SACCSIV – blog ortodox

Video: FLORIAN COLDEA (general SRI) este CONTROLAT MENTAL? Sau are SINDROMUL TOURETTE? Sau ce are?

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 10, 2016

   Iata ce putem citi la Florian Coldea – Boală oboseală sau control mental? de pe blogul fratelui Daniel Vla:

Generalul Florian Coldea a avut o serie de gesturi necontrolate, marţi (29 martie 2016 – n. a.), în timpul discursului şefului SRI, Eduard Hellvig, la bilanţul serviciului, la care a participat şi Preşedintele Johannis. Florian Coldea, şeful operativ al SRI, omul care coordonează practic toate operaţiunile de securitate interne, are un comportament cel puţin ciudat: nu se poate concentra în timpul discursului şi are tot felul de gesturi pe care nu le poate controla şi pe care nici nu realizează că le face. Generalul a afişat aceleaşi ticuri şi după audierea de la Comisia de supraveghere a SRI în 2015.

Imaginile sunt fără comentarii:

Florian Coldea la bilanţul SRI 2016

Sursa: nasul.tv

Florian Coldea după audierea de la Comisia de supraveghere a SRI în 2015

Proiectul MKUltra

Proiectul MKULTRA sau MK-Ultra a fost un program secret de cercetare a modificărilor comportamentului uman care a fost administrat de către Office of Scientific Intelligence din cadrul CIA. Programul a început la începutul anilor 1950 și a fost sancționat în mod oficial în 1953, i-a fost redus domeniul de aplicare în 1964 și din nou, mai drastic, în 1967 și în cele din urmă a fost oprit în 1973.[1] Există o controversă în ceea ce privește folosirea involuntară a cetățenilor americani și canadieni ca subiecți în diferite teste ale proiectului de control al minții.[2][3][4][5] MKULTRA a implicat utilizarea a mai multe metodologii de manipulare a diferitelor stări mentale ale oamenilor și de modificare a funcțiilor cerebrale, inclusiv administrarea mascată de medicamente (în specialLSD) și alte substanțe chimice, hipnoza, privarea senzorială, izolare, abuz verbal și sexual, precum si diferite forme de tortură.[6]

Unul dintre voluntarii proiectului a fost și Ken Kesey, autorul cărții „Zbor deasupra unui cuib de cuci”.

Sursa: ro.wikipedia.org

De asemenea, nu mai amintesc de controlul prin implanturi cu microcipuri…

Comentariu saccsiv:

Sau are asta?

Video: SINDROMUL TOURETTE – influenta demonica?

Sau ce are?

Sa ne amintim si ca Florian Coldea, care a fost distins in 2015 cu insemnele de Cavaler al Ordinului National al Meritului de catre ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, in cadrul unei ceremonii organizate la Resedinta Frantei.

Referitor la MK Ultra cititi va rog si:

Proiectul MK ULTRA (MK-ULTRA sau MKULTRA) …

Proiectul MK ULTRA (MK-ULTRA sau MKULTRA) …

VIDEO: Documentar din 1979 despre proiectul MK-ULTRA

A facut CIA teste cu LSD pe pasagerii sistemului de metrou din New York?

VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul cartii „O greseala teribila: Uciderea lui Frank Olson si Experimentele Secrete ale CIA din Razboiul Rece”

Proces: CIA acuzata ca A IMPLANTAT ELECTROZI IN CREIERII unor soldati, PENTRU A-I CONTROLA …

Video: MILEY CYRUS, un clip “trippy si SCLAVIA MKULTRA …

Cultura POP si CONTROLUL MENTAL

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on mai 10, 2016 at 12:06 pm

    Tranzitia asta postdecembrista a creat tot felul de mutanti. Ca si cum ai putea avea generali si in alta parte in afara de armata.
    Dupa parerea mea, SRI-ul ar fi trebuit sa fie doar un departament in cadrul armatei sau politiei, nu o continuare a fostei securitati,

    Apreciază

  2. ROmanul said, on mai 10, 2016 at 1:22 pm

    PS: Mi-a adus aminte de urmatoarea faza din filmul Total Recall:

    Apreciază

  3. Arhanghelul said, on mai 10, 2016 at 2:01 pm

    Armata , politia, jandarmeria, etc. au propriile servicii de informatii … sunt intre 7-9 servicii legale … plus cele cateva zeci private … inclusiv al tiganilor ..

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/05/31/sisrom-serviciul-de-informatii-si-siguranta-al-romilor/
    http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_457729/Legalitatea-SISROM-Serviciul-de-Informatii-si-Siguranta-al-Romilor.html

    Alte servicii private …

    Sorosiste … alogene … comunistoide … wieseLISTE … etc. … toti sunt niste sobolani sau ratoni sau … taratoare …

    http://www.luju.ro/opinii/interviu/tehnicile-de-control-ale-serviciilor-prof-dr-cristian-troncota-fost-decan-al-facultatii-de-informatii-din-academia-nationala-de-informatii-a-sri-cand-li-s-a-ordonat-serviciilor-de-intelligence-sa-faca-lucruri-la-limita-legii-imediat-ele-si-au-luat-masuri-

    _________________________________________________________________
    http://www.luju.ro/opinii/interviu/tehnicile-de-control-ale-serviciilor-prof-dr-cristian-troncota-fost-decan-al-facultatii-de-informatii-din-academia-nationala-de-informatii-a-sri-cand-li-s-a-ordonat-serviciilor-de-intelligence-sa-faca-lucruri-la-limita-legii-imediat-ele-si-au-luat-masuri-

    Serviciile sunt forme … ascunse, absconse, ocultate, discrete, s.a.m.d.

    Apreciază

  4. Apa trece, pietrele raman said, on mai 10, 2016 at 2:19 pm

    Despre metodele prin care se face acum controlul mintii vom afla, probabil, peste 50 de ani, cand se va inventa altceva. Tot ce e romanesc si e important trebuie, probabil, compromis intr-un mod sau in altul. Deja mor si la noi multi oameni cu varste intre 40 si 60 de ani.
    Daca multe celebritati americane au ,,beneficiat” de controlul mintii, la noi de ce n-ar fi posibil asa ceva? Probabil le prisosesc anumite dispozitive ,,medicale” fabricate si mai vad si altora…

    Apreciază

    • Apa trece, pietrele raman said, on mai 11, 2016 at 1:09 pm

      Mi se pare mie sau are o umflatura aproape de nas, in partea dreapta? Probabil o fi mers si el la stomatologie ca sa aiba dinti frumosi la batranete! Mai nou, stomatologii nu se ocupa doar de dinti, ci invata sa faca mult mai multe…Nu oricui, ci pe alese!

      Personal, dupa 1989, am vazut mai multi generali care si-au pierdut memoria… Se poate ca omul sa fie pur si simplu obosit ori foarte stresat ori sa aiba alte probleme de sanatate. Un lucru e clar. Pe fata lui se citeste o suferinta.

      Apreciază

  5. ionutignat111 said, on mai 10, 2016 at 2:20 pm

    E clar ca omul are ceva probleme la mansarda… Ca o fi sau n-o fi controlat, nu stiu ce sa zic. Ceva de genul avea si M. Razvan Ungureanu.

    Apreciază

  6. ortodoxend said, on mai 10, 2016 at 2:32 pm

    Nu se poate afla doar din video. Par a fi influente demonice dupa ticuri si bruscalitatea miscarilor. Dar nu sunt excluse nici dereglari pur fizico-chimice instalate de camarazi de-ai lui. E ciudat ca este inca in functie cu aceste dereglari ! Din video pare a se lupta cu ceva ganduri, pare ca traieste pe alt plan mental decat realitatea de zi cu zi.

    Apreciază

  7. Partizanu said, on mai 10, 2016 at 4:10 pm

    Na ca l-am prins pe VASILE 2 sau 3 stirea e veche.Lu florian poate i se trage de la DEINFECTANTII de la HEXIFARMA. Mai stii?

    Apreciat de 1 persoană

  8. Mary said, on mai 10, 2016 at 4:11 pm

    Am mai vazut oameni cu aceste ticuri pe strazi, ca niste cersetori dar nu cerseau ci spuneau chestii ca de la niste voci cand treceai pe langa ei. Era unul saracul scria pe trotuare cu creta diverse caractere ciudate, ca de la extraterestri si desena avioane cu bombe multe. Scria nume proprii aiurea (pentru mine, dar el poate ii cunostea). Ii recunosteam inscriptiile de pe jos dupa stil.
    Anul trecut in iarna, dupa Craciun, a facut o inscriptie mai mare, imposibil de ratat. Intr-un dreptunghi scria „INRI(?)”. Nu l-am mai vazut de atunci dar el statea pe afara mai mult vara, asa ca cine stie.

    Apreciază

  9. viorel said, on mai 10, 2016 at 5:27 pm

    am intalnit catva timp in urma un reprezentant al unui sindicat important dintro tara din vestul europei care trebuia sa tina un discurs in fata angajatilor unei firme importante in domeniul industriei mecanice,care avea mari dificultati de continuare a activitatii iar el se pregatea sa tina un discurs pentru a expune situatia si deciziile de luat care urmau sa fie cam neplacute pentru toti,am observat ca is facea idei si mimica fetei gesticula cam in cazul expus mai sus, referitor la domnul Coldea,evident din cauza stresului si a importantei si delicatetei lucrurilor care le avea de comunicat,pentru ca imediat dupa ce a inceput sa vorbeasca a dat de inteles ca nu are nici un fel de probleme dimpotriva era prea preocupat de grevitatea situatiei si greutatea a ceia ce avea de transmis era foarte stresanta,in rest era ca orice persoana normala care are multe in cap.

    Apreciază

    • valentindortodox said, on mai 10, 2016 at 11:55 pm

      tocmai aia e problema, că sub presiunea şi gravitatea lucrurilor, aceşti oameni tind să cadă şi să nu mai facă faţă situaţiei, iar aştia „de pe margine” cum se spune în sporturile astea ca fotbalul, tind să îşi dea cu părerea în special că ar fi nebuni …. nu e chiar nebunie, presiunea e o problemă exterioară care generează probleme de sănătate, dar din păcate în final la cei mai slabi ajunge să le dea şi problema asta f. gravă de data asta internă, numită nebunie, dar ei iniţial nu sunt nebuni, nici după ce au de înfruntat această presiune, ci abia după ce clachează şi îşi pierd nădejdea în Dumnezeu se instaurează nebunia şi pune stăpânire pe ei…. cineva spunea într-un comentariu mai jos că a observat şi la pr. Amfilohie nişte chestii de comportament într-un moment cheie, la o conferinţă de acum mulţi ani, când vorbea despre masonerie, cu date cruciale expuse unui public larg, că încerca să mascheze ceva anume, poate sentimente cred că umane gen frica, anxietate, sau altele asemănătoare … nu se pune problema să îl punem în aceeaşi oală pe pr. Amfilohie, deşi nici el nu stă foarte bine la anumite aspecte, totuşi nu e chiar în situaţia lui Coldea. Au totuşi grade diferite de anxietate în acele momente teribile, fiecare fiind supus la presiunile poate cele mai mari din viaţa lor chiar în momentele pe care le studiem noi….
      pe de altă parte nu e drept să iei nişte momente să le studiezi separat de viaţa persoanei respective, ca şi cum ăla nu ar fi un şef de securitate cu tot ce implică asta şi ăsta ca şi cum nu ar fi duhovnicul care a dat tonul luptei contra masoneriei în biserica ortodoxă română de după revoluţie.

      fiecare se luptă, nu ştim cu cine se luptă Coldea, sunt vehiculate f. multe minciuni, mizerii, speculaţii, dar poate fi şi tristul adevăr că îşi trădează ţara şi de asta ajung la putere…. numai Dumnezeu ştie, iar pr Amfilohie se luptă cu diavolul, pt. că e clar că diavolului nu-i place de el

      Doamne Ajută.

      Apreciază

  10. viorel said, on mai 10, 2016 at 5:34 pm

    ba saccsiv si unde.i comentariulmeu ca doar am comentat in spiritul bunului simt

    Apreciază

  11. safimvigilenti said, on mai 10, 2016 at 8:01 pm

    nu vreau sa ii iau apararea lui Florian Coldea dar sunt sigur ca la nivelul la care activeaza el sunt imense si multiple presiuni , de o intensitate de care noi nu avem habar; poate ca nu e controlat mental dar aproape sigur este atacat si tinta unor agresiuni de genul asta; noi din afara trebii e greu sa il intelegem si sa il evaluam in munca lui, chiar daca unii pot striga ca tara se duce de rapa si SRI-ul pare sa fie mort in papusoi, dar poate ca e si altfel : poate ca de mult eram un kosovo sau o libie daca nu erau niste oameni acolo in SRi care sa limiteze dezastrul si urgia cu care e atacata Romania, este toata urgia satanei indreptata asupra noastra, e de mirare ca inca nu ne-am destramat

    Apreciază

  12. opreapacatoasa said, on mai 10, 2016 at 8:25 pm

    Ceva asemanator am vazut si la parintele Amfilohie Branza si m-a mirat, pentru ca in celelalte inregistrari, de exemplu unde vorbeste despre masonerie sau cand spune desprea „crestinismul vlaguit/flescait”, nu are acelasi comportament. Mi se pare ca incearca sa mascheze oarecum mimica sa, dar tot se observa. (eu m-am uitat de pe la minutul 00:36). https://m.youtube.com/?hl=ro&gl=RO#/watch?v=BATL2RtUU60

    Apreciază

  13. mihai said, on mai 10, 2016 at 10:58 pm

    sau poate consuma cocaina,ar fi un motiv rezonabil pentru ce vedem,doar o parere

    Apreciază

    • valentindortodox said, on mai 10, 2016 at 11:58 pm

      e f. uşor să ne dăm fiecare câte o părere…. dar e greu să mai retragem ceea ce poate fi o greşală

      Apreciază

      • mihai said, on mai 11, 2016 at 9:19 am

        multumesc pentru raspuns,dar stii foarte bine ca nu se aplica aici,si oricum,dupa ce spui,ce ar trebui sa nu mai vorbim deloc?

        Apreciază

      • valentindortodox said, on mai 11, 2016 at 11:20 am

        nu să nu vorbim dar pentru că nu ştim sigur dacă omul ăla consumă cocaină de ex. cum spui tu nu mi se pare corect să emitem aşa părerea că poate consuma cocaină pentru că nu e ca şi cum am spună că face pâine din făină ceea ce s-ar presupune că e destul de posibil, dar că ar consuma cocaină nu e la fel de uşor de spus,
        deci nu să nu spunem nimic, dar să nu spunem cu uşurinţă orice

        Apreciază

      • mihai said, on mai 11, 2016 at 7:25 pm

        intre programe de control mental si posedare demonica,cum au zis altii,cocaina mi se pare cea mai usoara acuzatie

        Apreciază

  14. delia said, on mai 10, 2016 at 11:55 pm

    Eu sunt medic, pare ca are ticuri, nimic grav, fac multi oameni stresati, are caracter familial.

    Apreciază

  15. Olivia said, on mai 11, 2016 at 8:26 am

    Mie mi se pare ca e foarte obosit si incearca sa se lupte cu somnul; de doua, trei ori i se inchid ochii si atunci schiteaza miscari de ridicare a capului, cand spre stanga, cand spre dreapta, ca sa nu-i cada capul pe piept, inalta sprancenele, ca sa-si tina ochii deschisi. Oboseala+ stres, dupa parerea mea. Cine stie de cate (24, 36 sau mai multe) ore era treaz.

    Apreciază

  16. octavpelin said, on mai 11, 2016 at 10:10 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  17. NIMENI said, on mai 11, 2016 at 8:24 pm

    Prin ciobul de sticla vezi mai bine!

    Apreciază

  18. Gavrila Denisa said, on mai 11, 2016 at 8:48 pm

    eu sint dintre cei care spun ca nici-o boala Huntington de exemplu nu face asa ceva, este o bataie de joc a lui Coldea la adresa minciunilor care se spun cu nonsalanta de catre Hellvig , e forma lui de a reactiona si totodata da de inteles altor prieteni din cadrul SRI cat si din alte servicii secrete ca nu e de acord…eu am acum o parere foarte buna despre el daca a fost capabil sa faca asa un circ..cine zice ca este bolnav face foarte bine in mod oficila ii ofera acoperire..neurologii cinstiti zic ca nu e insa coreea Huntington, cum s-a vehiculat discret

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 11, 2016 at 9:28 pm

      Gavrila Denisa

      SRI-ul e cu noi.

      Apreciază

      • NIMENI said, on mai 11, 2016 at 9:38 pm

        Unii e mascaţi, linge peste tot da brişca’i ascuţită, merge şi brăila, merge şi paran’dărăt la pace şi pă ei, merge şi şanu …tăiete ….

        Apreciază

  19. simplu said, on mai 15, 2016 at 6:54 pm

    hipertiroidie.

    Apreciază

  20. Ștefan said, on august 1, 2016 at 3:44 pm

    Doamne ajută!
    Florian Coldea are un tic, sau este controlat?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.