SACCSIV – blog ortodox

Video si foto: Parastasul Parintelui Justin Parvu de trei ani

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 12, 2016

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ORTODOXIE said, on iunie 12, 2016 at 8:03 pm

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

  Apreciază

 2. adriandirnescu said, on iunie 12, 2016 at 8:54 pm

  Frumoasa prezentare! Doamne ajuta! Avem rugatori in Cer pentru noi !

  Apreciază

 3. sorin said, on iunie 12, 2016 at 9:00 pm

  Bun prilej de a aduce bani. Plus ca slujesc unii ierarhi care propovaduiesc erezia. O mare amestecatura la Petru Voda.

  Apreciază

  • marinela said, on iunie 12, 2016 at 11:00 pm

   Sorin
   Pai,daca a plecat pastorul cel bun la Domnul,au ramas lupii paznici la oitele parintelui Iustin.Dumnezeu sa-l odihneasca in cer cu sfintii , sa se roage si pt noi pacatosii.Doamne ajuta si mintuire!

   Apreciat de 2 persoane

 4. AKRITAS said, on iunie 12, 2016 at 10:04 pm

  SEMNAL DE ALARMA PENTRU :
  pamantul udat cu sangele stramosilor nostri la Posada, Rovine, Vaslui, Calugareni, Plevna, Vidin, Marasesti, Oituz….acaparat de straini cu milioanele de hectare !!!!
  Sa reactionam pana nu e prea tarziu pentru INTERZICEREA VANZARII PAMANTULUI CATRE STRAINI !
  sa oprim aceasta CATASTROFA !
  sa oprim disparitia neamului a natiunii noastre prin INTERZICEREA VANZARII PAMANTULUI CATRE STRAINI !
  sa respectam, sa nu ne batem joc de sangele stramosilor varsat de-a lungul secolelor pentru PAMANTUL NOSTRU !
  SA NE TREZIM DIN ADORMIRE !

  Tara se vinde, pamantul se vinde, sufletul se vinde, omenia se vinde…in „civilizatia” occidentala totul se vinde.
  Strainii ocupa cu milioanele de hectare pamantul pentru care stramosii nostri si-au varsat sangele la : Posada, Rovine, Vaslui, Calugareni, Plevna, Vidin, Marasesti, Oituz…
  Strainii au acaparat economia, resursele :petrol, aur, gaze, energie,ape minerale….
  Strainii, minoritarii, au ocupat institutiile statului, si noi dormim, ne lasam inselati zi de zi de propaganda mincinoasa occidentala iudeomasonica : stat de „drept”, political corect, pacatul ca norma de viata, invazie pagana mahomedana, privatizari, liberalizari, investitori, homosexuali, card si cip, pensii, asigurari private, bancheri…

  „Adevărata suveranitate naţională îşi are tron pământul patriei cu sufletul îngropat în el. Nici o legislaţie nu poate împărţi tronul acesta între autohtoni şi venetici. Şi nu există aur pe lume să echivaleze preţul ţarinii strămoşeşti. Pentru că, din moment ce această ţarină e strămoşească, ea are mai presus de toate o valoare morală, ce nu se poate măsura în bani. Cine îşi vinde pământul săvârşeşte un sacrilegiu fiindcă îşi vinde morţii din el. Crima democraţiei e că a pus la mezat patria, şi aceasta însemnează în principiu detronarea neamului românesc din drepturile lui de rasă regală. În lumina spiritului autohton, invazia străinului e tot una cu o năvălire barbară, ceea ce constitue caz de război defensiv. De aceea, în suflul mistic al naţionalismului, să lămurim geamătul morţilor jigniţi în mormintele lor şi grindina blestemelor înscrise în dania lor. Căci patria e dania strămoşilor şi ea nu se lasă nici răpită, nici vândută. România trăieşte sub dictatura capitalismului fără patrie”.
  N.Crainic

  „Matei Basarab răscumpăra cu bani din visterie pământuri încăpute pe mâini străine; astăzi trei din patru părţi ale acestor pământuri sunt în asemenea mâini. Se înţelege că cu pământul trec drepturile publice, cu acestea Parlamentul, cu Parlamentul puterea.”
  Mihai Eminescu, De îmbunătăţiri rele…, Timpul, 3 dec. 1882, Opere, vol. XIII, pag. 234

  Apreciat de 1 persoană

 5. ortodoxend said, on iunie 12, 2016 at 11:11 pm

  A fost catalogat „cel mai sangeros atac armat in masa din istoria SUA”
  Bilant 50 ucisi si 53 raniti intr-un atac revendicat de ISIS
  Atacul a fost produs de un american din parinti afgani, ce avea legaturi cu teroristii
  Tinta au fost persoanele LGBT, ele fiind ucise direct in clubul de gay numit Pulse

  Ce nu spune presa: ca in realitate, ISIS e un paravan prin care masonii (care sunt toti GAY) aduc jertfe satanei dintre oamenii LGBT care le asculta doctrinele. Isi omoara proprii oameni, fiindca sunt de-ai lor, deja transformati, si considera ca au tot dreptul sa aduca jertfe direct dintre ei.

  http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3725393

  Apreciază

 6. cosmin said, on iunie 13, 2016 at 1:58 am

  Frumos

  Apreciază

 7. ines said, on iunie 13, 2016 at 2:35 am

  România a PIERDUT Parcul Național Retezat. Austriecii de la Schweighofer Holzindustrie au cumpărat lemn exploatat de firme terțe

  http://www.activenews.ro/stiri-mediu/Romania-a-PIERDUT-Parcul-National-Retezat.-Austriecii-de-la-Schweighofer-Holzindustrie-au-cumparat-lemn-exploatat-de-firme-terte-134065

  Legea prin care defrișările ilegale sunt incluse în cadrul amenințărilor la securitatea națională, promulgată de Klaus Iohannis Legea prin care defrișările ilegale sunt incluse în cadrul amenințărilor la securitatea națională, promulgată de Klaus Iohannis
  VIDEO Pădurile din Retezat ard în șeminee vest-europene VIDEO Pădurile din Retezat ard în șeminee vest-europene
  Exploatările forestiere din ultimii ani din munții Retezat, Godeanu, Țarcu și Vîlcan au condus la dispariția ultimului Peisaj Forestier Intact (PFI) din zona de climă temperată a Europei.

  „Am protestat la șantierul DN 66A și la minister, ne-am judecat în instanță pentru a opri asfaltarea Retezatului, am atras atenția că se exploatează pădurile în Râu-Șes, la Câmpușel și în Domogled. Dar este prea târziu. Corupția și lăcomia au învins. Cel mai vast templu al naturii din Europa a fost pierdut” a declarat Gabriel Păun, președinte Agent Green.

  Agent Green a publicat un nou reportaj filmat de investigații realizate în perioada 2009-2015 despre exploatările forestiere din PFI. În material sunt prezentate, potrivit us24.ro, zonele din Retezat afectate de exploatări forestiere.

  Firma Schweighofer Holzindustrie a cumpărat lemn exploatat de firme terțe în zona Râu-Șes și Câmpușel. La Câmpușel, firma austriacă chiar deține teritorii din PFI care i-au fost vândute ilegal de composesoratul Câmpu lui Neag. Pădurea – un amestec natural de fag și conifere – este certificată FSC și a fost exploatată sistematic începând cu anul 2006 imediat după achiziție, potrivit agrointel.ro.

  O alta zonă din PFI unde s-au pierdut teritorii semnificative este cea a munților Godeanu (Parcul Național Domogled), unde firma gorjeană Succes a exploatat sistematic masa lemnoasă în ultimii ani. Cel putin 78.601 m3 de lemn au părăsit parcul în 2013-2014. O parte a fost extrasă și prelucrată direct de Succes, iar alți 53.525 m3 au fost extrași de companiile Trans Fag, Fag Internațional, Alindo Impex, Mirona Forest si Trans Exfor, care vând masă lemnoasă tot companiei Succes care prelucrează lemnul la Gureni, județul Gorj. De aici cheresteaua trece pe la o fabrică din județul Argeș pentru uscare și pleacă mai departe către China.

  Ultima pădure virgină a Europei

  Peisajul Forestier Intact a fost descoperit de cercetători în 2006 și confirmat de un nou studiu știintific realizat de ICAS pentru Ministerul Mediului în anul 2007. Guvernul României a ignorat acest studiu care a inclus și un set de recomandări pentru protejarea prin lege a acestui tezaur național și European. PFI a fost confirmat și de studiul publicat de Agent Green în „Ocrotirea Naturii”, revista Academiei Române în mai 2011.

  „Conform criteriilor științifice, un PFI măsoară cel puțin 50.000 ha de sălbăticie și are lățimea de cel puțin 10 km. În zona de climă temperată a Europei nu mai există nici unul. PFI Retezat măsura 101.000 hectare în anul 2006. De atunci a fost sistematic ciopârțit. Nu înseamnă ca Retezatul este complet distrus. Înseamnă ca mai păstrează încă zone naturale valoroase, chiar și păduri virgine, dar că acestea nu mai au continuitate, fiind întrerupte de exploatări forestiere și construcții de infrastructură”, a adaugat Păun.

  Chiar dacă PFI a fost pierdut, mai există încă în România în total 218.000 hectare de păduri virgine. Cele mai mari abia dacă depășesc cu puțin suprafața de 5.000 de hectare și se află în munții Semenic, Godeanu și Vîlcan. Doar aproximativ 20% sunt bine protejate prin lege. 80% sunt în pericol de dispariție, deoarece exploatările forestiere sunt mult mai agresive de când firmele de exploatare și procesare a lemnului au luat la cunoștință harta cu pădurile virgine identificate prin studiul Veen Ecology, publicat în anul 2005.

  Apreciază

 8. alin said, on iunie 14, 2016 at 3:06 am

  Canada a legalizat relatiile sexuale intre oameni si animale. Vor sa umble la notiunea de zoofilie

  http://www.activenews.ro/externe/Canada-a-legalizat-relatiile-sexuale-intre-oameni-si-animale-134072

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: