SACCSIV – blog ortodox

Video: SLUJBA DE FLORII sub bombardament ISIS …

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 26, 2016

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marian said, on aprilie 26, 2016 at 10:20 am

    Da-le Doamne puterea Credintei la care eu nu am ajuns. Primeste-ma Doamne si pe mine ticalosul pacatos ratacit.
    Iarta-ma Doamne asa cum eu nu am stiut si nici nu am putut ierta.
    Doamne Tu esti Tatal meu. Lumineaza-ma caci am ratacit drumul si nu in iad vreau sa sfarsesc.
    Te rog Doamne primeste-ma!

    Apreciază

  2. crestin said, on aprilie 26, 2016 at 11:35 am

    Drept sa spun am plans cand am vazut acest videoclip.Noi ne consideram credinciosi…Insa ce se intampla acum in Siria se va intampla curand in restul lumii, sub o forma sau alta.Atunci se va vedea credinta fiecaruia.Atunci vom fi marturisitori ca ei,mucenici,cozi de topor ,simple victime sau agresori.

    Apreciază

  3. energein7 said, on aprilie 26, 2016 at 11:52 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  4. Paul222 said, on aprilie 26, 2016 at 12:29 pm

    Deputat PNL, Daniel Gheorghe: Avem tot felul de indivizi, mulți dintre ei plătiți din afara țării, oameni care trăiesc din comercializarea trădării de țară și la care orice discuție despre națiune încep să acuze de extremism și xenofobie http://www.activenews.ro/stiri-politic/Deputat-PNL-Daniel-Gheorghe-Avem-tot-felul-de-indivizi-multi-dintre-ei-platiti-din-afara-tarii-oameni-care-traiesc-din-comercializarea-tradarii-de-tara-si-la-care-orice-discutie-despre-natiune-incep-sa-acuze-de-extremism-si-xenofobie-132613

    Cinste lui pentru curajul de a spune adevarul!

    Apreciază

  5. geo said, on aprilie 26, 2016 at 1:23 pm

    SRI a decis să-l sacrifice pe Valeriu Zgonea, obligîndu-l să se autodeconspire prin acţiunea sa făţişă de destabilizare a PSD

    http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-25-aprilie-2016/

    “Un popor de oi naste un guvern de lupi”

    http://www.formula-as.ro/2009/896/spectator-38/acad-florin-constantiniu-clasa-politica-postdecembrista-este-cea-mai-incompetenta-cea-mai-lacoma-si-cea-mai-aroganta-din-istoria-romaniei-11878

    Cât privește hainele scumpe, vă ajut să înțelegeți: Sfântul Vasile cel Mare în timpul zilei se purta foarte simplu, cu hainele uzate. În timpul Sfintei Liturghii se îmbrăca precum un prinț pentru că Îl cinstea pe Mântuitorul și voia ca poporul din biserică să înțeleagă că Hristos este Arhiereu, Împărat și Învățător.
    Veșmintele scumpe la care faceți referire gândindu-vă la ierarhi, sunt chiar „pentru a intra în Ierusalim” (cine poate să înțeleagă), nu pentru a merge pe Calea Victoriei la librăria Humanitas.

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Dr.-Pavel-Chirila-ii-scrie-lui-Gabriel-Liiceanu-Vesmintele-scumpe-la-care-faceti-referire-gandindu-va-la-ierarhi-sunt-chiar-%E2%80%9Epentru-a-intra-in-Ierusalim-nu-pentru-a-merge-pe-Calea-Victoriei-la-libraria-Humanitas-132583

    O hotărâre de guvern totalitară a transformat populația României într-un cobai. Împotriva oricărei logici și rațiuni, împotriva științei și a evidenței statisticilor medicale, suntem cu toții obligați să ne iodăm zi de zi, chiar și dacă orgainsmul nostru nu are nevoie de un surplus de iod. Consecințele negative nu au întârziat să apară. Cu toate acestea, deși prof. univ. dr. Pavel Chirilă a adus public probe prin care a pus în evidență modul în care surplusul de iod a afectat sănătatea românilor, în același stil totalitar și absurd, în loc să ia în seamă avertismentul unui specialist reputat, guvernul român a dispus ulterior DUBLAREA cantității de iod din sare!

    http://www.ziarulnatiunea.ro/2016/04/20/populatia-romaniei-singura-din-lume-care-este-obligata-sa-inghita-zilnic-sare-iodata/

    Generaţia tînără trebuie să ştie că timp de secole, singurele lăcaşuri de sănătate, învăţămînt şi cultură, denumite „bolniţe”, au funcţionat sub tutela bisericilor şi mînăstirilor, iar astăzi, Biserica Ortodoxă Română a construit, are în patrimoniu şi finanţează din fonduri proprii peste 800 de aşezăminte spitaliceşti şi şcolare, alte centre de ajutor pentru sărmani şi pentru cazurile sociale deosebite. Cîţi politicieni au făcut acest lucru din uriaşele averi adunate prin furt şi corupţie?! Da, mărite geniu român, Eminescu, „Biserica Ortodoxă e Mama Neamului Românesc”! Aşa va rămîne în veci, precum a rostit poetul nepereche, care nu şi-a dorit trofee, medalii şi onoruri! Pentru Eminescu, premiul cel mai mare însemna să fie românul cu credinţă în Dumnezeu şi cu dragoste de patrie.

    http://www.art-emis.ro/editoriale/3493.html

    Robert de Niro, dezvăluire cu lacrimi în ochi: ”Există o legătură între vaccinuri și autism, fiul meu s-a schimbat după ce a fost vaccinat. Nimeni nu pare să vrea să vorbească despre asta!”

    http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Robert-de-Niro-a-RUPT-tacerea-in-privinta-vaccinurilor-Exista-o-legatura-intre-vaccinuri-si-autism.-Nimeni-nu-pare-sa-vrea-sa-vorbeasca-despre-asta-Se-inchide-subiectul.-Obligativitatea-vaccinurilor-nu-serveste-decat-Big-Pharma-132397

    „Transilvanismul” nu este o găselniţă nouă. Este un proiect mai vechi, menit a sparge unitatea naţiunii şi a destructura astfel România, care dealtfel tot se regionalizează şi apoi se globalizează. Mai putem spune că „transilvanismul” este o amplă acţiune de persuasiune asupra românilor ardeleni pentru a-i convinge că sunt superiori „sudiştilor” şi că trebuie să se rupă de aceştia (maghiarii sunt oricum superiori tuturor). Acest curent antiromânesc face parte dintr-o vastă campanie propagandistică dirijată şi finanţată în bună parte din exterior.

    http://www.ziarulnatiunea.ro/2013/11/18/incercari-de-resuscitare-a-transilvanismului-pentru-destructurarea-romaniei/

    În România, stânga și dreapta nu au cum să moară vreodată, fiindcă nici n-au trăit. Ca în majoritatea țărilor periferice, nu a existat aici niciodată baza socială necesară dezvoltării unor mișcări comparabile cu stânga și dreapta din Europa de Vest. Această constatare, făcută recurent în decursul epocilor gândirii politice românești, se face de obicei pe un ton de deplorare. Astăzi, considerând unde a ajuns Occidentul, ar putea ajunge clipa de a se bucura de acea „întârziere„ nerecuperată, care ar putea scuti România de obligațiile funerare, scadente în Occident, legate de gestionarea cadavrelor numite „stânga„ și „dreapta„. Și înapoierea s-ar transforma, brusc, în avans, ca în cazul extinderii întârziate a rețelei Internet, care prilejuiește însă în clipa de față o superioritate tehnologică de facto a infrastructurilor românești comparate cu cele din multe țări mai bogate.

    http://gandeste.org/general/pseudo-marxismul-romanesc-postmodern-ca-repetitie-parodica-a-tragediei-bolsevice-2/68327

    Am fost învățați încă din școala elementară că populația este împărțită în elite și mase. Ba chiar am fost educați să respectăm și mai ales să ne dorim o elită care să ducă România cât mai sus. Am avut mereu exemplul plin de glorie al pașoptiștilor, care au venit cu dorința de schimbare și au dus la modernizarea României.

    Acum, România este, din nou, la un moment de răscruce. A trecut mai bine de un sfert de secol de la Revoluție, suntem în UE și în NATO dar tot nu ne simțim acolo. Parcă lipsește ceva. Avem nevoie de acel element care să ne facă să aparținem de cele două instituții. Evident, această dorință de apartenență s-a manifestat mereu la români și această dorință ne-a facut să ne umilim pentru a fi acceptați. Niciodată nu credem că suntem suficient de buni sau competeneți să fim acceptați, mereu considerăm că trebuie să ne umilim înainte.

    În acest context complicat, România simte nevoia unei elite călăuzitoare astfel încât apar imediat tot felul de nimeni cu CV-uri impresionante care nu au făcut nimic niciodată dar care au cumpărat niște aure de sfinți din afară. Așa a apărut ”societatea civilă” finanțată masiv de miliardarul George Soros.
    În ultimii 25 de ani, oamenii de această factură au fost promovați să fie vocea ”societății civile”. Fie că vorbim de Monica Macovei, Nicușor Dan, Marian Munteanu, Alina Mungiu Pippidi, Cristian Mungiu și mulți alții se poate observa că ei au avut mereu un traseu ușor.

    http://gandeste.org/general/pasoptistii-lui-soros-preiau-puterea-in-romania-2/68312

    Integrarea în Uniunea Europeană este în realitate o dezintegrare urmărită, profesionistă, a valorilor; suntem o colonie în care nu se mai vede om de cetățean, a spus academicianul român Sorin Dumitrescu.

    http://sputnik.md/moldova_romania_analytics/20160418/6040972.html

    Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a fost împreună cu Marian Munteanu, Mihai Gâdea și Dan Mihalache la începutul anului în SUA, scrie Evenimentul Zilei.

    http://www.flux24.ro/marian-munteanu-a-fost-in-sua-cu-gorghiu-gadea-si-mihalache/

    Ambasada SUA din România a dat publicității Raportul Departamentului de Stat privind situația respectării drepturilor omului în ‎România‬ în 2015. „Discriminarea socială față de lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali și persoane intersex (LGBTI), dar și față de persoanele cu HIV/SIDA, în special copiii, a rămas o problemă”, se spune în preambulul acestui raport.

    https://rezistentacrestinablog.wordpress.com/2016/04/14/departamentului-de-stat-al-sua-se-plange-in-romania-programele-de-educatie-sexuala-lipsesc-din-curricula-scolara/

    Academicianul Eugen Simion, președintele Secției de Filologie și Literatură a Academiei Române, a susținut un discurs în deschiderea celei de-a IX-a ediții a Congresului Internațional de Istorie a Presei care a început vineri la Filiala Timișoara a Academiei Române.

    Acesta s-a referit la ideile de unitate, națiune și limbă română, pe care presa română trebuie să le promoveze.

    Academicianul a remarcat o alterare a folosirii limbii române, prin renunțarea la termenii limbii noastre în favoarea adoptării unor termeni străini, chiar și atunci când acest lucru nu se impune.

    “Presa științifică este cea mai apropiată de o tendință care există în procesul globalizării, să renunțe la limba română și să se adreseze într-o limbă de circulație internațională, mai ales limba engleză. În disciplinele ‘tari’, matematică, fizică, chimie, poate că așa și este. Totuși, cred că nu se cere același lucru, ca o condiție, și pentru științele umaniste. Nu cred că trebuie să alergăm toți pentru revistele ISI și să ne ‘maimuțărim’ într-o altă limbă. Cred că avem un public românesc și avem obligația în formarea și educația acestui public românesc, trebuie să avem grijă în primul rând de acest public. Trebuie să avem grijă de acest neam”, a afirmat Eugen Simion, conform, Agerpres.

    http://www.activenews.ro/stiri-educatie/Academicianul-Eugen-Simion-discurs-fara-precedent-Ne-este-rusine-sa-ne-aparam-limba.-Inteligenta-noastra-se-simte-foarte-stingherita-cand-este-vorba-de-limba-romana.-Poti-sa-fii-impostor-in-orice-limba-132290

    Guvernul Cioloș a fost creat în urma unor manevre misterioase, de la straniul caz ”Colectiv” la mișcările ”străzii”, care s-au declanșat repede și s-au stins la fel de repede (a mai auzit cineva de vreo consultare a Cotrocenilor ori a fantomaticului minister al Dialogului Social cu ”strada”?). Doar cîteva luni mai tîrziu, guvernarea din România pare că a ajuns terenul nu al unor dispute politice, cum te-ai fi așteptat, ci al uneia între SIE și SRI. Iar ultimul scandal provocat de un ministru ar putea ascunde o lovitură regizată contra ultimului.

    Dacă președintele țării a fost înscăunat de SRI, și tot despre același serviciu se poate spune că a încălecat principalele partide cu sprijinul DNA, SIE pare să-și fi încercat revanșa prin guvernul Cioloș. Să ne reamintim că, încă de la instalare, celebrul disident Paul Goma transmitea public mesajul că cel puțin cinci membri ai noului cabinet sunt acoperiți ai SIE. Ca unul care a activat mult pe afară, premierul Cioloș e, și el, suspectat de apartenență la aceeași filieră, cu toate dezmințirile ”nu am fost și nu voi fi ofițer acoperit”.
    De fapt, cam toate discuțiile din ultima vreme legate de acoperiți din structurile politice par menite tocmai să întărească suspiciunile marelui public.

    http://inpolitics.ro/scandalul-miliardelor-din-elvetia-o-lovitura-a-sie-in-falca-sri_18433079.html

    Asta înseamnă să fii feministă: o femeie puternică și independentă s-a măritat cu ea însăși!

    http://www.news.com.au/lifestyle/relationships/marriage/woman-named-beautiful-existence-married-herself-in-lavish-paris-ceremony/news-story/3c42b4d3cbefebf3885fe14f85d42158

    Pe vremuri, când spuneam că FMI este un organism al asasinilor economici, se găseau destui „corecţi politici” care să-mi bată obrazul şi să-mi spună că habar n-am cum funcţionează lumea finanţelor mondiale. Într-adevăr, n-aveam nici cea mai mică idee. În gândurile mele naive, credeam că toate asasinatele economice se petrec discret, conspirat, că ordinele sunt transmise criptic, într-un limbaj înţeles doar de oficialii de rang înalt ai Fondului.

    Aiurea, într-o lume a prostiei, orice doză de interpretabil trebuie exclusă. Funcţionarilor „cap de tanc” – putem spune aşa deooarece avem şi noi un exemplu pe care-l admirăm, cu stupoare, de fiecare dată când „se produce” – trebuie să li se transmită ordine clare, fără niciun echivoc. Lumea, desigur, este mult mai proastă şi mai imbecilă decât mi-o imaginam eu, în idealismul meu tâmp.
    Dezvăluirea conversaţiei dintre Poul Thomsen, şeful FMI pe Europa şi Delia Velculescu – şefa misiunii FMI în Grecia – nu mai lasă loc niciunei interpretări. FMI este o organizaţie teroristă, urmărind strict scopuri politice. Discuţia celor doi este cât se poate de relevantă: FMI nu are ca scop salvarea Greciei, ci plasarea unei bombe în contextul referendumului din UK. Aşa-zisele reforme impuse Greciei nu reprezintă soluţii economice, ci o prescriere de reţete – mai mult sau mai puţin lente – pentru asasinarea economică a ţării. Mai mult, din discuţia celor doi reiese limpede faptul că falimentul Greciei este scopul final al programului FMI. Iată cum imaginea FMI de sanitar al economiei mondiale se destramă chiar şi pentru cei mai proşti susţinători ai săi.

    http://trenduri.blogspot.ro/2016/04/fmi-unealta-imbecilitatii.html

    Mai multe mituri au fost spulberate prin dezvăluirea recentă a dialogului dintre funcţionarii FMI Poul Thomsen şi Delia Velculescu, din care rezultă cum conspiră să-şi atingă ţelurile, iar, pentru noi, interesul în subiect creşte, cu atât mai mult cu cât amândoi au legătură cu România.

    Poul Thomsen este directorul FMI pentru Departamentul european, responsabil de programele FMI din Grecia şi Portugalia, supraveghind şi activitatea echipelor FMI de ţară, din (inclusiv) Islanda, Ucraina şi… România. Delia Velculescu este şeful misiunii FMI în Grecia, originară din România.

    Discuţia lor, dezvăluită de Wikileaks săptămâna trecută, a stârnit stupoare şi revoltă, pentru că, din dialog, rezultă că ei intenţionează să “gestioneze” aşa-zise “evenimente”, de pildă, să ameninţe cu falimentul Greciei (sau chiar să-l producă), retrăgând FMI din grupul financiar care asistă statul elen, în care mai figurează Banca Centrală Europeană (BCE) şi Comisia Europeană, o retragere pe care FMI, oricum, o doreşte, din cauză că regulile sale stabilesc interdicţia să împrumute insolvabili, cum este Grecia.
    Problema este că Thomsen vrea să coordoneze când să se producă “evenimentul” (iar nu “dacă” el să aibă loc), gândind să-l împingă la o dată puţin înaintea Referendumului britanic din 23 iunie, când insularii vor decide dacă mai vor să facă parte din Uniunea Europeană (ceea ce ar exercita o influenţă asupra voturilor). Asta ar strivi-o pe cancelarul german Angela Merkel, liderul european care şi-a asumat să menţină integritatea Uniunii Europene, dar care se împotriveşte iertării datoriilor Greciei, deoarece este deja acuzată de propriii cetăţeni germani că risipeşte munca şi avuţia ţării, ca să reţină în UE ţările insolvabile numite “PIIGS”.
    Merkel n-ar putea lupta pe trei fronturi – “frontul britanic”, “frontul grecesc” şi “frontul german” – şi, aşa cum îşi fac socotelile Poul Thomsen şi Delia Velculescu, va fi obligată să admită o înţelegere.

    http://www.bursa.ro/mitul-fmi-s-a-spulberat-294603&s=international&articol=294603.html

    Cum e posibil ca un POLITRUC de la Bruxelles, NEALES DE NIMENI în mod direct, să vorbească ÎMPOTRIVA CONSTITUȚIEI UNUI STAT MEMBRU cum este România? Un Stat Național, Suveran și Unitar? Ca să știți ce hram poartă acest Franck Timmermans, îl puteți regăsi pe acest Timmermans ca participant la conferința Grupului Bilderberg din 2008 de la Chantilly, Virginia, USA

    Prezența sa la Reuniunea Grupului Bilderberg din 2008 e confirmată și pe Wikipedia la: “Lijst van Belgische en Nederlandse deelnemers van Bilderbergconferenties” Unde-s mincinoșii neoliberali și actviștii internaționaliști neomarxiști, soroșiști și ONG-iști care ne spuneau că Bilderbergii sunt doar “un grup de reflecție”? Iată-i implicați masiv în politica mondială și deținând funcții cheie în Comisia Europeană.

    http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=691349&title=membru-al-grupului-bildelberg-si-prim-vicepresedinte-al-comisiei-europene-olandezul-frank-timmermans-vorbeste-pe-sleau-de-amestecul-etnic-programat-viitorul-umanitatii-nu-va-fi-al-comunitatilor-construite-pe-o-cultura-anume-ci-pe-diversitatea-totala-

    Vi se pare că persoana din imagine are vreo legătură cu sexul? Ei bine, chiar are. Legături instituționale. Borbala Koo (nu e nume de scenă, chiar așa o cheamă) este Director Executiv și membră fondatoare a ONG-ului SECS, filiala din România a Planned Parenthood, cel mai puternic organism susținut de stat din SUA, care acționează în impunerea avortului și a contracepției nu numai în țară, dar și în statele din subordine, având finanțări de aproximativ 500 de milioane USD pe an.

    http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Ala-bala-Borbala-sau-distanta-de-la-SECS-la-copiii-nostri-131957

    Materialul de mai jos este bazat pe fact sheet-ul „Federația Internațională a Planificării Familiale și ‘dreptul’ copiilor la relații sexuale” („International Planned Parenthood Federation & Children’s “Right” to Sex”), autori United Families International (organizație pro-familie din SUA) și reflectă viziunea despre educație a Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de servicii de avort din lume și unul dintre principalii promotori ai „educației sexuale” în învățământul de pe mapamond. În urma scandalului în care au fost implicați în vara trecută privind vânzarea de organe de la copiii avortați, am publicat despre Planned Parenthood un întreg serial, pe care vă invităm să îl revedeți aici.

    Ca să înțelegeți de ce ne oprim asupra acestor informații din SUA și care este relevanța lor pentru România, precizăm că 2 din cele 3 dezbateri organizate, în perioada 20 martie – 1 aprilie, la ministerul Sănătății, pe tema implementării „Planului naţional multianual integrat de promovare a sănătăţii şi educaţie pentru sănătate” au avut ca „moderator” pe… șefa afiliatei Planned Parenthood în România, „Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală”, cetățeanca Borbala Koo. Aceasta s-a prezentat ca vorbind „din partea UNICEF” (și mai grav, dacă e așa)! În condițiile în care subiectul central al celor 3 întâlniri a fost, evident, „educația sexuală”,prezența acestei persoane ca moderator a fost similară cu asumarea, de către ministerul Sănătății, a viziunii despre educație a Planned Parenthood.

    http://www.culturavietii.ro/2016/04/14/cum-va-arata-educatia-sexuala-pregatita-la-ministerul-sanatatii-dreptul-copiilor-la-placere-sexuala-eludarea-autoritatii-parentale-si-obligatia/

    România lovită de secte şi comunişti soroşişti. Biserica Ortodoxa Română atacată sistematic pe nedrept!

    http://www.ziaristionline.ro/2016/04/06/romania-lovita-de-secte-si-comunisti-sorosisti-biserica-ortodoxa-romana-atacata-sistematic-pe-nedrept-cifrele-vorbesc-doar-379-din-locasurile-de-cult-construite-dupa-1989-romania-apartin-bor/

    Ma refer la fiecare dintre voi cei care apar in acel clip. Cei 33, un numar predestinat,nu? Incep sa cred ca sunteti obligati sa faceti asta. Platiti probabil? Sau aveti dosare toti? Sau asa merg pilele? Voi indemnati la smerenie? Indemnati biserica la smerenie?

    Pana acum nu eram hotarat in privinta Catedralei. Dar vizionand acest clip, nu pot decat sa sustin acest proiect. Voi vandutilor pentru arginti, aveti tupeul sa indemnati la semerenie? Voi cu casele voastre, cu vilele, cu masinile, voi cu banii vostri, cu pilele voastre, voi care avand atata putere nu ridicati vocea decat rar, si niciodata nu loviti adevaratul sistem generator de probleme? Dar voi de ce nu va construiti o casuta mica din lemn? O cocioaba. Dar de ce nu va dati averea saracilor? Dati voi un exemplu Bisericii ortodoxe daca sunteti atat de smeriti. Dar voi nu luati bani de la stat iudelor? De pe la ICR-uri? Nu cumva in campanii primiti bani de la politicieni? Bani furati de la noi?Nu cumva cantati in concerte comandate de politicieni? Nu cumva furati din primarii? Stim si noi cum se face manevra: esti artist semi cunoscut, ai o pila la primarie, cand e de spalat bani te suna, si tu mergi sa canti.
    Pe banii furati din buzunarele noastre. Astia sunt marii artisti din aceasta piesa. Dar pentru melodia asta cine v-a platit? Si tu Esca, nu cumva ai sustinut Pro-tv, o televiziune care a spalat milioane de romani la creier? Pai care crima e mai mare mamaie? A Bisericii sau a ta? Tu Oreste care faci o varza din credinta, yoga, extraterestri , tunele prin Fagaras? Voi mici Masoni, Securisti, atei, catolici si ce mai sunteti, nu va este rusine sa vorbiti voi despre smerenie? Tu Cartarescu ? Nu cumva ai luat banii de la noi ca sa iti scrii cartile? Nu cumva te-a plimbat ICR-ul ca pe sfintele moaste?
    Tu Dan Bitmann care faceai pe mascariciul la emisiuni despre gatit, promovand numai mizerii? Voi cei care v-ati vandut sufletele pentru 30 de arginti si pentru o pozitie cat de cat, veniti sa dati sfaturi despre Smerenie? O, dar cand s-a construit Arena Nationala, nu ati mai iesit sa cantati impotriva unui stadion? Ala nu tot din banii nostri era facut? Nesimtitilor, cand mor copii in spitale nu iesiti sa mai cantati impotriva lui Dacian Ciolos sau a lui Iohannis? Cand l-au dovedit pe Iohannis ca a furat acele case in Sibiu, nu ati facut melodie? Nu ati facut melodie sa dea banii din chirii inapoi? Cand astia ne otravesc cu E-uri zi de zi, nu faceti melodii? Cand dati 600 de euro pe un Iphone 6, de ce nu faceti melodii? Cand faceti reclama la “lifestyle” si aruncat cu banii pe geam, de ce nu faceti melodii? Cand aproape orice actor, cantaret si om de cultura din tara asta, face reclama la TV pentru orice produse, de la hartie igienica pana la spray de molii, de ce nu faceti melodii? Cum te mai vad eu intr-un rol de Hamlet dupa ce tu faci reclama la detergent pentru spalat vase?
    Virgil Iantu? Nu ne mai faci Milionari? Nu cumva tu erai Mason? Teo Trandafir? Dupa ce mi-ai plimbat toti nefericitii pe la Teo Show, ai tupeul sa apari si sa dai lectii de smerenie? Cititorule, ia gandeste-te cum o duc toti acesti oameni, in ce lux si bogatie traiesc, si gandeste-te cati bani iti fura politicienii. Voi cei 33, dar de ce nu faceti o melodie protest pentru salariile mizere din Romania?? Si cum de a aparut aceasta melodie, fix dupa ce s-a dovedit ca nu BOR a construit cele mai multe biserici din 1990 pana acum, ci, celalalte culte. Dar vai, faptul ca se construieste o mega moschee nu pare a va mai deranja? In final, va doresc ceea ce ii doriti voi lui Dumnezeu. Un loc mic, la 2 metri si ceva lemn.

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Mai-dar-voua-chiar-nu-va-este-rusine-132007#.Vwi1Fai7x_g.facebook

    Cine este totuși… Nicușor Dan

    http://revistablogurilor.ro/cine-este-totusi-nicusor-dan/

    http://gandeste.org/general/cum-arata-votantul-clasic-al-lui-nicusor-dan-2/68190

    Profesorul universitar Ioan Scurtu în lucrarea «Istoria românilor în timpul celor patru regi» face o sinteză dedicată celor patru regi ai României.

    Lucrarea în patru volume reprezintă un îndreptar necesar celor interesați de istoria națională dintre 1866 și 1947, reprezintă o abordare în care se îmbină informația științifică cu unele aspecte mai frivole ale societații din acele vremuri.

    Volumul III, dedicat lui Carol al II-lea

    În 1941, se constituia la propunerea lui Ion Antonescu „Comisia de Anchetă privind fraudele din avutul public săvârșite de Carol al II-lea”. Raportul comisiei, împărțit pe patru capitole, a constatat numeroase abuzuri și ilegalități.

    Capitolul I, intitulat „Daruri, avantagii și subvenții primite de la particulari”, arăta că fostul suveran a primit de la particulari o serie întreagă de daruri și avantaje prin care și-a mărit considerabil averea.
    „Valoarea cadourilor depășea semnificația unor manifestări protocolare sau mărturii de devotament și afecțiune deosebită, devenind pur și simplu mijloace ilicite de îmbogățire în dauna particularilor”.

    http://anonimus.ro/2016/04/cinste-monarhiei-cat-furat-carol-al-ii-lea/

    Freudo-marxismul: noua utopie

    Din păcate, comunismul nu a murit, ci doar şi-a schimbat înfăţişarea prezentându-se sub un ambalaj mult mai atrăgător, de data aceasta nu pentru proletari neapărat, ci mai ales pentru cei care dau direcţiile ideologice în societate. Şi aducem acest subiect în discuţie începând cu acest număr, tocmai pentru că am constatat în ultima vreme că sub directive ideologice gen obligativitatea educaţiei sexuale în şcoală, apărarea drepturilor copilului cu preţul răpirii acestuia din familia care i-a dat viaţă, dar şi a multor altor comandamente pe care românii poate că abia le intuiesc, comunismul invadează din nou România. Care sunt temeiurile acestui neocomunism sau a acestui neomarxism vom putea constata în continuare cu ajutorul lui Andrei Dîrlău, autorul a mai multe eseuri pe această temă publicate într-o carte pe care v-o recomandăm călduros: „Marx + Freud = Noua ideologie a corectitudinii politice”. (V.G.)

    http://www.familiaortodoxa.ro/2016/03/29/ideologia-corectitudinii-politice-avatar-al-marxismului-cultural/

    Pretul de import al gazelor naturale in UE este la un nivel de curent de 4,20 USD , în scădere de la 4,90 USD in ultima luna si in jos de la 8,27 acum un an . Aceasta este o schimbare de -14.29 % fata de luna trecuta si -49.21 % de la un an în urmă ( sursa World Bank).

    La noi, prețul gazelor naturale pentru consumatorii casnici va crește de luna viitoare, dar majorările ar putea să nu se oprească aici în acest an.

    Iniţial, indexarea trebuia să se aplice de la 1 aprilie, însă Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) nu a terminat de analizat costurile operatorilor din domeniu.

    http://hotinfo.ro/desi-pretul-gazului-scazut-cu-aproape-50-fata-de-anul-trecut-la-noi-se-scumpeste-de-la-1/

    Ministerul Culturii, condus de catre tehnocratul Vlad Alexandrescu, a lansat recent in dezbatere publica proiectul de modificare si completare a Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, care include o multime de aberatii incredibile.

    Insa, una dintre modificariile acestei legi depaseste orice imaginatie si nici macar Ceausescu, Hitler ori Stalin n-au gandit o asemenea aberatie. Ministrul Vlad Alexandrescu vrea „remuneratie echitabila” pentru cei care imprumuta carti de la biblioteca, adica taxa pentru cei care iau carti pentru citit acasa. Este incredibil! Cum a putut un ministru al Guvernului Romaniei sa propuna o asemenea imbecilitate, mai ales acum cand interesul pentru lectura si numarul cititorilor din biblioteci a scazut dramatic?

    http://ziuanews.ro/stiri/incredibil-ministrul-culturii-vlad-alexandrescu-introduce-tax-pentru-c-r-ile-mprumutate-de-la-bibliotec-433021

    Andrei Nicolae Popa, un tânăr român care studiază în străinătate, consideră că ortodoxia românească s-a ”radicalizat.”

    Noaptea minții! Un tânăr din orașul lui Kafka, nu vede că Europa Occidentală s-a ghetoizat sub ochii lui, cu musulmani, molahi și teroriști auto-detonându-se, iar europenii sunt obligați să respecte șaria în marile capitale europene, ci problema lui stringentă este doar ortodoxia românească.

    Un student român care se recomandă, pe pagina personală de Facebook, că lucrează la Parlamentul României –Pagina Oficială a Camerei Deputaților, la Institutul Qvorum dar și la Ambasada României la Praga, a lansat ieri un atac virulent la reacția “militanților ortodocși” față de melodia trupei Taxi și față de propagarea a ceea ce consideră a fi radicalizarea religioasă în România.
    Andrei Nicolae Popa consideră că tot ceea ce se întâmplă în România acum este o problemă majoră care poate lua forme extremiste în următorii ani. Mai mult, tânărul cere SRI să se implice și să urmărească mai atent “activitatea radicalizată a ortodoxiei românești”, titrează Blastingnews.

    http://www.napocanews.ro/2016/04/noaptea-mintii-un-tanar-din-diaspora-cere-ca-sri-sa-monitorizeze-radicalizarea-ortodoxiei-romanesti.html

    Neurologul Constantin Dulcan: ”Adevărul stă în inimă. Ascultă-ţi inima, sentimentul este cel care rămâne, raţiunea se pierde. Memoria e scurtă la nivel raţional, la nivel afectiv memoria e mult mai lungă.”

    http://www.gandul.info/cu-gandul-la-fericire/reteta-fericirii-profesorul-constantin-dulcan-ne-putem-prelungi-viata-in-functie-de-modul-in-care-gandim-daca-eu-dezechilibrez-universul-produce-catastrofe-14961235

    Ciolos a vorbit despre o posibila „re-gandire” a sistemului de impozite si taxe locale si a dat ca exemplu impozitul pe proprietate, despre care a spus ca „poate analizam trecerea la un sistem de impozitare bazat pe valoarea de piata a imobilelor si nu pe baza amplasarii lor”. Premierul a relansat dezbaterea despre regionalizare: el a vorbit despre ineficienta actualelor judete si a dat ca posibila solutie crearea a opt regiuni, cu eliminarea actualelor consilii judetene.

    http://stireazilei.com/anunt-soc-al-premierului-ciolos-dispar-consiliile-judetene-si-se-unesc-judetele/

    La finele anului 2015, marile lanturi farmaceutice atrageau atentia asupra unui cerc vicios in ceea ce priveste lupta cu bacteriile mutante, din ce in ce mai rezistente la antibiotice. Stirea insa nu a fost preluata de presa, prinsa cu scandaluri internationale si cu stiri tabloide.

    Pe scurt, chestiunea e in felul urmator: antibioticele sunt folosite pe scara larga nu numai la tratarea infectiilor si bolilor infectioase, ci si la operatii chirurgicle, nasteri, tratarea cancerelor etc. De la inceputul inventarii antibioticului, celebra penicilina, a inceput o cursa infernala, antibioticele omorau bacteriile, dar nu in totalitate, au ramas cele rezistente la antibioticul respectiv, acestea au dezvoltat o mutatie, pe care mutatie au transmis-o rapid si la alte bacterii, asa ca formula chimica folosita a devenit ineficienta. Ca atare, trebuia inventat un nou antibiotic, la care apareau alte bacterii rezistente care dezvoltau o noua mutatie. Pana in 2015, au fost inventate mii de formule antibiotice, iar cele ramase sunt din ce in ce mai putine pentru ca bacteriile sunt din ce in ce mai rezistente si mai violente, iar antibioticele la randul lor devin din ce in ce mai violente nu numai cu bacteriile ci si cu celulele umane, cu alti microbi care sunt benefici organismului uman si care si acestia ajuta la construirea unei bariere anti bacteriologice. La finalul acestui articol, pentru cei interesati, se gaseste un link catre o documentare mult mai ampla fata de sinteza pe care o facem in continuare.

    http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/apocalipsa-antibioticelor-bacteriile-mutante-devin-imune-iar-companiile-farmaceutice-nu-mai-au-interese-economice-in-cercetare-433789

    Scrisoarea lui Caragiale către Vlahuţă: “Neamul acesta înca nu întelege ca în mâna lui ar sta sa-si îndrepteze soarta si sa dispuna apoi de ‘ntregul de ea – precum e drept si precum are sa si fie odata.”

    http://impact-est.ro/culise/ion-luca-caragiale-scrisoarea-lui-caragiale-catre-vlahuta/

    ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu, a fost fortata de catre premierul Dacian Ciolos sa demisioneze si ieri acesta si-a prezentat demisia. Insa, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Aura Raducu a fost presata de mult timp de catre Dacoan Ciolos sa acorde fonduri europene in conditii mai putin legale unor ONG-uri ale unor „baieti destepti” care isi dau cu pararea pe la televizor despre totul si despre nimic.

    Intrucat Aura Raducu a refuzat sa-si dea OK-ul pentru directionarea ilegala a unor fonduri europene catre anumite ONG-uri agreate de Ciolos, aceasta a fost obligata de premier sa demisioneze.

    http://ziuanews.ro/stiri/ministra-fondurilor-europene-a-fost-demis-de-ciolo-pentru-c-a-refuzat-s-dea-ilegal-fonduri-europene-c-tre-ong-uri-439560

    Apreciază

    • tinu said, on aprilie 26, 2016 at 2:57 pm

      bai tata ce treaba are politica cu credinta ortodoxa?

      Apreciază

      • geo said, on aprilie 27, 2016 at 9:10 am

        Sa-l intrebam pe administrator? Sa ne talcuiasca el?

        Apreciază

      • el said, on aprilie 27, 2016 at 9:15 pm

        tinu

        ce treaba sa aiba oare?

        macar aia ca poporul prostit de ei potliticarii VANDUTI DIAVOULULUI,, votantii aia fara chip si mult dipsretiuti de politichie, sunt ORTODCSI!

        nu crezi ca ar avea si ei (poporul ) nevoie sa stie ce CACASTOARE voteaza si ce CATASTOARE ii conduce la IAD?
        tu ce crezi? sau iti este indiferent ce votezi, mergi ca oaia proasta orbeste si semnezi ce ORICE ti se pune sub bot?

        astia, cacanarii astia prezentati la propganda ieftina pentru gloata : „paine ( putina ) si circ” sunt viitorii CRIMINALI ai neamului.

        ti se pare putin lucru sa IGNORI treaba asta? sau crezi ca Biserica traieste in Cer EXCLUSIV si poate sa-si permita sa IGNORE TOATE CURSELE care i se pregatesc din orice parte, INCLUSIV/mai ales din partea politichiei?

        Apreciază

  6. bacalion said, on aprilie 26, 2016 at 3:14 pm

    Reblogged this on FĂRÎMITURI.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.