SACCSIV – blog ortodox

MARIAN MUNTEANU lanseaza PARTID cu 100 000 de membri dupa alegerile locale

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 12, 2016

marian_munteanu_interventia_societatii_civile_poate_rezolva_doar_partial_anumite_lucruri_56875400_44248400

Foto: http://www.dcnews.ro/marian-munteanu-declara-ii-oc-in-emisiunea-lui-rare-bogdan_501312.html

Iata ce putem citi la Munteanu anunță BOMBA: lansează partid cu 100.000 de membri. DEMISIE din PNL de pe Stiri pe surse:

Fostul candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, Marian Munteanu, are planuri mari și pregătește lansarea unui partid cu 100.000 de membri, care va intra în lupta pentru alegerile parlamentare.

Marian Munteanu a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că va lansa acest partid imediat după alegerile locale. ”Nu lansăm un astfel de proiect în plină campanie electorală. Oamenii ăștia își fac campanie acum, nu vrem să îi deranjăm noi, dar imediat după locale vom iniția acțiunile”, ne-a explicat Munteanu.

Partidul se va construi pe structura platformei civice ”Alianța Noastră” și va avea aproximativ 100.000 de membri, la fel ca și asociația de ONG-uri. ”În ceea ce privește doctrina și programul, puteți să vă uitați peste programul Alianței Noastre, cam pe această structură se va ridica și partidul”, ne-a mai precizat Munteanu.

Noul partid va intra în bătălia pentru alegerile parlamentare, dar Marian Munteanu a precizat că vor avea loc alegeri ”nu sunt eu lider deja și nu știu dacă voi candida la parlamentare. Lucrurile astea urmează să le decidem”.

În ceea ce privește relația cu PNL, Marian Munteanu ne-a explicat că a rupt legăturile cu liberalii și, de facto, și-a dat demisia din PNL. ”Eu i-am anunțat pe liderii PNL că nu doresc să mai fac parte din partid. Practic, mi-am dat demisia, dar este o hârtie care mai trebuie semnată. Știți că pe mine nu mă pasionează prea mult actele birocratice. Eu i-am anunțat că plec”.

Marian Munteanu a explicat că nu mai ține legătura cu liderii PNL, menționând că pe ”unii i-am cam supărat”.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Foto: MARIAN MUNTEANU, ALINA GORGHIU, MIHAI GADEA, DAN MIHALACHE s-au dus la Washington sa ia lumina …

Video: MARIAN MUNTEANU – ECUMENIST

URIASA SINISTRA MASINATIUNE: Iata cum MARIAN MUNTEANU e promovat ca fiind ortodox nationalist anti sistem tocmai prin atacarea sa de catre mass-media in articole anti ortodoxe, anti nationaliste si pro sistem

 

Tagged with:

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian said, on mai 12, 2016 at 2:55 pm

    Norvegia: Barnevernet i-a luat copilul unei femei, imediat după naștere, de pe masa de operație. Tânăra și-a văzut fiul într-o poză făcută de o asistentă pe ascuns

    http://www.activenews.ro/externe/Norvegia-Barnevernet-i-a-luat-copilul-unei-femei-imediat-dupa-nastere-de-pe-masa-de-operatie.-Tanara-si-a-vazut-fiul-intr-o-poza-facuta-de-o-asistenta-pe-ascuns-133119

    – fragment din articol –
    Autoarea a mai scris că evenimentele acestea îi amintesc de experimentele pe maimuțe din anii ’50, atunci când puii de maimuță erau separați de mamele lor și dați în grija unor mame adoptive. Culmea, aceste experimente au fost declarate lipsite de etică, dar se fac în 2016 pe oameni, în Norvegia, scrie Irina Haugane.

    Apreciază

  2. valentindortodox said, on mai 12, 2016 at 3:17 pm

    sunt mulţi ecumenişti

    Apreciază

  3. el said, on mai 12, 2016 at 3:35 pm

    ei doar n-au scos din Cacastoarea lor prolixa producatoare de SCRANAVII si n-au promovat ei brusc si degeaba EXCREMENTUL si LEPADATURA asta de M(arinica)M( tot o CURVA ca MM marlyn Monrroe …doar ca mai ABJECTA si infint mai URATA si SCRABAVNICA) ….. ca sa dispara din vederea gloatei de prosti… ei” nu fac eforturi gratuit !

    hai sariti GLOATE la aplaudat, inca un saltimbanc si o iuda v-a fost lansata pe scena…. „paine( deloc) si CIRC (MULT) !!! … spectacol pt GLOATE !…intremezzo pana al venirea SALTIMBANCULUI SUPREM antcrist rarata lepadatura si mascaricul frustrat care se vrea „dumnezeu”.

    Apreciază

  4. mihai said, on mai 12, 2016 at 4:37 pm

    Luna viitoare cu cateva zile inaintea sinodului talharesc va avea loc la dresda o reuniune a grupului bilderberg 9-12 iunie 2016 unde va participa si angela merkel. http://www.justitiarul.ro

    Apreciază

  5. remy71 said, on mai 12, 2016 at 5:37 pm

    La alegeri vom asista la un procent foarte mic de votanti.Asta ma bucura enorm.

    Apreciază

  6. mircea.v said, on mai 12, 2016 at 9:40 pm

    Hai ca MM cu toate schimbarile astea de directie m-a obosit pana si pe mine, asa ca unul care nu ma pasioneaza politica si nu ma uit la tv… 🙂

    Apreciază

  7. auditus said, on mai 12, 2016 at 9:47 pm

    Astea nu sunt partide, ci niste inexistentele gasculite de smecherasi cu foamea-n gat – vreo 10-15 ciumeţti, în goana dupa ciolan – existente doar in sondajele de opinie ordinare, scoase din matele puturoase ale unor handicapati – care-si zic pompos „Institute de sondare a opiniei publice”. Ciocoflenderii astia fac partide, semneaza „protocoale”, se afiseaza toata ziua la televizor, cand in realitate nimeni nu da o ceapa degerata pe existenta lor inutila. Abia supravietuiesc partidele mari din bani de la bugetul tarii pe care tot ele au jefuito in ultimii 25 de ani si din donatiile bisnitarilor care le alcatuiesc si care isi asigura astfel imunitatea pe urmatorul ciclu electoral. In timp ce romanii dorm pe ei.

    In ultimii ani am asistat la formarea unor astfel de partidulete de 0,003% incropite-n fuga de tot felul de intriganti. Asa au fost inventate nişte gasti fara nici o legatura cu populaţia: PNG, PP-DD, PIN, Forta Civica, Noua republica, PMP, M10. S-a incercat apoi lansarea unei alte bande de cartier – Partidul Romania Unita – o inventie a perechii penale Ponta-Dragnea;

    Va mai amintiti partidele scoase de sub fustele amazoanelor rasuflate Elena Udrea si Monica Macovei: PMP si M10? Fulgerator, ambele au depasit procentul de 5% şi au intrat în Parlamentul European. Mai mare rasul! Din 100 de romani, daca stia 1 de existenta acestor bande de cartier, e mare lucru. Asta e situatia – javrele latra, caravana trece.

    Apreciază

  8. Olivia said, on mai 13, 2016 at 9:30 am

    Ei, asta va fi noul Alexis Tsipras al Romaniei. Cica nationalist, credincios ( ca sa dea bine), eurosceptic si eurofil totodata, pentru familie si pentru Lgbt, pentru corectitudine si tara (Sic!),total „diferit” de toti care au fost inaintea lui. Va insela pe o parte semnificativa a electoratului, pe cei care cred ca mai sunt solutii omenesti.

    Apreciază

  9. nikodim said, on mai 13, 2016 at 6:59 pm

    MM, nada noua pentru aceeasi si aceeasi pasionati de excrementele si expectoratiile fenomenului electoral, practic singurele rezultate notabile ale acestui fenomen de masa.

    Apreciază

  10. Radu said, on mai 14, 2016 at 8:45 pm

    De unde are el bani pentru un partid cu 100000 de membri? ciudat lucru cine il mai sustine si pe asta cu bani?

    Apreciază

  11. […] MARIAN MUNTEANU lanseaza PARTID cu 100 000 de membri dupa alegerile locale […]

    Apreciază

  12. […] MARIAN MUNTEANU lanseaza PARTID cu 100 000 de membri dupa alegerile locale […]

    Apreciază

  13. […] MARIAN MUNTEANU lanseaza PARTID cu 100 000 de membri dupa alegerile locale […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.