SACCSIV – blog ortodox

ROG MOBILIZARE. Rog raspanditi. BANI PENTRU AVOCATUL lui FLORIN BARBU. Si e urgent

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 11, 2016

Linkul pentru donatii pentru Florin Barbu:
https://www.youcaring.com/florin-barbu-family-583339
Banii intra in contul surorii lui, Mihaela, si merg pentru costurile legale
pentru a facilita adoptia copiilor de catre aceasta. Se poate
plati cu PAYPAL. Pentru PAYPAL nu este nevoie de carte de credit si este
suficient sa ai cont bancar.

De 2 000 de lire s-a imprumutat. Mai trebuie 3 000 de lire pana la 20 iunie. Prima etapa e o incercare juridica de oprire a adoptiei copiilor de catre acel cuplu de homosexuali.

Hai ca se poate. In alte dati s-au strans mai multi bani tot intr-un timp scurt. E drept, atunci erau chestiuni legate de sanatate, dar cred ca ceea ce se petrece acum e cel putin la fel de important.

Multi au zis: sa-si ia avocat, sa faca, sa dreaga. Iata, acum e momentul sa depasim faza indicatiilor si sa trecem la fapte. Crestineste.

 

Tagged with: ,

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on iunie 11, 2016 at 8:07 am

  [QUOTE] Ziua de 11 iunie 1948 a intrat în calendarul realizărilor comuniste drept „vinerea patimilor burghezilor”. Puţini cunoşteau însă dimensiunea deciziei Partidului Muncitoresc Român, dat fiind că această „binefacere” făcută după modelul moscovit a fost atent ascunsă de urechile celor mulţi. Simţul proprietăţii private la acea dată se manifesta autentic, iar o „iobăgizare” a întregii populaţii nu ar fi fost pe placul nimănui. [/QUOTE]

  http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/na-ionalizarea-un-bun-al-poporului-ascuns-urechile-acestuia
  [QUOTE]
  Istoricii nu s-au pus încă de acord cu termenul folosit pentru actul politic de la 11 iunie 1948. Avem variantele: naţionalizare, etatizare şi confiscare[/QUOTE]

  http://www.romania-actualitati.ro/nationalizarea_11_iunie_1948-41816

  [QUOTE]După ce au acaparat întreaga putere politică în România, comuniştii au confiscat şi economia ţării. Pe 11 iunie 1948, într-o singură zi, tot ce însemna industrie în România a fost naţionalizat, fără ca proprietarii să primească vreo despăgubire. Aproape zece mii de fabrici, uzine, companii de asigurări, companii miniere sau de extracţie a petrolului, bănci şi companii de transport, au fost preluate în forţă de regimul comunist. [/QUOTE]

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/1989+Anul+care+a+schimbat+lumea/Comunistii+au+planuit+nationalizarea+in+laboratoarele+comuniste+

  [QUOTE]Gh. Gheorghiu Dej, prim-vicepresedinte al Consiliului de Ministri, argumenta astfel adoptarea legii: ‘Situatia creata in urma transformarilor petrecute impune o schimbare structurala in domeniul economiei nationale, pentru a pune toate fortele productive ale tarii in slujba ridicarii nivelului politic, economic si cultural al poporului nostru. Aceasta schimbare structurala este trecerea in mainile statului, ca bun comun al poporului, a celei mai importante parti din mijloacele de productie’.

  Se nationalizau prin lege ‘toate bogatiile subsolului’, intreprinderile siderurgice, prelucratoare de metale, santierele navale, intreprinderile din domeniul industriei carbonifere, din domeniul industriei petroliere si de gaze naturale si lista continua pana la intreprinderile de uscat fructe sau cele producatoare de bulion si marmelada.

  Erau nationalizate si Societatea Anonima Romana de Telefoane si Societatea Romana de Radiodifuziune.[/QUOTE]

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14977516-11-iunie-65-ani-nationalizare-documentar.htm

  Apreciază

 2. geo said, on iunie 11, 2016 at 8:12 am

  La 11 iunie 1848 insurecţia începe şi în Bucureşti. Gheorghe Bibescu, domnul Ţării Româneşti, ştiind că a pierdut sprijinul armatei, semneaza Proclamaţia de la Islaz, care va deveni şi noua constituţie şi recunoaşte noul guvern, format din Nicolae Bălcescu, secretar de stat pentru afaceri externe, Nicolae Golescu, secretar de stat pentru afaceri interne, Gheorghe Magheru, finanţe, Ion Heliade Rădulescu, culte, Ştefan Golescum justiţie, Constantin Kretulescu, preşedinte al Consiliului Administrativ, C.A. Rosetti, prefectul Poliţiei Capitalei şi Ioan Odobescu şef al Oştirii.

  Două zile mai tîrziu Bibescu abdică şi se retrage în Transilvania.

  http://www.istoria.md/articol/494/11_iunie,_istoricul_zilei

  Apreciază

 3. energein7 said, on iunie 11, 2016 at 8:33 am

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

  • calin said, on iunie 13, 2016 at 12:04 pm

   Nu aveti nevoie de cont paypal sau de card, cea mai simpla si mai ieftina metoda de transfer international din cont in cont e prin http://transfergo.com Comisionul la fiecare transfer e de doar aprox 9-10 RON in raport de cursul valutar. Puteti transfera direct in moneda tarilor inscrise pe site chiar daca aveti doar un cont in ROLei, calculul se face automat potrivit cursului valutar. Desi e ceva gen westernunion sau moneygram e cu mult mai ieftin! E facut de niste polonezi din Anglia si au mai multe filiale in diverse tari. Romanii care sunt la munca in strainatate si vor sa trimita bani in tara, in special cei din Anglia folosesc des acest serviciu.

   Dupa ce va faceti un cont pe site la ei cu tot ce va cer acolo, va inscrieti suma, numele si contul unde vreti sa trimiteti (destinatarul), apoi trebuie sa va duceti la banca unde aveti contul si sa depuneti suma dorita in contul transfergo din Romania (contul apare pe site la operatiune), cu specificarea numarului aferent contului dvs. de la transfergo. Ei vor livra apoi banii mai departe (il vor „trece granita”) in contul destinatarului. Va ajunge in contul destinatarului in 24 ore (socotite in zile lucratoare). Eu am facut pana acum 3 transferuri din contul meu din Romana in conturi din mai multe tari si va spun ca functioneaza foarte bine. Dumnezeu sa il ajute pe Florin Barbu si sa ne ajute si pe noi! Amin.

   Apreciază

 4. guti flo said, on iunie 11, 2016 at 11:25 am

  Marii duhovnici ne recomanda sa nu luam cipuri, carduri si toate cele….chiar voi o spuneti!..iar acum sa fac o donatie prin intermediul cardului?!..cum vine asta? Pe de-o parte sfatuiti lumea sa scape de carduri iar pe de alta ii puneti in situatia sa foloseasca cardul (lucrul diavolului) …”crestineste” , este parerea mea …si a voastra in acelasi timp : ” Iata acum este momentul sa depasim faza indicatiilor si sa trecem la fapte. Crestineste”.
  Este momentul sa demonstrati ca ceea ce postati si sustineti! Ca mai fiti credibili, cautati o modalitate prin care sa nu mai fortati mana crestinului sa foloseasca lucrul diavolului pt a face o donatie. Repet, voi trebuie sa dati exemplu ca ceea ce postati , sustineti!
  cu respect, Doamne ajuta.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 11, 2016 at 12:22 pm

   guti flo

   Ce sarpe esti. In articol scrie clar ca nu este nevoie de card bancar. Dar nu de card ti-e tie. Ai bagat-o pe asta doar doar pui si tu un bat in roata pentru a nu se strange bani pentru Florin Barbu.

   Apreciat de 2 persoane

   • NIMENI said, on iunie 11, 2016 at 12:39 pm

    De acord, guti flo e sarpe din serparie iesit la drumul mare ….

    Apreciază

  • Aurora said, on iunie 11, 2016 at 12:44 pm

   Donatia n-are legatura cu cardul, gagauta !

   Apreciază

  • Ionut said, on iunie 11, 2016 at 2:13 pm

   Pai, poate ca ar trebui sa cauti si tu o alta modalitate.

   In alta ordine de idei, am intrat si eu pe site-ul de donatii sa vad cum functioneaza, iar atunci cand introduci suma iti seteaza automat valoarea de 1 lira ca donatie pt. sustinerea site-ului (cu care daca nu esti de acord, trebuie sa intri si s-o schimbi tu, sa pui 0).

   Apreciază

 5. Ioan said, on iunie 11, 2016 at 12:07 pm

  Ereticul si masonul Ioachim Bacauanul trebuie alungat din Biserica.

  Il vedem la papistasi:

  http://www.epr.ro/saptamana-de-rugaciune-pentru-unitatea-bisericii-la-roman

  „Cu ocazia săptămânii pentru unitatea creştinilor a avut loc sesiunea ecumenică intitulată: Oare Cristos a fost împărţit?
  ( 1 Cor 1, 1-17 ). Aceasta este întrebarea care a însufleţit sesiunea ecumenică ce a avut loc în ziua de 21 ianuarie 2014, la Institutul Teologic Romano – Catolic Franciscan din Roman.”

  Fragment din dialog:

  „Dacă Cristos nu a fost împărţit şi noi nu suntem împărţiţi, pe noi ce ne desparte?

  P. S. Petru Gherghel (episcop papistas): Avem de respectat nişte canoane, nişte norme. Ne rămâne dialogul dragostei.

  P. S. Ioachim Băcăuanul: Pe noi ne desparte egoismul. Cine renunţă la un tezaur liturgic, monahal. Este foarte greu! Când plecăm de aici, plecăm cu taina celuilalt în sufletul nostru. Spunea cineva: lăsaţi preoţii să discute dogmele pe o insulă şi poporul va înfăptui unirea. Cristos ne-a chemat către iubire în Duhul Sfânt să ne unească El!”

  http://ofmconv.ro/sesiunea-ecumenica-oare-cristos-fost-impartit-1cor-1-1-17/

  Apreciat de 1 persoană

  • Aurora said, on iunie 11, 2016 at 2:02 pm

   Remarc cu ciuda ca mai bine a vorbit papistasul decat sarpele Ioachim. Ala macar a pomenit de canoane, deci nu s-a repezit la unire ca berbecul cu capul in zid, dar Bacaunul a trecut direct la fapte… vazand deja insule si aiureli… Deci apostatii din Ortodoxie sunt mai dornici de unire decat inisisi papistasii…. Doamne pazeste- ne !

   Apreciază

 6. marinela said, on iunie 11, 2016 at 5:41 pm

  Sper sa ne deschidem cu totii inimile si punga ,sa il ajutam acum pe acest om cind are nevoie,ca nu vom saraci desigur, daca renuntam la un moft in minus .Ma bucur ca ai facut acest apel ,frate Vasile,doar asa sintem mai aproape unii de altii,ajutindu-ne la necaz.Doamne ajuta si mintuire!

  Apreciat de 1 persoană

  • valentindortodox said, on iunie 11, 2016 at 6:34 pm

   așa e, de unde dai de-acolo ai

   Apreciază

   • marinela said, on iunie 11, 2016 at 8:24 pm

    Intrebare :care-i procedura platii cu paypal(?),ca sint mai in urma cu chestiile astea,va rog ,explicati si unei netoate ca mine.Va multumesc ,Doamne ajuta !

    Apreciat de 1 persoană

   • valentindortodox said, on iunie 12, 2016 at 2:51 pm

    Eu nu știu

    Apreciază

  • cca70 said, on iunie 12, 2016 at 12:22 am

   sincer eu as dona, dar habar nu am sa lucrez cu pay pal..si nu prea inteleg cum vine treaba asta…alt mod de a trimte bani nu exista? prin posta de exemplu?

   Apreciază

   • S. Radu said, on iunie 12, 2016 at 1:05 am

    Va inregistrati la ei pe pagina https://www.paypal.com/ si pentru asta va trebuie o adresa de email. Dupaia va logati (adica intrati in contul de paypal nou creat) si gasiti acolo un buton „Add money”. Apasati pe el si va da un cont la care puteti trimite bani ca sa va incarcati contul de paypal. Contul bancar de unde trimiteti trebuie sa aiba acelasi nume ca numele cu care v-ati inregistrat contul de paypal. Faceti transfer din contul dvs. bancar in acel cont si in 2 zile lucratoare va apare suma pe care ati transferat-o in contul de paypal. Dupaia puteti plati din contul de paypal.

    Apreciază

 7. Iones said, on iunie 11, 2016 at 8:04 pm

  OFF-TOPIC

  Conferinta de evitat?
  David Icke, reporter si scriitor britanic cu 20 de best-seller-uri si sute de conferinte la activ, include in turneul sau mondial, pentru prima data si Romania. El crede in reteaua energetica, in reptilieni
  http://www.salapalatului.ro/index.php/179-david-icke#.V1xDf-RJnIU

  Apreciază

  • NIMENI said, on iunie 11, 2016 at 10:55 pm

   Nu e de evitat, e de vazut, cu toate ca stim cu cine avem de-a face …

   Apreciază

  • ortodoxend said, on iunie 12, 2016 at 12:16 am

   Spune multe adevaruri, dar reptilienii sunt modalitatea in care el isi explica ritualurile si uciderile masonice. Crede ca aia au nevoie de sange ca sa ramana in forma omeneasca. Oricum, bate campii, si stie si el asta. E constient de existenta dracilor, dar nu vrea s-o spuna, ca altfel s-ar pocai lumea. Am impresia ca e mason. Promoveaza multe adevaruri, dar pe masoni nu-i deranjeaza atata timp cat nu vorbeste nimeni despre satan si mantuire prin Biblie. Ba chiar le convine sa isi faca planurile cunoscute.

   Apreciază

  • ortodoxend said, on iunie 12, 2016 at 12:23 am

   Uite mai multe aici. Chiar daca situl nu e ortodox, analiza despre david icke e corecta – http://www.jesus-is-savior.com/Wolves/david_icke.htm restul nu e de citit

   Apreciază

 8. Paul222 said, on iunie 12, 2016 at 12:07 pm

  Deja s-au strans aproape £1200! Doamne ajuta sa se stranga si restul in timp util.

  Apreciază

 9. Nimbus said, on iunie 12, 2016 at 12:21 pm

  Apreciază

 10. marinela said, on iunie 12, 2016 at 8:00 pm

  Pai ,nu era mai simplu sa ne dea un nr de cont bancar decit paypal-ul asta? Nu toata lumea e purtata cu chestiile astea noi, mai sint si nerozi ca mine.Bunavointa e, dar lipseste abilitatea… cu PayPal.

  Apreciază

  • unu1 said, on iunie 13, 2016 at 7:34 pm

   @marinela

   Aveti dreptate, stimata marinela; Si eu tot in aceeasi situatie sunt.
   Asa cu pay-pal-uri, cu adrese de mail, cu necesitatea unui cont bancar personal, cu carduri samd.

   Pai cine n-are cont bancar sau card (ca lucreaza la o firma normala) sau nuare incredere sa-si dea adresa de mail sau sa faca transferuri bancare online, cand pe toate site-urile se vorbeste de phishing sau alte infractiuni bancare… e mai greu si nici nu te simti in siguranta.

   Contul bancar e cel mai simplu; Nici macar cu Western Union nu stiu cum e.

   Nu ii crtitic pe cei din familia Dlui Barbu, dar e o tema de gandire si pentru altii.

   Doamne iarta-ma daca am judecat pe cineva si Doamne Ajuta-ne (implicit Dlui Barbu) !

   Apreciază

 11. […] ROG MOBILIZARE. Rog raspanditi. BANI PENTRU AVOCATUL lui FLORIN BARBU. Si e urgent […]

  Apreciază

 12. […] ROG MOBILIZARE. Rog raspanditi. BANI PENTRU AVOCATUL lui FLORIN BARBU. Si e urgent […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: