SACCSIV – blog ortodox

Video: FLORIN BARBU interviu – CINE SUNT HOMOSEXUALII care i-au adoptat copiii

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 1, 2016

Asadar, dupa cum a aflat chiar reporterita Alina Draghici, copiii au fost deja adoptati de un cuplu de homosexuali, directori ai unei companii petroliere cu sediul in centrul Londrei, ce castiga 1 000 000 de lire sterline pe an. Indivizii fac sport, le place sa calatoreasca si au facut facultati la Paris. A incercat sa i-a legatura cu ei dar nu i-a gasit.

Cititi va rog si:

Video: FLORIN BARBU povestind cum i s-au luat copiii. SE STIA DINAINTE ca trebuie sa ajunga la un CUPLU HOMOSEXUAL

La fetele alea din studio le-as aminti o vorba mare spusa de pastorul luteran Martin Niemöller:

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

NE ATACA LA COPII. Ceea ce se petrece in Norvegia se va petrece si in Romania. TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII? Si mai ales, ce facem ca Romania sa nu ajunga ca Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Suedia si restul tarilor nordice?

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on iunie 1, 2016 at 10:11 pm

    Deja daca nu facem ceva in acest sens vom ajunge si noi ca acel nefericit ca. si copii nostri sa ajunga in custodia poponautilor

    Apreciază

    • el said, on iunie 2, 2016 at 4:25 am

      mihai

      nu mai poti sa intri in mod bicisnic in lupta cu puteri mai mari ca tine ca te nimicesti SIGUR si DEGEABA .
      daca vrei sa-i salvezi si trupeste isi asumi riscuri lumesti si platesti RECUPERATORII si FUGI apoi oriunde asumadu-ti niste consecinte, …el a PIERDUT „trenul” acesta DEMULT !
      ori alegi sa ii slavezi MACAR duhovniceste din stricarea lor trupeasca SIGURA …si atunci te lupti cu tine si te sfintesti si pui in miscare legi duhovnicesti NECURUTATOARE fata de rau…. dar care NU se pornesc SINGURE de la sine la lupta in favoarea ta !
      restul e sentimetalism IEFTIN si INUTIL !

      Apreciază

    • Dana Stana said, on iunie 2, 2016 at 2:36 pm

      Stimati credinciosi,
      este regretabil ca statul nu intervine pentru recuperarea cetatenilor proprii, si ceea ce este strigator la cer, pentru doi copii care nu sunt cetateni britanici, ci romani. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa se indure de acesti micuti si de tatal lor aflat in greva foamei! Sa inaltam in continuare rugaciuni pentru ca ei sa fie dati inapoi tatalui lor! Nu se poate ca numai banul sa dicteze in toate imprejurarile!

      Apreciază

      • el said, on iunie 2, 2016 at 11:59 pm

        Dana Stana

        stimata Dana, daca mai crezi ca statul anticristic te protejeaza de ceva daunator ..VISEZI VISE rozalii si risti sa ajungi intr-o zi cu „nadejdea” in stat la situatii ABSURDE. caci spune Scriptura „BLESTEMAT cel ce-si pune nadejdea in om!” Invatati-va sa nadajduieti DOAR la Dumnezeu si LUI sa va faceti cunoscuti/familiari caci
        NIMENI nu poate sa ajute in ziua neccazului.

        mai bine va rugati sa-l lumineze Dumnezeu sa TERMINE mascarada asta prosteasca de greva foamei, inutila si sinucigasa. nic un Sf Parinte NU vorbeste despre o asemenea „Masura” de adoptat la vreun caz d enevoie, asta e „solutia” porpusa de omu cel mai DEGENERAT al secolului 20 care s-a lepadat de Dumnezeul sau si a ajuns rob oamenilor si patimilor lui si lipsit de har din cauza nesimtirii si vietii lui nepocaite ajuns absolut NEPUTINCIOS si nefolositor.

        daca nefericitul asta NU termina CAT MAI REPEDE ( caci daca ajunge sa.li slabeasca puterile i se incetoseaza si mntea PUTINA pe care o are si chiar NU va mai putea iesi DECAT MORT din cercul VICIOS in care s.-a aruncat ca un neputincinos si bicisnic in disperarea sa de om lumesc) telenovela asta sentimental-lacriogena si INUTIL-PROSTEASCA ca muri DEGEABA si NIMANUI nu va fi de folos viata si moartea sa, iar copii SIGUR ajung PRADA …si NIMENI NU va putea sa-i saveze din nimicirea lor. el e SINGURUL care poate ajuta( pe ei si pe el insusi) , dar NU asa ! ci duhovniceste …schimarea vietii, METANOIA pana la adrerea de tot a sinelui sau pacatos si nasteea omuui duhvncicesc pentru care LUPA si BIRUIESTE HARUL Lui Hristos !

        iar voi astia care cascati gura sentimental si inutil SA NU il incurajati in calea asta GRESITA …caci faceti CRIMA si pe copii ii lasati PRADA SIGURA nu umai stricarii trupesti (deja INEVITABILA, dar nu cea mai rea posibila…) ci si diavolului.

        sa mearga cienva sa-l scoata din NEBUNIA lui NEPUTINCINCIOASA…e singura solutie , api lupta duhvniceasca pe viata si pe moarte pentru ca castiga din ghearele diavolului NU numai sufletul lui ci si pe cel al coiilor sai…

        mama lor e o IDIOATA INUTILA careia mai bine ii era sa moara fara sa aduca copii pe lume… GREA va fi mantuirea ei…DACA…

        Apreciază

    • Andrei said, on iunie 3, 2016 at 7:19 pm

      Ești un mare idiot si o unealta a Satanei când încerci sa descurajezi prin mesajul tău o lupta pe care ,clar nu o înțelegi …

      Apreciază

  2. el said, on iunie 2, 2016 at 4:18 am

    acest om trebuie sa inteleaga ca E INUTIL sa continue pe calea asta sortita ESECULUI din start ( greva foamei).
    copii lui sunt prada SIGURA si SINGURA lui sansa de a-i ajuta este DUHOVNICESTE. daca acest om se va sfinti copii lui vor fi salvati in mod neastepatat si se pot mantui indiferent in ce stare de degradare ar ajunge… DACA el se va lipi de Dumnezeu.
    daca continua asa VA MURI DEGEABA, a intrat SLAB fiind duhovniceste, in lupta cu puteri MULT mai mari ca el care il coplesesc si se va nimici singur si din VINA lui !
    NU ASA trebuie luptat !
    INTAI duhovniceste si apoi lumeste, daca alta solutie NU i se mai permite de catre circumstante RECUPERATORII( daca este in satre, aca nu macar duhovniceste schimbarea RADICALA a vietii ) !

    nu vreau sa fiu „prooroc” dar acest om va muri degeaba si copii lui vor sfarsi NU NUMAI fizic rau, ci si duhovniceste daca el NU isi vine in fire si nu se pune pe calea cea corecta. putem intelege disperarea NEPUTINCIOASA si NEDREAPTA ca tata dar NU putem accepa duhovniceste calea GRESITA pe care se afla ! parerea mea.
    TOTI cei care-l incurajeaza sa reziste pe calea asta INUTILA si sortita esecului din start( greva foamei) sunt CRIMINALI !

    Apreciat de 1 persoană

    • mircea.v said, on iunie 2, 2016 at 9:34 am

      @el,

      cam asa e, solutiile lumesti, adica obisnuite nu au castig de cauza. Doar solutiile extreme, rapirea propriilor copii sau sfintenia, pot rezolva pr.

      Apreciază

  3. […] Via – https://saccsiv.wordpress.com/2016/06/01/video-florin-barbu-interviu-cine-sunt-homosexualii-care-i-a… […]

    Apreciază

  4. […] Mesajul de mai sus a fost publicat la pagina fratelui Florin Barbu, tatăl copiilor răpiți de statul britanic și dați spre adopție unui cuplu de homosexuali foarte bogați. […]

    Apreciază

  5. eliodora said, on iunie 3, 2016 at 2:52 pm

    Slava DOMNULUI ; familia Bodnariu a unit o Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  6. […] Video: FLORIN BARBU interviu – CINE SUNT HOMOSEXUALII care i-au adoptat copiii […]

    Apreciază

  7. […] Video: FLORIN BARBU interviu – CINE SUNT HOMOSEXUALII care i-au adoptat copiii […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.