SACCSIV – blog ortodox

Simboluri bizare pe SIGLA MARELUI SINOD

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 8, 2016

sigla-sinodului-panortodox

   Iata ce putem citi la Simbolistică ciudată pe sigla așa-zisului „Mare Sinod„ din Creta. Descriere apărută pe site-ul Mânăstirii Petru Vodă și eliminată între timp, la presiunea patriarhului, de către stareț de pe blogul fratelui Daniel Vla:

Sigla, folosită de tot mai multe situri oficiale ale Bisericilor Ortodoxe Autocefale, pentru a desemna Sinodul din Creta, nu are nicăieri desemnat autorul, nici exegeza. Sigla este formată din cîteva elemente uşor de înţeles. În interior se vede un tron nu descoperit, cum e învăţătura ortodoxă!, ci care acoperă nu se ştie exact ce învăţături (a se face diferenţa între simbolizarea apofatismului şi cea a ocultismului!).

Acest tron se aseamănă foarte mult cu o intrare nu se ştie în ce tunel întunecat şi înconjurat de un arc gotic, sugerînd nu funcţia împărătească a Trinităţii, Care Sfîntă Treime e complet absentă, ci pe cea a împărăţiei vizibile a cezarului. Pe acoperămîntul neliniştitor şade o Evanghelie strîmbă cu o cruce strîmbă – ori niciodată în iconografia ortodoxă nu există cruci strîmbe, ci numai drepte; crucile strîmbe sunt apanajul satanismului.

Pe crucea strîmbă şad două gheare ale unei păsări cu aripile handicapate, mimînd, pe de o parte, un porumbel ce nu poate zbura (un astfel de porumbel nu se va vedea niciodată în toată iconografia ortodoxă), iar pe de alta umbra siglei vechiului imperiu bizantin. Către tron duce un covoraş roşu şi o scăriţă, care nu simbolizează transcendenţa celui ce şade pe tron, ci dimpotrivă, o imanenţă adîncitoare în sens materialist şi idolatru.

Pe bună dreptate, neincluse în interior, ci aşezate în exterior sunt singurele cruci drepte, în număr de 14, nu 12, nu 7, nu 3, cum ar fi fost ortodox, ci 14, care simbolizează cele 14 voturi ale singurilor participanţi la Sinod ale căror voturi vor conta, anume ale celor 14 patriarhi. Este profund regretabil că reprezentanţii Bisericii Ortodoxe folosesc asemenea sigle eterodoxe, care ilustrează atît reaua credinţă a creatorilor acestui design, cît şi orbia duhovnicească a celor ce au adoptat-o.

(descriere apărută pe site-ul Petru Vodă, eliminată între timp la cererea patriarhului către stareț)

Alte simboluri oculte pot fi recunoscute în descrierea de mai jos:

logo_sinod-2016_explicat

Sursa:

http://http://sinodultalharesc.xyz/2016/06/07/semnificatii-si-simboluri-oculte-pe-sigiliul-sigla-sinodului-panortodox/

Cititi va rog si:

Glasul Stramosesc:

Ieromonah Macarie Banu – Schitul Oituz, Bacau:

http://psaltirea.ro/files/sigla%20noua%20oculta.pdf

Tagged with: , ,

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gabriel said, on iunie 8, 2016 at 10:31 pm

    Apreciază

    • cemaiconteaza said, on iunie 9, 2016 at 7:40 am

      Parintele Macarie de la Schitul Oituz analizeaza sigla noua oculta, descarcati de aici: http://psaltirea.ro/files/sigla%20noua%20oculta.pdf

      Saccsiv, completeaza te rog postarea asta fiindca cred ca meritra atentie

      Apreciat de 1 persoană

    • Clarissa Ferenczi said, on iunie 26, 2016 at 4:19 pm

      De ce bizare, nu sunt destul de clare? Täuschungen adica inselaciuni. Putem interpreta un tablou sau o imagine, din mai multe perspective.

      Este o oglinda rotunda, cu rame maro, in care vedem un „tablou”. In acest tablou, la prima interpretare, vedem un tron, cu sezutul in jos, ca la ginecoloc, pe el este un ceaersaf impaturit si o harta care arata niste planuri secrete…sunt oua patrate, mai mult nu se poate vedea. O biblie cu o cruce neortodoxa, pe cearsaful pe care vedem si doua biciuri…sau ate…Porumbelul este deformat, parca ar avea trei capete, cu unul priveste spre cer, celalalte doua spre pamant. Ne uitam printr-un ochi veghetor, vedem toate acestea direct in ochi. In spate, alt ochi inchis, sau oglinda mascata…

      Interpretarea a doua: Un robot urias ca un Heruvim, din trei persoane! Doi caini-soldati de veghe, care pazesc secretele (cartea, semnele, hartile, planurile si cheile)…Cainii au botnite, pot fi si chirurgi care au masti in timp ce opereaza…pot fi si doi lei. Central sta pe doua picioare scurte un monstru cu cap urias…capetele din profil ale cainelui din prima interpretare par acum doi ochi imensi ai capului fiarei. central iese o limba dintr.o gura uriasa, care atarna ca la caini…Are sort de mason in fata, peste fusta, de o parte si de alta, are in cei doi caini, in trup, doua chei mari, intoarse invers sunt doua mitraliere.Crucea de pe scriptura nu este ortodoxa, este a lui Andrei, in forma de X. Botnita cainilor…material de film…dar si benzi care ne amintesc de niste semne egiptene din vremea faraonilor. La gat si la mijloc, doua inele, la ureche, semnul ,exclamarii, intors..trupurile canine mai par a fi si cipuri biometrice.

      Oglinda ochi devine ceas, in care sunt ansamblate toate aceste semne ale cainelui si ale gurii de caine…cu limba scoasa, mereu vigilent, un animal teribil si inspaimantator…duhul are acum forma de coarne albe, ca ale vacilor indiene sau din pachistan…vaca alba este sfanta in religiile pagane..pe tron sta o imparateasa pe care nu o vedem, cu coarne de vaca pe cap, care sta langa duhul…cel care inspira prin demoniile sale pe cei care i se inchina…cruce pagana, scriptura pagana, porumbel deformat cu trei capete…

      Avem semnele fiarei: este cainele: (DOG/ GOD- Dumnezeul Caine) si RAD/DAR (Roata, Rada, Darnica, Gura-Cuvantul/Bucuria, Placerea, Ruleta (femeia desfranata care face numerele, scade si aduna, joaca, vinde si cumpara, pune pe roata, joaca la ruleta…).

      Apreciază

  2. ortodoxend said, on iunie 8, 2016 at 11:02 pm

    Adevarat, daca se va tine, asta e sinodul talharesc din proorocii. M-am tot gandit cum isi vor impune noile reguli. Sunt prea bruste, bat la ochi. Dar de data asta se grabesc. Mi-e teama ca le vor impune dar in acelasi timp incep razboaie si crize ca sa nu le stea poporul impotriva, sa fie oamenii ocupati cu probleme de supravietuire ca sa nu observe sau ca sa tolereze marile mutari in bisericile ortodoxe.

    Apreciat de 1 persoană

  3. energein7 said, on iunie 8, 2016 at 11:10 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  4. Ionut said, on iunie 8, 2016 at 11:41 pm

    Intr-adevar, e foarte ciudat.
    Pare intrarea intr-un tunel de cale ferata (intr-un fel, sunt reprezentate si sinele).
    De la ceea ce pare a fi un scaun, nu se vad picioarele din spate, ca si cum nu ar exista de fapt, ar fi doar o iluzie.
    Daca te mai uiti putin, par a fi reprezentate doua mitraliere si doua ghiulele,acoperite cu un sort masonic.
    Ceea ce se vrea a fi o carte pare mai degraba o lespede de mormant. Pasarea reprezentata nu prea seamana cu un porumbel (decat, poate, la conformatia capului), ci mai degraba cu o lebada sau o gasca.
    Dupa mintea mea, cred ca ar fi trebuit ca porumbelul sa fi avut o aureola, si nu are.

    Apreciază

  5. Constantinopol said, on iunie 9, 2016 at 12:44 am

    A INCEPUT AL 3-LEA RAZBOI MONDIAL:
    http://www.accestotal.ro/si-uite-asa-a-inceput-al-treilea-razboi-mondial-erdogan-aprinde-fitilul-sa-vedem-unde-face-poc/
    E oficial, armata turca a intrat in Siria incalcand toate legile internationale si regulamentele NATO. A invadat o tara suverana. Armata turca va incerca sa treaca de rusi si sirieni ca sa ajunga la teroristii cu care fac afaceri.
    De acum, Rusia poate ataca oricand Turcia. Zilele trecute Putin a mentionat eliberarea Constantinopolului si ca romanii trebuie din pacate sa fie pregatiti cu solutii de supravietuire din cauza scutului de la Deveselu.

    Trebuie sa acorzi spatiu si importanta acestor evenimente care vor curma multe vieti.
    Chiar si militarii veterani americani ne avertizeaza pe noi romanii, prostii satului, ca nu intelegem gravitatea situatiei in care ne aflam:
    http://www.veteranstoday.com/2016/06/07/neo-romania-and-poland-are-ground-zero-now/
    CITITI CU ATENTIE ARTICOLUL, INTERCEPTORII DE LA DEVESELU SUNT CONCEPUTI CA RACHETE CONTINENTALE NUCLEARE!!!! Doar ca propaganda numeste aceste rachete drept „SCUT” ca sa para defensiv. Americanii vorbesc clar ca suntem idioti ca nu intelegem ce inseamna sa fim tinte pentru rachetele rusilor.
    Daca mai apucam sa traim, vom vedea, dar stiu ca exista si profetii ale unor sfinti romani cu o depopulare, cu zeci de kilometri fara tipenie de om sau cu descrierea unei urgii.
    >>>

    In acelasi timp astazi s-a votat la UE ca TOTI CETATENII UE SA AIBA UN COD FISCAL UNIC.
    Nu doar firmele, ci si persoanele fizice. Si vom avea TVA unic in toate tarile UE.
    >>>
    A single tax rate for all businesses in the EU: “The Commission . . . recognises that a fully-fledged Common Consolidated Corporate Tax Base (CCCTB), with an appropriate and fair distribution key, would be the genuine ‘game changer’ in the fight against artificial BEPS strategies. In light of this, the Commission should publish an ambitious proposal for a CCCTB as soon as possible, and the legislative branch to conclude negotiations on that crucial proposal as soon as possible. […] it is also urgent and necessary to lay down a single set of rules for calculating taxable profits of cross-border companies in the Union by treating corporate groups as a single entity for tax purposes [….] Specific measures are therefore proposed to use this directive as a tool to ensure compliance by current secrecy and low tax jurisdictionswith the international push for tax transparency and fairness. […] The Commission shall develop a common method of calculation of the effective tax rate in each Member State, so as to make it possible to draw up a comparative table of the effective tax rates across the Member States.”

    Tax ID number for every European: “Proper identification of taxpayers is essential to effective exchange of information between tax administrations. The creation of a harmonised, common European taxpayer identification number (TIN) would provide the best means for this identification. It would allow any third party to quickly, easily and correctly identify and record TINs in cross-border relations and serve as a basis for effective automatic exchange of information between Member States tax administrations.”

    Global Tax ID number: “The Commission should also actively work for the creation of a similar identification number on a global level, such as the Regulatory Oversight Committee’s global Legal Entities Identifier (LEI).”

    “The Commission shall present a legislative proposal for a harmonised, common European taxpayer identification number by 31 December 2016.”

    On June 8, 2016, the final vote on the EU’s proposal to impose a single tax system on all its member states, as well as a Tax ID number for every European, was:

    20 + (Yes)
    15 – (No)
    21 zero – 0 votes, not-present or no-opinion.

    http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2f%2fEP%2f%2fTEXT%2bREPORT%2bA8-2016-0189%2b0%2bDOC%2bXML%2bV0%2f%2fEN&language=EN&inf_contact_key=e0c4d32fed7e6b02990567bfd4a49287ab1b88f882ad2a1d09bbad2c6aebfee3
    >>>

    SI ACUM IN AMERICA, IN OKLAHOMA MAI EXACT, MILITIENII AU LA EI POS-URI!!!!!!!
    Te prind pe strada si te perchezitioneaza, iar daca gasesc carduri la tine, le baga in aparat si daca nu poti spune de unde ai banii, se confisca electronic:
    http://www.news9.com/story/32168555/ohp-uses-new-device-to-seize-money-used-during-the-commission-of-a-crime

    Apreciază

  6. octoviv said, on iunie 9, 2016 at 12:45 am

    Hristos S-a Înălțat!

    „Iar eu sunt vierme și nu om, ocara oamenilor și defăimarea norodului.” (Psalmul 21, 7)
    „Spun adevărul în Hristos, nu mint, martor fiindu-mi conştiinţa mea în Duhul Sfânt, că mare îmi este întristarea şi necurmată durerea inimii.” (Romani 9, 1-2)

    „Apropia-se-va omul și inima adâncă, și se va înălța Dumnezeu.” (Psalmul 63, 7).

    Icoane, mozaicuri și fresce ale Pogorârii Duhului Sfânt:
    http://pravoslavie.ru/foto/set562.htm

    Пятидесятница. Мозаичный свод. Фрагмент. Собор св. Марка, Венеция (Cincizecimea. Fragment din mozaicul basilicii San Marco, Veneția):

    Despre basilica San Marco din Veneția:
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Bazilica_Sf%C3%A2ntul_Marcu_din_Vene%C8%9Bia
    https://en.wikipedia.org/wiki/St_Mark%27s_Basilica

    http://medmeanderings.com/travel/the-mosaic-of-the-dodecahedron-st-marks-basilica/
    http://www.esoterictravelexperience.com/en/our-tours/esoteric-italy/15-venice-as-you-have-never-seen-it

    Despre dodecahedron (https://en.wikipedia.org/wiki/Small_stellated_dodecahedron, însemnați-vă cu Sfânta Cruce înainte de a privi vreo pentagramă și nu vă fixați privirea în interiorul ei, are efect hipnotic):

    […]
    In geometry, the small stellated dodecahedron is a Kepler-Poinsot polyhedron, named by Arthur Cayley, and with Schläfli symbol {5/2,5}. It is one of four nonconvex regular polyhedra. It is composed of 12 pentagrammic faces, with five pentagrams meeting at each vertex.
    […]

    […]
    It can also be seen in a floor mosaic in St Mark’s Basilica, Venice by Paolo Uccello circa 1430.
    […]

    în română:

    […]
    În geometrie, dodecahedronul mic stelat este un poliedru Kepler-Poinsot, numit de Arthur Cayley, având simbolul Schläfli {5/2,5}. Este unul dintre cele patru poliedre neconvexe regulate. Este alcătuit din 12 fețe pentagramice, cu cinci pentagrame unite la fiecare vârf (12 x 5 = 60 – n. n.).
    […]

    […]
    De asemenea poate fi văzut (dodecahedronul mic stelat – n. n.) într-un mozaic pe pământ în Basilica San Marco, Veneția realizat de Paolo Uccello pe la 1430.
    […]

    Despre Veneția:

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/26/nobilimea-neagra-are-mafia-la-degetul-micadevarata-mafie-care-subjuga-lumea-din-umbra/

    […]
    Cele mai puternice familii aparținând Nobilimii Negre se regăsesc în Italia, Anglia, Germania, Grecia, Elveția și Olanda. Originile lor ajung până în secolul 12 pe vremea oligarhilor Venețieni de origine khazară.
    Veneția a rămas în mâinile lor de atunci încoace, dar puterea și influența Nobilității Negre Venețiene s-a extins dincolo de granițele zonei, și astăzi, ea este simțită în toate colțurile planetei. În anul 1204, familiile oligarhice au parcelat enclave feudale membrilor săi, și de atunci datează creșterea puterii și presiunii până când guvernul a devenit o corporație apropiată a familiilor de vârf ale Nobilimii Negre.
    […]

    http://antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/conducatorul-celei-mai-mari-biserici-din-lume-a-capul-aristocratiei-negre-secta-care-primea-ordine-186609.html

    În istorie este chiar marcată perioada în care Nobilimea Neagră şi-a făcut apariţia în secolul al XII-lea, preluând frâiele afacerilor importante din Veneţia şi Genova.

    http://dzr.org.ro/aristocratia-neagra-nobilimea-neagra-a-planetei-cea-care-conduce-planeta/ (atenție acest site conține și alte articole, ghiveci New Age – n. n.):

    Cine sau ce este Aristocrația Neagră (AN)?

    Ei bine, tema aceasta este atât de importantă, încât vom privi mai îndeaproape aceste persoane.

    „AN” este formată din cele mai bogate și puternice familii nobiliare din Europa care sunt în legătură și cu alte familii regale de pe alte continente. Din aceste familii nobiliare Europene vorbim de familiile care posedau, controlau și conduceau în secolul al XII-lea orașele Genova și Veneția. Sunt numit (Se numește – n. n.) „Aristocrația Neagră”, din cauza folosiri uneltirilor necurate, adică a minciunilor, a înșelăciunilor, crimelor, terorismului, iluminismului și a satanismului (magiei negre).

    http://descopera.ro/teoria-conspiratiei/4209682-illuminati-stapanii-din-umbra

    Chiar și în istoria oficială este binecunoscută perioada de tristă amintire din istoria Veneției și Genovei, perioada în care Nobilimea Neagră și-a făcut apariția publică pentru prima oară în secolul al XII-lea, preluând monopolul afacerilor.

    http://themillenniumreport.com/2015/11/new-world-order-creation-of-the-venetian-black-nobility-and-committee-of-300/

    […]
    Prominent on the board of two insurance giants are Committee of 300 members:
    – the Giustiniani family, Black Nobility of Rome and Venice who trace their lineage to the Emperor Justianian
    – Sir Jocelyn Hambro of Hambros (Merchant) Bank
    – Pierpaolo Luzzatti Fequiz, whose lineage dates back six centuries to the most ancient Luzzatos, the Black Nobility of Venice
    – Umberto Ortolani of the ancient Black Nobility family of the same name
    […]

    […]
    Various groups combined under the name of socialism to bring about the downfall of several Italian governments since the Club of Rome was established in 1968. Among these are the Black Nobility of Venice and Genoa, P2 Masonry and the Red Brigades, all working for the same goals. Police investigators in Rome working on the Red Brigades-Aldo Moro case came across the names of several very prominent Italian families working closely with this terrorist group.
    […]

    […]
    The Club of Rome is a conspiratorial umbrella organization, a marriage between Anglo-American financiers and the old Black Nobility families of Europe, particularly the so-called “nobility” of London, Venice and Genoa.
    […]

    […]
    Richard Gardner was sent to Rome on a special assignment. Gardner married into one of the oldest Black Nobility families of Venice, thus providing the Venetian aristocracy a direct line to the White House. The late Averill Harriman was another of the committee’s direct links with the Kremlin and the White House, a position inherited by Kissinger after Harriman’s death.
    […]

    […]
    The roots of the East India Company (chartered by Queen Elizabeth I on December 31, 1600 and dissolved in 1873) sprout from the European Black Nobility. The Black Nobility are the oligarchic families of Venice and Genoa, who in the 12th century held the privileged trading rights (monopolies). The first of three crusades, from 1063 to 1123, established the power of the Venetian Black Nobility and solidified the power of the wealthy ruling class. The Black Nobility aristocracy achieved complete control over Venice in 1171, when the appointment of the doge was transferred to what was known as the Great Council, which consisted of members of the commercial aristocracy, a complete triumph for them. Venice has remained in their hands ever since, but the power and influence of the Venetian Black Nobility extends far beyond its borders, and today, is felt in every corner of the globe. In 1204 the oligarchic families parceled out feudal enclaves to their members, and from this epoch dates the great building-up of power and pressure until the government became a closed corporation of the leading Black Nobility families.
    […]

    […]
    The European Black Nobility earned its title through dirty tricks, so when the population revolted against the monopolies in government, as anywhere else, the leaders of the uprising were quickly seized and brutally hanged. They use secret assassinations, murder, the bankrupting of opposing citizens or companies, kidnapping and rape. All the families listed are connected with the House of Guelph [senior line of the House of Este], one of the original Black Nobility families of Venice from which the House of Windsor and thus the present Queen of the United Kingdom, Elizabeth II, descends.
    […]

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale, Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, ale Sfântului Părinte Ierarh Ignatie Briancianinov, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Ciprian, ale Sfintei Mare Mucenițe Justina, ale Sfinților Ierarhi Mărturisitori ai Ortodoxiei Fotie cel Mare, Marcu Evghenicul și Grigorie Palama, ale Sfântului Părinte Cuvios Justin Popovici de la Celie, ale Sfântului Părinte Cuvios Iustin Pârvu de la Petru-Vodă, ale Sfântului Părinte Cuvios Arsenie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Arsenie Capadocianul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie Aghioritul, ale Sfântului Părinte Cuvios Isaac Sirul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Siluan Athonitul, ale Sfântului Părinte Cuvios Maxim Mărturisitorul, ale Sfântului Părinte Ierarh Chiril Arhiepiscopul Ierusalimului, ale Sfântului Părinte Ierarh Clement al Alexandriei, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Petru, ale Sfântului Părinte Sfințit Mucenic Irineu de Lyon (Lugdunum), ale Sfântului Părinte Ierarh Ioan Maximovici, ale Sfântului Părinte Ierarh Nicolae Velimirovici și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Biruitoare, Tu învață-ne, Tu înțelepțește-ne, Tu luminează-ne, Tu întărește-ne ca să nu Te părăsim pe Tine, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

    Hristos S-a Înălțat!

    Apreciază

  7. templier's blog said, on iunie 9, 2016 at 7:25 am

    Mitropolitul Serafim de Pireu despre sinodul din Creta:

    Apreciază

  8. georgegr said, on iunie 9, 2016 at 12:23 pm

    pare a semana un pic cu baphomet pe tron:

    Apreciat de 1 persoană

  9. ORTODOXIE said, on iunie 9, 2016 at 2:23 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  10. Arhanghelul said, on iunie 9, 2016 at 3:28 pm

    Unde ati vazut voi porumbel cu picioare de Vultur-Pinguin … Aripi de Pterodactyl … si gat lung de pasare „”terestra”” … rasucit in spate … nu in fata …
    … pana si acvila sau vulturul heraldic are capul la stg. sau dr. … dar nu in spate … adica nu se uita ca un urmarit/fur … ci, ca un pradator/dominant stg./dr,/inainte … inapoi se uita cel fricos/temator si urmarit de cel urmaritor … „”care este”” URMARITOR(geana pe el) … psihologie pura …

    Unde este privirea aia de … Rege-al Regilor! Domn al Domnilor! … cand tu te uiti defapt … in spate la suflatorul de „”plagiate”” …

    Apreciază

  11. octoviv said, on iunie 9, 2016 at 5:19 pm

    Hristos S-a Înălțat!

    „Iar eu sunt vierme și nu om, ocara oamenilor și defăimarea norodului.” (Psalmul 21, 7)
    „Spun adevărul în Hristos, nu mint, martor fiindu-mi conştiinţa mea în Duhul Sfânt, că mare îmi este întristarea şi necurmată durerea inimii.” (Romani 9, 1-2)

    „Apropia-se-va omul și inima adâncă, și se va înălța Dumnezeu.” (Psalmul 63, 7).

    7 capete cu ochi larg închiși –
    (eyes wide shut
    The Hidden (And Not So Hidden) Messages in Stanley Kubrick’s “Eyes Wide Shut” (pt. I) :
    http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-hidden-and-not-so-hidden-messages-in-stanley-kubriks-eyes-wide-shut-pt-i/

    The Hidden (And Not So Hidden) Messages in Stanley Kubrick’s “Eyes Wide Shut” (pt. II), atenție la simbolismul măștilor venețiene:
    http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-hidden-and-not-so-hidden-messages-in-stanley-kubricks-eyes-wide-shut-pt-ii/

    The Hidden (And Not So Hidden) Messages in Stanley Kubrick’s “Eyes Wide Shut” (pt. III)
    http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-hidden-and-not-so-hidden-messages-in-stanley-kubricks-eyes-wide-shut-pt-iii/

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/12/18/video-%E2%80%9Ceyes-wide-shut%E2%80%9D-cu-ochii-larg-inchisi-%E2%80%93-secventa-ritualului/)

    – peste care este așezată crucea cavalerilor templieri (http://seiyaku.com/customs/crosses/order-of-christ.html) și 10 coarne (cele 10 pietre de pe tron, tâlcuite de părintele Macarie: http://psaltirea.ro/files/sigla%20noua%20oculta.pdf)

    http://bibliaortodoxa.ro/cautare.php?text=%C5%9Fapte+capete&carte=-2

    Apocalipsa 12, 3:

    Şi alt semn s-a arătat în cer: iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti.

    Apocalipsa 13, 1:

    Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.

    Apocalipsa 17, 3:

    Şi m-a dus, în duh, în pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.

    Apocalipsa 17, 7:

    Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne.

    Apocalipsa 17:

    1. Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe, şi a grăit către mine, zicând: Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe,
    2. Cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei.
    3. Şi m-a dus, în duh, în pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.
    4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.
    5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.
    6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.
    7. Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne.
    8. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.
    9. Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia.
    10. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.
    11. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.
    12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.
    13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.
    14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi.
    15. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.
    16. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.
    17. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.
    18. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.

    Tâlcuirea la Apocalipsa 17, „croită” pentru zilele noastre:
    http://cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/03/20/talcuirea-apocalipsei-noul-papa-profetul-mincinos-demisia-benedict-fiara-desfranata-vatican-bancheri-pecete-prigoana-sfarsitul-lumii-arhimandritul-nectarie-moulatsiotis-omilie-februarie-traducere/

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale, Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, ale Sfântului Părinte Ierarh Ignatie Briancianinov, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Ciprian, ale Sfintei Mare Mucenițe Justina, ale Sfinților Ierarhi Mărturisitori ai Ortodoxiei Fotie cel Mare, Marcu Evghenicul și Grigorie Palama, ale Sfântului Părinte Cuvios Justin Popovici de la Celie, ale Sfântului Părinte Cuvios Iustin Pârvu de la Petru-Vodă, ale Sfântului Părinte Cuvios Arsenie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Arsenie Capadocianul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie Aghioritul, ale Sfântului Părinte Cuvios Isaac Sirul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Siluan Athonitul, ale Sfântului Părinte Cuvios Gavriil Georgianul, ale Sfintei Cuvioase Maici Gavrilia Papaiannis, „Nevoitoarea dragostei”, ale Sfântului Părinte Cuvios Maxim Mărturisitorul, ale Sfântului Părinte Ierarh Chiril Arhiepiscopul Ierusalimului, ale Sfântului Părinte Ierarh Clement al Alexandriei, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Petru, ale Sfântului Părinte Sfințit Mucenic Irineu de Lyon (Lugdunum), ale Sfântului Părinte Ierarh Ioan Maximovici, ale Sfântului Părinte Ierarh Luca al Crimeii, ale Sfântului Părinte Ierarh Nectarie de Eghina, ale Sfântului Părinte Ierarh Nicolae Velimirovici și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Biruitoare, Tu învață-ne, Tu înțelepțește-ne, Tu luminează-ne, Tu întărește-ne ca să nu Te părăsim pe Tine, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

    Hristos S-a înălțat!

    Apreciază

  12. octoviv said, on iunie 9, 2016 at 5:24 pm

    Hristos S-a Înălțat!

    „Iar eu sunt vierme și nu om, ocara oamenilor și defăimarea norodului.” (Psalmul 21, 7)
    „Spun adevărul în Hristos, nu mint, martor fiindu-mi conştiinţa mea în Duhul Sfânt, că mare îmi este întristarea şi necurmată durerea inimii.” (Romani 9, 1-2)

    „Apropia-se-va omul și inima adâncă, și se va înălța Dumnezeu.” (Psalmul 63, 7).

    7 capete (+ +)

    cu ochi larg închiși

    (eyes wide shut
    The Hidden (And Not So Hidden) Messages in Stanley Kubrick’s “Eyes Wide Shut” (pt. I) :
    http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-hidden-and-not-so-hidden-messages-in-stanley-kubriks-eyes-wide-shut-pt-i/

    The Hidden (And Not So Hidden) Messages in Stanley Kubrick’s “Eyes Wide Shut” (pt. II), atenție la simbolismul măștilor venețiene:
    http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-hidden-and-not-so-hidden-messages-in-stanley-kubricks-eyes-wide-shut-pt-ii/

    The Hidden (And Not So Hidden) Messages in Stanley Kubrick’s “Eyes Wide Shut” (pt. III)
    http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-hidden-and-not-so-hidden-messages-in-stanley-kubricks-eyes-wide-shut-pt-iii/

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/12/18/video-%E2%80%9Ceyes-wide-shut%E2%80%9D-cu-ochii-larg-inchisi-%E2%80%93-secventa-ritualului/)

    peste care este așezată crucea cavalerilor templieri (http://seiyaku.com/customs/crosses/order-of-christ.html) și 10 coarne (cele 10 pietre de pe tron, tâlcuite de părintele Macarie: http://psaltirea.ro/files/sigla%20noua%20oculta.pdf)

    http://bibliaortodoxa.ro/cautare.php?text=%C5%9Fapte+capete&carte=-2

    Apocalipsa 12, 3:

    Şi alt semn s-a arătat în cer: iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti.

    Apocalipsa 13, 1:

    Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.

    Apocalipsa 17, 3:

    Şi m-a dus, în duh, în pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.

    Apocalipsa 17, 7:

    Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne.

    Apocalipsa 17:

    1. Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe, şi a grăit către mine, zicând: Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe,
    2. Cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei.
    3. Şi m-a dus, în duh, în pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.
    4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.
    5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.
    6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.
    7. Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne.
    8. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.
    9. Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia.
    10. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.
    11. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.
    12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.
    13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.
    14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi.
    15. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.
    16. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.
    17. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.
    18. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.

    Tâlcuirea la Apocalipsa 17, „croită” pentru zilele noastre:
    http://cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/03/20/talcuirea-apocalipsei-noul-papa-profetul-mincinos-demisia-benedict-fiara-desfranata-vatican-bancheri-pecete-prigoana-sfarsitul-lumii-arhimandritul-nectarie-moulatsiotis-omilie-februarie-traducere/

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale, Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, ale Sfântului Părinte Ierarh Ignatie Briancianinov, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Ciprian, ale Sfintei Mare Mucenițe Justina, ale Sfinților Ierarhi Mărturisitori ai Ortodoxiei Fotie cel Mare, Marcu Evghenicul și Grigorie Palama, ale Sfântului Părinte Cuvios Justin Popovici de la Celie, ale Sfântului Părinte Cuvios Iustin Pârvu de la Petru-Vodă, ale Sfântului Părinte Cuvios Arsenie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Arsenie Capadocianul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie Aghioritul, ale Sfântului Părinte Cuvios Isaac Sirul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Siluan Athonitul, ale Sfântului Părinte Cuvios Gavriil Georgianul, ale Sfintei Cuvioase Maici Gavrilia Papaiannis, „Nevoitoarea dragostei”, ale Sfântului Părinte Cuvios Maxim Mărturisitorul, ale Sfântului Părinte Ierarh Chiril Arhiepiscopul Ierusalimului, ale Sfântului Părinte Ierarh Clement al Alexandriei, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Petru, ale Sfântului Părinte Sfințit Mucenic Irineu de Lyon (Lugdunum), ale Sfântului Părinte Ierarh Ioan Maximovici, ale Sfântului Părinte Ierarh Luca al Crimeii, ale Sfântului Părinte Ierarh Nectarie de Eghina, ale Sfântului Părinte Ierarh Nicolae Velimirovici și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Biruitoare, Tu învață-ne, Tu înțelepțește-ne, Tu luminează-ne, Tu întărește-ne ca să nu Te părăsim pe Tine, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

    Hristos S-a înălțat!

    Apreciază

  13. octoviv said, on iunie 9, 2016 at 5:41 pm

    Hristos S-a Înălțat!

    „Iar eu sunt vierme și nu om, ocara oamenilor și defăimarea norodului.” (Psalmul 21, 7)
    „Spun adevărul în Hristos, nu mint, martor fiindu-mi conştiinţa mea în Duhul Sfânt, că mare îmi este întristarea şi necurmată durerea inimii.” (Romani 9, 1-2)

    „Apropia-se-va omul și inima adâncă, și se va înălța Dumnezeu.” (Psalmul 63, 7).

    http://bibliaortodoxa.ro/cautare.php?text=urâciunea+pustiirii&carte=-3

    Sfânta Evanghelie a Sfântului Apostol și Evanghelist Matei, capitolul 24:

    1. Şi ieşind Iisus din templu, S-a dus şi s-au apropiat de el ucenicii Lui, ca să-I arate clădirile templului.
    2. Iar El, răspunzând, le-a zis: Vedeţi toate acestea? Adevărat grăiesc vouă: Nu va rămâne aici piatră pe piatră, care să nu se risipească.
    3. Şi şezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea şi care este semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului?
    4. Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
    5. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.
    6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
    7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.
    8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.
    9. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.
    10. Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.
    11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
    12. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.
    13. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.
    14. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.
    15. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –
    16. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.
    17. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.
    18. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.
    19. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!
    20. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.
    21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
    22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.
    23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
    24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
    25. Iată, v-am spus de mai înainte.
    26. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.
    27. Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.
    28. Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
    29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.
    30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.
    31. Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
    32. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.
    33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.
    34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.
    35. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
    36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.
    37. Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.
    38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
    39. Şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului.
    40. Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa.
    41. Din două care vor măcina la moară, una se va lua şi alta se va lăsa.
    42. Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.
    43. Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa.
    44. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.
    45. Cine, oare, este sluga credincioasă şi înţeleaptă pe care a pus-o stăpânul peste slugile sale, ca să le dea hrană la timp?
    46. Fericită este sluga aceea, pe care venind stăpânul său, o va afla făcând aşa.
    47. Adevărat zic vouă că peste toate avuţiile sale o va pune.
    48. Iar dacă acea slugă, rea fiind, va zice în inima sa: Stăpânul meu întârzie,
    49. Şi va începe să bată pe cei ce slujesc împreună cu el, să mănânce şi să bea cu beţivii,
    50. Veni-va stăpânul slugii aceleia în ziua când nu se aşteaptă şi în ceasul pe care nu-l cunoaşte,
    51. Şi o va tăia din dregătorie şi partea ei o va pune cu făţarnicii. Acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor.

    Daniel 11, 30-35:

    30. Corăbii din Chitim vor veni împotriva lui; şi el va pierde curajul, se va întoarce şi se va întărâta împotriva legământului sfânt şi va lucra şi se va învoi iarăşi cu cei ce au părăsit legământul sfânt.
    31. Şi oşti trimise de el vor sta şi vor pângări locaşul sfânt şi cetatea, iar jertfa de fiecare zi o vor da de o parte şi vor pune în loc urâciunea pustiirii.
    32. Şi pe cei ce au săvârşit fărădelegi împotriva legământului îi va înşela prin linguşiri, iar poporul care cunoaşte pe Dumnezeul său va rămâne statornic şi îl va urma.
    33. Cei mai înţelepţi vor învăţa pe cei mulţi, dar ei vor cădea un timp de sabie şi foc, de temniţă şi pustiire.
    34. Şi în vremea căderii lor, vor primi puţin ajutor şi mulţi se vor uni cu ei, dar din făţărnicie.
    35. Şi printre înţelepţi, mulţi vor cădea ca să se lămurească, să se curăţească şi să se albească până la sfârşitul vremii, că mai este încă până la vremea rânduită.

    Daniel 12, 11:

    11. Şi din vremea când va înceta jertfa cea de-a pururi şi va începe urâciunea pustiirii vor fi o mie două sute nouăzeci de zile.

    Tâlcuirea Sfinților Părinți ai Uneia Sfinte, Sobornicești și Apostolice Biserici Ortodoxe:
    http://cuvantul-ortodox.ro/2012/12/18/sfantul-prooroc-daniil-talcuiri-profetii-antihrist-sfarsitul-lumii/

    Urâciunea pustiirii:

    în Locul cel Sfânt:

    Prorocia Sfântului Kukșa al Odesei (https://saccsiv.wordpress.com/2014/06/12/profetia-cuviosului-kuksa-al-odesei-1875-1964-despre-sinodul-al-optulea-si-despre-unii-dintre-fiii-lui-duhovnicesti-ce-vor-trai-pana-in-vremea-antihristului/):

    Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei
    Schiegumenul Kuksa al Odesei (1875-1964) a fost canonizat in 1994.
    Nu peste mult timp va avea loc Sinodul Ecumenic, numit “sfant”. Insa acest Sinod nu va fi cel de-al optulea, fiind o adunatura de necredinciosi. In cadrul lui toate credintele se vor uni in una. Posturile vor fi anulate, calugaria anulata, calugarilor si episcopilor li se va permite sa se casatoreasca, iar preotilor, sa se recasatoreasca. Noi insa nu trebuie sa acceptam aceste schimbari. Stilul nou va fi introdus in toata Biserica Universala.
    Fiti vigilenti! Straduiti-va sa mergeti la Bisericile lui Dumnezeu acum, cat ele sunt inca ale noastre. Va veni timpul cand nu le vom mai putea frecventa.
    Numai cei alesi vor intelege ce se intampla. Pe oameni ii vor obliga sa se duca la biserica apostata, insa nu trebuie sa mergem intr-acolo in niciun caz. Va rog, stati in credinta ortodoxa pana la ultima suflare si va veti mantui”.

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale, Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, ale Sfântului Părinte Ierarh Ignatie Briancianinov, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Ciprian, ale Sfintei Mare Mucenițe Justina, ale Sfinților Ierarhi Mărturisitori ai Ortodoxiei Fotie cel Mare, Marcu Evghenicul și Grigorie Palama, ale Sfântului Părinte Cuvios Justin Popovici de la Celie, ale Sfântului Părinte Cuvios Iustin Pârvu de la Petru-Vodă, ale Sfântului Părinte Cuvios Arsenie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Arsenie Capadocianul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie Aghioritul, ale Sfântului Părinte Cuvios Isaac Sirul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Siluan Athonitul, ale Sfântului Părinte Cuvios Gavriil Georgianul, ale Sfintei Cuvioase Maici Gavrilia – „Nevoitoarea dragostei”, ale Sfântului Părinte Cuvios Maxim Mărturisitorul, ale Sfântului Părinte Ierarh Chiril Arhiepiscopul Ierusalimului, ale Sfântului Părinte Ierarh Clement al Alexandriei, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Petru, ale Sfântului Părinte Sfințit Mucenic Irineu de Lyon (Lugdunum), ale Sfântului Părinte Ierarh Ioan Maximovici, ale Sfântului Părinte Ierarh Nicolae Velimirovici și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Biruitoare, Tu învață-ne, Tu înțelepțește-ne, Tu luminează-ne, Tu întărește-ne ca să nu Te părăsim pe Tine, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

    Hristos S-a Înălțat!

    Apreciază

  14. Lucian said, on iunie 9, 2016 at 10:15 pm

    Pe site-ul Petru Voda inca mai este articolul !!!

    Apreciază

  15. […] Simboluri bizare pe SIGLA MARELUI SINOD […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.