SACCSIV – blog ortodox

DOCUMENT: Cazul FLORIN BARBU – DOVADA ca oricare dintre noi poate fi considerat NEBUN, deci oricaruia dintre noi II POT FI LUATI COPIII

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 7, 2016

Avocata lui Florin Barbu i-a trimis acestuia un rezumat dupa raportul evaluarii psihologice:

http://s33.postimg.org/lxyxt1n0v/p10barbu.jpg

http://s33.postimg.org/dh40vv7pr/p11barbu.jpg

Iata si traducerea:

Dragă domnule Barbu,

Anexez raportul Annei Freud.
Trebuie să vă transmit faptul că recomandările lor sunt negative și este punctul lor de vedere că nici dv., nici dna Racolta – fie împreună, fie separat – nu sunteţi în măsură să răspundeţi nevoilor copiilor.
Ei consideră că doamna Racolta este preocupată de propriile nevoi și este incapabilă să acorde prioritate nevoilor copiilor sau să le ofere un mediu stabil, sigur. Ei consideră că, în timp ce dv. sunteţi în mai în măsură să răspundeţi nevoilor copiilor, sunteți atât de preocupat de relația cu dna Racolta și atât de dependent de ea, încât aceasta ar avea prioritate în faţa nevoilor copiilor.
Recomandarea lor generală este să se găsească o alternativă de plasament permanentă pentru copii astfel încât aceştia să fie plasaţi împreună, dacă este posibil, datorită relației lor apropiate.
În ceea ce privește viitorul contact, ei consideră că aceşti copii ar putea beneficia de un contact, în scopul de a satisface nevoile lor de identitate și, în cazul Dianei, să se asigure că dv. și dna Racolta sunt bine şi în siguranţă. Ei recomandă să existe un contact supravegheat cu fiecare părinte în parte, de 3 ori pe an, cu ambii copii împreună.
Am luat act de faptul că raportul se referă la aspectul evaluării psihologice. Ei au fost rugați să furnizeze profilul psihologic atât al dv. cât și al dnei Racolta. Pe această bază, nu este nevoie de o evaluare psihologică separată; instanța de judecată este puțin probabil să considere că o astfel de evaluare este acum necesară.
În ceea ce privește îngrijorarea dvs, ei au remarcat că ați suferit un abuz şi o neglijenţă emoţională în timpul copilăriei și au considerat că sunteţi un om foarte emoțional și vulnerabil. Ei nu consideră că aveţi o tulburare de personalitate, deși au considerat că aveţi „semne de dependenţă” și că aveți o nevoie excesiv de mare de dragoste si afecţiune. Ei nu au considerat că suferiţi de vreo boală mentală. Observ că au găsit puține dovezi că ați avut tendințe violente puternice. (care este foarte diferit de evaluarea DVIP). Ei au considerat că aţi fost preocupat de relația cu dna Racolta și că sunteţi incapabil de a pune mai presus relaţia cu copiii. Ei au considerat că este posibil să deveniţi violent dacă aţi ajunge să credeţi că niciodată nu veţi mai relua relația cu dna Racolta. Cu toate acestea, riscul de violență în viitor este cel mai bine prezis de episoadele anterioare de violență și se pare că există puţine dovezi de astfel de episoade în trecut.
Ei consideră că trăsăturile dvs. de dependenţă pot fi tratate fie prin terapie individuală, fie de grup. Ei spun că, în acest moment, nu aveţi niciun interes de a vă trata pentru binele dvs. și că sunteți interesat de tratament doar pentru a vă putea ajuta să fiţi din nou împreună cu dna Racolta. Ei continuă să spună că, chiar dacă aţi fost dornic de a vă trata, ar putea dura ceva mai mult timp, cel puţin 8 luni, şi asta nu este bine pentru copii.
În ceea ce o privește pe dna Racolta, ei au evaluat-o ca având ceea ce se numește o „tulburare de personalitate histrionică”. Ea pare să fie dependentă de ceilalţi și are capacitatea slabă de a se descurca în mod independent. Tulburarea de personalitate histrionică a doamnei Racolta înseamnă că ea este preocupată de propriile nevoi, ceea ce face foarte dificil pentru ea să se concentreze pe nevoile practice sau emoționale ale copiilor. Ei spun că, deși ajutată, ea poate fi capabilă să satisfacă nevoile lor practice, consideră că, la nivel emoțional, ea nu este în măsură să acționeze ca o figură parentală.
Ei consideră că ea nu este în măsură să rămână în limite coerente sau să răspundă la stările emoționale ale copiilor într-un mod calm. Subliniază faptul că ea are dificultăți în gestionarea bolilor fizice într-un mod rațional și că are dificultăți de gestionare a aspectelor practice de ex. au fost evacuați în trecut din cauza neplăţii chiriei. Consideră că relațiile sale sunt dominate de nevoia ei de atenție și de sprijin și pretinde altora să aibă grijă de ea într-un mod excesiv. Ei arată faptul că nu există nici un tratament pentru tulburarea de personalitate histrionică.
Ei spun că, deși doamna Racolta recunoaște faptul că a pus interesul de controversă cu dv. inaintea nevoilor copiilor, ea demonstrează puțină perspectivă asupra impactului asupra copiilor. Ea neagă vreo preocupare cu privire la neglijarea fizică și emoțională sau violența fizică față de copii și nu are nici o perspectivă asupra neglijării de către ea a copiilor.

   Comentariu saccsiv:

Incepand cu secolul 19, din te miri ce poti fi bagat la nebuni. Mai ales daca esti incomod:

MIHAI EMINESCU – bagat la nebuni si ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicata cat de curand si in viitor …

La inceput diagnosticul se punea mai rar, dar incet incet s-a ajuns ca in zilele noastre absolut orice om de pe Pamant sa fie incadrabil intr-o forma de boala mintala:

MISCARE DE MAESTRI: Conform DSM, toti oamenii vor putea la nevoie sa fie diagnosticati cu un tip de TULBURARE MINTALA. Extrem de necesar SISTEMULUI politic corect in lupta impotriva crestinilor

OMS a decis: DRAGOSTEA ESTE O BOALA. Si i-au dat un cod: F63.9

Copiii timizi risca sa fie diagnosticati cu tulburari mentale. Sute de mii de copii sunt deja indopati cu medicamente psihotropice …

BOALA MINTALA: Creativitatea si non-conformismul

De ce aceasta miscare? Pentru ca toti sa poata fi indopati cu “medicamente” ce zobesc mintea.

Apoi pentru eliminarea facila a celor anti SISTEM:

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

Oameni de stiinta: Cica BOALA SECOLULUI – 1 din 4 oameni sufera de PARANOIA. Inseamna ca celor cu „teoria conspiratiei” trebuie urgent sa li se faca lobotomii si socuri electrice …

De fapt diagnosticele astea au o arie totala de aplicabilitate. In cazul de fata, le-au fost utile pentru a rapi copiii familiei Barbu. Care copii au fost dati unor homosexuali:

Video: FLORIN BARBU interviu – CINE SUNT HOMOSEXUALII care i-au adoptat copiii

Caci, nu-i asa, in oceanul asta de omenire nebuna, mai sunt si cativa normali, ca de exemplu homosexualii …

Cititi va rog si:

INTERNAREA SUB CONSTRANGERE. Adunarea Nationala a Frantei a aprobat legea …

 

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on iunie 7, 2016 at 11:25 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. el said, on iunie 7, 2016 at 12:03 pm

    cum spuneam tembela de Mama a copiilor e o stricata la mansarda, ISTERIA diagnostic psihiatric care nu descrie o imaginatie ci o REALITATE,
    ISTERIA a fost descrisa inca din antichitate de Hippocrate!
    o isterica e INCAPABILA sa se ocupe corect de copii asta sau de orice altceva iar e treaba stiuta din antichitate.

    ramane el tatal.

    sa se lupte sa ii aducai in ro ca NU au voie sa sechestreze cetateni straini, ei si copii sunt cetaneti Romani si daca au o problema NU e treaba statului pe teritoriul caruia au stationat TEMPORAR sa rezolve o „problema” de durata care tine de viata unor cetateni straini care nu au facut nici o infractiune in Anglia.

    e un ABUZ sechestrarea de cetateni straini(copii) pentru o problema care poate fi rezolvata, odata identificata de ei( admitand ca e „reala”, nu pot sa-i contrazica macar formal, trebuie sa intre in tiparul impus de ei) . si in tara de bastina. in Ro pot decide autoritatile similare de protectia copilului asupra cazului si rezolvarii lui, si cel Putin NU ar ajunge copii la poponari.

    sa faca rost de avocati buni (nu orice tembela care a absolvit la ff „sorbonica” de facuKAKA de drept din Ro) care se pricep la drept intrenational si sa pledeze rezolvarea „problemei” in Ro !!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 7, 2016 at 1:22 pm

      el

      Tu nu prea iei de bun ce vine din zona oficiala. Iata insa ca acum o faci. Tocmai pe segmentul psi, domeniu folosit la maxim de sistem pentru ticalosiile sale.

      Ai idee de cate boli mintale te-ar gasi astia daca ar pune lupa pe tine? Dar pe Maica Domnului? Auzi, sa vorbeasca ea cu ingerul? Dar asta e considerata de ei direct schizofrenie.

      Frate, majoritatea bolilor de pe listele astora nici nu exista. Iar dintre cele ca chiar exista, majoritatea tin de fapt de zona razboiului nevazut.

      Apreciat de 2 persoane

      • el said, on iunie 7, 2016 at 2:36 pm

        saccsiv

        oricum sa alapteze dupa ce a inghitit morfina(DROG care da DEPENDENTA) e dovada CRASA de IRESPONSABILITATE, orice femeie care alapteaza sau e insarcinata e atenta sa nu ia orice medicamente si chiar la ce mananca/bea, ca sa nu afecteze calitatea laptelui( de exemplu stiu femeie care nu manca ceapa ca sa se strice pruncul la burtica si observase ca si laptele mirosea altfel dupa ce manca ceapa) , chiar si femeile analfabete de la tara sau oricare femei simple ai vrea tu.
        nu mai vorbim sa faca asta chiar si in prezenta asistentilor sociali e chiar culmea nesimittrii si lipsei de raspundere !
        morfina e drog si da dependenta si copilului ( mai mult decat alcoolul) chiar. ma indoiesc ca nu i-a spus nimeni cand i s-a prescris medicamentul ! pana si pe cutia de Paracetamol scrie atentionare catre femeile gravide/care alapteaza…
        si chiar asa fiind o MAMA ( nu o imbecilizata de droguri) NU e atat de idioata sa puna pruncul in pericol … doar daca e ori redusa mintal ori dusa cu capul…..

        iar modul de manifestare a isteriei ( ca e dereglare organica mintala a unui creier debil fiziologic , sau forma de atac demonic nu stiu) este foarte specific si cunoscut, il recunoaste oricine si medicina antica l-a descris, doar n-o sa-l suspectezi si pe Hipocrate de partinire…. isteria e BOALA ! ( ca organica sau demonica putin conteaza, ea afecteaza omul ). vreau sa spun ca un om atins de isterie nu poti sa nu-l identifici ca nu-i in regula nici daca vrei.

        iar daca diagonsticul pus femeii e fals poate fi contestat la alt medic Independent ,desigur ca poate fi pus abuziv …. dar cred ca sunt si locuri neutre ( dr din Anglia care de pilda nu stiu situatia, care sa evalueze cazul) unde poate fi contestat cu rapoarte medicale acceptabile in justitie. asa cred ce putin.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 7, 2016 at 2:58 pm

        el

        Eu merg pe un principiu sanatos: nu cred nimic din ce spun autoritatile in astfel de cazuri. Alapta cand lua morfina? Nu cred. Iar in una dintre inregistrari tatal spune clar: copilul era intarcat demult la vremea aceea.

        E esential ca boala e de natura demonica. Specialistii negand aceasta posibilitate, nu doar ca n-o vindeca, ci mai rau ii fac. Deci cum sa ma incred eu in aceasta „stiinta”?

        Probleme avea femeia, cel putin la nivel de curvie. Asta insa nu-i motiv sa le fie inventate motive psihopupu pentru a le fi luati copiii.

        Apreciază

      • el said, on iunie 7, 2016 at 3:50 pm

        saccsiv

        nu spune nimeni ca psihiatria ar vindeca ceva cu atat mai putin eu care ca si tine nu am respect pt aceast domeniu. nu e vorba aici de tratat/videcat ceva ci de identificat/diagnosticat o boala ale carei manifestari sunt dscrise/cunoscute inca din antichitate

        sa pui un diagnostic/observi o isterie nu e greu, isteria nu e vreo boala „ascunsa”( ca schizofrenia) si istericii sunt niste ahtiati total de datul in spectacol cu orice pret, ca se dau cu curul de pamant intr-atata incat si daca vrei sa-i ignori NU vei reusi de cata circoteca fac. cred ca n-ai vazut niciodata vreunul/vreuna…. e „antologic” ca sa zic asa, vezi odata si nu mai uiti/confunzi asta niciodata. de aia spun ca un diagostic ca asta NU poate fi ratat si daca e falsificat/abuziv pus se poate USOR contesta.

        iar aceia desigur ca nu vor sa trateze nimic ci sa gaseasca Motive sa ii ia copii ca ar fi iresponsabila, ca istericii pana si psihiatria asta mincionoasa spune/recunoaste ca NU se vindeca vreodata.
        asa ca tipa se descalifica din start ca Mama, copiii istericlor sunt niste chinuiti chiar daca anturajul/restul familiei poate sa-i ajute sa creasca normal, …. vai de capul barbatului ala care s-a legat la cap cu asa o parasuta.

        daca au spus ca alapta sub morfina inseamna ca au si dovezile, ca sa oricine poate sa spuna dupa ce ti.a intrat in casa ca te drogai sau orice alte traznai. morfina se dozeaza in sange si prezenta ei e dovada obiectiva/sau daca omul singura a declarata da am luat morfia, iar daca copilul __intarcat sau nu__ sugea la sanul mamei din obisnuinta cum fac unii copii o vreme si dupa intracare mai ales daca sunt alaptati peste 1 an ( asta inseamna ca ei erau luati demult in vizor de organizatiile alea ca acum copilul ala e maricel , ce fel de oameni sunt daca au stat atatia ani cu capul in nisip nepasatori , nu cred ca NU au avut semne ca se intampla ceva rau cu ei, daca erau mai responsabili scapau demult ca @Paul222) si indivizii aia au venit si au vazut scena mai greu poti sa contesti ,
        iar daca zici doar ca copilul era atunci intarcat asta nu insemana nimic, trebuie sa DOVEDESTI ca nu sugea atunci sau ca matracuca nu era drogata cu morfina in momentul cand au vazut /fiilmat ei copilul ca suge.

        sigur ca se poate sa ai dreptate si astia mint pe linie, dar ei trebuie in conditille date sa iasa din cacastoare cu ARGUMENTE OBIECTIVE acceptabile in instantele judecatoresti si cred ca daca ar fi mai putin irationali ar reusi chiar si asa cu ajutorul Lui Dumnezeu , adica sa-i bati cu armele lor cum s-ar zice… dar pentru asta e nevoie sa fii lucid, tenace si sa te bati sa gasesti solutii … nu sa te arunci cu gatul inainte in greva foamei sau alte chestii sortite esecului din start si sa te agati de o parasuta drogata chiar daca e Mama copiilor. in lupta asta NUMAI EL poate schimba ceva…. ori el mi se pare slab., cu atat mai putin capabil pentru o lupta antisistem gen recuperatorii …. ori vrei sa ajuti/cauti sa gaseasti o solutie sau sa te lamentezi ca un nevolnic degeaba ca e lumea nedreapta …taman cu tine care ai fost atat de „drept” in viata ta traita la pleazna pana in ultima clipa iniante sa dai de belea.

        te rog sa nu o iei ca pe o judecata ci ca pe o analiza lucida, iar daca nu analizezi la rece situatia e ca si cu POCAINTA, daca NU (vrei) sa.-ti vezi greselile NU te vindeci/cureti de ele si NU te mantuiesti ! a fi lucid e greu de purtat dar e indispensabil pentru supravietuire … e echiivalentul TREZVIEI pentru mantuire in lumea duhovniceasca fara de care te inhata aghiutza instant !

        Apreciat de 1 persoană

    • Vali said, on iunie 7, 2016 at 4:28 pm

      Buna ziua, ma scuzati ca ma bag in discutie
      Ma indoiesc ca mama mai alapta cand baiatul avea 3 ani, din mai multe motive
      – cam rar ca o femeie sa mai aiba lapte dupa 3 ani. In plus, alaptarea oboseste teribil si provoaca multe carente
      – la 3 ani copilul e mare, merge, vorbeste, nu mai poarta scutec si mai ales are DINTI, f dificl si dureros de alaptat un copil cu dantura completa pe care abia il mai poti tine in brate
      – la 3 ani copilul are o alimentatie diversificata, a descoperit gustul fructelor, dulciurilor etc, nu prea mai este interesat de laptele mamei, sunt copii care renunta singuri la alaptat
      Mai ramane varianta ca mama accepta copilul a san (DACA e adevarat) doar pt a nu rupe legatura afectiva, sunt copii care nu vor sa se mai dezlipeasca de mama… si in cazul asta pica ce spun ei ca mama „nu raspundea starilor emotionale ale copiilor”.
      cand nu stii ce acuzatii sa aduci cuiva, spui ca e nebun
      Dar parca e ciudat ca mama nu se alatura dl Barbu in lupta de a recupera copii. Daca amandoi ar cere sa le fie respectate drepturile parintesti, poate ar avea mai mult succes

      Apreciază

      • el said, on iunie 7, 2016 at 9:24 pm

        Vali

        despre alaptatul copii lor pana la 3 ani e regula lasata si in Sf Scriptura si femeile evreice din Vechiul Testament asa au alaptat copii lor fara sa se mai planga de „carente” ca modrenistele astea „inteligente”, si asta vreme de generatii si generatii, si aveau si lapte si faceau si alti copii si pt toti era randuit sa fie crescuti asa.
        bunica mea, o femeie micutza si planada, si.a alaptat un baiat pana cel putin la 3 ani ai pruncului, copilul era mare si se juca , vorbea bine, ca un adult si dupa joaca c alti copii venea fuga la sanul mamei … si asta cata vreme a vrut copilul sa suga, atata vreme a avut si bunica lapte pentru el fara sa se straduiasca in vreun fel. mi-a mai povestit bunica si de ate femei cunoscute de ea sau din familila ei care au facut a fel cu copii lor… si asta nu era in antichitate. asta nu inseana ca acei copii manaca EXCLUSIV lapte ! dar daca vor sa suga primesc si laptele mamei, iar Dumnezeu le randuieste portioara lor si mamei ii da putere si sanatate

        balariile psihologizante pe care le pomenesti sunt bullshit …egosim modern al avortatoarelor de meserie.

        Apreciază

      • el said, on iunie 7, 2016 at 9:29 pm

        Vali

        si apoi de unde stii tu cata vreme au fost ei in vizorul acelora si de cata vreme primeau ei vizite la domiciliu

        Apreciază

      • Vali said, on iunie 7, 2016 at 10:16 pm

        el
        Nu am luat apararea mamei, m-am referit doar la ceea ce à spus dl Barbu, ca baiatul ar fi fost intarcat demult si am incercat sa dovedesc ca a spus adevarul. In Occident nu e incurajat alaptatul. Stiu despre ce vorbesti si asa am facut si eu, dar in secret pt ca altfel as fi fost decretata nebuna, bizara. In mesajul cu alaptatul am incercat sa arat ca acuzatiile lor nu prea stau in picioare.
        Nu am idee cata vreme a durat ancheta Protectiei copilului.
        Stiu din experienta ca sistemul poate fi invins cu propriile „arme”
        Si eu am fost acuzata ca as fi depresiva, suicidara cu tentative esuate la activ, ca as fi amenintat ca omor si copilul, ca vreau sa fug in Romania. Toate astea fara nici un act doveditor. Am pierdut custodia. Am facut recurs si am dovedit cu acte, aproape 70 de documente, sau mai mult…. am cerut medicului de familie sa faca public dosarul meu medical pe ultimii 9 ani, declaratie de la pediatru, m-am dus singura si am cerut o expertiza psihiatrica si un avis al unui psiholog, am reusit sa obtin de la spitalul din localitate o declaratie care atesta ca nu am fost niciodata internata la ei, declaratii de la directorii scolilor unde fusese copilul, declaratii ale oamenilor ce ma cunosteau, extras de cont bancar, am dovedit negru pe alb ca sunt capabila si apta sa-mi cresc copilul. Am recastigat custodia. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sfantului Fanurie, cred ca am fost indrumata. Batalia nu s-a terminat, de 7 ani am proceduri judiciare…. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu copilul este si azi cu mine. Dar ma ingrop sub acte, acte, acte…..
        Am impresia ca dl Barbu nu are prea multe acte in favoarea lui, sau nu stie sa le foloseasca….? Fiecare acuzatie trebuie disecata cuvant cu cuvant si dovedit cu acte si martori ca este o acuzatie falsa. Daca Trbunalul il acuza ca nu ar putea fi un bun parinte, el trebuie sa arate ca are un venit si un acoperis pt copiii, ca este disponibil si ca tot ce-si doreste este sa se implice

        Apreciază

      • el said, on iunie 8, 2016 at 4:16 am

        Vali

        Dumnezeu sa sa-ti ajute pentru totdeauna sa-ti pastrezi copilul tau si sa va mantuiti amandoi, si eu sunt convins ca in ciuda aparerenteleor „favorabile” indracitilor, daca cineva din parinti se lupta pentru copil cu ajutorul Lui Dumnezeu CASTIGA.
        Din pacate Florin Barbu, om slab, este depasit de situatie. Mi-as dori ca cineva sa-l ajute in lupta lui sa PRICEAPA CUM trebuie luptat dar ma tem ca nu are capacitatile necesare.
        Din pacate(dretatea Lui Dumnezeu) viata si pacatele personale influenteaza DECISIV in aceste cazuri, si daca omul lupta FARA Dumnezeu e MORT din start! Omul aceta INCA NU a piceput ca a adus copii in lume cu o STRICATA si INCA se leaga de ea PATOLOGIC din cauza slabiciunii si pacatelor lui), ceea ce DAUNEAZA copiilor lui !

        Are URGENT nevoie de un duhovnic priceput si puternic duhovniceste sa PLATEASCAel duhovniceste PRETUL pe care el NU a fost in stare sa-l plateasca pentru copiii lui, …. si de sfat duhovnicesc.
        Altfel se vor pierde NU numai sufletul ci si al copiilor lui. Despre CURVA care i.a adus pe lume e INUTIL sa discutam !

        Iar restul sunt lamentatii sentimental lacrimogene ieftine si ABSOLUT INUTILE !!!
        Viata e o LUPTA si numai cel ce lupta dupa regulile Lui Dumnezeu CASTIGA !

        Restul sunt RATATI din start, ei si PROGENITURA lor !

        Apreciază

  3. gabri said, on iunie 7, 2016 at 12:32 pm

    Ăștia sunt nebuni.adica sa -ti iubesti propriul copil e nebunie? Adica sa lupti pt ei e nebunie? Probabil pt ei da ,pt ca habar nu au ce e familia .am citit acum pe pagina lui florin barbu ca vor să-l bage si la pușcărie… Ori vor să-l sperie ca sa renunte ori fac orice ca sa aiba copii Daca nu ne unim acum si sa reactionam cat mai multi ii va fi greu d. Barbu. Dragi romani (mai ales din străinătate ) sa ramana serviciile sociale ultims soluție la problemele voastre,pt ca o data ajunși pe mana lor vi se poate intampla si voua sa ajungeți ca in aceste cazuri (barbu, botnariu, nan )

    Apreciază

    • el said, on iunie 7, 2016 at 2:41 pm

      daca e asa e grav pt el, se complica situatia ..devine problema aproape imposibila sa mai iasa de acolo cu copiii

      desigur ca iscodesc asta , ca daca nu ar avea motiv de genul infractiune nu ar avea dreptul sa-i retina pe teritoriu strain , ci ar putea cu avocati buni sa ceara sa-si rezolve „problema” in Ro !

      Apreciază

  4. remus said, on iunie 7, 2016 at 1:44 pm

    CONSTITUŢIA ROMÂNIEI

    Libertatea conştiinţei ARTICOLUL 29

    (6) Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.

    Apreciază

  5. […] Cititi și: DOCUMENT: Cazul FLORIN BARBU – DOVADA ca oricare dintre noi poate fi considerat NEBUN, deci oricar… […]

    Apreciază

  6. Vali said, on iunie 7, 2016 at 2:48 pm

    Buna ziua, nu sunt avocata dar povestea dl Barbu m-a impresionat. Din cate imi dau eu seama, englezii nu au incalcat legea. Legea Protectiei Copilului este aceeasi in UE.
    Cred ca ei isi bazeaza decizia de plasament al copiilor pe Art. 2, paragraful « c » care prevede ca « potentialele situatii de risc » pot justifica un plasament

    c) istoricul copilului, avand in vedere, in mod special, situatiile de abuz, neglijare, exploatare sau orice alta forma de violenta asupra copilului, precum si potentialele situatii de risc care pot interveni in viitor;
    si Art. 3 paragraful « e »prevede ce copii protejeaza legea, inlocuiti cuvantul « Romania » cu Marea Britanie –legea e aceeasi

    e) copiii cetateni straini aflati pe teritoriul Romaniei, in situatii de urgenta constatate, in conditiile prezentei legi, de catre autoritatile publice romane competente.

    . Un avocat bun ar putea obliga Curtea sa aplice Art.2 paragraful « b »

    b) opinia copilului, in functie de varsta si gradul de maturitate;

    adica sa se tina seama de opinia si dorinta copiilor. Doar ca tot legea spune ca un judecator poate audia un minor, dar nu este obligat sa faca ce vrea minorul, judecatorul trebuie sa ia o decizie in « interesul superior al copilului »

    Si dl Barbu ar trebui sa exploateze art 2, alin. « d » si « e »
    d) capacitatea parintilor sau a persoanelor care urmeaza sa se ocupe de cresterea si ingrijirea copilului de a raspunde nevoilor concrete ale acestuia;
    e) mentinerea relatiilor personale cu persoanele fata de care copilul a dezvoltat relatii de atasament.

    Englezii vor fi « acoperiti » cu Art 7
    Art. 7
    Drepturile prevazute de prezenta lege sunt garantate tuturor copiilor fara nicio discriminare, indiferent de rasa, culoare, sex, limba, religie, opinie politica sau alta opinie, de nationalitate, apartenenta etnica sau origine sociala, de situatia materiala, de gradul si tipul unei deficiente, de statutul la nastere sau de statutul dobandit, de dificultatile de formare si dezvoltare sau de alt gen ale copilului, ale parintilor ori ale altor reprezentanti legali sau de orice alta distinctie

    In legatura cu decizia nefericita de arestare a dl Barbu, ei vor invoca
    Art. 27
    (1) Copilul are dreptul la protejarea imaginii sale publice si a vietii sale intime, private si familiale.
    (2) Este interzisa orice actiune de natura sa afecteze imaginea publica a copilului sau dreptul acestuia la viata intima, privata si familiala.

    Singurii care-l pot salva s-ar parea ca este art 24, daca Guvernul se va implica, deci s-ar parea ca este nevoie de o hotarare guvernamentala! greu!
    Art. 24
    (3) Procedura de intoarcere a copiilor in tara, de identificare a parintilor sau a altor reprezentanti legali ai copiilor, modul de avansare a cheltuielilor ocazionate de intoarcerea in tara a acestora, precum si serviciile de protectie speciala, publice sau private, competente sa asigure protectia in regim de urgenta a copiilor aflati in situatia prevazuta la alin. (1), se stabilesc prin hotarare a Guvernului.

    Sper din toata inima sa gaseasca o rezolvare!

    Apreciază

    • mihai said, on iunie 7, 2016 at 5:40 pm

      Da nu mai departe ce a patit un magistrat in u.k datorita faptului ca a fost impotriva adoptiilor gay

      Apreciază

    • marinela said, on iunie 7, 2016 at 7:34 pm

      Si eu sper din toata inima sa reuseasca sa-si salveze copiii din ghearele acelor sodomiti spurcati,dar e f complicata situatia lor din pacate,doar Dumnezeu Bunutul poate sa-i salveze pe acesti copilasi.Doamne ajuta si mintuire tuturor!

      Apreciază

  7. sica said, on iunie 7, 2016 at 5:44 pm

    -Pe 31 Mai intr-o cuvantare la FEMA National Response Coordination Center in Washington, Obama le-a cerut americanilor „sa fie pregatiti penru un dezastru” adica „sa aibe provizii si un plan de evacuare, iar atunci cand li se va comunica sa plece, s-o faca imediat!”
    http://investmentwatchblog.com/barack-obama-warns-americans-to-be-prepared-for-a-disaster/

    Apreciază

    • el said, on iunie 9, 2016 at 8:59 pm

      Radu S.

      ok, daca i-au ordonat labagii legii ( abuziv desigur) sa nu publice date concrete pe reteaua kakastoarea.net atunci :
      sa preia asta altii pentru el si copii lui, SA FACA ALTII aceasta INTENS, pe cat mai multe boguri si RECURENT pentru el !!!

      asa labagii anglokakatii legii (m)ue sunt ok, n-au ce sa mai caraie, li s.a ascultat intocmai de catre tatal copiilor interdictia impusa de ei ipocrit si ABUZIV, …. dar INFORMATIA CIRCULA….si TREBUIE sa circule….

      perfidul Albion…. sluga ocultilor, NU isi va pierde PLATA sa CUMPLITA, PUTINI vo scapa din acest neam BLESTEMAT !

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.