SACCSIV – blog ortodox

Romania are de 6 ori mai multi agenti secreti decat avea Securitatea lui Ceusescu

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 9, 2016

car35-768x1024

Foto: http://gazdaru.ro/2016/02/6109/

Se pare ca numarul agentilor secreti e cu mult mai mare decat se estima in 2014:

De ce sunt atat de multi INTRUSI in Romania? Unul din raspunsuri: avem mai multi AGENTI SECRETI decat Franţa şi Germania la un loc. Numărul acestora e depăşit doar de cel al FBI. Dar DE CE AVEM ATAT DE MULTI agenti?

Iata ce putem citi la Angajaţii din serviciile secrete, de 6 ori mai mulţi ca Securitatea lui Ceaușescu de pe Cotidianul:

Guvernul României a scăpat o informație bombă în proiectul de ordonanță privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice anunțat marți seară.

Conform acestui DOCUMENT, în urma analizei Flux24: serviciile secrete românești de astăzi sunt de cel puțin 6 ori mai numeroase în comparație cu Securitatea lui Nicolae Ceaușescu.

Potrivit documentului OFICIAL un număr de 1.219.335 de persoane sunt plătite din fonduri publice, din care 24% în Educație (290.369), Apărare și Ordine publică 21%, respectiv 260.000 de persoane, Administrația publică locală — 203.919 persoane (17%), Sănătate—162.071 persoane (13%), Asistență socială — 110.459 persoane (9%), altele — 30.444 persoane (3%), Cultura — 29.372 (2%), Cercetare — 2.469 de persoane (0,2%).

O întrebare CHEIE este și ce reprezintă o altă categorie de angajați la stat: capitolul ALTELE din documentul guvernului — 30.444 persoane.

Domeniul Apărare și Ordine publică se află pe locul doi cu 260.000 de persoane angajate.

Și aici este BOMBA, scăpată probabil involuntar.

Acest domeniu indică numărul angajațiilor din instituțiile de forță: ministerele de interne și apărare plus serviciile secrete.

Conform informațiilor publice, Ministerul de Interne are 130.000 de angajați, iar Ministerul Apărării 75.000, adică 205.000 în total.

La Ministerul de Interne intră în datele publice menționate și angajații serviciilor secrete, în special celebra unitate Doi și un Sfert. La fel și în cazul angajațiilor serviciilor secrete de la Ministerul Apărării.

Făcând un calcul simplu reiese că celelalte servicii de informații au un total de 55.000 de angajați la SRI, SIE, STS și SPP.

În decembrie 1989, toate direcțiile Securității Statului, inclusiv cele de la Interne și Armată organizate în cele 6 direcții ale Securității, aveau un total de 14.500 de angajați.

Conform datelor publicității marți seară de Guvern serviciile de informații au astăzi LA PRIMA VEDERE de peste 4 ori numărul angajaților Securității din 1989.

Cu specificarea că numărul angajaților serviciilor de informații de la Interne și Apărare nu sunt publice, dar potrivit unor surse numărul acestora se apropie de 30.000 de persoane și fac parte din cei 205,000 de angajați ai celor două ministere.

Recalculând: reies 85.000 de persoane de angajați ai serviciilor secrete FĂRĂ cele 30.444 persoane care nu știm în ce domeniu lucrează.

La un total de peste 85.000 de persoane angajate în serviciile secrete astăzi avem o Securitate de peste 6 ori mai NUMEROASĂ decât cea din 1989.

În această cifră nu intră informatorii, colaboratorii și ofițerii acoperiți.

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. safimvigilenti said, on iunie 9, 2016 at 8:04 pm

    cand haina se umple de molii, singura solutie e sa ii dai foc si iei alta noua si curata

    Apreciat de 2 persoane

  2. sorin said, on iunie 9, 2016 at 8:27 pm

    Este nevoie de securisti ca sa aiba cine turna pe adevaratii ortodoxi.

    Apreciază

    • el said, on iunie 9, 2016 at 9:09 pm

      si acum au atatea mijloace la dispozitie ca ar pali de invidie si kgbul lui stalin si … toate politiile secrete de pana acum ale celor mai cumpliti dictatori de pretudindeni.

      cu asemnea popor de TURNATORI CURVE, CRIMINALI si LIMBI … „Viitor „de aur” tara Ro are ” !

      PRAFUL si PULBEREA ….astai crapa intai nici o grija

      asa cum ingerul Domnului a NIMENIT pe TOTI intaii nascuti ai egiptenilor in NOAPTEA PUSTIIRII si nici unul din ei de la norodul prost la fiul lui faraon n-a scapat, ASA nici astia NU SCAPA de MANIA Lui Dumnezeu care le va trimisa CURAND… ei NU vor apuca sa linga laba lui anticrist , astia in intaia linie vor ateriza in iad de vii…

      URMASII lor si EXTREM de putini din ei vor trece la etapa urmatoare : prigonirea Bisericii din pustie…

      MACELUL MACELUL MACELUL…. si curatirea ariei de putreziciuni ….
      Trimite Doamne URGIA Dreptatii Tale peste ei CURAND si NU mai intarzia nici o zi !

      Apreciază

    • el said, on iunie 9, 2016 at 9:12 pm

      sorin

      nu e nevoie de atatia, ca RARI si EXTREM de PUTINI sunt cei despre care vorbesti!
      de aceea si aceste CURVE si CRIMINALI vor fi RARITI DRASTIC … caci sunt deja prea multi INUTILI, chiar si lui anticrist … !
      plata lor e cu ei… VINE !

      Apreciază

  3. Alexandru Ciocan said, on iunie 9, 2016 at 9:01 pm

    depinde ce înțelegi prin agent secret… eu cred că mai de grabă România are puțini agenți secreți și mulți trepăduși/sclavi angajați pe posturi de genul

    Apreciat de 2 persoane

  4. Cristian said, on iunie 9, 2016 at 10:13 pm

    trist

    Apreciază

  5. ortodoxend said, on iunie 9, 2016 at 11:08 pm

    Ce parere aveti de Dumitru Constantin Dulcan, medicul neurolog de la spitalul militar? Promoveaza credinta in Dumnezeu, la care el singur a ajuns prin stiinta. Dar am impresia ca este de o spiritualitate falsa, demonica. Chiar daca profesorul ridica problema existentei divinitatii pe care mai apoi o dovedeste adevarata, chiar daca se straduieste catre o chemare la iubire, chiar daca incearca intoarcerea oamenilor spre bine, totul este doar de fatada. Este acel gen de credinta demonica, doar gandita, luciferica. Nu apare nicaieri ideea de pacat, de pocainta, de intoarcere din mizerie spre viata duhovniceasca. Este clar ca Dumnezeu este inteles gresit, iar asta duce la inchinarea celuilalt dumnezeu.

    Apreciază

  6. stef said, on iunie 9, 2016 at 11:08 pm

    Ce este cu acest „Mandela Effect”? Incerc sa inteleg mai clar – un efect de schimbare a realitatii /istoriei in urma experimentelor de la CERN ( „fantana adancului” din Apocalipsa)? Primele schimbari ar fi aparut la inceputul lui 2015 si acum au devenit tot mai evidente…

    Apreciază

  7. Spyridon said, on iunie 9, 2016 at 11:29 pm

    Biserica ortodoxă sârbă nu va participa la sinodul ecumenic din Creta.
    http://www.pravmir.com/serbian-orthodox-church-refuses-to-participate-in-pan-orthodox-council/

    Apreciază

  8. Romanasul said, on iunie 10, 2016 at 12:30 am

    Si pe cei 11300 de angajati civili unde-i lasa gazetarul de la Cotidianul? Cei 75000 sunt cadre militare! E adevarat insa ca tot sunt nejustificat de multi…

    https://dmru.mapn.ro/pages/view/97

    Apreciază

  9. ovidiu-s said, on iunie 10, 2016 at 12:41 am

    Cred ca e exagerat de mic numarul celor care lucrau intr-un fel sau altul pentru Securitate, pe vremea comunismului. Atunci, spunea Dinescu fostul presedinte CNSAS, la o populatie le 23 de milioane de locuitori erau aproape 2 milioane de turnatori operativi sau colaboratori de forma care erau platiti de stat sau aveau alte facilitati. ( Li se elibera pasaport si li se permitea sa calatoreasca in strainatate sau sa emigreze de exemplu). In afara de acestia mai erau si acea categorie de profitori paraziti, de obicei incapabili de o activitate normala, numiti ofiteri politici sau sefi de cadre, depinde de institutia sau fabrica unde lucrau, si care nu aveau alte sarcini decat sa supravegheze si sa instruiasca angajatii in idealurile si ,,valorile” marxist-leniniste.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 10, 2016 at 6:43 am

      ovidiu-s

      Consider ca aceste categorii exista si acum si se adauga agentilor despre care se scrie in articol. De exemplu politrucii „societatii civile” George Soros, cata frunza, cata iarba, carora ca o manusa le vine descrierea facuta de tine, usor actualizata:

      Acea categorie de profitori paraziti, de obicei incapabili de o activitate normala si care nu au alte sarcini decat sa supravegheze si sa instruiasca angajatii in idealurile si ,,valorile” Noii Ordini Mondiale.

      Apreciază

      • nikodim said, on iunie 10, 2016 at 6:36 pm

        saccsiv,
        „politrucii „societatii civile” George Soros, cata frunza, cata iarba”
        Daca luam in considerare vorba Poetului, ca in trecut „raul, ramul” erau prietenii exclusivi ai Neamului, am putea spune despre aceasta „categorie de profitori paraziti, de obicei incapabili de o activitate normala si care nu au alte sarcini decat sa supravegheze si sa instruiasca angajatii in idealurile si ,,valorile” Noii Ordini Mondiale.” ca in prezent este mai numeroasa decat frunza si iarba ramase pe cele cateva ramuri „prietene numai noua” neatinse inca de marile defrisari privatizatoare.

        Apreciază

  10. sica said, on iunie 10, 2016 at 12:43 am

    https://georgevalah.wordpress.com/2011/02/02/iisus-a-fost-dac-nu-evreu/
    De vazut si comentariile????

    Apreciază

  11. Romanasul said, on iunie 10, 2016 at 12:44 am

    Sa nu mai spun ca a omis si categoria angajatilor civili din MAI, ISU si ce mai intra in cei 290000. Dar, cum ziceam, tot sunt disproportionat de multi in raport cu populatia. Ne vor gaste. De aici si lipsa de transparenta…

    Apreciază

  12. Manuel Transmission said, on iunie 10, 2016 at 1:24 am

    – Romania and Poland Are Ground Zero Now
    http://themillenniumreport.com/2016/06/romania-and-poland-are-ground-zero-now/

    – Who Owns and Controls the Military-Industrial Complex?
    http://www.cosmiconvergence.com/2016/04/01/who-owns-and-controls-the-military-industrial-complex/

    – Who Really Owns and Controls the Military-Industrial Complex? Part II
    http://themillenniumreport.com/2016/04/who-really-owns-and-controls-the-military-industrial-complex-part-ii/

    Apreciază

  13. energein7 said, on iunie 10, 2016 at 7:44 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  14. templier's blog said, on iunie 10, 2016 at 9:02 am

    Rabinul șef al Israelului cere reconstruirea templului din Ierusalim
    https://templierblog.wordpress.com/2016/06/10/rabinul-sef-al-askenazilorreconstruiti-templul-din-ierusalim/

    Apreciază

  15. AKRITAS said, on iunie 10, 2016 at 11:30 am

    Dezvăluirile unui europarlamentar: USB reprezintă corporațiile și are un mesaj anti-național
    http://www.stiri-extreme.ro/dezvaluirile-unui-europarlamentar-usb-reprezinta-corporatiile-si-are-un-mesaj-anti-national/

    adica, acelasi scenariu, aceiasi pervertire diabolica, aceiasi lupi in blana de oaie, aceiasi straini de neam, alte cozi de topor, aceleasi „valori” ale occidentului iudeomason. pana cand ?

    Apreciază

  16. Paul222 said, on iunie 10, 2016 at 11:53 am

    Apropos de simbolistica ciudata, iata aici o imagine care detaliaza mai bine problemele… https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/13396764_266479083712260_223727672_o.jpg?oh=e9270600b592326a525074f51ef75a44&oe=575C2838

    Apreciază

  17. Gabriel said, on iunie 10, 2016 at 3:14 pm

    Capistea idoleasca „Aripi”

    Dupa cum stiti, s-a inaugurat in Bucuresti o capiste idoleasca, iudeo-masonica. A fost prezent chiar si Rafael Shaffer, Rabinul şef al Cultului Mozaic impreuna cu alti eretici si pagani, oferind spectatorilor un savuros moment ecumenist.
    Mai multi oameni s-au intrebat: „domn’e da’ unde-i CRUCEA”? Pai nu e nici o cruce pentru ca dracu’ nu sufera CRUCEA, il arde…cum sa pui o CRUCE pe-o capiste idoleasca?
    Presedintele eretic a citit de pe o hartoaga si ne-a zis ca monumentul este inchinat victimelor comunismului. Are dreptate, insa nu le-a pomenit, pe victime..nu-i nimic o facem noi. Avem asa:
    Eugen Turcanu, Bondarenco Pantelimon, Nicolae Maromet, Bulz Vasile, Butyka Francisc, Carnu Ioan, Gheorghe Craciun, Ciolpan Vasile, Doicaru Nicolae, Enoiu Gheorghe, Fecioru Ion, Alexandru Visinescu, Feller Moritz, Gruia Manea, Jianu Marin, Lazar Tiberiu, Macavei Ioan, Marici Petre, Micutelu Constantin, Muraviov, Oanca Constantin, Pandele Nicolae, Pasca Vasile, Pavel Ion, Strul Mauriciu, Tandara Frant, impreuna cu toti prigonitorii, temnicerii si tortionarii care au pus umarul la crearea si intretinerea holocaustului romanesc. Ei toti sunt victimele comunismului, inselati de diavol. Dumnezeu sa-i ierte!

    Inca mai asteptam sa se construiasca in Bucuresti un monument in memoria eroilor si martirilor, a celor ce s-au sfintit si au luat cununa muceniciei in prigoana carlista, antonesciana si comunista, majoritatea provenind din randurile Miscarii Legionare. Acea Miscare care inca le mai da fiori slujitorilor satanei.

    Unde umbrează darul tău Mihaile Ar­han­ghe­le, de acolo se teme toată lucrarea diavolului, că nu suferă să rămînă lîngă lumina ta lucifer, care a căzut din cer. De aceea ne rugăm ţie: săgeţile lui cele de foc îndreptate cu vicleşug împotriva noastră stin­ge‑le prin mijlocirea ta, vrednicule de laudă Mihaile Arhanghele.

    HRISTOS S-A INALTAT!

    Apreciază

  18. octavpelin said, on septembrie 18, 2016 at 10:58 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  19. octavpelin said, on aprilie 23, 2018 at 10:55 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.