SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Un nou drog? FLAKKA si esti ca ZOMBI

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 6, 2016

   Iata si ce putem citi la:

Un drog ieftin si cvasi-legal face ravagii in SUA: Se „asaza” pe neuroni si ii poate distruge, Ziare com:

Americanii se confrunta cu aparitia pe piata a unui nou drog, numit flakka, care este considerat mai periculos decat cocaina.
In unele parti ale Statelor Unite, drogul este numit si „pietris”, din cauza bucatilor de cristal alb care sunt comparate cu pietrisul de acvariu, relateaza CNN.
Drogul provoaca o stare similara celei cauzate de cocaina, insa are potentialul de a fi mult mai periculos decat drogul clasic, fiind greu de controlat doza exacta. Astfel, doar o mica diferenta de consum poate provoca moartea.
O mica supradoza a drogului, care poate fi fumat, injectat sau prizat, poate duce la o serie de simptome extreme, respectiv comportament violent, crestere a temperaturii corpului sau paranoia. Multiple cazuri de consum al acestui drog au aparut cu precadere in sud-estul Statelor Unite, respectiv in statele Florida, Alabama, Mississippi si New Jersey.
Numele drogului provine din cuvantul spaniol „la flaca”, reprezentand un argou pentru „femeie frumoasa”.
Modul de actiune al flakka asupra creierului este similar celor ale cocainei si metamfetaminei, insa chimicalele din noul drog au efecte care dureaza mai mult. In plus, cu toate ca starea de dupa consumul drogului poate dura doar cateva ore, este posibil ca efectele neurologice sa fie permanente.
Drogul nu numai ca „se asaza” pe neuroni, dar ii poate si distruge. De asemenea, are efecte distrugatoare si asupra rinichilor, consumatorii putand fi nevoiti sa faca dializa pentru tot restul vietii, din cauza vreunei supradoze.

Precum alte droguri sintetice, flakka pare ca provine din China si este fie vandut pe Internet, fie prin intermediul benzinariilor sau altor dealeri. O doza costa intre 3 si 5 dolari, reprezentand o alternativa ieftina la cocaina.
Spre deosebire de alte droguri periculoase care au fost interzise, flakka nu a fost inca interzisa, cel putin nu total, fiind vorba doar despre o interdictie temporara. Astfel, producatorii pot sa ocoleasca interdictia, printr-un simplu mesaj „nedestinat consumului”, care poate fi plasat pe eticheta ambalajului. O interdictie federala poate veni chiar si in cativa ani.

E INCREDIBIL ce fac drogurile din oameni. A alergat gol prin cartier, apoi s-a „indragostit” de un copac si a incercat ASTA, Kanald:

Oamenii legii au intervenit dupa ce au fost alertati ca un barbat alerga gol pe strada si striga ca e un zeu. In drumul sau a intalnit si un copac cu care a incercat sa faca sex. Politistii au incercat sa il legitimeze, insa barbatul le-a spus ca e zeul nordic Thor si a devenit agresiv cu agentii.

Kenneth Crowder, din orasul Melbourne, statul american Florida, a fost impuscat de doua ori cu un pistol cu electrosocuri insa si-a smuls din piept de fiecare data electrozii. Mai mult, a incercat sa il omoare pe unul dintre agenti cu insigna din piept.
Un martor a declarat ca barbatul avea puteri care pareau supranaturale: „Se tot ridica, a venit dupa politist, l-a ridicat si l-a aruncat”.

Crowder era sub influenta unui compus chimic din familia drogurilor etnobotanice, Flakka. Substantele din care este fabricat sunt ieftine, nu sunt interzise iar efectul este asemanator cu cel al amfetaminei.  Poate fi prizat, fumat sau inghitit si poate provoca un comportament violent.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

„Zombie apocalypse” in Miami. Un barbat gol manca din chipul altui barbat viu. Politia l-a impuscat de mai multe ori. S-a oprit doar dupa ce a fost omorat …

 

Tagged with: , ,

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. picasso said, on iunie 6, 2016 at 5:40 pm

    Iezuitul intreaba masonul – esti mason? DA vine raspunsul…
    ne conduc ” masonii „, ca politicienii, ca reptilieni, ca iluminatii sau corporatiștii…
    Toti incearca sa distruga biserica ortodoxa!!

    Apreciază

    • Romanasul said, on iunie 7, 2016 at 10:22 am

      Si oreste este tot mason. Sunt doar lupte intestine. Difera loja.

      Apreciază

  2. templier's blog said, on iunie 6, 2016 at 6:28 pm

    Toti sodomitii lumii si-au dat intalnire la Tel Aviv,in Israel!
    Chiar nu inteleg de ce o fi atat de mandri si de satisfacuti cei de la MAE al Israelului? Turisti ,bani,faima?
    https://templierblog.wordpress.com/2016/06/06/sodoma-s-a-dezlantuit-la-tel-aviv/

    Apreciază

  3. gyonyk said, on iunie 6, 2016 at 9:10 pm

    eu nu cred ca este vorba despre droguri…. eu cred ca aia sunt cipuiti, si se testeaza pe ei cat de mult ii pot controla, si asa omul, devine ca o papusa, marioneta in mainile lor. Asa isi pierde omul liberul arbitru dat de Dumnezeu, si se duce in adancurile iadului…. Asa nu vrea satana…

    Apreciază

    • ortodoxend said, on iunie 6, 2016 at 11:04 pm

      Este un nou val acum printe crestini ca „liberul arbitru se poate pierde” sau „cipatii cu forta ajung in iad”. Pe ce logica nu stiu. Acolo unde nu intervine voia libera nu e vina omului. La Pitesti, unii crestini au fost demonizati cu forta ca huleau si se lepadau, dar exista marturii ca s-au mantuit fiindca nu a fost voia lor, ci erau innebuniti cu instrumente de tortura peste capacitatile mintii. Un pagan nu se poate mantui daca e botezat sau Impartasit fortat fiindca nu e voia lui libera acolo. Deci, despre ce vorbim aici? Satana lupta de mii de ani sa ne cucereasca voia libera in mod pasnic, prin sugestie, adica tot prin voia noastra. De voia libera a lui Iov nu s-a atins, ca e dar liber, respectat de Dumnezeu. Voia libera e inviolabila. Este posibil ca Dumnezeu sa accepte trecerea satanei peste voia noastra libera, dar in acele cazuri, dupa demonizare, nimic nu se poate pune in carca acelui suflet.

      Apreciază

      • dasvik said, on iunie 7, 2016 at 9:47 am

        1. In cazul lui Iov este vorba de sufletul (sau in unele editii de viata) lui, in nici un caz de liberul lui arbitru.
        2. Legat de cip sunt mai multe lucruri: in primul rand se spune ca pe un microcip incape foarta multa informatie. Am auzit ca se poate pune toata Biblia pe un cip – si avand in vedere cat de mici sunt de obicei fisierele de text, probabil ar mai ramane si loc. Ce ii impiedica pe ei sa scrie pe cipul ala diverse lepadari, pe care tu apoi sa ti le insusesti prin acceptarea cipului, cu sau fara stiinta?
        3. Exista teorii care sustin ca acel cip implantat in corpul omului va putea emite semnale electrice catre creier care sa-l faca pe om sa faca ce vor „cei de la butoane”, care trimit semnalele – asadar pierderea liberului arbitru. Asadar, probabil n-o sa poti nici sa-ti tai „mana care te sminteste” pentru ca are cipul in ea, ca nu-ti vor da voie „butonistii”.
        4. Se poate ca intreaga „operatiune” de acceptare si implantare a cipului sa aiba loc in cadrul unei „slujbe”, sa nu fie pur si simplu o implantare, ci si un juramant, o alipire de ceva. Te las pe tine sa-ti dai seama cum va fi acea slujba…
        5. O sa spui ca nu am stiut, ca nu stiam ce acceptam odata cu cipul, etc. Surpriza! Si nenea Garcea daca te opreste pe strada ca ai facut vreo boacana, chiar daca tu nu stiai ca e ilegal, amenda tot iti iei. La fel si ANAF-ul si toate institutiile statului te ard, indiferent daca stii sau nu, pentru ca tu esti dator sa stii. Ei publica legile, daca tu nu le citesti sau nu le intelegi nu e problema lor. Intr-adevar, Dumnezeu nu este probabil atat de dur sau de perfid ca statul, dar sunt atatia parinti care au strigat de mii de ori: refuzati cipurile. Daca tu esti berbec si faci de capul tau, sau nu te intereseaza… sorry. Dumnezeu descopera adevarul celor care Il cauta, care vor sincer sa se mantuiasca, chiar daca intr-un moment sau altul sunt nestiutori. Celor pe care nu-i intereseaza, pe de alta parte, nu prea are ce sa le descopere, ca nu-i intereseaza.

        Asa ca nu prea mai poate fi vorba acum, in „era tehnologiei si a internetului” de n-am stiut… ci de „n-am vrut sa stiu.” La cate site-uri si carti exista pe tema asta, de atatia ani, daca vrei sa afli, afli. Poate nu afli tot de la inceput, poate nu intelegi tot, dar pana la urma tot descoperi cam ce si cum.

        Apreciază

      • dasvik said, on iunie 7, 2016 at 9:53 am

        Despre cei cipati cu forta… Sf. Paisie Aghioritul spune ca nu vor exista, pentru ca „diplomatia” cepuitorilor nu le va permite sa faca asta. Va fi ceva de genul „cine vrea, bine, cine nu, moare de foame, e exclus din societate, etc”, probabil.

        Insa fiind intrebati si alti parinti, acestia au spus ca cei cipuiti cu forta nu au vina, si nu vor simti efectele. Cred totusi ca e mai mult de discutat aici, si nu se poate ajunge la un raspuns cert. Oricum, e mai bine sa evitam sa ajungem in situatia de a putea fi cipuiti cu forta.

        Apreciază

  4. Gabriel M. said, on iunie 6, 2016 at 10:25 pm

    Drogurile astea sunt portite deschise vrajmasului. Cat poate sa isi bata joc de oameni vrajmasul… Mai era un drog asemanator pe la americani numit „salvia” parca..
    Oamenii aia le iau cu buna stiinta si stiind efectele lor distructive. Astea sunt roadele lipsei de rugaciune. Astea sunt roadele americanilor dupa care tanjim cu totii si ne zbatem sa primim vize. E ca si cu tigarile. Nu o sa avem scuza la judecata pentru ca vrajmasul va veni cu acuze de genul „a fost scris si pe pachetul de tigari cat de mult dauneaza sanatatii si tot au fumat.. au avut si imagini cu boli incurabile desenate pe pachet si tot au fumat.. au avut si interdictie sa fumeze in locurile publice si mai mult s-au inversunat sa fumeze” Asa si cu drogurile…

    Sa ne tina bunul Dumnezeu cu mintea treaza si lucida. Rugati-va fratilor ,avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Avem nevoie de Maica Domnului si de Ingerul pazitor. Avem nevoie de sfintii si mucenicii si de preotii care au mai ramas treji. Avem nevoie de Hristos Dumnezeu mai mult decat aerul pe care il respiram.

    Doamne ajuta.

    Apreciază

  5. Orthodox said, on iunie 6, 2016 at 11:13 pm

    Mesajul Tribunului pentru Remus Cernea

    Apreciază

  6. Orthodox said, on iunie 6, 2016 at 11:19 pm

    VIDEO. P.S. Longhin (Jar): Să nu trădaţi! Să nu vindeţi sfânta noastră Ortodoxie !

    Apreciază

  7. Constantinopol said, on iunie 7, 2016 at 12:35 am

    http://awdnews.com/top-news/putin-if-turkey-s-erdo%C4%9Fan-doesn-t-stop-supporting-terrorists-in-syria,-i-shall-restore-constantinople-istanbul-to-christendom

    Exista informatii ca zilele trecute sute de militari turci au intrat in Siria. Putin declara acum ca daca Erdogan continua asa va reda Constantinopolul lumii ortodoxe.
    Sa dea Dumnezeu asa sa fie, sa vedem un Constantinopol ortodox. Ca e cum a spus Parintele Paisie.

    Cu multa, foarte multa, ingrijorare vreau ca toti cei treziti sa inteleaga ca timpul s-a scurs si o sa inceapa de anul acesta si penuria de alimente:

    Apreciază

  8. Orthodox said, on iunie 7, 2016 at 8:54 am

    INTERVIU MIHAI NESU TRINITAS TV !

    Apreciază

  9. energein7 said, on iunie 7, 2016 at 9:21 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  10. Adi said, on iunie 7, 2016 at 9:27 am

    Las fierbinti promoveaza implantarea cipurilor in copii!
    Dati la minutul 28:38

    Apreciază

  11. Gabriel said, on iunie 7, 2016 at 10:37 am

    Numai noua? Unde sunt celelalte asociatii, organizatii, grupari, fratii nationalist-ortodoxe? Tragem nadejdea ca nu sunt ecumeniste!

    Nouă asociații ortodoxe din România au trimis Sinodului BOR un text cu nemulțumirile referitoare la Sinodul Talharesc din Creta
    http://www.glasulstramosesc.ro/blog/numai_noua_unde_sunt_celelalte_asociatii_organizatii_grupari_fratii_nationalist_ortodoxe_tragem_nadejdea_ca_nu_sunt_ecumeniste/2016-06-07-90

    Apreciază

  12. AKRITAS said, on iunie 7, 2016 at 10:40 am

    http://lonews.ro/politici/22740-turcia-se-razbuna-sfanta-sofia-din-constantinopol-functioneaza-de-ieri-ca-moschee.html
    Turcia se razbuna: Sfanta Sofia din Constantinopol functioneaza, de ieri, ca moschee
    iata adevarata fata a turcilor, iata cui permitem sa construiasca cazarmi si baionete pe pamantul nostru, dupa ce au ocupat prin varsare de sange pamant crestin, biserici crestine vechi de un mileniu si jumatate.

    Apreciază

    • el said, on iunie 7, 2016 at 11:50 am

      AKRITAS

      or sa si-o ia peste bot DEFINITIV acum.
      sunt turbati de furie ca Germania de curand a recunoscut OFICIAL genodicul celor 1,5-2 milioane de armeni pe care s-au prefacut pana acum toate curvele eurolace ca nu-l cunosc din Motive de „aliante strategice ” si „interese economice comune” cu SPURCATA INDRACITA Turcie.

      ACUM li s-a pregatit SFRASITUL. Iata ca desi au ramas aceleasi interese, curva eurolaca incepe sa-si dea in gat „aliatii”. Exact asa cum a profetit Sf Paisie Aghioritul ca turcii isi vor pierde si pe cei mai buni aliati ai lor germanii si amerlocii !

      Pur si simplu le-a sunat ceasul la turci !

      Apreciază

    • el said, on iunie 7, 2016 at 12:07 pm

      AKRITAS

      film documentar difuzat de tv germana despre genócidul armean numit Aghet( in armeana inseamna catastrofa, asa denumesc armenii genociul).

      http://www.ndr.de/kultur/film/Aghet-Ein-Voelkermord,aghet102.html

      Apreciază

  13. abby said, on iunie 7, 2016 at 11:53 am

    Vedeti articolul http://www.inquisitr.com/3165856/satanic-ritual-in-switzerland-worlds-longest-tunnel-opens-with-bizarre-ceremony-video/ Merkel,Hollande si alți lideri ai lumii prezenți la deschiderea celui mai mare tunel al lumii,bineinteles ceremonie satanica! Ii multumesc lui Dumnezeu ca trăiesc in România si ca pana acum nu s-au intamplat asemenea evenimente aici.

    Apreciază

  14. gabi said, on iunie 8, 2016 at 12:20 am

    off topic
    A vazut cineva ceremonia de inaugurare a tunelului din Elvetia cu tot ritualul satanic ?
    http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/opening-ceremony-worlds-largest-tunnel-bizarre-occult-ritual/

    Apreciază

  15. Cristian said, on iunie 10, 2016 at 12:06 pm

    Probabil asta ar fi filmarea evenimentului care a inspirat postarea de aici, despre droguri:
    http://www.trafictube.ro/drogat-politia/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.