SACCSIV – blog ortodox

Unui ROMAN din Marea Britanie I-AU LUAT COPIII si ii vor da spre adoptie unui CUPLU DE HOMOSEXUALI

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 15, 2016

   Iata ce putem citi la UN ROMÂN VA INTRA ÎN GREVA FOAMEI ÎN FAȚA SEDIULUI CEDO din Strasbourg, pentru că autoritățile din Marea Britanie I-AU LUAT COPIII ȘI VOR SĂ-I DEA SPRE ADOPȚIE UNUI CUPLU DE HOMOSEXUALI de pe blogul Daniel Vla:

Autoritățile au luat copiii unui român din Marea Britanie pentru a fi dați unui cuplu de homosexuali

Autoritățile au luat copiii unui român din Marea Britanie pentru a fi dați unui cuplu de homosexuali

Familia Florin și Claudia Barbu trăiește un coșmar după ce autoritățile din Marea Britanie au decis să ia cei doi copii, în vârstă de 8 și respectiv 5 ani, și să-i dea spre adopție unui cuplu de homosexuali!

Totul a plecat de la câteva certuri în familie între cei doi soți ceea ce a dus la separarea lor, iar Social Services Haringey London U.K. s-a sesizat și a luat copiii.

Iată cum descrie Florin Barbu toată succesiunea evenimentelor:

„Eu am spus atunci că doresc ca copii sa fie dați mamei.Ei ne-au dat doi avocați cîte unul la fiecare eu am fost împotriva spunînd ca suntem o familie nu ne trebuie doi nu am știut jocul lor.Apoi au spus ca să dea copii mamei trebuie ca noi sa locuim separat.

Orice pentru copii mei așadar au cerut Interdicție pentru mine de a merge acasă sau de a-mi contacta soția.Însă copii nu au ajuns nici la ea.Ei precizind ca vor face assesment inainte.

Deci rămăsesem fără copii fără soție și fără casă.Cum să mai lupt cu ei??? Am început să lucrez zi de zi enorm și să fac economi pentru a strînge bani necesari pentru a cîștiga copii mei inapoi.

Întro zi întîlnindu-mă cu soția mea din întînplate am discutat să iau eu copii singur deoarece la asesmente îi găsise ceva la ce nu e tratament,Personaliti Disorder.

Dar am fost raportat la politie ca am încălcat interdictia și Arestat și în final eliberat cu o amendă de £245.Și șansele mele scăzuse.

Pe durata procesului am fost reprezentat de un avocat din oficiu care…Au spus că nu pot să îmi dea copii deoarece pun soția înaintea copiilor și dacă ne-am împăca iar afecta.

Le-am spus să ne dea marriage counseling therapy e soția mea chiar dacă voi ziceți că e bolnavă și copii ne iubesc pe amîndoi enorm de mult.Și am pierdut în Decembrie 2014 procesul.

Din acea clipă nu am mai avut dreptul la a vizita copii săptămînal.Cu toate ca trebuiau sa ma lase săi văd măcar lunar.Copii m-au întrebat în lacrimi cum de ai pierdut tati.

Le-am jurat că voi lupta neîncetat pentru ei atunci. Apoi am facut singur recurs si nu a fost admis. Am fost în Sfîntul Munte Athos m-am rugat la bunul Dumnezeu să îmi scoată în cale oameni să mă îndrume și să mă ajute.

Apoi am fost înștiințat că vor da copii mei în adopție la o un cuplu de același sex. Am continuat să muncesc și să analizez cum aș putea cîștiga în fața sistemului”, este mărturia românului.

În data de 17 mai, Florin Barbu va intra în Greva Foamei în fața CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului din Strasbourg, Franța.

Sursa: activenews.ro

Mai multe detalii aici:

Florin Barbu a pierdut procesul si cei doi copii vor fi adoptati definitiv de un cuplu de acelasi sex

   Comentariu saccsiv:

Iata si postarea sa de pe facebook din 19 martie:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206135144165703&set=a.10201838070501547.1073741827.1476217265&type=3&theater

   Un video din februarie:

https://www.facebook.com/daryus2uk/videos/10205978469448933/

   Si o fotografie probabil tot din februarie:

a134

Foto: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/02/23/senatorul-titus-corlatean-se-implica-in-cazul-tatalui-care-face-greva-foamei-ca-sa-si-primeasca-copiii-inapoi/a-154/

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on mai 15, 2016 at 2:42 am

    http://www.stiripesurse.ro/bulgaria-introduce-carti-de-identitate-cu-date-biometrice_981088.html

    Se strange funia la vecinii de la sud de Dunare. Vor introduce carti de identitate biometrice. Graba mare pe ei
    Cozi de topor sunt peste tot inclusiv la bulgari.

    Stirea e din Februarie 2016 cred ca nu prea ati fost atenti la ce se mai publica in presa online !!!

    Apreciază

  2. tvarheolog said, on mai 15, 2016 at 7:30 am

    Cu tot respectul, dar primii vinovați au fost părinții, atât de încăpățânați, că n-au reușit să-și calce pe inimă și să evite divorțul. Și au persistat, că nu văd în articol nici o tentativă de împăcare. Automat s-ar fi rezolvat și problema copiilor.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 15, 2016 at 8:21 am

      tvarheolog

      Adica pe de o parte sistemul incurajeaza:
      Moartea familiei traditionale
      https://saccsiv.wordpress.com/2009/04/17/moartea-familiei-traditionale/
      Pe de alta parte tu zici ca acei romanii sunt vinovati.

      Dar aici cine e vinovatul?
      Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FIICA DE LANGA MINE”
      https://saccsiv.wordpress.com/2013/12/10/anglia-autoritatile-i-au-facut-fortat-cezariana-si-i-au-luat-copilul-va-rog-nu-mi-luati-fiica-de-langa-mine/

      Dar aici?
      VIDEO – MAREA BRITANIE: Li s-a luat copilul pentru că refuzau să îi dea ciocolată!
      https://saccsiv.wordpress.com/2009/12/03/video-marea-britanie-li-s-a-luat-copilul-pentru-ca-refuzau-sa-ii-dea-ciocolata/

      Dar aici?
      Unei familii i s-au luat copii deoarece erau prea grasi
      https://saccsiv.wordpress.com/2009/11/02/unei-familii-i-s-au-luat-copii-deoarece-erau-prea-grasi/

      Dar aici?
      MAREA BRITANIE: Lucratorii sociali au luat un copil in custodie deoarece parintii sai au refuzat sa-l hranesca cu junk food
      https://saccsiv.wordpress.com/2010/04/14/marea-britanie-lucratorii-sociali-au-luat-un-copil-in-custodie-deoarece-parintii-sai-au-refuzat-sa-l-hranesca-cu-junk-food/

      Dar aici?
      SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere, deoarece „nu este suficient de inteligenta” …
      https://saccsiv.wordpress.com/2009/10/20/sistem-britanic-cretin-o-tanara-nu-are-voie-sa-se-casatoreasca-si-i-se-va-lua-copilul-deoarece-%E2%80%9Enu-este-suficient-de-inteligenta%E2%80%9D/

      Sunt doar cateva exemple si doar din Marea Britanie.
      Nu parintii sunt vinovati. Ci SISTEMUL. Care are pe agenda de lucru rapirea copiilor. Care copii in primul rand trebuie sa ajunga la homosexuali:
      Stiti ca SISTEMUL va poate lua copii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?
      https://saccsiv.wordpress.com/2011/02/11/stiti-ca-sistemul-va-poate-lua-copii-si-ca-acestia-pot-ajunge-la-un-cuplu-de-homosexuali/

      Apreciat de 2 persoane

    • el said, on mai 15, 2016 at 2:16 pm

      tvarheolog

      mama copiilor este una cu „probleme la mansarda” care nu au scapat evaluatorilor vicleni… asa ca bietii copii dintru inceput au avut un start nefericit in viata…. cand spui unui barbat sa nu se complice cu o muiere smintita( spun asta din experinta mea practica) ti-l castigi dusman pe viata…cand ajunge in situaltii limita ( si asta e UNA din MULTELE posibile) se socoteste „victima ALTORA ” cauta sa fie scarpinat intre caorne…PREA TARZIU ! cand de fapt el intai si mai presus de toate este victima LUI insusi si alegerilor lui gresite.

      nu zic ca sistemul e bun, dar nici cei care-i cad victime nu se remarca prin rigoarea vietii !
      nici nu zic sa nu fie ajutati/sustinuti ametitii astia cand au ajuns sa dea cu capul in zid, dar zic MAI ALES SA ia aminte fiecare CE ALEGERI face , MAI ALES cand implica si pe altii cu el!

      amicii mei din UK care au vrut sa infieze plod/plozi prin intermediul unor asemnea „organizatii” locale din Londra , desi ii prevenisesm ca se baga in cacatsoare mare cu aceste sistem , au ajuns si SINGURI sa se INGROZEASCA de aceasta banda de slugi pt pedofili care sunt organizatiile guvernamentale gen barnaveret in UK, si au ajins DE NEVOIE la intelepciunea de a pricepe ca ” daca Dumnezeu NU DA (plozi cuiva), NU cere insistent , ci ai CREDINTA , ca STIE El de ce NU a dat !”… si au reunutat siguri la a mai cere asa ceva desi sunt o familie corecta cu pricipii orale sanatoase( TOCMAI acesta a fost si MOTVUL discalificarii lor initiale ca „cuplu adoptant”, indracitii sunt platiti sa dea copii toca´mai unor familii FARA PRINCIPII, prmeabile si reeducate spre orice aberatie)

      asadar ORICE DOBITOC care pleaca in in lagarul de concentare m(ue) sa baga la capatana öui tampita ca NU numai pe el se pune in perciol ci si descendenta lui…IREMEDIABIL !

      acest ins NU VA REUSI NIMIC ! poate sa si crape de foame in „greva” lui…. nu vreau sa fiu sceptic ar ASA VA FI !
      de acum incolo drumul e CLAR pentru TOTI, cine vrea sa bage la cap bine, cine nu DEGEABA protesteaza ca prostul apoi, NIEMENI NU va putea sa-l mai ajute !
      nu vin vremurile de inflorire a Crestinanatatii ci SUNT vremurile lui anticrist ! s fiecare culege invariabil ce a sadit…

      acestea si mai MARI decat acestea veti vedea !

      Apreciat de 2 persoane

      • saccsiv said, on mai 15, 2016 at 4:21 pm

        el

        Eu consider ca nu trebuie sa luam de bun diagnosticele referitoare la sanatatea mintala. Cu atat mai mult cu cat specialitatea asta psihopupu a fost, este si va fi folosita din greu pentru catalogarea drept nebuni a crestinilor, nationalistilor si a oricui pare oleaca mai anti sistem.

        Apreciază

    • Paul222 said, on mai 15, 2016 at 3:19 pm

      Din cate stiu ei e fix sistemul cel care i-a despartit, amagind-o pe mama ca astfel va avea ea sansa sa primeasca copiii inapoi insa evident, i-au pacalit. In Anglia daca exista niste certuri in cuplu si copiii sunt la mijloc e suficient motiv pentru CPS sa-ti ia copiii iar CPS nu va incuraja niciodata ca parintii sa se impace speriindu-i pe amandoi ca daca vor face asta li se vor lua copiii. Eu am patit ceva similar si multumesc lui Dumnezeu ca am apucat sa plecam din Anglia ca mult nu mai era pana ne pierdeam si noi copilul.

      Apreciază

  3. energein7 said, on mai 15, 2016 at 4:29 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  4. I. said, on mai 15, 2016 at 9:23 pm

    Am auzit de curand de un caz petrecut in Suedia. Un tatic se juca cu fetita lui si, la un moment dat, i-a spus sa-l lase putin, ca face pe el (avea nevoie la toaleta).
    Fata s-a dus la gradinita si a povestit, fara sa-si dea seama, ca „tati a zis ca face pe mine”, drept pentru care, parintii, cand s-au dus s-o ia de la gradinita, n-au mai putut, deja o luasera.

    Pe de alta parte, mai exista si „rasculati”, macar de ar schimba ceva:

    http://m.evz.ro/boris-johnson-fostul-primar-conservator-al-londrei-compara-uniunea-europeana-cu-hitler-totul-se-va-termina-in-mod-tragic.html

    Apreciază

    • el said, on mai 16, 2016 at 1:43 pm

      I:

      ” „Calul neimblanzit ajunge naravas; asa si un copil lasat in voia lui ajunge rau-crescut. Daca esti dragastos cu fiul tau, te va infricosa; joaca-te cu el si te va intrista.”______ astsia sunt copii pe care-i cresc , produsele parintilor lor, deci sa nu caraie, culeg ce au sadit, nu e vina copiilor ca asa au fost dresati sa se poarte fara randuiala si sa vorbeasca ce li se nazare inaintea oricui….

      parinti imbecili carora li se pare ca sunt datori sa-si scarpine progenitura intre coarne si sa discute cu ea ca si cum ar fi „prieteni” … cand spui azi parintilor a fie FT ATENTI CUM se poarta cu copii lor, sa nu-i mai rasfete atata sa nu-i mai bge atata in seama ca-i STRICA, sa le pna LIMITE CLARE, copiii au nevoie de asa ceva, te privesc ca pe un „alien” un „rau” si o „bruta”!
      Scriptura nu o cunosc si nu o respecta, pe copii ii fac la intamplare si ii cresc PROST …si apoi se mira ca diavolul vine sa-si ia „recolta” cand NIMIC din faptele duhovncesti ale unor asttfel de parinti NU il mai impiedica.

      e dur dar asa stau lucrurile.
      si eu am fost coil mic si tata nu s-a jucat cu mine si nici nu m-a rasfatat si de sarutat ma saruta doar cand dormeam… incat aveam respect fata de parinti si oricat de neastamparat eram ( si ERAM) nu mi-as fi permis vreodata sa ma cocotz pe genunchii parintilor mei neinvitat… mai multa indrazneala veam cu bunica care insa ma stapanea perfect cu puterea cuvantului ! si cu strainii eram sfios si NU DISCUTAM NIMIC din cele de acasa nici iscodit ( si aveam niste vecine ft curoase care ma ademeneau cu dulciuri ca sa ma descoasa ce-i la noi in casa), ce discuta parintii, cum ne petremcem timpul.etc ….

      acum fac copii aiurea si ii rasfata prosteste …. apoi se plang ca acesti copii atata nerusinare au ca povestesc fara rusine verzi si uscate in afara casei oricui ii intreaba…

      sau credeti ca Scriptura s-a scris degeaba si ati descoperit voi parintii moderni metoda mai potrivita sa va purtati cu copii vostri?

      Apreciază

    • el said, on mai 16, 2016 at 1:55 pm

      I.

      … si poate ai sa razi, dar nu-mi amintesc sa-i fi vazut pe parintii mei sau pe bunici dezbracati vreodata prin casa/aiurea, dezbracati/necuviincios insemnand de ex. pe tata in pantaloni scurti sau fara tricou prin casa, ca de mama nici atata , ea purta mereu fuste peste genunchi si avea bratele cel putin jumatate acoperite, …. …. NICIODATA. nici macar vara la mare…. cum faceau saracii sa se compote asa fata de mine nu stiu, retrospectiv am multumit lui Dumnezeu pt asemenea parinti …..

      si nu sunt asa de batran…. si nic parintii mei nu erau credinciosi pe vremea aia….

      Apreciază

      • marinela said, on mai 16, 2016 at 6:25 pm

        @el
        Aceeasi pudoare sfielnica am intilnit-o la parintii mei,aparte ca erau mereu decent imbracati in fata noastra ,dar si la mare mama mea nu se dezbraca in costum de baie ca celelalte femei ,ci mereu era intr-un capotel cu mineci scurte din stamba subtire,ca sa nu-si expuna goliciunea in fata tuturor.Tata se dezbraca in pantaloni scurti,ca inota mult ,dar in alta parte era mereu imbracat adecvat.Vremuri de altadata,ce frumoase mai erau si pline de bucuria vietii!

        Apreciază

      • el said, on mai 16, 2016 at 8:47 pm

        marinela

        imi pare ca a trebuit sa vorbesc despre parintii mei si sa para ca ma/ii laud…nu-mi pot permite sa relatez decat ceea ce cunosc 100% . dar MA BUCUR ca zici si tu asemenea caci sunt SIGUR ca nu erau parintii ei singurii mai cu motz dintre oameni de atunci si ca MULTI/majoritatea chiar se purtau asa pe vremea aceea , numai ca eu copil( nici apoi adult) fiind nu frecvetam alte case: insa din instinct pot sa spun ca MAJORITATEA vecinilor nostri erau la fel ca parintii mei… desi nici ei nici ai mei nu erau decat simpli oameni normali, cu bun simt elementar si NU faceau asta din „virtuti duhovnicesti” caci erau aproape atei ci din simpla normalitae fireasca. neprevervetita, …
        ceea ce azi DIFICIL mai gasesti chiar intre ducacii DEGEABA la beserica plini de inalta stima fata de „duhovnicia” proprie …dar care se poarta fara nici o diferenta fata de cei mai trupesti dintre oameni, si fara rusine isi cresc plozii.
        intai MODELUL PRACTIC al parintilor, CE VEDE EFECTIV in casa va forma copilul, apoi invatatura cu cuvantul si abia apoi…influenta scolii/ dinafara familiei… numai ca azi se rascacara toti cu nesimtire inaintea copiilor mci si li e pare ca e „normal” ca sunt „in familie”… si IATA ce produc, ce rebuturi nerusinate de cpii smintiti de mici pe care mai apoi GREU ii va educa/vinedca vreodata Biserica, asta in caz ca nu apuca pe alte cai cum e de asteptat la asa „crestere” libertina de la parintii lor „creinciosi”… STIU despre ce vorbesc, p mine famila crestineasca de azi e o RUINA si o RUSINE din ceea ce vad in jurul meu, NU la atei/eretici/indiferenti ci la „practicanti”…

        Apreciază

      • el said, on mai 16, 2016 at 9:06 pm

        marinela

        la fel era si mama imbracata la mare, avea pielea ft alba ca erau si ea si bunica blonde roscate ca blana motanului meu si faceau,( asa ziceau ele,) ca fac arsuri de la soare si insolatie, asa ca umblau imbracate si cu baticel subtire pe cap… si erau asa de frumoase si cuminti amandoua….
        iar tata nu umbla nici macar in pantaloni scurti, ci avea niste pantaloni pana la genunchi pt vara pe care-i purta cand era cald chiar si in casa , si la pescuit sau pe alul raului unde ii placea sa ne duca vara la gratar…

        Apreciază

  5. […] Unui ROMAN din Marea Britanie I-AU LUAT COPIII si ii vor da spre adoptie unui CUPLU DE HOMOSEXUALI […]

    Apreciază

  6. octavpelin said, on mai 16, 2016 at 10:46 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  7. Dana said, on mai 17, 2016 at 7:04 am

    Romanii si status roman at trebuisa il sustina eu il cred si in doresc din suflet sa Isi is copiii ina poi

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.