SACCSIV – blog ortodox

Va place asa? VLADIMIR PUTIN (din Grecia) despre DEVESELU: Printr-o simpla schimbare de software rachetele devin ofensive. Rusia va riposta si romanii devin tinte

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 29, 2016

ap-putin-visits-orthodox-monastic-community-at-mount-athos

Foto: http://www.businessinsider.com/ap-putin-visits-orthodox-monastic-community-at-mount-athos-2016-5

Vladimir Putin viziteaza Grecia si Muntele Athos. Iata ce a declarat referitor la Deveselu:

„În momentul instalării lor, rachetele de interceptare (n.r. – ale scutului anti-rachetă) au o rază de 500 de km. În curând vor avea o rază de 1000 de km şi, mai rău, ele pot fi reînarmate cu rachete ofensive cu rază de 2400 de km chiar astăzi, printr-o simplă schimbare de software, încât nici măcar românii nu şi-ar putea da seama de diferenţă”

„Dacă în trecut în acele zone din România oamenii pur şi simplu nu ştiau ce înseamnă să fii luat în vizor, atunci azi vom fi obligaţi să luăm anumite măsuri pentru a ne asigura securitatea”
„Nu vom acţiona până când vom vedea rachete în zonele care se învecinează cu Rusia”
   Cititi va rog mai multe la:
Reuters: Vladimir Putin ameninţă România şi Polonia că s-ar putea găsi în raza de acţiune a rachetelor ruseşti

Iata si ce putem citi la Vladimir Putin, in vizita pe Muntele Athos, in cadrul deplasarii in Grecia de pe Hotnews:

[…]
Dupa ce s-a intalnit vineri seara cu premierul grec Alexis Tsipras, Putin s-a imbarcat in avionul personal sambata dimineata din Atena pentru a ajunge in Thessaloniki si apoi s-a indreptat spre Athos, unde a ajuns la bordul unui vas.
La Karyes, centrul administrativ al Muntelui Athos, liderul rus a fost intampinat de 20 de stareti ai manastirilor si 20 de reprezentanti ai calugarilor, precum si un reprezentant al Patriarhului grec al Constantinopolului, sub a carei jurisdictie se afla Muntele Athos. Presedintele rus a luat parte la o Liturghie organizata in onoarea lui si s-a asezat pe scaunul episcopal.
In semn de recunoastere, Putin a multumit Patriarhiei Ecumenice si Bisericii Greciei pentru rolul lor in promovarea relatiilor dintre Grecia si Rusia.
„Aici, pe Muntele Athos, exista o lucrare mareata si importanta a valorilor morale”, a declarat Putin, multumind comunitatii religioase pentru ospitalitatea oferita in cea de-a doua sa vizita pe Muntele Athos.
Dupa Liturghie, liderul rus a fost intampinat de presedintele grec Prokopis Pavlopoulos, cu care a discutat in principala cladire administrativa a comunitatii religioase.
Putin va efectua o vizita si la manastirea Sfantul Pantelimon (infiintata de cativa calugari veniti din Rusia in secolul al XI-lea), unde locuiesc circa 70 de calugari rusi si ucraineni.
Liderul de la Kremlin, care s-a referit in repetate randuri la credinta sa ortodoxa profunda, va lua parte la ceremoniile de celebrare a 1000 de ani de la prima prezenta ruseasca in comunitatea religioasa de pe Muntele Athos, de altfel, o comunitate monastica exclusiv masculina, scrie si Agerpres.
Pe fondul vizitei lui Putin, securitatea in Grecia a fost consolidata, astfel ca pelerinajele la manastirea Sfantul Pantelimon au fost anulate in urma cu doua saptamani. Patriarhul Kiril al Moscovei a ajuns pe Muntele Athos de vineri.
In cadrul conferintei de presa de vineri seara in Atena, alaturi de premierul grec,Putin a avertizat a avertizat Romania si Polonia ca s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor ruse, pe fondul gazduirii elementelor sistemului antiracheta american, considerat o amenintare la adresa Moscovei.
[…]

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Racheta ruseasca SATAN 2 poate sterge Romania de pe harta. Are o viteza atat de mare incat Deveselu e degeaba

mkd-264634

Foto: http://www.mkd.mk/svet/vesti/putin-na-sveta-gora-na-mestoto-na-vizantiskite-carevi-video

 

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ovi said, on mai 29, 2016 at 11:52 am

    Și credeți că omul nu are dreptate?

    Apreciază

  2. templier's blog said, on mai 29, 2016 at 2:00 pm

    29 Mai 1453- Caderea Constantinopolului,Capitala spirituala a romanilor
    http://www.activenews.ro/cultura-istorie/29-mai-Caderea-Constantinopolului-capitala-spirituala-a-romanilor.-O-istorie-care-nu-se-invata-la-scoala-114413

    Apreciază

    • Andrei said, on mai 31, 2016 at 2:00 pm

      Stiati ca denumirea imperiului Bizantin era „Romania” ?
      Imperiul Bizantin a fost denumit astfel de catre istorici, numele real era Roma-Nia(Roma Nouă).
      Putem deduce o usoara invidie a Rusiei, care desi este perceputa ca a 3-a Romă, totusi are diferente evidente fata de cultura Latină si Bizantină, noi avem insa elemente din ambele culturi.
      In acest efort al lor de a se romaniza au imprumutat aspecte ale culturii franceze, spiritualitatea ortodoxa o aveau deja.

      Problema poporului Rus si cel Român este similara, avem cam aceleasi pacate trupesti si trufia ne este comuna.
      Totusi poporul rus are tendinta mai pronuntata spre extreme, caderi mai adanci si trairi mistice puternice.
      Setea pentru Dreptate este mai mare in randul Rusilor, lucru care ii pazeste de a cadea sub jugul paganilor, si cand sunt atei parca nu-s autentici in ateismul lor.
      Poporul român are o bolnavicioasa aplecare spre slugarnicie si caldiceala, „lasa ca merge si asa”, „capul plecat sabia nu-l taie” si avem o mare probleme cu iudele/tradatorii. Ne si place sa ne laudam desi nu avem cu ce, conducatorii providentiali ne sunt trimisi ca sa ne scape de dezastru.

      Cat despre inversunarea unora (mai rusofili) din comentariile de mai jos de a prooroci distrugerea României am mari rezerve:
      – Dumnezeu nu pedepseste cu Dreptate ci cu Dragoste, daca nu ar fi asa, n-am mai exista pe harta la cate pacate avem, cat de mici suntem si ce imperii puternice sunt in jurul nostru.
      – Profetiile spun ca vom fi invadati intr-o noapte, spre dimineata, de Rusia(fratii ortodocsi), Ungaria(salbaticii pagani) si Bulgaria(fratii ortodocsi slavonizati). Profetia continua intr-un mod cel putin ciudat: „si peste ei va ploua cu foc”. Intelegem ca pentru vanzarea tarii prin permiterea Ocultismului si Marxismului cultural(homo, pedo, zoo, necro, etc.), Dumnezeu va ingadui Calului Rosu(Rusia) sa ne traga o copita, poate ne vine mintea „cea de pe urma” la cap. Totusi nu va ingadui anihilarea noastra pentru ca am avut sansa unei epurari voluntare cand cei lacomi au plecat spre tari mai prospere. Se vorbeste despre distrugerea Bucurestiului si reconstruirea ca un centru cultural si spiritual puternic. Se mai vorbeste si despre un conducator crestin din Bucovina care va aduce dreptatea dupa ce Calul Rosu(Rusia) se va fi luptat cu Hidra(Vestul, Curva Babilonului, SUA+Israel).
      Rusia va pierde si ea Siberia pana la Urali, in favoarea Chinei si Japoniei. Turcia se va dizolva, Ungaria va disparea.
      – Nu am gasit inca nici o profetie dragi rusofili, care sa spuna ca Romania va disparea, in blandetea si naivitatea noastra, pana la prostie, vom suferi, vom da multi mucenici, dar nu va ingadui Dumnezeu sa disparem, mai avem inca o ultima misiune.
      – Dupa arabi, vor veni chinezii/asiaticii, ei vor manca si cadavre, vor bea sange de om, pedeapsa lor va fi mult mai crunta decat a musulmanilor.
      – Rusia va avea misiunea de a crestina China/Asia, Romania va avea un rol pozitiv fata de Germania.

      Cred ca a venit vremea sa refacem relatiile cu toate tarile ortodoxe, mai ales cu Rusia care are o misiune importanta si sa nu acceptam Marxismul cultural venit din Vest.
      Nu pricep de ce fiind slugi si prapaditi(majoritatea), „ne doare” de drepturile unora de a perverti si sodomiza cultura, neamul, Biserica si chiar pe copiii nostri.

      Insa chiar daca nu vom reusi sa facem ce este bine la timp(dracul se grabeste), totusi nu e cazul sa ne perdem nadejdea, ca pedeapsa nu vine spre nimicire, ci spre pocainta si mantuire.

      Daca incepem rugaciunea fierbinte si se trezesc tot mai multi, poate vom scapa precum locuitorii din Ninive la profetia Sf. Prooroc Iona, pentru asta avem nevoie de sacul si cenusa smereniei.

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on mai 31, 2016 at 8:44 pm

        Andrei

        ” Romania va avea un rol pozitiv fata de Germania. „___ pe asta de unde ai scos-o ? de la care „sfant” parinte….???

        Apreciază

      • el said, on iunie 1, 2016 at 9:45 am

        ANdrei

        ” Profetiile spun ca vom fi invadati intr-o noapte, spre dimineata, de Rusia(fratii ortodocsi), Ungaria(salbaticii pagani) si Bulgaria(fratii ortodocsi slavonizati). Profetia continua intr-un mod cel putin ciudat: „si peste ei va ploua cu foc”. „_____ asta NU e profetie, e scorneala de la INSELATUL boca-boca si tu esti vinovat ca o propagi aiurea.
        daca astia iti sunt tie „profetii” si „sursele ” de categoria INDRACITUL si VRAJITORUL boca cu bula lui de cristal ….. e clar ce „veridicitate” au ! poti sa visezi vise in continuare…. categoria visatorii fericiti

        Apreciază

  3. ovidiu-s said, on mai 29, 2016 at 7:12 pm

    Sa ne ferim si de imbratisarea ursului. Capii Rusiei sunt aproape la fel de demonizati cum sunt omologii lor din Occident. La fel si populatiile pe care le conduc. Putin ca si clanul Elțân, a fost produsul oligariei comuniste. Asta l-a si indemnat sa exclame despre un imperiu ateu si prigonitor de crestini ca :,, Destramarea URSS a fost cea mai mare catastrofa a secolului XX.”Sfantul Paisie Aghioritul spunea despre rusi ca vor avea un impact major in evenimentele din urma dar ca ,,isi vor urmarii interesele lor”, atunci cand vor retroceda grecilor orasul sfant, Constantinopolul pe care il vor lua de la turci.

    Apreciază

    • Vasile said, on mai 29, 2016 at 8:13 pm

      De ce s[ui ca populatiile pe care le conduc – te referi la poporul rus deci – ar fi la fel de demonizate ca si cei din occident ? Nici in occident nu se poate spune ca toti sunt demonizati. Dar de rusi nu cred… Asa se poate spune despre oricine, si despre romani. Dar in Rusia nu se face propaganda homosexuala, nu se importa migranti musulmani ca in Europa, au ei musulmanii lor dar sunt acolo de secole, e altceva. Ciudat e ca totusi este vizibil ecumenismul si la varful bisericii ruse. Despre Putin nu am o parere clara, are si bune si rele. Nu prea imi vine a crede ca este cu adevarat credincios, dar la suprafata, protejeaza biserica ortodoxa, sustine si valorile crestine, si interesele lor nationale, ceea ce inseamna totusi mult.
      Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare la rusi este ca nu se leapada de comunism, au si acum steaua rosie si secera si ciocanul ca simboluri oficiale, desi au revenit si la traditia imperiala ortodoxa.
      Totusi din toate relele cred ca Rusia e raul cel mai mic, iar occidentul si tot ce promoveaza el, raul cel mai mare.

      Apreciază

    • el said, on mai 29, 2016 at 8:50 pm

      ovidiu-s

      asa hop… ca sari in bratzele lui neica Sam amerlocul INDRACIT si sluga obedienta a RASTIGNITOILOR Lui Hristos , … te vei „mantui” SIGUR ! succese trubate !

      Apreciază

    • el said, on mai 29, 2016 at 9:04 pm

      nu cumva trebuie rusii sa vada de interesele altora si sa le IGNORE pe ale lor?
      amerlocii si INDRACITII rastignitori ai lui Hristos URASC neamurile crestin ortdoxe, cu (kaka)romanii slugi VANDUTE si preaplecate stapnului lor, grecii paralizati de neputintele lor, sarbii RASIGNITI si sfasiati cu „binecuvantarea” fratilor euloaci ai amerlocile, bulgarii insignifiant de „numerosi” nu au nici o problema scranavii HULITORI ai Lui Hristos !

      SINGUR RUSIA le poate tien piept !

      si ma minunez cum de pot sa mai exista atatia TAMPITI „crestini ortodocsi” spalati pe creieri care sa URASCA Rusia ORTODOXA si sa LINGA slugarnic curul celor care i-au sodomizat incontinuu !

      …dar nu ma mai mir, dupa cum spunea demult bunica cand vine SFRASITUL MERITAT al cuiva atunci semnul dintai este ca-si PIERDE MINTILE !

      iata a venit SFASRITUL acestui neam si esti si TU unul din semnele NEGRESITE ca ASA VA FI !

      Apreciază

      • ovidiu-s said, on mai 29, 2016 at 10:43 pm

        Evident ca si eu sunt unul din semnele acestui neam indracit. Spun sfintii Parinti ca a se prihani omul pe sine pana la a-i considera pe toti ceilalti oameni ca vrednici sa se mantuiasca, numai pe el insusi Nu, e cea mai adanca intelepciune. Nu cunosti apfotegma din Pateric unde il intreaba pe un batran pustnic, diavolul: ,, Cine sunt caprele si cine sunt oile din Evanghelie?” Raspunsul a fost: ,, Caprele eu sunt, iar oile Dumnezeu le stie”. Iar diavolul a plecat de la el. Tot asa pot sa iti spun ca eu sunt un om indracit, iar fratele ,,el” a obtinut cununa de care vorbeste sfantul Pavel neobositul atlet a lui Hristos, pe care i-o va da Domnul in Ziua aceea, si nu numai lui, „ci si tuturor celor ce i-au iubit aratarea” ( 2 Timotei 4. 8). Revenind la destinul istoric al marelui neam rus, asa cum arata statisticile internationale, toate fostele republici sovietice din Europa de Est, au condus dupa 91, anul destramarii URSS, la capitolul avorturi si la capitolul alcoolism. Da, intr-adevar Rusia, a dat lumii sfinti ca Antonie si Teodosie, Nikon de la Pecerska, Alexandr Nevski, Siluan Athonitul, Ioan de Kronstadt, Luca al Crimeei, Kuksa al Odessei, Lavrentie de Cernigov si pe langa ei milioanele de martiri rugatori martirizati pe prigoana bolsevica, dar sa nu uitam ca actualii conducatori provin din randurile prigonitorilor atei care au sustinut persecutiile. Iar faptul ca Russia, ca si Romania in timpul comunismului, sau Grecia in timpul stapanirii otomane a dat milioane de martiri nu justifica neaparat politica externa pe care o duc acum.

        Apreciază

      • el said, on mai 30, 2016 at 10:48 am

        ovidu-s

        statisticile arata ca PESTE TOT se implementeaza sistemul anticristic, la unii mai mult si mai reopede la altii ceva mai lent…dar patrunde pretutindeni1
        profetiile si duhul Sfant spun ca in ciuda vremurilor anticristice UNII, ANUMITI din ANUMITE NEAMURIO se mantuiesc si primesc CUVANT BUN, iar altii NU!!

        iata RUSII au primit CUVANT BUN, si altii….iar romanii NU ! Pricepi? Sau ti se pare ca e „filetism” la Dumnezeu? Sau ca MINT profetiile? sau DE CE crezi tu ca a anuntat DUmnezeu asa ceva, ca sa dfaca convresatie sau sa ia aminte BIZONII DACA vor sa se mantuiasca.

        si daca TOATA Ruisa ar fi cazuta in pacate si sistemul anticristisc ar fi INFLORITOR la ei: ACOLO se vor mantui MULTI ( si nu numai acolo) si acolo anticrist va fi DISPRETUIT ….. si despre Romania : TACERE ADANCA !!!___ si „sa traiti” cu temenele si lins laba la stapanul eurolaco-amerlocilor

        Ce e atat de greu de priceput? Tu mergi dupa analiza mintii tale asupra parametrilor lumesti sau dupa CUVANTUL Duhul Sfant?
        CUI s-a dat Profetie si CUVANT BUN ARE cui NU e LIPSIT ! indiferent de starea lucrurilor lumesti si mintea ta oarba.

        Apreciază

      • dasvik said, on mai 30, 2016 at 12:22 pm

        @el… si altii

        Cred ca trebuie sa facem o distinctie clara intre omul de rand din Rusia si conducatorii si / sau armata ei. Este foarte probabil sa te intelegi foarte bine cu rusul „de sat” sau „de oras”, doar ca nu cu astia o sa avem noi de interactionat. ci cu ostasii. Si nu cred ca ostasii rusi sunt niste oameni evlaviosi care o sa te trateze cu finete pentru ca esti ortodox ca si ei. Nu am de unde sa stiu exact care este situatia in armata rusa, dar banuiesc ca este ca la noi… cativa oameni cu capul pe umeri, si restul garnizoanei de tipul „muschii mei minte nu are” sau „eu am uniforma, eu reprezint statul, tu n-ai dreptul sa comentezi.” Daca ai avut de-a face cu vreo ramura a internelor de la noi, stii cam ce mentalitate au, si cred ca asa e si la rusi.

        Gandeste-te ca ei au fost sub comunism mai mult decat noi, si au fost centrul comunismului, deci influenta a fost mult mai mare la ei decat la noi, prin urmare armata lor cred a a fost „descrestinata” puternic. Si nu cred ca a existat vreo armata cotropitoare in istoria lumii care sa se fi purtat decent sau moral cu cei pe care i-au invadat. Si cred ca inca mai traiesc oameni care sa-ti spuna ce au facut rusii prin 1944-45 in Romania…

        E mai bine sub rusi decat sub americani? Probabil, nu stiu sigur, n-am experienta sa ma pronunt. Dar cred ca trebuie realizat foarte clar faptul ca rusii aia care vor veni peste noi – daca vor veni – n-o sa fie de genul Sf. Serafim de Sarov sau Sf. Ioan de Kronstadt. La fel cum nici armata noastra nu e compusa din oameni precum Pr. Cleopa sau Pr. Justin, nici a lor nu e. Si aia vor veni peste noi, nu sfintii care se roaga prin manastiri si traiesc crestineste.

        Din partea mea, n-ai decat sa crezi ca rusii te vor trata ca pe un frate, in timp ce americanii ti-ar taia capul, dar eu cred ca suntem la fel de neinsemnati si neimportanti, ca oameni, pentru amandoua puterile.

        Apreciază

      • dasvik said, on mai 30, 2016 at 12:26 pm

        el

        Si mai spui: „SINGUR RUSIA le poate tien piept !”

        Tu chiar crezi ca putin nu e de-al „lor”? Tu chiar crezi ca in lumea de astazi mai exista vreun conducator care sa nu fie de-al lor, sau care sa nu le faca jocurile, si sa nu poata sa-l rezolve?

        Fara indoiala, e mai bun decat ai nostri, care au vandut si credinta si tara, dar e tot din tabara „lor”, si incearca sa duca la indeplinire planurile care i-au fost incredintate, ca toti ceilalti.

        Apreciază

      • el said, on mai 30, 2016 at 1:23 pm

        davisk

        nu stiu de ce dar am impresia ca vorbesc cu surzii.
        pe mine nu ma intereseaza ce politica face unul sau altul, si daca poporul Roman atat de BICISNIC a fost sa se lasa manilupat de anticristi si sa se ridice importriva unuor FRATI IN HRISTOS si inca mai multii si mai putrenici ca el, E VREDNIC sa fie nimicit de cei care i-a provocat. asta e valabil pt oricine s-ar pune ca boul in situatie similara. asa ca NU ma astept sa fie tratati cu manusi ci cum li se cuvine unor DUSMANI ce s-au facut singuri fara sa-i mane nimeni, pana acum Ruisa NU a amenintat granitele tarii sau altceva ca sa Duca Ro politica ANTIRUSA.
        cu alte cuvinte fiecare culege ce a semanat, adica daca te situezi pe pozitia de dusman sa te astepti sa fii tratat ca atare si asta NU din vina celui pe care l-ai trata de dusman.

        si daca Rusia va veni peste Ro care A PROVOCAT-O si SINGURA a ales sa se faca DUSMANUL ei E DREPT sa o NIMICEASCA. tu ce crezi? daca ai fi pus in situatia Rusiei ACUM CUM ai gandi?

        sau la voi Biblia e cu 2 masuri,? ce tie nu-ti place altuia NU-i face si „cum vreti sa va faca voua oamenii faceti si voi lor la fel”. CUM si CE a facut Ro Rusiei ca sa astepeste clementa cand o vor impinge anticristii in lina intai la atac Carne de tun inaintea Rusiei?

        voi vreti sa sfidati Rusia si sa fiti mangaiati si intre coarne de ea.

        si DA NUMAI RUISA POATE sa Tina piept sistemului anticristic si o va face atata cat va putea cu sau fara Putin sau altii ca el.
        Tu chiar CREZI Profetiile si CUVANTUL BUN dat rusilor prin Duhul Sfant sau analizezi dupa mintea ta ? Pentru CE oare s-a dat acest CUVANT BUN lor? din partinire sau pentru ca au VIRTUTI care plac lui Dumnezeu si covarsesc raul in care se afla la un Moment dat.
        Putin sau altul nu poate sa faca nimic mai mult decat ii ingaduie Pronia dumnezeiasca si Pronia LUCREAZA PENTRU CEL BUN !
        sau crezi ca Putin sau altul va putea impiedica mantuirea rusilor si luptea lor IMPOTRIVA duhului lui anticrist TREZIREA neamului rusesc, si destinul lui care NU de parametrii externi depinde ci de STAREA LUI DUHOVNICEASCA si de CEEA CE I S-A DAT DE SUS !

        daca Rusia are acum pe Putin si e SFANTA/ se sfinteste in ochii Lui Dumnezeu va primi chiar si UN TAR ORTODOX in ciuda ruinei…. nu numai BIRUINTA duhovniceasca. si iata Rusiei s-a dat cuvant bun si Ro NU !! oricat te-ai indreptati tu asa este si daca ai vrea sa te folosesi ai incepe intai cu SMERENIA de a accepta DARUL DE SUS al fratelui mai bun ca tine .

        si voi „crestinii ” evlaviosi ce faceti ? stati si va bucurati asteptati /propovaduiti ca un „bine” NIMICIREA Rusiei …. ca sa va scapti curul egoist pentru ca ati facut din bicisnicie aliante proaste SINUCIGASE si nici NU VRETI sa va lepadati de anticristii care v-au facut colonie si va sodomizeaza si ucid si sufletele

        v-am, mai spus cand urmeaza PIERIREA MERITATA a cuiva inaintea aceleia vine NEBUNIA/pirederea mintilor celui care pe drept si-a agonisit pieirea ca semn SIGUR ca NU va scapa( ca daca n-ar fi nebun poate ar mai fi vreo sansa sa se indrepteze)
        si vazandu-va cum va indreptatiti pt situatia in care v-ati bagat in loc sa cautati sa o schimbati nu pot sa VAD decat RUNIA voastra GRABNICA!

        Apreciază

    • sherlock_holmes said, on mai 30, 2016 at 1:21 am

      „Destramarea URSS a fost cea mai mare catastrofa a secolului XX.”

      Se refera la faptul ca milioane daca nu zeci de milioane de rusi au ramas izolati in tari care acum se afla in spatiul Nato ,cu tot ce decurge de aici ( dezumanizare si decrestinare rapida ,fobie anti rusa) .Ucraina,Lituania,Letonia,Estonia cu siguranta si in alte foste republici,unele poate musulmane….unde imi imaginez ca rusii nu a o viata prea usoara astazi,cu atit mai mult miine.

      Si economia rusa era interdependenta inainte cu cea a fostelor republici,de exemplu celebrele rachete intercontinentale SS 18( botezate de nato satan ) erau fabricate in Ucraina sau de concept ucrainian,motoarele multor nave de razboi ruse ( corvete,frigate ) sau elicoptere,etc erau fabricate in Ucraina ( multe nave de razboi ruse stau astazi nefinalizate in santiere tocmai din cauza acestei lipse,penurii de motoare )…au stiut americanii de ce sa dea lovitura de stat in Ucraina si sa-si puna proprii oameni in mai toate functiile de conducere.Acesta a fost unul dintre motive,sabotarea industriei de aparare ruse .

      Daca destramarea URSS nu se facea in pripa,ci cu negocieri,cu siguranta Crimeea ar fi revenit la Rusia,caci de acolo si plecase cu citeva zeci de ani inainte,era pamint rusesc de sute de ani,locuit majoritar de rusi si citiva tatari. O alta tragedie cu nefaste urmari astazi,etc…..

      La acestea cred ca se referea Putin printre altele….

      Apreciază

    • Vasile said, on mai 30, 2016 at 11:36 am

      Ovidiu-s: Ok, dar te rog spune-mi ce este in neregula cu politica externa pe care o duc rusii acum si ce politica ar trebui sa duca / Nu vzi ca sunt inconjurati de NATO de la Deveselu pana in Japonia, Coreea etc ? Ce ar trebui sa faca, sa accepte si ei ONG urile lui Soros si sa se aplece spre „diversitate” ??
      Cat despre aplecarea spre alccol. asta e ceva specific rusessc si a fost dintotdeauna, si pe vremea tarilor si mereu. Asta nu inseamna ca sunt un neam demonizat, este un defect al lor dar se compenseaza prin altele.
      Intre comunistul Putin si Familia regala a Romaniei care se pupa cu toti securistii si masonii, pe cine preferi ?

      Apreciază

  4. sherlock_holmes said, on mai 30, 2016 at 1:35 am

    Cum au reactionat americanii la aflarea vestii ca rusii instaleaza rachete balistice in apropiere de teritoriul lor:

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Criza_rachetelor_cubaneze

    La cit de sireti si mincinosi sint conducatorii americani ( contracararea rachetelor iraniene,si uite asa o barba mare avea,si a rachetelor nord coreene,si marmota ciocolata invelea ),ceea ce spune Putin pare cel putin 125% adevarat.

    Ce ar fi sa instituie si Rusia blocade ale navelor americane si Nato care transporta armament in Romania si oriunde aproape de teritoriul lor sau altele asemenea pe care si SUA le-au facut in Cuba ?
    Dar deh,se pare ca ipocrizia a ajuns apanajul absolut al conducatorilor SUA/UE/Israel,a devenit monopol de stat ( uniuni )

    Apreciat de 1 persoană

  5. veaceslav said, on mai 30, 2016 at 10:33 am

    niste profetii https://www.youtube.com/watch?v=BPLfoLACsu8

    Apreciază

  6. templier's blog said, on mai 30, 2016 at 12:57 pm

    „Muntele Athos reprezintă într-o mare măsură o sursă de fundamente morale ale societății”, a declarat sâmbătă președintele rus Vladimir Putin, care a vizitat Muntele Athos pentru a marca 1.000 de ani de prezență a călugărilor ortodocși ruși pe Muntele Sfânt
    https://templierblog.wordpress.com/2016/05/30/putin-pe-tronul-bizantului/

    Apreciază

  7. ovidiu-s said, on mai 30, 2016 at 2:10 pm

    @el spui: ,, Cui i s-a dat profetie si Cuvant bun are Duh Sfant, Cui Nu e lipsit”. Aici ar cam trebui sa dezvolti putin sa inteleg la ce te referi. Te referi la faptul ca Rusia a dat profeti de talia sfintilor Tihon, Ioan de Kronstadt, Lavrentie de Cernigov, Kuksa al Odessei si altii, iar alte biserici ortodoxe nu ? Si noi romanii il avem pe Calinic de la Cernica sau pe Valeriu Gafencu. Acesta din urma , basarabean de origine sustinea in puscariile lui Antonescu si mai apoi cele comuniste drepturile Romaniei asupra Transnistriei istorice, de la Nistru pana la Bug. De greci nu mai vorbesc. Ei il au pe Nil Athonitul, pe Nifon de Constantiana, pe profetii martiri: Efrem cel Nou si Cosma al Etoliei, pe staretii Porfirie si Antonie, pe Iosif Isihastul si pe Paisie Aghioritul care sustinea ca poporul grec are cei mai multi rugatori in ceruri. Dar numai faptul ca un popor a dat profeti mari de-a lungul timpului nu constituie o justificare divina a unor actiuni politice pe care le intreprinde conducatorii lui. Si Egiptul antic a generat mare parte din comoara Filocalica sau Patericul, de la Marele Antonie la sfantul Nicolae sau sfantul Atanasie. Iar peste cateva secole dupa ei Egiptul era cuprins de erezia monofizita si de paganismul mahomedan.

    Apreciază

    • el said, on mai 30, 2016 at 3:07 pm

      ovidu-s

      nu mai, ma refer la profetiile despre sfarsitul lumii si sfintii acelor vremuri.

      ma refeream la profetiile care spun despre mantuirea in Rusia in vremurile de pe urma si ca in Rusia anticristul nu va fi primit si i se va face impotrivire iar in locuri ca Diveevo dsi se va stradui nici nu va putea sa calce.
      e vorba de MULTIMILE care se vor mantui si se mantuiesc in vremurile astea si cum sfintii de laurma sunt mai mari ca cei dintai poti sa deduci si singur virtutile lor ca neam.
      tui ai vazut cumva filmele „sarea pamantului” ? daca nu fa-ti timp s-ar putea sa te intereseze…
      iata Rusiei s-a zis ca va cuceri constantinopolul si va tine piept fiarei anticristice chiar daca va fi sfrasiata si ea cu concursul vesticilor pe care-i laudati si promovati voi, ba chiar se poate sa primeasca si Tar Ortodox , poate…
      grecilor s-a dat cuvant bun ca nu vor pieri la macel in ciuda faptului ca se afla MINUNE chiar in mijlöcoul lui si ca MULTI se vor intoarce la Hristos cu toata inima si se vor mantui.
      georgienilor vezi ce le spune Sf Gavriil …

      Romanilor CE li se profesteste despre vremuroile de pe urma? vezi profetia consemnata de Paul din Alep cu RUSINEA Moldovei…si de-ar fi numai atat. in rest in discretia lui Dumnezeu TACERE ADANCA. Oare DE CE? daca ar avea vreun destin sau fapta glorioasa pentru Hristos ar primi si ei cuvant…

      dar asa NIMENI nu a zis nimic, nici macar Sf Inchisorilor sau staretii recenti sau vechi… asta chiar nu-ti spune nimic?

      sau crezi ca Sf Paisie Aghioritul ( si nu numai el) era filetist si zicea doar de greci iar Sf Rusi doar de rusi ca asa sunt ei iubesc ca paganii doar pe cei din neamul si famila lor…

      daca ar fi CUVANT BUN si pt Ro ar fi fost spus. ori asa ….TACEREA de mormant !

      si tu CINE CREZI ca tine lumea ? SFINTII actuali si vechi care se roaga pt neam. dar daca neamul e rau degeaba este, daca neamul e nesimtit si viclean degeaba, daca neamul e ratacit si pacatos dar e FARA viclesug si smerit si are buna vointa spre mantuire SCAPA din toate cursele pentru calegile duhovnicesti vor lurca pentru el.
      pentru CINE sa lucreze legile duhovnicesti la aliatii actuali ai Ro?

      si tu te-ai gasit sa dai cu pietre taman in ORTODOCSI pe Motiv ca nu-s din batatura si neamul tau si sa iei in brate anticristii…

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on mai 30, 2016 at 3:12 pm

      ovidiu-s

      ” Si noi romanii il avem pe Calinic de la Cernica sau pe Valeriu Gafencu”____ DA si CE au anuntat CUVANT BUN acestia neamului romanesc? a avut cumva Gafencu vreo descoperire despre sfintii ultimelor zile si destinul Ro? arata-mi si mie la ei sau la altii ceva similar cu ce spune Sf Paisie grecilor sau Staretii rusi rusilor au Sf Gavriil ivirenilor.

      chiar nu inteleg cum de nu va puneti nici un semn de intrebare si ii dati intr-una cu vrasmasia impotriva Rusiei.

      Apreciază

    • el said, on mai 30, 2016 at 3:31 pm

      ovidiu-s

      „Dar numai faptul ca un popor a dat profeti mari de-a lungul timpului nu constituie o justificare divina a unor actiuni politice pe care le intreprinde conducatorii lui.”______ si faptul ca neamul ro care s-a aliat cu anticristii ti se pare cumva vreo „virtute ” „justificata” ?…

      tu nu intelegi ca in cele vestite de Profetii lucreaza legile duhovnicesti? si acelea sunt INDEPENDENTE de contingentele lumesti ( gen conducatori, regim,etc) …

      legile duhovnicesti NU sunt anulate nici influnetate de cele lumesti ci ele sunt DEPENDENTE DOAR de STAREA DUHOVNICEASCA si de DARUL DE SUS ( care si acela Nu se da asa oricui nu e in satre sa-l poarte) !!

      si aceste legi duhovnicesti vor luca in favoarea UNORA(carora s-a dat cuvant bun) si NU vor fi prielnice ALTORA ! (ghici ciuperca)

      Apreciază

  8. ovidiu-s said, on mai 30, 2016 at 5:19 pm

    @el. Sustii cu o indarjire vehementa, as zice sectara, (de genul Corneliu Vadim Tudor sau Martin Luther) cauza rusa. (Asta e o mandrie pentru dumneata pentru ca stii ca Biserica rusa a dat mari sfinti si profeti.). Problema este ca actiunea politica a Rusiei de la constituirea ei ca stat centralizat, nu e atat in conformitate cu conditia ei de natiune ortodoxa, cat e de a urmari pas cu pas un program ce se revendica a fi ortodox, dar care a aratat dorinte puternice de hegemonie si expansiune politica. Doar spune in programul lor, testamentul lui Petru cel Mare: ,,Moscova e cea de-a treia Roma. Primele doua au cazut, iar a patra nu va mai fi”. In ce priveste numarul de sfinti, Romania, raportat la populatia ei a dat cel putin atatia martiri in timpul prigoanei comuniste cat a dat Rusia. Iar in ce priveste numarul de sfinti profeti Biblia ne spune ca darurile in Biserica sunt de mai multe feluri: 1 Cor.2.28,, Pe unii i-a pus Dumnezeu in Biserica: intai apostoli, al doilea profeti, al treilea invatatori… Apoi sunt minunile, apoi darurile vindecarilor…” Si revenind la tematica noastra, cand s-a aliat Romania impotriva Rusiei, fratele ortodox? Cand a facut cadou Imperiul Tarist Bucovina austriecilor in 1775? Cand a anexat Rusia Basarabia in 1812? Si Basarabia de sud in 1877? Sau cand a invadat URSS-ul ateu in 1940 Basarabia, si parinti ca Iustin Parvu sau Ilie Lacatusu mergeau alaturi de armata romana sa boteze mii de crestini prigoniti rusi?

    Apreciază

    • el said, on mai 30, 2016 at 8:43 pm

      ovidiu-s

      evidentele te contrazic DRASTIC. darurile in Biserica se dau la cei care se mantuiesc NU la cei care-i si IMAGINEAZA ca se mantuiesc.

      nu vorbeam de darul profetiei/profetiilor ci de CONTINUTUL lor. care IATA da VESTE BUNA rusilor ( si altora iar NU romanilor) INDIFERENT de „analizele” tale LUMESTI de invidie oarba si marunta la intelegere cu care vrei tu sa DESFIINTEZI legile duhovnicesti care LUCREAZA PENTRU ei si pentru tine…TAC !,
      si Duhul Sfant prin Profetii asta anunta .
      iar romanilor NU le anunta NIMIC ! Oare DE CE? …poate ca ca pentru ca NU MAI ARE cui…

      si in loc sa te smeresti tu stai cu 2 minute inaintea SPULBERARII si dai cu pietre invidios in cei carora S-A DAT DE SUS DAR( caci S-a DAT altfel NU anunta Duhul Sfant) pentru virtutilor lor pe care NU le vezi tu si te prefaci ca nu pricepi ceea ce te supara( ca TU NU ai astfel de virtuti pentru care sa primsti instiintare pentru un DAR asemanator) , ca si cum asta ar infleuenta ceva cu ceva.

      daca asta te odihneste esti liber sa stai in continuare cu capul ca strutul in pamant si viseaza cum iti place tie si povesteste-ti povesti cu zane si feti frumosi…. dar NU CERE celor cu mintea intreaga sa te creada/urmeze in visarile tale.

      asadar vise placute in continuare ! … te asteapta ingerii cu coronitza de diamante pe tine si pe intreg poporul VISATOR care gandeste ca tine.

      eu nu de la mine spun acestea si ele nu pe mine ma privesc ca nu sunt rus , dar nici ORB si nici PIZMAS ca cei ce gandesc ca tine nu sunt.
      NU e vina mea ca ACELORA s-a dat DAR si CUVANT BUN pentru VIITOR si PREZENT si romanilor NU !
      ( nu vorbim aici de cei care au trecut din viata aceasta la Imparatia Cerurilor, ci vorbesc despre PROFETII … care se refera la prezent si VIITOR pricepi? sau sa-ti fac si un desen?)

      inca odata ma inspaimanta sa vad atata URA si ORBIRE si SINGURA explicatie pe care o pot da la ura voastra fata de FRATII MAI BUNI este cea care am spus-o : inaintea CADERII MERITATE vine NEBUNIA si intunecarea mintilor !

      Apreciază

    • el said, on mai 30, 2016 at 8:54 pm

      ovidiu-s

      „Problema este ca actiunea politica a Rusiei de la constituirea ei ca stat centralizat, nu e atat in conformitate cu conditia ei de natiune ortodoxa, cat e de a urmari pas cu pas un program ce se revendica a fi ortodox, dar care a aratat dorinte puternice de hegemonie si expansiune politica. Doar spune in programul lor, testamentul lui Petru cel Mare: „_____ BULLSHIT !

      ce conteaza programa lui petru cel mare, stalin sau comunismul, sau alte grozavii daca Rusia( cu atat mai mult spre CINSTEA ei) IN CIUDA ACESTORA a NASCUT si NASTE MILIOANE de Sfinti pana la SFRASITUL VEACURILOR? …spre SLAVA ei a Lui Hristos !! de aia primeste si cuvat bun pentru viitorul ei
      in vreme ce altii in conditii lumesti poate mai bune …SE INDRACESC si URMEAZA de buna voie duhului lui anticrist !

      tu pricepi ca aici e vorba de legi duhovnicesti si contingentele lumesti( gen legile statale , petru cel mare,etc) NU au influenta asupra lor, ci influenta e data DOAR de STAREA DUHOVNICEASCA a poporului si de DARUL LUI Dumnezeu?

      dar se pare ca unii si in glastra la fereasta cu tot confortul daca i-ai tine o vesnicie TOT NU se mantuiesc, iar altii in orice conditii neprielnice si de urgie SE SLAVESC.

      Apreciază

    • el said, on mai 30, 2016 at 9:04 pm

      ovidiu-s

      ” Sustii cu o indarjire vehementa, as zice sectara, (de genul Corneliu Vadim Tudor sau Martin Luther) cauza rusa. (Asta e o mandrie pentru dumneata pentru ca stii ca Biserica rusa a dat mari sfinti si profeti.).”____ Nu mai ovidiu, nu sustin „cauza” nimanui ci MARTURISESC Profetiile asa cum au fost date ele, care sunt bune NU DOAR pentru rusi, ci si pentru greci sau ivireni…si NU pentru romani. tu mai priepi ce spun sau te orbeste URA ta fata de Rusia.

      si asa este e o MANDRIE pentru mine ca crestin ortodox sa stiu ca Biserica rusa a dat MARI sfinti si pofeti si MA BUCUR din inima pentru darurile lor si ale TUTUROR alor frati caci in Hristos suntem UN TRUP si daca se slaveste o parte a Trupului TOT Trupul se bucura si se slaveste! ceea ce la tine NU se vede….

      Apreciază

  9. marinela said, on mai 30, 2016 at 5:21 pm

    Cu durere in suflet ,inclin sa dau dreptate fratelui @el,chiar daca,mi-as dori sa fie alta realitatea,insa nadejdea sa n-o pierdem in nici un caz,ca Dumnezeu poate schimba starea unui popor,cum s-a intimplat la niniviteni,chiar daca erau sortiti pierii sigure,prin pocainta lor Dumnezeu i-a salvat.Proorociile sint facute anume pt a trezi popoarele din somnul nesimtirii crase si a le aduce in starea de trezvie maxima pt a nu pieri.Nu trebuie sa raminem intepeniti in starea asta de proscrisi pe vecie,ci sa ne inarmam cu curaj de lupta prin rugaciune si pocainta,nadajduind pina la final in mila Lui Dumnezeu . Doamne ajuta si mintuire!

    Apreciat de 1 persoană

  10. ovidiu-s said, on mai 30, 2016 at 10:45 pm

    Frate ,,el”, spune duhovnicescul parintele nostru Ioan de la Scara: ,,cel care intr-o discutie voieste neaparat sa biruiasca punctul sau de vedere, chiar si atunci cand sustine un adevar, acela e stapanit de intaia boala a diavolului : mandria. De acela trebuie sa te feresti”( Scara ,,Cuvantul IV). Si dumnezeiescul Pavel: ,, Nu faceti nimic din slava desarta, nici din duh de cearta, fiecare socoteasca-l pe aproapele sau mai de cinste decat pe el insusi,, (Filipeni 2.3) . Asa ca o sa pun capat discutiilor despre legitimitatea actiunilor politice ale Rusiei. Ca in fond despre asta era vorba, nu despre pizma sau ura pe care mi-o atribui fata de sfintii rusi la care ma rog si ii cinstesc ca pe oricare alti sfinti ortodocsi. Iar daca dumneata esti atat de indragostit de politica Moscovei de ce nu o arati? Spune sfantul Ioan ,, Sa nu iubim cu limba si cu vorba, ci in fapta si in adevar” (1 Ioan.3.18). Spiritul de jertfa este prin exceleta crestin. De ce nu te inrolezi in armata rusa ca sa lupti impotriva hidrei antihristice, la fel cum au facut-o prin fapta, Ion Mota si Vasile Marin?

    Apreciază

    • el said, on mai 31, 2016 at 2:23 pm

      ovidiu-s

      ” Iar daca dumneata esti atat de indragostit de politica Moscovei de ce nu o arati? Spune sfantul Ioan ,, Sa nu iubim cu limba si cu vorba, ci in fapta si in adevar” (1 Ioan.3.18). Spiritul de jertfa este prin exceleta crestin. De ce nu te inrolezi in armata rusa ca sa lupti impotriva hidrei antihristice”_____ daca tu asta ai inteles din tot ce spun eu aici e JALE , cu adevarat am vorbit cu surzii ! daca poti sa scoti asemnea ENORMITATI inseamna ca esti DEMOLAT la minte total de ura ta si inapabil sa mai pricepi ceva NERASTALMACIT , ceea ce consuna cu ce-ti spuneam la inceput :cand vine NIMICIREA MERITATA a cuiva iniante ii precede nebunia / intunecarea(bezna) mintii.

      asa te-au sfatuit pe tine Sf Parinti sa lupti cu fiara anticristica de la Sfarsitul veacurilor?
      treaba mea nu e sa impiedic fizic hidra anticristica ci DUHOVNICESTE si sa ma mantuiesc . iar daca eu ma sfintesc INTREAGA lume va avea de castigat( e valabil pt orice crestin) , asa cad capetele hidrei anticristice nu alergand ca prostul de capul tau si NETRIMIS si NECHEMAT cu puscociul aiurea , … pana si Sf Mucenici nu au bratvaasi NU sareau de capul lor la marturisire ci TRIMISI de HAR ! sau poate ti se pare ca prin sfatul acesta al tau graieste „duhul sfant” ?

      si in ce ma priveste pt stirea/linistea ta am de la cine lua sfaturi intelepte ca sa mai fie nevoie si de ale tale.

      Apreciază

  11. sherlock_holmes said, on mai 31, 2016 at 2:00 am

    @ ovidiu-s

    ” Cand a facut cadou Imperiul Tarist Bucovina austriecilor in 1775? Cand a anexat Rusia Basarabia in 1812? Si Basarabia de sud in 1877? Sau cand a invadat URSS-ul ateu in 1940 Basarabia, si parinti ca Iustin Parvu sau Ilie Lacatusu mergeau alaturi de armata romana sa boteze mii de crestini prigoniti rusi? ”

    Daca studiem istoria popoarelor,vedem ca uneori acestea in functie de conducatori sau stare economica sau alti factori politici,aliante,strategii…( de fapt apropiere sau departare de Dumnezeu ) s-au comportat mai rau sau mai bine fata de vecini sau chiar alte tari mai indepartate.

    Noi sintem in UE si NATO cu Germania ( primul si al doilea razboi mondial ),Austria ( generalul Bukow printre multe altele ),Ungaria,Turcia ( sute de ani de dominatie si persecutii,sfintul Brincoveanu si familia lui ),Italia ( catolicismul si greco-catolicismul ) si nu cred sa ai obiectii sa iesim din UE si Nato din cauza acestora,pe motive istorice.

    Daca este sa comparam astazi spatiul UE/Nato cu Rusia,lasind trecutul la o parte,primul spatiu este un spatiu al mortii,al dezumanizarii accelerate,prin legi,mod de viata si conduceri politice,de unde Domnul nostru Iisus Hristos este indepartat ,iar acolo unde inca mai respira si se mai manifesta,este updatat.O bucatica sumbra din acest viitor in spatiul mortii duhovnicesti dar si sufletesti,aici:

    TRANSUMANISM: “Vă vom muta conștiința pe un cip, iar trupul îl vom putea fabrica prin nano-bio tehnologii”. Planurile ocultei evreiești pentru venirea lui antihrist

    – „O sa vezi ca va vom arata noi trupul lui Hristos” mi-a declarat. ” A fost un simplu om ”.

    ……………..

    Citi oare isi vor mai pastra credinta ortodoxa cind prestitutia romaneasca si de aiurea din spatiul mortii,vor tine interminabile show-uri si analize si aprobari pe aceasta stire ? Adio Paste,adio Fiul lui Dumnezeu si Dumnezeu,sa vezi atunci ce o sa mai urle Facebookul si gaystapovimea cum ii numeste cineva,si prestitutia si toata ceata lui papuc si Pitigoi .

    Zi de zi,prin legile care se dau in acest spatiu al mortii,omenirea coboara tot mai adinc in nefiinta,nu mai exista scapare,este hopeless!

    Dictatura SUA/UE/Israel nu se poate accelera insa dintr-o singura cauza : Rusia,prin rugaciunile sfintilor si ale Sfintei Liturghii.

    Nu pot sa-si trimita bandele de teroristi in UE asa cum le trimit in Siria,Irak,si in Orientul Apropiat,pentru ca s-ar intimpla acelasi efect ca acolo: oamenii ar imigra acolo unde gasesc stabilitate si siguranta,adica Rusia.

    Nu pot sa rapeasca copiii pe scara larga,sa-i violeze sau sa-i dea pe mina homosexualilor,pe acelasi motive,multi dintre parinti ar cauta refugiu acolo unde nu exista asemenea practici,adica in Rusia.

    Nu pot sa-i omoare pe batrini prin eutanasiere,sau sa strice credinta la modul vizibil,sau orice alta nenorocire pe care o gindesc,pentru ca cei persecutati ar imigra acolo unde nu exista asa ceva,adica in Rusia.

    etc,etc,etc

    De aceea va fi si razboiul lumii inchegate a lui antihrist ( SUA/Israel/Ue ) impotriva Rusiei ,pentru ca ii incetineste nepermis,ba mai rau,li se si impotriveste,ii arata de nemernici,cuceresc multe inimi si minti,chiar daca din pacate nu la noi in tara.

    Doar citeva cuvinte,asa cum le spuneam si celor de la razboiintrucuvint cindva,cind cineva te tortureaza si omoara cu incetinitorul,tu te gindesti si-l acuzi pe vecinul care cindva ti-a furat o gaina si acum vine sa te scoata din menghina si tu refuzi ?

    Adica mai bine mort si nemintuit decit viu si cu rusul ( daca la pasopt….),cam aceasta este gindirea unora.

    PS.saccsiv,poate ar fi bine sa prezinti un articol cu ce au scris cei de la apologeticum,despre faptul ca evreii vor sa arate ” trupul ” mort al lui Hristos,macar sa stie oamenii in avans la ce sa se astepte,multumesc.

    Apreciază

  12. sherlock_holmes said, on mai 31, 2016 at 7:01 pm

    @ nimeni

    Ma indoiesc ca aceasta stire,ca parintii athoniti il apreciaza si cinstesc pe presedintele Putin sa apara in prestitutia centrala,cred ca nici pe saiturile crestine gen apologeticum sau razboiintrucuvint,felicitari lui Laurentiu Dumitru dar si lui Gigel Chiazna,uita ca mai sint si crestini care nu sint otova cu cei inselati sau manipulati dar multi.

    Nu stiam ca presedintele Putin are metanier pe care-l si foloseste des,acela se foloseste pentru rugaciunea lui Iisus,m-as bucura sa fie asa,Doamne ajuta!

    Apreciază

  13. discerne said, on iunie 3, 2016 at 1:31 am

    In oceanul de necredinta care exista astazi in lumea larga si care este acum mult mai vizibil, exista tendinta iluzorie a multora de a se atasa de unul sau altul care indrazneste sa spuna ceva de bine de ortodoxie. Mai, mai, sa le iertam toate pacatele, poate-poate or sa zica si cutare sau cutare ceva care sa ne faca sa credem ca e si el un crestin.
    Putin este un politician abil care se foloseste de ortodoxie asa cum se foloseste si de supertitiile chinezesti gen ”anul dragonului sa va aduca x, y, z” ca sa vorbeasca celor de prin zonele Rusiei in vecinatatea Chinei.
    Putin nu va lupta impotriva noii ordini mondiale, el vrea sa faca parte din ea, a si spus-o foarte clar.
    In profetii nu este scris numele lui Putin. Pana s-or implini profetiile, poate ca Putin o sa fie oale si ulcele de mult.
    Poate ca ati uitat de crimele comise in timpul conducerii lui Putin (Cecenia, Abkhazia, Osetia, Daghestan, etc.) si de istoricul sau in structurile de spionaj.
    Ca tarile din UE nu pot fi aparate ca nu au o armata si SUA nu se va grabi sa sara in ajutorul lor e o chestie clara, de la Zbigniew Brzezinski si George Friedman pana la Hollande, doar ca vestea inca nu a ajuns in mainstream media pana la Bucuresti. O sa ajunga dupa ce rusii or sa faca arsice capitala.
    E foarte simpatic ca multa lume il lauda pe George Friedman dar nu stiu cati i-au citit cartile de geopolitica, acolo explica foarte clar ce si de ce se intampla in Rusia.
    Romanii au tendinta de a-si supraestima rolul geopolitic scapand din vedere componenta ”politic”, dintr-un complex de inferioritate fata de Occident. Sunt intoxicati din mass-media si chiar din sursele culturale ca tot ce vine din Occident straluceste ca aurul si se ingramadesc sa-si arunce la gunoi valorile traditionale, cultura autentica si mai ales credinta doar-doar or sa para mai ”occidentali”, mai ”civilizati”, din cauza asta vor continua sa aleaga lichele in toate structurile de conducere.

    Apreciază

  14. ANTIPUTIN said, on iunie 5, 2016 at 5:02 am

    KGBul a vestit :
    Putin s’a calugarit
    Kiril, epoletii si’a frecat
    La kremlin s’a aburcat
    Si pe tron s’a instalat!
    La Athos, Putin s’a’nchis
    Intr’o celula de vis
    Parca e in paradis
    El cu ingerii petrece
    A uitat ca timpul trece
    Teatru’lumii’l lasa rece
    Kiril, proclamat tar si stapan
    Deveni total nebun
    Si Rusii, carne de tun!
    Putin n’a mai suportat
    Pe tar, el l’a provocat
    Langa Lenin, s’au luptat
    Putin l’a ucis cu’o cruce
    La Athos, acum isi duce
    Pocainta, spre a Cerului
    Rascruce !

    Apreciază

  15. ANTIPUTIN said, on iunie 5, 2016 at 5:07 am

    Alt vis!?:
    La Athos, Putin are o iluminare: Maica Domnului
    Ii inmoaie cu totul inima lui impietrita.
    Da, va realiza visul lui de grandoare Europeana, dela Lisabona la Vladivostoc, dar nu cu forta, ci cu armele pacii, credintei si iubirii.
    Va ramane în istorie, nu ca un tiran, trufas, megaloman, ucigas al compatriotilor si al altor neamuri, ci ca un lider strafulgerat de eternitate, convertit sincer la valorile credintei crestine si care, asemenea vesnicului Imparat Constantin, sa schimbe radical imensa Rusie si s’o intoarca cu fata spre Dumnezeul Pacii si al Vietii.
    Iin fata Dumei, Putin declara ca Rusia renunta la orice agresivitate, pe plan intern si extern.
    Se pune sub protectia ONU si solicita toate natiunile lumii s’o ajute in realizarea noii politici de pace universala.
    Acorda autonomie sau chiar independenta tarilor care o cer din marele imperiu al terorii si al injosirii omului (urmand linia preconizata de Soljenitin).
    Solicita concursul tarilor europene pentru implementarea unei politici de investitii si dezvoltare sustenabila in folosul tuturor europenilor si al comunitatii internationale.
    Practica o deschidere politica si turistica totala,
    Rusia devenind o destinatie majora pentru turistii din intreaga lume.
    Conduce o politica de intelegere reala si de convietuire pasnica cu toate religiile si minoritatile din imensul teritoriu.
    Organizeaza conferinte de pace intre religii si natiunile lumii.
    Prin noua ei orientare, Rusia Influenteaza decisiv politica internationala, aduce o contributie majora la stingerea focarelor de razboi si la solutionarea pasnica a marilor conflicte ce zguduie lumea, indeosebi razboaiele nefaste intre crestini si musulmani.
    Etc etc
    In loc sa fie amintit cu groaza si greata, Putin, convertitul, cel care va remodela KGB ul, transformandu’l dintr’o fiara intr’o forta pasnica si utila societatii, va ramane în constiinta umanitatii ca simbol al puteriii lui Dumnezeu de a interveni salvator in istorie. Prin oameni.

    Apreciază

    • el said, on iunie 5, 2016 at 6:44 pm

      ANTIPUTIN

      esti doar un DOBITOC ieftin!

      nu e vorba aici despre Putin ci despre RUSIA BIRUITOARE despre care a MARURISIT Duhul Sfant si NIMENI nu poate nega!

      si RUSIA VA BIRUI VESNIC…in ciuda cacanarilor VANDUTI si TAMPITI ca tine si ca altii !

      Asadar MUCLES mujic prost, pizmas si PLATIT de servicii , vei PIERI in URA ta NEmantuit !

      PRIVESTE: Rusia va BIRUI !!!

      Apreciază

  16. […] Va place asa? VLADIMIR PUTIN (din Grecia) despre DEVESELU: Printr-o simpla schimbare de software rac… […]

    Apreciază

  17. octavpelin said, on iunie 1, 2018 at 10:11 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.