parte a operei sale:

Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Ungaria terenuri in Transilvania? Judecatoarea din Vaslui nu stie ce spune cand hotaraste ca gazul de sist e al satului, nu al statului

 

Tagged with: ,

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paul222 said, on iunie 15, 2016 at 4:21 pm

    OFFTOPIC: Cod IBAN Nou RO36RNCB0291101238440001 Pentru cei care le e mai ușor să ajute financiar cu bani din țară acesta este un cont din Romania.Vă Mulțumesc

    Apreciază

    • mihai cristi said, on iunie 15, 2016 at 7:54 pm

      Pe ce nume este acest cont?…..

      Apreciază

      • Paul222 said, on iunie 16, 2016 at 12:31 pm

        Florin Barbu

        Apreciază

      • Paul222 said, on iunie 16, 2016 at 12:32 pm

        Scuze am gresit, nu e pe numele lui Florin Barbu, el a zis ca nu trebuie nume.

        Apreciază

    • Paul222 said, on iunie 16, 2016 at 11:16 pm

      Update: Contul din Romania e deschis pe numele Elena Ursan. Saccsiv poate poti reposta aceasta informatie.

      Apreciază

  2. ultimul mohican said, on iunie 15, 2016 at 4:45 pm

    Raman la parerea ca Eminescu e „icoana” a neamului romanesc. Asa cum in vremea austroungarilor transilvanenii il aveau ca „icoana” (inclusiv pe perete) pe Mihai Viteazul. Si nu numai. Toti oameni cu pacate. Sper ca prin ghilimele sa fiu inteles corect de data asta.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ioan said, on iunie 16, 2016 at 11:37 am

      „Părintele Arsenie mergea la mănăstire la Vladimireşti şi mărturisea maicile, acolo. Şi îmi spuneau maicile din Gura Râului cum le mai predica! După ce făceau vecernia, le mai vorbea celor care erau acolo. Şi, dacă era ceva de spus să audă şi maicile, le lăsa în biserică, iar dacă nu, le trimitea afară. Şi-mi ziceau maicile că, odată, a început să vorbească Părintele Arsenie şi pătrunsese o pasăre acolo, prin turla bisericii, şi făcea gălăgie. Ciripea, că nu mai putea ieşi. Şi Părintele s-a oprit şi i-a zis: Tu, dacă Dumnezeu te-o pus să cânţi, cântă! Dar dacă diavolul te-o pus să mă tulburi, să mori! Şi mi-au zis maicile că a căzut pasărea jos! Sigur că toată lumea a rămas cutremurată.

      Emilia Şpan (Sibiu)”

      Arsenie Boca era posedat de diavoli. Cine a omorat pasarea? Cum sa il tulbure o pasare care prin cantul ei il slaveste pe Dumnezeu? Nu asa e purtarea sfintilor fata de animale.

      Sfantul Isaac Sirul spune:

      „Ce este o inimă milostivă? Este o inimă care arde de iubire pentru întreaga creaţie, pentru oameni, păsări, animale, pentru toate creaturile. Cel care are o astfel de inimă nu poate vedea şi nici nu-şi poate aduce aminte de o vietate fără ca ochii săi să nu fie plini de lacrimi datorită milei nesfârşite care îi pune stapânire pe inimă,o inimă care este înduioşată şi care nu mai poate suporta să vadă sau să audă de la alţii de vreo suferinţă, chiar şi de cea mai mică durere care a fost pricinuită vreunei creaturi. De aceea, un astfel de om nu încetează niciodată să se roage pentru animale, pentru duşmanii adevărului, şi pentru cei ce-i fac rău, pentru ca aceştia să fie apăraţi şi purificaţi. Unul ca acesta se va ruga chiar şi pentru reptile, mişcat de nemăsurata milă care domneşte în inimile acelora care au ajuns una cu Dumnezeu”. (Cuvinte despre nevoinţă, LXXXI, cit. pp. 343-344.)

      Sfantul Kevin de Glendalough s-a nascut in anul 498, in Irlanda, si trecut la cele vesnice in data de 3 iunie 618, la varsta de 120 de ani. În timp ce stătea la rugăciune într-o poziție monahală tradițională la celți, cu brațele întinse în formă de cruce, o mierlă și-a făcut cuib pe unul din brațe și și-a depus ouăle. Nevrând să îi strice cuibul, Sf. Kevin a rămas în acea poziție până când puii au ieșit din ouă. Se spune că sfântul ar fi spus: „Nu este o nevoință prea mare pentru mine să îndur durerea ținerii acestui braț sub mierlă, de dragul Împăratului Cerurilor”.

      Sfantul Gherman de Alaska, Făcătorul de Minuni (1756-1837) hrănea păsările cu pește uscat, iar acestea se adunau în stoluri dimprejurul lui la auzul chemării sale.

      La slujba de inmormantare a Sfantului Ioan Iacob Hozevitul au venit multe pasari. Arhimandritul Amfilohie, stareţul Mănăstirii Sf. Gheorghe Hozevitu relateaza această minune:

      „Păsările ne incomodau în timpul slujbei, zburau pe capetele noastre, ne-au stins lumânările, ne-au închis cărţile, băteau din aripi deasupra trupului cuviosului, se aşezau şi pe el, pe cap, pe piept, pe picioare şi fiecare glăsuia după felul ei. Ele nu voiau mâncare, ci pe părintele lor, pe binefăcătorul lor pe care îl pierduseră. După săvârşirea slujbei, spune stareţul, l-am pus în mormântul care era în peşteră şi în care mai fuseseră îngropaţi şi alţi sihaştri, iar deasupra am pus un capac de scânduri. Abia atunci au plecat păsările şi s-au împrăştiat.”

      Sfantul Justin Popovici:

      „Toate animalele, toate pasările, toate plantele se vor ridica să acuze omenirea pentru toate durerile, insultele, răutăţile, pentru toate morţile pe care le-a provocat în orgoliul lor păcătos. Căci după neamul omenesc, în faţa lui, şi după el, merg păcatul, moartea şi iadul.” (Lupta pentru credinţă, Episcop Nicolae Velimirovici, Arhim. Justin Popovici)

      Sfantul Paisie Aghioritul:

      „Gheronda, la Sinai, acolo unde stateati, erau animale?

      – La Sinai, fiindca era desert, se apropiau mai mult animalele salbatice, precum si pasarile. Erau acolo si potarnichi, si prepelite, ca acelea pe care le mancau evreii in pustie. Mai erau si niste soareci frumosi, ca niste broaste testoase mici, fara coada, care aveau pe spinarea lor parul ca o perie. Le hraneam pe toate: prepelite, potarnichi, soareci. Puneam ce aveam pe niste pietre, dar separat, fiinca se certau.

      Oriunde mergeam, pasarile ma urmau. Cand urcam pe stanci si incepeam sa cant, ele se adunau acolo, si la sfarsit le aruncam puti orez. Daca voiam liniste, nu trebuia sa cant de loc, pentru ca se adunau toate in jurul meu. Imi amintesc ca odata, cand ma durea mijlocul, am ramas cateva zile intins in pat. O pasarica, sarmana, a intrat in chilia mea si mi s-a asezat pe piept. Ma privea in fata si ciripea dulce, ore intregi. M-a impresionat mult.

      […]

      – Ce inseamna, Gheronda, ceea ce spune Psalmistul: „Oameni si dobitoace vei mantui, Doamne”? (Psalmul 35,6)

      – Intelege prin aceasta ca Dumnezeu le ajuta si pe animale. Cati Sfinti nu sant ocrotitori ai animalelor! Dar si ele, sarmanele, ce trag! Noi nici macar o saptamana nu am putea sa facem ascultarea pe care ele o fac fata de om. Daca le dau de mancare, bine, daca nu, raman flamande. Daca nu fac ceea ce le spune stapanul lor, sunt lovite. Si cata osteneala fac, fara sa astepte vreo rasplata! Pe cand noi putem castiga Raiul doar si cu un singur „Doamne miluieste”. Oare putin lucru este asta? Asadar, ne-au intrecut si in neagoniseala si in rabdare si in ascultare.

      Sa luati aminte la animale, fiindca asta va este de ajutor. Observ cu cata sarguinta lucreaza furnicile, fara sa aiba supraveghetor. Eu nu am gasit la nici un om finetea pe care am vazut-o la furnici. Cele tinere se duc si cara in musuroi lemnisoare si o multime de alte lucruri nefolositoare, deoarece inca nu stiu ce trebuie sa aduca. Cele batrane le lasa sa care orice, fara sa le taie ravna, iar apoi scot afara din musuroi tot ce aduc nefolositor. Apoi, cele tinere, incet-incet, vad ce cara cele batrane si asa invata ce trebuie sa aduca. Daca eram noi, am fi spus: „Ia vino-ncoace! Ce cari tu aici? Arunca-le repede afara!”.

      Dumnezeu a facut animalele ca sa se slujeasca omul de ele, dar si ca sa ia exemplu de la ele. Omul, daca este om, de toate se foloseste.

      Olet, pasarea cea marinimoasa

      In ultima voastra scrisoare imi trimiseserati o imagine cu Adam si cu animalele in Rai. M-am gandit, asadar, sa va trimit si eu la randul meu o pasare desenata, caci daca va trimeteam un sarpe desenat, cred ca va cuprindea frica. Aceasta pasare pe care v-am desenat-o este prietenul meu cel mai apropiat. Am numit-o Olet, care in araba inseamna „copil”. Locuieste pe un deal aflat la o departare de 500 de metri de Coliba mea. In fiecare zi la amiaza merg si il tratez cu dulciuri. Cand ii dau ceva sa manance, ciuguleste putin si apoi pleaca. Eu il strig sa vina, dar el pleaca si dupa putin vine pe furis, pe la spate si se ascunde sub vesta mea. Cand dau sa plec, ma petrece pe o distanta de aproape 100 de metri, iar eu, ca sa nu vina in urma mea si sa oboseasca, ii las niste firimituri, ca sa aiba o ocupatie, si plec repede ca sa-mi piarda urma.

      In ultimul timp s-a lasat de asceza si cauta traiul bun… Nu mai mananca nici orez macinat, nici posmag muiat, ci numai viermisori, pe care vrea sa-i pun in… „farfurie”, adica in palma mea, si sa-i manance de acolo. Boierie, nu gluma!

      Zile intregi praznuiesc cu Olet si cu prietenii lui. Poate ca cineva ma va intreba: „De ce faci exceptie cu Olet? De ce nu faci acelasi lucru si cu celelalte pasari?”. Si raspund: Cand il strig pe Olet, aduce impreuna cu el si alte pasari, prieteni de-ai lui, care alearga indata la mancare, in timp ce Olet vine din ascultare si din dragoste. Chiar si atunci cand este flamand, sta destula vreme impreuna cu mine si uita mancarea; trebuie sa-i amintesc eu de ea. Chiar si acum cand s-a incalzit timpul si gaseste insecte sa manance, cand il strig, el tot vine, din ascultare, desi este satul si nu-l sileste foamea. Ei, cum sa nu te bucuri de aceasta pasarica marinimoasa mai mult decat de celelalte pasari?
      De multe ori imi vine, din dragostea cea multa pe care o simt fata de el, sa-l strang in palma, dar ma tem ca nu cumva sa fac precum maimuta, care din prea multa dragoste isi strange atat de tare puii incat in cele din urma ii sufoca. De aceea imi infranez sentimentele si ma bucur de el de departe, ca sa nu-l vatam.

      Intr-o zi am ajuns mai tarziu pe deal, iar Olet, deoarece vantul sufla foarte tare, s-a culcat devreme. I-am lasat mancarea si am plecat fara sa-l vad. A doua zi am pornit foarte devreme sa-l caut, fiindca ma cuprinsese nelinistea si ma temeam ca nu cumva sa-l fi mancat vreu soim. El, cand a vazut dimineata mancarea care i-am lasat-o de cu seara, „l-a mustrat cugetul” si a coborat la jumatatea drumului si ma astepta. Cand m-a vazut, facea ca un nebun de bucurie. Eu ii dadeam sa manince, dar el cauta mai mult compania mea, decat mancarea. Ma minunez de asceza, dragostea si recunostinta pe care le are. Rugati-va sa dobandesc si eu virtutile lui!

      Nadajduiesc sa nu va plangeti de ceva; vi le-am spus pe toate, fara sa-i cer lui Olet consimtamantul. Cred ca nici el n-o sa se supere, de vreme ce nici voi n-o sa mai spuneti altora… Va transmit multe salutari de la el si de la mine.
      La Coliba mea vin nu numai pasarile cele zburatoare, ci si alte animale: sacali, iepuri, veverite, broaste testoase, soparle, serpi. Toate se satura de revarsarea dragostei mele si ma satur si eu cand se satura ele. Si astfel, toti impreuna, „fiarele si toate dobitoacele, taratoarele si pasarile cele zburatoare” (Psalmul 148,10), „laudam, binecuvantam si ne inchinam Domnului” (Din cantarea a 8-a (Cantarea celor Trei Tineri)). ”

      (Cuviosul Paisie Aghioritul, Cuvinte duhovnicesti,Volumul V, Patimi si Virtuti”, pag. 236-241)

      Sfantul Siluan Atonitul de pilda: „Starețul spunea că Duhul lui Dumnezeu învață să te doară pentru întreaga făptură, astfel încât „fără a fi nevoie” nici frunzei din pom nu-ți vine să-i faci rău.
      „Iată o frunză în pomul înverzit, iar tu ai rupt-o fără să fie nevoie. Măcar că nu este un păcat, dar parcă te doare și pentru frunzuliță; pentru toată făptura te doare inima, dacă a învățat să iubească”.

      Însă mila pentru frunza verde din pom sau pentru floarea câmpului de sub picior se împreunau la el cu cea mai firească purtare față de tot ce este în lume. Creștin fiind, știa că toată făptura este zidită spre a sluji omului, drept care, când este „nevoie”, omul se poate folosi de toate. El însuși cosea fânul, tăia pădurea, spărgea lemne pentru iarnă, mânca pește.

      Luați aminte, în scrierile Starețului, la gândurile și simțirile sale în privința vietăților. Este uimitoare căci, pe de-o parte mila sa față de fiece făptură, în privința căreia ne putem face o idee din povestirea lui despre cum îndelung și-a plâns „cruzimea față de făpturi”, când „fără a fi nevoie” a omorât o muscă, sau când a opărit un liliac ce se așezase pe balconul magaziei sale, sau cum ” i s’a făcut milă de întreaga făptură și de toată zidirea ce suferă” când a văzut pe drum un șarpe omorât și tăiat în bucăți; și, pe de altă parte, desprinderea sa față de toată făptura în fierbintele său avânt către Dumnezeu.” (Fragment din cartea Cuviosul Siluan Athonitul – de Arhim. Sofronie Saharov)

      http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/2012/09/invataturi-despre-bine-si-rau-despre_26.html

      Apreciază

    • el said, on iunie 16, 2016 at 2:18 pm

      Ioan

      normal ca era DEMONIZAT boca INDRACITUL si ca DRACII din el au facut „minunea” sa ucida, asa cum dracii rabinului Zamvri au ucis boul la infruntarea intre Sf Silvestru si rabini (vezi Viata Sf Silvestru !).

      https://saccsiv.wordpress.com/2014/05/22/sfantul-silvestru-minunea-cu-boul-cum-s-au-botez-evreii-vrajitorului-zamvri-pe-vremea-sfintilor-constantin-si-elena/

      dar unora/GLOATELOR le place circul si duhul minciunii in locul smereniei si a Duhului Sfant!
      asa ca si-au fabricat „sfinti” dupa masura PUTREZICIUNII duhovnicesti si vicleniei de care bolesc ei insisi de MOARTE … parandu-li-se ca sunt pe calea Lui Hristos !

      boca este TESTUL care arata nivelul de INSELARE de care BOLESTE neamul romanesc cu o secunda inaintea nimicirii LUI cumplite !
      si poporul FATARNIC , ducator DEGEABA la Biserica a CAZUT acest test si arata el insusi ce RASPLATA si-a agonisit. nu mai este decat o chestiune de timp SCURT sa-si ia rasplata DEFINITIV si sa locuiasca cu „duhul” pe care l-au ales ei.

      cernerea s-a facut… urmeaza sa se vada si FATIS rasplata pe care si-a agonisit-o fiecare si care umbla cu el DEJA!

      Apreciază

  3. Cristian said, on iunie 15, 2016 at 9:56 pm

    Nici în România lui Ceaușescu nu se întâmpla așa: O școală din California a reclamat un elev la poliție pentru că avea la el versete din Biblie
    http://www.activenews.ro/externe/Nici-in-Romania-lui-Ceausescu-nu-se-intampla-asa-O-scoala-din-California-a-reclamat-un-elev-la-politie-pentru-ca-avea-la-el-versete-din-Biblie-134166

    ––

    O școală din California este acuzată că a încălcat drepturile unui elev de 7 ani, drepturi prevăzute în Primul Amendament, reclamându-l pe copil șerifului pentru că a îndrăznit să le citească, în pauza de masă, colegilor, versete din Biblie.

    O organizație creștină non profit din America, The Liberty Counsel, a adus în atenția presei acest caz și amenință că va da în judecată școala primară din Palmdale, California, pentru că a încălcat grav drepturile constituționale ale elevului, punând autoritățile pe urmele lui, scrie Washington Times.

    Vina copilului, în opinia diriguitorilor școlii, a fost aceea că a citit colegilor, în timpul pauzei de masă, versete din Biblie. Și pe care mama sa i le lipea, de fiecare dată, pe pachetul cu mâncare.
    Pasajele din Biblie au devenit atât de îndrăgite de ceilalți copii, încât i-au cerut colegului lor să le aducă și lor versete din Biblie. Așa că mama băiețelului incriminat acum a început să scrie versete și pentru ceilalți copii, la care, în context, adăuga și mici istorioare.

    Când una dintre eleve i-a povestit profesoarei că nu a citit niciodată ceva mai frumos, conducerea școlii a luat o măsură drastică: a interzis citirea versetelor în pauză. Și în niciun caz în interiorul școlii.
    Deși copiii s-au conformat, iar pasajele din Biblie au început să fie citite în afara instituției de învățământ, mai marii școlii nu s-au mulțumit și au trimis acasă la familia băiețelului poliția locală. Familia a fost sfătuită să nu meargă mai departe cu această „acțiune ofensatoare”.

    Organizația creștină care a sesizat acest caz spune că este o gravă încălcare a drepturilor copilului, iar prin trimiterea poliției se vrea intimidarea familiei. Mai mult, reprezentantul organizației a declarat că s-ar fi așteptat ca așa ceva să se întâmple în România comunistă a lui Ceaușescu, și nu pe „tărâmul libertății”.

    Apreciat de 1 persoană

  4. safimvigilenti said, on iunie 15, 2016 at 11:04 pm

    marele sahist boby fisher zicea ca sua e o tara nelegitima infiintata prin crima, pe sangele amerindienilor exterminati pt teritorii, pe langa alta tara ilegitima, Israel; asa ca , ce pretentii de moralitate sa ai de la urmasii unor ucigasi, care azi impun democratia cu mitraliera peste tot pe unde gasesc petrol si alte resurse

    Apreciază

    • Scepticul said, on iunie 16, 2016 at 7:49 am

      Asa si? Din ce etnie facea parte Bobby Fisher?
      Crezi ca ei sunt asa de prosti incat sa nu utilizeze la maxim dihotomia asta SUA-Rusia? Kasparov demonizeaza Rusia, Fisher demonizeaza SUA, la final tot la WWIII ajungem si la demonizarea europenilor.

      Macar SUA si Rusia au si dat inapoi lumii inventii tehnologie si au ajuns in spatiu. Africanii si Asiaticii cand contropeau nu dadeau nimic inapoi popoarelor contropite. Ce de-au dat noua turcii? Nu vezi ca din cauza lor sunt balcanii cea mai saraca zona din Europa?

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on iunie 16, 2016 at 4:19 pm

        si daca e etnic rus, nu mai e adevarat ce a zis ??? ce logica ai mai omule, te consolezi ca rusii si americanii au dat lumii inventii si gata i-ai iertat ca i-au macelarit pe indieni, tare asta; eu te asigur ca mai multe inventii au blocat decat au dat, au lasat la liber doar ce le-a convenit lor ca sa se imbogateasca si sa preia controlul asupra berbecilor, iar iesirea in spatiu, stai linistit ca tu nu ai decat de pierdut din asta, de castigat castiga tot ei, papusarii;
        problema era ca pe ceilalti cotropitori nu ii luam de model , etalon de democratie si civilizatie, nu ni-i facem parteneri strategici, dar p-astia i-am pus in loc de icoana, din pacate

        Apreciază

    • Itzic said, on iunie 16, 2016 at 7:51 am

      @Scepticul Vai te rog nu ne da de gol goy, te rog nu ne da de gol!

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 16, 2016 at 8:52 am

        Itzic

        Ce-i in capul tau? Ai acelasi ip cu scepticul si ii raspunzi inainte de a-i scoate comentariul de la moderare.

        Apreciază

      • Scepticul said, on iunie 16, 2016 at 11:17 am

        Folosesc umorul pentru a-mi sustine opinia?

        Apreciază

    • marinela said, on iunie 16, 2016 at 7:16 pm

      safimvigilenti
      Asa e!

      Apreciază

  5. ortodoxend said, on iunie 16, 2016 at 1:29 am

    Este data de 16 iunie 2016 si prima zi a sinodului. Pe la 1 am vrut sa dorm. M-am asezat in pat si exact in momentul cand mintea se inchide (cand simti ca mai e o secunda si adormi) s-a inclinat putin pe masa o icoana si m-a trezit. Icoana e de multa vreme acolo si pana acum a stat rezemata de perete fara sa alunece. Poate fi un semn rau pentru ziua asta de 16 iunie, sau doar o intamplare. As mai aminti ca imediat cum am trecut de 12 noapte simt o presiune in cap, parca ar vrea sa plesneasca. Ceva se intampla, sunt niste puteri care iau amploare in perioada asta.

    Apreciază

    • pcmouse said, on iunie 16, 2016 at 10:29 am

      fa-ti semnul Sfintei Cruci si pe cap

      Apreciază

    • safimvigilenti said, on iunie 16, 2016 at 4:03 pm

      mie mi se tot plange un apropiat, sanatos de felul lui, ca de cateva saptamani i se tot infunda urechile, simte o presiune si o afectare a auzului cam ca atunci cand urci pe munte…apropo de ciudatenii d’astea

      Apreciază

  6. AKRITAS said, on iunie 16, 2016 at 8:56 am

    Eminescu stia foarte bine ce spune, pentru asta a si fost asasinat de strainii de neam si tradatorii „scoliti” in lupanarele occidentului apostat iudeomason :

    „…Despreţuind Biserica noastră naţională şi înjosind-o, atei şi francmasoni cum sunt toţi, ei ne-au lipsit de arma cea mai puternică în lupta naţională…”

    „…am fost meniti sa ajungem zilele acestea de ticalosie, în care tara se înstraineaza pe zi ce merge în gândire si-n avutul ei…”

    „…Caci acest tineret s-au fost dus într-o tara bolnava în privirea vietii sociale: Clasele superioare putred de bogate au ajuns acolo la o rafinare de placeri nemaipomenita…”

    „…Bãtrânii aveau gurã de lup si inimã de miel; au venit liberalii cu gura de miel, plinã de cuvinte amãgitoare, dar cu inima de lup…”

    „…Am admis legiuiri străine? Ei bine nu le-am admis pentru român, cu trebuinţele căruia nu se potriveau.Am creat o atmosferă publică pentru plante exotice,de care planta autohtonă moare…”

    „…Biserica lui Mateiu Basarab şi a lui Varlaam, maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei şi unitatea etnică a poporului, ea care domneşte puternică dincolo de graniţele noastre şi e azilul de mântuire naţională în ţări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credinţele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână-n mână cu sărăcia claselor lucrătoare, ameninţă toată clădirea măreaţă a civilizaţiei creştine…”

    Si pentru dovedi politica si anticristica, antinationala, antiumana, a strainilor si tradatorilor, intarita institutional prin legi, (la fel ca in zilele noastre nefericite, invadate de „valori” occidentale) pentru a ne dumiri de cand si de unde, ne vine uraciunea pustiiri, sa citim ce zice codul penal al lui masonului cuza :

    „…Art 167. Ori-ce preot sau obraz bisericesc, de ori-ce cult, care, in adunare publica, in exercitiul functiunei sale, va pronunta vre-un discurs cuprinzand vre-o critica sau censura contra guvernului, in contra Adunarei legiuitoare, in contra unei legi, a unui decret domnesc, sau ori-carui act al autoritatei publice, se va pedepsi cu inchisoarea dela trei luni pana la doi ani…”

    Apreciază

    • pcmouse said, on iunie 16, 2016 at 12:38 pm

      Video / Publicat: Duminică, 21 iunie 2015, 19:35 / Actualizat: Duminică, 21 iunie 2015, 21:34

      Apreciază

  7. ortodoxend said, on iunie 16, 2016 at 11:17 am

    Nu e intamplator ca azi 16/06/2016, pentru prima data de la criza din 2008, s-au atins pe bursa valori mai mici decat in criza precedenta.

    Nu e intamplator ca azi e prima zi a Sinodului 8.

    2016 = 666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6
    16/06/2016 = 666

    Totul e simbolic pentru cei care conduc bogatiile lumii. Mesajul pe care vor sa il transmita este „noi va detinem”. Dealtfel 666 inseamna „alt meu esti”.

    Apreciază

  8. Paul222 said, on iunie 16, 2016 at 12:27 pm

    Iata inca un caz socant de anul trecut si de data asta nu mai e vorba de copiii imigrantilor ci chiar de englezi! Aceasta femeie a cheltuit peste 500.000 £ in tribunale incercand sa-si recupereze copiii! A fost amenintata si ea si avocatul ei cu inchisoarea daca nu-si inchide gura. Copiii ei au fost dati spre adoptie, ati ghichit… la doi evrei homosexuali megabogati! Daca asta nu e operatiunea satanistilor de la putere de distrugere a familiei, atunci ce este? Marea Britanie este pur si simplu inrobita de un sistem de INJUSTITIE controlat de masoni pedofili homosexuali!

    Apreciază

  9. Claudia said, on iunie 18, 2016 at 9:53 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.