SACCSIV – blog ortodox

Legea 272/2004 este atat de evaziva, incat absolut oricui i se pot lua copiii

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 17, 2016

   Va amintiti?

Cutremurator: VALENTINA EMILIA MILUTINOVICI, sefa la PROTECTIA COPILULUI, vrea ca sistemul nordic sa fie implementat si in Romania. DETALII TERIFIANTE despre CLANUL MILUTINOVICI

Si chiar o vor face.

Vizionati va rog incepand cu minutul 3:45 video de la:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/24+Minute/24+de+minute+Despre+legea+vaccinarii+cu+Amalia+Serban+director+i

Zice Amalia Serban ca deja legea 272/2004 prevede ca nevaccinarea copilului reprezinta neglijenta parentala si ca atare trebuie sesizata protectia copilului, dar cum nimeni n-a sesizat-o pana acum, va apare noua lege cu vaccinarea obligatorie pentru copii:

Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI COPILULUI

Dar e foarte posibil ca nici lege asta sa nu li se para suficienta si sa extinda dupa modelul:

SUA: Ii ia copilul daca toti membrii familiei nu se vaccineaza

M-am uitat la legea 272/2004:

http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_protectiei_copilului.php

   N-am vazut cuvantul vaccin. Am vazut insa formulari atat de evazive, incat absolut oricine se poate incadra. De exemplu:

Sectiunea 3 – Protectia copilului impotriva abuzului sau neglijentei

Art. 94
(1) Prin abuz asupra copilului se intelege orice actiune voluntara a unei persoane care se afla intr-o relatie de raspundere, incredere sau de autoritate fata de acesta, prin care sunt periclitate viata, dezvoltarea fizica, mentala, spirituala, morala sau sociala, integritatea corporala, sanatatea fizica sau psihica a copilului, si se clasifica drept abuz fizic, emotional, pishologic, sexual si economic.
(2) Prin neglijarea copilului se intelege omisiunea, voluntara sau involuntara, a unei persoane care are responsabilitatea cresterii, ingrijirii sau educarii copilului de a lua orice masura pe care o presupune indeplinirea acestei responsabilitati, care pune in pericol viata, dezvoltarea fizica, mentala, spirituala, morala sau sociala, integritatea corporala, sanatatea fizica sau psihica a copilului si poate imbraca mai multe forme: alimentara, vestimentara, neglijarea igienei, neglijarea medicala, neglijarea educationala, neglijarea emotionala sau parasirea copilului/abandonul de familie, care reprezinta cea mai grava forma de neglijare.
Art. 95
Sunt interzise savarsirea oricarui act de violenta, precum si privarea copilului de drepturile sale de natura sa puna in pericol viata, dezvoltarea fizica, mentala, spirituala, morala sau sociala, integritatea corporala, sanatatea fizica sau psihica a copilului, atat in familie, cat si in institutiile care asigura protectia, ingrijirea si educarea copiilor, in unitati sanitare, unitati de invatamant, precum si in orice alta institutie publica sau privata care furnizeaza servicii sau desfasoara activitati cu copii. 

La  neglijarea medicala a incadrat probabil Amalia treaba cu nevaccinarea copiilor.

La alimentara, vestimentara, neglijarea igienei intra absolut toti saracii.

AU INCEPUT SI IN ROMANIA: Vaslui – 9 frati au fost luati cu jandarmii de langa parinti deoarece erau … PREA SARACI / Diabolic – SISTEMUL tine tara in saracie, dupa care rapeste copiii pe motiv ca parintii sunt saraci

EVZ: Parintii declarati in faliment si-ar putea pierde copiii

Ba cred ca pot intra chiar toti romanii. Inclusiv vegetarienii sau cei ce tin post. Vi se pare absurd? Sa nu vi se para, caci vor aplica modelul occidental:

VIDEO – MAREA BRITANIE: Li s-a luat copilul pentru că refuzau să îi dea ciocolată!

MAREA BRITANIE: Lucratorii sociali au luat un copil in custodie deoarece parintii sai au refuzat sa-l hranesca cu junk food

Absolut orice faci poate fi interpretat si considerat motiv temeinic pentru luarea copiilor. Iata de exemplu comentariul lui gabri la Video: FLORIN BARBU povestind cum i s-au luat copiii. SE STIA DINAINTE ca trebuie sa ajunga la un CUPLU HOMOSEXUAL:

Eu sunt in italia. Anul trecut la o emisiune la tv au aratat un reportaj despre o familie de italieni cum li s-au luat copilul pt ca :intr-o cameră unde le era mașina de spălat nu era curat. Nu-mi mai amintesc cine a anuntat serviciile sociale (cineva cunoscut familiei) .in maxim jumate de ora copii erau luati,parintii erau la munca. reporterii au aratat ca serviciile sociale aveau un fel de contract cu o casa de copii.,luau o suma de bani pt fiecare copil. Sa ne ferească Dumnezeu de asemenea nenorocire

Sau poate n-ai vasele spalate sau poate n-ai hainele calcate sau poate n-ai geamurile sterse. Ceva sigur nu ai. Si e cu totul firesc sa nu ai, caci farfuriile le speli cand se strag, ca de aia si exista masini de spalat vase, ca sa pui in ele multe vase, nu o singura farfurie dupa ce-ai mancat. Iar geamurile le speli, ce sa vezi, cand sunt murdare, nu zilnic, caci nu esti obsedat. Si evident, exista o zi cand sunt foarte murdare, adica taman ziua cand te hotarasti sa le speli.

Majoritatea dintre voi vor zice ca exagerez. Insa asa ceva deja exista:

Marianne Haslev Skånland: LISTA cu “motive” pentru care PROTECTIA COPILULUI din tarile nordice RAPESTE COPIII de langa parinti

Si daca totusi in ziua fatidica nu-ti gaseste protectia copilului nimic din cele de mai sus, sigur vor gasi ceva din zona dezvoltarea mentala, spirituala, morala sau sociala dupa exemplul:

HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS

Sau poate ii spui copilului despre iad si draci sau despre pacatul homosexualitatii sau despre nationalism, ecumenism, orice e anti sistem. Deja se intampla si chiar la noi:

ROMANIA: COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI. Statul vrea sa le ia copiii pe MOTIV ca SE DUC PREA DES LA MANASTIRI. Si iata cum Romania se inregimenteaza si in aceasta privinta. Si nu oricum …

Cititi va rog si:

Despre „PROTECTIA COPILULUI” in PROTOCOLUL DE LA TORONTO. Jurnalistul SERGE MONAST a murit de atac de cord la un an dupa ce a publicat acest Protocol …

VIDEO. Activist PRO VACCIN lector univ. dr. Mihai Gafencu: “COPILUL NU-I AL PARINTILOR, E AL NOSTRU” …

Lupta-i grea fratilor:

EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Si din nefericirea majoritatea dorm pe ei. Cum credeti ca ar fi reactionat familiile Bodnariu, Nan sau Barbu acum cativa ani daca cineva care le-ar fi zis despre toate acestea? L-ar fi trimis la plimbare pe cel cu “teoriile conspiratiei”, nu-i asa?

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ionutignat111 said, on mai 17, 2016 at 2:53 pm

    Vasile, nu exagerezi cu nimic din tot ce ai scris. Sa-I fereasca Dumnezeu pe cei care macar vor indrazni sa se atinga de copiii nostri.

    Apreciază

    • ioana L. said, on mai 17, 2016 at 5:31 pm

      Asa e!

      Apreciază

    • el said, on mai 17, 2016 at 7:34 pm

      ionutignat111

      visezi frumos !
      mai bine roaga-te sa vina MACELUL CAT MAI REPEDE ca altfel nu scapa nici un trup nespurcat !

      …sau ar mai fi solutia ideala si radicala care L-ar bucura si pe Dumnezeu : intorcerea la Hristos si pocainta n masa a neamului ….. dar aceasta este la fel de improbabila ca un drac batran care striga in mijlocul cetatii „Doamne miluieste ” !

      Apreciază

      • ionutignat111 said, on mai 18, 2016 at 12:56 pm

        el,

        sa vina macelul? ce-ai fratioare?
        ia zi, cati copii ai?

        Apreciază

      • el said, on mai 18, 2016 at 4:02 pm

        ionutignat111

        ce importanta are? oare numarul de copii decide mantuirea cumva ? sau atitudinea fata de mantuire este/trebuie sa fie ALTA cand ai sau nu un anumit numar de plozi?
        daca DA, atunci VAI de acela care se afla in situatia asta !

        …mai refleceatza si singur ! dac Voda Brncveanu si-ar fi vandut sufletu sau ar fi asteptat zeci de ani sa se situeze CORCET fata de Dumnezeu si mantuirea proprie in contextul prezentat lui ( asa cum AZI e prezinta si noua altul NU calitativ diferit ci FORMAL doar) … ar fi ajuns so Ro un pasalac de curve si sodomisti inchinatori la diavolul alHaah…

        Apreciază

      • el said, on mai 18, 2016 at 4:09 pm

        ionutignat

        …sau ti se pare cumva ca as fi vreun sinucigas dornic sa termine mai repede socotelile cu lumea?
        frate CASCA ochii inimii si INTELEGE ! daca NU degeaba te inmultesti, sau mai degraba o faci spre pierderea ta si a lor….

        Apreciază

    • ionutignat111 said, on mai 19, 2016 at 8:31 am

      el

      nu mi se pare nimic. cand vei avea copilasi, vei intelege mai bine cum stau lucrurile.

      Apreciază

      • el said, on mai 19, 2016 at 10:21 am

        ionutignat111

        personal NU VREAU plozi/copilasi.
        si NU CRED ca prezenta lor aduce cuiva de inteles altceva esential despre mantuire, decat celui FARA copii.

        dupa voi vi se pare ca sunteti mai „intelepti” ca aveti copii si decat Sf Parinti nu? sau vi se pare ca mantuirea se petrece la voi dupa alte legi decat la oamenii fara copii?

        daca vrei sa traiesti fericit mii de ani cu plozi cu tot iata vine anticrist si ofera „varianta ideala”,….

        eu cred ca daca vrei sa te mantuiesti ORICAND TREBUIE sa fii gata sa mori pentru Hristos tu SI CU plozii tai!
        daca NU, atunci VAI de tine si de ei , mai bine NU ii faceai !

        Apreciază

      • el said, on mai 19, 2016 at 10:47 am

        ionut

        frate ma intristeaza sa observ ca facutul de copii va schimba mintea, din pacate asa este, si NU in bine !

        BINE zicea Sf Ap Pavel ca cel insurat se straduieste sa placa femeii/lumii cel singur Lui Dumnezeu, nu ca n-ar fi posibil ca si insuratul sa placa Lui Dumnezeu (si neinsuratul sa se faca trupesc)…. dar iata ca Sfantul Duh vesteste ca DIN PACATE ASA se petrece cu MAJORITATEA TOCMAI CONTRARIUL, omul devine si mai TRUPESC decat era.
        foarte trist !

        daca ati gandi ca Sf Iulita ati primi copii ca Sf Chiric, dar voua va este grija la capatuiala lumasca INTAI si LIPITI INDARATNIC de lume si LUMESC va randuiti vietile ( altfel NU ai spune ceea ce spui!)…..

        Apreciază

      • ionutignat111 said, on mai 19, 2016 at 1:17 pm

        el
        din judecatile tale eu inteleg asta: avem copii, suntem condamnati. daca grija noastra este la capatuiala, atunci grija ta fratioare care este?

        Apreciază

  2. isihastu said, on mai 17, 2016 at 4:11 pm

    Da-le Doamne minte romanilor sa se intoarca acasa, iar Rusiei da-i intelepciunea sa probeze un Воевода VS-20V pe toata Europa de NV ! Amin.

    http://img.particlenews.com/image.php?url=01c4iz00

    Poate in felul asta vor mai stagna planurile diabolice care in ultima vreme alearga turbate pe meridian.

    Apreciază

  3. florentina said, on mai 17, 2016 at 4:38 pm

    ar trebui sa iasa oamenii in strada….arde-iar focu de masoni spurcati care vor rau copiilor nostri! niste draci in piele si oase !

    Apreciază

    • AlexandruM said, on mai 17, 2016 at 8:23 pm

      Asa este florentina, exista la romani traditia iesirii in strada insa in alte conditii. Este o forma de socializare in comunitatile mici care se produce in zilele de sarbatoare cand oamenii se odihnesc si nu lucreaza.

      Sa nu confundam insa situatiile. Iesirea in strada pentru apararea unor drepturi este un gest … democratic. Ori noi stim ce este democratia: o metoda de manipulare a maselor prin care li se induce ideea ca au putere de decizie pentru ca solutiile propuse, intotdeauna in favoarea celor de la putere si de obicei prin restrangerea unor drepturi sau libertati cetatenesti, sa apara ca necesare, oportune si binevenite.

      Cu voia dvs o sa incerc sa exemplific definitia anterioara cu un banc ceva mai vechi. La un moment dat corbul zbura relaxat pe spate. Vazandu-l, vulpea nu scapa ocazia sa-l intrebe curioasa: Ce faci corbule? De ce zbori pe spate? La care el ii raspunse: Iaca asa cumatra. Acum dupa ’89 este democratie si facem ce ne place. Vulpea se gandi ca trebuie sa fie o chestie tare treaba asta, mai ales ca-l stia fraier pe corb de la intamplarea cu cascavalul, incapabil sa minta si sa induca in eroare. Se hotari sa mearga si ea putin pe spate numai ca ursul cum o vazu intr-o asa pozitie indecenta si provocatoare, profita imediat de situatie. Fara sa mai lungim vorba vulpea mai pati rusinea si cu lupul dar si cu iepurasul care-si lua repede revansa dupa desele antrenamente la care era supus de catre vulpe atunci cand ii era lumea mai draga. Intalnindu-de iarasi cu cobul si vazandu-l ca tot pe spate zbura ii marturisi ce facu si rusinea ce o pati. la care corbul ii raspunse linistit: apai am uitat sa-ti spun ca democratia este doar pentru noi, astia de sus. Pentru voi, cei de jos, se numeste f…

      Rog pe cei care stiu mai multa istorie sa ne spuna care revolutie a adus ceva bun celor care si-au varsat sangele. Intamplator, in 1848 unul dintre obiective a coincis cu interesul national al popoarelor dar n-a fost in fond decat un mijloc de rasturnare a vechii oranduiri, o etapa, dupa cum s-a vazut mai tarziu, in implementarea planurilor de introducere a … democratiei.

      Din pacate multi nu rezista ispiitei de a-si face singuri dreptate si ies in strada. Acolo devin simple marionete pentru implinirea obiectivelor manipulatorilor din umbra. Unii ajung chiar sa dea cu pietre in biserici sau sa-si insuseasca idei contrare oricarei logici sau bun simt. Tarile care au trecut prin asa ceva in ultimii ani sunt un foarte bun exemplu. De ce ar fi la noi altfel?

      O sa vedeti in curand multimi incolonate in spatele lui Marian M. Bietii oameni. Este adevarat ca asa nu se mai poate si este nevoie de o schimbare. Ori pentru a misca ceva este nevoie de o forta consistenta. Cine mai are interes pe la noi prin zona? Pai … nu mai sunt decat rusii care mai au ceva de spus. Si o sa spuna pt ca sunt stransi de testicole iar la un moment dat vor reactiona. Ca asta este. Vine momentul in care trebuie sa faci ceva. Iar ei vor face. Se va crea asadar contextul unei schimbari si la noi. Pentru a profita de el va fi nevoie de o structura destul de puternica si de bine inchegata pe care sa se conteze. Or pentru asta se pregateste MM (poate fi ipocrizie, oportunism sau cum vrei sa-i spui insa asta se pregateste).

      Din pacate o astfel de solutie este extrem de fragila si lipsita de orice fundament. Orice schimbare de genul acesta are nevoie de o baza de oameni de calitate atat pentru conducere cat si in randul populatiei. Din pacate oamenii de astazi au cu totul alte asteptari. Odata atinsi de virusul placerii si confortului devin egoisti si nu sunt dispusi sa sacrifice nimic, adica sa renunte la unele obiceiuri patimase. Ori cheia adevaratei schimbari aici este. Oricine va raspunde poftelor lor va fi bun iar cel care n-o va face va fi rau. Cei care vor veni asadar vor trebui sa raspunda cerintelor oamenilor ceea ce ii va face sa nu se deosebeasca de predecesorii lor. Ba chiar vor fi mult mai stangaci ceea ce le va aduce oprobiul.

      Singura schimbare reala ramane astfel adevarata pocainta. Din pacate nici macar nu banuim ce este aceea. Singur Dumnezeu ne poate apara de tot raul care ne inconjoara dar El ne respecta libertatea si daca nu-l chemam din tot sufletul nu ne va inoportuna cu prezenta Sa.

      Acesta este un subiect de discutie care ar trebui disecat pentru ca sa nu umplem strazile degeaba cu cadavre sau sa ne trezim intr-o situatie mai rea decat cea dinainte doar pentru ca am facut gresala sa … manifestam in strada (ultimul exemplu este cel in urma caruia a venit guvernul „tehnocrat”).

      Locul crestinului este in biserica. Acolo ne spunem pasurile si cerem ajutor. Nicidecum pe baricade.

      Apreciază

      • el said, on mai 17, 2016 at 9:23 pm

        AlexandruM

        „Cu voia dvs o sa incerc sa exemplific definitia anterioara cu un banc ceva mai vechi. La un moment dat corbul zbura relaxat pe spate. Vazandu-l, vulpea nu scapa ocazia sa-l intrebe curioasa: Ce faci corbule? De ce zbori pe spate? La care el ii raspunse: Iaca asa cumatra. Acum dupa ’89 este democratie si facem ce ne place. Vulpea se gandi ca trebuie sa fie o chestie tare treaba asta, mai ales ca-l stia fraier pe corb de la intamplarea cu cascavalul, incapabil sa minta si sa induca in eroare. Se hotari sa mearga si ea putin pe spate numai ca ursul cum o vazu intr-o asa pozitie indecenta si provocatoare, profita imediat de situatie. Fara sa mai lungim vorba vulpea mai pati rusinea si cu lupul dar si cu iepurasul care-si lua repede revansa dupa desele antrenamente la care era supus de catre vulpe atunci cand ii era lumea mai draga. Intalnindu-de iarasi cu cobul si vazandu-l ca tot pe spate zbura ii marturisi ce facu si rusinea ce o pati. la care corbul ii raspunse linistit: apai am uitat sa-ti spun ca democratia este doar pentru noi, astia de sus. Pentru voi, cei de jos, se numeste f…”

        ” Pai … nu mai sunt decat rusii care mai au ceva de spus. Si o sa spuna pt ca sunt stransi de testicole iar la un moment dat vor reactiona. ” _______

        PERLE de „duhovnicie” la un uns cu toate alifiile ca tine !

        Apreciază

      • AlexandruM said, on mai 18, 2016 at 12:28 am

        @ el

        In prostia mea scriu multe. Este dreptul administratorului sa accepte sau sa respinga. In fond si comentariile fac parte din blog iar uneori au o pondere semnificativa ca volum dar si ca informatie. Blogul devine astfel un tot format din articole comentate iar propietarul isi asuma practic toata informatia.

        Matale ai iesit din tipar si ai schimbat limbajul decent care se pastra cu destula acrivie. Dupa aceea, mai multi si-au radicalizat adresarile copiindu-te. O fi bine sa nu, are cine decide. Vazand acestea am incercat sa ma adaptez cersind acceptarea grupului.

        Cum o dau, nu e bine.

        Uite, in postura de instanta morala nu te cunoscusem pana acum. Faci progrese. Oare urmaresti ceva sau doar ego-ul tau are de suferit si simti nevoia sa reactionezi pavlovian?

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 18, 2016 at 9:03 am

        AlexandruM

        Nu-mi asum nici practic nici teoretic comentariile cititorilor.

        Apreciază

      • el said, on mai 18, 2016 at 10:08 am

        AlexandruM

        nu mai „scenaristule”, nu ma deranjeaza la tine NIMIC altceva decat FATRANICIA si VICLENIA, ca nu nu esti unul din aia care nu stiu,
        tu esti unul bine dresat, UNS cu TOATE alifiile si trimis la „agatat”/propovaduire….
        te am la ochi sa stii…..

        Apreciază

      • el said, on mai 18, 2016 at 10:14 am

        AlxandruM

        „Cum o dau, nu e bine.

        Uite, in postura de instanta morala nu te cunoscusem pana acum. Faci progrese. Oare urmaresti ceva sau doar ego-ul tau are de suferit si simti nevoia sa reactionezi pavlovian?”_____ nu e bine mai iuda oricum te-ai fatari tu „sa te adaptezi” , ca tu nu din sinceritate umbli pe aici , ci esti cu treaba….
        sunt multi ca tine dresati cu limbajul politic corect al „evlaviosului cliseu ” si „crestinului ireprosabil” , de asta va trimit la scolile de teologarie, asa cu pe altii i-au dresat sa ajunga episcopi si sa DARAEME Biserica dinauntru, asa si voi, generatia 2a de vipere….. incca si mai viclene decat inaintasii vostri…..

        Apreciază

      • Nicoleta said, on mai 18, 2016 at 12:03 pm

        Mulțumesc, „el”.

        Apreciază

  4. energein7 said, on mai 17, 2016 at 5:10 pm

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    Scenariul acoperit cu care se rapesc copiii in Romania: vaccinarea obligatorie! Avem nevoie de sanatate obligatorie nu de vaccinare obligatorie!

    Apreciază

  5. luigilucretiu said, on mai 17, 2016 at 7:29 pm

    Cum arata „multiculturalismul” in Europa!

    Apreciază

  6. ROmanul said, on mai 18, 2016 at 12:48 am

    Dar astia cu dezinfectantii lor care au pus in pericol sanatatea si viata atator oameni daca nu cumva au si contribuit la moarte multora ce vor pati? Nimic. O sa vedeti. Cica parchetul face noi analize. Probabil ca sa iasa bine ori sa poata fi contestate ca recipientul nu era omologat sau cine stie ce…

    Apreciat de 1 persoană

  7. stef said, on mai 18, 2016 at 1:43 am

    Importul de vaccinuri e cam la fel cu dezastrul produs de haita criminala HexiPharma… Cu atat de multe probleme si semnalari in presa in ultimii ani. Bineinteles acolo „treaba” e pusa la punct direct de producator cu dedicatie pentru coloniile de la periferie? …Bei rromanix nu va dam vaccin din ala aprobat pentru UE , dar va dam din setul experimental de Kazahstan si urmarim detsat „rezultatele”!

    Apreciază

  8. john said, on mai 18, 2016 at 4:08 pm

    O româncă, medic în Finlanda, a rămas fără copii în urma unor acuzații neproba“Un judecător, fără să mă asculte, fără să audieze martori… Pe baza minciunilor lui, fără niciun martor, efectiv fără proces a dat această sentinţă să-mi fie luaţi copii”, spune dr. Smicală într-o declaraţie dată pentru Antena 1

    http://m.b1.ro/stiri/eveniment/finlanda-are-barnevernetul-ei-medicului-camelia-smicala-i-au-fost-luati-copiii-in-urma-unei-acuzatii-venite-din-partea-sotului-cu-care-se-afla-in-divort-video-139860.html

    Apreciază

  9. […] Legea 272/2004 este atat de evaziva, incat absolut oricui i se pot lua copiii […]

    Apreciază

  10. […] Legea 272/2004 este atat de evaziva, incat absolut oricui i se pot lua copiii […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.