SACCSIV – blog ortodox

ATAC ARMAT intr-un CLUB GAY din SUA. 50 persoane ucise. Trei teme cheie: ISIS / POSESIA DE ARME / HOMOSEXUALI

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 13, 2016

Iata si ce putem citi la Atac armat în SUA. Bilanț dramatic: 50 de persoane, ucise într-un club gay. Oficial: „Este terorism” de pe Realitatea:

Cel puțin 50 de persoane au murit și alte 42 sunt rănite după ce un bărbat a deschis focul în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club frecventat de homosexuali din Orlando, Florida. Atacatorul este și el mort. Este vorba despre un atac terorist, anunţă forţele de ordine, în vreme ce tatăl criminalului a încercat să sugereze că motivația crimei ar fi de fapt homofobia fiului său.

UPDATE: Teroriştii Statului Islamic au revendicat duminică atacul armat din clubul de noapte al comunităţii gay din metropola americană Orlando, în care au pierit 50 de persoane şi au fost rănite alte 53. Potrivit agenţiei de presă a ISIS, Omar S Mateen este unul dintre jihadiştii grupării teroriste, scrie Reuters.

”Atacul armat care a lovit un club de noapte gay din oraşul Orlando şi care a lăsat în urmă peste 100 de morţi şi răniţi, a fost comis de un luptător ISIS”, se arată în mesajul publicat de Amaq.

UPDATE: Potrivit CNN, atacatorul a sunat la 911 cândva înainte sau după momentul inițial al atacului și, în timpul convorbirii, a jurat credință Statului Islamic și a amintit de atentatorii de la Boston, frații Țarnaev.

E încă neclar dacă atacatorul a luat înainte legătura cu organizația teroristă sau a acționat singur.

Potrivit Fox News, care citează surse nenumite, FBI ar fi deschis anterior un dosar pe numele lui Mateen. 

UPDATE. Poliția din Orlando, Florida, a anunțat că bilanțul atacului a crescut dramatic la 50 de morți.

Autorul atacului este Omar Mateen, cetățean american de origine afgană, născut în 1986, potrivit posturilor de televiziune CBS și NBC, preluate de AFP.

UPDATE Atacatorul a fost identificat. Conform polițiștilor, este vorba despre un cetățean american în vârstă de 30 de ani, care locuia în statul Florida. Părinții săi ar trăi în Afghanistan. FBI încearcă să creeze profilul acestui agresor ca să afle cum și-a procurat armele.

Atacatorul ar fi avut „inclinatii spre ideologia islamista radicala”, sustine un reprezentant FBI, luand in considerare ipoteza unui atac terorist, potrivit BBC News.

Tatăl suspectului a vehiculat o altă motivație a crimei în masă, cea a urii față de homosexuali.

Autorul atacului armat dintr-un club de noapte din Orlando, Florida, frecventat de homosexuali, este mort, a anunțat duminică poliția pe contul său de Twitter, relatează AFP, Reuters și DPA, citate de Agerpres.

„Atacul armat de la Pulse: persoana care a tras în club a murit”, a postat poliția pe contul său de Twitter, la circa patru ore după începerea atacului. Potrivit Reuters, autorul atacului armat a fost găsit mort în interiorul clubului.

Cu câteva minute anterior poliția a postat informația că poate „confirma că este o situație cu numeroase victime”, fără a preciza dacă este vorba despre morți sau răniți. Anterior, media furnizaseră un bilanț de până la 20 de răniți prin împușcare în urma atacului armat.

Potrivit martorilor, atacul armat a început în jurul orei locale 02.00 duminică dimineață, poliția fiind chemată în scurt timp la fața locului. Un martor care se afla în interior la momentul atacului a spus că s-au tras în jur de 40 de gloanțe.

„În jurul orei 02.00 (06.00 GMT), cineva a început să tragă. Oamenii s-au aruncat la pământ”, a declarat pentru Sky News unul dintre clienții clubului, Ricardo Negron.

„Cred că a atras în aer pentru că am văzut sticla de la lămpi căzând. A fost o scurtă pauză în aceste împușcături și unii dintre noi au putut să se ridice și să fugă afară”, a adăugat el.

Martorul a spus că a auzit „tiruri non-stop” timp de un minut. „Cu siguranță erau oameni răniți sau mai grav”, a mai spus Negron.

Potrivit mai multor relatări, atacatorul ar fi încă în interiorul clubului și ar avea ostatici. Un alt martor care a auzit împușcăturile în timp ce ieșea din club și a plecat în grabă de la fața locului susține că în jur de 70 de mașini de poliție au venit la locul incidentului armat.

O postare pe pagina de Facebook a clubului din jurul orei 02.00 avertizează pe „toată lumea să iasă din clubul Pulse și să fugă”.

Iata si ce putem citi la Obama: Este cel mai sângeros atac armat din istoria SUA. Asta e țara pe care ne-o dorim?, tot de pe Realitatea:


Președintele american a subliniat că masacrul din Florida este cel mai sângeros atac armat din istoria SUA și a reluat dsicuția despre necesitatea restricționării posesiei de arme. „Aceasta este oare țara pe care ne-o dorim?”, s-a întrebat pre;edintele american.

[…]

Obama a subliniat asupra faptului că a fost vizat un club gay.

Este o „tristă amintire” a faptului că un atac asupra oricărui american este un atac „asupra noastră, a tuturora”, a adăugat şeful statului american.

El a dispus ca steagurile să fie coborâtă în bernă la Casa Albă şi la toate clădirile federale până joi seara, „în semn de respect faţă de victimele actului de teroare şi de ură” de la Orlando.

Preşedintele a cerut ca steagurile să fie coborâte de asemenea în bernă la ambasadele americane şi la alte instalaţii ale Guvernuli american din străinătate.

Acest masacru, considerat cel mai sângeros atac armat în masă din istoria Statelor Unite, arată cât de uşor poate obţine cineva o armă cu care poate împuşca oameni în şcoală, într-un lăcaş de cult, un cinematograf sau un club de noapte gay, a declarat liderul american.

El a subliniat că este necesar ca Statele Unite să decidă dacă este „ţara care vrem noi să fie”, subliniind că a nu face nimic reprezintă, de asemenea, o decizie.

Masacrul de la Orlando a reintrodus controlul asupra armelor de foc în campania pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Candidata democrată Hillary Clinton a îndemnat la extinderea verificării antecedentelor la vânzarea armelor de foc atât în târguri, cât şi online, şi la reintroducerea unei interdicţii asupra puştilor de asalt.

Candidatul republican Donald Trump a declarat că este necesară consolidarea actualului sistem de verificare a antecedentelor, ci nu extindere alor. Interzicerea puştilor de asalt nu funcţionează, a apreciat el.

[…]

Obama a subliniat asupra faptului că a fost vizat un club gay.

Este o „tristă amintire” a faptului că un atac asupra oricărui american este un atac „asupra noastră, a tuturora”, a ad[ugat ;eful statului american.

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ortodoxend said, on iunie 13, 2016 at 12:59 am

    un lucru este clar. odata cu intensificarea dezastrelor naturale globale se intensifica si atacurile ISIS (organizatie masonica) asupra populatiei (sau chiar asupra populatiei LGBT creata tot de masoni). Colectiv a fost tot o jertfa a satanistilor, jertfind tot satanisti.

    Nori deasupra capitalei de ieri – https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/t31.0-8/13403908_811816262286535_8120122433873151071_o.jpg

    Apreciat de 1 persoană

  2. Manuel Transmission said, on iunie 13, 2016 at 3:59 am

    – Orlando Mass Shooting: Another Obvious False Flag and Government Psyop
    http://stateofthenation2012.com/?p=40106

    Apreciază

  3. cosminmatiu said, on iunie 13, 2016 at 8:32 am

    Vor sa lase americanii fara arme si sa renunte la libertatile lor pentru noua ordine mondiala

    Apreciază

  4. Nicoleta said, on iunie 13, 2016 at 8:40 am

    Trebuie să grăbească cumva ciparea, nu? Probabil că au creat o nouă serie performantă de cipuri și ia ghiciți cui le vor „planta”? poponăuților. Sărmanii, habar nu au că vor fi cobai curând. Le mai dau cel mult o lună de „puțina” libertate care o mai au. Vor fi la discreția și în posesia totală a celor care i-au arvunit.

    Apreciază

  5. ovidiu-s said, on iunie 13, 2016 at 11:09 am

    Un ipocrit mahomedan complexat si invidios pe bogatia materiala a Vestului pervertit, a ucis niste declasati. Culmea ipocriziei este ca Islamul permite pederastia (,,dragostea” dintre un barbat matur si un tanar imberb), chiar Hadith-ul lor promite astfel de răsplătiri in viata de dincolo pentru credinciosii lui Alah care au astfel de apucaturi, dar interzice ferm, dupa exemplul Sodomei relatiile homo dintre doi barbati maturi.

    Apreciază

  6. isa said, on iunie 13, 2016 at 11:27 am

    Da, vine taman la fix atacul asta …

    Apreciază

  7. marian said, on iunie 13, 2016 at 2:01 pm

    Cred ca cel mai mult se cauta obisnuirea auzului si implicit a constiintelor, cu ideea de stare de urgenta. Un cretin, oficial aparut la cnn a zis ca cere stare de urgenta. Eh, gunoiul de presedinte se face a nu lua prea tare in seama, dar dupa inca vreo alte cateva asemenea istorioare fanteziste, va garantez ca va institui starea de urgent adica hai toti la FEMA CAMPS lagar de exterminare. Hitler si Stalin au deschis seria. Da Doamne sa ma insel!
    E de ras ce se spune! A ucis 50 si a ranit 53 desi era monitorizat. Apoi s-a luptat cu politia si a murit.
    Ce bataie de joc la adresa celei mai minime forme de logica!

    Apreciază

  8. Dubiu said, on iunie 13, 2016 at 2:23 pm

    Trebusoara aiasta ie precum cea de la dalas’63….Ca sa ucizi de unul singur 50 de pidosnici si sa ranesti tot atatia intr-un minut, ar trebui mai multe automate actionate deodata;tinand cont de mai multi factori: imprecizia focului unui singur atacator; timpul de reincarcare;fumul din local si de la cartusele trase; fuga victimelor etc etc
    Another one bites the dust…and another one down….(trupa Queen 1983).

    Apreciat de 1 persoană

  9. nikodim said, on iunie 13, 2016 at 2:30 pm

    Nu cumva, „parafrazand” evenimentele similare din Paris si urmarile lor cu strigarea „Je suis hebdo”, vor pretinde gesturi de solidaritate mondiala cu afisare generala de lozinci pe tricouri de genul „I am gay”? Ce, n-ar fi „cool”, avand in vedere ca precedentul exista? Si noi, in semn de proFUNDa multumire pentru „scut” cum sa ne mai eschivam de la un asemenea gest de solidaritate in spiritul unor atat de proFUNDe „valori universale” ca proctologia aplicata?

    Apreciat de 2 persoane

    • templier's blog said, on iunie 13, 2016 at 3:27 pm

      Stii ca m-am gandit si eu la asta,nikodime? Numai ca la alta forma”je suis Orlando” !Asta pe de o parte,iar pe de alta parte m-am gandit ca nu este altceva decat un nou „ritual de sacrificiu” adus de catre „illuminati tatalui lor „cu ocazia incheierii lucrarilor conferintei de la Dresda a grupului Bilderberger. Presa mondiala a avut ce”toca” fotbal si crime,iar maleficul grup si-a vazut linistit de ale sale uneltiri in instaurarea nwo.O sa vedem curand efectele acestei adunari:brexituri,caderi ale burselor,alegeri SUA,etc..

      Apreciat de 1 persoană

    • marinela said, on iunie 13, 2016 at 3:28 pm

      nikodim :))
      N-ar fi exclusa o asemenea ipoteza,ca de la asemenea oratanii cu capul mic si minte ioc ,te poti astepta la orice,nimic nu ma mai surprinde,dimpotriva.

      Apreciat de 1 persoană

    • stef said, on iunie 13, 2016 at 4:21 pm

      Ca si operatiune psihologica pusa in scena de agenturile americane care il si aveau sub „supraveghere” pe islamist , scopul principal este declansarea unei reactii de tip „je suis” si/sau cel putin de Sensibilizare a perceptiei asupra homosexualilor , trans…., si restul menajeriei.
      Cred ca e primul incident legat de grupuri de acest tip si asta nu este intamplator….

      Apreciază

      • Geo said, on iunie 14, 2016 at 9:30 pm

        „Ca SI operatiune”…

        Apreciază

    • ortodoxend said, on iunie 13, 2016 at 6:56 pm

      Exact si la aceasta varianta m-am gandit, ca se impusca doi iepuri: ritual masonic si promovarea LGBT pentru ca acum au un motiv in plus sa arate lumii ca sunt discriminati. De aceea le vor da drepturi si vor fi aparati, nu ca cer ei, ci fiindca sunt o comunitate asuprita. E trist faptul ca pe youtube au mai aparut niste filmulete in care rasa gay vor sa fie considerati al 3-lea gen (non-gender), vor toalete speciale si vor SA EDUCE COPIII INCA DIN SCOALA GENERALA REFERITOR LA LIBERA EXPRESIE SEXUALA SI LA EXISTENTA OPTIUNII LGBT.

      Apreciază

  10. octoviv said, on iunie 15, 2016 at 5:00 pm

    Cui folosesc „cheile”???:
    http://activenews.ro/stiri-social/Orlando-si-Remus-Cernea-134126

    După masacrul din Orlando toți ne întrebăm cine este vinovatul moral al acestei orori. Sau erori dacă avem în vedere faptul că autorul era sub supravegherea forțelor de ordine. Este vorba fără echivoc despre o crimă împotriva umanității și suntem alături de părinții și rudele celor ce și-au pierdut copiii în acest atentat!

    Din păcate unii dintre noi au călcat însă pe aceste cadavre încercând să manipuleze încărcătura emoțională, imediat după eveniment, înspre zona lor predilectă. Printre aceștia și Remus Cernea.

    În plină campanie electorală, deputatul de Constanța a sugerat într-un comunicat faptul că originea crimei din Orlando ar avea aceleași resorturi ca și demersul definirii familiei în Constituția României. Adică cei 3 milioane de români semnatari ar fi de fapt niște homofobi care ar fi cam pe aceeași frecvență cu Omar Saddiqui Mateenl. Iar fundamentalismul islamist ar fi la fel de nociv social ca și creștinismul acestora.
    […]

    Reacția lui Remus Cernea, după atacul sângeros din Orlando, din barul de gay, soldat cu 50 de morti:

    Susținător al drepturilor minorităților sexuale, deputatul de Constanța Remus Cernea a transmis, duminică seara, o declarație despre atacul sângeros produs în Orlando, SUA, într-un club de gay, soldat cu 50 de morți și 53 de răniți.

    Homofobia este resposabilă pentru cel mai mare atentat din istoria Statelor Unite, petrecut astăzi, 12 iunie 2016, într-un club gay din Orlando (Florida) soldat cu 50 de morți și 53 de răniți conform estimărilor provizorii.
    Acest spirit al urii este cauza fundamentală a ororii produse prin atacul armat. Iar atunci când impulsurile criminale sunt asociate cu accesul lejer la arme, riscul ca astfel de situații îngrozitoare să se petreacă este major.
    Marca civilizației este tocmai aceea că tradițiile de ură și prejudecăți sunt, treptat, lăsate în urmă și depășite printr-o etică publică matură care acceptă diversitatea din societate.
    Din nefericire, acest spirit al urii ne este binecunoscut și în România întrucât el este răspândit și amplificat de către Coaliția pentru Familie prin demersul antidemocratic de a schimba constituția pentru a lovi în persoanele LGBT

    ,

    Autorul atacului armat, care ar fi avut “înclinaţii spre ideologia islamistă radicală”, potrivit FBI, a fost identificat ca fiind Omar Saddiqui Mateenl.

    , precizează ziarul Gândul.

    Ura și prejudecățile față de persoanele LGBT sunt alimentate îndeosebi de abordări de inspirație fundamentalist religioasă islamică ori creștină. În spațiul democratic european nu mai există pedepse în legislație pentru persoanele gay care, în esență, nu sunt cu nimic diferite față de cele heterosexuale și ar trebui să se bucure de o egalitate în drepturi.
    Dar mentalitățile multora încă sunt malformate de dogmatism astfel că se perpetuează prejudecățile și intoleranța prin comportamente imorale și prin discurs al urii propagat de organizații precum cele din Coaliția pentru Familie.
    În zonele controlate de către fundamentaliști islamici precum ISIS ori în câteva țări dominate de Sharia persoanele LGBT sunt ucise în mod barbar.

    , a transmis Remus Cernea.

    Asta pentru că la toamnă ar vrea să deschidă larg ușa (SĂ NU FIE!!!):
    http://activenews.ro/stiri-politic/Proiectul-lui-Remus-Cernea-privind-parteneriatul-civil-va-intra-in-dezbaterea-Parlamentului-la-toamna-134120

    Apreciază

  11. […] ATAC ARMAT intr-un CLUB GAY din SUA. 50 persoane ucise. Trei teme cheie: ISIS / POSESIA DE ARME / H… […]

    Apreciază

  12. Cristian said, on iunie 16, 2016 at 11:36 pm

    Paul Craig Roberts se îndoiește că atacul armat din Orlando a fost real:A văzut cineva vreun cadavru? Cum se poate ca cineva care împușcă 100 de oameni să nu poată ucide un polițist?

    http://www.activenews.ro/externe/Paul-Craig-Roberts-se-indoieste-ca-atacul-armat-din-Orlando-a-fost-real-A-vazut-cineva-vreun-cadavru-Cum-se-poate-ca-cineva-care-impusca-100-de-oameni-sa-nu-poata-ucide-un-politist-134207

    Orlando Shooting HOAX Desperate Crisis Actor Fake Crying EXPOSED (Redsilverj)

    Apreciază

  13. […] ATAC ARMAT intr-un CLUB GAY din SUA. 50 persoane ucise. Trei teme cheie: ISIS / POSESIA DE ARME / H… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.