SACCSIV – blog ortodox

Cazul Dan Condrea. CURIERUL NATIONAL a scris despre moartea acestuia intr-un accident … CU O ZI INAINTE de accident? CUM A AJUNS masina la locul accidentului? Ca pe CAMERELE DE SUPRAVEGHERE nu se vede …

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 25, 2016

La https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=curierul+national+patronul+hexi+pharma+mort+intr-un+accident pana azi dimineata primul rezultat era un titlu de pe Curierul National sub care scria:

Acum 4 zile – Se pare ca patronul Hexi Pharma ar fi decedat intr-un accident. Conform unor date el nu poate fi identificat fizic, ci numai dupa actele gasite …

Acum 4 zile, adica 21 mai 2016. Dar Dan Condrea a murit pe 22 mai 2016:

DAN CONDREA – A MURIT intr-un accident de masina. SINUCIDERE? EXTRAGERE? CRIMA?

Daca facem click pe http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2016-05-21/Patronul+Hexi+Pharma,+mort+intr-un+accident%3F citim:

Nu exista articole pentru aceasta selectie.

Adica nu mai e.

Iata insa ce putem citi la BOMBĂ! | Un cotidian central a publicat ştirea MORŢII lui CONDREA cu o zi înainte de accident! de pe Nasul:

Misterul morţii lui Dan Condrea, fostul patron al HEXI-PHARMA, se adânceşte cu atât mai mult cu cât un ziar central a publicat informaţia decesului cu o zi înainte ca accidentul să aibă loc. Curierul naţional a publicat sâmbătă, 21 mai, ştirea potrivit căreia Dan Condrea a decedat într-un accident şi nu poate fi identificat. Mai mult decât atât, în articol se precizează că patronul HEXI-PHARMA era desfigurat şi nu a putut fi identificat, dar actele găsite asupra cadavrului îl indică pe Dan Condrea.

„Se pare că patronul Hexi Pharma ar fi decedat într-un accident. Conform unor date el nu poate fi identificat fizic, ci numai după actele găsite asupra lui. Conform unor surse, accidentul s-a petrecut între localităţile Buftea şi Corbeanca. La ora transmiterii acestei ştiri, informaţia nu este confirmată de poliţiştii care fac cercetări la faţă locului.

Potrivit primelor informaţii victima este desfigurată şi nu a putut fi încă identificată, dar actele găsite asupra acesteia îi aparţin lui Dan Condrea.

Totodată, maşină implicată aparţinea Hexi Pharma.

Dan Condrea a intrat recent în atenţia publică după dezvăluirile privind dezinfectanţii diluaţi folosiţi în spitale.

Ştire în curs de actualizare”

captura-curierul-national1

   Comentariu saccsiv:

Si ar mai fi o chestie bizara. La televiziuni ni se spune ca masina nu apare pe camerele de supraveghere. Iata de exemplu ce putem citi la Anchetă cu multe necunoscute | Nici urmă de Dan Condrea pe camerele de supraveghere de pe Digi 24:

Apar tot mai multe întrebări după sfârşitul tragic al patronului Hexi Pharma. A intrat cu viteză foarte mare într-un copac de pe marginea drumului care leagă Corbeanca de Buftea. Nu se ştie cum a ajuns acolo. Reporterii Digi24 au consultat imagini de pe camere de supraveghere din zonă, au luat în calcul toate traseele, dar maşina condusă de Dan Condrea nu apare în imagini. Pe de altă parte, apar semne de întrebare legate şi de modul în care s-a desfăşurat ancheta la faţa locului.

Patronul Hexi Pharma ar fi plecat la Ploieşti. Cel puţin aşa i-a spus iubitei sale când au vorbit la telefon, în jurul orei 18:00. Urma să treacă prin Mogoşoaia, să îşi ia fetiţa de la fosta soţie. A sunat-o şi a anunţat-o că ajunge în scurt timp.

Traseul obişnuit de la Ploieşti spre Mogoşoaia ar fi trecut pe DN1, apoi prin Corbeanca, Buftea şi Mogoşoaia.

Dar nici urmă de Dan Condrea în această zonă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localitatea Corbeanca apare un singur Opel Astra. Are într-adevăr aceeaşi culoare, dar diferă numărul de înmatriculare, modelul şi numărul de uşi.

„Din Corbeanca până la locul accidentului, patronul Hexi Pharma nu ar mai fi avut rute alternative”, transmite corespondentul Digi24.

O altă variantă de la Ploieşti la Mogoşoaia este Drumul Naţional 1 A. Dacă a folosit însă această rută, ori a uitat, ori a omis intenţionat să treacă să ia copilul, pentru că la Buftea a virat spre Tamaş.

Sunt zeci de astfel de camere de supraveghere. Aparţin fie unor instituţii publice, fie unor firme private. Nicăieri pe imaginile înregistrate nu apare maşina lui Dan Condrea”, transmite corespondentul Digi24.

Ca şi în Corbeanca, la Crevedia apare în trafic un Opel care seamăna cu cel condus de patronul Hexi Pharma. Dar şi acesta are doar două uşi, nu patru, precum cel implicat în accident.

 

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. robert252 said, on mai 25, 2016 at 1:47 pm

    Se poate vedea si in Google Cache a Curierului National
    faptul ca stirea a fost salvata in editia de Sambata a ziarului:
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:qfmZ1jqfZikJ:www.curierulnational.ro/print/250897+&cd=4&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

    Saccsiv poti face un printscreen caci serviciile pot cere stergerea informatiilor din google.

    Apreciază

  2. sorin said, on mai 25, 2016 at 2:46 pm

    Si daca serviciile au pus masina gata distrusa, cum au facuto in ziua mare? Un lucru interesant este ca are fata foarte distrusa ca sa fie de nerecunoscut. Posibil sa fie altcineva care a fost omorat dinainte sau i-au controlat creierul de la distanta sa intre in copac. Sacciv ce parere ai?

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 25, 2016 at 2:54 pm

      sorin

      Inca n-am nici o parere.

      Apreciază

    • Paul222 said, on mai 25, 2016 at 11:21 pm

      Fix la asta ma gandeam si eu. Si unul din cei 2 martori au dat o declaratie ciudata, ceea ce ma face sa cred ca e martor fals, a zis ca era la 3-400 de metri in spatele victimei insa a ajuns la locul accidentului in 2-3 minute… n-are sens!

      Apreciază

  3. nikodim said, on mai 25, 2016 at 2:51 pm

    Nu il invidiez pe „stiristul prooroc” care din exces de zel a lansat in avans stirea ce urma sa aiba loc abia a doua zi. Probabil avea si omul treaba duminica cand urma sa fie „intamplarea”…si a decis sa fie mai „harnic”. Deci n-ar fi de mirare ca in scurt timp sa fie deasemenea gasit vreun „stirist” responsabil cu stirea la cotidianul amintit, deasemenea lovit de vreun copac sau de vreun stalp care traversa neglijent strada exact in masina impricinatului… Sau poate un infarct sau AVC din „sentimente” puternice neintelese…

    Apreciază

  4. popescu said, on mai 25, 2016 at 2:59 pm

    Tăriceanu: Urmărirea penală e un abuz de drept. Sunt un politician incomod. Nu demisionez
    de Departamentul Politic – Mediafax
    1994 afişări

    Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că nu are nicio îndoială că procedura de urmărire penală împotriva sa va continua, dar „nu pentru a face Justiţiei”, susţinând că plăteşte astfel pentru faptul că este un „politician incomod” şi că nu va demisiona de la Senat.

    Tăriceanu: Urmărirea penală e un abuz de drept. Sunt un politician incomod. Nu demisionez
    „N-am niciun fel de îndoială că procedura începută azi de procurori va continua, dar nu pentru a face Justiţie în acest dosar, ci din alte motive lesne de înţeles. Nu pot să nu remarc aici celeritatea întocmirii dosarului meu de inculpat, în antiteză că praful aşezat ani şi ani pe unele dosare aflate la DNA. Fac parte din categoria politicienilor incomozi, care are curajul să spună lucrurilor pe nume, într-o Românie care preferă să tacă adesea”, a precizat Tăriceanu, ca reacţie la anunţul DNA privind începerea urmăririi penale împotriva sa pentru mărturie mincinoasă.
    Tăriceanu a mai spus că nu intenţionează să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului atâta vreme cât nu are calitatea de inculpat în acest dosar.
    „Vreau să-i asigur pe toţi: prieteni, simpatizanţi, presă, opinia publică şi persoane care lucrează în prezent chiar la Cotroceni, că voi continua lupta mea pentru revenirea la democraţie, la valorile pentru care au murit oameni în 1989 şi nu mă voi lăsa intimidat de presiuni venite dinspre cei care au compromis şi continuă să compromită Justiţia şi statul de drept. Mă voi lupta ca să nu revenim la teroarea anilor 50 care, iată, se repetă în zilele noastre”, mai susţine copreşedintele ALDE, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Senatului.

    El mai spune că audierea sa în dosarul retrocedării pădurilor a fost un abuz şi că „instituţiile de forţă au scăpat de sub controlul civil obligatoriu.
    „Azi, când trăim într-o republică a procurorilor bazată pe politica dosarelor şi cătuşelor, alegerea nu o mai pot face cetăţenii în mod democratic. Pe 5 iunie vor fi alegeri, dar indiferent pe cine aleg cetăţenii, azi deciziile sunt luate de instituţiile de forţă care controlează societatea. Aceste instituţii au scăpat complet de sub controlul civil obligatoriu”, se menţionează în comunicat.
    Politicianul mai susţine că a răspuns cu bună credinţă întrebărilor puse de anchetatori.
    „Ca urmare a citaţiei pe care am primit-o ieri de la DNA Braşov, m-am prezentat azi ca persoană privată, conform textului citaţiei, la sediul instituţiei, în calitate de suspect în dosarul 90/P/2016.
    Comunicatul emis tot azi de DNA face cunoscut opiniei publice punctul de vedere al procurorilor, care se referă de data aceasta la preşedintele Senatului ca persoană publică şi nu la persoana privată invitată prin citaţie, privind comiterea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. Nu vreau să intru în acest moment pe fondul problemei, dar este absurd să fiu bănuit că aş fi vrut să-mi periclitez poziţia în societate, să favorizez prin mărturie mincinoasă persoane cu care nu am niciun fel de legături sau afinităţi (…) Pe data de 15 aprilie 2016, am fost audiat la DNA Braşov în calitate de martor în dosarul retrocedărilor ilegale. Cu acest prilej am răspuns cu bună credinţă întrebărilor puse de anchetatori, în ciuda faptului că am considerat audierea mea ca fiind în cel mai bun caz un exces de zel din partea DNA. Rechizitoriul inculpaţilor din dosar era finalizat înaintea audierii mele, dar cineva a dorit să aibă imagini cu preşedintele Senatului intrând la DNA. Le-a obţinut, dar am înţeles azi că nu fotografia şi rechizitoriul din dosarul retrocedărilor ilegale au fost motivele principale ale chemării mele în aprilie. Audierea mea din aprilie a pregătit terenul pentru ceea ce numesc eu abuzul de drept de azi”, mai spune copreşedintele ALDE.
    Tăriceanu îşi încheie „pledoaria” afirmând că „nu voi slăbi presiunile ca Preşedintele României şi CSAT sa-si faca datoria pentru aflarea adevărului în cazul Hexi-Pharma”.
    Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au anunţat marţi începerea urmăririi penale faţă de preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, acesta fiind acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, suspiciunile având legătură cu declaraţia de martor pe care a dat-o în dosarul privind retrocedarea ilegală a unei suprafeţe din pădurea Snagov şi a Fermei Regale Băneasa.

    priviti ce spune si tariceanu de cei ce ne conduc si

    Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!
    Scris de
    Stiri Extreme
    pe marți, 24 mai 2016Publicat în: Capitalism, Masonerie

    Motto: „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului.” (Nichifor Crainic, scris în 1938)
    Ce înţelege un român emigrat – să spunem că în Canada – de pe vremea lui Ceaușescu, care revine în ţară total neștiutor şi află că pe preşedinte îl cheamă Iohannis, pe şeful serviciului de informaţii: Hellvig, pe şeful instituţiei anticorupţie: Kövesi și pe şeful de la situaţii de urgenţă: Raed Arafat? Mai mult ca sigur o să creadă că România se află sub ocupație străină!
    „Înalta Poartă” nu mai este la Istanbul, ci la Washington sau Berlin. Parcă mai are importanță o localizare exactă? Important este doar că am devenit o colonie, cu conducători impuși din exterior. S-a ajuns până acolo încât Monica Macovei, o altă marionetă a străinătății, să nu fie de acord cu numirea lui Hellvig la SRI doar fiindcă – vezi Doamne! – nu au fost consultați „partenerii noștri din NATO”. Să fii sănătoasă, doamnă, că fără acceptul „licuricilor”, pe care-i tot sugea Traian Băsescu prin părțile esențiale, nu îndrăznea nici urmașul acestuia să facă vreo nominalizare la SRI!

    Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, s-a întâlnit cu directorul FBI, domnul James B. Comey. Suntem parteneri egali, nu? Doar se vede și în fotografie.
    Noi „fanarioți”, numiți în funcții cheie, nu mai sunt greci din cartierul Fanar al Istanbului. Ei pot să aparțină oricărei naționalități posibile, numai români să nu fie!

    NU SE MAI GĂSESC ROMÂNI IN ROMÂNIA SAU NU MAI AU DREPTUL SĂ OCUPE FUNCȚII DE CONDUCERE ÎN ȚARA LOR?
    Nu, nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu o să fie capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochi pentru mimarea democrației.
    Fiindcă nu era suficient un președinte pe nume Klaus Werner Iohannis, iată că acesta l-a numit pe Eduard Raul Hellvig la SRI, un alt alogen numa’ bun să aibă acces la toate secretele României!

    Prevăzusem, încă de la demisia lui Maior, că la servicii vor fi numiti doi minoritari: Mihai Răzvan Ungureanu si Eduard Hellvig, amândoi evrei. Iată ca s-a confirmat pronosticul meu, cu ocazia alegerii lui Eduard Hellvig în fruntea SRI-ului. Probabil că o să urmeze Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, unde a mai și fost, aducând mari deservicii României. http://www.justitiarul.ro/ce-lipsete-din-biografia-mirobolantului-intelectual-mihai-rzvan-ungureanu/

    Cine este Eduard Hellvig?
    Eduard Raul Hellvig este de etnie evreiască fiind născut în anul 1974 la Zalău. S-a ajuns pur și simplu la terorizarea românilor, prin poliția gândirii numită Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), încât oamenilor le este frică să spună despre cineva că este evreu, ca să nu fie acuzați de antisemitism. Eu cred că cei care gândesc astfel sunt chiar ei antisemiți și comit un act de discriminare, fiindcă a fi evreu nu este ceva rușinos și nici denumirea în sine nu este peiorativă! Adică, dacă le spui celor din Israel că sunt evrei însemană că-i jignești? Nu înteleg de ce își ascund chiar ei identitatea, aici în România, sub nume românești sau pseudo-germane, când ar trebui să fie mândri că fac parte din poporul ales, așa cum este numit în Biblie. Eduard Hellvig (hell în limba engleză înseamnă iad, infern) a jucat rolul de „eminenţa cenuşie” paraşutată în anul 2008 la PNL direct din ograda lui Dan Voiculescu, adică de la Partidul Conservator. Dar, înainte de a se înşuruba în politica dâmboviţeană, Hellvig a fost beneficiar al unei burse a Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă, devenind şi coordonatorul filialei din Cluj a acestei fundaţii. Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros alias György Schwartz, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este suficient doar să amintim că datorită fundaţiei acestuia şi a activiştilor din ţara noastră s-a acceptat şi legalizat termenul de rom pentru ţigani, ca să se creeze deliberat confuzia, iar străinii să perceapă România ca fiind ţara romilor! George Soros, cel care finanţează şi Grupul de Dialog Social, plăteşte oameni şi alimentează financiar o reţea de ONG-uri în România care militează împotriva a orice, în funcție de interesele patronului de dincolo de Atlantic.

    Deci, omul antiromânului George Soros este cel mai potrivit la SRI ca sa aibă toate secretele României pe mână! Din bezna minții, nu alta! Acuma se vede cât de mult iubește România și celălalt alogen numit – nu ales! – la palatul Cotroceni! Tot pe filiera Fundaţie Soros a intrat în politică şi evreica Renate Weber, actualmente europarlamentar PNL, cum a fost şi coreligionarul ei, Eduard Hellvig, până să ajungă mare șef la SRI.
    Acest domn, Hellvig, a fost deputat al Partidului Conservator în perioada 2004 – 2008. La sfârșitul mandatului a solicitat ajutor din parte statului roman, rămânând șomer după ce nu a mai prins încă o sinecură de parlamentar și pentru mandatul următor. O perioadă a fost șomer de lux, plătit cu 6.343 de lei pe lună. Conform declarației de avere, Eduard Hellvig s-a împrumuta de la socrul său, pensionarul Viorel Dumitraș, cu suma de 145.000 de euro. Bogat, tata-socru, deși a fost bugetar o viață întreagă, fiind fost milițian. După „rivoluție” s-a dat de trei ori peste cap și a devenit polițist, ajugând chiar șeful Inspectoratelor de Poliție Sălaj și Bihor. Domnul colonel rămăsese însă cu năravurile de miliționer, fiind singurul om care l-a făcut pe Corneliu Coposu să plângă în anii ’90: http://www.justitiarul.ro/socrul-lui-eduard-hellvig-militianul-care-l-a-facut-pe-corneliu-coposu-sa-planga/
    În 2012, Eduard Hellvig a fost și ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pînă când a fost găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate. Tot ANI l-a dibuit și cu niște probleme în justificarea averii. Până la urmă a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate, la fel ca Iohannis, ei, alogenii, având imunitatea asigurată… probabil pe linie ereditară sau masonică.
    Studiile domnului Eduard Raul Hellvig sunt tipice pentru un carierist avid de bani și putere. Acesta a urmat cursurile fabricii de poltruci, fiind absolvent la specializarea Ştiinţe Politice din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca (1997). Apoi a continuat cu studii post-universitare în domeniul securităţii (!) şi apărării la Colegiul Naţional de Apărare, Universitatea „Carol I”, Bucureşti, un fel de frecție cu spirt la un picior de lemn, executată de majoritatea parlamentarilor. După aceea și-a făcut „stagiul obilgatoriu”, pentru implantarea „cipului” de robot executant, la Centrul European de Studii de Securitate „George C. Marshall”, Garmisch – Partenkirchen, Germania. Din 2009, cam de pe vremea când era șomer de lux, a devenit și doctor în Ştiinţe Politice al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti.
    Eduard Hellvig este bun prieten cu Rareș Bogdan, personajul care afișează în fiecare seară o fizionomie de cocotă pensată și rimelată pe postul tv „Realitatea”. Cei doi sunt născuți în același an (1974) și au fost colegi la fabrica de politruci de la Cluj (Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică). Rareș Bogdan pozează în patriot român dar a fost un pupincurist permanent al alogenilor, începând cu Arpad Paszkany de la Cluj și terminând cu Klaus Iohannis de la Sibiu. Cei doi, Hellvig și Bogdan, apar în niște fotografii împreună cu personaje controversate: Viorel Hrebenciuc-Împăduritul și Andrei Marga-Calorifer, dar și cu Călin Mitică-Marfar, reținut anul trecut în luna octombrie, plasat ulterior în arest la domiciliu și cercetat de DNA pentru afaceri dubioase în domeniul feroviar. Din ambele fotografii nu putea să lipsească Octavian Hoandră, ziarist din Cluj și mentorul lui Rareș Bogdan în materie de parvenitism prin intermediul mass-media.

    În luna martie a anului 2013, Eduard Hellvig, pe atunci secretar general al Partidului Naţional Liberal, a emis câteva declarații legate de regionalizarea României în timpul emisiunii „Imparţial” de la Digi24 la care fusese invitat. „Trebuie să introducem în Constituţie termenul de regiune, trebuie să fim atenţi ce presupune, dacă vor fi regiuni mai mari sau mai mici. Dacă faci doar opt regiuni, posibilitatea de a avea la un moment dat structuri cu mecanisme de centrifugare a unor opţiuni de federalizare creşte. Într-o regiune mare, centrifugarea ideilor separatiste creşte.”, spunea în anul 2013 Eduard Hellvig.http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14366300-eduard-hellvig-pnl-digi24-regiunea-trebuie-aiba-singura-capitala-nu-trei-capitala-nu-trebuie-fie-neaparat-cel-mai-mare-oras-dintr-regiune.htm Se vede treaba că-i grabă mare cu regionalizarea aceasta, pentru care se strofoacă și domnul președinte Klaus Iohannis. Planul, conform înțelegerii Helmut Kohl – Mihail Gorbaciov din anul 1989, trebuie urmat „Pas cu pas”: regionalizare, federalizare, secesiune și Transilvania dată Ungariei!
    Despre fulminanta ascensiune a domnului Hellvig din fragedă tinerețe, când un imberb consilia ditamai ministrul de Interne, puteți să citiți aici: http://www.masapresei.ro/eduard-hellvig-s-scos-un-cos-dar-mai-cateva-furuncule/

    Manipularea cu filogermanismul românilor
    Prin fundațiile sale presărate în toată Europa, Germania a reușit să influențeze mentalul unor popoare. Se pare că în România au dat lovitura fiindcă românii par loviți de filoxeră cu filogermanismul lor deplasat. Aici, la spălarea creierelor întru slavă poporului german, și-au adus aportul și agenții de influența care au avut burse în Germania (Hurezeanu, Pleșu, Liiceanu, Dinescu), dar și reclamele comerciale idioate, în care tot ceea ce este german trebuia să fie – musai – de calitate, serios, super, extra, etc…
    Cine cunoaște, câtuși de cât istorie, știe că nemții ne-au făcut mult rău în ambele războaie mondiale. Neștiutorii spun că noi i-am trădat în 23 august 1944. Nu-i adevărat, mai întâi ne-au trădat ei, atunci când au dat nordul Transilvaniei ungurilor sau Basarabia rușilor!
    Până și abureala cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Afacerea Strousberg, un fel de Bechtel pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!

    Manipularea prin așa-zise „sondaje de opinie” și consensul privind incapacitatea românilor

    Recent a fost publicat un sondaj realizat de Avangarde, firma de apartament a sociologului Marius Pieleanu, privind încrederea în personalitățile României. Între primii zece indivizi, iubiți la nebunie de către români, nu se află decât doi români autentici, dar nici aceia pe primele trei poziții ale top-ului și nici ei în slujba poporului român. Timp de 25 de ani s-a lucrat din greu la inducerea în mentalul colectiv a gogoriței că românii sunt un neam de hoți și leneși, incapabili să-și ia soarta în propriile mâini!
    Din Clujul lui Sabin Gherman, secesionistul cel sătul de România, se bate monedă calpă pe ideea că românii nu se pot conduce singuri şi musai să aibă conducători străini. Aici a apărut lozinca: „Arafat preşedinte, Johannis premier!” încă din anul 2012: http://ziuadecj.realitatea.net/politica/tot-mai-multi-clujeni-in-strada-arafat–presedinte-johannis–premier-foto–video–81996.html
    Ba, s-a găsit şi un ’telectual „vizionar”, care și mai devreme, din august 2010, lansase ideea cu tandemul de succes Arafat – Iohannis, scriind un articol pe tema asta: „Soluţia Raed Arafat – Klaus Johannis” http://www.observatorcultural.ro/Solutia-Raed-Arafat-Klaus-Johannis*articleID_24150-articles_details.html
    Distractiv este că şi ăla „cultu-n cap” este şi el tot alogen, adică armean, Bedros Horasangian. La ăştia întotdeauna numele rimează cu etnia: armean / Vosganian / Arachelian / Horasangian ş.a.m.d. Dar atât „manifestanţii” de la Cluj, cât şi armeanul de la mama dracului cultural i-au ortografiat greşit numele primarului sibian, fiindcă el este trecut în acte Iohannis, cu „I”, „nema” cu „J”! Iată ce zice Bedros-ul nostru: „E chiar imposibil să ajungă unde trebuie un om capabil şi fără darul de a fi slugă? Greu însă să fie acceptat un «minoritar» la conducerea românilor.” Parcurgeţi încă o dată citatul cu atenţie şi o să vedeţi cum reiese clar că în, viziunea alogenilor – aşa ca armeanul scribălău –, românul are „darul de a fi slugă”, pe lângă evidenţa că este incapabil! Această evidenţă este întărită de propoziţia următoare: „Greu însă să fie acceptat un«minoritar» la conducerea românilor.” Deci, doar ei, „minoritarii”, nu sunt slugi şi sunt capabili! Ca să nu susţină cineva că cele două propoziţii „au fost scoase din context”, fiindcă se poartă eschiva asta tembelă, menţionez că anterior celor două propoziţii, deci contextul, se rezuma la o odă adusă lui Raed Arafat. Cert este, „pour les connaisseurs”, că atât Arafat, cât mai ales Iohannis, nu sunt nici pe departe modele de integritate morală, aşa cum le-a fost confecţionată imaginea de către o presă mercenară, ticăloşită şi antiromânească. Însă, oficial, toți minoritarii sunt imaculați, doar românii sunt ticăloși. De ce? Fiindcă așa vor „păpușarii”!

    Apreciază

    • Paul said, on mai 25, 2016 at 6:05 pm

      Nu sunt vinovati veneticii,ca ne conduc tara,ci noi,romanii pentru ca in ignoranta si lipsa noastra de discernamant le-am dat tara pe mana,cu multa usurinta.Aceasta situatie intareste convingerea ca suntem urmasii necontestati ai lui Pacala si Tandala,spre rusinea noastra.Dumnezeu a dat o tara frumoasa unui popor de idioti.Cat despre Tariceanu…ce mai conteaza unul un plus,un fel de infinit mic!

      Apreciază

      • Geo said, on mai 27, 2016 at 9:22 pm

        Sunt prea multi alogeni in tara si prea multe cozi de topor printre romani si impreuna cauta dezmembrarea tarii. Numai in Transilvania, ungurii, tiganii si romanii maghiarizati sunt vreo trei milioane, iar la cererea Bruxellesului, la un referendum, nici nu trebuie prea multe masluiri ca sa iasa de-o secesiune.

        Apreciază

  5. popescu said, on mai 25, 2016 at 3:01 pm

    Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!
    Scris de
    Stiri Extreme
    pe marți, 24 mai 2016Publicat în: Capitalism, Masonerie

    Motto: „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului.” (Nichifor Crainic, scris în 1938)
    Ce înţelege un român emigrat – să spunem că în Canada – de pe vremea lui Ceaușescu, care revine în ţară total neștiutor şi află că pe preşedinte îl cheamă Iohannis, pe şeful serviciului de informaţii: Hellvig, pe şeful instituţiei anticorupţie: Kövesi și pe şeful de la situaţii de urgenţă: Raed Arafat? Mai mult ca sigur o să creadă că România se află sub ocupație străină!
    „Înalta Poartă” nu mai este la Istanbul, ci la Washington sau Berlin. Parcă mai are importanță o localizare exactă? Important este doar că am devenit o colonie, cu conducători impuși din exterior. S-a ajuns până acolo încât Monica Macovei, o altă marionetă a străinătății, să nu fie de acord cu numirea lui Hellvig la SRI doar fiindcă – vezi Doamne! – nu au fost consultați „partenerii noștri din NATO”. Să fii sănătoasă, doamnă, că fără acceptul „licuricilor”, pe care-i tot sugea Traian Băsescu prin părțile esențiale, nu îndrăznea nici urmașul acestuia să facă vreo nominalizare la SRI!

    Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, s-a întâlnit cu directorul FBI, domnul James B. Comey. Suntem parteneri egali, nu? Doar se vede și în fotografie.
    Noi „fanarioți”, numiți în funcții cheie, nu mai sunt greci din cartierul Fanar al Istanbului. Ei pot să aparțină oricărei naționalități posibile, numai români să nu fie!

    NU SE MAI GĂSESC ROMÂNI IN ROMÂNIA SAU NU MAI AU DREPTUL SĂ OCUPE FUNCȚII DE CONDUCERE ÎN ȚARA LOR?
    Nu, nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu o să fie capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochi pentru mimarea democrației.
    Fiindcă nu era suficient un președinte pe nume Klaus Werner Iohannis, iată că acesta l-a numit pe Eduard Raul Hellvig la SRI, un alt alogen numa’ bun să aibă acces la toate secretele României!

    Prevăzusem, încă de la demisia lui Maior, că la servicii vor fi numiti doi minoritari: Mihai Răzvan Ungureanu si Eduard Hellvig, amândoi evrei. Iată ca s-a confirmat pronosticul meu, cu ocazia alegerii lui Eduard Hellvig în fruntea SRI-ului. Probabil că o să urmeze Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, unde a mai și fost, aducând mari deservicii României. http://www.justitiarul.ro/ce-lipsete-din-biografia-mirobolantului-intelectual-mihai-rzvan-ungureanu/

    Cine este Eduard Hellvig?
    Eduard Raul Hellvig este de etnie evreiască fiind născut în anul 1974 la Zalău. S-a ajuns pur și simplu la terorizarea românilor, prin poliția gândirii numită Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), încât oamenilor le este frică să spună despre cineva că este evreu, ca să nu fie acuzați de antisemitism. Eu cred că cei care gândesc astfel sunt chiar ei antisemiți și comit un act de discriminare, fiindcă a fi evreu nu este ceva rușinos și nici denumirea în sine nu este peiorativă! Adică, dacă le spui celor din Israel că sunt evrei însemană că-i jignești? Nu înteleg de ce își ascund chiar ei identitatea, aici în România, sub nume românești sau pseudo-germane, când ar trebui să fie mândri că fac parte din poporul ales, așa cum este numit în Biblie. Eduard Hellvig (hell în limba engleză înseamnă iad, infern) a jucat rolul de „eminenţa cenuşie” paraşutată în anul 2008 la PNL direct din ograda lui Dan Voiculescu, adică de la Partidul Conservator. Dar, înainte de a se înşuruba în politica dâmboviţeană, Hellvig a fost beneficiar al unei burse a Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă, devenind şi coordonatorul filialei din Cluj a acestei fundaţii. Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros alias György Schwartz, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este suficient doar să amintim că datorită fundaţiei acestuia şi a activiştilor din ţara noastră s-a acceptat şi legalizat termenul de rom pentru ţigani, ca să se creeze deliberat confuzia, iar străinii să perceapă România ca fiind ţara romilor! George Soros, cel care finanţează şi Grupul de Dialog Social, plăteşte oameni şi alimentează financiar o reţea de ONG-uri în România care militează împotriva a orice, în funcție de interesele patronului de dincolo de Atlantic.

    Deci, omul antiromânului George Soros este cel mai potrivit la SRI ca sa aibă toate secretele României pe mână! Din bezna minții, nu alta! Acuma se vede cât de mult iubește România și celălalt alogen numit – nu ales! – la palatul Cotroceni! Tot pe filiera Fundaţie Soros a intrat în politică şi evreica Renate Weber, actualmente europarlamentar PNL, cum a fost şi coreligionarul ei, Eduard Hellvig, până să ajungă mare șef la SRI.
    Acest domn, Hellvig, a fost deputat al Partidului Conservator în perioada 2004 – 2008. La sfârșitul mandatului a solicitat ajutor din parte statului roman, rămânând șomer după ce nu a mai prins încă o sinecură de parlamentar și pentru mandatul următor. O perioadă a fost șomer de lux, plătit cu 6.343 de lei pe lună. Conform declarației de avere, Eduard Hellvig s-a împrumuta de la socrul său, pensionarul Viorel Dumitraș, cu suma de 145.000 de euro. Bogat, tata-socru, deși a fost bugetar o viață întreagă, fiind fost milițian. După „rivoluție” s-a dat de trei ori peste cap și a devenit polițist, ajugând chiar șeful Inspectoratelor de Poliție Sălaj și Bihor. Domnul colonel rămăsese însă cu năravurile de miliționer, fiind singurul om care l-a făcut pe Corneliu Coposu să plângă în anii ’90: http://www.justitiarul.ro/socrul-lui-eduard-hellvig-militianul-care-l-a-facut-pe-corneliu-coposu-sa-planga/
    În 2012, Eduard Hellvig a fost și ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pînă când a fost găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate. Tot ANI l-a dibuit și cu niște probleme în justificarea averii. Până la urmă a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate, la fel ca Iohannis, ei, alogenii, având imunitatea asigurată… probabil pe linie ereditară sau masonică.
    Studiile domnului Eduard Raul Hellvig sunt tipice pentru un carierist avid de bani și putere. Acesta a urmat cursurile fabricii de poltruci, fiind absolvent la specializarea Ştiinţe Politice din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca (1997). Apoi a continuat cu studii post-universitare în domeniul securităţii (!) şi apărării la Colegiul Naţional de Apărare, Universitatea „Carol I”, Bucureşti, un fel de frecție cu spirt la un picior de lemn, executată de majoritatea parlamentarilor. După aceea și-a făcut „stagiul obilgatoriu”, pentru implantarea „cipului” de robot executant, la Centrul European de Studii de Securitate „George C. Marshall”, Garmisch – Partenkirchen, Germania. Din 2009, cam de pe vremea când era șomer de lux, a devenit și doctor în Ştiinţe Politice al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti.
    Eduard Hellvig este bun prieten cu Rareș Bogdan, personajul care afișează în fiecare seară o fizionomie de cocotă pensată și rimelată pe postul tv „Realitatea”. Cei doi sunt născuți în același an (1974) și au fost colegi la fabrica de politruci de la Cluj (Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică). Rareș Bogdan pozează în patriot român dar a fost un pupincurist permanent al alogenilor, începând cu Arpad Paszkany de la Cluj și terminând cu Klaus Iohannis de la Sibiu. Cei doi, Hellvig și Bogdan, apar în niște fotografii împreună cu personaje controversate: Viorel Hrebenciuc-Împăduritul și Andrei Marga-Calorifer, dar și cu Călin Mitică-Marfar, reținut anul trecut în luna octombrie, plasat ulterior în arest la domiciliu și cercetat de DNA pentru afaceri dubioase în domeniul feroviar. Din ambele fotografii nu putea să lipsească Octavian Hoandră, ziarist din Cluj și mentorul lui Rareș Bogdan în materie de parvenitism prin intermediul mass-media.

    În luna martie a anului 2013, Eduard Hellvig, pe atunci secretar general al Partidului Naţional Liberal, a emis câteva declarații legate de regionalizarea României în timpul emisiunii „Imparţial” de la Digi24 la care fusese invitat. „Trebuie să introducem în Constituţie termenul de regiune, trebuie să fim atenţi ce presupune, dacă vor fi regiuni mai mari sau mai mici. Dacă faci doar opt regiuni, posibilitatea de a avea la un moment dat structuri cu mecanisme de centrifugare a unor opţiuni de federalizare creşte. Într-o regiune mare, centrifugarea ideilor separatiste creşte.”, spunea în anul 2013 Eduard Hellvig.http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14366300-eduard-hellvig-pnl-digi24-regiunea-trebuie-aiba-singura-capitala-nu-trei-capitala-nu-trebuie-fie-neaparat-cel-mai-mare-oras-dintr-regiune.htm Se vede treaba că-i grabă mare cu regionalizarea aceasta, pentru care se strofoacă și domnul președinte Klaus Iohannis. Planul, conform înțelegerii Helmut Kohl – Mihail Gorbaciov din anul 1989, trebuie urmat „Pas cu pas”: regionalizare, federalizare, secesiune și Transilvania dată Ungariei!
    Despre fulminanta ascensiune a domnului Hellvig din fragedă tinerețe, când un imberb consilia ditamai ministrul de Interne, puteți să citiți aici: http://www.masapresei.ro/eduard-hellvig-s-scos-un-cos-dar-mai-cateva-furuncule/

    Manipularea cu filogermanismul românilor
    Prin fundațiile sale presărate în toată Europa, Germania a reușit să influențeze mentalul unor popoare. Se pare că în România au dat lovitura fiindcă românii par loviți de filoxeră cu filogermanismul lor deplasat. Aici, la spălarea creierelor întru slavă poporului german, și-au adus aportul și agenții de influența care au avut burse în Germania (Hurezeanu, Pleșu, Liiceanu, Dinescu), dar și reclamele comerciale idioate, în care tot ceea ce este german trebuia să fie – musai – de calitate, serios, super, extra, etc…
    Cine cunoaște, câtuși de cât istorie, știe că nemții ne-au făcut mult rău în ambele războaie mondiale. Neștiutorii spun că noi i-am trădat în 23 august 1944. Nu-i adevărat, mai întâi ne-au trădat ei, atunci când au dat nordul Transilvaniei ungurilor sau Basarabia rușilor!
    Până și abureala cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Afacerea Strousberg, un fel de Bechtel pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!

    Manipularea prin așa-zise „sondaje de opinie” și consensul privind incapacitatea românilor

    Recent a fost publicat un sondaj realizat de Avangarde, firma de apartament a sociologului Marius Pieleanu, privind încrederea în personalitățile României. Între primii zece indivizi, iubiți la nebunie de către români, nu se află decât doi români autentici, dar nici aceia pe primele trei poziții ale top-ului și nici ei în slujba poporului român. Timp de 25 de ani s-a lucrat din greu la inducerea în mentalul colectiv a gogoriței că românii sunt un neam de hoți și leneși, incapabili să-și ia soarta în propriile mâini!
    Din Clujul lui Sabin Gherman, secesionistul cel sătul de România, se bate monedă calpă pe ideea că românii nu se pot conduce singuri şi musai să aibă conducători străini. Aici a apărut lozinca: „Arafat preşedinte, Johannis premier!” încă din anul 2012: http://ziuadecj.realitatea.net/politica/tot-mai-multi-clujeni-in-strada-arafat–presedinte-johannis–premier-foto–video–81996.html
    Ba, s-a găsit şi un ’telectual „vizionar”, care și mai devreme, din august 2010, lansase ideea cu tandemul de succes Arafat – Iohannis, scriind un articol pe tema asta: „Soluţia Raed Arafat – Klaus Johannis” http://www.observatorcultural.ro/Solutia-Raed-Arafat-Klaus-Johannis*articleID_24150-articles_details.html
    Distractiv este că şi ăla „cultu-n cap” este şi el tot alogen, adică armean, Bedros Horasangian. La ăştia întotdeauna numele rimează cu etnia: armean / Vosganian / Arachelian / Horasangian ş.a.m.d. Dar atât „manifestanţii” de la Cluj, cât şi armeanul de la mama dracului cultural i-au ortografiat greşit numele primarului sibian, fiindcă el este trecut în acte Iohannis, cu „I”, „nema” cu „J”! Iată ce zice Bedros-ul nostru: „E chiar imposibil să ajungă unde trebuie un om capabil şi fără darul de a fi slugă? Greu însă să fie acceptat un «minoritar» la conducerea românilor.” Parcurgeţi încă o dată citatul cu atenţie şi o să vedeţi cum reiese clar că în, viziunea alogenilor – aşa ca armeanul scribălău –, românul are „darul de a fi slugă”, pe lângă evidenţa că este incapabil! Această evidenţă este întărită de propoziţia următoare: „Greu însă să fie acceptat un«minoritar» la conducerea românilor.” Deci, doar ei, „minoritarii”, nu sunt slugi şi sunt capabili! Ca să nu susţină cineva că cele două propoziţii „au fost scoase din context”, fiindcă se poartă eschiva asta tembelă, menţionez că anterior celor două propoziţii, deci contextul, se rezuma la o odă adusă lui Raed Arafat. Cert este, „pour les connaisseurs”, că atât Arafat, cât mai ales Iohannis, nu sunt nici pe departe modele de integritate morală, aşa cum le-a fost confecţionată imaginea de către o presă mercenară, ticăloşită şi antiromânească. Însă, oficial, toți minoritarii sunt imaculați, doar românii sunt ticăloși. De ce? Fiindcă așa vor „păpușarii”!

    Apreciază

  6. Gabriel said, on mai 25, 2016 at 3:44 pm

    Apreciază

    • Bogdan said, on mai 25, 2016 at 7:38 pm

      Ar fi indicata o ora mai tarzie, de ex. 18,00, pentru a asigura o participare mai numeroasa.

      Apreciază

  7. gigel said, on mai 25, 2016 at 3:50 pm

    Ar mai fi o varianta ..mult mai simpla : „Nashul” e si el un acoperit si totul este o manipulare ordinara pentru discreditarea SRI a a tot ce mai e romanesc in colonie (adica chiar a fost sinucidere …)

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 25, 2016 at 4:59 pm

      gigel

      Adica a fost discreditat SRI-ul, care SRI e romanesc?

      Apreciază

      • valentindortodox said, on mai 25, 2016 at 6:02 pm

        eu am citit comunicate date public cu nume şi ştampila pe ele de la sri în care dau declaraţia că ei îşi fac datoria faţă de poporul român şi trebuie să anunţe cetăţenii români că acest organism internaţional UE acţionează prin oameni corupţi puşi în funcţii cheie pentru distrugerea economiei, armatei, învăţământului şi sistemului medical, în general a tutoror fabricilor, terenurlor, mediului etc…

        Apreciază

      • gigel said, on mai 25, 2016 at 11:34 pm

        Da, SRI are o aripa nationalista (10-20% au mai ramas) cea care il bagase pe Marian Munteanu la inaintare..dar „nu s-a putut”!
        Restul de 80-90% din SRI („aripa noua”) e formata din oameni infiltrati in cei 10 ani de urgie basist-globalist-soroshista …
        Exemplu de acoperiti din „aripa noua” : Mihai Gadea, Marius Pieleanu, Bogdan Chireac (DIE/SIE) Sabin Orcan (colonel), Silviu Manastire(maior), Radu Morar (colonel), Andi Moisescu protv (maior)

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 25, 2016 at 11:56 pm

        gigel

        Pana acum 10 ani erau nationalisti?

        Apreciază

    • Paul222 said, on mai 25, 2016 at 11:23 pm

      Mai gigele, SRI e condus de un evreu!

      Apreciază

  8. Gigel said, on mai 25, 2016 at 4:10 pm

    Posibl este si multa dezinformare .
    De exemplu aceasta poza este facuta cu Photoshop care este un editor de imagini . Cu acest program se poate schimba destul de usor o data .
    imaginea de pe site-ul nasul http://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2016/05/captura-curierul-national1.jpg

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 25, 2016 at 5:02 pm

      Gigel

      Ceva a fost pe site-ul Curierul National. Si nu mai e.

      Apreciază

    • valentindortodox said, on mai 25, 2016 at 7:20 pm

      se poate şi fără nici un editor de imagini. am dat pe anumite site-uri de ştiri şi am citit ştirile din ziua anterioară, apoi am recitit o ştire din ziua curentă, având eroare site-ul îmi arăta data din ziua precedentă în dreptul ştirii din ziua curentă

      e o chestiune de indexare care poate să se strecoare oriunde, nu e o dovadă destul de clară

      Apreciază

  9. Ana Maria said, on mai 25, 2016 at 4:38 pm

    Consider ca moartea lui Condrea a fost inscenata, el fiind in continuare in viata, dar ascuns bine. E un plan bine pus la cale, si ne dam seama din stirea mortii lui cu o zi inainte.Publicarea stirii inainte reprezinta scenariul defapt.Acesta nu este un lucru nou, la fel s-a intamplat si la moartea actorului Paul Walker.Cu o zi inainte de deces a fost publicata stirea mortii sale.In ambele cazuri victima nu poate fi recunoscuta fizic, chiar daca e Condrea sau altcineva. Daca ar fi fost un accident real, poate ca se mai putea recunoaste victima si nu ar fi fost nevoie de actele de identitate plasate inadins in masina. Aici cineva s-a straduit sa ne arate ca e Condrea. Scenaristului ii convine inclusiv intrebarile asupra veridicitatii accidentului, care par sa indice o mare mafie in umbra, servicii secrete si implicatii internationale. De ce? Ca sa ne dorim SCHIMBAREA.

    Apreciat de 2 persoane

    • valentindortodox said, on mai 25, 2016 at 7:27 pm

      nu ar fi singur în aceeaşi oală

      Apreciază

    • gigel said, on mai 25, 2016 at 11:42 pm

      Dar simplul fapt ca se transforma MEDIATIC o simpla sinucidere in „crima/mana serviciilor” nu e suficient ca sa „ne dorim schimbarea” ? 🙂 Nu e si mai simplu (si fara nici un efort tehnic/operativ major) din partea „manipulatorilor” ?
      Sa nu uitam ca totusi SRI asa bun-rau corupt-cinstit , urmas al Securitatii cum o fi e totusi ULTIMA REDUTA nationalista in fata hoardelor de interese straine (teritoriale, economice etc.).

      Apreciază

  10. Cristian said, on mai 25, 2016 at 5:27 pm

    Precum in occident, la fel si in Romania…

    In occident:
    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/04/01/catedrale-transformate-in-discoteci-pastele-catolic-sarbatorit-de-francezi-cu-muzica-tehno-si-dans-in-biserica/

    In Romania:
    Biserica Neagra din Brasov devine sala de spectacole pe timp de vara, a invitat si artisti Norvegieni

    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/05/24/biserica-neagra-din-brasov-devine-sala-de-spectacole-pe-timp-de-vara-a-invitat-si-artisti-norvegieni/

    Apreciază

  11. Orthodox said, on mai 25, 2016 at 6:17 pm

    ACATISTUL PARINTELUI IUSTIN PARVU

    Apreciază

  12. Orthodox said, on mai 25, 2016 at 6:41 pm

    INTERVIU LUAT PARINTELUI IOANICHIE BALAN-MANASTIREA SIHASTRIA 1997 (MAI ACTUAL CA ORICAND)

    Apreciază

  13. Orthodox said, on mai 25, 2016 at 6:48 pm

    PREDICA PARINTELE MIHAIL JAR (LONGHIN) -DESPRE SINOD ,ECUMENISM ETC

    Apreciază

  14. dante said, on mai 25, 2016 at 8:56 pm

    Gata, norodul roman are subiect de discutie pe cinste, insa ma intreb ce se coace in spate pentru noi acum cind lumea este hipnotizata de acest eveniment?
    Revenind la subiect: Condrea este la fel de mort cum sint eu popa catolic.
    Atit de ieftin e scenariul acestui Condrea incit si un copil mic se prinde de gainaria din spatele povestii. Am mai vazut si eu accidente, dar unul asa de…’grav” nu prea am vazut, totul e cusut cu ata alba si propun serviciilor ca sa-l dea afara pe incompetentul care a scris un astfel de scenariu infantil.
    Va credeam mai competenti, dar sinteti niste gainari, duceti-va la sapa la porumbi ca a inceput sezonul, v-as fi trimis la coasa, dar acolo iti mai trebuie si putina minte.
    Dar sa revenim la treburi mult mai serioase, oarecum pe aceeasi nota:

    http://www.realitatea.net/controale-la-spitalele-din-arges-a-fost-distribuit-un-vaccin-neautorizat-in-europa_1939532.html

    Apreciază

  15. ilona said, on mai 25, 2016 at 9:42 pm

    Teoretic , cand postezi pe wordpress se poate alege orice data. De exemplu poti posta pe 25 mai , dar sa selectezi in asa fel incat sa apara postat pe 17 mai :

    https://testblablabla34.wordpress.com/2016/05/17/bla-bla-bla/

    Aici explica in detaliu cum se poate face asta
    http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-back-date-your-wordpress-posts/

    Deci poate fi si un truc de presa . In realitate Dan Condrea sa se fi sinucis.. Cu toate astea a fost inmormantat, cu slujba si toate cele.

    http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/condrea-inmormantat-cu-slujba-capela-familiei-1491542

    Dar nu se exclude nici varianta extragerii, sau a „sinuciderii” fara voia victimei prin mijloace de hackuire a masinii .. In ziua de azi orice e posibil.

    Apreciază

    • el said, on mai 26, 2016 at 12:23 am

      ilona

      „experto” cum te pricepi tu bibico la „talcuiri”, ba „teologhicesti” cu EDETA GLOATELOR boca-boca/troca-troca GURU tau VRAJITOR si INDRACIT declarta „sfantuletz”…. acum cu politichia , ba chiar si cu platformele informatice…. tztztz ….. muiere „competenta” mai rar ca tine bibico….

      te-au trimis baietzii cu ochii albastri si 2 neuroni fezandati la „propovaduire” aici la „reeducarea ” blogului asta …. „fatuca” cu poza cu plod nevinovat lacriomgen la avatar ca sa nu sara lupu´ pe tine .. UNSA cu toate alifiile , taman „buna” la protit ninaii…. noua generatie de reeducatori soft cu target bine definit si aparenta de „miei”…

      HAI SICTIR mortaciune ca PUTI !

      Apreciază

      • ilona said, on mai 26, 2016 at 11:51 am

        el

        domnule, trecand peste limbajul violent, nu pot sa nu remarc simtul umorului pe care il aveti din plin 🙂 Ce sa zic, multe cuvinte, putine idei… Tot ce-ati scris sunt pure speculatii, dar m-ati amuzat putin.

        Eu v-am iertat pentru ceea ce ati spus ! Iertati-ma si dvs

        Trebuie sa ma impac cu gandul ca dvs sunteti un crestin ortodox mai special.

        Apreciază

      • el said, on mai 26, 2016 at 2:41 pm

        ilona

        ..BLABLABLA…. zise INSELTATA INSELATOARE @ilona tamaindu-se singura intr-un damf de „buna mireasma duhovniceasca”…

        ” Dacă ne gândim că acestea se întâmplă intr-o epocă în care Biserica luptată sistematic, că există într-o continuă creştere o politică de descreştinare a societăţii greceşti, ne putem gândi că toate acestea sunt parte dintr-un plan mai larg, prelucrat de psihologi platiti, calomniatori de meserie, indrumători de opinii, agenti care exploatează prostia si personalităţile problematice ale unor creştini, ca sa lovească în autoritatea Sfintilor şi a Bisericii.
        Să stăm cu frică şi cu luare aminte. Să nu ne ingaduim naivitatea şi prostia. Sa devenim înţelepţi ca şerpii si blânzi ca porumbeii, pentru că – aşa cum spunea fericitul stareţ sfânt Paisie – traim în vremea antihristului noi dormim în opinci.
        Athanasie RAKOVALIS
        (Traducere de Ierom. Ştefan, Schitul Lacu, Sf. Munte Athos)”_____ ASADAR este vorba despre :
        ” (…) un plan mai larg, prelucrat de psihologi platiti, calomniatori de meserie, indrumători de opinii, agenti care exploatează prostia si personalităţile problematice ale unor creştini, ca sa lovească în autoritatea Sfintilor şi a Bisericii.” la categoria descrisa aici te incadrezi si tu parasuta !”______ la categoria asta te incaderzi si tu PARASUTA inselata !

        Apreciază

      • ilona said, on mai 26, 2016 at 5:44 pm

        el

        Fantasmagorii in capul dvs ! daca tot aveti atata imaginatie de ce nu v-apucati de scris literatura SF?

        Cititi mai bine ce scrie in textul pe care l-ati postat : „un plan mai larg, prelucrat de psihologi platiti, calomniatori de meserie, indrumători de opinii, agenti care exploatează prostia si personalităţile problematice ale unor creştini” .

        In cazul de fata dvs sunteti cel calomniator pentru ca veniti cu niste afirmatii mincinoase pentru a ma discredita. Nici macar nu stiti ce meserie am. Si da-ti dovada de exclusivism.

        Apreciază

      • el said, on mai 26, 2016 at 8:49 pm

        ilona

        HAI SICTIR si sterge putina de pe aici cu propaganda ta PERVERSA fatarnico !
        de la tine NIMIC nu intereseaza aici pe NIMENI asa ca ia-ti dracii cu tine si DEGAJA locul asta !

        Apreciat de 1 persoană

    • Spaceman said, on mai 26, 2016 at 10:27 pm

      @el
      Ai grijă, @ilona pare să fie „From Russia with Love” (Din Rusia, cu dragoste) ! 😆

      Poza ei de profil apare la o oarecare Kristina Medved, utilizatoare de Vkontakte.

      https://ro.wikipedia.org/wiki/VKontakte

      http://vk.com/glavnoe_deti

      Nu cred că te înșeli în privința ei. 😉

      Apreciat de 1 persoană

      • ilona said, on mai 27, 2016 at 12:47 am

        spaceman

        Privet iz Rossii !

        Apreciază

      • ilona said, on mai 27, 2016 at 1:40 am

        spaceman

        poza e un simplu avatar, luata de pe net, putea fi oricare din astea :

        https://www.google.com/search?q=girl+smelling+flower&biw=1696&bih=897&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiZsMzu5fjMAhXIVxQKHWQ3CPoQ_AUIBigB

        si daca nu ma insel e luata de aici :

        http://eerdinverko.blogspot.com/2013/03/ound-call-centre-de-diensten-worden.html

        Asa cum si tu la avatar ai o poza cu un cosmonaut, care banuiesc ca nu esti tu.. Sau tu esti acel cosmonaut ? 🙂

        Apreciază

      • Spaceman said, on mai 27, 2016 at 11:55 am

        @ilona

        Sărăcuța de tine (prefer să cred că ești femeie), sper că nu ți-am creat insomnii. N-am spus că tu ai fi cea din poza ta de profil, nici că ai fi din Rusia. 😆

        Bineînțeles că nu sunt eu cel din poza mea de profil, dar mă reprezintă. 🙂
        Acesta sunt eu

        Apreciat de 1 persoană

      • ilona said, on mai 27, 2016 at 2:30 pm

        spaceman

        Nu mi-ai creat insomnii, am avut chiar un somn linistit. Insa domnul acesta „el” ar trebui sa fie mai atent cand arunca cuvinte jignitoare, spunea Sfantul Luca al Crimeei intr-o predica cum un simplu cuvant, o vorba nelalocul ei, poate provoca moartea cuiva, asa ca sa fie cu luare aminte . Poate ca eu una nu sunt asa sensibilia la jigniri, insa alte persoane pot fi.. Daca tot va aparati unul pe altul,tu si „el” , trageti-va si de maneca cand unul din voi greseste, asa prieteneste.

        Apreciază

      • el said, on mai 27, 2016 at 6:06 pm

        ilona

        tot p’ aici bantui vrajitoare ? ia cara-te tu vipera prefacuta cu balele tale fatarnice pe pustii la dracii lui boca pe care-i promovezi cu tupeu de TRAFA NERUSINATA si NEVINDECATA, … tu care iei in DESERT cuvintele Avvei Adrian Fageteanu ca sa-ti dai „profil” de „buna crestina” , ba indraznesti sa le pui si ca paravan la avatarul tau de CURVA …

        CURVE ca tine nici Hristos Insusi NU poate vindeca ca nerusinarea in obraznicia incapatanata lor depaseste pe cea a diavolilor ! (cu atat mai putin sa atinga cuvintele mele o CURVA ca tine… )

        HAI SICTIR !

        Spaceman

        vezi sa nu se „ofileasca” „gingasa” asta…., astea tin la tavaleala si unui regiment intreg de infanterie!

        Apreciază

      • Ioan said, on mai 28, 2016 at 2:12 am

        Vorbesti foarte urat @”el”. Si nu ai nici o indreptatire sa vorbesti asa cu nimeni. Oamenii sunt creatia lui Dumnezeu.

        @ ilona – Imi pare rau ca ai fost jignita. Te rog nu mai bate campii cu Arsenie Boca si nu mai gasi indreptatiri la ceva ce nu poate fi indreptatit. Nu trebuie sa aparam ratacirile ci sa ne lepadam de ele. Daca vei continua in felul acesta vei mosteni si tu „vai”-ul.

        Citim in rugaciunile diminetii: “Preasfântă Stăpâna mea, de Dum­­ne­zeu Născătoare, cu sfintele și prea­puternicele tale rugăciuni, izgo­nește de la mine, sme­ritul și ticălosul robul tău, deznădăjdui­rea, uitarea, necu­noș­tința, nepurtarea de gri­jă și toate gân­durile cele întinate, cele rele și hu­litoare de la ticăloasa mea inimă și de la întu­ne­cata mea minte.”

        Ce spune acolo despre inima si despre minte? Inima e ticaloasa iar mintea intunecata. O astfel de inima si de minte e corupta de pacat. Omul aflat intr-o ceata deasa nu poate vedea in departare. Asadar pana cand nu vom deveni salas al Duhului Sfant care ne va curati atat mintea cat si inima nu putem avea incredere in trairile noastre pentru ca acestea sunt otravite de pacat. Iar salasluirea Duhului Sfant in noi se face dupa ce noi, cei cu dreapta credinta incercam sa facem poruncile dumnezeiesti impotrivindu-ne pacatului si cerand ajutorul lui Dumnezeu. Iar Hristos vazand osteneala noastra si staruinta noastra indelungata spre a implini poruncile Sale va veni la noi iar noi vom putea implini toate poruncile sau mai bine spus Hristos le va implini in noi. Aceasta modalitate de atragere a harului dumnezeiesc prin silirea inimii si a mintii plina de osteneala spre implinirea poruncilor este descrisa de Sfantul Macarie cel Mare in scrierile sale. Citeste scrierile Sfantului Ignatie Briancianinov care sunt abc-ul vietii duhovnicesti pentru a afla mai multe. Numai bine!!

        Apreciază

      • Ioan said, on mai 28, 2016 at 2:24 am

        @ – Poate nu stiai, „el” cuvintele Sfântului Ignatie Briancianinov:

        ” Dar daca socoti ca il iubesti pe Dumnezeu, iar in inima ta traieste un simtamant de neplacere fie si fata de un singur om, sa stii ca te afli intr-o vesnica amagire de sine.

        “Daca zice cineva:”, graieste Sfantul Ioan Cuvantatorul de Dumnezeu, “- iubesc pe Dumnezeu, iar pe fratele sau il uraste, mincinos este… Aceasta porunca avem de la El, ca cine iubeste pe Dumnezeu sa iubeasca si pe fratele sau”. ( 1 In. 4, 20, 21 ).

        A arata iubire duhovniceasca fata de aproapele este semnul innoirii sufletului prin Sfantul Duh. “Noi stim ca am trecut din moarte la viata”, graieste iarasi Cuvantatorul de Dumnezeu, “pentru ca iubim pe frati; cine nu iubeste pe fratele sau ramane in moarte”. ( 1 In. 3, 14).

        Desavarsirea crestina sta in desavarsita iubire de aproapele. Desavarsita iubire de aproapele sta in iubirea de Dumnezeu, care nu cunoaste desavarsire, intru care nu este sfarsit sporirii. Cresterea in iubirea de Dumnezeu este nesfarsita, pentru ca iubirea este Nesfarsitul Dumnezeu. ( 1 In. 4, 16). Iubirea de aproapele este temelia zidirii iubirii. Iubite frate ! Cauta sa sporesti in tine iubirea duhovniceasca de aproapele: intrand in ea, vei intra in iubirea de Dumnezeu, pe portile invierii, pe portile Imparatiei Cerurilor. Amin”

        Apreciază

      • el said, on mai 28, 2016 at 1:21 pm

        Ioan

        Hristos a inviat !

        apreciez grija ta frateasca, sufletul tau bun si constiinciozitatea duhvnceasca si multumesc pt invavaturile pe care te asigur le cunosc INDESTUL si singur.
        apreciez si munca ta sincera desi vad ca in incercarea ta copilareasca de a fi corect si „impecabil” duhovniceste UITI ca acele cuvinte nu se aplica asa de-a valma (ai si tu limitele tale de formalism.)

        nu vreau sa discutam mai mult din mai multe motive,insa UNA TREBUIE sa stii de la mine in cazul acesta si este lucru INFRICOSATOR :

        sufletul acestei CURVE ( @ilona ) este MORT ! si NU cu vorbe si nici cu citate de la Sf Parinti , oricat ti s.ar parea tie de corecte il vei trezi tu/unul ca tine vreodata ! ….
        si MAI RAU tu cu inima ta buna, crezand ca faci un bine „nedreptatitei”, ai incurajat-o in MOARTEA ei cu 3 citate talcuite si aplicate dupa mintea ta ( ca si la matematica si in realitatea MULT mai exacta a lumii duhovnicesti sunt legi si axiome si acestea se aplica negresit, dar DOAR la realitatile corespondente lor si in modul specific al fiecareia…iar NU de-a valma dupa analogii formale/parute )…. si ai arucat si 3 floricele de consolare peste putreziciunea ei fetida care UCIDE si pe altii care din prostia nebagari de seama se molipsesc de „microbii” degajati din acest cadavru poleit cu fatranicie, dandu-ti tie buna constiinta ca i-ai dat sfatul cel bun ” ridica-te(din inselarea boca) si mergi ” … fara sa vezi ca vorbesti unui HOI PUTRED, iar tie iti lipseste DUHUL Datator al vietii, care si Acela NU INTRA in orice cadavru mort DIN VOIA lui LIBERA !!

        tema de reflectie: … Sa nu crezi ca atunci cand Sf Ilie a provocat poporul si ereticii lui/INCHINATORII LA DIAVOL si INSELATII din el la acea vreme in pustie la jerfta si arderea de tot …si NEMAIFIIND altceva de facut : A UCIS cu mana sa 400 popi ai lui Baal din poporul cel indracit de INSELARE al vremii !!! ____ a NU se intelege ca ma cred Sf Ilie si nici ca pornesc cu cutitul sa omor niscaiva inselati….ar fi DEMULT treaba imposibila si duhovniceste INUTILA ( acum nu 400 popi idolesti ci 400 milioane ar trebui ucisi si probabil tot degeaba, rezultatul ramanad prea mic si poporul ramas TOT lui anticrist va urma !) …insa nici nu-mi cere sa ma port cu formalismul dupa care ti se pare tie ca aplici bine invataura morala a Sf Parinti.

        intr-o zi cu ajutorul Lui Dumnezeu vei pricepe si tu acestea….

        Doamne ajuta !

        Apreciază

      • Ioan said, on mai 28, 2016 at 11:50 pm

        Adevarat a inviat!!

        Frate „el” – imi pare rau daca am fost inteles gresit. Voiam sa spun ca prin cuvintele tale jignitoare nu faci decat sa dai apa la moara celor care tin cu Boca sau care sunt indecisi. Daca un nestiutor in ale credintei noastre iti citeste comentariul in care pui cuvintele „curva”, „astea tin la tavaleala si unui regiment intreg de infanterie!” tinde sa dea dreptate ilonei. Ce spun unii? Daca cei anti-boca vorbesc asa de urat atunci ei gresesc. Nu mai conteaza daca tu ai dreptate cand spui ca Boca e un inselat. Nu te vor crede. Se uita la cuvintele tale. Tu esti bine intentionat dar unii nu inteleg.Dupa parerea mea ar fi mai intelept ar fi sa iti mai temperezi vorba. Sa o faci mai blanda, sa o indulcesti. „Vorba dulce mult aduce.”

        Acesta nu e un sfat e pur si simplu gandul meu. Tu faci ce doresti.

        Sfantul Paisie Aghioritul spune:

        „Atunci când se foloseşte fără discernământ, adevă­rul poate face şi crimă. Unii acţionează în numele adevărului şi fac crime. Când cineva are sinceritate fără discernământ, poate face un rău îndoit, mai întâi în el însuşi şi apoi în ceilalţi, pentru că această sinceritate nu are milă. Cine vrea să fie cu adevărat sincer să înceapă să fie sincer mai întâi cu el însuşi, pentru că de aici începe sinceritatea duhovnicească.

        Totdeauna să cercetez intenţiile de care sunt mişcat şi cum observ că mă mişc de complezenţă, s-o lovesc imediat. Pentru că atunci când vreau să fac un bine şi intră la mijloc complezenţa, ei bine, atunci scot apă din fântână cu o găleată găurită.

        Cine mustră înaintea celorlalţi pe cineva care a păcătuit sau vorbeşte cu patimă despre o oarecare persoană, unul ca acesta nu e mişcat de Duhul lui Dumnezeu, ci de celălalt duh. Modul de a proceda al Bisericii este dragostea, el diferă de acela al juriştilor. Biserica le priveşte pe toate cu îndelungă-răbdare şi caută să ajute pe fiecare, orice ar fi făcut, oricât de păcătos ar fi.

        Totul este să avem o stare duhovnicească în care să acţionăm cu discernământ duhovnicesc, pen­tru că altfel rămânem la “litera legii”, iar “litera legii omoară”.” (Vol. 2 – Trezire duhovniceasca, Editura Evanghelismos)

        Ilona nu are nici un fel de indreptatire sa isi mentina pozitia in legatura cu Boca dar aceasta este problema ei. Ea nu este in stare sa inteleaga lucruri simple. Si ea crede ca face un bine prin actiunile ei. Inima i s-a lipit de inselarea Boca si ea il vede sfant si astfel ea crede ca se afla in slujba binelui. Acesta este motivul pentru care ea, sarmana, cauta sa-i indreptateasca ereziile arseniene.

        @ ilona – Reflecta putin la aceste intrebari:

        1. Cum poti indreptati ratacirile lui Boca atat timp cat parintele Dumitru Staniloae s-a indepartat de el?

        2. Suntem noi mai intelepti si avem o masura mai mare duhovniceasca decat Parintele Staniloae?

        3. Daca atatia oameni cu viata aleasa l-au socotit pe Boca inselat cine suntem noi sa afirmam contrariul?

        4. Ilona tu l-ai cunoscut personal pe Arsenie Boca?

        @ Ilona nu uita ceva esential:

        “Mântuirea stă întru mult sfat.” (Sfânta Scriptură)

        “Cine vrea să se mântuiască, cu întrebarea să călătorească” (Sfantul Casian Romanul, Filocalia, vol. IV, p. 135)

        Maica Domnului sa te ajute Ilona sa scapi din aceasta cumplita inselare!!

        Apreciat de 1 persoană

  16. Ionut said, on mai 25, 2016 at 11:56 pm

    Off-topic:

    Nu ma asteptam sa existe in Romania o asemenea cantitate de idiotenie si ticalosie latenta.
    Acum la Digi TV: „Biserica vrea redefinirea notiunii de „familie”
    Asta dupa ce in cursul zilei citisem in „Adevarul” despre 3 milioane de prosti si despre „ipocrizia si interesele politice din spatele campaniei”.
    Cum ca aceasta initiativa desconsidera familiile monoparentale si pe cei ce aleg sa traiasca in concubinaj.
    Nu strainii sunt de vina, fratilor, pentru halul in care am ajuns, ci JIGODIILE din mijlocul nostru si noi insine, ca acceptam fara cracnire aceste mizerii.

    Apreciat de 1 persoană

  17. ioana L. said, on mai 26, 2016 at 4:17 pm

    „el”, draga,
    spune-mi si mie ce e cu psihologii platiti, ca nu inteleg…sunt f.f.obosita si trista pt.un verisor bolnav, Sebastian.(vrei sa te rogi pt.el?)

    Apreciază

    • el said, on mai 26, 2016 at 8:45 pm

      ioana L.

      e vorba despre atacul sistematic si organizat asupa Bisericii spre stricarea Ortodoxiei ( infiltrarea discreta de „talcuiri” noi , vezi ecuKAKAmenistii, s.a ) si ratacirea poporului orb prost si patimas in balariile MULTIMII de INSELARI de catre insi ANUME trimisi…
      la noi prospera CURVIA cu boca-boca INDRACITUL caruia i-au confectionat „aura” de „sfant” … si pana si cacastoarea de mass.media trimite GLOATA de prosti in PUHOAIE spre INDRACIREA de la Prislop, iar REEDUCATORII gen popa aldea si diverse parasute UNSE „cu diferite alifii” ca „experta” ilona ( … careia Sf Nectarie i se pare un”ciudat” , dar ..”teloghiseste ” cu ravna din burta ei curveasca cu parute argumente despre „sfintenia” VRAJITORULUI si jucariei dracilor boca… ba aduce la pledoria ei CULMEA perversitatii …pana si cuvintele Parintilor Arsenie Papacioc si Adrian Fageteanu care VADIT si MARTURISIT l-au ARATAT, cui are ochi sa vada, pe boca de INDRACIT si jigodie in prelest!!!)…. despre astfel de PIShologie e vorba…

      si ca si cum nu ar fi deajuns propaganda boca care a infestat TOATE mediile si spatiile , trebuia sa vina diversi INSELATI si PATITI sa insele si aici sa poleze cu scursorile lor infame !

      textul citat e preluat dintr-un articol ( citat de @Ioan la alta postare recenta) al unui parinte grec care constata PREVRESITATEA si starea de darapanare a ducuatorilr DEGEABA la beserica de azi care alearga toti ci limbile scoase la circoteca de la draci si se adapa cu INSELAREA.

      eu CURVE ca astea NU mai pot sa sufar si cum le stiu INDRACITE, NU MERITA sa discut la nivel rational ( ca NU au asa ceva) si respectuos cu ele( ca pe DRACII DIN ELE care le mana Biserica NU invata sa ii tratam cu respect, ci cu DISPRET) !

      ps : Doamne ajuta si sanatate pentru Sebastian ( desigur o sa-l pomenesc si eu daca imi cereti, dar nu va nadajduiti ca PUTIN poate o rugaciune de pacatos )

      Apreciat de 2 persoane

  18. marinela said, on mai 27, 2016 at 2:41 am

    ioana.L
    O sa-l pun si eu in rugaciunea mea nevrednica, pe varul tau Sebastian,ca sa-l vindece Dumnezeu de boala .Doamne ajuta si mintuire!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.