SACCSIV – blog ortodox

MIHAITA NESU a fost penticostal. La doi ani si jumatate de la accident S-A BOTEZAT ORTODOX

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 5, 2016

nesu4_66408200

Foto: http://www.romaniatv.net/fosta-sotie-a-lui-mihaita-nesu-si-a-refacut-viata-langa-alt-barbat_268625.html

Iata ce putem citi la Anunț MINUNAT făcut de Mihai Neșu: ‘Lumea o vede ca pe o tragedie, ca pe un blestem’ de pe Stiripesurse:

Mihai Neşu (33 de ani) a avut parte doar de necazuri în ultimii ani. A rămas paralizat, a fost părăsit de soţie, iar iar părinţii săi au murit.

Mihai Neşu a luat o decizie radicală acum aproape trei ani, pe care a ţinut-o secretă până acum.

„La doi ani şi jumătate de la accident, m-am hotărât să mă botez ortodox. Nu pot să ştiu de ce mi s-a întâmplat mie asta exact, dar m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevăreat. Nu doar aşa, ce voiam să par”, a dezvăluit fostul fundaş la Trinitas TV.

Mihai Neşu, care era penticostal, a mai mărturisit că percepe accidentarea pe care a suuferit-o ca pe un lucru bun: „Poate înainte am făcut prea puţine lucruri bune şi, atunci, prin accident, chiar dacă la prima vedere lumea o vede ca pe o tragedie, ca pe un blestem, ea se poate transforma printr-o binecuvântare”.

„Asta a fost dorinţa mea cea mai mare, să fiu fotbalist. Şi a doua, să am foarte mulţi bani. Ce să fac cu ei, nu ştiu, că nu mi-am dat seama nici acum”,a mai spus Mihai Neşu, informează România TV.

  Comentariu saccsiv:

MIHAITA NESU la MUNTELE ATHOS

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. palcauioan66 said, on iunie 5, 2016 at 9:46 am

    imi pare foarte rau pentru ceea ce i s-a intamplat lui Mihaita Nesu,ma bucur enorm ca s-a botezat ortodox,Dumnezeu nu te lasa si nu te paraseste,asa cum fac ,,prietenii,, sau ,,sotiile,, in acest moment dureros al vietii sale ar fi avut nevoie de sustinerea si dragostea neconditionata a fostei sale sotii,care a ales insa sa-l paraseasca cand el avea mai mare nevoie de ea…fii tare,Mihaita,viata merge inainte,Dumnezeu sa-ti ajute si sa te apere de toate relele lumii acesteia pacatoase! Doamne ajuta!

    Apreciat de 2 persoane

  2. palcauioan66 said, on iunie 5, 2016 at 9:54 am

    daca imi dati voie as da un alt exemplu,un mare campion,Michael Schumacher…atat timp cat a fost sanatos si in top,ca sa zic asa,toti au fost langa el,prieteni,sponsori…au facut o gramada de bani,dar adevarat ca si el la fel…odata cu accidentul avut,toti l-au parasit,inclusiv sponsorii…esti bun cat esti forma si pot scoate bani pe tine…la necaz iti intorc spatele,nu mai conteaza OMUL daca el nu-ti mai poate aduce venituri…ma iertati pt acest exemplu,dar lumea se invarte doar in jurul dumnezeului sau,banul! Doamne ajuta!

    Apreciat de 2 persoane

  3. mihai said, on iunie 5, 2016 at 11:03 am

    Si ar trebui si alti ca sai urmeze exemplul care sunt pe la diverse secte

    Apreciază

  4. Spyridon said, on iunie 5, 2016 at 4:59 pm

    Saccsiv , am fost și-am votat dar înainte de asta mi-au scanat cartea de identitate într-un aparat ..și mi-am dat seama că și aceasta are cod de bare sau cip electronic încorporat.

    Apreciază

  5. ion hodor, said, on iunie 5, 2016 at 6:37 pm

    Rabdare in necazuri si mantuire,ii doresc,Hristos a inviat!!

    Apreciază

  6. Aurora said, on iunie 5, 2016 at 7:10 pm

    Foarte buna scrisoarea d-nei arhitecte Ana Botez impotriva sinodului din Creta https://www.facebook.com/DreaptaCredinta/posts/1730543050552465?comment_id=1730566233883480&reply_comment_id=1730591267214310&notif_t=feed

    Apreciază

    • nimeni said, on iunie 5, 2016 at 11:39 pm

      Show dracesc la inaugurarea unui tunel de mare adancime, si cel mai lung din lume.
      O lume satanizata cu totul.

      Apreciază

      • palcauioan66 said, on iunie 6, 2016 at 2:44 pm

        sincer sa fiu,n-am putut sa vizionez totul,m-a scarbit aceasta ,,inauguratione,,de tot rahatul,chiar si comentatorii s-au intrecut in ras si s-au intrebat ce legatura are deschiderea tunelului cu tot acest ritual satanic…chiar nu se poate nimic fara simboluri satanice in lumea asta! lumea a cazut deja in mainile masonilor,se vede cu ochiul liber,vai de noi! Doamne ajuta!

        Apreciază

    • valentindortodox said, on iunie 6, 2016 at 12:11 am

      da’ oare acei monahi de la mânăstiri cu toată obștea la fiecare mânăstire în parte și stareții și mai ales credincioșii care nu au fost și nu vor fi niciodată oameni proști, sunt niște papă-lapte? Credincioșii sunt lumina, pentru că sunt luminați de Hristos sunt sub Harul Duhului Sfânt.

      Apreciază

  7. Aurora said, on iunie 6, 2016 at 1:20 am

    Poate Dumnezeu i-a dat aceasta incercare pt. a-l aduce la dreapta credinta. E bine ca s-a impacat cu boala si a depasit faza de deprimare. Maica Domnului sa aiba mila de bietul Mihaita !

    Apreciază

  8. acelas said, on iunie 7, 2016 at 9:47 pm

    sa-i multumim bunului Dumnezeu pentru asta dar si lui George Ogararu care si-a facut o simpla datorie de om aflat in dreapta credinta.

    –––-

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Arme-silentioase-pentru-razboaie-tacute.-Gheorghe-Piperea-In-Olanda-si-Suedia-se-discuta-despre-acordarea-unor-drepturi-pentru-pedofili.-Iar-in-Suedia-chiar-pentru-acordarea-unor-drepturi-pentru%E2%80%A6-necrofili-133797

    .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.