SACCSIV – blog ortodox

Ce parere are PAPA FRANCISC despre RADACINILE CRESTINE ale Europei si ce asemanare vede intre IISUS si ISIS

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 22, 2016

papas-new-world

Foto: http://katohika.gr/sinomosia/new-world-pope-o-papas-tou-neou-kosmou-drakoniani-kineziki-planitarxia-new-world-888-kai-teleutaies-odigeies-gia-epiviosi/

Iata ce putem citi la http://www.la-croix.com/Religion/Pape/INTERVIEW-Pope-Francis-2016-05-17-1200760633:

– În discursurile dumneavoastra din Europa, va referiti la „radacinile” continentului fara a le descrie vreodata ca fiind crestine. Mai degrabă, definiti „identitatea europeana” ca fiind „dinamica si multiculturala.” In opinia dumneavoastra, este expresia „radacinile crestine” nepotrivita pentru Europa?

Papa Francisc:

Trebuie sa vorbim de radacini la plural, deoarece exista atat de multe. In acest sens, atunci cand aud vorbindu-se despre radacinile crestine ale Europei, ma ingrozeste uneori tonul care poate parea triumfalist sau chiar razbunator. Apoi, ia conotatii colonialiste.

Da, Europa are radacini crestine si este responsabilitatea crestinismului sa ude acele radacini. Dar acest lucru trebuie sa se faca într-un spirit de serviciu ca si in spalarea picioarelor. Datoria crestinismului catre Europa este aceea de a ajuta. Asa cum ne-au invatat Erich Przywara, Romano Guardini si Hans Urs von Balthasar, contributia crestinismului la cultura este cea a lui Hristos spaland picioarele. Cu alte cuvinte, serviciu si darul vieții. Ea nu trebuie sa devina o intreprindere coloniala.

[…]

Astazi, nu cred ca exista o frica de islam ca atare, ci de ISIS si razboiul sau de cucerire, care partial se trag din islam. Este adevarat ca ideea de cucerire este inerenta spiritului Islamului. In orice caz, este de asemenea posibil sa gasim aceeasi interpretare si in Evanghelia lui Matei, unde Iisus îi trimite pe ucenicii Sai la toate neamurile, adica aceeasi idee de cucerire.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Foto: NOUA CRUCE DE PE PIEPTUL PAPEI FRANCISC I. Nu e Hristos rastignit, ci un pastor printre oi …

Observati va rog ca acest papa are o vorba de bine pentru toti: femei, evrei,musulmani,evolutionisti, atei, homosexuali:

PAPA FRANCISC vrea comisie: FEMEI DIACONI in “biserica” catolica

Francisc Satanicus: EVREII se bucura de salvarea sufletului fara acceptarea lui Iisus

Papa Francisc I despre DUMNEZEUL „FRATILOR NOSTRI” MUSULMANI …

Papa Francis I: CREATIONISMUL si EVOLUTIONISMUL “NU sunt contrare”

Papa Francis I ii asigura pe atei: NU TREBUIE SA CREDETI IN DUMNEZEU PENTRU A AJUNGE IN RAI …

Papa Francisc I: Biserica NU ARE DREPTUL sa se amestece spiritual in viata HOMOSEXUALILOR

Si pe toti ii linisteste:

Papa Francisc I: “NU EXISTA IADUL”. Cu adevarat este PROFETUL MINCINOS

   Chiar si pe draci:

Papa Francisc I vrea sa boteze extraterestri

   De aceea e si atat de apreciat:

Un “ONU al religiilor”, condus de Papa Francisc. Propunerea lui Shimon Perez din Israel

Iulian Leca (Ziare com): ELOGIU PAPEI FRANCISC I. Asta chiar seamana din ce in ce mai mult cu PROFETUL MINCINOS …

Deci n-ai cum sa nu te gandesti ca totusi parintele Elpidie a avut dreptate numindu-l profetul mincinos premergator antihristului:

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

Daca el e asa, va dati seama cum si cati va sminti ANTIHRISTUL?

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nisof said, on mai 22, 2016 at 5:09 pm

    „PAPA” COMUNIST DIN ARGENTINA!

    Apreciază

  2. cosminmatiu said, on mai 22, 2016 at 5:22 pm

    Conducatorul curvei babilonului (biserica catolica).

    Apreciat de 1 persoană

  3. el said, on mai 22, 2016 at 5:35 pm

    „crestinismului la cultura este cea a lui Hristos spaland picioarele. „______ Hristos a spalat picioarele UCENICLOR Lui ca sa ne dea exemplu de smeeneie si slujba CATRE FRATII NOSTRI Botezati Crestini Ortodocsi ! …..NU la gramada orice ereic/ inracit…. ca nici Hristos N-A spalat picioarelor poporului oarecare sau a ereticilor straini de neam care-l inconjurau ( din neamuri, etc) !!!

    asta n-a bagt de seama MACARCI KAKANARUl asta de KAKApapa….
    si el spala picioarele muslmanilor ca sa dea exemplu IN LOCUL exempului lui Hristos, ca un INLOCUITOR de Hristso ce se crede si sa STRICE INVATAURA Lui Hristos, sa MANIPULEZE GLOATA tampita sa se faca slugi ERETICILOR/muslmanilor invadatori/ORICAROR INDRACITI ….. de aia a upat el IUDA PEREVRESA labele scfrbelor alora, ca sa ARATE „besericii” de prosti ca ASTA e treaba/ordinul sa faca ei !!!

    si Hristos NU a facut doar sa spele picioarele …ci INTAI a venit sa veseatsca ca eset FIUL LUI DUMNEZEU si DUMNEZEU ADEVARAT ! spalatul pe picoare e SECUNDAR pe langa aceasta… caci ZICE :

    ” Eu sunt Lumina lumii; cel ce Imi urmeaza Mie nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii (Ioan 8, 12) si iarasi Eu, lumina am venit in lume, ca tot cel ce crede in Mine sa nu ramana in intuneric (Ioan 12, 46). „…. si NU zice „am venit sa va invat sa sapalati picoarele ERETICILOR si INDRACITILOR „.

    si iarasi:

    „3. Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis!” (ev Ioan cap 17)____ VIATA vesnica e CUNOASTEREA Lui DUmnezeu si sa se faca omul FIU al Lui Dmnezeu……nu SLUGA spalatoare de picoare a oricara INDRACITILOR din lume !!!

    pentru lume si KAKANARII si ERETUCII ale caror picioare indeamna DIAVOLUL francisc gloata de prosti sa le spele IATA CE a zis Hristos :

    „9. Eu pentru aceştia Mă rog; nu pentru lume Mă rog, ci pentru cei pe care Mi i-ai dat, că ai Tăi sunt. !”_____ NU PENTRU LUME se roaga Hristos si nici Biserica ci pentru AI SAI !
    si pe aceia i-a spalat pe picioare c(a semn al slujirii reciproce cu care-si sunt INTRE EI DATORI) , iar NU lumea INDRACITA si HULITOARE de Hristos care nu are partasie cu Dumnezeu.

    aceasta vipera kakatul francisc este DIAVOL !

    Apreciat de 1 persoană

  4. el said, on mai 22, 2016 at 5:43 pm

    „In orice caz, este de asemenea posibil sa gasim aceeasi interpretare si in Evanghelia lui Matei, unde Iisus îi trimite pe ucenicii Sai la toate neamurile, adica aceeasi idee de cucerire.”_____ Aici DIAVOLUL CEL BATRAN graieste ! …si VAI ORBILOR care vor asculta/crede spre autodistrugerea lor astfel de indemuri/”talcuiri” satanice.

    Lc cap 10:

    „3. Mergeţi; iată, Eu vă trimit ca pe nişte miei în mijlocul lupilor.
    4. Nu purtaţi pungă, nici traistă, nici încălţăminte; şi pe nimeni să nu salutaţi pe cale.
    5. Iar în orice casă veţi intra, întâi ziceţi: Pace casei acesteia.
    6. Şi de va fi acolo un fiu al păcii, pacea voastră se va odihni peste el, iar de nu, se va întoarce la voi.
    7. Şi în această casă rămâneţi, mâncând şi bând cele ce vă vor da, căci vrednic este lucrătorul de plata sa. Nu vă mutaţi din casă în casă.
    8. Şi în orice cetate veţi intra şi vă vor primi, mâncaţi cele ce vă vor pune înainte.
    9. Şi vindecaţi pe bolnavii din ea şi ziceţi-le: S-a apropiat de voi împărăţia lui Dumnezeu.
    10. Şi în orice cetate veţi intra şi nu vă vor primi, ieşind în pieţele ei, ziceţi:
    11. Şi praful care s-a lipit de picioarele noastre din cetatea noastră vi-l scuturăm vouă. Dar aceasta să ştiţi, că s-a apropiat împărăţia lui Dumnezeu.
    12. Zic vouă: Că mai uşor va fi Sodomei în ziua aceea, decât cetăţii aceleia.
    13. Vai ţie, Horazine! Vai ţie, Betsaido! Căci dacă în Tir şi în Sidon s-ar fi făcut minunile care s-au făcut la voi, de mult s-ar fi pocăit, stând în sac şi în cenuşă.
    14. Dar Tirului şi Sidonului mai uşor le va fi la judecată, decât vouă.
    15. Şi tu, Capernaume, nu ai fost înălţat, oare, până la cer? Până la iad vei fi coborât!
    16. Cel ce vă ascultă pe voi pe Mine Mă ascultă, şi cel ce se leapădă de voi se leapădă de Mine; iar cine se leapădă de Mine se leapădă de Cel ce M-a trimis pe Mine!” ______ unde merg apostolii sa uida sa efuiasca si sa distruga ? si unde au intrat INRACITII CRMILANI islamisti in case sa zica „pace voua” si sa se multumeasca cu ceea ce li se va oferi?

    e inutil sa mai discutam, nu mai e vreme de discuti, lumea S-A CERNUT !
    urmeaza RASPALTA pentru fiecare !

    si SINGURUL care ne mai ramane sa CEREM de la la Hristos : ACUM
    MARAN ATA ! Vino Doamne MAI REPEDE si NIMICESTE CU FOC si SPULBERA DEFINITIV aceasta lume INDRACITA si STREGE si pomenirea ei in veac, ca s-au scarbit sufletele robilor Tai de atata nedreptate si viclenie

    Apreciat de 1 persoană

    • mircea.v said, on mai 22, 2016 at 10:36 pm

      Haide mai @el, si tu acum, ca doar nu e nici o diferenta intre „cucerirea” promovata de Iisus si cea promovata de Mahomed. Iisus spune „cine vrea sa-Mi urmeze, sa-Mi urmeze” (daca vrei, nu e nimic cu forta, ti se respecta liberul arbitru) si Mahomed zice „cine nu-mi urmeaza, luati-le gaturile, taiati-i pe unde ii prindeti…”, „luptati, omorand si fiind omoraiti pana ce tot pamantul va fi cu islamul” ….:)

      Mare sarpe papa asta

      Apreciază

    • petrupetru said, on mai 23, 2016 at 4:27 am

      Hristos a Inviat!
      Nu-mi luati in nume de rau, dar e foarte interesant ca „semantica” batjocoririi Numelui Mantuitorului Iisus Hristos a inceput din primele secole. Spre exemplu, (https://vhoagland.files.wordpress.com/2015/06/fullsizerender.jpg) „transformarea” Numelui Celui Care ne da viata vesnica, Iisus, dar scris si desenat ca magar / asin (assus), era o hula pe toate gardurile, in Roma antica.
      Mai de curand, exista si o mare firma de computere (care, nu-i asa, ne da raspunsuri la toate…) cu numele de Asus, iar apoi, acest papoi, tot de la Roma, ce-L compara pe Fiul Lui Dumnezeu cu organizatia… Isis! Si sa nu uitam ca undeva in „ceruri” exista statia cosmica numita tot… Isis!
      Indracirea intregii lumi este evidenta, si NU vroiam sa subliniez cit de aproape suntem de prapastia fara fund. Tot ce se „construieste” in prezent este o pregatire pentru venirea antihristului, acest (sa nu fie!) „in loc de Hristos”!
      Sa nu uitam: Sfinii Parinti din tinuturile noastre Romanesti au precizat, cu multa claritate, cum sa scriem CORECT Numele Lui: IISUS Hristos!!!

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 23, 2016 at 11:34 am

        petrupetru

        HRISTOS A INVIAT!

        Iertare, acesta e e-mailul pe care pot sa-ti trimit un mesaj?

        Apreciază

  5. el said, on mai 22, 2016 at 5:47 pm

    KAKApapa KAKATULfrancisc asta cu mutra lui de mascarici neserios, de barbugiu de alba-neaga, de fotbalist ratat joaca secenete diavolesti pt gloatele proaste dresate de generatii sa nu gandeasca ci sa traiasca in imaginare telenovele ieftine si inselari, gloate carora le place sa caste gura la CIRC !

    Apreciat de 1 persoană

  6. Oana said, on mai 22, 2016 at 6:12 pm

    Mie tot ce spune acest papa (si tot ce tine de catolicism) imi provoaca sentimente de revolta, tristete si dezgust dar am vazut ca foarte multi oameni il admira si se lasa inselati de vorbele lui viclene. Mintea oamenilor in ziua de azi este atat de pervertita incat degeaba le spui ce e gresit sau rau pentru ca ei au alt sistem de referinta la care se raporteaza. Sunt lucruri adanc inradacinate in mintea lor si logica lor perfecta bineinteles ca ii insala pentru ca nu vor sa vada adevarul. Sper din suflet sa ma insel dar la cum vad ca gandesc oamenii, in procent de 99% vor fi inselati de antihrist. Sa ne ajute Dumnezeu sa nu fim printre aceia…

    Apreciat de 2 persoane

    • Maxim said, on mai 22, 2016 at 11:35 pm

      Nu te înșeli…

      Apreciază

    • marinela said, on mai 23, 2016 at 1:27 am

      O scirnavie cu tichie , cu zimbet malefic,un spalator de creiere.Bleah!ce scirba imi provoaca rinjetul lui demonic,piei drace!

      Apreciază

  7. geo said, on mai 22, 2016 at 10:01 pm

    În această seară, patronul Dan Condrea a murit într-un accident rutier.

    La cîteva minute, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a vrut să facă o declarație. N-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.

    http://www.tolo.ro/2016/05/22/moartea-lui-condrea-trezeste-comisia-parlamentara-de-control-a-sri-vom-cere-in-parlament-ca-echipa-de-filaj-sa-faca-public-filmul/

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/surse-dan-condrea-patronul-hexi-pharma-a-murit-in-urma-unui-accident-de-masina.html

    http://www.stiripesurse.ro/cutremurator-primele-informa-ii-cum-a-murit-dan-condrea-patronul-hexi-pharma_1135053.html

    O moarte suspectă. Primele întrebări

    Moartea lui Dan Condrea, venită într-un moment în care ancheta în cazul Hexi Pharma de abia a început, ridică numeroase semne de întrebare. Primele întrebări:

    1. Este chiar Dan Condrea?

    Televiziunile de știri aflate la fața locului transmit că șoferul autoturismului este desfigurat, neputând fi identificat, dar că la fața locului au fost găsite actele lui Dan Condrea. Urmează cel mai probabil teste ADN pentru identificarea șoferului.

    2. Este vorba de o sinucidere, de un accident sau de o crimă?

    Din primele date, șoferul a intrat în mare viteză într-un copac, pe drum drept. Nu există semne de frânare.

    3. Cine „beneficiază” de moartea lui Dan Condrea?

    Există o anchetă penală despre Hexi Pharma, iar Dan Condrea era personajul central, care ar fi putut descrie întreaga rețea de interese din jurul afacerii dezinfectanților diluați.

    http://republica.ro/dan-condrea-patronul-hexi-pharma-mort-intr-un-accident-de-masina

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21013047-surse-patronul-hexi-pharma-murit-intr-accident-rutier.htm

    Apreciază

  8. Ionut said, on mai 22, 2016 at 10:13 pm

    Daca mai e ceva sanatos in Apus, vei zbura in scurt timp!…

    Apreciază

  9. Ionut said, on mai 22, 2016 at 10:18 pm

    Ce zici, nea Jorje Bergoglio, cum ar fi sa avem primul PAPA ORTODOX dupa aproape 1000 ani, spre rusinarea intunericului si a slugilor lui vazute?

    Apreciază

    • Antonio said, on ianuarie 4, 2020 at 3:14 pm

      Patriarhul ortodox răsăritean al Alexandriei are titlul de Papă, dar îl foloseşte adesea pe cel de Patriarh.

      Apreciază

  10. mihai said, on mai 22, 2016 at 10:26 pm

    acesta e omul potrivit la locul potrivit, un nebun dea dreptul

    Apreciază

    • mihai said, on mai 22, 2016 at 11:46 pm

      Claudia, este suficient sa te uiti la tipras in grecia care asi dadea cu pumni in cap ca face si drege, iar dupa ce a fost ,,ales” sa vazut consecintele care nu mai au nevoie de absolut nici un comentariu

      Apreciază

  11. mihai said, on mai 22, 2016 at 11:17 pm

    patronul hexi pharma a murit intr-un accident. ft. dubios si ce stia acesta si nu se dorea a se afla caci este ft dubioasa moartea acestuia http://www.napocanews.ro

    Apreciază

  12. mihai said, on mai 22, 2016 at 11:39 pm

    am trait ca sa o vad si pe asta. Televiziunea de stat canadiana va lansa un documentar despre pedofili in care acestia sunt caracterizati niste oameni super o.k http://www.activnews.ro, vai de copii nostri ce vremuri ai va astepta

    Apreciază

  13. sorin said, on mai 22, 2016 at 11:42 pm

    Uitati ce declara Victor Ponta acum 2 ore pe siteul lui: ”
    Victor Ponta
    2 ore ·
    Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?
    Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata!”

    Apreciază

  14. sorin said, on mai 22, 2016 at 11:45 pm

    Uitati ce declara si Tariceanu

    Patronul Hexi Pharma a murit. Tăriceanu: În spatele Hexi Pharma s-ar putea afla un serviciu secret
    Călin Popescu Tăriceanu, declara în urmă cu o săptămână, când scandalul în care era implicată Hexi Pharma lua proporții, că ar exista suspiciuni potrivit cărora în spatele Hexi Pharma s-ar afla „inclusiv un serviciu secret care foloseşte firma ca sursă de venituri”.

    Apreciază

  15. meryy said, on mai 23, 2016 at 10:05 am

    Î N C R E D E R E ÎN MEDICII LEGIȘTI? TOȚI SUNT EVREI CONSPIRAȚI, LA TOATE MORGILE DIN LUME. E principalul loc de ascundere a crimelor!

    Păi problema nu e cu dezinfectanții. Aia e diversiune. Probleam este ca a iesit in vileag planul sa facă bombe biologice din spitale de stat ca sa poate fi inlocuite cu cel private pentru că în cele private se pot ucide oamenii fara sa se vadă. În cele de stat nu pot controla procedurile de angajare, turele ect. Dar in cele private totul se poate aranja, Asa controloeaza ei marile state SUA, UE, Japonia China etc, prin spitalele private.

    Apreciază

    • NIMENI said, on mai 23, 2016 at 8:08 pm

      meryy….
      Yes! Cred ca am fost intepat cu ceva necurat cand am facut analizele la privat, dupa intepare m-am simtit foarte rau si toate oasele ma dor ….

      Apreciază

      • Nicoleta said, on mai 24, 2016 at 10:18 am

        „Nimeni”, de ce stai așa tată? Fugi repede la un preot bun și cere-i să-ți facă Sfântul Maslu. Dă Sărindare la mai multe Mănăstiri ca să se roage preoții și călugării pentru tine. Ține post aspru, fără nici un strop de carne sau lactate și rugăciune continuă. De ai posibilitatea, stai măcar două săptămâni la o Mănăstire, sub îngrijirea călugărilor/Măicuțelor. Dacă poți, și mai mult. Dacă vezi că îți merge tot mai rău, nu mai sta deloc. Vorbește cu familia ta și te muți cu totul la o Mănăstire. Spune-le că ești bolnav și te vor primi. Dumnezeu nu ne dă voie (nouă creștinilor) să refuzăm strigătul unui bolnav. Și cât vei mai sta pe picioare poți muncii în Mănăstire ca să îți câștigi pâinea. Eu așa aș face.

        Dumnezeu să te ocrotească!

        Apreciază

  16. petrupetru said, on mai 23, 2016 at 2:21 pm

    Draga Saccsiv, care e emailul tau?
    Multumesc.

    Apreciază

  17. Nicoleta said, on mai 24, 2016 at 10:08 am

    Ăsta e satana în carne vie… Din spusele acestui eretic, creștinismul folosește doar pentru a produce sclavi pe bandă rulantă, în scopul „servirii” (intrării în slujba) stăpânilor iadului. Creștinii au voie să se înmulțească cu condiția rămânerii lor întru spațiu restrâns pentru a putea fi controlați și stăpâniți.

    Mulți dintre noi va trebui să trecem prin iad ca să ne putem mântui. Pentru cei care încă mai au vreun dubiu, trăim deja iadul în toate formele posibile.

    Dumnezeu să îi păzească pe ortodocși și să îi întărească pentru urgia ce s-a abătut deja peste noi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.