SACCSIV – blog ortodox

CE-AM INTELES DIN DEZBATEREA DE ASEARA: In Romania STANGA e cu Crucea la gat, “DREAPTA” e cu cele ale STANGII, iar cei “ANTI SISTEM” sunt cu George Soros …

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 24, 2016

Foto: Facebook Mihai Gâdea

Foto: http://www.dcnews.ro/predoiu-catre-oprescu-tata-i-mama-dvs-au-fost-psd-ul_506363.html

La Antena 3 mare dezbatere mare intre principalii candidati la functia de primar al capitalei. In ordinea procentelor din sondaje: Gabriela Firea (PSD), Nicusor Dan (USB), Catalin Predoiu (PNL) si Daniel Barbu (ALDE). Toti cu sustinatori pe scaunele din spate.

Neinteresant ce-au vorbit, sunteti deja obisnuiti de un sfert de veac cu astfel de dezbateri in care fiecare zice c-o sa faca si ca ceilalti n-o sa faca.

Interesanta a fost insa simbolistica. De exemplu, Gabriela Firea era cu o mare vizibila Cruce la gat.

Intr-adevar, fost jurnalista de la Antena 3 se mai ocupa cu pelerinaje, se mai duce prin biserici, mai vorbeste despre Dumnezeu. In PSD au mai fost un Antonie Iorgovan, ce izbea in masonerie, un Adrian Paunescu ce ne mai vorbea despre Eminescu sau acum un Lucian Bolcas, ce merge pe cartea nationalista, etc. Cu totul bizar, caci stanga, prin definitia ei acceptata pe intreg mapamondul, e cu cele ale stangii, adica cu dracul si cele ale dracului: anti crestinism, anti nationalism, pro sodomie, pro avort si tot spectrul realei NOI ORDINI MONDIALE. Si atunci cum? Pai e simplu, dupa Revolutia din 1989, papusarii care au trasat liniile directoare viitorului esicher politic romanesc, n-au mai tinut cont de doctrine ci le-au amestecat bine de tot, ca sa nu mai priceapa nimeni nimic. Si astfel s-a ajuns ca in zilele noastre la tv sa auzim analisti, ziaristi si politicieni cum simplifica grosier si prostesc orice discutie pe tema dreapta – stanga la ceva vag, de genul proprietate – protectie sociala. La atat s-a redus in Romania diversitatea. In rest sunt risipiti si amestecati si in PSD si in PNL voci oleaca anti cate ceva. Procentual putine, evident.

PNL–ul cica-i de dreapta, dar acolo abunda personaje anti nationaliste, pro sodomiste, pro avort, pro cele ale stangii.

Un haos.

Si ca sa fie haosul desavarsit, papusarii ingineriilor sociale au mai aruncat in luminile rampei si USB cu al sau Nicusor Dan, personaj ce se declara anti sistem, in sensul ca el nu e cu partidele, el vine dinafara adica din zona societatii civile. Daca cititi https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicu%C8%99or_Dan veti observa insa ca societatea aia civila e fix aceeasi cu cea a guvernului de tehnocrati:

“SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani …

Iata si ce putem citi la http://adevarul.ro/news/politica/ora-1300-nicusor-dan-vine-adevarul-live-negociat-pnln-incurca-marian-munteanun-bani-strans-campanie–1_5710aca15ab6550cb801c665/index.html

Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a mărturisit, la Adevărul Live, că a fost sponsorizat de două ori de Fundaţia Soros: prima dată personal, ca matematician. A doua oară a primit bani în numele fundaţiei pe care o conduce. Cât despre finanţatorii din campania pentru locale, deocamdată nu se spun: „Asta este dorinţa lor şi este justificată de presiunile pe care le fac instituţiile statului faţă de cei care sunt antisitem“.
Întrebat dacă este finanţat – aşa cum s-a vehiculat-  de miliardarul american George Soros, Nicuşor Dan a răspuns: „Să lămurim : în anul 1991 sau 1992, am primit de la Fundaţia Soros România 300 sau 400 de dolari pentru a mă duce la o şcoală de matematică în Italia. Asociaţia Salvaţi Bucureştiului ( pe care Nicuşor Dan o conduce – n.r.) a avut finanţări de la mai mulţi donatori, dar o dată a avut o finanţare de 5.000 de euro de la o fundaţia americană – CEE Trust- cu un scop precis: să facem un manual de bună practică pentru urbanism. Fundaţia CEE Trust are, la rândul ei, 7 finanţatori, printre care şi Fundaţia Soros. Aceasta este toată relaţia pe care eu am avut-o vreodată cu domnul Soros“.
Comentariu saccsiv:

   Atat ne spune el. Oricum, observam ca l-a preluat George Soros de mic.

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on mai 24, 2016 at 8:19 am

    Nu sustinatorii de pe scaunele din spate ar trebui sa ne ingrijoreze, ci ceilalti, adevaratii „sustinatori” care nu apar…

    Apreciază

  2. Cosmin S. said, on mai 24, 2016 at 9:08 am

    Sa privim si sa intelegem CINE aduce moarte…
    5 vaccinuri facute toate odata…
    priviti video-ul si va ingroziti:

    HORRIFIC CHILD ABUSE! ATTEMPTED MURDER! TODDLER GETS 6 VACCI…

    Freedom
    HORRIFIC CHILD ABUSE!
    ATTEMPTED MURDER!
    TODDLER GETS 6 VACCINES AT ONCE!
    ––––––––––––––––––––––––––––

    THIS MAKES ME SO ANGRY!!!

    THE GOVERNMENT IS ON A MISSION TO KILL YOU AND YOUR CHILDREN!

    IT’S UP TO US TO EXPOSE THEIR VACCINE DEATH CULT BEFORE IT’S TOO LATE!
    –––––––––––––––-

    PLEASE LIKE, SHARE, AND COMMENT ON THIS VIDEO!

    WE CAN DEFEAT THE EVIL GOVERNMENT!

    IT’S UP TO YOU TO MAKE IT HAPPEN!

    JOIN THE FIGHT FOR FREEDOM TODAY!

    Apreciază

  3. NIMENI said, on mai 24, 2016 at 9:54 am

    M-am clarificat, merg pe mana Gabrielei Firea !!!!!

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 24, 2016 at 11:06 am

      NIMENI

      Dar nu-i mai bine sa nu mergi la vot?

      Apreciază

      • dasvik said, on mai 24, 2016 at 12:05 pm

        Saccsiv, dupa cum spunea o persoana pe care o cunosc, „decat sa nu te duci si sa-l faca ei obligatoriu din cauza micii participari la vot (parca e deja formulata asa o lege care asteapta aprobare), sau sa foloseasca ei votul tau pentru cine vor ei (nu ca ar mai conta prea mult, dar ideea de principiu…), mai bine te duci si anulezi votul.”

        Fiecare cum crede, dar vei mai putea sa indemni oamenii sa nu mearga la vot daca va fi lege + amenda 1000 de lei sau cat vor stabili?

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 24, 2016 at 12:16 pm

        dasvik

        Participarea la vot = legitimarea sistemului.

        Acesta este un blog real anti sistem. Daca as scrie doar ceea ce-mi permite legea sa scriu, atunci acest blog n-ar mai merita sa existe. Pai marturisim sau suntem umerase?

        Apreciază

      • NIMENI said, on mai 24, 2016 at 12:56 pm

        Iata o idee mai buna, zici bine vasile !!!!!!!

        Apreciază

      • dasvik said, on mai 24, 2016 at 2:38 pm

        saccsiv

        Pentru mine, „participarea” la vot prin anularea votului nu inseamna legitimarea sistemului – ci semnifica tocmai o dezaprobare prin faptul ca nu aleg pe nici unul dintre cei pusi „la alegere”. Acum, fiecare cu constiinta – si eventual cu cunostintele in domeniu. Dar in ritmul asta, o sa spui in curand ca si prin plata taxelor si a impozitelor legalizam sistemul, ca doar finantam statul (si pe altii probabil) care ne vrea raul si da legi anti-crestine nu?

        Oricum, dincolo de asta, accentul nu era pe ce iti da sau nu-ti da voie legea sa faci /spui / scrii, ci pe faptul ca s-ar putea sa primeasca amenzi cei care refuza sa mearga la vot. Tu iti permiti sa dai 1000 de lei ca sa nu mergi la vot? Eu nu-mi permit, nu atata timp cat pot sa merg si sa anulez votul si nu vad in asta o lepadare de credina sau o acceptare a sistemului. Poate sunt eu mai adormit, mai slab de inger, nu stiu.

        A, spune Sf. Lavrentie ca vor veni unii ca sa semnezi pentru antihrist (eventual cu unele „momeli” materiale) si ca un sot va spune celuilalt „eu mai bine mor de foame decat sa semnez pentru el”, dar asta cred ca e totusi alt nivel.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 24, 2016 at 5:15 pm

        dasvik

        Prezenta la vot = legitimarea sistemului.
        Prezenta la vot + anularea votului = nu-ti place de candidati. In rest iti place.

        In ritmul asta … nu-mi pune in gura vorbe pe care nu le-am spus.

        Nivelul actual e nivelul pregatitor celui antihristic.

        Apreciază

      • mircea.v said, on mai 24, 2016 at 3:45 pm

        dasvik,

        vrei sa iti faci o casa. Si gasesti un constructor si hai sa faceti contractul. Tu semnezi ca ii dai toti banii la inceput, si ca daca nu ii dai poti face si puscarie, penalitati…, iar constructorul doar promite ca va face casa pana la data de. Nici o obligatie in scris pt el; doar pt tine. Si constructorul, nu numai ca nu incepe constructia, da vine si iti darama si casa unde stai 🙂 (de ex vezi Ponta si gazele de sist; iese cu 70% si pt ca a zis „nu” gaze de sist, este ales si spune „da” gaze de sist)

        Ai face un astfel de „contract” ? Nu este un contract adevarat pt ca doar o parte semneaza. Adica este o mare pacaleala pt prosti.

        Cam astea sant alegerile, votul tau: semnatura ta si promisiunea lor.

        Drum bun la votare! 🙂

        Apreciază

  4. valentindortodox said, on mai 24, 2016 at 12:04 pm

    cum a zis bug mafia – sunt o gaşcă de curve şi o gaşcă de hoţi

    Apreciază

  5. meryy said, on mai 24, 2016 at 1:41 pm

    Asa este.Trebuie sa nu mergem la vot si sa marturisim adevaraul si numai adevarul.Numai el ne face liberi!

    Apreciază

  6. hilohi bogdan said, on mai 24, 2016 at 6:37 pm

    Cu statul mamona nicio legătură” (N.Steinhart)

    Apreciază

  7. radu said, on mai 24, 2016 at 8:49 pm

    In Romania STANGA e cu Crucea la gat, “DREAPTA” e cu cele ale STANGII, iar cei “ANTI SISTEM” sunt cu George Soros … Iar Gadea e cu mana pe fundul Gabrielei Firea !!! Uitati-va bine !!! :))

    Apreciază

  8. dante said, on mai 24, 2016 at 9:34 pm

    Toata „screma” cea vestita a intregului apus…

    Apreciază

  9. tvarheolog said, on mai 25, 2016 at 8:00 am

    A mai fost o fază interesantă în emisiunea anterioară dezbaterii, dar atât de scurtă, încât atunci când m-am dezmeticit, deja se terminase. Anterior era emisiunea „Subiectiv” dedicată în mare parte cazului Condrea-Hexifarma, care se întrerupea de câte ori ajungea unul dintre participanții la dezbatere la poarta Antenei3. Invitatul spunea câteva cuvinte, apoi se relua emisiunea Subiectiv. Interesant e că a apărut un „incident”, când a ajuns Cătălin Berenghi ce solicita să intre în studiou la dezbatere. I s-a refuzat accesul pe motiv că dezbaterile erau gândite să fie doar cu 4 invitați și să fie mai multe dezbateri a câte 4 persoane pentru a participa toți candidații. Plus că zăpăcita de reporteriță din stradă a spus că el nu este pe listele de la Biroul Electoral Central. Dar cel mai mult mai durut (eu fiind un fanatic Antena 3) atitudinea reporterei și a celor doi moderatori din studiou (Oana Stanciu Zamfir mai mult, Răzvan Dumitrescu mai puțin) care i-au vorbit în batjocură lui Cătălin Berenghi, numindu-l controversat, și… nu mai rețin, că totul a durat mai puțin de 60 de secunde. Știe cineva, candidează sau nu domnul Berenghi ?

    Apreciază

    • valentindortodox said, on mai 25, 2016 at 4:18 pm

      dacă sunt spălaţi pe creier, normal că ei nu mai gândesc, reporterii sunt spălaţi pe creier 110% faţă de restul oamenilor adormiţi din ţara asta

      Apreciază

    • valentindortodox said, on mai 25, 2016 at 4:24 pm

      Io cred că televiziunea şi politica îi va exclude ca un mecanism creat special pentru aşa ceva pe ortodocşi
      E clar care e treaba cu televiziunea şi politica de mul timp- dinainte de faza asta, dar asta e exemplară – mie mi-a şi zis cineva, „tu de ce gândeşti, … fii şi tu ca noi,lasă-te spălat pe creier, poate ajungi băiat deştept, în legătură cu politica, poate mason, poate pe la vreo televiziune, doar să nu mai gândeşti, asta te strică pe tine” am încheiat citatul – din nişte oameni din poiitică de la nivelul broaştei , nu contează cine sunt dar cam aşa sunt toţi

      Apreciază

  10. Paul said, on mai 25, 2016 at 8:54 pm

    Marele STALIN spunea:”odata linia trasata,cadrele hotarasc totul” si..”.Important nu este cine voteaza,important este cine numara voturile”! In prezent totul se transeaza prin computer;o mica nebagare de seama si cu un clic se rezolva ca la emisiunea „Romanii au talent”.Sa dea Dumnezeu sa le fie mai bine Bucurerstiului si bucurestenilor !

    Apreciază

  11. […] CE-AM INTELES DIN DEZBATEREA DE ASEARA: In Romania STANGA e cu Crucea la gat, “DREAPTA” e cu cel… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.