SACCSIV – blog ortodox

Racheta ruseasca SATAN 2 poate sterge Romania de pe harta. Are o viteza atat de mare incat Deveselu e degeaba

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 11, 2016

missile-668959

Foto: http://www.express.co.uk/news/world/668959/Russia-nuclear-missile-test-Sarmat-Satan-rocket-capable-destroying-France

Asta a fost Satan 1:

VIDEO: RUSIA a testat cu succes o RACHETA INTERCONTINENTALA Voevoda RS-20V (SS-18 SATANA, potrivit clasificarii NATO)

Vine Satan 2.

Iata ce putem citi la VIDEO: Rusia detine arma care poate spulbera un continent:

Rusia se pregăteşte să testeze una dintre cele mai temute arme ale sale, Satan 2, focosul nuclear care poate distruge un un teritoriu cât statul Texas sau cât Franţa, scrie Express.co.uk. Noua rachetă intercontinentală a Rusiei ar întrece celebra Voevod, cunoscută în Occident sub numele de Satana, şi ar putea deveni cea mai mare rachetă de acest tip produsă până acum, putând transporta până la 12 încărcături nucleare. Presa din Rusia scrie că „racheta poate şterge de pe faţa Pământului un teritoriu de dimensiunea Texasului”. Comentariile ruşilor sunt interpretate ca mesaje de intimidare la adresa SUA.

Potrivit specialiştilor, racheta ar fi invizibilă pentru sistemele anti-radar şi s-ar deplasa cu o viteză atât de mare încât scuturile de apărare s-ar dovedi inutile. Noua rachetă rusească Sarmat ICBM, la care se lucrează de 7 ani şi care va fi gata de teste în vara acestui an, va fi echipată, între altele şi cu o ogivă de 10 tone. După ce noua rachetă va fi terminată, Sarmat va înlocui racheta strategică R-36M2 Voyevoda, poreclită de către forţele NATO „SS-18 Satan”. Până în 2018, „Sarmat” trebuie să fie disponibilă pentru forțele armate ruse. Ea va efectua zboruri suborbitale până la punctul în care focoasele se desprind și sunt capabile să lovească ținte independente.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

http://www.mirror.co.uk/tech/russia-t…
http://www.dailymail.co.uk/news/artic…
http://www.msn.com/en-ca/news/world/r…

   Iar azi, cu mare tam tam, ni se spune ca:

Sistemul de apărare antirachetă de la Deveselu devine OPERAȚIONAL

 

60 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bogdan said, on mai 11, 2016 at 10:16 pm

    Cel mai asteptat joc al anului este cu draci si se lanseaza vineri , pe 13 mai! Se numeste DOOM 4 si toti copii si spalatii pe creieril asteapta cu sufletu’ la gura…


    e plin de pentagrame si tot ce tine de chestiile astea…Uitati-va si va minunati!

    Apreciază

  2. Bogdan said, on mai 11, 2016 at 10:21 pm


    nu putea sa lipseasca muzica rock „dementiala” in combinatie cu sunetele monstrilor…
    cautati mai mult pe youtube…

    Apreciază

    • valentindortodox said, on mai 12, 2016 at 12:10 am

      doom înseamnă blestem

      Apreciază

      • dasvik said, on mai 12, 2016 at 9:56 am

        De fapt nu. „Curse” e blestem.

        „Doom” e mai degraba ceva gen „sfarsit odios”, „o situatie fara scapare”, ceva de genul… sau daca ne luam dupa gugle, „osanda, moarte.”

        Apreciază

      • marian said, on mai 12, 2016 at 2:36 pm

        Doom ar fi ceva gen: sortit/sortiti pieirii.
        Cam cum suntem noi cu Deveselu.
        Nu vreau sa vad niciun film despre acel sinistru joc si va rog sa nu va uitati niciunul la asa gunoi satanic.
        Care ar fi izbanda in a vedea asa ceva?
        Iarta Doamne pe mine inca odata Te rog!

        Ministrul de externe turc a anuntat despre deschiderea consulatului isis in Istanbul. Ca isis e o realitate care nu mai poate fi trecuta cu vederea.
        Alta: primarul musulman al londrei e pakistanez terorist la origine. Si copilul meu sta in londra de ani buni? Daca ma tine Dumnezeu merg si eu vara asta acolo, caci mi-a luat pana si bilete numai sa venim.

        Apreciază

    • NIMENI said, on mai 12, 2016 at 9:12 am

      M-am uitat putin si parca m-am tampit, piei drace!

      Apreciază

      • el said, on mai 12, 2016 at 2:47 pm

        NIMENI

        si cand te gandesti ca milioane de copii il vor vede insetati, ..
        si vad DEMULT asemenea orori dracesti… vorbesc din experienta, am vazut singur ce „jocuri” si filme cu demoni oribili vad ca si cum ar vedea desena animate/s-ar juca ” firesc”copiii e azi, ai CELOR MAI MULTE cunostinte ale mele…. de unde am inteles : generatiile lui anticrist sunt obisnuite de mici prunci cu demonii si pregatite pt stapanul lor !

        Apreciază

  3. templier's blog said, on mai 11, 2016 at 10:30 pm

    Ce nume predestinat…aducator de MOARTE!

    Apreciază

  4. Radu said, on mai 11, 2016 at 10:50 pm

    Ce porecla i-au dat cei de la nato rachetei chiar le e asa frica sau e o forma de misto/ironie.
    Armele nucleare azi sunt un fel de mijloace de santaj diplomatic intre tari la nivel inalt dar numai un nebun ar incerca sa le foloseasca in realitate.
    Daca se vor folosi armele astea in al treilea razboi mondial nu o sa mai ramana nimic pentru stapanirea de dupa razboi a lui sarsaila asa ca nu prea cred ca le vor folosi ca nu ar avea sens la cata paguba ar face atat in SUA cat si in Rusia si Europa.
    Noi suntem prea marunti sa se lege de noi cu arme nucleare mai ales ca suntem si aproape si i-ar afecta indirect prin radiatie. Daca cei care conduc Rusia mai se considera cu adevarat ortodocsi si mai conteaza aspectul asta pentru ei nu cred ca uita faptul ca suntem frati in aceeasi religie si sa faca asa ceva ar insemna chiar ca sunt asemeni lui stalin ca sa ma exprim elegant sa nu zic altfel.

    Apreciază

    • Mioritic said, on mai 12, 2016 at 2:13 am

      Eu cred ca gresesti. Romania va fi PRIMA lovita, exact ca sa anihihileze scutul „contra Iranului” si a face cale libera livrarilor de balistice pentru amerlocia. Nici nu trebuie sa strice asa bijuterie tehnologica pe Romania, Caracalul e in raza iskandaharelor din Crimea sau a kolibrerol din Marea neagra; alea zboara la firul ierbii si scutul lui peste nu face 2 bani contra lor. Eu le dau perfecta dreptate rusilor, amerlocii fac economic implozie si cauta debuseu in razboi, numai un nebun nu vede cum astia se pozitioneaza de ani de zile pentru atac la granitele Rusiei, exact ca Germania nazista in anii ’30, Mie-mi par grabiti tare, ceva-i sperie: ori colapsul economic de acasa de la ei ori avansul tehnologic luat de rusi. In timpul asta mioriticii stau si se uita ca oile cum tradatorii astia in solda soroshista ne pun semnul cu „tinta nucleara” pe crestet!

      Apreciat de 1 persoană

      • Marcel Ion said, on mai 12, 2016 at 12:07 pm

        „Mioritic”,

        SUNT DE ACORD CU TINE !

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • valentindortodox said, on mai 12, 2016 at 4:57 pm

        marii masoni jidani din varf fac toate jocurile astea morbide de putere ca sa domine lumea

        Apreciază

      • mihai said, on mai 12, 2016 at 6:48 pm

        Mioritic. De acord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on mai 12, 2016 at 8:07 pm

        mioritic, Romania prima lovita de ce ??? ia-ti un glob si te uita ca sa intelegi ca daca rusii vor sa trimita un voevod spre sua, care oricum nici nu va fi mirosit de scutul de la deveselu, acela va trece cam pe la marginea razei de actiune s scutului; mizeria asta e facuta pt conflictul din zona asta, profetit de parintele Paisie, nu pt protectia sua de balisticele rusilor; ideea asta cu Romania prima lovita de rusi am mai intalnit-o la un personaj dubios care delireaza constant pe internet, nu mai copia ideile celor cu discernamant indoielnic

        Apreciază

      • Horia Ghinea said, on august 26, 2016 at 3:34 pm

        Se pare ca nu stii ca Hitler si Stalin faceau aceleasi pregatiri de razboi de o parte si de alta a liniei de demarcatie (Stalin se pregatea sa atace Europa) dar nemtii au fost „mai iuti de mana.

        Apreciază

    • isihastu said, on mai 12, 2016 at 6:06 am

      Nu vor face nimic Romaniei, cat e Putin presedinte… Iar diferenta denumirii dintre Voevoda si Satan spune multe.

      Apreciază

      • Liviu said, on mai 13, 2016 at 11:17 am

        Planul e urmatorul:-doboara un avion comercial sau bombardeaza cateva localitati din Romania(dupa scenariul avion doborat in Ucraina).Apoi scandal monstru pe tema:a fost doborat,bombardat de catre Rusia,intrucat la Deveselu nu au arme de atac si deci nu ar fi putut dobora avionul.Sau Deveselu a interceptat o racheta a Rusiei si in urma impactului au ras un oras de pe fata pamantului.Pana Rusia dovedeste minciuna lor,ei o iau inainte si declara razboi impotriva ei,pe motiv de crime de razboi impotriva unei populatii pasnice.La noi se declara legea martiala…nimeni nu mai misca,se fac mobilizari masive la arme pentru”apararea imporiva inamicului rus care ne-a atacat la noi in tara.Rusia se trezeste atacata si Putin va fi nevoit sa se apere,chiar daca nu vrea razboi.Rezultat: Romania depopulata(de catre americani,prin mobilizare si trimitere pe front)Sua bombardata nu se stie de cine chipurile ca raspuns al Rusiei la atacul nato.Scenariile au succes in Ro;incepand cu revolutia etc.

        Apreciază

      • nikodim said, on mai 13, 2016 at 5:52 pm

        Liviu,
        Spui ca la Deveselu nu sunt arme de atac? Instalatiile de lansare de la Deveselu sunt UNIVERSALE, adica multifunctionale si in acele lansatoare se pot incarca atat rachete sol-aer sau rachete anti-racheta cat si rachete de croaziera sol-sol. Cine consulta putin informatiile deschise despre cercetarile americane din ultimii ani, poate afla ca americanii lucreaza intens la o generatie noua de rachete UNIVERSALE care pot fi simultan si sol-aer( sau anti-racheta) si pot fi lansate cu mare precizie „chirurgicala”, la mare distanta si impotriva unor tinte la sol.

        http://www.raytheon.com/capabilities/products/sm-6/

        Rusii cam din cauza asta se agita impotriva „scutului”, pentru ca acolo este vorba de arme multifunctionale si cu caracteristici greu de prevazut, instalate deja foarte aproape dpdv strategic de teritoriul lor.

        Apreciază

    • NIMENI said, on mai 12, 2016 at 9:14 am

      Trebuie o picatura, doar putin, putintel ….

      Apreciază

    • nikodim said, on mai 13, 2016 at 5:36 pm

      Radu,

      Zici tu: „Daca cei care conduc Rusia mai se considera cu adevarat ortodocsi si mai conteaza aspectul asta pentru ei nu cred ca uita faptul ca suntem frati in aceeasi religie” … Deci noi si cu conducatorii nostri (votati de noi), ortodocsi adevarati, avem tot dreptul moral sa ne asumam calitatea de umili trepadusi servili in blocul militar expansionist si declarat anti-rusesc, nato, iar rusilor sa le fie rusine cand incearca sa-si construiasca o defensiva? Si „scutul” de la Deveselu e foarte „ortodox” si de aceea noi si conducatorii alesi de noi (drept-credinciosi, tare de tot) avem tot dreptul moral sa ne angajam ca „proptele” ale sale…
      Deci noi avem voie sa flirtam „direct in pat” cu inamicii lor geostrategici care tot ii preseaza spre est, iar ei, rusii, ar trebui sa aiba mustari de constiinta ca suntem daune colaterale daca ar fi sa-si loveasca inamicii, nu?
      Cam din cauza unei asemenea logici de „bun simt” n-are ursul coada… Din pacate logica asta functioneaza si la nivel de stat.

      Apreciază

  5. Bogdan said, on mai 11, 2016 at 11:45 pm

    Este aproape imposibil ca un radar (scut antiracheta) sa urmareasca si sa distruga in cateva minute sau secunde 12 tinte…Pot sa doboare 1,2…7,10… focoase nucleare sa zicem, dar daca 1-2 isi ating tinta, e dezastru!

    Apreciază

    • Nicolae said, on mai 12, 2016 at 9:56 pm

      Nu ști ce înseamnă AEGIS

      Apreciază

    • Adrian said, on noiembrie 1, 2016 at 2:50 pm

      Scutul antirachetă avind rază de acțiune 500km cele 1,2,..7,10 doborâte vor cădea la dumneata în grădină,ce te mai interesează celelalte 1,2 care își atingă tinta

      Apreciază

  6. acelas said, on mai 12, 2016 at 1:08 am

    http://www.evz.ro/un-geo-strateg-celebru-face-praf-scutul-anti-racheta-nu-foloseste-la-nimic.html

    (ce nume de racheta din partea tarii a carei biserica se intituleaza pravoslavnica!)

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 12, 2016 at 4:02 am

      acelas

      Racheta ruseasca Satan? Nu rusii au numit-o astfel.

      Apreciază

      • nikodim said, on mai 13, 2016 at 6:12 pm

        Rusii(inca de acum mai bine de 30 de ani de cand au introdus-o in serviciu) au denumit-o „Voevoda”. „Satan” este denumirea data de NATO aceleiasi rachete, considerata de ei diabolica, pentru caracteristicile ei tehnice greu de neutralizat. Se scrie prin literatura de specialitate ca respectiva racheta poate decola chiar si din mijlocul unei explozii nucleare, in cazul in care zona de lansare este bombardata nuclear.

        Apreciază

    • marian said, on mai 12, 2016 at 5:10 pm

      Nato a dat numele asta si NU Rusia. Nato fiind o alianta satanica rastalmaceste totul pe motiv ca nu le place numele rusesc.
      Putin e si el tot o satana apartinand elitei oculte.
      Iertare dar, asa stau lucrurile.
      Poporul rus e ortodox insa cconducatorii, ca si la noi, sunt o gasca de satanisti.

      Apreciază

  7. minionita said, on mai 12, 2016 at 6:03 am

    Nu strica ei o racheta pe pielea noastra. Nu ziceau ca in 10 ore ne pot ocupa? Ce, ei nu stiu ca daca ar veni peste noi, japitele care ne conduc s-ar calca in picioare unii pe altii in aeroport in drum spre Panama? Si nu e o idee desteapta sa dai cu arma nucleara langa ograda ta atata timp cat exista arme cu care poti scapa de populatie fara sa afectezi mediul.

    Apreciază

    • nikodim said, on mai 13, 2016 at 6:04 pm

      minionita,
      Nu impotriva pielii noastre vor actiona rusii aici. Noi in rol de simpli vasali nu prea contam pentru ei. Daca vor lansa ceva pe aici va fi doar pentru anihilarea unor instalatii nato, nu ca au ei ceva personal cu nea Ion si nea Gheorghe… Daca insa nea Ion si nea Gheorghe si-au pus ogorul la dispozitia „aliatilor” ca potentiala baza de atac contra rusilor, atunci probabil ca la un moment dat vor trebui sa-si asume urmarile faptei lor.

      Apreciază

  8. RomeoB said, on mai 12, 2016 at 7:50 am

    Toate se intampla cu ingaduinta lui Dumnezeu !

    Daca vor mai exista 10 drepti in Bucuresti, orasul nu va fi distrus.
    Mai curand, pericolul vine de la cutremuul cel mare. Atunci vor fi probabil mult mai multe victime decat se estimeaza: upa inmultirea pacatelor.

    Cat despre Moldova si Muntenia nu cred ca ar trebui sa fim foarte ingrijorarti: avem destule manastiri cu oameni placuti lui Dumnezeu.

    PS: Parintele Irineu, care a intemeiat manastirea de la Popnor, cu pravila Athonita a facut o profetie: In acest loc, vor sta in ploaie si viscol in vremea lui antihrist cei ce nu se vor inchina satanei….

    Apreciază

    • AlexandruM said, on mai 12, 2016 at 12:41 pm

      romeob

      chiar vb. serios cu „profetia”? si cum zici ca va fi? o sa stea asa … pe varful muntelui, unde nici copaci nu cresc … ? dar … numai barbatii. femeile si copiii o sa fie mai jos la padure unde este manastirea de maici.

      mai mai mai!

      o fi fost o metafora a parintelui care a vrut probabil sa transmita ca nu-si va pleca genunchii in fata antihristului. in rest … mila Domnului.

      Apreciază

    • el said, on mai 13, 2016 at 10:29 am

      RomeoB

      „Mai curand, pericolul vine de la cutremuul cel mare.”______ CARE cutremur mare? profetit de cine? de care baba omida?

      „Cat despre Moldova si Muntenia nu cred ca ar trebui sa fim foarte ingrijorarti: avem destule manastiri cu oameni placuti lui Dumnezeu.”_____CARE manastiri? alea OBEDIENTE episcoparlor ecumenisti si HABAR AVAND de Dogma Ortodoxa? NU TE NADAJDUI la ele ! sun piredute marea majoritate inca de pe acum … vor ajunge LAGARE DE CONTROL MENTAL mai bune decat puscariile comuniste !

      Apreciază

  9. RomeoB said, on mai 12, 2016 at 7:57 am

    TSTV Bisericile fortificate pot fi donate Bisericii Ortodoxe. ”Primim cu bucurie”

    Episcopul Bisericii Evanghelice Reinhart Guib a declarat în urmă cu o lună că problema bisericilor fortificare din Transilvania poate fi rezolvată printr-o conlucrare mai strânsă cu Biserica Ortodoxă. Guib a declarat în cadrul unui interviu acordat Turnul Sfatului că atâta timp cât evanghelicii au o problemă în a întreține aceste lăcașuri, iar ortodocșii au o problema cu lipsa bisericilor, rezolvarea poate fi comună. ”Relațiile dintre bisericile evanghelice și cele ortodoxe sunt de prietenie și respect. Colaborăm la acțiuni ecumenice spirituale locale, dar și prin consiliul consultativ al cultelor pe teme relevante societății sau prin Asociația Ecumenică ADIROM la programe sociale și de incluziune, îndeosebi a refugiaților în diferitele centre. Pe lângă acestea, fiecare Biserică are problemele ei – noi cu întreținerea, Biserica Ortodoxă cu construirea de noi lăcașe. Din păcate, bisericile fortificate sunt greu de întreținut chiar și de biserici cu enoriași numeroși precum cea ortodoxă. Dacă ar fi altfel cu plăcere le-am preda mai multe biserici. O conlucrare mai strânsă desigur este posibilă în special în lucrarea ecumenică, unde Biserica Ortodoxă s-a retras vizibil în ultimii ani, dar și la teme de anvergură pentru toate bisericile”, a declarat Guib.

    Invitat într-o emisiune Turnul Sfatului TV, ÎPS Laurențiu Streza s-a arătat încântat de declarația Episcopului Bisericii Evanghelice. ”Ne îngrijim noi de ele. Dacă episcopul a făcut această promisiune, noi ieșim în întâmpinare și o primim cu bucurie. Ne vom îngriji de locașul cedat nouă ca de un lăcaș sfânt. Ne vom îngriji să nu ajungă în paragină și să fie viu, pentru că așa cum icoana are o valoare în muzeu și o biserică are o valoare când e deschisă”, a declarat Mitropolitul Ardealului.

    http://www.turnulsfatului.ro/2016/05/11/tstv-bisericile-fortificate-pot-fi-donate-ortodocsilor-primim/

    Apreciază

    • mihai said, on mai 12, 2016 at 1:13 pm

      Chiar de ar fi lovita in aer imaginativa ce ar putea face continutul radioactiv al acesteia

      Apreciază

  10. geo said, on mai 12, 2016 at 8:42 am

    http://constantanoastra.ro/prima-moschee-din-judetul-calarasi-va-fi-inaugurata-astazi-prezenta-11-ambasadori

    http://www.activenews.ro/stiri/O-comisie-ONU-pentru-Prevenirea-Torturii-controleaza-spitalele-de-psihiatrie-din-Romania.-Ministerul-Sanatatii-evita-sa-comenteze-133081

    http://anonimus.ro/2015/04/rusii-vor-razboi-uitati-unde-si-au-pus-tara-2

    http://www.ziarulnatiunea.ro/2016/05/09/desteapta-te-natiune-din-somnul-ratiunii

    http://www.aparatorul.md/la-inchisoarea-gherla

    http://www.estica.eu/article/parazitismul-financiar-al-occidentului

    https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2016/05/09/un-mare-vrajitor-care-a-devenit-crestin

    https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2016/05/09/imparatul-care-a-fost-ingropat-de-viu

    https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2016/05/09/cum-putem-trai-crestineste-intr-o-societate-departata-de-dumnezeu

    http://manastirea.petru-voda.ro/2015/11/07/eleodorus-enachescu-despre-sfintenie-si-lupta

    http://www.aktual24.ro/colonel-din-armata-romana-romanii-sunt-carne-de-tun-pentru-sua-mor-pe-capete-pentru-afacerile-cia/

    http://www.gandul.info/stiri/stratfor-previziuni-sumbre-romania-va-intra-in-conflict-direct-cu-rusia-15303346

    http://epochtimes-romania.com/news/episcop-sirian-ortodox-ce-s-a-intamplat-in-orientul-mijlociu-se-va-intampla-si-in-europa–246468

    http://www.fericiticeiprigoniti.net/ilarion-argatu/2412-cu-mila-lui-dumnezeu-voi-pleca-deseara

    http://www.aparatorul.md/recomandam-mitropolitul-serafim-de-kithireon-catre-patriarhul-ilias-al-georgiei/

    http://www.ganduridinierusalim.com/pr-octavian-mosin-magar-sarlatan-idiot-nemernic-asa-am-fost-dezmierdat-la-pastile-blajinilor/

    Apreciază

  11. geo said, on mai 12, 2016 at 8:51 am

    http://www.dantanasa.ro/pentru-iohannis-si-ciolos-istoria-romaniei-incepe-pe-9-mai-1950/

    http://www.dantanasa.ro/decizie-istorica-tribunalul-ue-respinge-initiativa-minority-safepack-prin-care-udmr-milita-pentru-autonomia-asa-zisului-tinut-secuiesc/

    https://vremuritulburi.com/2016/04/09/pe-data-de-8-04-2016-au-fost-montate-500-de-sfinte-cruci-de-lemn-in-dorinta-de-a-sensibiliza-si-trezi-constiinta-cetatenilor-politistii-insa-la-ordinele-nu-dau-nume-le-au-adunat-cu-o-viteza-ameti/

    https://vremuritulburi.com/2016/04/10/biserica-ortodoxa-romana-va-redeschide-spitalul-orasenesc-negresti-inchis-de-guvernul-boc-in-2011/

    https://vremuritulburi.com/2016/04/13/parintele-justinian-oprina-a-publicat-online-o-scrisoare-deschisa-adresata-presedintelui-klaus-iohannis-in-care-ii-demonstreaza-demonstreaza-in-opinia-sa-ca-iohannis-nu-facut-nimic-care-sa-dovedeas/

    http://vladherman.blogspot.ro/2015/07/staretul-dionisie-de-la-colciu-ca-sa-ai.html#.VzQZLSFNxzk

    https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/10/12/agenda-2030-onu-un-plan-de-instaurare-a-unui-socialism-global/

    https://danielvla.wordpress.com/2016/05/10/catalin-berenghi-un-candidat-la-primaria-bucurestilor-ignorat-de-mass-media-oficiala/

    https://credintadreaptaortodoxa.wordpress.com/2016/05/07/din-agenda-ue-standardele-oms-pentru-educatia-sexuala/

    http://www.aparatorul.md/republica-moldova-renunta-la-ideea-de-aderare-la-ue/

    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/05/cine-si-de-ce-inventeaza-bolile-o.html

    https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/05/08/cerere-de-interzicere-a-oricarei-forme-si-denumiri-de-educatie-sexuala-in-invatamantul-romanesc-importanturgent/

    https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/05/08/organizatia-mondiala-a-sanatatii-promoveaza-in-randul-copiilor-masturbarea-avortul-contraceptia-si-homosexualitatea-propaganda-mondiala-impotriva-inocentei-copiilor/

    Apreciază

  12. octavpelin said, on mai 12, 2016 at 11:16 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  13. ortodoxend said, on mai 12, 2016 at 2:39 pm

    Amestecarea natiilor este de neoprit

    Mochei musulmane care se contruiesc in RO, pe fata sau pe ascuns
    http://valentinro.blogspot.ro/…/in-romania-se-construiesc-i…

    Londra, prima capitala europeana cu primar musulman
    http://www.evz.ro/londra-este-pe-cale-sa-devina-prima-capit…
    Si acum placinta de pe tort, pe celebrele autobuze londoneze apare mai nou un mesaj platit de un ONG musulman, pentru a promova, zic ei, tolerarea religiei musulmane. Concret, musulmanii vor sa scape de imaginea rea care s-a asociat cu aceasta religie. Vor s-o arate intr-o lumina buna. Numai ca, mesajul pe care au ales sa-l transmita este „GLORIE LUI ALLAH”. Adica cum ? Cum vrei sa ca lumea sa inteleaga si sa accepte mai bine pe musulmani punand acest mesaj pe autobuze ? Mie imi pute a promovarea religiei musulmane in Europa, campanie ce este mascata de o intentie buna.
    http://m.adevarul.ro/…/campanie-ramadan-mesajul-…/index.html

    Nu-i nimic. Musulmanii vor invada europenii, pentru ca ei isi vad linistit de treburile lor fara sa inteleaga ce li se pregateste. Sunt ocupati saracii europeni sa se casatoreasca intre ei, barbati cu barbati si femei cu femei. In curand va trebui sa respectam multiculturalitatea si multisexuanimalizarea.
    http://m.adevarul.ro/…/italia-deputatii-auvotat-…/index.html

    Apreciază

  14. ayeaye20 said, on mai 12, 2016 at 7:30 pm

    E prorocit in România nu va cadea nici o bombă aici vor fi boli, holeră…

    Apreciază

    • NIMENI said, on mai 12, 2016 at 7:58 pm

      Nu le trebuie romani, vor tot pamantul acestei tari, dupa infestare il vor lasa sa se odihneasca 10 ani ….

      Apreciază

    • Metatron said, on mai 12, 2016 at 9:01 pm

      Si ce a prorocit parintele Ilarion Argatu nu e prorocie? ayeaye20
      Plus de asta Sodoma moderna(New York) si Gomora(Los Angels) tot de nucear nuke vor avea parte in rest sua va fii distrusa de cataclisme si de anarhie

      Apreciază

      • ayeaye20 said, on mai 12, 2016 at 9:14 pm

        Pai depinde cum se intelege prorocia …o vom intelege cand se va intampla, la LA e o vale acolo San Fernando e a industriei porno xxx …

        Apreciază

    • el said, on mai 12, 2016 at 10:21 pm

      ayeaye20

      cred ca esti in posesia unei proorociri FLASE sau ti-ai creat una dupa pofta ta!
      Ro va fi spulberata si va ramane in cea mai mare parte teren viran….

      Apreciază

      • ayeaye20 said, on mai 13, 2016 at 12:29 am

        Asta crezi tu ca or fi scufundari de teren cum zice si Otroc in zone cu foraje sau cutremure e partea a doua, Romania nu va fi rasa va fi o explozie in Marea Neagra zice in Otroc 2-1 la 1h 43′ de la hidrogenul sulfurat…cand se intampla prorocia vedem exact ce si cum daca mai apucam, cum ziceau Sfintii pasari cu cioc de fier si erau avioanele ….deci daca ingaduie Dumnezeu vom vedea

        Apreciază

      • el said, on mai 13, 2016 at 10:33 am

        ayeaye20

        poti sa visezi frumos in continuare nu vreau sa te tulbur cu vesti rele, poporul asta si-a agonisit OSANDA CUMPLITA ( ca nu e popor de eretici/pagani pacatosi si orbi, ci de LEPADATI de Hristos!)

        Apreciază

  15. RomeoB said, on mai 13, 2016 at 9:31 am

    Ce îi sfătuiţi pe creştini să facă atunci când va veni prigoana?

    În vreme de prigoană creştinii să se adune în jurul preoţilor. Acolo e biserica unde este un antimis şi un preot ortodox care să slujească Sfânta Liturghie. Avem pildă în prigoana din secolul trecut cum plecau preoţii prin sate şi prin munţi cu câte un antimis în spate şi vase de slujit. Liturghia şi Sfintele Taine vor da putere creştinilor să înfrunte foamea şi să fie păziţi de orice vătămare sub acoperământul Maicii Domnului. Apoi să zică rugăciunea lui Iisus şi a Născătoarei de Dumnezeu sau Apărătoare Doamnă. În închisoare aceste scurte rugăciuni ne-au izbăvit şi am putut supravieţui regimului comunist fără să cedăm în faţa fiarei roşii.

    Însă acestea sunt pentru creştinii mai căldicei, pentru că cei râvnitori pururea sunt pregătiţi; nu aşteaptă vreme de prigoană sau război ca să se îngrijească de sufletele lor. Pentru creştinul adevărat nu contează când vine războiul sau prigoana. Creștinul adevărat este mereu gata şi pregătit să Îl întâmpine pe Mirele cel ceresc cu candela sufletului aprinsă. Creştinul adevărat nu stă să pândească cu frică când vine războiul sau când va pica bomba deasupra capului lui. Ci el caută cum să jertfească mai mult aproapelui şi lui Dumnezeu. Adevăratul creştin caută Împărăţia cerurilor înlăuntrul său şi nu se teme de nimic în lumea aceasta trecătoare. Pentru el necazul este bucurie şi crucea Înviere.

    Să ne rugăm însă să nu fie fuga noastră nici iarna, nici sâmbăta, pentru că am trăit eu însumi aceste cuvinte înfricoşătoare ale Scripturii. Eram în iarna războiului din ’44 şi zăpada era aşa de mare încât ajungea până peste acoperișurile caselor. Trecând noi într-una din zile pe lângă Moţca, vedem cum o femeie își aruncă copilul din căruţă, peste nămeţi. Eu, înfricoșat întreb acea femeie, care călătorea dinspre Bucovina, de ce face un astfel de lucru. Şi ea îmi răspunde, sărmana, plină de durere şi deznădejde, că era deja a treia zi de când înghețase. Am văzut cu ochii mei împlinindu-se cuvântul Scripturii şi într-adevăr atunci când te prinde urgia în toiul unei astfel de ierni, mor pe capete prunci şi oameni nevinovaţi, nu doar cei păcătoşi. Pentru că, în general, în războaie gloanţele trec pe lângă creştinii evlavioşi şi îi lovesc pe hulitori. Dar viaţa noastră este doar în mâna lui Dumnezeu şi numai El ştie sfârşitul omului. De aceea să nu ne înspăimânte când auzim de războaie şi urgii, că toate acestea trebuie să vină, după cum spune Mântuitorul. Să ne înspăimânte că sufletele noastre nu sunt pregătite să Îl întâmpine pe Hristos.

    Pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu care se roagă pentru neamul românesc şi pentru sângele martirilor vărsat în temniţele comuniste, Dumnezeu să ne întărească să putem răbda vremurile care vin şi să ne zidim sufletele noastre şi neamul nostru românesc.

    Interviu apărut în revista ATITUDINI, nr. 25

    Apreciază

  16. salut said, on mai 15, 2016 at 5:11 pm

    Pregatestete Romanie perversa sa ti-o iei, ca te-ai bagat cu satanele de americani si sa te faci dusman cu fratii tai de aceiasi credinta rusine ROMANIE rusine din cauza asta am sa trimit la tine ce vezi in poza

    Apreciază

  17. […] Racheta ruseasca SATAN 2 poate sterge Romania de pe harta. Are o viteza atat de mare incat Deveselu … […]

    Apreciază

  18. […] Racheta ruseasca SATAN 2 poate sterge Romania de pe harta. Are o viteza atat de mare incat Deveselu … […]

    Apreciază

  19. […] Racheta ruseasca SATAN 2 poate sterge Romania de pe harta. Are o viteza atat de mare incat Deveselu … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.