SACCSIV – blog ortodox

INTERESANT. Corpul de Control al Prim-Ministrului a sesizat PARCHETUL GENERAL / VACCINURILE, posibila cauza a MORTII COPIILOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 25, 2016

Unele ziare locale si bloguri au tot scris la acea vreme:

Ipoteza interzisa in mass-media: Un VACCIN este CAUZA imbolnavirilor pe banda rulanta in randul BEBELUSILOR

Au vorbit si unii politicieni:

Bravo NORICA NICOLAI: ca procuror ar merge pe PISTA VACCINURILOR OBLIGATORII in cazul imbolnavirii BEBELUSILOR

Ba unii au si platit ca au vorbit:

LIVIU DRAGNEA l-a EXCLUS pe NINEL PEIA din PSD deoarece acesta a intrebat daca exista o legatura intre IMBOLNAVIREA BEBELUSILOR si VACCINURI

Si au trecut lunile si parea ca autoritatilor nici prin gand nu le va trece sa mearga pe pista asta.

Dar iata ce putem citi azi la Raport șocant al Guvernului: Vaccinurile, posibilă cauză a îmbolnăvirii copiilor din Argeș de pe Stiri pe surse:

Corpul de Control al Prim-Ministrului a prezentat raportul verificărilor făcute în cazul copiilor internați cu afecțiuni grave, în primele trei luni ale anului, la Spitalul de Pediatrie din Pitești și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”.

Documentul prezintă o situaţia de-a dreptul şocantă: există suspiciunea că la îmbolnăvirea copiilor ar fi putut contribui un lot de vaccinuri adus din Kazahstan, vaccinuri nedestinate pieţei europene. Deşi s-a solicitat verificarea vaccinurilor, acest lucru nu s-a putut realiza încă, iar Corpul de Control a sesizat Parchetul General.

S-a mai constat că spitalele au achiziţionat dezinfectanţi de la comapaniile Hexi Pharma şi Rebemedical.

„În perioada 17.10.2013-03.02.2016, în baza contractelor încheiate cu Ministerul Sănătăţii, societatea Polisano SRL a livrat către direcţiile de sănătate publică din ţară un număr de 940.995 doze de vaccin hexavalent, din care 11.800 doze de vaccin HEXACIMA în ambalaj slovac, 20.042 doze de vaccin HEXACIMA în ambalaj bulgăresc şi 107.300 de doze HEXAXIM, destinat pieţei din Kazahstan.

Pentru distribuţa pe piaţa din România, Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale a impus obligaţia îndeplinirii unor condiţii. (…)

Deşi Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale a comunicat Ministerului Sănătăţii faptul că vaccinul HEXAXIM, destinat pieţei din Kazahstan, este un „medicament neautorizat de punere pe piaţă”, care deţine numai o opinie ştiinţifică pozitivă din partea Agenţiei Europene pentru Medicamente, prin Autorizaţia pentru furnizare de medicamente pentru nevoi speciale conform art. 703 alin. (2) din Legea 96/2006 nr. 185/30.12.2015, cu valabilitate de un an, societatea Polisană SRL a fost autorizată să distribuie 107.300 doze de o,5 ml din vaccinul HEXAXIM, aceasta având următoarele obligaţii: (…)

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale a emis Autorizaţia pentru furnizarea de medicamente pentru nevoi speciale în favoarea societăţii Polisană SRL, în condiţiile în care din documentele transmise nu rezultă că:

– medicamentul este prescris de un medic, care îşi justifică solicitarea;

– nu există pe piaţa românească un alt medicament care să satisfacă nevoile speciale invocate”, se arată în raport.

Două dintre vaccinurile din loturile cu posibile probleme au fost descoperite şi în cabinetele în care au fost imunizaţi copiii diagnosticaţi cu afecţiuni grave.

Pentru a elimina suspiciunea privind alterarea vaccinurilor ca urmare a unei posibile depozitări în condiţii necorespunzătoare, Corpul de control a solicitat DSP Argeş şi Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale testarea a două probe din fiecare vaccin cu care au fost vaccinaţi copiii transferaţi cu afecţiuni grave la Spitalul „Marie Curie”. Institutul Cantacuzino a comunicat că „laboratorul nu deţine toţi reactivii necesari efectuării acestor teste întrucât aceste produse nu au fost mai fost fabricate”.

Corpul de Control a solicitat Ministerului Sănătăţii să susţină verificările de laborator, care costă 16.000 de euro. Ulterior, Corpul de control s-a adresat Parchetului General pentru efectuarea de verificări privind situaţia reală a stocurilor de vaccinuri existente la direcţiile judeţene de sănătate publică, a spitalelor şi a cabinetelor medicale individuale şi pentru verificarea calităţii vaccinurilor administrate sau aflate asupra celor abilitaţi să pună în aplicare programul de imunizare a copiilor.

„Lipsa unei proceduri a activităţii de manipulare a vaccinurilor a condus la preluarea de vaccinuri de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş fără a fi transportate în aceeaşi zi la frigiderul din cadrul cabintului medical.

Având în vedere că, urmare a verificărilor privind stocul dozelor de vaccinuri la două cabinete medicale, s-au constatat diferenţe între cantităţile raportate de către aceste cabinete Direcţiei de Sănătate Publică Argeş şi cele existente fizic în stoc, există posibilitatea, ca şi în alte cazuri, între situaţiile raportate Dierecţiilor judeţene de sănătate publică şi situaţia faptică a vaccinurilor aflate asupra medicilor de familie să fie diferenţe privind starea vaccinurilor şi cantităţile existente, iar situaţiile existente la nivelul Direcţiilor judeţene de sănătate publică să nu corespundă realităţii”, se mai precizează în raport.

Vezi AICI raportul complet al Corupului de Control! (.pdf)

   Comentariu saccsiv:

Mare isterie la Antena 3, in cadrul emisiunii Oanei Stancu cand s-a citit un fragment din raport.. Ziaristi si invitati se aratau oripilati de o asemenea stire de natura sa determine populatia sa refuze vaccinarea. Iar Adrian Strainu Cercel ii dadea inainte telefonic cu tupeu cum ca vaccinurile sunt sigure si nu pot ucide.

Imi permit sa fiu in seara asta oleaca naiv in speranta ca Parchetul General va extinde cercetarile si asupra marilor activisti pro vaccin din tara asta, ca de exemplu Alexandru Rafila, Amalia Serban, Adrian Strainu Cercel, Mihail Gafencu si altii cu functii grele in zona sanatatii. Ce-i mana pe ei in lupta de fac pe avocatii producatorilor de vaccinuri, ba chiar si pe avocatii legii fundamental nedemocrate a vaccinarii obligatorii? Ce interese au? Beneficiaza direct sau indirect cu ceva venit din zona Big Pharma? Sponsorizari, functii in diverse organizatii finantate de acele companii, etc?

 

Reclame

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on mai 25, 2016 at 10:25 pm

  Usor usor, puroiul iese la suprafata. Acuma ramine de vazut cum ma vor obliga ei pe mine sa fac copilului meu un vaccin care este criminal. Cred ca este momentul sa cada niste capete de pe la sanatate, caci acolo este o pecingine mare, iar din punct de vedere moral ar trebui discutat serios despre dreptul constitutional al individului, despre liberul arbitru si tabuul legat de vaccinare.
  Cine si cum poate despagubi vietile acelor bebelusi de la Arges?

  Apreciază

 2. om said, on mai 25, 2016 at 11:09 pm

  saccsiv,ce stii despre blogul Vremuri tulburi?

  Apreciază

 3. Nicoleta said, on mai 26, 2016 at 8:52 am

  Încă nu este suficient de „interesant” pentru ei ca să se apuce cumva de anchete – deși acestea deja există la servicii în dosare finalizate și băgate la sertar.
  „S-au îmbolnăvit CÂȚIVA bebeluși? Ei și?… Banii să iasă!”

  Apreciază

 4. energein7 said, on mai 26, 2016 at 9:04 am

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 5. Gabriel said, on mai 26, 2016 at 9:22 am

  După cum știți la Constanța a avut loc o conferință organizata de 2 asociații care ii au ca patroni pe doi luptători anticomunisti, anti-mondialismul ocult și francmasonic.

  Urmăriți va rog discursul masonului Călin Georgescu (directorul institutului ONU privind indexul global al sustenabilitatii) vorbind despre FALSA Noua Ordine Mondiala, spunandu-ne cum poluam noi planeta prin creșterea animalelor, că nu vom mai avea resurse de apa pana in…2020 și nu numai, nelipsind atacul la Biserica. Ca înșelarea sa fie maxima, a îmbrăcat totul în „nationalism” vorbind foarte frumos de luptătorii anti-comunisti de Sfintii Inchisorilor și de… Hristos. Observati expresia fetei și limbajul trupului când rostește cuvintele „ortodox” „Hristos”…

  Nici un cuvânt despre Reala Noua Ordine Mondiala – dictatura biometrica, ecumenism, noua religie mondiala.

  Rugam un naționalist care a căscat gura la dl. Georgescu sa ne spuna ce a inteles.

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 26, 2016 at 10:19 am

   Gabriel

   Ti-am postat comentariul intr-un articol. Ma bazez pe tine ca sunt reale cele ce le-ai scris. Eu nu stiu cand ii voi viziona discursul, caci e lung. Te rog mult specifica intr-un comentariu la articolul postat de mine, minutele in care zice ceva edificator in acest sens.

   Apreciază

 6. […] Iata comentariul fratelui Gabriel postat la INTERESANT. Corpul de Control al Prim-Ministrului a sesizat PARCHETUL GENERAL / VACCINURILE, posibil…: […]

  Apreciază

 7. […] Iata comentariul fratelui Gabriel postat la INTERESANT. Corpul de Control al Prim-Ministrului a sesizat PARCHETUL GENERAL / VACCINURILE, posibil…: […]

  Apreciază

 8. knittomanya said, on mai 26, 2016 at 2:35 pm

  Batalia finala! Ciparea copiilor!

  Apreciază

 9. acelas said, on mai 27, 2016 at 2:23 am

  a, daca s-a ajuns cu asta in „justitie” e clar. Se va musamaliza subit si SIGUR ! Simulacrul de „justitie” (ca sa nu zic perversa..) din Romania este un garant absolut al marsaviilor Sistemului trecute cu vederea de catre sefii de parchete si judecatorii pusi de catre „serviciile” de la noi (a se citi americani) , adica tot de Sistem.

  rezultatul va fi un zero absolut.

  .

  Apreciază

 10. […] INTERESANT. Corpul de Control al Prim-Ministrului a sesizat PARCHETUL GENERAL / VACCINURILE, posibil… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: