SACCSIV – blog ortodox

UNICA SOLUTIE: Sa privatizam intreg sistemul sanitar

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 2, 2016

Va amintiti de celebrele privatizari strategice de succes?

Cum reteta “flota” (prin care foarte puternica si moderna flota romaneasca s-a dat degeaba) nu putea fi aplicata chiar peste tot, norodului i s-a prezentat varianta privatizarilor strategice de succes. Strategice au fost, caci dupa ce le-am dat am ramas in fundul gol. Ba mai rau, mai apoi prin noile companii am fost si suntem sclavagizati financiar. Privatizari au fost, caci, nu-i asa, chiar daca pretul obtinut pe ele a fost modic, tot privatizare se cheama. Si au fost si de succes, dar pentru ei, stapanii capitalului mondial.

Cum se proceda?

Papusarii puneau ochiul pe compania X. Si brusc companiei X i se intamplau lucruri: ba se fura pe rupte, ba nu mai avea profit, ba nu mai avea comenzi. Adica devenea prea costisitoare pentru stat. Si atunci, la un pret “bun” …

Cu totii am cazut de acord ca taraboiul Hexi Pharma pregateste ceva major:

PAPUSARII CRIZELOR. Parerea mea despre SCANDALUL HEXI PHARMA si MOARTEA LUI DAN CONDREA

O componenta ar putea fi privatizarea intregului sistem medical.

Ce s-a mai intamplat intre timp?

INTERESANT. Corpul de Control al Prim-Ministrului a sesizat PARCHETUL GENERAL / VACCINURILE, posibila cauza a MORTII COPIILOR

Un nou scandal urias zguduie din temelii sistemul sanitar romanesc. 100 de romani ar fi fost folositi drept COBAI de medici

77 de medici oncologi, urmăriți penal pentru că ar fi luat mită o vacanță în India, ca să prescrie, în schimb, medicamentele sponsorului

Pare de bine dar o si fi de bine? Daca la vaccinuri ar merge si pe o cercetare precum in cazul oncologilor, sigur ar ajunge la niste rezultate mai mult decat edificatoare si care ar raspunde la intrebarea: Ce-i mana in lupta pe avocatii producatorilor de vaccinuri si ai legii fundamental nedemocrate a vaccinarii obligatorii, Alexandru Rafila, Amalia Serban, Adrian Strainu Cercel, Mihail Gafencu si altii cu functii grele in zona sanatatii?

Dar cred ca se vor limita la chestiunea: vaccinurile sunt exceptionale doar ca au fost manipulate necorespunzator de oamenii unui putred sistem sanitar de stat.

In cazul oncologilor nu-i vor intreba de vorba si pe cei de la Big Pharma.

Idem in cazul cobailor umani.

Adica cred ca s-a declansat un mare taraboi nu pentru a face ordine, ci strict pentru a dovedi ca ne trebuie o privatizare strategica de succes.

Iar asta imi aduce aminte de un anumit memorandum:

SUPER MEMORANDUMUL / MUDANA RELIGIO ADUNATA = NOUA RELIGIE PLANETARA / Un calendar de masuri urgente pentru perioada 2016 – 2020 / INGROZITOR dar NU SURPRINZATOR

Dar despre ce va insemna in Romania un sistem sanitar incaput total in mana papusarilor voi detalia intr-un articol viitor.

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID said, on iunie 2, 2016 at 10:39 am

    saccsiv

    Vasile, un scurt comentariu daca se poate.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 2, 2016 at 11:28 am

      STOP RFID

      Cred ca trebuie sa vad si celelalte parti.

      Apreciază

    • ortodoxend said, on iunie 2, 2016 at 12:02 pm

      Pai da, nu se intrunesc conditiile ca acest sinod sa fie cel talharesc, pentru ca nu sunt puse in discutie teme referitoare la anularea posturilor, desfiintarea calugariei si toate cele. Dar… talharii care il vor conduce, vor avea teme noi de dezbateri, care nu sunt facute publice. Acolo se vor face intelegeri si se vor lua decizii care vor oferi libertate de interpretare, vor deschide noi drumuri, vor cauta sa insele si cu timpul sa implineasca si aceste profetii.

      Apreciază

    • valentindortodox said, on iunie 2, 2016 at 7:35 pm

      sfinţii au condamnat ereziile, cine nu ascultă de sfinţi e în afara Bisericiii.

      Radu Preda a spus că acum nu a rămas nici o erezie de combătut deci nu e nici un pericol şi nu e nici un motiv să se întâlnească nici un sinod.

      După ce a zis şi că nu e de acord cu „părerea” Sfântului Iustin Popovici mi-am dat seama cine e Radu Preda şi ce urmăreşte.

      am zis şi repet cine nu ascultă de sfinţi e în afara Bisericii.

      IN loc să IA POZIŢIE PE LOC TOŢI CEILALŢI , să combată ce a zis el, ei au trecut cu vederea.

      Mă bucur că nu am participat la această conferinţă şi pe viitor mă rog ca nici la următoarele conferinţe la care se afirmă puncte de vedere greşite ca aici să nu particip, fie ca şi un simplu şi neînsemnat mirean.

      Apreciază

      • valentindortodox said, on iunie 2, 2016 at 7:42 pm

        ei au relativizat tot ce au spus sfinţi ca Sfântul Maxim Mărturisitorul , care fiind un simplu monah a combătut toată adunarea fărădelegii

        şi alţi sfinţi care au combătut erezia au fost puşi sub semnul îndoielii, lăsaţi în umbră…

        Pe ce fel de teologi sunt ei dacă nici măcar nu au amintit de mari sfinţi care exact în aceleaşi cazuri au luat atitudine împotriva ierarhiilor vremurilor respective.

        Au amintit prea în treacăt şi s-au legat de aspecte prea neînsemnate, trecând cu vederea că se slujeşte cu ereticii.

        Trebuie combătură octava de rugăciune ecumenistă din luna ianuarie, actele cu cip, probleme grave care nici nu s-au pomenit şi sunt mult mai multe despre care Sfinţii Închisorilor printre care părintele Iusitn Pârvu şi Părintele Arsenie Papacioc ne-au lăsat mărturia lor clară.

        Părintele Arsenie Papacioc a spus că doar ortodoxia e credinţa adevărată !

        Apreciază

      • valentindortodox said, on iunie 2, 2016 at 8:01 pm

        iar despre întânirea cu papa a patriarhului kiril nu s-a vorbit nimic, despre declaraţia comună, despre întreruperea comuniunii pe motiv că s-a încălcat dreapta credinţă iar nu s-a pomenit nimic.

        Nici despre ce s-a discutat la simpozionul din Grecia, nici despre acei preoţi din rep. Moldova care nu mai pomenesc pe ierarhi la Sf. Liturghie, nici pe Episcopul Longhin Jar, nici faptul că Athosul a apreciat gestul acestor preoţi şi acestui ierarh, români toţi, unii în moldova celălalt în Ucraina

        Apreciază

      • valentindortodox said, on iunie 2, 2016 at 8:33 pm

        şi încă un comentariu aş vrea să fac, că eu aş vrea să aud la nişte conferinţe de ăsta nişte sfinţi vorbind cum erau sfinţii tradiţionali, tradiţionalismul să fie primul principiu hotărât de combatere a acestui modernism

        şi să spună clar că trebuie imediat introduse în şcolile teologice toate canoanele sfinţilor părinţi, pidalionul şi toate învăţăturile bune, filocalia cărţi de sfinţi, chiar unii sfinţi contemporani, care s-a dovedit că sunt sfinţi nu mai e nici o îndoială despre ei şi sfinţenia lor.

        Apreciază

    • mircea.v said, on iunie 2, 2016 at 8:29 pm

      STOP RFID

      Hristos a Inviat!

      Apreciază

      • STOP RFID said, on iunie 3, 2016 at 9:05 pm

        mircea. v

        Adevarat a Inviat!

        Apreciază

  2. unu1 said, on iunie 2, 2016 at 11:09 am

    Corect, frate Vasile.
    Banuiam si eu ca se pregateste ceva; prea mult au pus accentul pe domeniul sanitar in ultima vreme la stiri

    Apreciază

  3. blue said, on iunie 2, 2016 at 11:39 am

    Sistemul sanitar actual este un monstru în totalitatea lui, fiind parte integrantă din SISTEM în general. Nu e nici mai bun, nici mai rău decât întregul. Si e nerelevant dacă va fi privatizat sau nu. Industria medicamentelor a devenit, alături de Food Industry, cea mai mare afacere mondială. Ea se bazează pe frica omului de boală, de moarte. Ea consideră şi priveşte pe toţi oamenii ca pe niste pacienţi, bolnavi. În cadrul ei nu mai există sănătate, căci ea tratează cu chimicale efectele, accentuănd cauzele în propria binefacere. O banală aspirină nu mai este acel acid acetilsalicilic de odinioară, ea conţine zeci, sute de alte substanţe nocive care afectează în mod secundar şi provoacă alte efecte, în lanţ de domino. Desprinderea de sistem este singura soluţie şi cea mai importantă independenţă logică, dar şi cea mai dificilă. Căci oamenii nu vor să accepte că pot trăi şi fără punga de medicamente, că există bătrâneţe şi inevitabil moarte, că suntem culegătorii a ceea ce semănăm, că modul de viaţă, viciile, păcatele vor avea repercusiuni asupra sănătăţii noastre psihice şi fizice, că orice dereglare fiziologică este determinată de un dezechilibru profund la nivel sufletesc şi mental. Toate aceste adevăruri sunt eludate, înăbuşite, discreditate. Vi se va spune că medicamentele sunt paleativul pentru orice, că pot vindeca, că pot anula, că se poate să mănânci, de pildă, orice şi oricât, apoi iei o pastilă şi gata, axcesul va fi anulat, păcatul lăcomiei va fi iertat… sau, hei, nici măcar nu mai e un păcat, Dumnezeu poate fi tras pe sfoară cu medicamente. Din păcate ( sau nu) aceasta e doar o iluzie. Incurajată agresiv de publicitatea la medicamente care continuă să fie cea mai agresivă, pe radio-tv, în ciuda unei legi care fusese votată ( din greşeală ) în Parlamentul României anul trecut. Greşeală pe care parlamentarii au regretat-o amarnic.
    Asta-i varianta de râs… dacă nu de plâns.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 6, 2016 at 11:43 am

      blue

      HRISTOS A INVIAT!

      Poti te rog traduce?

      Apreciază

      • blue said, on iunie 6, 2016 at 2:44 pm

        Dragă domnule Barbu,

        Anexez raportul Annei Freud.
        Trebuie să vă transmit faptul că recomandările lor sunt negative și este punctul lor de vedere că nici dv., nici dna Racolta – fie împreună, fie separat – nu sunteţi în măsură să răspundeţi nevoilor copiilor.
        Ei consideră că doamna Racolta este preocupată de propriile nevoi și este incapabilă să acorde prioritate nevoilor copiilor sau să le ofere un mediu stabil, sigur. Ei consideră că, în timp ce dv. sunteţi în mai în măsură să răspundeţi nevoilor copiilor, sunteți atât de preocupat de relația cu dna Racolta și atât de dependent de ea, încât aceasta ar avea prioritate în faţa nevoilor copiilor.
        Recomandarea lor generală este să se găsească o alternativă de plasament permanentă pentru copii astfel încât aceştia să fie plasaţi împreună, dacă este posibil, datorită relației lor apropiate.
        În ceea ce privește viitorul contact, ei consideră că aceşti copii ar putea beneficia de un contact, în scopul de a satisface nevoile lor de identitate și, în cazul Dianei, să se asigure că dv. și dna Racolta sunt bine şi în siguranţă. Ei recomandă să existe un contact supravegheat cu fiecare părinte în parte, de 3 ori pe an, cu ambii copii împreună.
        Am luat act de faptul că raportul se referă la aspectul evaluării psihologice. Ei au fost rugați să furnizeze profilul psihologic atât al dv. cât și al dnei Racolta. Pe această bază, nu este nevoie de o evaluare psihologică separată; instanța de judecată este puțin probabil să considere că o astfel de evaluare este acum necesară.
        În ceea ce privește îngrijorarea dvs, ei au remarcat că ați suferit un abuz şi o neglijenţă emoţională în timpul copilăriei și au considerat că sunteţi un om foarte emoțional și vulnerabil. Ei nu consideră că aveţi o tulburare de personalitate, deși au considerat că aveţi „semne de dependenţă” și că aveți o nevoie excesiv de mare de dragoste si afecţiune. Ei nu au considerat că suferiţi de vreo boală mentală. Observ că au găsit puține dovezi că ați avut tendințe violente puternice. (care este foarte diferit de evaluarea DVIP). Ei au considerat că aţi fost preocupat de relația cu dna Racolta și că sunteţi incapabil de a pune mai presus relaţia cu copiii. Ei au considerat că este posibil să deveniţi violent dacă aţi ajunge să credeţi că niciodată nu veţi mai relua relația cu dna Racolta. Cu toate acestea, riscul de violență în viitor este cel mai bine prezis de episoadele anterioare de violență și se pare că există puţine dovezi de astfel de episoade în trecut.
        Ei consideră că trăsăturile dvs. de dependenţă pot fi tratate fie prin terapie individuală, fie de grup. Ei spun că, în acest moment, nu aveţi niciun interes de a vă trata pentru binele dvs. și că sunteți interesat de tratament doar pentru a vă putea ajuta să fiţi din nou împreună cu dna Racolta. Ei continuă să spună că, chiar dacă aţi fost dornic de a vă trata, ar putea dura ceva mai mult timp, cel puţin 8 luni, şi asta nu este bine pentru copii.
        În ceea ce o privește pe dna Racolta, ei au evaluat-o ca având ceea ce se numește o „tulburare de personalitate histrionică”. Ea pare să fie dependentă de ceilalţi și are capacitatea slabă de a se descurca în mod independent. Tulburarea de personalitate histrionică a doamnei Racolta înseamnă că ea este preocupată de propriile nevoi, ceea ce face foarte dificil pentru ea să se concentreze pe nevoile practice sau emoționale ale copiilor. Ei spun că, deși ajutată, ea poate fi capabilă să satisfacă nevoile lor practice, consideră că, la nivel emoțional, ea nu este în măsură să acționeze ca o figură parentală.
        Ei consideră că ea nu este în măsură să rămână în limite coerente sau să răspundă la stările emoționale ale copiilor într-un mod calm. Subliniază faptul că ea are dificultăți în gestionarea bolilor fizice într-un mod rațional și că are dificultăți de gestionare a aspectelor practice de ex. au fost evacuați în trecut din cauza neplăţii chiriei. Consideră că relațiile sale sunt dominate de nevoia ei de atenție și de sprijin și pretinde altora să aibă grijă de ea într-un mod excesiv. Ei arată faptul că nu există nici un tratament pentru tulburarea de personalitate histrionică.
        Ei spun că, deși doamna Racolta recunoaște faptul că a pus interesul de controversă cu dv. inaintea nevoilor copiilor, ea demonstrează puțină perspectivă asupra impactului asupra copiilor. Ea neagă vreo preocupare cu privire la neglijarea fizică și emoțională sau violența fizică față de copii și nu are nici o perspectivă asupra neglijării de către ea a copiilor.

        Apreciază

      • blue said, on iunie 6, 2016 at 2:48 pm

        Adevărat a înviat!
        îmi cer iertare, n-am mai transcris subsolul, ăla cu membrii „law society children panel”…

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 6, 2016 at 2:54 pm

        blue

        Foarte bine.

        Multumesc mult.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 18, 2016 at 3:14 am

        blue

        Doamne ajuta!

        Ma mai poti ajuta cu traduceri?

        Apreciază

  4. templier's blog said, on iunie 2, 2016 at 11:39 am

    Ce se intampla in zona Iasului?
    Misterul se adâncește. O bubuitură puternică a creat panică în Iași. Autoritățile dau din umeri -http://7est.ro/actualitate/social/item/66627-panica-in-iasi-o-bubuitura-puternica-a-creat-emotii-in-oras-retelele-de-socializare-au-reactionat.html#sthash.wHsd75XF.dpuf

    Inundatii devastatoare in Germania, Austria si Franta. Parisul e in pericol
    http://www.ziare.com/europa/franta/inundatii-devastatoare-in-germania-austria-si-franta-parisul-e-in-pericol-video-1424011

    Apreciază

  5. Paul222 said, on iunie 2, 2016 at 11:49 am

    Eu vad lucrurile foarte simplu. Statul va da pe tava sistemul medical corporatiilor straine care vor taia in carne vie, vor impune intai cardurile chiar si pentru urgente iar apoi vor spune ca renunta la carduri si vor trece pe cipuri implantate, cine nu si le va pune nu va avea acces la nici un felde servicii medicale. A se vedea programul Obamacare din SUA pentru o idee despre ce vor sa faca la noi.

    Apreciat de 1 persoană

  6. nikodim said, on iunie 2, 2016 at 12:46 pm

    Dupa cum se vede, noi am „aderat” la „spatiul european” exact in postura in care si mai ales pentru care, „aderasera” la al Treilea Reich locuitorii „sanatoriului” Auschwitz… Adica noul Reich mondial al „miliardului de aur”, ca si al Treilea Reich, pentru a-si imbunatati calitatea vietii privilegiatilor sai, avea nevoie de o pepiniera de sclavi-cobai indobitociti si de o groapa de gunoi. Si ni s-a acordat „onoarea”…pentru care ne-am caciulit cu multa umilinta recunoscandu-ne multumiti de rolul si locul de iobagi in „comunitatea internationala civilizata”. Suntem sistematic otraviti cu minciuni si chimicale, dar suntem multumiti ca minciunile sunt „breaking news” iar chimicalele savuroase. Ne imbracam cu carpele SH aruncate la gunoi de occidentali, dar suntem onorati ca sunt „de firma”. Ne mor satele si orasele, vetrele existentiale ale Neamului de veacuri si milenii, ni se distrug familiile, dar noi suntem preocupati de profitul material vanzandu-ne pe cativa euro, in cel mai bun caz ca salahori,capsunari si femei de serviciu sau mai rau, ca si „carne vie”, acelorasi privilegiati batjocoritori care inca de acum cateva generatii ne-au castrat Tara, transformand-o din vechea Dacie intr-o vesnica sub-Roma de categorie inferioara cu un vesnic mic-Paris drept capitala, ca sa ne obisnuim sa fim mereu mici si „sfat si la stat”, sa nu nazuim cumva la alta lume decat „democratia” de sub „scutul” sub care stam garboviti si subdimensionati conform normelor si directivelor comunitatii internationale.

    Apreciază

  7. Gabriel said, on iunie 2, 2016 at 1:20 pm

    Prima tabara de refugiati din Prahova, amenajata la Campina. Rog pe cei din Campina sa ma contacteze in vederea organizarii unui PROTEST

    Primarul Horia Tiseanu a participat, saptamana trecuta, la doua intalniri cu membri ai Ministerului de Afaceri Externe (MAE) si cu siguranta si-a castigat noul mandat de primar, desi are o colectie impresionanta de roluri in dosare penale, facand carare la DNA

    Apreciază

    • cca70 said, on iunie 2, 2016 at 8:26 pm

      este f grav daca ciorile islamiste ajung sa stea in Campina..locuitorii de acolo trebuie grabnic sensibilizati sa iasa in strada in fata primariei si sa protesteze

      Apreciază

  8. ortodoxend said, on iunie 2, 2016 at 2:12 pm

    Satana face vindecari miraculoase, si stim ca atunci cand face aceste lucruri are ca scop un castig mai mare. Biserica SCOAN din Nigeria se autointituleaza „Biserica tuturor natiilor”, iata ca asta vrea sa infaptuiasca satana prin miracolele pe care le face acolo. https://en.wikipedia.org/wiki/T._B._Joshua#The_Synagogue.2C_Church_of_All_Nations_.28SCOAN.29

    Apreciază

  9. AKRITAS said, on iunie 2, 2016 at 2:28 pm

    ASTA SE URMARESTE : PRIVATIZARE, ADICA PROFIT CU ORICE PRET DIN SUFERINTA OMULUI ! BOGATII SE TRATEAZA, SARACII MOR ! SARACILOR LI SE FURA ORGANELE PENTRU BOGATI !
    OARE SANTEM CONSTIENTI CAT DE DIABOLIC SUNA ACESTE FAPTE ??? CE FEL DE ANIMAL SE COMPORTA ASA ???

    Apreciază

  10. isa said, on iunie 2, 2016 at 3:19 pm

    Mai este varianta sa ne facem propriile noastre scoli, spitale etc., precum e dat exemplu aici: http://gandeste.org/general/corporatia-bisericii-cui-ii-datoram-modelul-si-filosofia-cooperativista/70239. Inceputuri exista, firave insa. Daca privatizeaza in totalitate sistemul sanitar, in teorie un grup ar putea sa infiinteze propria casa de asigurari de sanatate, corect? Sa nu mai depinda de casa nationala a asigurarilor de sanatate. Banii insa ni se vor lua in continuare pe doua cai, ca doar nu trebuie sa ramana dosarul electronic de sanatate fara clienti. Si pe asigurarea obligatorie la stat si pe cea privata. Adica si cu banii luati , si ….

    Apreciază

    • Vasile said, on iunie 3, 2016 at 12:56 am

      Poate am sa par defetist, dar iata care e parerea mea: nu mai putem „sa facem” nimic, fiindca sistemul securisto-masonic este atat de puternic si dezvoltat, incat orice incercare de organizare anti-sistem este distrusa rapid prin infiltrare cu securisti acoperiti. Rezistenta nu mai e posibila decat la nivel de familie sau individual. Sa dea Domnul sa exagerez eu si sa nu fie asa!

      Apreciază

  11. Cristian said, on iunie 2, 2016 at 3:29 pm

    Semnal de alarmă: Europa ar trebui să ia măsuri pentru a opri
    Facebook. Zuckerberg e dictatorul celei mai mari națiuni
    http://www.activenews.ro/externe/Semnal-de-alarma-Europa-ar-trebui-sa-ia-masuri-pentru-a-opri-Facebook.-Zuckerberg-e-dictatorul-celei-mai-mari-natiuni-133757

    –-
    „Facebook e cea mai mare națiune din lume și avem un dictator, dacă privești lucrurile din punct de vedere democratic. Mark
    Zuckerberg e un dictator. Nu l-am ales. El a setat regulile”, a spus Peter Sunde.

    Chiar dacă setarea unui cont de Facebook e voluntară, fondatorul Pirate Bay a spus că are un impact asupra vieților oamenilor, în cazul în care aceștia aleg să nu aparțină rețelei sociale.

    Asta pentru că o bună parte din interacțiunile dintre membrii familiilor și prieteni au loc pe Facebook. Are dreptate aici, chiar dacă viziunea lui are tendințe de exagerare pronunțate:

    „Nu sunt pe Facebook, iar în lumea mea offline sunt o mulțime de minusuri. Nu primesc invitații la petreceri, nu primesc actualizări de la prieteni, oamenii încetează să vorbească cu tine, tocmai pentru că nu ești pe Facebook”, a mai precizat acesta.

    Apreciază

    • el said, on iunie 2, 2016 at 10:31 pm

      Cristian

      nu zukerkaka e dictatorul si PATIMA lor pentru desertaciuni si futilitati plus grairea in desert si altele mai urate care ii mana pe toti debilii sa „se afirme” pe face/buci…

      „„Nu sunt pe Facebook, iar în lumea mea offline sunt o mulțime de minusuri. Nu primesc invitații la petreceri, nu primesc actualizări de la prieteni, oamenii încetează să vorbească cu tine, tocmai pentru că nu ești pe Facebook”, a mai precizat acesta.”_____ iata un exemplar TIPIC de dobitoc care traieste DEGEABA si care NU ARE VOIE sa dea vina pe altii pentru PATIMILE lui ! … invitatii de la prieteni, actualizari, like-uri si alte lucruri din astea ABSOLUT „MANTUITOARE ” e lumea GLOATEI de DOBITOACE a lui anticrist ! si GLOATA de imbecili TREBUIE stapanita ca NU isi merita libertatea, si de asta se va ocupa bucuros si eficace DIAVOLUL !

      asa ca GLOATA : MUCLES !

      Apreciază

  12. mihai said, on iunie 2, 2016 at 6:03 pm

    dar nici nu mai mira ca deja nu mai este o noutate

    Apreciază

  13. ioanc said, on iunie 2, 2016 at 6:58 pm

    „La doi ani și jumătate după accident, m-am hotărât să mă botez ortodox. Nu pot să știu de ce mi s-a întâmplat mie asta exact, dar pe mine m-a ajutat să mă descopăr, pe mine care eram cu adevărat. […] Poate înainte am făcut prea puține lucruri bune și atunci prin accident, chiar dacă la prima vedere lumea o vede ca pe o tragedie, ca pe un blestem, ea se poate transforma printr-o binecuvântare„, este declaratia fostului fotbalist Mihai Nesu intr-un interviu ce va fi difuzat la Trinitas TV, sambata 4 iunie, la ora 21:00.

    Dumnezeu sa ne miluiasca!

    Apreciază

  14. nikodim said, on iunie 2, 2016 at 7:21 pm

    Cu ocazia crizelor economice de tot felul intr-o societate atat de „deschisa” si plina de „valori fundamentale” in care adulterul este o expresie a „libertatii individului” ca si pedofilia impreuna cu alte orientari sexuale „progresiste”, o sa incepem sa auzim ca ca este normal si chiar trebuie sa ne privatizam si familiile… Defapt dupa cum vedem deja, anumite state pro-FUND „democratice”, vestice evident, au deja grija sa „privatizeze” copii unor familii de sub-cetateni UE, ca romanii, rusii ( dar rusii merita pentru ca sunt cotropitori, porci, asiatici, bolsevici, agresivi, nucleari, betivi, neamericani, neeuropeni, neadecvati si neconformi) si alti migranti pe post de slugi ocidentalizate ale inaltei porti euroatlantice.
    P.S. Pe langa copii sa ne asteptam si la „privatizarea” nevestelor?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.